תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון אני חדש פה בפורום אז אני לא כל כך מכיר אותו... יש לי בעיה יש לי מחשב וכשאני מדליק אותו לא קורה כלום הוא עובד אבל לא רואים כלום במסך... יש פיתרון לבעיה זו? תודה לעוזרים! :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום! ברשותי צורב DVD של LG ושאני מכניס דיסק DVD מכל סוג שהוא (+/-/RW) הנרו מראה לי שקיבולת הדיסק היא 4.38GB במקום 4.7 עכשיו רציתי לדעת איך אני מתקן את זה? או שזה אמור להיות בכלל ככה?? תודה!
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב מההתחלה בשביל אבא שלי , עכשיו כשאני מכניס אותו ל standby ומפעיל את המחשב המחשב מתחיל לפעול אבל אין כלום , המסך נשאר ב standby והמחשב לא עולה פשוט. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? חשוב לציין שעד לפני שבוע המחשב היה שלי והיה כל היום ב standby בלי שום בעיה.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי את הכרטיס מסך 6800 gt המפרט של המחשב שלי הוא פנטיום 4 3 גיגה רץ 1024 זיכרון 80 גיגה סאטה ו 350 וואט ספק כח ג'נרי הבעייה שלי היא שאני נגיד מריץ משחק כמו fear או scarface המסך עצמו מהבהב כזה.... עכשיו הרצתי 3d mark 2005 וקיבלתי 4799 ניקוד....ושם לא הבהב כלום רק במשחקים..... בווינדוס הכל סבבה... שאלתי היא מה יכולה להיות הבעייה?? היה כמה זמם ששיחקתי ב fear משהו כמו 20 דק והכל עבד חלק......הטמפרטורה היא בסביבות 62-67 מעלות בכרטיס ו איזה 52 ככה לא במאמץ יש לי קירור של mv 5 silencer מה יכולה להיות הבעייה? האם הכרטיס דפוק?? או שזה בגלל הספק כח?(מה שאני מניח שכן) תודה לעוזריםםםםם
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הכרטיס מסך 9800 פרו של MSI התחיל לעשות רעשים כמו של מכסחת דשא.... הוצאתי אותו ניקיתי אותו טוב טוב... עכשיו הרעש פחות... אבל הבעיה העיקרית נשארה... באמצע שאני משחק במשחקים המחשב נתקע... המסך קופא... וזה בכמה משחקים... לא באחד... מה אפשר לעשות? בעיקרון הציעו לי לקנות קירור חדש אבל הכרטיס גם ככה לא חדש כל כך אז לא שווה לי להשקיע עליו הרבה... מה אומרים? אני בבעיה גדולה...
-
- 9 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לוח אם , מעבד וזכרונות חדשים. לאחר ההרכבה , הכל ניראה כרץ בצורה טובה . הלוח הוא AB9 PRO מעבד E6600 זכרונות OCZ 800 4-4-4 כמה דקות לאחר תחילת התקנת הווינדוס הלוח התחיל לצפצף , ובקר קוד ההודעות שלו הראה FF , בעיון בספר של הלוח פירוש הקוד הוא : BOOT ATTEMPT?(int 19h)יש למשהו מושג מה זה אומר ? הציפצוף מפסיק לאחר 2 דקות בערך, מבלי שקורה משהו אשר ניראה לעין , גם לאחר שהצפצוף מפסיק , הקוד נשאר אותו הדבר. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ועשיתי את זה כבר מלא פעמיים אבל עכשיו כל פעם שהוא כותב לי ללחוץ על מקש כלשהו בשביל לקרוא מהדיסק אז או שהמחשב נדלק מחדש או שמופיע הודעה עם כל מיני אותיות ומספרים אבל לא זאת עם הרקע הכחול וגם פעם אחת הוא כתב לי שאני צריך לפחות 7mb extended memory מה זה אומר? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כמה הוא נחוץ? הלוח יכול לפעול בלי החיבור הזה? ומאיפה אני משיג ספק עם כזה חיבור?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור ? מצורף הקובץ... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לפני כמה ימים חבר שלי ביקש ממני לבדוק מה קורה עם המחשב שלו, הוא כל הזמן קורס ועושה ריסטארטים, בדקתי את המחשב וגיליתי שיש לו בעיית חום חמורה (המעבד מגיע ל 90 מעלות במאמץ ו 80 בלי) בלי קשר לזה הבפנים של המארז חם (מרגישים) נגעתי בסינק של המעבד (וכן אני יודע שזה לא חכם) והוא רותח אז הבעיה היא לא במשחה הטרמית, המאורר פועל כמו שצריך ואין לי מושג מה לעשות, אני לא רוצה להגיד לו שהוא צריך להוציא עוד כסף כדי לתקן את זה, יש דרך אחרת? ודבר שני יש לי עוד חבר עם אותה בעיה ואצלו יש גם בעייה שהמתח של ה 2.5 מוציא רק 1.6 זה משפיע?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום, עברתי מחשב וקניתי כמובן הארד דיסק חדש והתקנתי עליו XP. אני מעוניין להתקין את הכונן הקשיח הישן (IDE) בנוסף לו, אבל אז תהיינה שתי מערכות הפעלה שיכולות לרוץ וכשאני אקבל את האופציה לבחור איזו להפעיל איך אדע איזו נמצאת על איזה כונן? ועוד שאלה.. יש לי פלופי, ואני מתעקש להשאיר אותו. אפשר לקחת כבל עם כמה חיבורי IDE ולחבר 1 ללוח אם 1 לפלופי ו1 לדיסק הקשיח הישן? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום כולם , מישהו מכיר תוכנת ניטור בזמן אמת למחשב ? שתיצור איזה LOG או משהו בסיגנון... מה גרם למשל למחשב להיתקע /לקפוא איזה Process או תוכנה , או למה המעבד היה ב-100% שימוש ברגע מסויים .. ? (זה נשמע אולי קצת טיפשי אבל בכל זאת אם יש משהו כזה...) תודה!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המחשב לא משמיע שום צליל של שגיאה גם... (ומן הסתם המסך לא נדלק) פשוט נדלקים המאווררים וזהו מה שמוזר זה שלפעמים הוא כן עולה! אבל אם מעמיסים אז BSOD ולפעמים גם העמסה לא מפילה אותו זה הספק הלך?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
החבר שלי טוען שזה בגלל שהוא מחק תוכנות, אבל לא נראה לי הגיוני כי הוא מחבר את המיקרופון לחיבור והוא לא פועל, הרמקול לעומת זאת כן פועל.. אז אני לא יודע, מה האפשרויות שיכולות להיות לזה? (כולל מיקרופון מקולקל, דרייברים, ETC)
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי מחשב-P3-733 ,עים-128 sdram .איפה אני יכל להשיג זכרונות להגדלה וכמה יכל לעלות? תודה א ש ר
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של REALTEK AC97 מובנה על הלוח אם משום מה הרמקולים והמיקרופון לא עובדים התוכנה שבאה עם הכרטיס קול מזהה שחיברתי משהו אבל אומרת שחיברתי לא טוב ניסיתי 2 רמקולים כבר ובשניהם זה לא עבד ניסיתי הכל הדרייבר מעודכן והכל והם מחוברים לחיבור הנכון אבל עדיין זה לא עובד אני ממש חייב עזרה זה מחשב חדש והרמקולים לא עבדו ממהתחלה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כי פשוט יש לי את הזכרונות האלו ואת הלוח הזה שכשה אני מציב את הזכרונות בדואל צ'נאל המחשב לא נדלק כלל רק שאני מציב אותם בסינגל זה עובד . הזכרונות בגדול עובדים טוב שניהם תקינים אבל עובדים רק בסינגל אם יש למשהוא את הצירוף הזה עובד שיומר לי בבקשה זה מחשב חדש שעלה המון וזה מעצבן המפרט הוא P-D 920 2.80 ASUS P5WD2 PREMIUM PQI DDR2 1024 667MHZ שעובדים רק ב סינגל למרות שהם דואלים EVGA 7800 HEC WIN 420W TT SHRAK תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לפני כמה ימים החשיך מסך viewsonic vp930. חיברתי כבל VGA במקום DVI והוא חזר לחיים. אבל מאז אני מקבל הודעות מטרידות בכל הדלקה: warning update display driver and software(ראה תמונה מצ"ב). אני נכנס למנהל התקנים ורואה שבאורח פלא הותקנו לי 3 default monitor והרביעי הוא הדרייבר שאני התקנתי. אני מבצע הסרה של כל ההתקנים ואז מבצע איתחול מחדש. בעליית המחשב הוא מזהה שחסר דרייבר ובאמצעות אשף התקנת החומרה אני מתקיו שוב את הדרייבר המתאים. בסיום ההתקנה המוצלחת אני פותח את מנהל ההתקנים ומוצא את עצמי באותו המצב: התקן אחד נכון ועוד 3 התקני "רפאים יש מאיין". כמובן שהתראות update display driver and software חוזרות בכל איתחול 3 פעמים. רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
חזרתי מהבית ספר וגליתי שהמחשב שלי מפיק צליליפ נורה מעצבנים!! כמו הצליל שכאשר הזכרון פגום.. יש צליל צורם כזה... רק שהפעם הצליל הוא עם הפסקות כל שניה בערך... (פיפ.. פיפ.. פיפ..).. וזה לא נפסק.. והמחשב פועל רגיל בלי בעיות... אפשר איכשהו להשתיק אותו?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. כאשר אני מדליק את המחשב..הוא עולה והכל טוב ויפה ואז שהוא מגיע למצב שהוא צריך להעלות את הווינדוס(את המסך פתיחה עצמו) אז הוטא פשוט עושה ריסטארט..עכשיו הבעיה היא שההארד דיסק הועבר ממחשב אחר למחשב זה וכנראה שהווינדוס צריך התקנה חוזרת כדי להתאים את עצמו למחשב זה. אבל, הבעיה היא.. שכאשר אני מכניס את הדיסק של הווינדוס למחשב..ומתחיל בפירמוט.. אז הדיסק אכן מתחיל עם הטעינה של כל ההתקנים..אבל לאחר הטעינה..כשהוא מגיע למסך בו אני צריך לבחור אם להתקין או לפרמט או לעשות REPAIR..אז האורות של המקלדת פשוט נכבים..והמקלדת לא מגיבה! ניסיתי להחליף כבר 3 מקלדות אך הבעיה נשארה.. הדבר בטוח לא קשור להארד דיסק כי גם ניסיתי לעשות את זה עם הארד דיסק אחר והבעיה אותה בעיה. אני חושב שזאת אי…
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222942.0 סרקתי את המחשב ועדיין יש לי את אותן הבעיות, כל פעם שאני מפעיל IE או FF (וגם סתם בלי קשר לכלום לפעמים) אני מקבל שיש ROOTKIT ואז הקובץ פשוט נמחק ואני נאלץ להתקין את מערכת ההפעלה מחדש. בנוסף אני סובל מקפיאות במערכת. מצ"ב קובץ של ה KASPERSKY. תודה לעוזרים עריכה- אין לי מושג איך אני עושה את הקובץ המצ"ב ברזולוציה נורמלית..... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה, כאשר אני לוחץ מקש ימיני על השולחן עבודה >מאפיינים הוא לא פותח לי את החלון , או פתוח את החלון וסוגר אותו במיידית... אשמח לקבל הצעות כיצד אני יכול לפתור את הבעיה בנוסף מצ"ב תמונת מצב של הטמפרטרות של המחשב שלי אשמח לדעת איך אני יכול להוריד את הטמפ' של הGPU ואיזה רכיב זה בעצם? המסך עצמו? הכ. מסך ואשמח לדעת אם הטמפרטורות שיש לי הם בסדר תודה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בעלי הלוח אם הזה יש לכם מושג למה לא עובר לי קול מהיציאה הדיגיטלית למגבר ? ב LIVE 5.1 עבד יופי עוד שאלה.... האם הוצאת המאוורר שעל הצ'יפ (מאוורר לבן קטן) תזיק ??? או אם אני אשים אותו שיעבוד על 30 אחוז במקום 70 שזה ה DEFAULT ? תודה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים רכשתי מחשב Lenovo ideapad l3. לאחר הרכישה גיליתי שהסוללה לא מספיק חזקה, זאת סוללה של 3 תאים רציתי לדעת אם זה אפשרי להחליף ללפטופ שלי את הסוללה לסוללה חזקה יותר של 9 או 12 תאים? תודנ.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-