תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג מזה ההודעה הזאת אבל מאתמול מופיעה לי כמו מין חלון (ריבוע קטן בצבע כתום ובפנים מצוייר מטוס לבן) ואני לא מצליח לסגור אותו. שאני שם את העכבר על המטוס בלי ללחוץ אליו רשום לי: ASUS AI GEAR3: MODE: high performence cpu power:ואז כל פעם מספר אחר ואחריו watt ושאני לוחץ קליק ימני זה רושם: Alow Balloon Tooltip יש לכם מושג מזה??? מאז שהחלון הזה הופיעה המחשב מתפקד בצורה לא טובה הוא בקושי זז משחקים נתקעים לי,לוקח לו שעה להעלות ל-WINDOWS הוא כל שניה נתקע גם בלי שאני ילחץ על משהו אתם חייבים לעזור לי,אין לי וירוסים והטמפרטורות במחשב סבירות מאוד. מזה יכול להיות לפני יומיים המחשב טס ועבד 10 המחשב: q6600 2gb-800 8800gt asus maximus formula מתחנן תעזרו לי :'(
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנת לאיחוי ההארד דרייב ב-WIN98 מוצלחת יותר ממה שיש בברירת מחד של המע' הפעלה ומתאימה לוינדוס 98? ניסיתי את PERFECTDISK גירסה 6 הישנה שכתוב שתומכת בוינדוס 98 אבל בפועל אני מקבל הודעה שגירסת הוינדוס לא נתמכת וההתקנה מפסיקה, אותו דבר קרה לי עם Diskeeper גירסה 9 שפעם דוקא כן עבדה במחשב הזה אבל משום מה הפסיקה ומתקבלת הודעה זהה שגירסת הוינדוס הנתמכת היא WIN2K ומעלה... מה אפשר עוד לעשות?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי בעייה במחשב שאני לא מבין אותה. אז ככה יש לי win xp מעבד שלי הוא: 2800mhz וזיכרון 512ddr עד כאן המפרט של המחשב שלי. 1. יש לי במחשב שתי דפדפנים אחד firefox שהתקנתי לאחרונה, והשני הוא explorer שבא עם המערכת ההפעלה. תראו אני מאוד מרוצה מהדפדפן החדש firefox , אבל יש דברים שאני לא מבין. אז ככה שאני לוחץ ctrl alt delete, נפתח לי החלון שמראה לי את התהליכים שעובדים על המחשב , וגם את הביצועים. השאלה שלי היא כזאת: שאני פותח את התהליכים אני רואה שה- explorer פועל ברקע תמיד גם שהוא לא פתוח , ומה שהוא צורך שאפילו שהוא לא פתוח זה 22,504kb. וברגע שאני פותח את ה- explorer משולחן העבודה, ואז נכנס שוב לתהליכים אני רואה שמה שיש לי עכשיו שתי תהליכים של explorer. אחד זה הרגיל ש…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב לפני שהיונדוס עולה זה כותב לי שחסר קובץ מסויים במערכת העפלה שהוא נהרס אחר כך זה נותן לי עצה של לתקן את זה דרך הדיסק של וינדוס ניסיתי ושלחצתי על תיקון דרךהדיסק זה רשם לי שהמערכת לא מזהה קונן קשיח שמוחובר למחשב הוצאתי את הקונן בדקתי חיבורים ובכל זאת לא עובד לי .תודה לעונים מראש מה עליי לעשות!
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לפני כשנה בצעתי עדכון ל BIOS, ומאז כשאני מפעיל את המחשב לוקח לו זמן עד שהוא נפעל כמו שצריך.. מיד עם ההדלקה הוא מראה שמצא כרטיס מסך, אח"כ כאילו מנסה להמשיך לספירת הזכרון אבל במקום זה הוא מאתחל את עצמו שוב ושוב ושוב עד שבסוף (לאחר מספר דקות) שומעים את ה"ביפ" והוא עולה כמו שצריך. יש לציין שמאז בצעתי עוד שני עדכוני BIOS והמצב נותר כפי שהיה. חוץ מזה המחשב עובד כמו שצריך, אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת איפה הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני לא מצליח לפרמט זה נותן לי הודעת שגיאה כזאת.. איך אני מסדר את זה שאני יכול לפרמט וזהו...
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן. אני זקוק מאוד לעזרתכם הטובה. במחשב P3 עם לוח אם : Gygabyte ga-60xe עם ציפסט : intel i815ep הפסיקו כל השקעים של ה PCI לתפקד (עברתי אחד אחד). לא מזוהה שום חומרה חדשה (ניסיתי הכל, ממודם ועד כרטיס קול) וגם תוכנת EVEREST לא מתייחסת לשום דבר חדש. פירמטתי והתקנתי XP חדש אבל המצב נשאר אותו דבר.איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הסוללה ולא עזר. המוזר הוא שהמחשב עובד מצויין ושקע ה-AGP שיש בו GEFORCE מזוהה ועובד בסדר גמור. האם אתם מכירים את התופעה ויכולים לעזור - או שלוח האם סיים את חייו ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב הוא לא קורא לי את ה- 30m של האינטרנט הוא מראה לי רק 13 וחצי מה עושים??? :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
אני בטרוף של מציאת דירה ודווקא עכשיו כשאני מנסה להיכנס לצפייה במפות מתוך האתרים של הומלס / יד 2, המפה אינה מופיעה. מופיעה מסגרת אך ללא הרחובות אותם אני מבקשת לראות. מדוע זה קורה ? מה עלי לעשות ? המון תודה, זואי.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שכל הזמן ה SVCHOST ב 100 אחוז ואז המחשב לא זז ולוקח כמה דקות להשתחרר. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך LCD 17" של DELL שאני משתמש בו כארבע שנים, היום במפתיע במהלך העבודה, המסך השחיר והפסיק לעבוד. בדקתי את החיבורים ואת החשמל והכל מחובר כמו שצריך. כאשר אני מכבה את המסך ומדליק אותו מחדש, יש לי בערך שניה שבה אני רואה תצוגה (כולל את תצוגת הSETUP של המסך עצמו) אך מיד זה משחיר. האם משהו יכול לחשוב על סיבת התקלה ?, איפה מתקנים תקלה כזאת (ללא אחריות) ובכלל מה ניתן לעשות. תודה רבה רמון.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעד לא מזמן היו לו בעיות עם הקירור (נשבר לא כנף במאוורר של הליבה) אז הוספתי לו מאוורר שיעזור לו להוציא את האוויר החוצה אז עד לפני חודש הכל עבד טוב ועכשיו יש לי בעיה אחרת הוא פשוט בלי להודיע עושה reseat האם זה דבר הקשור למה שעשיתי או שזה בכלל קשור לוירוסים שיש לי במחשב??
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
:bash: בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות שאני נכנס לאיזה מסמך אז אני רואה אותו או אם סימני שאלה או עם גבריש כזה בבקשה ניסיתי כל דרך אני מיואש חבר'ה.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הצורב : SONY DVD RW DW-D23A הוא לא מזהה שופ דיסק, כלום מה עליי לעשות מה הבעיה מה לבדוק. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היום בבוקר כבה לי המחשב לפתע,(לא היה התחממות של המעבד או הכרטיס מסך) ולפתע הFLOOPY שלי לא מזוהה... ממה זה יכול לקרות ואיך אני יכול להחזיר אותו...(פירקתי אותו ושמתי אחר והוא עדיין לא מזהה אותו)...
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אתמול לא היתי כל היום על המחשב ואחי הקטן ישב לי על המחשב תקע את המחשב והפעיל את המחשב אתמול השפה היתה עברית היום היא אנגלית כל השפה השתנתה מה אני יכול לעשות? עזרה דחופה בבקשה? נועל את המחשב מהיוםםםםם!
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היום ניקיתי אבק המחשב ועל הדרך חיפשתי מקום אסטרטגי לראדיאטור שלי הוצאתי את הכבל סאטא לדקה , ואח"כ את הכבל של הצורב דיוידי וכשסיימתי לנקות חיברתי הכל ואז שאני מדליק את המחשב הוא כותב לי verifying dmi pool data וממשיך להישאר על זה שעה.(לפני הווינדווס) מה ללא חיברתי נכון?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
1.אני צריך את החבילה המעדכנת את הווינדוס עם הפיירוול וכל הדברים... 2.פירמתטי את המחשב ועדיין יורד לי לאט בהורדות,עכשיוו,האם זה שוב בעייה במחשב?? 3.הורדה לאינטרנט אקספלורר 7. 4.שאני פותח את המחשב הוא מבקש סיסמה ואני לא רוצה שזה יהיה ככה,ככה גם שאני נכנס למנהל המשימות,הם שונים כאלה,איך משנים? 5.איפה ההיסטוריה של ה-MSN ושל ה-ICQ?אני רוצה להכניס את ההיסטוריה שהיית לי שיהיה לי כל פעם שאני מסתכל בהיסטוריה תודה.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ומארז: TT AGUILA MIDDLE הפנל כולל שני כניסות USB וכניסה הדומה לUSB של הדפסת כניסה לאוזניות וכן מיקרופון. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה.. לפני כמה ימים ניסיתי לחבר את המחשב לטלוויזיה דרך חיבור S-VIDEO ופעם אחת גם דרך חיבור DVI רגיל עם מתאם לחיבור הישן יותר. לא הצלחתי לחבר את המחשב, התייאשתי וחיברתי אותו בחזרה למסך המחשב. כשהדלקתי אותו ראיתי שהרזולוציה השתנתה, נקטנה ל1024*768 (אני ממש לא רגיל, אני תמיד על 1024*1280) כל ניסיונתיי לתקן את המצב לא עזרו, איפה שקובעים את הרזולוציה כתוב "ריבוי צגים ב-NVIDIA GeForce 8600 GTS" מזה לעזאזל ריבוי הצגים הזה ? האם זה המקור לבעיה ? ניסיתי להעביר בין ה"אמצעי תצוגה" (שהראשון הוא מה שציינתי מקודם, הריבוי צגים) אך השני לא נכנס בכלל לתוקף, אני בוחר אותו והוא נכנס אוטומטית לריבוי צגים, אך בשני ניתן להגדיר רזולוציה גבוהה, אבל הוא לא עובד. אני פירמטתי כבר 3 פעמ…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שניות ספורות לאחר הדלקת המחשב -הוא כובה .המאוור נעצר בבת אחת וכל זה עוד בטרם עליית הוינדוס ומבלי שניתן להכנס במצב בטוח או לחילופין להכנס לביוס. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב בשלב אחרון לוקח לו הרבה זמן תיראו לפי התמונה תודה לעוזרים שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
תוכלו להציץ בתמונה הזו ולומר לי האם ישנו משהו חריג או טעון שיפור מבחינת הטמפרטורה של החומרה שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום זאת הבעיה אני מדליק את המחשב אז כל הזמן המחשב מצפצף בלי ששום מסך מופיע הוצאתי והכנסתי את הזיכרון לא עזר ואז ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך ולהחזיר לא עזר מה אני צריך לעשות תודה מראש וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-