עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ddwins,

לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את התוכנה itunes מדיסק שקיבלתי זה גרסה 6 שמעתי שיש גרסה 7 אז הורדתי אותה והתקנתי הכל עבד טוב ויפה ואז ראיתי שאין תמיכה בעברית לגרסה 7 (ipodhe) אז הסרתי את התוכנה itunes במטרה להתקין שוב את גרסה 6 שלה יש תמיכה בעברית לאחר ההסרה התקנתי את גרסה 6 ובמהלך ההתקנה הוא מודיע על הודעת error לאחר סיום ההתקנה אני פותח את התוכנה והוא שוב מודיע הודעת error ולא פותח את התוכנה ניסיתי למחוק וולהתקין שוב גם בכונן D וגם בכונן C וכלום לא עובד מה אפשר לעשות ? תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by moshen1169,

יש לי כונן די וי די של nec ואני יכול לראות בו סרטי xvid כאשר אני רוצה לראות בו סרטי די וי די או סירטי divx שנצרבו על דיסק של די וי די מופיעה לי ההודעה שהדיסק ריק בדקתי במחשבים אחרים והדיסק לא ריק מקווה שתוכלו לעזור

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by .::Void::.,

טוב אז ככה.. כאשר אני מדליק את המחשב..הוא עולה והכל טוב ויפה ואז שהוא מגיע למצב שהוא צריך להעלות את הווינדוס(את המסך פתיחה עצמו) אז הוטא פשוט עושה ריסטארט..עכשיו הבעיה היא שההארד דיסק הועבר ממחשב אחר למחשב זה וכנראה שהווינדוס צריך התקנה חוזרת כדי להתאים את עצמו למחשב זה. אבל, הבעיה היא.. שכאשר אני מכניס את הדיסק של הווינדוס למחשב..ומתחיל בפירמוט.. אז הדיסק אכן מתחיל עם הטעינה של כל ההתקנים..אבל לאחר הטעינה..כשהוא מגיע למסך בו אני צריך לבחור אם להתקין או לפרמט או לעשות REPAIR..אז האורות של המקלדת פשוט נכבים..והמקלדת לא מגיבה! ניסיתי להחליף כבר 3 מקלדות אך הבעיה נשארה.. הדבר בטוח לא קשור להארד דיסק כי גם ניסיתי לעשות את זה עם הארד דיסק אחר והבעיה אותה בעיה. אני חושב שזאת אי…

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by hfmsite,

בס"ד אח שלי שינה בביוס את המהירות מסך ל70hz עכשיו אני לא רואה כלום במסך(כמו במצב SB) מישהו יודע איך לפתור את זה???? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by ofirrjd,

היי, לאחרונה קיבלתי מסך כחול ב XP. הרצתי בדיקה עם memtest וקיבלתי error. העניין הוא שהתקלה מתקבלת כל הזמן באותה נקודה בדיוק, כתוב במסך הבדיקה של memtest באחת העמודות - 1950.5MB כאשר הדפוס הנבדק הוא משהו כמו fefefefe. כמובן, הבאתי את הזכרונות ל KSP, הם בדקו, הריצו אפילו כמה לולאות ב memtest ונאדה, כלום, הזכרונות תקינים. אצלי, הורדתי את הזכרונות, ושמתי את הישנים שלי ואין שום בעיה, מכאן, שאין בעיה בבורד. כעת יש לי כמה שאלות: את הזכרונות (שני מודולים של 1G של קינגסטון) אני שם עם עוד שני מודולים אחרים (2 של 256MB של הייניקס). כל הזכרונות הם CL3 DDR400 האם יכול להיות שכאן הבעיה, האם זה אפשרי בכלל שזכרונות שלא מאותו יצרן יהוו בעיה למערכת? יכול להיות שהזכרונות החדשים לא תואמים לב…

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by eitangabay,

שלום, המפרט שקניתי הוא : 1. AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 2. GA-MA785GM-US2H , יחידות 1 3. מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 4. OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 5. WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 6. ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1 7. כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE Kit, יחידות 1 אני צופה בטלוויזיה LCD של Phlips 8404 42. הטלוויזיה מחוברת ב HDMI ל-HTPC, ואני עובד עם Media Center הבעיה: לפעמים בזמן צפיה דרך ה HTPC ולא בזמנים קבועים, מסך הטלוויזיה הופך לגוונים חזקים של ירוק, ולאחר זמן כל שהוא חוזר לצבעים הרגילים. זה גם יכול להפתר אם אני מוציא את הכבל HDMI ומחזיר אותו, או מהטלוויזיה …

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  7. לאחר שחיפשתי כאן בפורום פתרון לבעיה שלי ולא מצאתי וגם אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול פה אבל בכל זאת הבעיה שלי היא כזאת כשאר אני מדליק את המחשב הכל עובד מעולה כאשר אני משחק הכל עובד מעולה אין לי וירוסים ובטח שלא מרגלים בודק כל הזמן המחשב נתקע בזמן הדלקת האינטרנט בעזרת חיגן אני נמצא אצל חברת בזק ואינטרנט זהב התקיעות נמשכות משהוא בסגנון 5 דקות רצופות שאין אפשרות לעשות כלום מה יכולה להיות הבעיה השמח לתשובה טובה בהקדם בתודה תומר

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by GREATTHUNDER,

המחשב של אבא שלי פשוט מסרב להידלק, אם לוחצים על הכפתור שאמור להדליק את המחשב לא קורה כלום (ממש כלום לא אור ולא צפצוף ולא תזוזה של המאווררים) המחשב הוא P2.4 כ"מ GF440 זיכרון 300 ומשהו ספק ג'נרי (וזה כל מה שאני יודע כי אני לא יכול להריץ עליו כלום) מה שרציתי לשאול זה האם יש מצב שהלוח נשרף? לוח שנשרף יכול לגרום לזה שהמחשב פשוט לא יגיב? הדברים שעשיתי כדי לנסות לתקן את זה: פתחתי אותו הוצאתי והחזרתי (כל אחד בנפרד) כ"מ מעבד זכרונות. ניתקתי את החוט שמתחבר מהכפתור ללוח איפה שה POWER נכנס וניסיתי לקצר עם מברג בשביל להפעיל. שלפתי את הכבל חשמל ה 4 גידי שמחובר ללוח וקיצרתי עם סיכה בין כל 2 מגעים (כן אני יודע שזה לא חכם אבל הייתי חייב לבדוק מה קורה ) החזרתי אותו, ועשיתי אותו דבר עם…

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by shlevnl45,

יש לי בעיה רצינית במחשב שאני משחק במישחקים או שומע שירים או רואה סרט המסך ניתקע וצריך לעשות ריסט בישביל שהוא יעבוד כי הוא ניתקע לגמרי אוקי יש כאלה ילדים שאמרו לי שהוא ניתקע ביגלל שהוא חם או משהוא אחר טוב בכל זאת רציתי שתעזרו לי ולתת לי עצה איך לפתור תבעיה מפרט- לוח אם -Motherboard Name Biostar 945GC Micro 775 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) מעבד- e4500 ram-אחד ג'יגה כרטיס מסך-geforce 9500gt ובדקתי ב everest מה הטמפרטורות של החומרה במחשב http://up32.siz.co.il/up1/djmhij4zrmn2.bmp

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  10. לחצתי על כפתור ריסטארט של המחשב אחרי שבקושי זז לאחר מכן הוא מגיעה לי רק עד הבחירה של לאן אני רוצה להיכנס כמו מצב בטוח וכו'...משם הוא לא ממשיך הוא פשוט ניתקע או מאתחל את עצמו... איך אני יכול לתקן את זה בעזרת ה-repair של התקנתה של הווינדוס...יש שם כמה אפשרויות כמו recovery ו- fix boot אני מפחד לנגוע במשהו כי יש לי אינפורמציה מאוד חשובה על המחשב...

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by dark_zero,

לחבר שלי יש בעיה נירא לי המחשב שלו לא מזהה את הכרטיס מסך נירא יש לו SIS איך הוא בודק איזה כרטיס יש לו?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  12. אוקיי לא מזמן המחשב שלי נלקח למעבדה בגלל פרסומות שקופצות הבן אדם שמה פירמט והתקין הכול מחדש(אני חושב כולל הדריברים) ועכשיו יש לי מלא דוחי שגיאות וריסטרטים ולפני שלקחתי למעבדה ולטכנאי לא היה לי את זה אבל בהתחלה שמדליקים תמחשב היה צריך ללחוץ F1 והיה רשום משהו CPU מישהו יודע מה קורה כאן? אולי התנגשות דריברים אני כמעט בטוח שזה קשור לזכרון ולוח אם וגם תפתחתי תקבצי MINDIUP האלו או איך שלא אומרים והיא רשום את זה : (זה מהנושא שפתחתי לפני איזה חודש חודשיים אפילו קבלו """""""" עשיתי כמו במדריך ומצאתי את הנגרם כנראה מ hardware (nvmcp+702 ואין לי מושג מה זה חיפשתי בגוגל וזה לא מובן בכלל וגם מצאתי את זה memory_corruption ושעשיתי בmemtest הוא מצא מלא אירור מעל 50 אירורים ב30% עכשי…

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by daphne_n,

יש לי בעיה במסך מחשב אני לא יודעת אם זה בחשמל או בחיבור עצמו של הפינים. בעיקרון המסך לא נדלק ומה שכתוב זה connect cable to pc. משהו בסיגנון, בדקתי את כל החיבורים החשמל עובד הנורה הכתומה עובדת ז"א שהוא מקבל חשמל, העיניין שניסיתי עוד מסך וגם בו הוא רשם אותו הדבר. השאלה שלי מה יכול לגרום לזה? הכרטיס מסך הוא אונבורד..., ואני בספק אם זה הכרטיס מסך. מה אני יכולה לנסות לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by reaver,

