עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by finish,

שלום חברים יקרים, קניתי לוח ומעבד לאחרונה לאחר שהתקנתי את הרכיבים והתקנתי מערכת הפעלה של מיקרוסופט בשם ווינדוס אקספי פרופשיונל סרביס פאק 1, לאחר פירמוט מלא התפלאתי לגלות שהזכרונות שלי עובדים רק על 100MHZ במקום על 200MHZ אבל הם עובדים עדיין ב DUAL CHANNEL המפרט שלי הוא Asrock 775Dual VSTA 2x 512 MB DDR 400 Intel Pentium D 915 Appollo NVIDIA Geforce 6800NU בכבוד רב ובתודה מראש פיניש

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  2. שלום רב מדובר במחשב בן 9.3 שנים בשימוש יומיומי (אין לי מחשב אחר) מסוג פנטיום 3 450 (סלוט 1) עם 384 מ"ב זיכרון SDRAM. מאפריל 2006 מותקן על המחשב Windows XP, והתקנתי במשך השנים גם ICQ, מסנג'ר, נורוטון, אימיול, סקייפ וכל זה עובד ברקע ביחד. כשאני פותח את האספלורר מה שקורה שהמחשב צורך יותר זיכרון ממה שיש בפועל (צורך סביב 420 מ"ב ובפועל יש 384 מ"ב) ואז מרגישים איטיות גדולה, נורת ה- HD דולקת כמעט רצוף, והמחשב מתריע באמצעות הודעות שקופצות משורת המשימות שאין לי זיכרון פנוי ושאני אתחיל לשחרר יישומים. יש על הלוח 3 סלוטים, בכולם מותקנים כרטיסי זיכרון: סלוט 1: 128 מ"ב סלוט 2: 128 מ"ב סלוט 3: 256 מ"ב העיניין הוא שהלוח הזה קורא רק 384 מ"ב זיכרון במקום 512 מ"ב, במידה וזה היה קורא את הכל …

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by ZorD,

שלום. ברצוני ליצרוב סקר על גבי שני דיסקים וליראות אותם אצל חבר, הבעייה היא שלחבר שלי יש בדרך כלל וירוסים ודברים מזיקים (אבל המחשב עדיין מתפקד) שאלתי היא ברגע אני צורב את שני הדיסקים, לוקח אותם אל דוד שלי ומכניס לסידירום, האם יש סכנה שהוירוסים והדברים המזיקים האחרים יוכלו גם להדביק את הדיסקים שלי ומיכן שאני יחזיר את הדיסקים אלי כך הם גם יעברו למערכת שלי? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  4. פרטי הצורב שלי: hl-dt-st cd-rw gce-8320b הוא של LG והבעיה היא שהוא צורב ממש לאט יחסית למהירות המירבית שלו , כלומר תוכנת הצריבה שלי easy cd creator 7 מאפשרת לי לצרוב במהירות X8 בלבד למרות שהוא אמור לצרוב הרבה יותר מהר (X32) 32X 10X 40X מה עלי לעשות?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  5. אהלן יש לי בעיה מוזרה באתחול המחשב: החומרה עם לוח 945 של אינטל ומעבד 820D זיכרון 4GB מע הפעלה XP ושרת 2003 X64-אתחול כפול. הצרה היא שמערכת ההפעלה עולה רק אם אני מחליט על אתחול. ברגע שאני מכבה את המחשב המחשב תקוע ולא עולה.התפריט ב BOOT נשאר תקוע ולא מגיב. איך אני פותר את הבעיה? מכניס CD BOOT או לחילופין משחזר את אחת ממערכות ההפעלה ע"י GHOST. ה BIOS מעודכן,הג'מפר בלוח מאופס,את הסוללה הוצאתי והכנסתי,כרטיס מסך הוחלף PCI EX בקיצור מחשב מתוחזק. תודה!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by קובידון,

היי , צהריים טובים לכולם קניתי צורב DVD של ASUS היום וחיברתי אותו ללוח האם . יש לציים כי במחשבי כונן CD ROM רגיל, כונן צורב רגיל וכונן DVD של אסוס שקניתי היום. חיברתי את הדיסק הקשיח ואת הכונן CD ROM הרגיל לPRIMERY שעל הלוח אם ואת הצורב הרגיל והDVD חיברתי לSECONDERY כאשר את הג'מפר חיברתי לצורב הרגיל. אני מנסה להשתמש בצורב אולם המחשב לא מזהה לי אותו ב' מחשב שלי הXP כותב שהוא מזהה את הצורב ושזוהתה חומרה חדשה ואני צריך לאתחל את המחשב כדי שהיא תפעל' אולם לאחר אתחול המחשב הכונן לא מופיע לי לא הצורב הרגיל ולא הDVD מה לעשות?! עזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  7. קניתי דיוידי מעורב עם VCR של LG ושאני מכניס סרט צרוב עם קובץ תרגום בנפרד (SRT,SUB) הוא קורא את הקובץ של התרגום אבל במקום שייראו עברית רואים חרטות כאלה (יfdeל786חלgkgkjk42ךיחjln).... אין לי מושג מה לעשות אז אם משהו יכול להדריך אותי אני יודה לו מאוד! כמובן שאני שואל את השאלה הזאת לאחר שכיוונתי שקובץ התרגום שמצורף יהיה מוגדר אוטומאטי לשפה העברית! וגם לאחר מכן זה המשיך לעשות את אותה הבעייה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש, אין בו כונן דיסקטים, מעבד AMD, וכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, או מבצע כיבוי, יש לי הודעת שגיאה בה הוא מודיע שהכונן דיסקטים פתוח או משהו כזה. גם כשאני נכנס ל"המחשב שלי" מופיע שם כונן A כונן דיסקטים. עכשיו איך אני יכול להגדיר בביוס שאין לי כונן דיסקטים? אגב הלוח אם הוא: FOXCONN 6100M2MA-RS2H תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by fp581,

אז ככה יש לי כ. מסך RADEONX1900XT 512MB וחיברתי את הממיר לחיבור העגול הזה (אני לא יודע איך קוראים לו, אבל אני יכל להגיד שיוצאים ממנו 2 חוטים שונים: כחול אדום וירוק ואין לי מוסג גם איך לחבר אותם לחיבור של צהוב אדום ולבן) המחשב מזהה את הממיר כTV אבל אני לא יודע איך לעבור למצב בו אני יכל ליראות TV דרך המחשב. יש לכם רעיונות?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. אני מקווה שאני מפרסם את ההודעה בפורום הנכון. יש לי בעיה עם המחשב הנייד שמצויין בכותרת. כל פעם שאני מפעיל אותו, הוא נכבה אחרי עבודה של 10-20 דקות. ניסיתי להתקין מחדש את Windows כדי לפסול תקלת תוכנה, אבל אני לא מצליח להתחיל את ההתקנה (המחשב נופל בזמן הפירמוט). מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  11. Started by boogie,

יש לי כרגע דיסק SATA אחד בלבד שמותקן במחשב ואתמול ניסיתי להוסיף דיסק IDE נוסף ואז הWINDOWS קרס ולא ניתן היה לעלות אותו בשום מצב (אפילו לא ב SAFE MODE) פשוט בזמן העליה הוא היה מראה את המסך הכחול "המפורסם" ואז עושה RESET, השאלה האם יש קשר כלשהו בין חיבור דיסיקים שהם לא אותו חיבור (האם הכל אמור לעבוד רגיל או שאיאפשר לחבר דיסקים שונים) למה שקרה או שהWINDOWS נדפק בלי קשר לזה?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by Zod,

שלום, אתמול קיבלתי ת X1600 שלי. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4626 שקיבלת אותו, הסרתי את דריבר של הכרטיס הקודם,חיברתי את בכרטיס,והתקנתי דריברים שבאו עם הכרטיס בטוח הדיסק.[רשום על הדיסק Graphic card driver 10.4] עכשיו אני מריץ בדיקת מארק 05,התוצאה הייתה 3K במקום 3.9. חשבתי שזה בגלל הדירבר שבא עם הכרטיס,הסרתי אותו והתקנתי תדריבר הרגיל 6.9 עכשיו שזה סיים להתקין אני עושה ריסטרט והמחשב עולה ושהוא מגייע לקטע של הטעינה של הוינדוס,נהפך למסך כחול. וזה קורה רק שהמחשב עם דריברים של ATI/OMEGA עם הדריברים שבאו עם הכרטיס הכל עובד טוב אבל ביצועים נמוכים. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה

13. שלום פירמטתי את מחשבי היום (דרך הדיסק של הווינדוס עשיתי את זה מלא פעמים) ומשום מה קרה בעיה .. אחרי הפורמט שהווינדוס עשה הוא עושה הפעלה מחדש כמו תמיד ואז הבעיה היא שיש תחלק שהוא אומר ללחוץ על מקש מסויים כדי לעשות בוט מהדיסק (מה שכבר עשיתי על מנת לפרמט) בחלק הזה הוא מחכה 5 שניות ואמור להמשיך להתקנת הווינדוס אבל הוא נתקע ולא עובר לשלב הבא .. ניסיתי לעשות שהארד דיסק יהיה בבוט ראשון וזה בכל זאת לא עזר... מישהו יודע איך לעזור לי .?? בבקשה אני צריך את המחשב כמה שיותר מהר אז בבקשה.. תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  14. שלום כבר דיי הרבה זמן שלא העברתי שירים מהמחשב לנגן שלי. בפעם האחרונה לקח להעביר 10 מגה בתוך שניה והיה ברור לי שיש לי USB 2 אתמול החלטתי לעדכן את הנגן עם השירים החדשים שלי אבל הוא פתאום מעביר 10 מגה ב-10 שניות. הבנתי שמשהו לא בסדר בדקתי בdevice manager ובאמת לא היה רשום enhanced ליד שום דבר בקטגוריה של הUSB אחרי חיפוש בגוגל בדגם של הלוח אם שלי, ראיתי שבאמת אמור להיות לו USB 2 הורדתי עידכון chipset driver של הלוח אם שלי וזה לא עזר. כשאני מכניס את הנגן ל-usb הוא נותן לי הודעה שההעברה תתבצע באופן מואט עקב כך שאין לי usb2 במחשב (הנגן תומך בusb2 100%) הדגם של הלוח אם שלי הוא: Asus P5GD1 Pro אולי אני עושה משהו לא כמו שצריך. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  15. Started by TheDiesel,

איך אני משנה את הרזולוציה של הדפדפן? יש לי דפדפן כרום.

16. התקנתי מערכת הפעלה בטא ואז את ה CHIPSET INTEL מאז הדיסק קשיח רושם מרגע שמפעלים את המחשב עד למשך דקה וחצי אחרי שה- WINDOWS עולה עשיתי בדיקת וירוסים בדקתי בכל מיני תוכנות מה בעצם הוא עושה שמה ואין שום דיווח על כתיבה או קריאה בכלל ממש מסתורי נראה לי שהכונן זה SEAGATE 4TB ST4000VN008 בזמן שהוא מפסיק יש רעש של משהו דק מברזל שנוגע ברזל עשיתי בדיקות עם התוכנה SEATOOLS הכל בסדר

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  17. Started by moshen1169,

יש לי כונן די וי די של nec ואני יכול לראות בו סרטי xvid כאשר אני רוצה לראות בו סרטי די וי די או סירטי divx שנצרבו על דיסק של די וי די מופיעה לי ההודעה שהדיסק ריק בדקתי במחשבים אחרים והדיסק לא ריק מקווה שתוכלו לעזור

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  18. שלום, בתחילת השבוע השתמשתי במחשב כרגיל כשלפתע הוא נתקע (בלי מסך כחול של ווינדוס או משהו, סתם נתקע).. עשיתי ריסטרט עם הכפתור והוא עלה כרגיל, לאחר 5 דקות עבודה הוא שוב נתקע.. וכל פעם שהגיע למסך הטעינה של הווינדוס (עם הסמן הכחול הזה למטה שזז) אז הוא עשה לעצמו ריסטרט שוב ושוב ושוב... החלטתי לפרמט ולהתקין ווינדוס אקספי SP2 במקום הSP1 שהיה לי.. הכל הלך טוב ויפה ונהנתי כמו בעבר עד שאתמול לפתע המחשב נתקע באותו אופן שוב ולא הגיע אפילו לשלב הטעינה של הווינדוס אלא אמר שהוא פשוט לא מוצא את ההארד דיסק מחובר.. היום בבוקר הפעלתי את המחשב וכאילו כלום הוא עלה, אבל לאחר 5 דקות שוב נתקע ואז לא מצא את ההארד דיסק שוב... ההארד דיסק הוא של WD 40ג'יגה עם 8 מגה זיכרון פנימי, הוא בן שנה וחצי ככה …

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  19. Started by hfmsite,

בס"ד אח שלי שינה בביוס את המהירות מסך ל70hz עכשיו אני לא רואה כלום במסך(כמו במצב SB) מישהו יודע איך לפתור את זה???? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by ShowstoppeR,

טוב יש לי בעיה דיי רצינית. בתקופה של משהו כמו שנתיים שיש לי את המחשב נשרפו לי בין 5-7 ספקים, כבר הספקתי לספור. כל הספקים היו איכותיים. Thermaltake 430W נשרף פעמיים, הוחלף בזכות האחריות Antec Neo 480W נשרף 2-3 פעמים. אותו סיפור Cooler Master iGreen 500W נשרף היום. עכשיו אני על ספק גיבוי גינרי עד שאני יקנה אחד חדש. המערכת שלי נמצאת באוברקלוק דיי רציני הנה המפרט DFI Ultra-D lanparty nf4 AMD 3500+ @ 2.7ghz geil one 1gb ddr400 @ ddr500 leadtek 6600GT מה יכולות להיות הבעיות. האופציות שחשבתי עליהן זה תשתית חשמל לא יציבה בשיט או בעיה בחומרה ששורפת לי ספקים כל הזמן. עכשיו תורכם

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  21. מישהו יכול לעזור בזה?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  22. שלום לכולם! יש לי בעיה בהוספת דיסק קשיח שקניתי היום.. :-[ הוא בנפח 250GB 16MB BUFFER תוצרת WD. על גבי הלוח אם שלי יש 4 סלוטים לחיבור SATA (שניים לבנים,שניים כחולים).בכל קומבינציה שלא חיברתי וניסתי הכל הכונן החדש לא ממש מזוהה בהצלחה בווינדוס.ז"א בביוס הוא מופיע לי,כשווינדוס עולה אני מקבל הודעה שהחומרה החדשה הותקנה בהצלחה אך כאשר אני נכנס למחשב שלי אני רואה שם רק את הכונן הקשיח הישן שלי(שמחולק לC,D,E) בנפח 120GB.אני לא ממש קולט מה לא בסדר פה ומה הבעיה למרות שאני די מתמצא במחשבים. אשמח והודה לכל הבאים לעזרה

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  23. שמתי בביוס את ההגדרות על top preformance והמחשב עובד רגיל בלי שום בעיה. עכשיו השאלה שלי היא - האם זה שההגדרות על טופ פרופרמנס למרות שהכל עובד כרגע כרגיל יכולות לגרום לנזקים או בעיות בעתיד (להרוס עם הזמן משהו במערכת)? או שאם המחשב עובד כרגיל אז לא יכול להגרם שום נזק.... ואין שום חשש להשאיר את זה ככה ... ?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  24. Started by Leopardo,

בתקופה האחרונה המסך נדלק וכבה מדי פעם (הבעיה מקורה בכרטיס - הכנסתי כרטיס של חבר וזה היה בסדר). העניין הוא שבSAFE MODE זה עובד, וגם כאשר הדרייברים של הכרטיס לא מותקנים זה עובד (אבל אז חווים את האיטיות המעצבנת של וינדוז כשהכרטיס לא מותקן - גלילה מאוד איטית וכאלה). מה אפשר לעשות? תודה..

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים