עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by beekiller,

שלום לכולם הבעיה שניתקלתי בה מוזרה מאוד אני לא יודע אם זה 100% בעיה בצורב לכן זקוק לעזרתכם התופעה הינה כזו : לעיתים כשאני בא לצרוב ב IMAGE BURN או DVD DECRYPTER אז לאחר שבחרתי את האימג הצריבה מתחילה אבל מה שקורה השניות עוברות וכאילו הצורב לא מגיב דהיינו נשאר על 0 גם אחריי מסםפר דקות ואז גם לא ניתן לשחרר את הדיסק חייב לעשות ריסטרקט מהכפתור , ולפעמים הצורב כן עובד . בכל הפעמים הללו למרות שכביכול הצורב הוא הבמהירות 0 ולא צרב כלום המעט שנצרב על הדיסק דפק לי הרבה מדיות האם לדעתכם זה מהצורב ? משהוא נתקל במשהוא דומה? יש לי חשש שאולי משהו משגע אותו איזה SERVICE אבל לא סגור על זה.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by No-way,

יש לי ספק עם 480w ויש לי כרטיס מסך 7600GS. עכשיו הכנסתי למחשב למשך שבוע וחצי x1950pro ואחרי שהכנסתי את ה כרטיס שלי שוב[7600GS]. קורה מצב שהמאווררים לא מסתובבים. יש לי 2 על הצד של המארז ועוד אחד מעל המארז. קורה לי מצב שהמאוור של המעבד לא מסתובב שאני מדליק תמחשב ואז אני מיד מכבה אותו ומדליק שוב לאחר מספר שניות ואז הוא על סף קריסה כאילו שהוא כמעט לא מסתובב שוב מה לעשות עם זה? כדאי לקנות ספק חדש? אני חושב שזה בגלל ה x1950pro שהכנסתי תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  3. Started by liran2003,

הכל התחיל כשחיברתי אליו את הספק כח מהמחשב השני כדי לבדוק אותו (הוא היה שרוף). החזרתי את הספק הרגיל שלו והוא לא עבד. נדלקת הנורה של ההארד דיסק בלי להתכבות והמאווררים נדלקים, המסך נשאר שחור (וזה לא קשור לכ. מסך כי גם כשאני מנסה לפתוח את הכוננים הם לא מגיבים). הצואתי את הסוללה, את הזיכרון, כלום לא קורה.. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהספק השרוף גרם לנזק? במחשב השני החלפתי את הספק השרוף ועכשיו הוא עובד מצויין. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by TALEL,

קניתי לפני שבוע GEFORCE 6600 GT וכאשר אני מדליק את המחשב הוא עושה רעשים מוזרים כאלה כאילו הוא עומד להתכבות ואחרי איזה 5 דק' הוא נתקע ואז עושה ריסט. אתמול ניתקתי את הצורב מהספק כח ועכשיו הכל עובד חלק. האם הבעיה בספק הכח , אולי אין לו מספיק כח כדי להפעיל גם את הכרטיס מסך וגם את הצורב. מי שיודע איך לפתור תבעיה שיגיב תודה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by Rose,

שלום לכולם, יש לי מכשיר Palm One ZIRE 72s אני מעוניינת לשדרג אותו לGPS האם מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ומה אני אמורה לקנות בכדי שזה יקרה? האם אני צריכה רק מקלט ואנטנה? איך יודעים איזה מקלט לקנות? ראיתי שיש כל מיני.... עם כמות ערוצים שונה. ראיתי שב EBAY המקלטים זולים בהרבה מאשר בחנות פה. אם אני רוכשת מקלט מחו"ל האם לא תהיה לי בעיה עם עברית או שאין קשר. כרטיס מפות זה גם משהו שאני חייבת לקנות? אשמח לקבל כמה שיותר אינפורמציה. אני ממש ממש חדשה בנושא ורוצה מאוד ללמוד. בתודה מראש. רוז.

6. היו לי בעיות איתו בגלל שמאורר שלו לא הסתובב כמו שצריך והיו מלא ארטיפקטאים ורסטרטים וכו'...עכשיו שמתי מאורר 80 מ"מ מתחתיו מה שכן אני רוצה לבדוק אם נגרם לו נזק כי זה היה לתקופה ארוכה יחסית איך עושים את זה? קיימת תוכנה מסויימת שיכולה לבדוק?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  7. למישהו יש פתרון לבעיה אני מחפש , ברחבי הרשת דרייבר תאומים ...שמתאימים לויסטה . מה שקרה זה שה windwos לא התחבר כי הוא לא זיהה לי את הכרטיס רשת והיה צריך דרייבר הכרטיס רשת מובנה ... על הלוח הזה ..שבא עם דיסק שגם לא מתאים למערכת ההפעלה ויסטה אי אפשר להתקין נמשל את כל מה שנמצא על הדיסק של הלוח אם . ברשותי . 939 dual sata 2 asrock אני מחפש אולי שמו משהו התקנה שמתאימה ל windwos vista . גירסא 32 ביט יש לך עצה ?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  8. קיבלתי מחשב שרת ישן של IBM עם 2 מעבדי פנטיום 3 במהירות 1 ג'יגה הרץ כל אחד. היו איתו כמה בעיות ועכשיו אחרי שהתגברתי עליהן והצלחתי להתקין עליו XP המליצו לי גם לעדכן לו את הביוס אבל בעיה - אני לא מוצא שום איזכור ללוח באינטרנט :\ הלוח הוא IBM - G2950UD הנה גם תמונה מאוורסט שאולי תעזור אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא עדכון ביוס ללוח הזה...

