עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shai11,

היום לא היה לי קול המחשב אז בדקתי ומצאתי שהונדוס שינה לי אתה היציאה של הכרטיס עכשיו איך אני מחזיר את זה שיפעל על השקע הירוק דחוף הינה תמונה שמסבירה את הבעייה יותר טוב [br]פורסם בתאריך: 29.05.2007 בשעה 19:21:59 הסתדרה הבעייה אני עשיתי שחזור תמיד עובד וסליחה על ההקפצה[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by arthur16,

יש לי 3 סלוטים של זכרונות ושלושתם מלאים עכשיו אתמול החלפתי דיסק קשיח, פירמטתי וכל זה אני מדליק תמחשב ובמקום 384 ראם המחשב מראה לי 256 טוב הוצאתי את הזכרונות, הכנסתי וזה בהתחלה עשה ציפצוף כזה כאילו משו מקצר והראה מסך שחור ניתקתי מהחשמל , החזרתי והכל ניהיה בסדר וחזר להיות 384 ראם עכשיו אני מרגיש שהמחשב שלי התחיל לעבוד יותר לאט, לא בהרבה אבל יותר לאט ממה שהוא היה כשה היה עם 256 ראם יש מצב שזה יכול להיות? תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  3. Started by Bug,

יש לי שני מחשבים ישנים פנטיום 3 ואני מעוניין לאחד בניהם. הגעתי למצב שיש לי יותר חומרה במחשב אחד משהמחשב יכול לתמוך. כלומר, יש לי פחות מדי כבלי חשמל ו IDE. האם ניתן להגדיל את מספר הכבלים? ושאלה נוספת, איך אני מוצא את גודל הזיכרון אם לא כתוב על גבי הכרטיס במפורש? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי Asus P5K-E עם 2 סטיקים של 1 ג'יגה. OCZ2P800R22GK 4-4-4-15. ומעבד Q6600 B3 . ששמתי ב-BIOS את הזכרונות על Auto , המחשב זיהה אותם כ- 5-5-5-15 , שניתי ידנית ל-4-4-4-15 והכל היה בסדר , ועשיתי גם OC קטן מ-2.4 ל-3GHz . קניתי עוד 2 גי'גה זיכרון מאותו הסוג , ככה שסה"כ יהיו לי 4. שהוספתי אותם במצב של OC עם 4-4-4-15 ידנית , קיבלתי BSOD. ביטלתי OC והחזרתי חזרה למצב Auto עשיתי Restart ואז המחשב סירב לבצע POST. הוצאתי את הסוללה , עשיתי Clear ל-BIOS עם הג'אמפר ושומדבר לא עזר. שהוצאתי את הסטיקים החדשים והדלקתי רק עם 2 ג'יגה אז היה POST והכל היה בסדר. כרגע אני עובד עם 5-5-5-15 ב-Auto ובלי OC. (לא יודע איך היה POST , זה קרה אתמול בלילה , כנראה שהוא נח בלילה ומהבוקר הכל …

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  5. שלום כולם... יש לי מחשב ישן (מאוד...) משנת 1996, והוא שכב 2-3 שנים במחסן. לפני כמה ימים הוצאתי אותו וחיברתי אותו, והוא לא עבד. הבעייה היא שאני מדליק, ורואים את האורות נדלקים ואת המאווררים אבל חוץ זה כלום (גם לא צפצופים). זה מחשב עם לוח אם ZIDA S5TX, זיכרון SIMM ישן ומעבד PENTIUM+MMX. עכשיו: מה יכולה להיות הבעיה?? חיפשתי על הלוח אם קבלים שרופים, בדקתי את המעבד וזה נראה בסדר... אם למישהו יש רעיונות - תודה!

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by .::Void::.,

טוב אז ככה.. כאשר אני מדליק את המחשב..הוא עולה והכל טוב ויפה ואז שהוא מגיע למצב שהוא צריך להעלות את הווינדוס(את המסך פתיחה עצמו) אז הוטא פשוט עושה ריסטארט..עכשיו הבעיה היא שההארד דיסק הועבר ממחשב אחר למחשב זה וכנראה שהווינדוס צריך התקנה חוזרת כדי להתאים את עצמו למחשב זה. אבל, הבעיה היא.. שכאשר אני מכניס את הדיסק של הווינדוס למחשב..ומתחיל בפירמוט.. אז הדיסק אכן מתחיל עם הטעינה של כל ההתקנים..אבל לאחר הטעינה..כשהוא מגיע למסך בו אני צריך לבחור אם להתקין או לפרמט או לעשות REPAIR..אז האורות של המקלדת פשוט נכבים..והמקלדת לא מגיבה! ניסיתי להחליף כבר 3 מקלדות אך הבעיה נשארה.. הדבר בטוח לא קשור להארד דיסק כי גם ניסיתי לעשות את זה עם הארד דיסק אחר והבעיה אותה בעיה. אני חושב שזאת אי…

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  7. קניתי צורב NEC DVD +- אני מכניס לו דיסקים ריקים שתמיד צרבתי בהם במחשב הישן בCDR והוא אפילו לא מזהה אותם. כיצד זה ייתכן? ד"א - הצורב כן מזהה דיסקים מלאים ועובד איתם (התקנות וכדו').

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  8. Started by ohadbs,

מקווה שאני במקום הנכון, אם לא אשמח אם תפנו אותי... אוקיי אז לפניכם קישור לשירשור בפורום אחר בנושא הבעיה שלי. תודה רבה מראש, אוהד. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=91&msgid=87206318

9. קניתי היום כרטיס 6200 256 זיכרון 128 ביט AGP ללא חיבור מולקס פירמטתי והתקנתי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA כל פעם אחרי כמה זמן של עבודה המחשב קופא וחייב לעשות ריסט המפרט: מעבד פנטיום 2.8 לוח ג'יגבייט עם צ'יפסט SIS 946 נדמה לי ג'יגה זיכרון ספק subshine 350 w מה הבעיה? כל כך מבאס

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  10. לחצתי על כפתור ריסטארט של המחשב אחרי שבקושי זז לאחר מכן הוא מגיעה לי רק עד הבחירה של לאן אני רוצה להיכנס כמו מצב בטוח וכו'...משם הוא לא ממשיך הוא פשוט ניתקע או מאתחל את עצמו... איך אני יכול לתקן את זה בעזרת ה-repair של התקנתה של הווינדוס...יש שם כמה אפשרויות כמו recovery ו- fix boot אני מפחד לנגוע במשהו כי יש לי אינפורמציה מאוד חשובה על המחשב...

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  11. יש לי כונן של WD דגם WD2500KS 250GB 16MB BUFFER עכשיו השאלה שלי אם אני קונה כונן זהה בדיוק האם אני יוכל להקים מערך RAID0 כי ראיתי באתר של WD שיש כוננים מותאמים ל RAID אבל הם חלק מסדרת ה SERVERS והיכולת שלהם היא לתקן שגיאות ב 7-15 שניות לעומת כונן רגיל שלוקח לו 2 דקות.. ורשום שבמערך RAID אם זה לוקח יותר מ 15 שניות המערך יזרוק את הכונן מהמערך. ולכן חייבים כונן תואם RAID עכשיו לא מצאתי איפה שהוא שרשום שהכונן שלי מותאם לRAID.. למישהו יש מושג האם זה נכון באמת או שאולי אני יכול להקים מערך כזה? כל החשש התחיל מי זה שראיתי ב IQPC שיש כוננים 250GB שרשום להם RAID24/7 אז התחלתי לחקור ואני עדיין לא יודע האם באמת אני חייב כונן כזה? אני אשמח לתשובה תודה ניר.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by Gilo2005,

