עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי את הכרטיס הנ"ל וחיברתי אותו לטלוויזיה דרך S-Video ואז דרך אחת משלוש הבננות (אדום-צהוב-לבן). הבעיה היא שהכל מחובר היטב, בדרייבר יש לי אפשרות לכוון את הnview לclone ועוד מספר אפשרויות אך אני לא מקבל תמונה בטלוויזיה. ניסיתי להחליף כבלים, ניסיתי לשנות, לא עוזר כלום. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by gogi,

המסך אצל החבר שלי התהפך ב90 דרגות, הבעיה נוצרת רק כשנכנס לוינדוס, האם הבעיה היא במסך או בהגדרות ואיך מתקנים זאת?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  3. Started by Yapy_,

בעקבות תקלת חומרה במחשב הנייח שלי אני מחפש מעבדת תיקונים אמינה למחשבים באזור המרכז (אור יהודה-יהוד)

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. אז ככה. זה כבר ממשיך יותר מודש שהמחשב בקושי מתפקד. אני פרמטתי אותו לפני 4 חודשים ועד לפני חודש הוא עבד מצויין ללא בעיות ותקלות. אני פשוט מרגיש שהמחשב עומד להתקע כול שנייה. עד שאני פותח תיקייה לוקח 10 דקות. וזה מעצבן המחשב ניהיה ממש איטי. וזה לא שאני מעמיס עליו יותר מידי אני פשוט עושה דברים מינימלים כמו: לגלוש באינטנרט, לראות סרטים, ולשחק במשחקים קלים. אז מה אני צריך לעשות? ד"א בבקשה אם אתם אומרים לי לעשות סריקה לרוגלות וטרוג'נים וכו' על תביאו לי את התוכנה Trojan Remover. תודה ושבת שלום. [אני מקווה שהכותרת תקינה, ועם היא לא תקינה בבקשה לתקן לי אותה, אני קראתי את החוקים]

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  5. הסידירום.. הכונן לא נפתח..אני לוחץ על הכפתור והוא לא נפתח.. מה יכולה להיות הבעיה??!.. תודה מראש לעוזרים.. יכול להיות שזו בעיה בהגדרות של הביוס או משהו כזה? שאני לוחץ על הכפתור..מושמע רעש כזה מעצבן כמו של זבוב..

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  6. המחשב שלי מאתחל את עצמו לבד וזה התחיל לקרות כמעט מהרגע שקניתי אותו לפני שנה וחצי לערך ( מדובר בפנטיום 4 ) המחשב היה אין ספור פעמים במעבדה תחת אחריות אך כל פעם הבטיחו לי שהבעיה נפתרה או "לא ראינו שום תקלה" אחרי שפסלתי כל אפשרות הגיונית אחרת די ברור לי שהתופעה של האתחול מחדש קוראת בגלל התחממות של המעבד שלפי הביוס מגיע לסביבות 70 - 75 מעלות המאווררים של המעבד ושל הלוח עובדים ואני אפילו מנקה אותם עם ספריי לחץ אויר כדי למנוע הצטברות אבק שיכולה לסתום את המאוורר אך ללא הועיל המחשב מתחמם ומאתחל את עצמו לפחות מספר פעמים ביום לאחר שהסברתי את הבעיה האם מישהו נתקל בבעיה כזו ופתר אותה ואם כן איך? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. שלום כבר דיי הרבה זמן שלא העברתי שירים מהמחשב לנגן שלי. בפעם האחרונה לקח להעביר 10 מגה בתוך שניה והיה ברור לי שיש לי USB 2 אתמול החלטתי לעדכן את הנגן עם השירים החדשים שלי אבל הוא פתאום מעביר 10 מגה ב-10 שניות. הבנתי שמשהו לא בסדר בדקתי בdevice manager ובאמת לא היה רשום enhanced ליד שום דבר בקטגוריה של הUSB אחרי חיפוש בגוגל בדגם של הלוח אם שלי, ראיתי שבאמת אמור להיות לו USB 2 הורדתי עידכון chipset driver של הלוח אם שלי וזה לא עזר. כשאני מכניס את הנגן ל-usb הוא נותן לי הודעה שההעברה תתבצע באופן מואט עקב כך שאין לי usb2 במחשב (הנגן תומך בusb2 100%) הדגם של הלוח אם שלי הוא: Asus P5GD1 Pro אולי אני עושה משהו לא כמו שצריך. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  8. Started by cooper,

אחרי דחיפת הביוס לבצועים מקסימלים המחשב לא מהתחל ולא מצפצף ,ניסיתי להוציא את הסוללה מלוח האם וזה גם לא עזר .האם ניתן לאפס את הביוס בדרך כלשהי או שמדובר בזה שלוח האם נפגע בבקשה עיזרו לי לפני שאני יקנה חומרה שלא לצורך וסתבך עם הוצאות מיותרות.. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by Tonic,

שלום לכולם השבוע קניתי מחשב סלוני חדש והתקנתי עליו Win8 כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה דרך הרסיבר לא יוצא סאונד (וגם הרזולוציה לא מתאימה בדיוק - שוליים שחורים או חיתוך של חלק מהתמונה) יציאת האוזניות מהמחשב מוציאה סאונד, וגם חיבור המסך לטלוויזיה עם כבל VGA נותנת תמונה מלאה. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה מראש מעבד i3 2120 לוח אם Gigabyte H77M-D3H (כרטיס קול ומסך onboard)

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by aspioni,

שלום לכולם, יש לי את התוכנה skype למי שמכיר. אני רוצה לחבר אוזניות עם רמקול למחשב כדי להשתמש בתוכנה. אבל כשדיברתי עם חברים שלי אז אני שמעתי אותם אבל הם לא שמעו אותי. אז אולי משהוא פה יכול לעזור לי. תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  11. ???קניתי מארז ... ולא מצליחה לעלות תמחשב הוא לא נדלק יש לי לוח אם פיסי פרטנר...היכן יש הסבר איך להרכיב תחוטים שהמחשב כן יעלה באתר אין חוברת שלהם שאפשר להוריד ויש לי תמחשב הזה 5 שנים אז מין הסתם אין לי תחוברת מה עליי לעשות איך לחבר? תודה רבה לכולם העונים

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  12. לפעמים שאני לוחץ על "הפעלה מחדש" הוא מכבה תמחשב ואחרי 3 שניות מדליק אותו.למה? ממה זה יכול להיות?

13. Started by kritikal,

שלום, אני משחק במשחק מסוים, פתאום מתכבה המחשב, ללא ERROR ללא שום הודעה מוקדמת. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by moshen1169,

יש לי כונן די וי די של nec ואני יכול לראות בו סרטי xvid כאשר אני רוצה לראות בו סרטי די וי די או סירטי divx שנצרבו על דיסק של די וי די מופיעה לי ההודעה שהדיסק ריק בדקתי במחשבים אחרים והדיסק לא ריק מקווה שתוכלו לעזור

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by Krumpet,

בלוח האם יש לי חיבור אחד למאוורר של המעבד, וחיבור אחד למאוורר חיצוני. יש לי עוד מאוורר במארז, איך ניתן לספק לו כוח? האם יש מפצל כלשהו או מתאם מחוט אחר? תודה מראש, רן.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  16. אז ככה הלוח הוא P5W. המעבד 6300. הסיטואציה. כשהמחשב בדיוק עולה הוא מעיין נתקע בשלב המתאור. לפעמים קצת יותר ולפעמים קצת פחות... ניסיתי למצוא בביוס משהו שיעזור לבעיה להשתחרר, אבל לשוא, יותר מזה.. קרה לי פעם אחת שהביוס "נתקע" כששום כפתור לא הגיב וזה השתחרר לאחר כמה שניות.. הרצתי MEMTEST, ולא היו בעיות. בדקתי וראיתי שאין עדכוני ביוס עם התיקון של משהו דומה... מה הסיבה לתקיעות האלו?! ??? מציק מאוד... יש לכם רעיניות?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by tic0n,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש. התקנתי הכל והכל היה בסדר עד שהתחלתי לקבל סוג של "מסך כחול". אבל לא בדיוק.. זאת אומרת. זה יכול להיות גם ירוק, חום שחור וכחול ואין בו שום הודעת שגיאה. אציין שאני יודע שהמחשב מגיב באותו זמן. זאת אומרת אם סרט יעבוד ואז זה ייקרה אז הסרט ימשיך לעבוד. כמובן שאין אפשרות אחרת חוץ מריסטארט. המסך פשוט יעבור לחום \ כל צבע אחר בלי אפשרות להגיב. המפרט שלי : AMD ATHLON 64 3500+ RADEON RV530 X1600 512MB DDR-2 667MHZ אשמח להארות בעניין.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by TALEL,

קניתי לפני שבוע GEFORCE 6600 GT וכאשר אני מדליק את המחשב הוא עושה רעשים מוזרים כאלה כאילו הוא עומד להתכבות ואחרי איזה 5 דק' הוא נתקע ואז עושה ריסט. אתמול ניתקתי את הצורב מהספק כח ועכשיו הכל עובד חלק. האם הבעיה בספק הכח , אולי אין לו מספיק כח כדי להפעיל גם את הכרטיס מסך וגם את הצורב. מי שיודע איך לפתור תבעיה שיגיב תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by nevgauker,

טוב הבעיה שלי ספק קשורה לתוכנה ספק לחומרה..אבל היות והתוצאה הסופית היא פיזית אני רואה לנכון לפרסם כאן. ברשותי צורב די וי די חדש המסרב בכל תוקף לאפשר לי לצרוב די וי די(קוא היטב וצורב דיסקים רגילים היטב) הודעת השגיאה:"invalid block adress" תוכנת צריבה:נרו 7 צורב:lg 4167 dvdx16 dual layer מדיה:dvd-r 1-x8 4.7 צד אחד של tdk מערכת הפעלה:xp sp2 פרטים נוספים יפורסמו לפי הצורך כבר חיפשתי תשובה בפורומים אחרים ללא הצלחה ואני על סף טיול למעבדה למעבדה אודה לכם אם תוכלו למנוע זאת בתודה מראש רותם

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  20. מחשב של חבר התחיל לפעול מאוד לאט מבחינה גראפית לדוגמא כשמזיזים חלון זה זז בצורה לא נורמלית. לא חלק כמו שזה היה אתמול. הורדתי GPUZ ושם זה מראה את השעונים על 0 MHZ כמו שאתם רואים בתמונה: בכל מקרה גם משחקים פועלים חצי כן ולא, ז"א שהרוזלוציה לא ניתנת לשינוי אך הוא פועל חלק כמו מקודם. התקנתי מספר דרייברים ניסיתי גם ישנים יותר אך שום דבר לא פעל, גם דרייברים חדשים ללוח לא פתרו את הבעיה. הכרטיס קיים באותו מחשב הרבה זמן. אך אתמול בזמן משחק מסויים המחשב נתקע ואחרי הריסטרט המחשב שוב נתקע, החבר עשה ריסטרט שוב ומאז זה ככה. הכרטיס הוא של LEADTEK 8500GT. ואחרי גיגול ראיתי שזה דיי נפוץ ב8500 אך לא ראיתי שום פיתרון. האם למישהו יש מושג כיצד לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by blackbimer,

האם יש דרך לאבטח דיסק קשיח? דרכי מניעה כלשהם.? וואלה זה מפחיד לאללה שיפול פתאום מידע של שנים... מה עושים?

22. לאחר שחיפשתי כאן בפורום פתרון לבעיה שלי ולא מצאתי וגם אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול פה אבל בכל זאת הבעיה שלי היא כזאת כשאר אני מדליק את המחשב הכל עובד מעולה כאשר אני משחק הכל עובד מעולה אין לי וירוסים ובטח שלא מרגלים בודק כל הזמן המחשב נתקע בזמן הדלקת האינטרנט בעזרת חיגן אני נמצא אצל חברת בזק ואינטרנט זהב התקיעות נמשכות משהוא בסגנון 5 דקות רצופות שאין אפשרות לעשות כלום מה יכולה להיות הבעיה השמח לתשובה טובה בהקדם בתודה תומר

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  23. יש לי בבית מחשב עם זכרונות RDRAM בגודל של 2X256. קניתי עוד 2X256 RDRAM אבל הם לא מתאימים ללוח אם שלי... יכול להיות שקיימים כמה סוגים של RDRAM ? בזכרונות שלי (וגם בלוח שלי) יש שני חריצים ובזכרונות שקניתי יש רק חריץ אחד. אם יש כמה סוגים של RDRAM, יש איזה שהוא סיכוי להשתמש בכל זאת בזכרונות האלו ? תודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  24. לאחר עדכון WINDOWS פתאום הם לא עובדים, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את המקודד FFDShow ועוד אחרים כמו DIVX (הרגיל), וכל פעם שאני נכנס לAVI זה עושה לי שלח \ אל תשלח של הexplorer.exe.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by Leopardo,

בתקופה האחרונה המסך נדלק וכבה מדי פעם (הבעיה מקורה בכרטיס - הכנסתי כרטיס של חבר וזה היה בסדר). העניין הוא שבSAFE MODE זה עובד, וגם כאשר הדרייברים של הכרטיס לא מותקנים זה עובד (אבל אז חווים את האיטיות המעצבנת של וינדוז כשהכרטיס לא מותקן - גלילה מאוד איטית וכאלה). מה אפשר לעשות? תודה..

• 0 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.