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by mazoneli,

יש לי מודם HSP56 MR כשלפקסים מסויימים הוא מצליח לשלוח ולקבל ולחלק לא, הבעייה היא שהוא לא מצליח להסתנכרן עם חלק מהפקסים, יש איזשהוא COMMAND שאפשר להוסיף לו שיפתור את הבעייה ?.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by ESAB1,

קניתי מחשב חדש. וארדסיק אחד עובד על STA החדש . בכל מקרה הכל עבד טוב אבל ברגע שרציתי להוסיף את הרדיסק הישן היתי צריך לשים אותו על הכבל הישן אותו חיברתי ללוח אם ואז ברגע שאני מעלה את המחשב עולה לי הפקודה הזאת RMOVE DISKS OR MEDIA PRESS ANY KEY TO RESTART אני מקיש אנטר ואז הווינדוס עובד אבל הפקודה הזאת כל הזמן חוזרת ואם אני לא מקיש כלום המחשב נתקע על המסך הזה בלי לעלות את הווינדוס מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by Elad87,

שלום! על פי היצרן של הלוח אם שלי http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Support/TechnologyGuide/TechnologyGuide_74.htm עשיתי את מה שנדרש.. כשהגעתי לפעולה מספר 3 Step3 שבו עלי להוריד את הCPU Tool Kit הגעתי לדרברים של A64 http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_9706,00.html ושם אני לא מוצא את הCPU Tool Kit הדבר היחיד שאני מוצא זה AMD Athlon 64 Processor Cool'n'Quiet Software for Windows ME and Windows 2000, Version 1.0.1.7 אני לא מוצא גירסה לXP... יש כזאת בכלל גירסה? אולי לא צריך את הCPU Tool Kit בXP? מישהו כבר עבד עם זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  12. יש לי ראוטר של LevelOne מדגם WBR-3400TX. כל המחשבים מחוברים ישירות לראוטר (ולא אלחוטית). במחשבים שיש לי בהם XP אני צריך להתקין NetBios כי אם לא אני לא רואה את שאר המחשבים ברשת. במחשב החדש שלי עם ויסטה, לגלוש באינטרנט אני יכול, ואפילו לראות מחשבים אחרים ברשת לפעמים, אבל כשאני מנסה להכנס לתקיה המשותפת שלהם אני מקבל הודעה שלא ניתן להתחבר אליהם. התקנתי NetBios גם בויסטה אבל זה לא עזר. מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by hwzon,

שאני מדליק את המחשב לפני שהיונדוס עולה זה כותב לי שחסר קובץ מסויים במערכת העפלה שהוא נהרס אחר כך זה נותן לי עצה של לתקן את זה דרך הדיסק של וינדוס ניסיתי ושלחצתי על תיקון דרךהדיסק זה רשם לי שהמערכת לא מזהה קונן קשיח שמוחובר למחשב הוצאתי את הקונן בדקתי חיבורים ובכל זאת לא עובד לי .תודה לעונים מראש מה עליי לעשות!

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  14. מחפש תוכנה שבה אפשר לראות את שמות כל החלקים במחשב (חברה ושם דגם) חלקים כמו זכרון, דיסק קשיח ועוד... אם אפשר שגם תראה את כל החלקים שאני מחבר למחשב מבחוץ (כמו מסך, רמקולים...) *אם נושא זה לא קשור לפורום אז אני מבקש שיעבירו אותו אני פשוט לא ידעתי כל כך למה לשייך אותו והפורום הזה נראה לי הכי קשור...

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  15. Started by tazmnia,

מצטער על ההודעה הראשונה לא שמתי לב . יש לי הארד דיסק של w.d 200gb sata והוא כל הזמן נכבה לי באמצע הוא פשוט מאוד מפסיק לעבוד והווינדוס קורס ניסיתי לשים אותו בתור slave ואת הארד דיסק השני שלי בתור master ועדיין הוא עושה לי את אותה בעיה הוא פשוט מאוד קורס . שכחתי לציין שהארד דיסק השני שלי הוא maxtor 120gb sata למישהו יש פתרון ????

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by brum,

אהלן. אני זקוק מאוד לעזרתכם הטובה. במחשב P3 עם לוח אם : Gygabyte ga-60xe עם ציפסט : intel i815ep הפסיקו כל השקעים של ה PCI לתפקד (עברתי אחד אחד). לא מזוהה שום חומרה חדשה (ניסיתי הכל, ממודם ועד כרטיס קול) וגם תוכנת EVEREST לא מתייחסת לשום דבר חדש. פירמטתי והתקנתי XP חדש אבל המצב נשאר אותו דבר.איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הסוללה ולא עזר. המוזר הוא שהמחשב עובד מצויין ושקע ה-AGP שיש בו GEFORCE מזוהה ועובד בסדר גמור. האם אתם מכירים את התופעה ויכולים לעזור - או שלוח האם סיים את חייו ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. Started by x-pac,

התקנתי את הלוח Albatron PX865PEC Pro V2.0 וה EVEREST לא מזהה את החיישן של לו והחיישן של ה AUX

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by Zambar,

לפני כמה שעות המסך החליט שהוא לא אוהב את את המחשב, והוא מראה כאילו שהוא דלוק אבל המחשב כבוי. בדקתי אותו על המחשב של אחי, הוא עובד שם בסדר. בדקתי את המסך של אחי על המחשב הזה וגם הוא עובד בסדר, ככה שכל חשד לגבי כרטיס המסך גם מוטל בספק. אי אפשר להחליף ביניהם כי אחי ישחט אותי. הצילו?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  19. נוספה לי אזהרה כזו (ראה תמונה) אשר לא היתה קודם, מה זה אומר? מה לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by shlomi_x,

היי, אני מדליק את המחשב ותוך שתי שניות בערך הוא נכבה מעצמו. הסרתי את כל הכרטיסים + זכרונות + דיסקים + חיווט ובדקתי עם ספק אחר והתופעה חוזרת על עצמה... לכן אני מניח שהבעיה יכולה להיות ב: 1. מעבד 2. לוח אם * אין סימני חריכה על לוח האם ועל המעבד. זה מה שיש לי במחשב: CPU: AMD Athlon XP 2000+ Tray - סוקט A Motherboard: Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Memory: DDR 400 מהנקודה הזו... מה אתם מציעים לי לעשות? * יש לוחות שניתן לקנות ותומכים במעבד וב ddr? * יש לוחות (קנייה ומכירה) של יד שנייה למעבדים ולוחות אם? תודה!!!

21. שלום, החלפתי לוח אם ל- GIGABYTE P-35 DS-3 ויש לי בעיה מוזרה בהרד דיסק. ההרד דיסק הוא של WD 160 GB בחיבור IDE. הבעיה היא כשאני מנסה להפעיל משם משחק דרך DAEMON TOOLS או POWER ISO או להעביר קבצים לדיסק הקשיח השני הוא רושם לי שגיאה: THE REQUEST NOT BE PERFORMED BEACUSE OF AN I/O DEVICE ERROR בדיסק הקשיח השני SAMSUNG 320KJ SATA אין לי שום בעיה. בלוח אם הקודם לא היתה לי שום בעיה, פירמטתי את ההרד דיסק של ה-160 GB וזה עדיין לא עוזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה דיי דחוף יש לי עליו חומר חשוב. תודה, דן

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  22. Started by uzana2004,

היום בבוקר כבה לי המחשב לפתע,(לא היה התחממות של המעבד או הכרטיס מסך) ולפתע הFLOOPY שלי לא מזוהה... ממה זה יכול לקרות ואיך אני יכול להחזיר אותו...(פירקתי אותו ושמתי אחר והוא עדיין לא מזהה אותו)...

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by hosham,

לינק: http://rapidshare.de/files/30365021/Mini082206-01.dmp.html תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  24. Started by bentins,

השתשלשלות העניינים כדלקמן יתכן ויש או אין קשר: חיברתי דיסק USB ליציאת USB קדמית (דיסק זה חובר לאותה היציאה פעמים רבות בהצלחה) ברגע שחיברתי אותו, העכבר וה keyboard המחוברים ב USB אחורי קפאו ונאלצתי לעשות Restart. קודם לכן הוצאתי את הדיסק USB החיצוני. לאחר ה Restart עדיין ה keyboard והעכבר היו תקועים. העכבר הוא אופטי והמנורה שלו כלל לא נדלקה, כניסיון תקעתי אותו ב USB אחר ואכן המנורה נדלקה אך הוא לא עבד. ביצעתי שוב restart. עזבתי את המחשב למספר דקות. כעבור מספר דקות, ללא שהייתי ליד המחשב קפץ אצלי בבית ממסר הפחת. לאחר הדלקתו נגשתי להדליק שוב את המחשב אך כלום לא קורה. החלפתי ספק כוח לספק תקין ועדיין שום דבר לא עובד לא מאוורר ולא בטיח, שום כלום. אני חושש שהמחשב הוא זה שקיצר מאח…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by arbily,

כשאני פותח את הדיסק של ווינדואס 7 דרך המחשב שלי מופיע לי ככה : http://www.israup.net/images/b6cf365...c2a7cac7fb.JPG מה אני צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים