עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום שלום יש לי מסך ישן 15 אינט'ץ של אורטק (ORTECH) וכאשר באתי לחבר אותו לכרטיס מסך במחשב הישן ראיתי שביציאה שלו יש פין עקום לגמרי. ברור שלא הצלחתי להכניס אותו אז ניסיתי ליישר את הפין אך ללא הצלחה. מה יקרה אם אני יוציא את הפין הזה? גם שמתי לב שחסרים שלושה פינים.. אבל אני חושב שזה היה ככה מההתחלה, אחרת לאן הם נעלמו?! ואם להוציא אותו לא בא בחשבון אז מה לעשות? לקחת אותו למעבדה??? תודה ושלום

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. לאחרונה רכשתי מחשב ולמרבה יגוני פעם אחר פעם מופיע בווינוס xp מסך כחול ובין היתר רשום בו : IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL האם יש למישהו רעיון מה גורם לבעיה ? דרך אגב המדובר בלוח אם ga-8ipe1000 pro עם זכרונות winbond

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by tangush,

יש לי מחשב ולא חשוב איזה לדעתי כלל ,מי שיודע ונתקל בבעיה שמחשב מתחיל לעשות boot ונכבה שוב לפני הלוג אין של הסיסימא שבכלל לא צופיע וחוזר חלילה. מה עושים חוץ מי לפרמט יש פטרון אחר?תודה. עזרה אני מבקש ולא ביקורת!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by TC,

יש לי WD RAPTOR 10K RPM SATA 36.7 GB והוא נכבה ונדלק מתי שהוא רוצה. איך אני מסדר שהוא יהיה דלוק שהמחשב דולק ושהוא יתכבה שהמחשב כבוי ? בקיצור שהוא יהיה נורמלי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ron_n,

לפני כמה חודשים קניתי HD: WD 80GB - 8MB - 7200RPM ATA100 WD800JB (זה שהומלץ כאן באתר). לפני כמה ימים גיליתי שהוא מאוד מתחמם (כרגע אין לי דרך למדוד את זה במעלות). המארז שלי באופן כללי די מאוורר ויש לי מעט (אני חושב) דברים מחממים: פנטיום 3 700 MHz. צורב cd-rom GeForce 4 440 MX HD אחד (זה שמתחממם) ה- HD הזה אמור להתחמם? ??? כדאי לשים עליו מאוורר? אם כן, איך? זה יכול לגרום נזק למשהו? לקצר ל- HD את אורך החיים? תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by KaPuT,

שום דיסק הוא לא זיהה ניסיתי של לג ושל סילבר ליין ודיסק rw של tdk עידכנתי פירם ור לא עזר הוא על udma 2 והוא לא קורע גם במצב pio וינדוס מעודכן הכול מעודכן ואין לי מושג איך לפתור את הבעיה

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  7. Started by iyehuda,

בזמן האחרון שאני צופה בתמונות שאני מצלם בתוכנה של ה XP בזמן שאני מנסה להפוך את התמונה מופיע לי הודעה שמשהו לא בסדר והתוכנה נסגרת ( הוא רוצה לשלוח למיקרוספט את הבעיה ) פעם זה לא היה קורא וזה קורא רק בזמן הפיכת התמונה ולא תמיד

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by zobb,

היי שלשום קיבלתי את המחשב החדש , ויש לי בעיה דיי מעצבנת המון משחקים שאני מנסה להתקין , אחרי 2-3 שניות הוא כותב שהוא לא מצליח להעתיק את הקובץ... זה קרה במספר משחקים. אפילו שניסיתי להעתיק קבצים מהדיסק למחשב הוא לא הצליח הכל כאן חדש... והדיסקים לא צרובים והם נקיים (רצוי לציין שהכל עבד על המחשב של חבר) מפרט : abit nf7-sl rev 2 amd 2100 1gb memory windows xp HD 80gb 8mb R9700 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  9. Started by zoyaniv,

שלום יש לי כרטיס טלוויזיה של leadtek winfast t.v 2000 xp deluxeשאני מתקין את הכרטיס ווינדוס מתקין דריברים אוטומטית ואני לא יכול להפעיל את הכרטיס כנראה זה דריברים לא נכונים או ישנים שאני מנסה לעשות עידכון דריברים הוא אומר לי שהגרסה שאני מנסה להתקין זהה למרות שזה הדריברים החדשים מהאתר שאני מנסה להסיר את הדריברים ולנסות להתקין ישר את החדשים הוא לא שואל אותי וישר מתקין את הדריברים של ווינדוס כרגע אני לא יכול בכלל להפעיל את הכרטיס תודה מראש

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  10. אני מפרמט את ה-HD דרך ההתקנה של האקס פי (התהליך לפני שמתקינים אקס פי ) וכשזה מגיע ל-8 אחוז אז ההארדיסק מתחיל לעשות רעשים מוזרים כאלה: "טיק טיק טיק טיק" "טיק טיק טיק טיק" אבל בקול של מחשב פנטיום 3 כשהוא חושב (זה באמת פנטיום 3). האם זה מסמן את הגרוע מכל? :'( עריכה: יש לציין שב-8 אחוז זה גם נתקע וזה קרה לי פעם ראשונה עכשיו

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by zoloboy,

i have a p4 with intel 865pearl my procecor is 800mhz fsb and 256mb samsong pc 3200 400mhz[upgrading later] when i run cpu-z these ar the reasulats i get CPU-Z version 1.18 Memory Modules Serial Presence Detect (SPD) Module #0 Memory typeDDR-SDRAM Manufacturer (ID)Samsung (CE00000000000000) Size256MBytes Max bandwidthPC3200 (200MHz) Part numberM3 68L3223DTM-CC4 Max frequency @CAS#2.5166MHz Max frequency @CAS#3.0200MHz Memory Modules Serial Presence Detect (SPD) does it mean my ram is working on 200mhz can anyone help me

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  12. Started by jean-paul,

יש לי בעיה שהתחילה לא מזמן כשאני מנגן סרטים או משחקים וגם שומרי מסך תלת מימד אחרי כמה זמן התמונה מתחילה לקפוץ לקפוא במעט יש רעשים של נקישות מהרמקולים וישנו קצת delay וגם העכבר כתגובה לא יציב וקופץ .חשבתי שאולי זה הכרטיס קול אולם כשאני משמיע מוזיקה אין את הבעיה הזו וגם כשניטרלתי אותו בביוס הבעיה עדיין נמשכת גם למרות שאין קול.אולי הבעיה בכרטיס המסך יש לי geforce 2 של אסוס וגם לוח אם של אסוס.הבעיה גם קוראת שאני אפילו באינטרנט שאני מעביר את העכבר מעל איזשהו אוביקט גרפי העכבר כאילו קופץ ולא עובד בצורה חלקה

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  13. שלום, קיבלתי סוף-סוף את המחשב החדש XP2500+ EPOX 8RDA+ התקנתי את התוכנה HARDWARE SENSORS MONITOR שאלות: היא מסמנת לי באדום: ב VOLTAGES +12V - I/O - +2.66V ו -12V- AUX - +1.66V מה זה אומר? זה צריך להדאיג? אגב, המארז הוא COMPUCASE SUPER MIDI TOWER CI6169 מאוורר למעבד VANTEC AEROFLOW והטמפ' של המעבד היא 45 וחצי מעלות ברגע זה. אז זה טוב? ומה עם הוולטג'ים? זה מסוכן? מה זה אומר? מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by TomB,

אתמול, פתאום היה לי פתאום רעש מההארדיסק, מן שיעול כזה, כמו הרעשים שהוא עושה באתחול של המחשב, והמחשב התחיל לעבוד בקפיצות. אתחלתי, הכל עבד כמו שצריך, אבל בevent viewer הופיעה ההודעה הבאה: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Event Type: Warning Event Source: Disk Event Category: None Event ID: 51 Date: 14/06/2003 Time: 15:01:56 User: N/A Computer: --------- Description: An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by -R-E-L-,

ברשותי צורב HP 7500 2X2X24 ולאחרונה אני לא מצליח לצרוב דיסק CDR רגיל. דיסק CDRW צורב בלי בעיות. תעזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  16. אני עובד עם System Suite 4 וגיליתי בעיות הן בהארד דיסק והן בזכרון של כרטיס המסך. אני מחפש תוכנה נוספת לבדיקה למרכיבים אלה, לפני שאני הולך לחנות ומממש אחריות. תודה על ההמלצה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Holy,

החלטתי להפעיל RAID 0 על שני ההרדיסקים שלי הבעיה היחידה שאין לי דיסקט עם דריבר לבקר RAID (על הלוח אם) וכמובן כשאני מתקין XP אני צריך ללחוץ F6 ולתת לו דיסקט עם דריבר גם בחוברת כתוב שצריך דיסקט עזרה? לוח GigaByte 7VAXP בקר - Promise MBFastTrak 133 Lite Controller בנוסף - לביצועים מקסמליים על איזה מערכת קבצים כדאי להגדיר את המארך ואיזה גדלים של partitions כדאי כדי לעשות הרדיסק אחד גדול של 160GB עם NTFS?

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  18. שאני מסתכל בCPU Usage ב Task manger הוא כל הזמן על פול כמובן בלי שום תוכנה או אפילו תזוזה של העכבר, לפעמים הוא יורד לשניה. לעיתים תקופות יש רעשים כמו של כבל שנוגע במאורר, אבל בדקתי את המאוררים הכול טוב, אני חושד שזה אחד ה H.D. גם המעלות מוגזמות לשעות האלו 73, זה בדרך כלל 66. וגם כול פעולה לעיתים לוקחת כמה שניות טובות. מה יכול להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by 1tanai,

אחרי שאני מתקין את הכרטיס מסך שלי ב XP ,אני מפעיל מהתחלה את המחשב ואז המחשב מראה לי שלא התקנתי את הכרטיס מסך כלומר הוא עושה לי את הצבעים הכי נמוכים שזה אומר שהכרטיס מסך לא מותקן ,מה לדעתכם הבעיה?

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  20. החומר שקיבלתי בקופסה יחד עם המעבד. דהיינו קיבלתי 2 מזרקים עם חומר בפנים ואין לי מוסג עם מערבבים את זה ואך מורחים... אשמח לעזרה.... ואם אפשר להפנות אותי לאתר או לתת לי קישור לאיזה קובץ של סירטון התקנה אני אשמח..... תודה מראש. נ.ב זה אמור להיות דבק או שמן או מה? כי אם זה דבק אז אך אני יחליף את המאוורר בעתיד במידת הצורך? כי זה ידבק הרי למעבד!!

• 45 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. Started by WHITE_ZOMBIE4,

הזזתי את המחשב נקודה ועכשיו כל פעם שאני נוגע מאחורי המארז כדי לנתק או לחבר משהו אז אני מקבל זרם האם זה יכול להזיק לרכיב מסויים במחשב?,בנקודה הקודמת זה לא קרה לי... תודה

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by TNT,

יש לי בעיה. הראש כל הזמן נישאר באמצע המדפסת כאילו אין את מחסנית הדיו, והמדפסת לא מגיבה לשליחות של הדפסה. אם אני מחבה ואז שוב מדליק אז זה יחזור לאמצע שוב, מכלי הדיו מלאים. מישהו יכול לעזור? או שמישהו יודע אולי יש איזה כפתור איפוס או משהו כזה? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by SixKiller,

שלום כולם אפשר לקבל קצת עזרה??? אני רוצה לדעת למה המחשב שלי משמיע רעשים??? כאילו של צליעה כזה כאילו הוא הולך למות??? וזה כבר ככה שנה יש מצב לתיקון? אני שומע את זה מהמאורר ורציתי לדעת אם אני קונה עוד מאורר קירור לאן לחבר אותו?

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  24. שלום לכולם. נתקלתי כבר בכמה מקרים שכשמדליקים את המחשב לא רואים כלום על המסך. כרטיס המסך ,הזיכרונות, והמעבד תקינים - 100% (בדקתי על מחשב אחר). כלומר הבעיה היא בלוח אם. עכשיו - כל המאווררים שמחוברים ללוח - עובדים. כל הנורות של המארז - עובדים. כלומר הלוח לא נישרף. אלא הבעיה היא באיזה שהוא רכיב ששייך לתצוגה. ד"א גם כששמתי כרטיס מסך pci במקום ה-agp לא עזר . האם למישהו יש רעיון מה מקור הבעיה ולפתור אותה מבלי להחליף את הלוח ? (איפוס ביוס לא עזר)

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by gizunt,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 64MB ואף פעם לא הצלחתי להוציא לטלויזיה יציאה. איך אני עושה את זה אם אפשר? תודה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים