עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברים, אני צריך את עזרתו של מי שיודע קצת על הAVID. באתר החברה כתוב שצריך כרטיס NVIDIA Quadro FX family3 (FX 560 or higher) אני רוצה לקנות DELL VOSTRO עם כרטיס מסך ATI Radeon HD 6630M 1GB זה המפרט שלו : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=8931 האם מחשב זה יחזיק לי את הAVID 5.5 ??? והאם היא תעבוד בצורה טובה ? וראיתי גם XPS של DELL : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9627 האם הוא יעבוד בצורה טובה יותר עם התוכנה ?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by waseemsheety,

כשאני נכנס יוצא לי הודעה : can't load image "XP", ניסיתי המון דברים! סגרתי תוכנות ברקע, הפעלתי כמנהל ועוד!! שום דבר לא עוזר בבקשה תעזרו לי!

3. Started by dudubitn,

שלום, אני כבר על סף יאוש מהשגיאה הזו...המחשב מאתחל את עצמו מידי 3 ימים תמיד בשעות שבהן אני לא נמצא במחשב, אני עם הבעיה הזו כבר מספר שבועות בהתחלה חשבתי שזה בגלל התוכנה combofix מכיוון שלאחריה התחילה הבעיה הנ"ל, ביצעתי שיחזור מערכת ואכן הבעיה נעלמה אך רק במרחקי איתחול רחוקים יותר. לפני השיחזור האיתחולים היו מידי יום. ברשותי מערכת הפעלה windows 7 ultimate sp1. מה שחדש הפעם שקיבלתי שגיאה נוספת event log 6008 באותה שניה שמופיע האירוע הנ"ל במציג האירועים לאחריו המחשב קורס ומבצע איתחול כפוי. אולי זה יסייע לפתור את הבעיה. event log 6008: - <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> - <System> <Provider Name="EventLog" /> <Event…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום הרכבתי מחשב חדש ובו חיברתי דיסק 2 טרה שעליו התקנתי וינדוס 7 עכשיו ישלי בעיה שאני לא מצליח ליצור מחיצה ניסיתי בתוכנה partition master ומשום מה האפרות ''ליצור'' לא זמינה.. מישהו יכול לעזר לי בבקשה ..הדיסק מוגדר בביוס על מצב AHCI עם זה קשור במשהו

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. קניתי מחשב מKSP מחשב ממוצע עם ספק טוב לפני חצי שנה עכשיו הבעיה היא שמאז שקניתי אותו הוא כל הזמן היה נתקע בעיה ווינדוס מוזרות כל הזמן סוגר לי חלונות ותיקיות ולפעמים גם לאחר פורמט הבעיות היו חוזרות עד שפתאום המחשב הסתדר מעצמו.. ואז היתה הפסקת חשמל שלאחר מכן המחשב חזר להשתגע איך שעולה הווינדוס ואני נכנס למחשב שלי לדוגמא הוא נותן הודעת שגיאה וסוגר תחלון וממשיך ונותן הודעות שגיאה וככה עד שאני מתאייש ועוזב תמחשב ליום שלם ואז למחרת אני מדליק את המחשב והכל בסדר עד להפסקה הבאה וככה קורה כמה חודשים המחשב עובד טוב לשבוע שבועים 3 גג ואז קורס אחרי הפסקת חשמל לא חוזר לעצמו נתתי תמחשב לטכנאי הוא עשה את כל הבדיקות האפשריות של זיכרונות מעבד דיסק קשיח החליף לי ספק והבעיה שהוא לא מאתר את הב…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by yonatanph,

רכשתי את המשחק בסטים והתחלתי לשחק. משחק מדהים. אחרי בערך שעה המשחק נתקע והמסך נכבה (נכנס לPOWER SAVE MODE). המחשב לא הגיב לשום דבר חוץ מכיבוי ידני (לחיצה ארוכה על הPOWER). התבאסתי אבל הדלקתי את המחשב והמשכתי לשחק. אחרי עוד כשעה וחצי זה קרה שוב. אחרי כחצי שעה שוב. אחרי זה כל 5 דקות קורס המחשב. התחלתי לחפש ברשת וראיתי שקריסות לשולחן העבודה זה דבר נפוץ וגם קריסות של המחשב קורות לכמה אנשים (למרות שזה נראה נדיר יותר). מצאתי ברשת הצעות כמו לשנות את הגדרות הSOUND (לא עזר) להתקין את הדרייברים הכי חדשים (לא עזר) וגם בכמה מקומות דיברו על כך שלמי שיש מערכת 64 ביט עם יותר מ4 GB זכרון זה יכול לקרות ונתנו תוכנה שממירה את הקובץ הרצה כך שיעבוד עם יותר מ4GB זכרון. קצת פחדתי לנסות את האחר…

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  7. Started by BARBI92,

שלום, אני רוצה לשתף את המדפסת שלי כדי שאני אוכל להדפיס מהמחשב הנייד. הבעיה היא שמחשב הנייד נמצא בקבוצת עבודה שלא ניתנת לשינוי (חברה מסוימת) , והבנתי שאם קבוצת העבודה לא זהה אי אפשר לשתף... אבל שני המחשבים מחוברים לנתב ולמודם.... אני לא כ"כ מבינה בזה..אבל אפשר לעשות משהו בנידון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by acls,

הורדתי את המשחק ניד פור ספיד ראן ושאני מפעיל אותו יש לי הודעת שגיאה של קובץ KERNEL32.DLL והבנתי שהקובץ הזה זה בעיה נפוצה. עכשיו השאלה שלי זה האם יכול להיות שהשגיאה של המשחק זה בגלל שיש לי וינדוס XP והדרישות של המשחק זה ויסטה ומעלה או שזה לא קשור

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by levy.mor,

שלום, אני נתקל בבעיה עם האקליפס (ניסיתי את helios ו- indego) על ubuntu 10.04, כאשר אני פותח פרוייקט חדש של cpp ורוצה להתשמש בסיפריות של c הקומפיילר אוומר לי שהוא לא מוצא אותן(unresolved) למרות שהן מופיעות תחת ה-includes בצד שם..ואם אני פותח פרוקייט של c אין כל בעיה. למה זה קורה ? מה הבעיה פה ? דיי לחוץ בזמן ( הגשת ש.ב בקורס.. וזה מחרפן אותי כבר יומיים שאני מבזבז זמן על שטויות..) תודה!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. מחוברת למחשב ב-HDMI. כשהייתה מחוברת בכבל VGA רגיל דרך כרטיס המסך ה-ON BOARD זה עבד. עם ה-5450 ב-HDMI המסך נשאר דולק.

11. Started by bull,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הלפטופ (Acer Aspire 4736z) כאשר הוא מחובר לחשמל הוא לא מטעין את הסוללה, ואינני יכול להפעיל את המחשב. כשהוא מחובר לחשמל יש נורת ביקורת על ספק הכח והיא דולקת, ובנוסף אני מרגיש חשמל סטטי כשאני נוגע בגב המסך, כך שאני דיי בטוח שמגיע חשמל למחשב. נורת הביקורת על גבי המחשב עצמו אמורה להידלק כאשר המחשב מחובר לחשמל אך היא לא דולקת. הוצאתי את הסוללה ולא ראיתי בעיה פיזית. המחשב נקנה לפני שנתיים ואין עליו אחריות. לא מצאתי ברשת פתרון, יש כאן למישהו רעיון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  12. היי רציתי להסיר את הטקסט מהאייקונים בשולחן העבודה שלי (WINDOWS 7) לשם כך השתמשתי בתווים 'בלתי נראים' (כמו 'רווח' - הוא תו אחרי הכל אך אינו ניראה) השתמשתי ב "ALT+255" (זה הוא תו שקוף). עובד נהדר המערכת מאשרת להשתמש בו בתור שם לאייקון 'המחשב שלי' מציג רק תמונה של מחשב ללא טקסט בדיוק כמו שרציתי. אך מסתבר שגם בתפריט התחל השתנה השם של כפתור 'המחשב שלי' לתוכן ריק. איך אפשר להימנע מהמצב הזה? חשבתי לעשות 'קיצור דרך' למחשב שלי בשולחן העבודה אבל כאשר אני ילחץ עליו קליק ימני יוצג לי מאפייני קיצור דרך במקום מאפייני המחשב שלי שזה משהו שאני לא רוצה שיקרה.. יש למישהו פתרון אחר ???

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by shahar91,

שמעתי לההנתי שירים במחשב ופתאום הרמוקלים הפסיקות לפעול (יש לי מערכת של Logitech G51 5.1), אחרי כמה בדיקות הבנתי ששומעים ממש חלש בשני הרמקולים הקידמיים שלי וצריך להגביר את הווליום עד הסוף בשביל להתחיל לשמוע מהם משהו. התחלתי לפחוד שקרה משהו לרמקולים אבל להפתעתי חיברתי אותם למחשב אחר בבית והם עבדו מצוין אז אני יוצא ממסקנה כזאת שזה או בעיה בדרייבר או כרטיס קול...או משהו שאני לא יודע עליו. אני ממש חייב את העזרה שלכם אני לא יודע בדיוק מה לעשות. הציעו לי להתקין דרייבר מעודכן יותר והורדתי אותו http://ee.gigabyte.com/products/page...ownload/driver אבל זה לא עוזר. ניסתי למחוק את הקודקים שלי במחשב (klite) וגם שום דבר לא קורה. הדבר היחיד שהתקנתי היום זה עידכון של הskype שהיה לא ה…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  14. היי מאז שהתקנתי WIN 7 הרמקולים שלי מתחילים להשמיע רעשים והסאונד לפעמים נעצר. יש לי כרטיס קול חיצוני TONEPORT KB37 של חברת LINE 6 הכרטיס קול הוא גם מקלדת שליטה עם יציאות למיקרופון וכאלה. כשהיה לי WIN XP הכל עבד בסדר מאז ההתקנה של WIN 7 הכל התחרבש. אשמח לעזרתכם, ניסיתי להתקין דרייברים שונים של הכרטיס ואותה בעיה, ניסיתי לעדכן את הדרייברים האחרים במערכת ואותה בעיה. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by פאף,

שלום אני מנסה לעדכן את silverlight ומופיעה לי שהעידכון נכשל ובכדי לעדכן עליי למחוק את הישן . אבל הישן לא נימחק מה עושים. תודה.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by smulikon,

היי, לפני שנתיים בערך קניתי מחשב נייד של HP עם מערכת הפעלה של וינדוס ויסטה. באותה תקופה היית מחבר את הלפטופ לטלויזיה שלי דרך חיבור HDMI והכל היה תקין. לפני חצי שנה פרמטתי את המחשב והתקנתי בו וינדוס 7. מאז , יציאת הHDMI לא עובדת. ניסיתי לחפש ברשת דרייברים למחשב הנייד שלי אבל לא מצאתי. הדגם שלו הוא hp pavilion dv5. למישהו יש רעיון איך אני פותר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by _DavidB,

אממ כמו בכותרת , מחקתי איזה שהוא קובץ וורד או אקסל אני לא זוכר ואני צריך לשחזר אותו , איך אפשר לעשות זאת בדרך הקלה כי ניסיתי תוכנות ונתקלתי בבעית סיראלים וכאלה. יש לי ווינדוס 7 אמרו לי שיש איזה שהיא אופציה להחזיר את הקובץ דרך איזה שהיא פעולה במחשב בלי תוכנות . אז מי שיכול לעזור תודה

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  18. יש לי את המגבר של DENON AVR 1801 הוא לעולם לא עשה לי בעיות, ממש מגבר איכותי, עכשיו יש לו בעיה הוא מנמיך את הווליום שלו לבד, אני יכול להגביר ולאט לאט הוא מנמיך לי לבד את הווליום, גם אם אני לא שומע כלום דרך המערכת. שאני מנסה להגביר לפעמים הוא נותן לי ולפעמים הוא רב איתי ממש אני מגביר והוא מנמיך.. ניסיתי לנתק רמקולים אולי אחד עושה קצר אבל ללא הצלחה. שאני מנסה לגעת בהגדרות שלו הוא לא נותן לי כ"כ הוא גם כל פעם מחזיר אותי למסך הראשי שלו... מה יכולה להיות הבעיה?.. אולי קצר או פיוז? בעית התחממות הורדתי מהפרק כי השארתי אותו כבוי לילה ואחר כך הדלקתי ומיד עשה לי את הבעיות. תודה (הבעיה היא לא בשלט כי הוצאתי את הסוללות וזה עדיין ממשיך)

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by hellfire03,

עריכה: פרסמתי בפורום WINDOWS אשכול לבעיה כי חשבתי שיותר מתאים רציתי להתקין עוד מערכת הםעלה על ה HD והיו לי כבר 4 מחיצות אז בדקתי מה יקרה אם אני אמחק את המחיצה הראשונה (שום דבר רציני לא יכול לקרות...) זו הייתה מחיצה בת 100MB או משהו כזה אחרי שמחקתי אותה ה UBUNTU שלי עולה כרגיל אבל ה WIN 8 לא... אני מניח שהפתרון הקל זה לייצור דיסק של WIN ולפתור איתו את הבעיה יש דרך יותר מהירה ונוחה? תודה נ.ב מה שמחקתי היה ה MBR?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by ARIK1984,

שלום לכולם רציתי לדעת איך מפרמטים מחשב בעזרת DOK יש לי לפטופ קטן שאין לו כונן DVD אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by avihy_1989,

שלום לכולם יש לי את העכבר הזה כבר בערך שלושה חודשים אבל כשאני משתמש במערכת הפעלה אני שם לב שהוא כל הזמן מבטל לי את האפשרות של "שפר דיוק מצביע " {במאפינים של עכבר הגדרות מצביע ומבטל את סימון ה V במשבצת של שיפור דיוק מצביע"} כך שזה מקשה להצביע ולהקליק על לחצים קטנים וכו' מישהו יודע איך לפתור את הבעיה כל פעם שאני מסמן V אחרי כמה זמן זה שוב מתבטל {יש לי את הדרייבר שלו וגם את התוכנה שלו בנוסף יש לי גם מקלדת של RAZER LYCOSA אם זה עוזר לפתרון הבעיה גם היא עם דרייברים ותוכנה} בנוסף באותו אשכול הייתי שמח לדעת מה זה אומר ה POLLING RATE ומה זה אומר ה DPI SWITCHER תודה מראש לכלל העוזרים סופ"ש נפלא, אביחי

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  22. ברשותי מחשב AMD 1.67GH , RAM 448 MB עם XP STAGE 2 אני משנה את גודל ה PAGING FILE מ670 ל 500 ע"מ לקבל תגובות מהירות יותר (לא מריץ תוכנות כבדות). מבצע איתחול כנדרש, ברם אולם לאחר מספר כיבויים ההגדרות הישנות חוזרות, וחוזר חלילה. אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by SpliffPolitics,

שלום לכולם, ברשותי כונן SSD מדגם OCZ VERTEX 2 בקיבולת של 64 ג'יגה. על הכונן מותקנת מערכת ההפעלה (WIN 7 ULTIMATE) ומספר תוכנות בודדות נוספות שאין מהוות נתח משקל מהותי. הבעיה היא שסה"כ נפח הדברים על הכונן הם 24 ג'יגה, כלומר אמורים להיות לי בסביבות 40 ג'יגה נוספים פנויים, אך יש לי רק 18 ג'יגה פנויים - כ20 ג'יגה פשוט נעלמו. אשמח לדעת מה לעשות. * המידע הנ"ל הוא לאחר CLEAN אפים וDSKCHK* תודה!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  24. מחשב חדש שהרכבתי לאחי כל החלקים חדשים לוח אם - Intel® Desktop Board DZ68DB ומעבד I7 2600K זיכרון של G SKILL 8GB ספק כח 620W של סיסוניק מודולרי כרגע אין כרטיס מסך הטמפרטורות מראות דרך האוורסט על מצב טוב בIDLE דרך EVEREST\AID 64 אבל לאחר שאחי התקין את הווינדואז 7 גם X86 וגם X64 הוא קורס ומראה מסך כחול כמו שמצורף להלן רשום PAGE FAULTY IN UNPAGED AREA וכמו כן רשום שנתגלתה תקלה עם שם הקובץ DXGSMMS1.SYS (דיירקט איקס) יכול להיות שעשה כמה עדכונים לוינדואז אבל כשמגיע למסך של הביוס - ממורי צ'ק וזיהוי כוננים המסך נתקע עד שלא עושה ריסטרט ואז זה ממשיך רגיל עד ששוב מגיע לווינדואז ועובד כמה רגעים בסדר, ואז שוב פעם קורס מה זה יכול להיות? יש מצב אם יעדכן את הביוס זה יעזור? או אולי בעיה ב…

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by gil5,

האם אפשר לחבר מצלמת וידיאו בעלת יציאת FireWire למחשב לחיבור ה USB בעזרת כבל מתאם מ FirWire to USB ?

• 0 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים