עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, קיבלתי סוף-סוף את המחשב החדש XP2500+ EPOX 8RDA+ התקנתי את התוכנה HARDWARE SENSORS MONITOR שאלות: היא מסמנת לי באדום: ב VOLTAGES +12V - I/O - +2.66V ו -12V- AUX - +1.66V מה זה אומר? זה צריך להדאיג? אגב, המארז הוא COMPUCASE SUPER MIDI TOWER CI6169 מאוורר למעבד VANTEC AEROFLOW והטמפ' של המעבד היא 45 וחצי מעלות ברגע זה. אז זה טוב? ומה עם הוולטג'ים? זה מסוכן? מה זה אומר? מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by TomB,

אתמול, פתאום היה לי פתאום רעש מההארדיסק, מן שיעול כזה, כמו הרעשים שהוא עושה באתחול של המחשב, והמחשב התחיל לעבוד בקפיצות. אתחלתי, הכל עבד כמו שצריך, אבל בevent viewer הופיעה ההודעה הבאה: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Event Type: Warning Event Source: Disk Event Category: None Event ID: 51 Date: 14/06/2003 Time: 15:01:56 User: N/A Computer: --------- Description: An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by TC,

יש לי WD RAPTOR 10K RPM SATA 36.7 GB והוא נכבה ונדלק מתי שהוא רוצה. איך אני מסדר שהוא יהיה דלוק שהמחשב דולק ושהוא יתכבה שהמחשב כבוי ? בקיצור שהוא יהיה נורמלי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by zoloboy,

i have a p4 with intel 865pearl my procecor is 800mhz fsb and 256mb samsong pc 3200 400mhz[upgrading later] when i run cpu-z these ar the reasulats i get CPU-Z version 1.18 Memory Modules Serial Presence Detect (SPD) Module #0 Memory typeDDR-SDRAM Manufacturer (ID)Samsung (CE00000000000000) Size256MBytes Max bandwidthPC3200 (200MHz) Part numberM3 68L3223DTM-CC4 Max frequency @CAS#2.5166MHz Max frequency @CAS#3.0200MHz Memory Modules Serial Presence Detect (SPD) does it mean my ram is working on 200mhz can anyone help me

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  5. Started by jean-paul,

יש לי בעיה שהתחילה לא מזמן כשאני מנגן סרטים או משחקים וגם שומרי מסך תלת מימד אחרי כמה זמן התמונה מתחילה לקפוץ לקפוא במעט יש רעשים של נקישות מהרמקולים וישנו קצת delay וגם העכבר כתגובה לא יציב וקופץ .חשבתי שאולי זה הכרטיס קול אולם כשאני משמיע מוזיקה אין את הבעיה הזו וגם כשניטרלתי אותו בביוס הבעיה עדיין נמשכת גם למרות שאין קול.אולי הבעיה בכרטיס המסך יש לי geforce 2 של אסוס וגם לוח אם של אסוס.הבעיה גם קוראת שאני אפילו באינטרנט שאני מעביר את העכבר מעל איזשהו אוביקט גרפי העכבר כאילו קופץ ולא עובד בצורה חלקה

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  6. שאני מסתכל בCPU Usage ב Task manger הוא כל הזמן על פול כמובן בלי שום תוכנה או אפילו תזוזה של העכבר, לפעמים הוא יורד לשניה. לעיתים תקופות יש רעשים כמו של כבל שנוגע במאורר, אבל בדקתי את המאוררים הכול טוב, אני חושד שזה אחד ה H.D. גם המעלות מוגזמות לשעות האלו 73, זה בדרך כלל 66. וגם כול פעולה לעיתים לוקחת כמה שניות טובות. מה יכול להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by 1tanai,

אחרי שאני מתקין את הכרטיס מסך שלי ב XP ,אני מפעיל מהתחלה את המחשב ואז המחשב מראה לי שלא התקנתי את הכרטיס מסך כלומר הוא עושה לי את הצבעים הכי נמוכים שזה אומר שהכרטיס מסך לא מותקן ,מה לדעתכם הבעיה?

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by Holy,

החלטתי להפעיל RAID 0 על שני ההרדיסקים שלי הבעיה היחידה שאין לי דיסקט עם דריבר לבקר RAID (על הלוח אם) וכמובן כשאני מתקין XP אני צריך ללחוץ F6 ולתת לו דיסקט עם דריבר גם בחוברת כתוב שצריך דיסקט עזרה? לוח GigaByte 7VAXP בקר - Promise MBFastTrak 133 Lite Controller בנוסף - לביצועים מקסמליים על איזה מערכת קבצים כדאי להגדיר את המארך ואיזה גדלים של partitions כדאי כדי לעשות הרדיסק אחד גדול של 160GB עם NTFS?

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  9. שלום, הרבה זמן לא כתבתי כאן. בעייתי היא כזאת: באמצע עבודה עם המחשב הוא מאתחל. בדרך כלל זה קורה אחרי שכמה יישומים פעלו או פועלים בו זמנית. זה המפרט: P4 1.7GHz ECS P4VXASD2 320 SDRAM Gigabyte R-9000Pro WD 20GB 5400 וזה קורה רק בקיץ! אז חשבתי שזאת בעיית איוורור, אז פתחתי את המארז וזה עדיין קורה. יש מאוורר עם היטסינק על המעבד והוא פועל. כנ"ל על הכרטיס מסך. מה לעשות ? ??? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by WHITE_ZOMBIE4,

הזזתי את המחשב נקודה ועכשיו כל פעם שאני נוגע מאחורי המארז כדי לנתק או לחבר משהו אז אני מקבל זרם האם זה יכול להזיק לרכיב מסויים במחשב?,בנקודה הקודמת זה לא קרה לי... תודה

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. אני מפרמט את ה-HD דרך ההתקנה של האקס פי (התהליך לפני שמתקינים אקס פי ) וכשזה מגיע ל-8 אחוז אז ההארדיסק מתחיל לעשות רעשים מוזרים כאלה: "טיק טיק טיק טיק" "טיק טיק טיק טיק" אבל בקול של מחשב פנטיום 3 כשהוא חושב (זה באמת פנטיום 3). האם זה מסמן את הגרוע מכל? :'( עריכה: יש לציין שב-8 אחוז זה גם נתקע וזה קרה לי פעם ראשונה עכשיו

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by -R-E-L-,

ברשותי צורב HP 7500 2X2X24 ולאחרונה אני לא מצליח לצרוב דיסק CDR רגיל. דיסק CDRW צורב בלי בעיות. תעזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  13. Started by gizunt,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 64MB ואף פעם לא הצלחתי להוציא לטלויזיה יציאה. איך אני עושה את זה אם אפשר? תודה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by NetSpider,

יש לאבא שלי מסך 15 אינץ בן 6 שנים כבר .... בקיצור היום הוא עבד איתו ואז התמונה התחילה להשתנות כלומר לרוחב ,לא היה ברור כלום ואז הוא כיבה אותו הדליק מחדש , והוא לא נידלק בכלל , הוא עושה רעש בזמן שהוא דלוק ... אותו רעש של שינוי רזולוצויות רעש קבוע ואין שום תמונה . אני מבין שמסך ישן , והגיע סופו , אני רק רוצה לדעת אולי מישהו ניתקל באותו מיקרה ויודע איזה רכיב יצא מפעולה ... או מה הסיבה לכך . Thanks

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by orior,

שלום לכולם. אני אתחיל במפרט מחשב שלי בשביל שניתן יהיה להבין את רמת העומס על המחשב. Athlon xp 1800+ Gigabyte 7vtxp 256 DDR Geforce 4Ti4200 Inno3D Audigy Platinum 5.1 (פנימי עם הפאנל הקדמי) Maxtor D740X 60GB Maxtor D740X 80GB צורב HP ישן מחובר לכרטיס SCSI Tekram CDROM סטנדרטי ישן פלופי מארז ג'נרי ספק ג'נרי 450W המחשב הנ"ל אצלי כבר שנה וחצי, ומאז כבר הספקתי להחליף לו ספק ששבק חיים פעמיים. עכשיו אני בשלישי שעובד כבר בערך 4 חודשים, ואתמול המחשב פשוט נתקע בעלייה של הווינדווז בפסים. כלום לא עזר. גם SAFE MODE לא עלה, וגם LAST GOOD KNOWN SETTINGS. התקנתי ווינדווז על הווינדווז המחשב עלה, ואחרי כמה ריסטרטים שוב הגעתי למצב שבפסים המחשב לא רק שנתקע אלא, פשוט רואים את המסך של הפסים במע…

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  16. Started by SixKiller,

שלום כולם אפשר לקבל קצת עזרה??? אני רוצה לדעת למה המחשב שלי משמיע רעשים??? כאילו של צליעה כזה כאילו הוא הולך למות??? וזה כבר ככה שנה יש מצב לתיקון? אני שומע את זה מהמאורר ורציתי לדעת אם אני קונה עוד מאורר קירור לאן לחבר אותו?

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  17. אני עובד עם System Suite 4 וגיליתי בעיות הן בהארד דיסק והן בזכרון של כרטיס המסך. אני מחפש תוכנה נוספת לבדיקה למרכיבים אלה, לפני שאני הולך לחנות ומממש אחריות. תודה על ההמלצה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by TNT,

יש לי בעיה. הראש כל הזמן נישאר באמצע המדפסת כאילו אין את מחסנית הדיו, והמדפסת לא מגיבה לשליחות של הדפסה. אם אני מחבה ואז שוב מדליק אז זה יחזור לאמצע שוב, מכלי הדיו מלאים. מישהו יכול לעזור? או שמישהו יודע אולי יש איזה כפתור איפוס או משהו כזה? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לאחר שמת לי הכרטיס מסך בנזילה MX440 , אני קניתי כרטיס מסך חדש ואת ה אמ איקס סתם שמתי בצד, יום אחד אני נזכר שיכול להיות שיש לי אחריות עליו ואחרי שבדקתי , באמת יש לי עוד חודשיים אחריות אבל בגלל שאין לי זמן וכוח ללכת להתעסק אם זה אז אמרתי לחבר שלי שאם הוא ילך לממש את האחריות הוא יכול לקחת אותו. אבל הקטע הוא שבדקתי את הכרטיס אחרי הנזילה בעוד 2 מחשבים והוא לא עבד שם, אבל בחנות מחשבים שחבר שלי היה , הוא אמר שהם ניסו אותו והוא עבד! איך זה הגיוני?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, לקחתי את המקסטור שלי להחלפה ובנתיים לקחתי מאחי דיסק של 6 גיגה, חיברתי אותו והמחשב לא עולה פשוט כלום המסך אינו נדלק. ניסיתי לנתק אותו לנסות להעלות בלעדיו אבל כלום! יש לציין שגם פירקתי את הזיכרון וניקיתי שם אבק אבל הוא עובד כי הלוח לא מצפצף, וכאשר אני מוציא את הזיכרון הלוח מצפצף. מה הבעיה שלו? מה אני עושה?

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Mr.wiz,

איך יוצרים קבלים באורך 15 מטר לחוט rca 2 to rcq 2 ן-rca1 אם rca1 ?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by ITA,

יש לי צורב SAMSUNG 252B הכנסתי דיסקים של XEO בגודל 900MB 100Min אבל גם NERO וגם EasyCDCreator5P מזהים אותם כדיסקים של 140Meg tu 15 דקות. זה נכון לכל הדיסקים בחבילה. מה יכולה להיות הסיבה והאם אפשר לגרום לו לזהות אותם?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by gizunt,

התקנתי סוף סוף בפעם הראשונה את הלוח 8IPE1000 וכאשר הWINDOWS עולה אין סימן של עכברת אפילו כאשר הWINDOWS מעלה זהוי חומרה. מה אפשר לעשות והאם זה בעיה בלוח. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Mr.wiz,

ברשותי all in wonder 8500 עים מתאם לצפייה בטלוויזיה. במתאם יש שני חורים אדום ולבן שזה לקול כאשר החיבור מתבצע מחוט אחד מתחבר לחור האדום במתאם והקצה השני מתחבר לחור בטללויזיה וחוט שני אותו דבר. השאלה זה איך קוראים לחוט הזה? rc2 to rc2?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  25. Started by TomB,

אני יודע שזו בעיה ותיקה ובטח יש עליה 20,000 ת'רדים, אבל הבעיה שלי יותר ספציפית - הXP לא נכבה (P3 - 400MH) ואני כמעט בטוח שזה בגלל הדרייברים של ה SB LIVE שמותקן עליו (אני זוכר שהדרייברים ל2000 ביטלו את האופציה לHIBERNATE כך שזה לא יפתיע אותי אם הכרטיס הנ"ל הוא האשם). יש מצב שזו הבעיה? ואם כן, יש פיתרון קסם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים