תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
שמתי בביוס PERFORMANCE ENHANCE על EXTREME (יש NORMAL, טורבו שזה הדיפולט, ואקסטרים ), זה אמור להדק את התזמוני tRead למינימום. הרצתי PRIME95 האחרון (27.9 עם AVX) על BLEND עם 5500MB RAM למשך כ24 שעות , הפעלתי את שני הסימונים לבדיקת שגיאות (ROUND OFF ועוד משהו), ולא היו שגיאות . אחר כך השתמשתי במחשב והסקייפ התחיל להתחרש לי , האיזור של הפרסומות התחיל להציג את הדסקטופ במקום את הפרסומות, וכל מיני דברים כאלה . זה קרה לי פעמיים ומאז החזרתי לNORMAL (הדיפולט זה טורבו) וזה לא קורה . יש הסבר ? זה קשור בכלל ? אפשרי בעיות בסקייפ אם פריים עובר? :s05:
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
שלום לצוות הנהדר ולכול העומדים בראשה . רציתי לדעת מה אומר תפריט ה-STANDARD CMOS SETUP בביוס ומה הערך aut ב- type וב-mode מגדיר למחשב .אודה והשמח לתשובה או קישור( אם אפשר בעברית ) תודה והמשך יום נהדר
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והוא עושה לי בעיות ריסטים מוזרות.... המחשב עכשיו בתיקון והם אומרים שהבעיה הייתה ראם ושהם החליפו..... לפני שמסרתי את המחשב שמרתי את הדאמפים... ואני צריך שמישהו שמבין יבדוק לי את זה (לא להגיד לי באיזה קבצים הבעיה זה גם אני יודע...) ב-99% לדעתי זה בעיית חומרה... ואני חייב את זה עד מחר בבוקר כדי שאני אדע מה לומר להם.... המפרט של המחשב: Intel core 2 duo (Conroe) E6400 2.1Gh 1066FSB 512X2 667 DDR2 Intel 945G ספק 420W לא יודע של איזה חברה.. Dumps: http://rapidshare.de/files/34419084/Mini092406-17.zip תודה ג'וני.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני גר בקומונה של שנת שרות בכרמיאל. עכשיו בחופש אנחנו מנהלים קייטנה לילדי השכונה, רובם ממשפחות קשות יום. אחד מילדי השכונה שלא יצאה לקייטנה מסיבות של משמעת החליט לנקום בנו ע"י כיבוי החשמל שלנו. בעקבות נפילת החשמל נעלמה כל תקיית ה my document :'( היה לנו בתיקיה את כל התוכניות למחנה קיץ הקרב, תכניות לימי הקייטנה הבאים וכל מה שעשינו במשך השנה. אנחנו חייבים עזרה בשחזור המסמכים. הבנות פה בקומונה ממש בוכות בגלל כל העבודה שירדה לתימיון. אם מישהו מכיר תוכנות לשחזור קבצים אני ממש ממש יודע לו. ותזכרו - כל המציל קובץ בישראל, כאילו הציל מחשב ומלואו.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
כשאני משחק משחק כלשהו (לא כולם חלק זה לא עושה את זה...) לרוב זה משחקי מכוניות כמו MOST WANTED-UNDERGROUND וכו... לאחר כמה דקות זה נתקע עושה מסך שחור ולאחר דקה זה חוזר למשחק וככה 3 פעמים וכבר בפעם השלישית המשחק כבר לא חוזר לעצמו זה מראה לי את ההודעה הזאת כשזה עושה את המסך השחור: מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת!!??? דרך אגב זה RADEON 9550 256MB 128BIT
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ... התקנתי דרייברים וכתוב לי שלא מחובר כרטיס קול ... אבל הוא מחובר וחיזקתי אותו ואין לא יודע מה לעשות !! זה כרטיס קול של Envy 24
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, שלחתי את המחשב שלי לתיקון והטכנאי שינה לי את התוכנת צריבה. אני לא יודעת איך קוראים לתוכנה אז אני לא יכולה לחפש אותה... אני רואה שיש לי את התוכנה CyberLink PowerDVD V7 יכול להיות שזה זה? אם כן איך צורבים? או שיש לכם רעיון איזה תוכנה הוא היה יכול לשים ואז אני אחפש בחיפוש... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז ככה יש לי פה מחשב,הוא לא נדלק לי.. החלפתי לו ספק כוח,ועדיין הוא לא עובד הוצאתי לו את החיבורים של הארדיסיקים והכונני CD ועדיין לא עובד כמו כן מדובר במחשב ישן יחסית.. אני לא יודע את המפרט בבירור אבל מה שכן אני יודע שזה P3 עם SLOT 1 לוח אם של MS6199VA - MSI צ'יפסט VIA וכרטיסי PCI הם - כרטיס רשת כרטיס קול מודם 56k ובקר SCSI כרטיס מסך חדש נראה קצת של MSI כנראה GeForce MX-440 אני אישית חושב שזאת בעיה של הלוח.. אבל לא יותר מזה,בגלל זה פניתי לכאן לתשובה ברורה יותר. דרך אגב אני לא רוצה יותר מדי לגעת במחשב כי הוא אינו אישי שלי אלה של חבר של אבא שלי.. בכל אופן תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני משתמש ב winXP pro 32bit ולאחרונה שדרגתי את המחשב עם מעבד כפול ליבה, וזכרון 1GB (נמצא על כרטיס אחד) כאשר יכולת "כפול הליבה" מופעלת ה BIOS, אז אחרי זמן מסויים של עבודה, מופיע מסך כחול עם השגיאה paged fault in a nonpaged area ... אז הרצתי בדיקה של MemTest ובאמת נמצא "סקטור" שמלא בשגיאות. אז מכאן מסיקים כביכול שכרטיס הזכרון דפוק. הקטע הוא, שאם מבטלים את יכולת "כפול הליבה" ב BIOS, אז אין לי בעיות בזמן העבודה, וכשאני מריץ סריקה של MemTest, הוא יכול לרוץ לילות בלי למצוא שגיאה אחת מה הולך כאן? תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כשאני מכניס כל דבר שמוחבר דרך ה-USB הוא מראה שזה מוכן לשימוש אבל אין לי שום כונן ב-"מחשב שלי " יש לי WINXP וניסיתי לחבר ביציאות אחרות -אותו דבר .. ניסיתי להסיר את ההתקן ולהתקין שוב ולא עזר כשאני נכנס לניהול דיסקים אני רואה שהוא נמצא שם -אפילו ניסיתי להחליף לו אות כונן לא עזר. שאני מכניס עכבר / מקלדת זה עובד אבל כשאני מכניס מצלמה או DISK ON KEY הוא מזהה אותם אבל לא פותח אותם אוטמטית או כשאני פותח את " המחשב שלי " אני לא רואה אותם שם ולא יכול להוציא מהם נתונים. אם יש לכם פיתרון אני אשמח לקרוא ..... :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי ספק עם 480w ויש לי כרטיס מסך 7600GS. עכשיו הכנסתי למחשב למשך שבוע וחצי x1950pro ואחרי שהכנסתי את ה כרטיס שלי שוב[7600GS]. קורה מצב שהמאווררים לא מסתובבים. יש לי 2 על הצד של המארז ועוד אחד מעל המארז. קורה לי מצב שהמאוור של המעבד לא מסתובב שאני מדליק תמחשב ואז אני מיד מכבה אותו ומדליק שוב לאחר מספר שניות ואז הוא על סף קריסה כאילו שהוא כמעט לא מסתובב שוב מה לעשות עם זה? כדאי לקנות ספק חדש? אני חושב שזה בגלל ה x1950pro שהכנסתי תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לי מכשיר אסוס 639 עם מערכת הפעלה WM5.. יש לי בעיה מעצבנת כל הזמן יש לי סמל מוזר כזה ליד הסימן של הרמקול במסך הTODAY ושאני לוחץ על זה אז זה אומר משהו בקשר לFLIGHTMODE.. רציתי לשאול איך אני מבטל את זה?? כי זה כל הזמן קופץ לי ומציק.. וגם שאני לןחץ על זה ולוחץ על turn off flight mode זה לא מבטל את זה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב I5 WIN7 שהיה מחובר לרשת במקום העבודה אני מעוניין לחבר אותו בבית לרשת ביתית ( אני לא חייב את הנתונים שיש בו) כאשר אני מחבר את המחשב בבית, אני לא מצליח להכנס , מבקש שם וסיסמא (שהיה בעבודה) מה צריך לעשות? אלדד
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע GEFORCE 6600 GT וכאשר אני מדליק את המחשב הוא עושה רעשים מוזרים כאלה כאילו הוא עומד להתכבות ואחרי איזה 5 דק' הוא נתקע ואז עושה ריסט. אתמול ניתקתי את הצורב מהספק כח ועכשיו הכל עובד חלק. האם הבעיה בספק הכח , אולי אין לו מספיק כח כדי להפעיל גם את הכרטיס מסך וגם את הצורב. מי שיודע איך לפתור תבעיה שיגיב תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי שתי אוזניות. השאלה אם אני משחק איך עושים שאני והיריב שלי נשמע אחד את השני באזוניות ושנוכל לדבר בינינו בעזרת המיקרופון ונשמע אחד אצת השני. תוך כדי משחק?