לוח אם DFI NF4 ULTRA HD WD250GB +WD80GB SATA וSATA2 בהתאמה. את השמונים הוא מזהה לפעמים בביוס כ -SABRE את ה250 הוא מזהה לסירוגין. יש למישהו רעיון???? ומה זה לכל הרוחות SABRE???? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by abyss20,

יש לי עכבר לוג'יטק MX-1000 והוא כל חצי שעה לערך קופץ לי, התקנתי את הדרייברים של העכבר אבל הוא עדיין קופץ.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  16. 1) הלוח שלי הדיסקים הקשיחים: אחד משנת 98 wd ac33200-32la והשני משנת 200 wd wd136aa-00aaa4 בביוס יש לי סימון של DMA עד 3. כשעשיתי וי בWIN98 תחת DMA לדיסקים אז קיבלתי הודעת אזהרה שאולי החומרה לא תעבוד טוב. אז מה להגדיר? האם תומך? 2) יש לי פנטיום 3, לפי הביוס ולפי אורסט, אבל לפי הוינדוס יש לי P2 - למה?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  17. Started by aviz,

פעם ראשונה היום צרבתי דיסק במחשב שלי (מפרט מפורט בצד) וזה צרב נראה לי פי 10 יותר איטי ממה שהייתי צורב במחשב הקודם שלי על אותם דיסקים הנה תמונה להמחשה מנרו: מה הבעיה לפי דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  18. מקודם הכל היה רגיל במחשב פתאום הכל התחיל להיות לאט פתאום הופיע לי על המסך כחול לבן כזה יענו נעלם המסך וחצי נהיה כחול וחצי לבן ואחר כך עשיתי ריסט ואז המחשב עשה ציפצוף ארוך עכשיו אני משתמש במאוורר חיצוני והכל עובד אבל חברה זה דחוף

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by killer30,

אם יש לי קירור מים שמתאים לתושבת 2011 בלבד, לפחות ככה כתוב באתר היצרן של הקירור, הקירור לא יכול להתאים לתושבת ישנה יותר? תודה לעונים!!!

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  20. האם מישהו מכיר דגם זה? יש חוות דעת? תודה. זלמן.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by ychamp,

התקנתי את המחשב שלי מחדש עם לוח אם חדש כי הישן עשה לי בעיות ו הCPU מתחמם ל90 ןמ שהו מעלות ואז מתכבה לבד... אני לא מבן אבל למה כי בדיוק באום תנאים לפני כמה שבועות המחשב היה 30 מעלות יותר נמוך. זה יגול להיות בגלל שלא שמתי משחה טרמית חדשה? עזרה בבקשה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  22. שלום, אני משתמש ב איסקיו 5.1 עשיתי פירמוט למחשב לאחר שעשיתי פירמוט השמות של החברים שלי הכול עם סימני שאלה ??? כאלה וגם האווי שלהם . מה אפשר לעשות ? יש איזה פאצ'ט שאפשר להוריד לתיקון

23. Started by mastercod,

שלום, יש ילצ דיסק 800 מגה ויש לי שירים ששוקלים 750 מגה אני מנסה לצרוב ואני לא מצליח בתוכנה נרו 7 ידיעתי ב6 אבל אני לא יודע איך בנרו 7 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  24. שלום לכולם ברשותי מחשב מסוג פנטיום 1 233 עם 64 מגה זיכרון שמריץ Windows 98 מצויין. העיניין הוא שרצו לזרוק את המחשב הזה לזבל ואני שיפצתי אותו, והוא הגיע אליי מפורק. איך מחברים את הכונן פלופי, את הכונן תקליטורים ואת ההרד דיסק אם יש לי 2 כבלי נתונים אפורים, כשבכל כבל יש 2 יציאות? האם יש סדר מסויים לחיבור החומרה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  25. שלום יש לי IBM T41, אחרי עבודה מעולה בשנים האחרונות שבוע שעבר הוא פשוט כבה. נסיון להדליק אותו עלו בתוהו. אחת לכמה נסיונות הדלקה הוא נדלק, אבל באותו אופן הוא פשוט מחשיך את המסך. שליחה של המחשב לIBM לתיקון העלתה שהלך הלוח אם ושצריך להחליף אותו, העלות - כמו מחשב חדש. משום מה קשה לי לקבל את הקביעה הזו שלהם, בדיקה מהירה שלי את המחשב כשחזר אלי העלתה שאני בספק אם הם פתחו אותו או ביצעו בו איזה נסיון. האם אתם מכירים דרך אחרת לאבחן את התקלה? האם יש מקום אחר מומלץ לתקן בו את המחשב? רון.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים