תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
לילה לפני כל המארז והכבר ליזר היבהבו (האורות) ולא הצלחתי להפעיל את המחשב סגרתי אותו ולמחרת הוא בכלל לא נדלק... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך מחשב אני לא יודעת אם זה בחשמל או בחיבור עצמו של הפינים. בעיקרון המסך לא נדלק ומה שכתוב זה connect cable to pc. משהו בסיגנון, בדקתי את כל החיבורים החשמל עובד הנורה הכתומה עובדת ז"א שהוא מקבל חשמל, העיניין שניסיתי עוד מסך וגם בו הוא רשם אותו הדבר. השאלה שלי מה יכול לגרום לזה? הכרטיס מסך הוא אונבורד..., ואני בספק אם זה הכרטיס מסך. מה אני יכולה לנסות לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מחבר גם מסך רגיל לכרטיס מסך בDVI וגם מסך LCD בDVI ל HDMI ושמתי לב כשאני משחק במסך הרגיל כששני המסכים מחוברים אז המשחקים מקרטעים לי קצת ואיך שאני מוציא תLCD זה לא מקרטע למה זה ? הכרטיס מסך שלי הוא ASUS ATI 1900XT 512MB תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
בקצרה: מחברים את המחשב למסך, מדליקים את המחשב, והמסך שחור. כאילו המסך לא מקבל אות מהמחשב - לא עולה שומדבר. בדקתי את כל החיבורים, גם בתוך המחשב. (יש לציין שהכבל והמסך בסדר, שניהם בשימוש עם מחשב אחר ועובדים בסדר גמור) הערכות לגבי מה נדפק יתקבלו בברכה (:
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
לאחי יש את המחשב nx9600 של HP. פתאום באמצע הגלישה באינטרנט המקלדת שלו הפסיקה להגיב.(הנורות של CAPS LOCK וכל אלה גם נכבו). מאז הוא ניסה להוריד דרייברים, לסרוק נגד וירוסים וספייורים ולא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? יש עוד משהו שאפשר לנסות או שהבעיה היא במקלדת עצמה? תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום. הסרתי את תוכנת קאזה לייט בעברית דרך הסרת תוכנות......ואז פתאום אני לא מצליח להעלות את האקספלואר...אני נותן עליו דבאל קליק...הוא טוען לשנייה בדיוק,ובכל זאת לא עולה. אני מניח שיש קשר בין הסרת הראזה לייט לבעיה שעלתה לי..... אנא עיזרו לי הנושא קריטי....תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה irql_not_less_or_equal בזמן שאני מתקין את הוינדוס... אני חייב לציין שזה מחשב חדש, ואני כמעט בטוח שלא התקינו עליו וינדוס בעבר. תמונה של השגיאה: http://img243.imageshack.us/img243/8893/img0075ph1.jpg הרצתי גם Memtest והינה התוצאות: http://img525.imageshack.us/img525/5601/img0077bi4.jpg *הרצתי את הMemtest במשך 10 שעות! בהתחלה חשבתי שזו בעיה בדיסק של הוינדוס שאיתו אני מתקין...אבל החלפתי דיסק אחר וגם בו עולה השגיאה הזו. מה אני יכול לעשות ? מפרט: Q6600+Arctic Freezer Pro 7 Abit IP35-E OCZ 2GB RAM WD 320GB Enermax 5001+Silenex
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום אנשים חבר שלי פירמט אתמול את המחשב שלו ואין לו אין את הדיסק של הדרייברים שהוא קיבל עם קניית המחשב. הכרטיס קול שלו הוא on board אז רציתי לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי... הנה 2 תמונות מסך. המחשב נתקע לפעמים ולא עובד, יכול להיות בעיית חום ? תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי בעייה במחשב ואני לא יודע מזה, אני פותח סרט (לא כל הסרטים) וזה עושה לי ריסט למחשב(רק סרטים באיכות גבוה x264/dvdrip) פעם זה עבד ועכשיו לא והסרטים הם טובים לא דפוקים בדתי אצל חבר הכל עבד אצלו או שאם אני מכבה תמחשב בלילה בצהריים בא להדליק הוא נדלק אבל כל פעם שהוא מעלה תויינדוס הוא עושה ריסט עד שהוא מסתדר לפחות 3 ריסטים מישהו יודע במה הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את המחשב הוא ניתקע במסך הראשון שהוא מראה אבל שאני מנתק את כל הusb הוא נידלק רגיל מישיהו יודע מה לאסות?