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקלה במחשב עם המערך של הרייד ורציתי לדעת אם תאכלו לעזור לי לפתור אותה ללא איבוד המידע על הכוננים. יש לי gigabyte p965 ga-ds3 ושני כונני WD 250GB YS במערך רייד 0, ואחרי שמחקתי כמה תוכנות בווינדוס (שכנראה אחת מהן הייתה הכרחית לרייד) הוא הפסיק לזהות את אחד הכוננים בתור רייד. כרגע הוא כותב לי כשאני מפעיל את המחשב מחדש שהוא מזהה את שני הכוננים, על אחד הוא כותב 250GB Raid Inside ועל השני הוא כותב 250GB Non Raid ואח"כ כמובן 500GB Raid Failed הווינדוס שלי מותקן על המערך הזה, ואני לא מאמין שדיסק אחד נמחק לגמרי, האם יש דרך לגרום למחשב לחזור ולזהות אותו בתור כונן רייד?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן. אני משער שהבעיה יכולה לנבוע מכמה גורמים אבל אני אתאר אותה בכל זאת - אולי למישהו יש נסיון דומה. במחשב די ישן P2 אחרי שהמערכת עולה, אחת לכמה פעמים (ממש לא תמיד) הכל נתקע בשולחן העבודה עוד לפני שנגענו במשהו. שמתי לב שאפשר לדעת שזה הולך לקרות, כאשר מוזיקת הפתיחה של ווינדוס מפסיקה בערך 2 שניות לפני הזמן, במין פתאומיות כזו. ואז העכבר קופא. אחרי שעושים ריסט - הכל עובד מצויין (אין וירוסים ואין רוגלות), עד לפעם הבאה. הייתי מפרמט, אבל זה מחשב כל כך ישן עם פלופי שלא עובד, ויש לי הרגשה שאסתבך איתו לגמרי אם רק אתחיל. האם לפני הפירמוט - זה יכול להיות עניין של חומרה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
לאחר עדכון WINDOWS פתאום הם לא עובדים, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את המקודד FFDShow ועוד אחרים כמו DIVX (הרגיל), וכל פעם שאני נכנס לAVI זה עושה לי שלח \ אל תשלח של הexplorer.exe.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בקשה אני חייב לדעת מה הבעיה...המחשב חדש והכל בסדר וזה. שני המינידאמפים הראשוינם בעקרון קראו שנסיתי להתקין את הדרייבר החדש של ATI עם CCC הכרטיס מסך שלי הוא GTO2 מערכת הפעלה XP PRO בקשה ו2 המינידאםמים האחרונים הם גם חשובים אני חייב לדעת מה הבעיה ואיך לתקן אותה. http://rapidshare.de/files/11638661/Minidump.rar.html אני מאוד העריך אם יעזרו לי בקשה בקשה!!! תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/supersus/CPU.JPG מה עושים? זה קרה כשהתקנתי מעבד ללוח אם, והמחשב לא תמיד עולה..למצב הזה.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אם יש לי שני כוננים במחשב של 80 ג'יגה ,על אחד מהם מותקן ווינדוס ואותו אני רוצה לפרמט ואת כונן השני אני רוצה לפרמט ולשים את כל הדברים שחשובים לי עליו לא תהיה למחשב איזה בעיה לקרוא את הכונן השני אחרי הפרמוט נכון? או שיכול להיות מצב שהכל ימחק?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הצורב הזה TEAC DV-W516GB הוא הכונן היחיד שיש לי במחשב הוא גם גם צורב וגם כונן להרצת דיסקים אצלי. לאחרונה הוא מריץ וצורב רק דיסקים של DVD. כל דיסק שאני מכניס לכונן ומנסה להפעיל אותו שהוא אינו מסוג DVDROM הוא קולט שהכונן ריק. רק אם אני מכניס דיסק מסוג DVD הוא קולט אותו. מה יכולה להיות הבעיה? אני ממש נואש לגבי לא הצליחו לעזור לי בגיימר ואשמח אם תוכלו לעזור לי פה. תודה מראש. נ.ב במנהל ההתקנים ההתקן של הכונן מותקן כראוי.
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אם יש לי סטיק אחד של 512 ואני שם עוד אחד של 256 והלוח אם שלי תומך בדאבל צ'אנל בזיכרון....זה משנה משהו ששני הסטיקים לא אותו גודל?..... ואם כן אז מה משנה? בקיצור אני לא יישגע את השכל ומי שיוכל לענות ולהסביר לי אז תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב שרת ישן של IBM עם 2 מעבדי פנטיום 3 במהירות 1 ג'יגה הרץ כל אחד. היו איתו כמה בעיות ועכשיו אחרי שהתגברתי עליהן והצלחתי להתקין עליו XP המליצו לי גם לעדכן לו את הביוס אבל בעיה - אני לא מוצא שום איזכור ללוח באינטרנט :\ הלוח הוא IBM - G2950UD הנה גם תמונה מאוורסט שאולי תעזור אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא עדכון ביוס ללוח הזה...
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-