תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
התקנתי עכשיו HD WD 2500KS חיצונית בתוך CASE של חברת שקר כלשהי שנקראת INSIXT. לאחר החיבור וההרכבה המחשב מזהה את ה HD כמו שצריך אבל אני לא רואה אותו תחת MY COMPUTER. ה HD מחובר למחשב דרך USB HUB,חשבתי שיש בעייה עם ה DRIVER אבל נראה שהוא מותקן כמו שצריך תחת ה DEVICE MANAGER. יש למישהו רעיון לפיתרון ?
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אם זה לא קשור לפה, תעבירו. התקנתי כרגע את הדרייברים החדשים של ATI עם CCC גירסא 6.6. משום מה, (אותו דבר קרה לי עם גירסת 6.5) האפשרות להיכנס לאופציה של CCC בלתי אפשרית! הפעלתי את השירות בMSCONFIG, יותר נכון הפעלתי את כל מה שקשור לATI,. כמו כן לא מופיע שום אייקון על הSYSTRAY ליד השעון.. עזרה בבקשה? איך מפעילים את זה לעזאזל...?!?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אוקיי לא מזמן המחשב שלי נלקח למעבדה בגלל פרסומות שקופצות הבן אדם שמה פירמט והתקין הכול מחדש(אני חושב כולל הדריברים) ועכשיו יש לי מלא דוחי שגיאות וריסטרטים ולפני שלקחתי למעבדה ולטכנאי לא היה לי את זה אבל בהתחלה שמדליקים תמחשב היה צריך ללחוץ F1 והיה רשום משהו CPU מישהו יודע מה קורה כאן? אולי התנגשות דריברים אני כמעט בטוח שזה קשור לזכרון ולוח אם וגם תפתחתי תקבצי MINDIUP האלו או איך שלא אומרים והיא רשום את זה : (זה מהנושא שפתחתי לפני איזה חודש חודשיים אפילו קבלו """""""" עשיתי כמו במדריך ומצאתי את הנגרם כנראה מ hardware (nvmcp+702 ואין לי מושג מה זה חיפשתי בגוגל וזה לא מובן בכלל וגם מצאתי את זה memory_corruption ושעשיתי בmemtest הוא מצא מלא אירור מעל 50 אירורים ב30% עכשי…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן קניתי כרטיס מסך X1950 PRO AGP 512 לפני שבוע מהרגע שהתקנתי אותו המחשב עבד סבבה אבל אחד מההארדיסקים שלי התחיל לעשות רעשית כאלה תיקתוקים הוצאתי אותו וחשבתי כולה הלך ההארדיסק לא כזה נורא קורה אחרי זה המחשב התחיל לעבוד ממש לאט ולהתקע כל הזמן ולזרוק לי מסכים כחולים החזרתי את הכרטיס מסך המקורי ואין יותר מסכים כחולים אבל המחשב בקושי נושם המפרק שלי הוא: p4 2.6ghz 512mb radeon 9800 maxtor 120gb maxtor 200gb western digital 120bg hec 475watt PSU מה אני יכול לעשות כדי שהמצב יחזור לקדמותו? מה אני יכול לעשות כדי שהמחשב יעבוד עם הכרטיס מסך החדש? אנשים אמרו לי שיכול להיות שהספק לא חזק מספיק ולכן לא מספר את הזרם הדרוש למערכת זה ספק 475 וואט יש מצב שהוא עדיין לא מספיק טוב?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מסוג HP nc6120 וכשהוא נידלק הוא רושם לי non system disk or disk error חיפשתי בכול מקום שרק אפשר ומצאתי שיש איזשהו קובץ באתר הרישמי של HP שמתקן תבעיה הזות אבל הבעיחה היא שבשביל להפעיל תקובץ הזה צריך וינדוס והוינדוס לא עולה..... הא ובנוסף הבעיה הזות אומרת שבעצם הכונן דיסקים שלי לא עובד... הינה מה שהצלחתי למצוא: Fixes issue with Default Setting in F10 Setup where the following error message was generated, "Non system disk error," and the notebook would not start (boot). זהות בעצם בדיוק הבעיה שלי DVD/CDRW Drive (GCC-4243N) Firmware Update ויש שם באתר הזה של HP גם קובץ אבל כמו שאמרתי אני צריך משהו בישביל להפעיל אותו בביוס! הינה האתר http://h20000.www2.h…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
קודם כל תגידו לי למה שייך בדיוק מה שסימנתי בתמונות [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי רכשתי מחשב חדש לפני כחודשיים ובשבוע שעבר החלטתי להתקין בו משחקים. התקנתי כמה משחקים וביניהם need for speed undercover וcrysis warhead אחרי ההתקנה הפעלתי והמשחקים רצו היטב, אך באופן מפתיע הם נסגרים לי באמצע וחוזרים לשולחן העבודה.. למה זה קורה? מה יכול לגרום לסגירת המשחק באופן פתאומי וללא התראה..? תודה מראש לעוזרים!(מקווה שזהו המקום הנכון לבקשת העזרה).
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
כשהווינדוס עולה שהוא מגיע לשלב של הצגת הלוגו, הוא מפעיל מחדש את המחשב, ואין אפשרות להגיע לווינדוס. הבעייה אחרי פירמוט, הדיסק של הווינדוס מקורי ועובד על מחשב אחר. מה עושים? :-\ תודה.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לפתוח קובץ כזה אני לא מוצא שום תוכנה שפותחת תקובץ הזה
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מפרט: P4 3.0 MHz 512MB DDR WIN XP Pro SP2 המחשב קופא בזמנים אקראיים הספק לא מתחמם לאחר ריסט לפעמים הוא עולה מחדש עד לקיפאון החדש ולפעמים הוא נתקע ולא עובר BIOS ורק לאחר זמן של נניח שעה בערך ניתן להפעילו עד לקיפאון הבא. למישהו יש סברות ? אני כבר חושב לקנות מחשב חדש מכל התקלה המעצבנת הזאת.... :'( תודה....
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מעביר את הדיון הזה מפורום ווינדוס שם ביקשתי עזרה בגלל קריסת תוכנות מסכים כחולים אז הנה מה שכתבתי שם: צריך לציין שכל הדרייברים והDIRECTX הם הכי מעודכנים שיש. ושלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי שאין בעיה בחומרה והתאימות בין הרכיבים בסדר. כאמור שלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי ת'פרמט את כל המחיצות(כי בעיקרון עשיתי פירמוט רק למחיצה של מערכת ההפעלה.) עשיתי, לא עזר הבעיה נמשכת בכללי התוכנות קורסות, יש לי ריסטרטים , מסכים כחולים ואפילו מסך צבעוני כזה שאני מקבל לפעמים בזמן שימוש במדיה פלייר. אני צופה בסרט בום!!! מופיעה הודעה שהמדיה פלייר נתקל בבעיה והוא חייב להיסגר(כן יש לי את המקודדים הנחוצים). אותו דבר לפיירפוקס ומשחקים שאני מפעיל שפשוט מפסיקים לפעול וחוזרים לווינדוס. ניסיתי…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר דגם זה? יש חוות דעת? תודה. זלמן.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב שלי מחדש עם לוח אם חדש כי הישן עשה לי בעיות ו הCPU מתחמם ל90 ןמ שהו מעלות ואז מתכבה לבד... אני לא מבן אבל למה כי בדיוק באום תנאים לפני כמה שבועות המחשב היה 30 מעלות יותר נמוך. זה יגול להיות בגלל שלא שמתי משחה טרמית חדשה? עזרה בבקשה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 19 של VIEWSONIC דגם VP191B ויש לי איתו בעיה מוזרה... אני משתמש ברקע שאתם רואים למטה בתמונה העליונה כבר חודש בערך והיום שמתי לב למשהו מוזר, כשהמסך מציג בצורה אחידה (במסך מלא) צבע כמו אפור אפשר ליראות את הקימורים/טקסטורה של החייזר של אייליין וואר על המסך פשוט תנסו ליראות אם אתם מצליחים להבין אותי... את התמונה השניה צילמתי את המסך שהוא מציג רק צבע אפור ואפשר ליראות את הטקסטורה של הראש של החייזר... יש אחריות לדבר כזה אם בכלל? או שהצבע הזה מחמם את הLCD? *מסביב לעיגול שציירתי אפשר ליראות את ה"כתם" שאני מדבר עליו [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שמתי לב שהמחשב שלי איטי בזמן האחרון (בעיקר בכיבוי והפעלה) אני יודע שהמעבד חרא אבל המחשב לא אמור להיות כל כך איטי ועוד פעם המסך הכחול עלה עם השגיאה Stop:*** 0x0000009c (0x000000004, 0x0545ff0, 0xb2000000, 0x00070f0f) Beginning dump of pnysical memory מוזר כי במעבדה אמרו שזה וירוסים (נבלות סתם לקחו 180 שקל) הנה השירותים מ-msconfig
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי מצלמת אינטרנט, ויש לי ויסטה שאני עובד איתה כבר קרוב ל- 7 חודשים הכל אחלה איתה רק שאני לא מוצא דרייבר למצלמה שלי שיעבוד עם ה - VISTA זה הקישור למצלמה בלוגיטק http://www.logitech.com/index.cfm/480/3378&cl=us,en רשום שם שזה טוב לויסטה אבל איפה הדרייבר? יש לי ווינדוס ויטסה ULTIMATE אנגלית
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
רציתי לעשות פירמוט לכל המחשב ובטעות עשיתי התקנתי שתי ווינדוסים בכונן c: וכונן f: איך מוחקים ווינדוס 1 מהם <?!?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
חברה תראו לחברים של ההורים שלי יש לפטופ מחשב נייד אז קרה משהו לוינדוס והוא לא עולה... והם צריכים לפרמט תמחשב והם לא יודעים(מבוגרים) אז הם התקשרו אלי לשאול אם אני יכול לפרמט להם תמחשב השאלה שלי האם מפרמטים מחשב נייד כמו מחשב רגיל? אותה שיטה? כגון: BIOS אחרי זה ללשונית BOOT ואחרי זה מגדירים הכול שהCDROM יעלה ראשון?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לפני איזה חודש קניתי מחשב חדש ומאז שאני בא להריץ משחקים חלקם נתקעים לאיזה דקה או עושים לי ד''וח שגיאות או חלקם פשוט לא עולים ועושים ריסטרט לדוגמה כשהרצתי האלף לייף 2 המחשב היה נתקע ב load או כשאני עושה save הוא נתקע לדקה כשרציתי להריץ משחק מבוסס מנוע אנריל זה מה שרשם לי QUOTE PH Build [2005.04.14.00.32] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ -1502 MHz with 2047MB RAM Video: NVIDIA GeForce 7900 XT Negative delta time! History: עכישו המפרט שלי זה nvidia ge-force 7900-extreme amd-5000-dual core-2.6ghz 2048 ram וכל הדרייברים מעודכנים עכשיו כשדיברתי עם הטכנאי שקניתי ממנו תמחשב הוא אמר לי שהבעיה היא עם המעבד בגלל שהוא כפול ליבה וצריך לה…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום. עד אתמול, הכל היה בסדר. אך כאשר הפעלתי את המחשב אתמול, אחרי שהוא רושם לי: Boot from cd/dvd Boot from cd/dvd, זה נורמלי לגמרי, אמור לעלות הווינדוס/לינוקס/boot loader, מה שזה לא יהיה. כאמור, בפעם האחרונה שניסיתי להפעילו, במקום להפעיל את הווינדוס, אחרי החלק הזה, הוא פשוט לא עושה יותר שום דבר. ניסיתי fixmbr, fixboot, בדקתי אם הכונן הוא bootable, אם הוא מוסתר, אך הכל נראה תקין... מפרט בפרופיל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מחשב קופא בעת התקנה של משחק. יכול להיות שזאת בעיה חומרתית? עריכה: הוא קופא לא רק במשחק אחד גם באחרים... יש סוגי התקנה כאלו ואחרות אז הוא נתקע באיזהשהו סוג.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הגדרתי RAID בביוס ואח"כ יצרתי את הRAID בממשק של הלוח ואח"כ התחלתי בהתקנת מערכת ההפעלה {XP} בהתחלה לחצתי F6 {כששואל אם יש RAID} ואח"כ כשצריך להתקין את הדרייבר לRAID כשמבקש להכניס את הדיסקט {של הדרייבר} הפלופי לא קורא את הדיסקט ולא ממשיך בהתקנה... וחוזר לקטע שמבקש להכניס את הדיסקט ניסיתי להחליף 3 פלופים ולא עזר.. ניסיתי גם ב-2 דיסקטים {שאותם קיבלנו עם הלוחות אם-שלי ושל חבר-שקנינו אותה מערכת} ונסינו עם דיסקט שהעתקנו אליו את הקבצים מהדיסקט המקורי מה יש עוד לעשות..?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה רכשתי עוד סטיק זכרון של ג'יגה אחד בודד. זכרון מסוג DDR 3200 400MHZ של kingston לפני היה לי שני סטיקים של 512MB של Twinmos יושבים על לוח אם של gigbyte, עכשיו, שאני מחשב את שלושתם המחשב לא מתחיל, ביררתי בחוברת הוראות ואין אפשרות לעבוד עם 3 סטיקים רק עם 4 או 2 .. מה אני יכול לעשות במצב כזה? יש איזה אפשרות לעקוף את הבעיה הזאת או שזרקתי לפח את הכסף הזה? אשמח לשמוע תודה.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום! קניתי לא מזמן מחשב חדש,ואתמול באו להתקין לי ממיר למחשב. דגם מסך- Samsung Full HD LCD 2333SW 5MS 1:20000 דגם כרטיס TV- GigaByte GT-6000 ANALOG TV CARD עכשיו אני לא יודע איך מעבירים את המחשב למצב TV (עם תוכנה או עם כפתור מסוים) בבקשה תעזרו לי ערן
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן ומקווה שהגעתי לפורום הנכון, כי אני כבר לא יודע אם הבעיה היא חומרה או תוכנה, הבעיה היא כזאת מחשב פנטיום 3 מתעקש לעלות דרך כונן A למרות שהוא לא קיים כלל במחשב ומבוטל ב BOOT הסידי רום מוגדר כראשון בעליית המחשב ואחריו הדיסק הקשיח, גם ניסיתי שהדיסק הקשיח ראשון וכלום לא עזר בתודה מראש יוסי
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-