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד Q8200, זכרון OCZ GOLD DDR3 1333MHZ - 4GB, לוח אם MSI NEO P45. הבעייה שלי היא שמהרגע הראשון שהרצתי בו ויסטה 64 ביט, פעם בזמן הוא עושה הפעלה מחדש לבד, שמתי לב שזה קורה לאחר יום וחצי עבודה בערך או שימוש עמוס, אך היום זה קרה אחרי שעת עבודה. מאז שזה קרה החלפתי גם למערכת הפעלה 7 גם בגרסת 64 ביט. במעבדה שהייתי, הגדירו את הזכרון לתזמונים הדרושים, ולמתח הדרוש, והזכרונות עוברים בדיקה מקיפה של MEM TEST. עדיין הבעיה נמשכת. עוד דבר ששמתי לב כשתפסתי על חם את מצב ההפעלה מחדש, הוא מסך כחול בו מוצגות כתובות זכרון, וההודעה DUMP IN 15 SECONDS. מה יכולה לדעתכם להיות הבעייה? תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי כרטיס מסך מ6600gt לhd 3850 ביצאת agp המיושנת שלי ברגע שהחלפתי הווינדוס 7 64ש לי על המחשב לא עולה כמו שצריך ,המסך מראה פסים לבנים וורודים סגולים כך שאי אפשר לראות את שולחן העבודה עםותו מחשב יש לי xp 32 ביט והוא עולה די רגיל רק שהדריברים של הכרטיס מסך כול הזמן נופלים וסרטים על המחשב ניראים בצבע ירוק ועם קול מחורבש המפרט שלי: amd 3500+ gigabyte k8nsc 939 ספק 450 וואט 3 גיגה זכרונות של ddr 400 סמסומג hd 3850 agp של club 3d אשמח לעזרה ותודה מראש. אפשר לנעול השתמשתי בדריבר קלינר והכול עבד
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי כל מיני בעיות קודאקים כאן.. חלק מקבצי האודיו \ וידיאו לא עובדים לי. אני לא ממש חושב שזה קשור בפורמט, כי יש קבצי AVI שעובדים למשל, ויש כאלה שלא. חשוב לציין שלאחרים זה רץ מצויין. בכלל, יש כל מיני הפרעות וידיאו לפעמים, שיבושים, סרטוני וידיאו שרק שומעים בהם ולא רואים.. ניסיתי להוריד K-LITE קודאק, וזה לא עזר. גם ב MSN Plus למשל, צלילי ההבעה לא מתנגנים בכלל.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום חברים, התחלתי לייבא שעון בלוטוס הקשור לסמרטפון ומגיב ברעידה על גב היד בעת צילצול, המכשיר מראה את שם המתקשר בשתי מילים, השפות הצרובות הן : אנגלית, ספרדית, סינית,צרפתית. איך אפשר להוסיף פונטים בעברית ומי עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
הי, בימים האחרונים אחד ההרדיסקים (WD 160GB Sata) נדלק ונכבה בלי הפסקה עד שהוא מגיע ל- Blue Screen of Death. זה לא קורה כל הזמן, אבל קורה פעם ביום-יומיים. בנתיים החלפתי את חיבור החשמל מהמולקס לחיבור שנראה כמו חיבור Sata רחב. נראה לכם שזה יעזור? זה אומר שההארדיסק הולך להתפגר? אם אני אשלח אותו לנועה למימוש אחריות נראה לכם שהם יסכימו להחליף? (זה לא קורה כל הזמן לכן אני לא בטוח שהם ישקיעו מספיק מאמץ בשביל למצוא את הבעיה) תודה!
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי בעייה במקלדת של המחשב שלי, שהמחשב עולה ואני רוצה להכנס ל- bios אוו ל- f8 הוא לא נותן לי כאילו המקלדת לא עובדת, היא עובדת רק במערכת הפעלה. אבל אם אני מחבר מקלדת רגלית לא usb זה עובד לי יופי?? נ.ב רשמתי את השאלה הזאתי בקטגורייה ציון היקפי אף אחד לא יודע לענות לי , מקווה שאתם תעזרו לי. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המחשב הנייד ברשותי הכונן החליט לחזור בתשובה והפסיק לקרוא דיסקים צרובים (מכל הסוגים והמינים) משהו יודע לייעץ לי מה כדאי לעשות במקרה כזה? (חוץ מלקנות כונן חיצוני..) תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
המסנגר פעל מעולה עד לא מזמן.. מה שהתקנתי מאז הן תוכנות לNOKIA שלי ועידכונים של ויסטה. אני לוחץ על האיקון של המסנגר , נרשם תהליך ב"תהליכים" אבל התוכנית לא עולה גרפית. ניסיתי להתקין מחדש זה עזר לזמן קצר מאוד , הMSN נתקע ולא עולה שוב (ריסט לא עוזר). מה ניתן לעשות , האם ניתן להתקשר לMS? , במידה ויש לי ויסטה בייסיק שקיבלתי עם הנייד.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 4 . 3 ג'יגה הרץ. כרטיס מסך ATI 128 מגה. מחשב של 3 שנים. כשאני מריץ סרטי HD יש תקיעות וחוסר סנכרון בין הקול לתמונה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שהוא מכבה אותו המחשב נכבה אך עדיין משהו מבפנים מרעיש והסידירום פתאום הנורה שלו נהפכת לצהובה(אין לו דיסק בסידירום)
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
העלתי את הארבעה האחרונים והכי חשוב זה האחרון שנגרם לאחר שלושים דקות של משחק ב קוואק 4 ... תודה לעוזרים . [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי אני צורב במדיות verbatim x16 אבל במהלך הצריבה אני רואה שהמהירות צריבה היא x2 אני משתמש בתוכנה burnaware ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש ועדיין המהירות היא x2 הצורה הוא lg dvd h22n
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי מדוע הוא קרס? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-