תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קנייתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי לבד. asus m2a-vm-hdmi amd 4800+ super talent 2x1gb compuces 6a19b + hec 300 wd 250gb ניסיתי להתקין WINDOWS XP וכל הזמן קיבלתי מסכים כחולים, לפעמים המחשב פתאום נכבה ונדלק. החלפתי ממחשב אחר הרד דיסק ואחר כך זיכרון ולאחר מכן מעבד, והבעיה לא נפתרה. הרצתי בדיקה של MEMTEST על 6 סטיקים שונים (2 מהם עובדים בצורה תקינה במחשב אחר), בשלושה סלוטים שונים, כל פעם רק סטיק אחד. את ה ERRORים קיבלתי תוך כ 10-20 שניות מרגע תחילת הריצה של MEMTEST .(בכל הבדיקות) נאמר לי בחנות שיתכן ולא כיוונתי מתחים של הזיכרון בביוס כמו שצריך, אמרתי שביצעתי LOAD DEFAULT SETTING, בתגובה נאמר לי שזו הבעיה וצריך לכוון מתחים ידנית. 1. האם יש נכון בכיוון מתחים ידנית 2. האם…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבריה שלום זה מספר שבועות אני מתמודד עם בעיות במחשב תחילה לא היה ניתן להפעיל דפדפן מסוג AVANT חשבתי שחדר לי איזה גורם זר א ו ווירוס ופעלתי לברר כולל פירןק המחשב והרכבתו בכרטיסים מחשש למגעים ואבק לאחר מכן שוב ניסתי ולא צלחה דרכי . פניתי למפעיל השירות לאיטרנט ואז התברר כי היה חסימה בגין חשש לווירוס שיוצא ממני. נדרש היה לשחזר וגם איפוס כרטיס הרשת במהלך הבירורוים הורדתי את האנטי ווירוס מסוג AVIRA שה וא לדעתי אנטי ווירוס הטוב שיש בשוק. לאחר כל הפעילויות האלה גילתי כי הקול אבד לי במחשב ולא יכלתי לשמוע אפילו את צליל ההפעלה של WIN ולא כל קובץ של מוסיקה או סרט בצעתי רענון לכרטיס המובנה על הלוח אם ואז הקול חזר לי אבל לא ניתן להפעיל את הפדפן AVANT רק אקספלור או מוזילה, …
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום רכשתי זוג זכרונות חדש של SUPERTALENG 2X1GB 800MHZ CL4 על מנת להחליף את הקיימים שאותם מכרתי... אחרי שניגשתי לעבודה וחלפתי את הזכרונות בטעות לא הכנסתי את הזכרונות לסלוטים עד הסוף וכשהדלקתי את המחשב היו צפצופים ומיד כיביתי אותו. בדקתי את הזכרונות והכנסתי אותם כמו שצריך לסלוטים, ומאז המחשב לא עושה POST... לא משנה מה עשיתי הוא לא עושה POST: החזרתי לזכרונות הקודמים, איפסתי ביוס, שיחקתי שוב עם הזכרונות, שום דבר לא עוזר. מה שעוד שמתי לב זה שהמחשב פועל באותה צורה (נדלק אבל לא עושה POST) גם כשאין שום זכרון בסלוטים... מה אפשר לעשות? תודה מראש, אור
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד INTEL QX9770, כרטיס מסך 8800GT וזיכרון 2GB של OCZ. המארז הוא ANTEC SONATA 3 וספק 500W. המחשב נטה לעשות בעיות ואחרי הPOST של הלוח אם הוא לא עלה בכלל. התקנתי את הווינדוז מחדש ועכשיו הוא גם עושה ריסטרטים סתם ככה וגם מסכים כחולים ולפעמים המחשב לא עולה בכלל לווינדוז. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לעשות מבחן מאמץ למחשב אז פתחתי את התוכנה HWMONITOR שמתי לב פעם שהטמפרטורה שלי ב CPUTIN מאד גבוהה (125+-) עכשיו השאלה שלי היא מזה cputin בכלל ומה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה? תודה חברים אבל אני בספק אם מישהו מכיר את הבעיה הזאת
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בפעם הראשונה (המחשב נקנה לפני כ-5 חודשים). הבעיה היא, שאני לא מצליח למצוא את הגישה ל-bios כדי לשנות את סדר ההפעלה של הכוננים לדיסק. אני יודע שבד"כ אתה אמור ללחוץ על delete לפני ש-windows מתחיל להיטען, הבעיה שלי היא שהמסך נשאר במצב של stand by ממש עד השניה האחרונה לפני ההטענה של ווינדוס, ונדלק רק עם המסך פתיחה של ווינדוס. כשניסיתי ללחוץ על delete (הלוח אם הוא מדגם Gigabyte X48 DS4), כל ההטענה של המחשב (עד כמה שאני יכול לקבוע) פשוט נתקעה, ושום דבר לא עלה לי על המסך. כמו שאמרתי הלוח אם הוא מדגם X48 DS4, המסך הוא Benq 24 G2400w, מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה הום אדישן מקורי. תודה מראש ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מחשב חדש בן חצי שנה. פתחתי את המארז כדי לנקות את המאווררים. החזרתי הכל בחזרה וכשאני מדליק את המחשב המאווררים מסתובבים קונני ה- CD-ROM עובדים אבל המחשב לא נדלק אפילו לא המסך(אני מתכוון הפעלה אוטומטית של המסך בעת הפעלת המחשב, אפילו לא התצוגה של ה-DOS). אני הוא בן דודו של DJX אנא תסבירו לי איך אפשר לפתור את הבעיה כדי שאני אוכל להסביר לו טלפונית.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר במקלדת 2.4GHZ DELUX WIRELES KEYBOARD AND MOUSE של TEAC . מקש ה ALT מעביר את המחשב למצב שינה מקש ה WINKEY מכבה את המחשב :-X מקש CTRL משתיק את הרמקולים... מערכת ההפעלה היא WIN7 32 ביט חוקית. התקנתי את הדרייבר המקורי מחדש ולא עזר. המקלדת דיי חדשה (נקנתה עם המחחשב לפני חודשיים) איך אפשר להחזיר את המקשים האלה למצבם המקורי? ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באמצע פעולת המחשב שמעתי רעשים "לבנים" ... והסאונד פסק. ועכשיו אני לא שמוע כלום. עריכה: ה WIN ממשיך ליראות את ה AC97 ב system device. וכל ההגדרות במצה רגיל. מה אני מפספס? מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של חברת msi cx640 המשטח עכבר לא פועל כראוי כנראה בגלל שחסר דרייבר כלשהו , ניסיתי להוריד אך הניסיונות שלי לא עלו יפה חשוב לציין !!!!! שדרגתי את מערכת ההפעלה לווינדוס 10 החדש בבקשה עזרה ......
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אין רעש מהרמקולים בתוך המחשב ולא מופיע כלום על המסך שיאפשר לי לפתור את הבעיה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה חמורה- אני מדליק את המחשב, הוא נכנס לוינדוס כרגיל, ואז אחרי איזה דקה מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט. במסך הכחול מופיעה ההודעה: driver irql not less or equal אותו דבר במצב בטוח. בדקתי באתר של מיקרוסופט- ושם היה רשום שצריך להוריד דרייבר לכ.מסך, וגם לעדכן ביוס. ומבדיקה בפורומים אחרים ראיתי שהודעה זו מופיעה גם כאשר כרטיס הקול לא תקין. ובמדריך פה באתר נאמר שהודעה הזו מציינת בכלל כשל חומרתי בלוח האם. אז מה לעשות?? להתקין דרייברים או לעדכן ביוס אני לא יכול כי אחרי שתי דקות הוינדוס עושה ריסט אז אני לא מספיק כלום... דרך אגב כשהחלפתי את הזכרון- אז לא היה מסך כחול, אבל המחשב בקושי זז, ועל כל שתי תוכנות שהפעלתי הוא נתקע. אז חשבתי להריץ MEMTEST לבדיקת הזכרון, אבל אחר…
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
ליתר דיוק בCombat Arms מפרט: לוח-MSI 7222 ראם- 512 הארד דיסק-80 ג'גה כרטיס מסך-radeon 9550 256mb(כן מעפן אני יודע) ומעבד-P4 3.20GHz הוא קופא רק במשחקים ניסיתי להסיר ולהתקין דרייברים של כרטיס המסך אבל לא עזר ועם combo fix גם לא עזר לילה טוב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשניסיתי לעדכן את הביוס שלי הייתה אזהרה שזה רק למומחים ואם אתה לא יודע מה אתה עושה אז תצא מההתקנה או משהו כזה. פתחתי את החוברת של הלוח אם שלי ורשום שם 2MB AMI BIOS w/PnP . ACPI . SMIBIOS 2.3 אני חושב שזה המידע שצריך אם לא אז תדריכו אותי בבקשה איזה פרטים אני צריך לתת ואיך לעדכן את הביוס שלי תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי אני יודע להרכיב מחשב מתחילה עד הסוף רק מה שאני לא מבין זה החיבורים מקדימה RESET SWITCH,POWER SWITCH, וכו איך יודעים מה הפלוס ומה המינוס?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני רוצה לשחזר את המחשב להגדרות המקוריות. זה אמור להיות אפשרי (בדרך זה גם מפרמט את ההארד דיסק והכל). ב computer management (תחת המחשב שלי - manage) יש את הפרטישנים עם האימג' ואני זוכר שראיתי בחוברת ההתקנה שהגיעה עם המחשב (אם רק הייתי מוצא אותה) שהאופציה הזו קיימת. אז חיפשתי וגיגלתי ועמלתי ומצאתי חשד לישועה, ctrl+f11 מייד במסך dell כשמפעילים את המחשב. אבל זה לא עושה כלום. ישנן 2 אופציות אחרות, אחת ל bios עם F12 ואחת ל setup עם F2. אז מישהו יודע איך עושים את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
לפני הפירמוט צרבתי בצורב lite-on עם נרו ו-XP פירמטתי והתקנתי את אותם תוכנות נרו ו-XP על אותה חומרה אבל כל צריבה מסתיימת בכישלון (והלכו לי כבר 20 דיסקים משני חברות שונות) מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
קניתי את הלוח של chaintech 9CJS הכל עבד כמו שצריך עד שהשלט הפסיק לעבוד ו הופיע לי סמל של unknown USB device. ניסיתי להתקין או לעשות update אבל הוא לא מזהה אותו. ניסיתי להסיר את כל ה usb hubs ולהתקין את הכל מההתחלה - גם זה לא עזר. ניסיתי גם ב XP וגם ב 2K בשניהם יש רכיב USB לא מזוהה. למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום. הלך לי בוודאות החלק של החיבורים בהארדיסק. hitachi deskstar 80 gb. האם אני יכול להוציא את החלק של החיבורים(כולל הלוח הירוק שצמוד אליו)מכונן אחר, ולהרכיב אותו על הארדיסק התקול? -אני יודע שצריך את אותו הדגם,אבל האם מספיק אותו גודל gb?או ממש אותו "קוד סידורי"? תודה מראש!! (נ.ב,אם יש למישהו אחד כזה תקין,אשמח לדעת)
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מצלמה שמצלמת full hd עכשיו, שהורדתי את הסרטים למחשב האיכות הייתה כזאת משובשת עם פסים ואז הורדתי k lite והכל הסתדר. אבל, שאני רוצה לערוך את הסרטים בwindows movie maker שוב האיכות משובשת עם פסים.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
למי שלא זוכר מה קרה לכרטיס מסך שלי אז הינה האשכול: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=118398.0 בסוף אחרי שבועיים זיגזאג התקשרו אליי ואמרו שבא אליהם כרטיס מסך חדש והם שאלו מתי אני יכול להגיע לקחת אז אמרתי להם היום אז בסוף נסעתי :auto: והם אמרו שהם לא יודעים איך השתמשתי בכרטיס מסך הזה כי היה יכול להיגרם נזק מאוד כבד למחשב ולחלקים אז אמרו לי הינה כרטיס מסך חדש חדש ונתנו לי :ylsuper: עכשיו אני מקווה שסוף סוף אני יתחיל להנות מהכרטיס הזה :biggthumpup:
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום רב, אספר לכם כאן את הסיפור המלא בכדי שתוכלו לנחש מה קרה: היום בצהריים הוצאתי את המחשב וניקיתי אותו כהרגלי. סידרתי קצת כבלים (עם קצת מחשבה יכולתי להוציא מהמחשב כבל כוח מודולורי מהספק, ולהישאר רק עם אחד במקום עם שניים), הוצאתי את כלוב הכוננים והכנסתי את ההארדיסק בתא אשר נמצא גבוה יותר. בדקתי את כל הכבלים וכולם מחוברים... כאשר חיברתי את הכול והדלקתי את המחשב, להפתעתי הרבה קיבלתי BSOD בכל פעם שהווינדוס מנסה להיטען: במצב בטוח, במצב "ההגדרות הטובות", בעצם בכל מצב המחשב מקבל BSOD. ניסיתי לחבר ולנתק כל דבר שעלה לי בראש, להגדיר בביוס כל מה שעלה לי, ניסיתי לחבר הארדיסק ממחשב ישן בחיבור IDE ללא ההארדיסק שלי אך משום מה המחשב מקבל גם מסך כחול אך הודעה אחרת לגמרי ואפילו חיבר…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, קמתי בבוקר לאחר שהמחשב היה דלוק כל הלילה, וגיליתי שהמחשב פתוח על המסך של ווינדוס REPAIR. עשיתי לי ריסטר והפתעתי לגלות שכבר במסך הראשי, לפני הוינדוס, אני לא יודע איך קוראים לשלב הזה.. אולי סטארטאפ, זה בדיוק בשלב שאפשר להכנס לביוס. המחשב בקושי זז, לוקח לו הרבה , מאודד, זמן לעבור למסך הבא, וגם שמה יש איטיות, עד שהוינדוס עולה.. לא ניסיתי עדיין לחכות שהווינדוס יעלה, כי אני בעבודה. אבל למישהו יש כיוון לגבי התופעה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , חבר שלי קנה מחשב עם לוח של ASUS M2N-MX ובנוסף לזה יש לו כרטיס מסך 8600GT שמחברים את החלקים ביחד הכרטיס מסך לא עובד, והוא מראה תצוגה רק בכרטיס מסך ה-ONBOARD. כל שאר חלקי המחשב עובדים טוב חוץ מהעובדה שלפעמים שעובדים על המחשב יש לו ארטיפקטים שתוקעים את המחשב. יש דרך לגרום לכרטיס מסך להתחיל לעבוד? (הכרטיס נבדק במחשב אחר ועובד מצוין) תודה!
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי מחשב: intel core2 duo e6300 gigabayte p965 s3 nvidia geforce 7600 gt 2x512 mb digma cl5 1x2 gb kingstone cl 5 w.d 160 gb aajs המחשב לפעמים עולה ולפעמים לא הוא מגיע לקטע בביוס אחרי שהוא מזהה את המעבד ושם הוא נתקע נראה לי שהוא מנסה להעלות את ההארד דיסק מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-