אז ככה קניתי את הלוח אם הזה GA-7N400 של GIGABYTE מגיע איתו הביתה שם אליו את המעבד והכול ומפעיל ואין כלום המעבד שלי זה AMD ATHLON XP 1700+ המחשב נדלק המאוררים והכול אבל על המסך אין כלום שום חלק לא נשרפ זה בדוק כבר!!!!! פשוט מסך שחור ואז אחרי כמה מעמצים המחשב נדלק והוא מראה לי ש הוא עובד המעבד במהירות 1100 MHZ איך זה קרה???הוא עבד תמיד ב 1466 MHZ ורשום שהלוח תומח במהירות של 1400 ומעלה יש את הכפתור הזה של CLK שבו אפשר להגדיר את המהירות של FSB על הלוח מי שמכיר את לוחות ה GIGABYTE אז רציתי לדעת איך אני מחזיר את המחשב לעבודה של 1466 MHZ בלי להדליק אותו אם הכפתור הזה של ה CLK תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by daphne_n,

יש לי בעיה במסך מחשב אני לא יודעת אם זה בחשמל או בחיבור עצמו של הפינים. בעיקרון המסך לא נדלק ומה שכתוב זה connect cable to pc. משהו בסיגנון, בדקתי את כל החיבורים החשמל עובד הנורה הכתומה עובדת ז"א שהוא מקבל חשמל, העיניין שניסיתי עוד מסך וגם בו הוא רשם אותו הדבר. השאלה שלי מה יכול לגרום לזה? הכרטיס מסך הוא אונבורד..., ואני בספק אם זה הכרטיס מסך. מה אני יכולה לנסות לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  14. חברה שלי קיבלה את המחשב של אח שלה שעבד עד לא מזמן בזמן האחרון הוא לא עבד אצלה לקחתי אותו לטכנאי אצלו הוא נידלק אחרי זה החזרתי אותו הביתה הוא לא נידלק אצלי ואז שוב פעם אצל הטכנאי נידלק אני ראיתי בעיינים שלי שהוא נידלק אצלו והכל עולה והכל טוב ויפה כיאלו זה מחשב אחר 1 החלפתי כבל כי הכבל שלה לא היה טוב 2 הוא לא נידלק ביכלל אצלה לא הספק שום מאוור שום אור כלום מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  15. שלום לכולם הכונן פשוט הפסיק להראות סימני קיום במחשב. לכן נכנסתי למנהל ההתקנים, והוא מוגדר שם (למרות שהוא אחד מוגדרים לי שני כוננים, CD והשני צורב DVD של NEC) ואין שום סימני קריאה או הודעות שגיאה למיניהן... כמו כן, אין לי שום דרייבר של הכונן(אם בכלל קיים צורך בו) תודה מראש לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by schumih,

אהלן יש לי מחשב בעל המפרט הזה - AMD AM2 3800 Dual Core Asus M2N8-VMX WD 250GB SATA2 7200RPM WD2500YS Leadtek px7300gs LG DVD-RW GSA-H42 SUPER Talent 512 * 2 667mhz באמצע עבודה שגרתית באינטרנט (FIREFOX אם זה רלוונטי) אני שומע מין קליק בתוך המחשב ופתאום הוא עושה ריסט... בלי שום התרעה מוקדמת או כל פעולה מסויימת שאני עושה. מה יכול לגרום לזה? האם אחד מרכיבי החומרה או אולי הווינדוס? כאשר המחשב עולה מחדש (מעצמו, אין צורך להפעיל מחדש) עולה לי הודעה של מיקרוסופט ומודיעה על הבעיה ושואלת האם לדווח על הבעיה למיקרוסופט. אשמח לקבל פרטים נוספים לפני שאפנה לטכנאי, תודה

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  17. שלום, אני חדש בפורום ואני מקווה שזה הסאב פורום הנכון לכתיבת הודעה זו. הבעיה החלה אתמול, כאשר אני משחק משחק מסוים, לאחר פרק זמן של כ10 דקות לערך המשחק נתקע ולאחר מספר שניות גם הסאונד נתקע ואז המשחק קורס וקופץ לי החלון של ALCWZRD (יש לי כרטיס קול מובנה של REALTEK על הלוח אם ) אני לא יודע כל כך אם זה קשור הALCWZRD הזה או לא אבל בכל זאת, בחלק מהמשחקים הוא נתקע ואז גם הסאונד ואז המשחק מתמזער ואני מקבל Error (לדוג' בC&C3 המשחק קורס ואני מקבל 2 ארורים ולאחר מכן זה עושה ריסטרט למחשב) ובמשחקים אחרים זה פשוט נתקע וגם הסאונד לאחר מספר שניות נתקע ואז הכל חוזר לעצמו ועובד רגיל עד התקיעה הבאה. הדבר מציק מאוד ומונע ממני להשתמש באותם משחקים.. אם למישהו יש מושג מה הבעיה וכיצד ניתן לפת…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by moris,

שלום! סייעו לי בבקשה במציאת דרייבר מסוג via ac 97 enhanced audio controller driver למערכת XP תודה!

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by TzV-EyE-GeR,

כיום יש לי כונן של WD 120 ג'יגה בחיבור ATA, ונאמר שכדי לעבוד עם אופציית הרייד יש צורך בכונן זהה נוסף. רציתי לדעת, האם הכבל הוא אותו כבל? כיצד אני מגדיר את האפשרות הזאת כאשר יש לי אני הארד דיסקים הזהים? והאם זה אפשרי להפעיל את הפונקציה הזאת כאשר אחד הארדיסקים מלא כמעט עד אפס מקום? אשמח לקבל תשובות לשאלותיי, תודה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by mastercod,

שלום, יש ילצ דיסק 800 מגה ויש לי שירים ששוקלים 750 מגה אני מנסה לצרוב ואני לא מצליח בתוכנה נרו 7 ידיעתי ב6 אבל אני לא יודע איך בנרו 7 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  21. Started by roih3,

יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור אותה..וגם אין לי ראוטר ואין לי כלום שחוסם... יש לי את תוכנת Kaspersky Internet Security 6.0 שהיא חוסמת לי את המסנגר..וכשאני מוציא אותה המסנגר שלי ניכנס... יש בתוכנה אפשרות לאפשר שזה יתן למסנגר שלי להיכנס..מה אני צריך לעשות כדי שזה יכנס חופשי...!!!!. תודה מראש רועי

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  22. Started by Gliderpilot,

שלום, קניתי מחנות זיכורונות CROAISR C6400 PRO ...(שהם 2 סטיקים של 1 גיגה כ"א) והם נדפקו לי עכשיו בדיקה ב-MEMTEST העלתה כמות נכבדה של ERRORים.. הבאתי לחנות את הזכרונות והם אמרו שצריך לשלוח את הזכרונות חול להחלפה וזה ייקח 21 ימי עסקים קרי יותר מ-4 שבועות !!!! האם זה הגיוני ?? האם זה נוגד את חוק הצרכנות ??

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  23. המחשב נתקע לי על משהו ועשיתי ריסט מיד אחרי הריסט הוא לא זיהה לי את כונני הדיסק!! DVD.CD !! מה עושים??

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. אני רוצה להעביר קבצים בין שני דיסקים קשיחים עכשיו לפי מה שהבנתי כבר אני צריך איזשהו כבל שמחבר ביניהם. מישהו יכול להראות לי את הכבל בתמונה או להגיד לי איך נראות היציאות שלו. :s05: (תתקנו אותי אם אני טועה) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  25. אני משתמש במקאפי די הרבה זמן ובזמן האחרון אני לא יכול להיכנס לINTERNET applications של הפיירוול שרק שמה אני יכול לשנות ולראות איזה תוכניות יכולות לצאת לאינטרנט ועכשיו חסמתי בטעות תוכנה ואני לא יכול לשנות את זה אם מישהו קרה לו אותו דבר או שיודע מה צריך לעשות או למה זה קורה תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים