תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שימו לב לתמונה הבאה: 2 דברים: -צד ימין temp3 יש ציור של אש .. הטמפ' גבוה מדי.. למ הוהא מתייחס לכ.מסך? כי ממש לא נראה לי..יש מצב התוכנה מזייפת? 2. צד שמאל בנוגע למאוורים הוא רושם שמאוור 2 לא עובד בכלל.. מה עושים? של מה המאורר הזה? (מעבד מארז כ.מסך?)
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
בס"ד אח שלי שינה בביוס את המהירות מסך ל70hz עכשיו אני לא רואה כלום במסך(כמו במצב SB) מישהו יודע איך לפתור את זה???? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס 6200 256 זיכרון 128 ביט AGP ללא חיבור מולקס פירמטתי והתקנתי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA כל פעם אחרי כמה זמן של עבודה המחשב קופא וחייב לעשות ריסט המפרט: מעבד פנטיום 2.8 לוח ג'יגבייט עם צ'יפסט SIS 946 נדמה לי ג'יגה זיכרון ספק subshine 350 w מה הבעיה? כל כך מבאס
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי שתי אוזניות. השאלה אם אני משחק איך עושים שאני והיריב שלי נשמע אחד את השני באזוניות ושנוכל לדבר בינינו בעזרת המיקרופון ונשמע אחד אצת השני. תוך כדי משחק?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית במחשב שאני משחק במישחקים או שומע שירים או רואה סרט המסך ניתקע וצריך לעשות ריסט בישביל שהוא יעבוד כי הוא ניתקע לגמרי אוקי יש כאלה ילדים שאמרו לי שהוא ניתקע ביגלל שהוא חם או משהוא אחר טוב בכל זאת רציתי שתעזרו לי ולתת לי עצה איך לפתור תבעיה מפרט- לוח אם -Motherboard Name Biostar 945GC Micro 775 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) מעבד- e4500 ram-אחד ג'יגה כרטיס מסך-geforce 9500gt ובדקתי ב everest מה הטמפרטורות של החומרה במחשב http://up32.siz.co.il/up1/djmhij4zrmn2.bmp
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה המסך נדלק וכבה מדי פעם (הבעיה מקורה בכרטיס - הכנסתי כרטיס של חבר וזה היה בסדר). העניין הוא שבSAFE MODE זה עובד, וגם כאשר הדרייברים של הכרטיס לא מותקנים זה עובד (אבל אז חווים את האיטיות המעצבנת של וינדוז כשהכרטיס לא מותקן - גלילה מאוד איטית וכאלה). מה אפשר לעשות? תודה..
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש שלי (מפרט מימין) עכשיו כשהמחשב מתחיל במסך שבו אני יכול להיכנס לביוס רשום ללחוץ F12 לפירמוט...אז לחצתי ואז רשום לבחור מאיזה כונן אני רוצה לפרמט , אז בחרתי את הCD-ROM (הדיסק של XP נמצא בצורב DVD) עכשיו אחרי זה הוא נכנס למסך שחור הוא אומר אם אני רוצה להמשיך אז ללחוץ על כל מקש אני לוחץ אנטר וזה כותב כמה דברים ואז רשום A:// ואני יכול להמשיך לכתוב... או שזה בכלל נתקע לפני המסך הזה ורושם שהוא לא מצא איזשהו קובץ והוא לא יכול להמשיך...
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לילה לפני כל המארז והכבר ליזר היבהבו (האורות) ולא הצלחתי להפעיל את המחשב סגרתי אותו ולמחרת הוא בכלל לא נדלק... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם הכונן פשוט הפסיק להראות סימני קיום במחשב. לכן נכנסתי למנהל ההתקנים, והוא מוגדר שם (למרות שהוא אחד מוגדרים לי שני כוננים, CD והשני צורב DVD של NEC) ואין שום סימני קריאה או הודעות שגיאה למיניהן... כמו כן, אין לי שום דרייבר של הכונן(אם בכלל קיים צורך בו) תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לפתוח קובץ כזה אני לא מוצא שום תוכנה שפותחת תקובץ הזה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי מצלמת אינטרנט, ויש לי ויסטה שאני עובד איתה כבר קרוב ל- 7 חודשים הכל אחלה איתה רק שאני לא מוצא דרייבר למצלמה שלי שיעבוד עם ה - VISTA זה הקישור למצלמה בלוגיטק http://www.logitech.com/index.cfm/480/3378&cl=us,en רשום שם שזה טוב לויסטה אבל איפה הדרייבר? יש לי ווינדוס ויטסה ULTIMATE אנגלית
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לפעמים שאני משחק פתאום נעלם הסאונד ואני צריך להפעיל את המשחק מחדש עכשיו בכלל אין לי סאונד במשחק חוץ מהפרסומת בהתחלה מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מקווה שזה קשור לפה אם לא תגידו לי לאן זה קשור ואני יעביר, יש לי לוח אם abit ip35-E ואני מחפש את האופציה של smart fan ולא מוצא אותה רציתי לדעת אולי זה מוסתר ואני צריך ללחוץ על מקש כלשהו כדי שהדברים המוסתרים יופיעו לי אם מישהו יודע או מישהו שיש לו את הלוח אם הזה יכול להגיד לי איך עושים את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
לפני משהו כמו חודש קניתי כרטיס חדש GEFORCE 6600 כשאני משחק באיזה שהוא משחק(כמעט כל משחק) כל כמה דקות המשחק נתקע, לפעמים הוא ממשיך אחריי 10 שניות, ולפעמים הוא נשאר תקוע, ואז כשאני עושה CTRL+ALT+DEL המחשב עושה לעצמו ריסט אוטומטי, גם היה לי מקרה שהמשחק נתקע, ואז המסך התכבה (לא בדיוק התכבה, אלא האור הבהב - כלומר הווינדווס כאילו לא "שידר" לו שום דבר) אני בטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי: בכרטיס מסך הקודם לא היה לי את זה נתקלתי בעוד בעיות במשחקים פרט לבעייה הזאת אחריי שהמחשב עשה לעצמו ריסט, היה כתוב את החלון הזה עם ה"אל תשלח" ו"שלח דו"ח שגיאות" ומלמעלה היה כתוב Microsoft Windows. עשיתי "שלח דו"ח שגיאות" וזה הביא אותי לכאן: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=b1e0f65d-8746-…
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין שוב את ויסטה אחרי נפילת דיסק וצרבתי את קובץ ה-ISO בנרו עם Recorder - Burn To Image. מתוך חלונות אין לי בעייה, לחיצה על כונן ה-DVD מזניקה את ההתקנה. באתחול מלא, לעומת זאת, למרות שאפשרתי אתחול מ-DVD, המערכת ממשיכה הלאה לאתחול של הדיסק. ניסיתי בשני מחשבים עם שתי מדיות של צריבה להיות בטוח וכלום. מה שמרגיז שבעבר כשהתקנתי בפעם הראשונה האתחול מ-DVD עבד. ניסיתי גם לצרוב את ה-ISO כאימאג' עם אופציית ה-UDF בנרו וגם לא תופש. יש מישהו שיכול לשפוך קצת אור על כל העניין? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
שלום לפני איזה חודש קניתי מחשב חדש ומאז שאני בא להריץ משחקים חלקם נתקעים לאיזה דקה או עושים לי ד''וח שגיאות או חלקם פשוט לא עולים ועושים ריסטרט לדוגמה כשהרצתי האלף לייף 2 המחשב היה נתקע ב load או כשאני עושה save הוא נתקע לדקה כשרציתי להריץ משחק מבוסס מנוע אנריל זה מה שרשם לי QUOTE PH Build [2005.04.14.00.32] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ -1502 MHz with 2047MB RAM Video: NVIDIA GeForce 7900 XT Negative delta time! History: עכישו המפרט שלי זה nvidia ge-force 7900-extreme amd-5000-dual core-2.6ghz 2048 ram וכל הדרייברים מעודכנים עכשיו כשדיברתי עם הטכנאי שקניתי ממנו תמחשב הוא אמר לי שהבעיה היא עם המעבד בגלל שהוא כפול ליבה וצריך לה…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בחיים לא ידעתי ופתאום ראיתי באיזה סרטון את המידע הבא - כשנמצאים בתוך ערוץ יוטיוב ונכנסים לתוך playlists, למרות שכתוב "all playlists" לא באמת רואים את כל הפלייליסטים, וצריך ללחוץ על הכפתור הזה ולבחור באפשרות "created playlists" ורק אז רואים את כל הפלייליסטים בערוץ. ידעתם את זה? אני לא מבין את זה - זה דבר ממש ממש בסיסי. למה הם לא מראים את כולם ב-"all playlists"?? הרי כתוב all??
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אהלן. הווינדוס XP נכנס ללופ של הדלקה וכיבוי ורק אחרי שהשארתי סטיק זיכרון אחד הצלחתי להעלות את המערכת. עשיתי בדיקה ב MEMTEST וקיבלתי ERROR החלפתי לסטיק השני ושוב ERROR לקחתי שני סטיקים אחרים מחבר וגם עליהם קיבלתי שגיאות. נראה לי מוזר. המערכת מדי פעם קורסת כך שברור שיש בעיה. האם לדעתכם הבעיה בכלל בלוח? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת תודה מראש..באמת [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הגדרתי את ה TVOUT בעזרת האשף של NVIDIA וכל מה שקיבלתי זה מסך בשחור לבן הפעלתי TVTOOL ומייד כאשר התוכנית עלתה לזכרון קיבלתי צבע . (אני עובד במצב CLONE) אך כאשר ניסיתי להריץ סרט עם BSPLAYER קיבלתי במקום החלון של הסרט חלון שחור. יש לציין שאני מחובר ליציאות DVI עם צג LCD. וSVIDEO עם TV . יש לציין שבעבר כאשר הייתי מחובר עם מסך ללא DVI אז TVTOOL עבדה נפלא... מבקש עזרה ?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
החלפתי לא מזמן כרטיס מסך X1950PRO 512MB והוא דורש הרבה מהספק, היו לי מס' נפילות לווינדוס לאחר ששחקתי ב TEST DRIVE או ב FSX, אני לא יודע אם זה בגלל הספק או בגלל משהו אחר, האם הספק עושה את העבודה או שלא למפרט שלי? MSI K8N NEO2 AMD ATHLON 64 4000+ 939 E6 SAPPHIRE X1950 PRO 512MB CORSAIR TWINX 2048 XMS3200 DDR400 HARD DISC WD 160 GIGA CMV 221D 22" WIDESCREEN CH HOTAS FIGHTER STICK+PRO THROTTLE+PRO PEDALS TRACKIR 3 PRO+VECTOR PRO 6DOF תודה.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר שני מחשבים להיות מחשב אחד? זאת אומרת: יש לי מארז אחד עם כל המרכיבים ובנוסף עוד לוח אם עם מעבד וזיכרון +ספק כוח. האם אפשרי לאחד את שני המחשבים וליצור מחשב חזק יותר? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
הגדרתי RAID בביוס ואח"כ יצרתי את הRAID בממשק של הלוח ואח"כ התחלתי בהתקנת מערכת ההפעלה {XP} בהתחלה לחצתי F6 {כששואל אם יש RAID} ואח"כ כשצריך להתקין את הדרייבר לRAID כשמבקש להכניס את הדיסקט {של הדרייבר} הפלופי לא קורא את הדיסקט ולא ממשיך בהתקנה... וחוזר לקטע שמבקש להכניס את הדיסקט ניסיתי להחליף 3 פלופים ולא עזר.. ניסיתי גם ב-2 דיסקטים {שאותם קיבלנו עם הלוחות אם-שלי ושל חבר-שקנינו אותה מערכת} ונסינו עם דיסקט שהעתקנו אליו את הקבצים מהדיסקט המקורי מה יש עוד לעשות..?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לחבר שלי מפורום אחר יש בעיה...אף אחד לא ממש הצליח לעזור לו אז אני מקווה שאתם תוכלו... הנה מה שהוא רשם: "אהלן... לפני כמה ימים שלפתי את הכרטיס מסך שלי (GeForce 2 MX 400) מהמקום שלו בלוח האם... והחזרתי. הכל עבד חלק, התצוגה בסדר..עד שבאתי לשחק במשחק ואז לא רואים טוב.. פרינט סקרין: http://img.photobucket.com/albums/v390/Exit/1489150614971492.jpg עכשיו חשוב לציין שמופיעה תצוגה כזאת רק כאשר אני נכנס למשחקים ... בשולחן עבודה אין את התקלה הזו." מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה? מקווה שתוכלו לעזור לו...
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-