תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר עם כבל רשת ישירות לראוטר, והבעיה קיימת מאז שעברתי להוט (הייתי בבזק) עכשיו חכו! חכו!!! זה כנראה לא בגלל הוט אבל יותר בגלל הראוטר. אז הסיטואציה היא כזו: אני פותח את המחשב כל יום בבוקר, האינטרנט לא עובד, עכשיו זה יראה שזה מחובר והכל טוב, אבל האינטרנט לא עובד. רק אחרי כמה ריסטרטים למחשב ולראוטר האינטרנט יעבוד (כמו קסם, משהו הזוי). ואחרי זה האינטרנט אחלה עד שאני סוגר את המחשב ומדליק שוב ביום למחרת. דרך אגב הראוטר חדש (ראוטר של 500 מגה). הנה הerrors שמופיעות לי בtroubleshooting: your computer appears to be correctly configured but the device or resource is not responding, "ethernet" doesnt have a valid ip configuration, the defaul…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בדקתי באברסט ובמקום שאמור להיות כתוב השם של הלוח כתוב unknow...יש דרך אחרת לזהות חוץ מלפתוח תמחשב?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי הלוח אם שלי Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) עם צ'יפשסט של nVIDIA nForce4, AMD Hammer כל פעם כשאני מחבר כרטיס PCI כלשהוא יש בעיות משונות . או שהכרטיס לא מזוהה בכלל או שהוא מזוהה אבל לא מצליח לתפקד תקין . לעיתים רחוקות אני מצליח להתקין כרטיס כמו שצריך. מדובר בכרטיסים תקינים שעובדים על מחשבים אחרים . כרטיסים כמו מודם אנלוגי או כרטיס טלוויזיה .. על הלוח יש 4 סלוטים . 3 PCI רגיל ו -1 PCI-E . התיאור של הלוח כמו שכתוב למעלה נלקח מ EVEREST . מה הכוונה כשהוא כותב שיש 3PCI, 2 PCI-E x1 ?? 3 PCI רגי אני מבין . מה זה ה - 2PCI-E x1 האם זה מקור הבעיה שלי ? אשמח לכל עזרה בעניין המעצבןןן הזה . תודה .
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
יש לי סוס טרויני באינטרנט איקספלורר איך אני מוחק אותו כי האינטרנט לא עולה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
יש לי עכבר לוג'יטק MX-1000 והוא כל חצי שעה לערך קופץ לי, התקנתי את הדרייברים של העכבר אבל הוא עדיין קופץ.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אם יש לי סטיק אחד של 512 ואני שם עוד אחד של 256 והלוח אם שלי תומך בדאבל צ'אנל בזיכרון....זה משנה משהו ששני הסטיקים לא אותו גודל?..... ואם כן אז מה משנה? בקיצור אני לא יישגע את השכל ומי שיוכל לענות ולהסביר לי אז תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום החלפתי ספק כוח חדש למחשב והוא לא נדלק רק אחרי הרבה ניסיונות הוא נדלק ואז שוב כבה להרבה זמן מי שהוא יכול להגיד מה הבעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שאני לוחץ על כיבוי במחשב המחשב מתכבה לכמה שניות ונדלק שוב. אמרו לי שיכול ליהיות שיש בעיה בויינדוס אבל אני לא יודע אם אפשר לתקן את זה איכשהו, נראה לכם שאפשר לעשות משו?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לא יודע עם זה אמור ליהיות פה מקס' תעבירו תודה ועכשיו לבעיה דוד שלי התקשר אליי ואמר לי שהמאורר שלו נשרף הוא אמר לי שזה המאורר הגדול הוא לא מבין ממש במחשבים עכשיו אמרתי לו שאני יחזיר לא תשובה מחר לגביי קירור חדש אז אתם יכולים לעזור לי למה אני לא ממש מתמחה עסק הזה אין בעיה אם תקציב כרגע אבל אל תסחפו
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני צריך לצרוב את התוכנה Gparted כboot disk (משהו כזה). עשיתי את זה עם NERO על ידי כך שצרבתי אותו ככה (יש אפשרות כזו), הבעיה היא שזה לא עובד. זה פשוט רושם רק זכויות יוצרים ואח"כ לא זז... מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
התקנתי בלותות' במחשב והכל בסדר... יש לי כרטיס רשת אלחוטי שקולט מראוטר של מחשב אחר בבית. הבעיה היא שהבלותות' מזהה את הפלאפון אבל הוא לא יכול להעביר אליו כלום... אם אני אנתק את האינטרנט אז הבלותות' יעבוד, והפוך! איך אני גורם לשניהם לעבוד יחד במקביל ללא הפרעה? ההודעת שגיאה היא: service discovery failed
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
או קיי קראתי במדריכים איך משמנים את המאווררים אבל אם מישהו יכול בבקשה רק להסביר לי איך טכנית מוציאים את המאוורר מהמארז???בבקשה...
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום הצורב שלי (LG GH20NS10) צורב על CD טוב, אבל כל DVD יוצא עם שגיאות (נרו 9). מה צריך לבדוק/ להגדיר אם אפשר לסדר אותו לפני שאני הולך לקנות חדש? עוד משהו ששמתי לב אליו זה שהוא מזהה DVD כמערכת קבצים RAW וCD לא. תודה מראש אורי
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום רב , רציתי בבקשה לדעת - יש לי מחשב בן שנה פנטיום 4 775 מהירות 3 GHZ זיכרון 512 כרטיס מסך סטנדרטי . החיישנים בתוכנת EVEREST + SANDRA מראים: חום מעבד 63 חום לוח אם : 51 חום ספק כוח: 71 מהירות מאוורר מעבד מקורי של אינטל 1500 RPM האם זה תקין , נראה לי שזה חם מאוד , וגם המחשב קצת איטי לאחרונה - ביצעתי ניקוי מסיבי של המאווררים והכל ועדין חם , מה לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום יש לי את הלוח הנ"ל והוא ניקנה ברשת KSP.....כן כן לעשות פרצוף....מסתבר שקניתי לוח עם כרטיס קול במצב מוזר. המערכת הפעלה מזהה את הכרטיס ואפילו מפעילה אותו אבל היציאה OUT עצמה שרופה או לא תקינה.מצב לא הגיוני בכלל.שאלתי היא כזו : מכיוון שזה סוקט 939 ואין כאלה לוחות יותר בחברה וגם לא מיוצרים כאלה על ידי אביט (נאמר לי על ידי חבר שקרוב לעניין) אני מסתכן בקבלת לוח אחר וירוד מבחינת פיצרים. אפשר לקנות כרטיס קול ב 130 שקל ולסגור את העניין או לשלוח את הלוח לתיקון בחול ולחכות חודש פלוס מינוס.ולכו תדעו מה אני אקבל בחזרה. מה אתם מציעים אני מתלבט כבר קרוב לשבועיים.חשוב לציין שזה היה הלוח KN8 האחרון ברשת והיו חסרים אביזרים בקופסא בזמן הקניה ש"השלימו" לי אחרי שבאתי ושאלתי…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה של הפסקת הספקת החשמל למחשב, אני רואה את זה מכיוון שהסוללה של המחשב מתחילה לפעול. ממה יכולה להיות הבעיה? האם ישנה בעיה בשנאי? או מגעים תקולים? בנוסף לכך ישנם גם ניתוקים של ה USB שמתחבר לעכבר. אשמח לקבל תשובה.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע טוב, רציתי לשאול מהשהו , לא שאני מזלזל בסטיקים בתמיכה טכנית של האתר שלכם ולא להיפגע אבל פשוט בעייתי להשתמש בהם כצורך סייען בפתרון תמיכה טכנית במחשבים ולכן אני מאוד אודה אם תמליצו לי או תפנו אותי בלינק לאתר שמכיל מדריך או סטיקים קצת יותר מפרט ללא תמונות חסרות (כמו שמופיע בסטיקים של הפורום הזה) ואם מישהו מכיר קובץ או מדריך שניתן להורידו למחשב או אתר אינטרנט בעברית (תמיד בעברית קשה יותר למצוא משהו ממש טוב) ואני מקווה שאני אמצא משהו באמת טוב אזי אני אודה לכם מאוד. תוך כדי סטיקים אני אנסה ללמוד וקצת לחדד כללים מסוימים לגבי פתרון בתקלות טכניות במחשבים. תודה ויום נעים, אדוארד.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה יש אפשרות לחבר ללוח אם מסוג asus p4p800 e deluxe אר דיסק sata 2 16bm או אר דיסק sata 1 16mb
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קראתי בשאלות הנפוצות וכתוב שם שלכרטיסי מסך של ATI יש צורך לשנות ידנית משהו... עכשיו אני לא יודע מה לשנות או איך לסדר... כרטיס מסך 1950PRO מסך LCD 19 רחב דרייברים הכי עדכניים...(הורדתי אותה גם מHWZONE וגם מ ATI ). אשמח להצעות אגב לא יכול להיות שזו התדירות של הסך הוא חדש...
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב i7 עם לוח אם של ג'יגה-בייט, ex58-ud3r, בנוסף קניתי שלושה כוננים קשיחים שהרכבתי ב-raid 0 בעזרת הבקר המובנה שעל לוח האם. הבעיה היא שאני לא מרגיש בכלל שיפור בביצועים של הכונן הקשיח, לצורך השוואה, יש לי ציון של 5.9 בכוננים קשיחים בבדיקה של windows 7. האם זה תקין? האם יכול להיות שחיברתי משהו לא כמו שצריך? איך אני בודק את זה? אני אשמח לתשובות והערות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן כשאני מנסה להעביר שיר דרך המחשב אז הוא אומר לי שווינדוס נתקל בבעיה משהו fsquirt ועליו להסגר וכו וכו זה לא רק בשיר מסוים וכבר העברתי שירים
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
שלום רב, קניתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד Q8200, זכרון OCZ GOLD DDR3 1333MHZ - 4GB, לוח אם MSI NEO P45. הבעייה שלי היא שמהרגע הראשון שהרצתי בו ויסטה 64 ביט, פעם בזמן הוא עושה הפעלה מחדש לבד, שמתי לב שזה קורה לאחר יום וחצי עבודה בערך או שימוש עמוס, אך היום זה קרה אחרי שעת עבודה. מאז שזה קרה החלפתי גם למערכת הפעלה 7 גם בגרסת 64 ביט. במעבדה שהייתי, הגדירו את הזכרון לתזמונים הדרושים, ולמתח הדרוש, והזכרונות עוברים בדיקה מקיפה של MEM TEST. עדיין הבעיה נמשכת. עוד דבר ששמתי לב כשתפסתי על חם את מצב ההפעלה מחדש, הוא מסך כחול בו מוצגות כתובות זכרון, וההודעה DUMP IN 15 SECONDS. מה יכולה לדעתכם להיות הבעייה? תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום! על פי היצרן של הלוח אם שלי http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Support/TechnologyGuide/TechnologyGuide_74.htm עשיתי את מה שנדרש.. כשהגעתי לפעולה מספר 3 Step3 שבו עלי להוריד את הCPU Tool Kit הגעתי לדרברים של A64 http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_9706,00.html ושם אני לא מוצא את הCPU Tool Kit הדבר היחיד שאני מוצא זה AMD Athlon 64 Processor Cool'n'Quiet Software for Windows ME and Windows 2000, Version 1.0.1.7 אני לא מוצא גירסה לXP... יש כזאת בכלל גירסה? אולי לא צריך את הCPU Tool Kit בXP? מישהו כבר עבד עם זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
קניתי עכבר Logitech v220 וחיברתי את ה-usb שלו שמתי לו בטרייה גדולה והאור האדום לא פועל זה שלמטה למה תודההה לעוזריםם..!!!!
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-