תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! קניתי מחשב חדש והוא עובד לאט מהצפוי ולכן החלטתי לבדוק אם החומרה שקניתי היא באמת מה שקיבלתי ע"י התוכנה EVEREST. המעבד שקניתי הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe אך בתוכנה EVEREST שמתי לב שכתוב ב-CPU TYPE את השורה הבאה: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 1800 MHz (9x200) האם הגיוני שרשום לי בתוכנה 1800MHz אף על פי שקניתי 2400MHz? אגב, גם במאפייני המערכת של ווינדוס רשום 1.79GHz ! יכול להיות שעבדו עליי או שאולי החומרה תקולה? אודה לכם מאוד אם תוכלו להשפוך לי מעט אור בנושא... בתודה מראש אופיר
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום התקנתי במחשב את ה SOUND BLASTER LIVE PLATINUME + עם ה LIVE DRIVE BAY הבעייה היא שפעם שהייתי מחבר אוזניות ליציאה הקידמית זה היה מנתק את הרמקולים והיה SOUND רק באוזניות עכשיו כשמחברים את האוזניות : 1 - לא מנתק את הרמקולים 2 - יש רעש לבן סטטי חזק (כמו שאין קליטה הטלויזיה ) באוזניות ללא קשר לכלום . - כלומר ברמקולים עדיין שומעים טוב מגיד מוזיקה ובאותו זמן רעש חזק באוזיניות וגם שעושים MUTE להכל ( CD MUDU MIC MASTER VOLUME SPDIF וכו') עדיין שומעים את הרעש הזה. מה יכול להיות הבעייה? בבקשה עזרה תודה ואולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג דרייברים לכרטיס הנ"ל שמתאימים ל XP שי
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
[1] שלום אז ככה.. יש לי לוח של INTEL והורדתי איזה עדכון ללוח, התקנתי זה עשה ריסט והביוס נראה לי קצת נדפק כי הוא מצפצף ולא עולה . הוצאתי זכרון אחד מהחריץ ואז זה המשיך לעבוד נורמלי.. איך אני מחזיר את זה למצב הקודם האם צריך לאפס תלוח וזהו פשוט?? [2] יש לי AGP בלוח ורכשתי כרטיס מסך AGPX8 השאלה האם אפשר איך שהו לשנות את זה להגדרה של AGPX8 בביוס????
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי מדוע הוא קרס? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
על המארז יש לי לוח טמפרטורה וכרגע המעלות רשומות בפרנהייט איך אני משנה את זה לצלזיוס זה המארז: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את הלוח אם הזה GA-7N400 של GIGABYTE מגיע איתו הביתה שם אליו את המעבד והכול ומפעיל ואין כלום המעבד שלי זה AMD ATHLON XP 1700+ המחשב נדלק המאוררים והכול אבל על המסך אין כלום שום חלק לא נשרפ זה בדוק כבר!!!!! פשוט מסך שחור ואז אחרי כמה מעמצים המחשב נדלק והוא מראה לי ש הוא עובד המעבד במהירות 1100 MHZ איך זה קרה???הוא עבד תמיד ב 1466 MHZ ורשום שהלוח תומח במהירות של 1400 ומעלה יש את הכפתור הזה של CLK שבו אפשר להגדיר את המהירות של FSB על הלוח מי שמכיר את לוחות ה GIGABYTE אז רציתי לדעת איך אני מחזיר את המחשב לעבודה של 1466 MHZ בלי להדליק אותו אם הכפתור הזה של ה CLK תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מתכוון ךלרכוש הרדיסק 160 ג'יגה סאטה ויש לי xp-sp1 ואני לא מעוניין לשדרג לsp2 - ורציתי לדעת אם לא יהיו ל בעיות אם זה
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כשאני בא להפעיל סרט זה מה שקורה כל הזמן... אין לי מושג מה גוקם לזה \:
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל משחק כלשהוא אני רק שומע ולא רואה הכרטיס מסך חדש והוחלף מספר פעמים (לא יכול להיות פגום) סוג הכרטיס הוא Nvidia GeForce FX 5600XT עידכנתי דרייברים והתקנתי DirectX 9 מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים ;)
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הורדתי מאתר HP את מודול התקנת המדפסת, אולם בהגיעו לשלב הקריטי מציג את החלון המצ"ב. מישהו מכיר את ההודעה האידיוטית הזו?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב די ישן - לוח אם H61M-S2-B3 ועליו כרטיס מסך HD5450 (עם יציאת HDMI) מערכת הפעלה ווינדוס 10, שאני משתמש בו כסטרימר לצפיה בטלויזיה. כאשר אני מסיים לצפות, אני מכניס את המחשב למצב sleep ואחר כך כאשר אני רוצה לשוב ולצפות, "מעורר" אותו על ידי לחיצה על מקש העכבר. עד עתה, תקופה ארוכה, הכל היה בסדר. לאחרונה החלפה תופעה שהמחשב לא יוצא (אם זאת ההגדרה הנכונה) ממצב sleep למצב שבו מופיעה תמונת הרקע של הווינדוס (תמונת הנוף). הלחיצה על העכבר גורמת למחשב לפעול אבל המסך נשאר שחור. אני נאלץ לכבות את המחשב ולהפעיל מחדש ואז הכל עולה ומסתדר - עד לפעם הבאה. התופעה לא קיימת בקביעות, פעם קורה ופעם לא, אם כי זה קורה יותר פעמים מאשר לא. אשמח לקבל רעיונות והצעות - במיוחד אם מישהו נתקל בתופע…
-
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי לנובו מחשב נייד ולפעמים באמצע עבודה שלי על המחשב, השמע במחשב נעלם. הסרתי דרייברים וזה לא עזר. כשאני עושה ריסטרט למחשב, הבעיה נפתרת אבל שוב מופיעה אחרי זמן עבודה על המחשב (לא תמיד)
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
This device cannot start. (Code 10 השורה הזאת רשומה לי בDEVICE MANAGER אני מנסה להסיר ולהתקין את הדרייברים לכרטיס מסך אך ללא הועיל. דרך אגב הכרטיס מסך הוא 6600gt אם זה משנה משהו..... windows xp sp2 תודה :s05:
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
בעלי הלוח אם הזה יש לכם מושג למה לא עובר לי קול מהיציאה הדיגיטלית למגבר ? ב LIVE 5.1 עבד יופי עוד שאלה.... האם הוצאת המאוורר שעל הצ'יפ (מאוורר לבן קטן) תזיק ??? או אם אני אשים אותו שיעבוד על 30 אחוז במקום 70 שזה ה DEFAULT ? תודה
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי את המחשב שבמפרט שלי עם אוברקלוקל מעבד 3X375=3GHZ ואובר לכרטיס מסך מ XT ל XTX קירור למעבד יש לי BT ולכרטיס מסך ZALMAN עכשיו הכול יציב בכול התוכנות בדיקה אפשריות..הקטע שבמשחק TOM CLANCY VEGAS אחרי כמה זמן של משחק הוא מכבה לי את כול המחשב! פשוט מכבה...חייב להדליק עם כפתור כדי להפעיל בחזרה את המחשב...עכשיו חשבתי של זה אולי בגלל אוברקלוק...אבל אין מצב.. הכול יציב.. וזה קורה רק במשחק הזה... יש מצב זה ביגלל עומס גרפי מסויים שפשוט מכבה את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
היום שמתי לב לבעייה מוזרה בהעתקת קבצים אצלי, בזמן שאני מעתיק את הקבצים ולא נוגע בכלום הכל מעתיק כרגיל וסבבה, ברגע שאני פותח משהו שמתקשר עם האינטרנט, בדרך כלל IE ונכנס לאתר בזמן ההעתקה אני מקבל את ההודעה הבאה וההעתקה קורסת... יש לציין שניסיתי להחליף סוויצ'... הנה ההודעה המדוברת, הדבר קורה רק במחשב אחד ברשת ורק ממנו למחשב אחר עד כמה ששמתי לב... אשמח לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין שוב את ויסטה אחרי נפילת דיסק וצרבתי את קובץ ה-ISO בנרו עם Recorder - Burn To Image. מתוך חלונות אין לי בעייה, לחיצה על כונן ה-DVD מזניקה את ההתקנה. באתחול מלא, לעומת זאת, למרות שאפשרתי אתחול מ-DVD, המערכת ממשיכה הלאה לאתחול של הדיסק. ניסיתי בשני מחשבים עם שתי מדיות של צריבה להיות בטוח וכלום. מה שמרגיז שבעבר כשהתקנתי בפעם הראשונה האתחול מ-DVD עבד. ניסיתי גם לצרוב את ה-ISO כאימאג' עם אופציית ה-UDF בנרו וגם לא תופש. יש מישהו שיכול לשפוך קצת אור על כל העניין? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אין לי SOUND ב WINDOWS ואני מדבר על זה שכאשר הWINDOWS מתכבה או עולה אין תמוסיקהוגם ב YOUTUBE וכאלו אין SOUND :-[ אבל במשחקים יש SO WTF? :s05:
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש שלי (מפרט מימין) עכשיו כשהמחשב מתחיל במסך שבו אני יכול להיכנס לביוס רשום ללחוץ F12 לפירמוט...אז לחצתי ואז רשום לבחור מאיזה כונן אני רוצה לפרמט , אז בחרתי את הCD-ROM (הדיסק של XP נמצא בצורב DVD) עכשיו אחרי זה הוא נכנס למסך שחור הוא אומר אם אני רוצה להמשיך אז ללחוץ על כל מקש אני לוחץ אנטר וזה כותב כמה דברים ואז רשום A:// ואני יכול להמשיך לכתוב... או שזה בכלל נתקע לפני המסך הזה ורושם שהוא לא מצא איזשהו קובץ והוא לא יכול להמשיך...
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כשאני מחבר נגן MP3 שקניתי עכשיו שזה חיבור usb 2 הוא אומר שחיברתי את זה ליציאה של usb 1 וככה כל יתר הכניסות שיש לי... עשיתי את כל העדכונים של הוינדוס - למרות שזה עדכון מפני שנתיים אולי... וניסיתי לראות גם בביוס מוגדר לי usb 2 - enabled... מה עושים?? תודה רבה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
-
הבעיה זה לא בוינדוס- התקנתי את ההרד דיסק במחשב אחר והכול עבד, חוץ מזה המחשב חדש הוא אף פעם עדיין לא עלה לי המפרט של המחשב: gigabyte ga8nsli leadtek px 7600gs pcie 512 mb ddr2 הארד דיסק של 80 ג'יגה חוץ מזה המחשב לא מתחמם- הוא לא מספיק אפילו, וכבר בדקתי את כל החיבורים והחלפתי סלוט לזיכרון, ניסיתי להדליק את המחשב עם דיסק של וינדוס ועדיין לא קורה כלום, אז אני כבר לא יודע מה הלאה ...... אז עזרה לא תזיק....... היתי רוצה לצרף את הקובץ של המסך אבל אני לא יודע איך להגיע אליו :-[ תודה
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כשאני צורב בנרו סרט על דיסק DVD כ DATA אני לא מסוגל לראות את הסרט במכשיר ה DVD שלי ( שקורא DIVX ). למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי כרטיס PCI שמכיל 4 כניסות USB 2 חיברתי אותו למחשב ,בתקווה שיבקש דרייבר בלבד, אך המחשב לא עולה כלל כאשר הכרטיס בחריץ. מדובר במחשב : לוח-pcpartner apas3/apbs1/apbs3/vib826d/vib861s/vim816d/vim863s מעבד- intel celeron-a 366MHz ציפסט- via vt82c691 apollo pro מערכת הפעלה-WIN98SE כשנכנסתי למנהל התקנים היו סימני קריאה או שאלה לא שמתי לב ,בקטגוריה "התקנים אחרים" היו שם ארבעה אותו הדבר וזהו שמם: pnp sound chip המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-