עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי , יש לי בעיה שהיא דיי מרגיזה , יש לי epox8rda+ amd 1700 @ 2200 windbond 512 Windows XP pro אני משתמש בכרטיס קול שנמצא על הלוח אם , sound storm . ויש לי בעיה דיי רצינית , אחרי שהמחשב עובד שעה\שעתיים , אני מגיע למצב שבכל פעם שיש סאונד אם זה במשחק מסויים או אם זה בסרט או אם זה סתם שיר שרץ בווינאמפ ברגע שאני מתחיל ללחוץ על מקשים במקלדת יש לי לאגים בסאונד , מעין קטיעות קטנות כאלה , כל אחת אולי לחצי שניה.. זה ממש מרגיז , ואי אפשר לשמוע שיר כמו שצריך ככה. ובמשחקים זה נותן לי יחד עם הקטיעות בסאונד גם קטיעות קטנות (שכמעט לא מורגשות ) במשחק עצמו. אני יודע שהבעיה בכרטיס קול ולא בכרטיס מסך מיכוון שזה קורה גם שאני לא מריץ משחקים , אלה סתם שומע מוזיקה. ניסיתי המון דיירברים של nvidi…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ow3,

יש לי די וי די מקורי... שאני מנסה לראות אותם.. בכל תוכנה שהיא, אני מקבל הודעה שיש שגיאה ב copyright ואני לא יכול לראות את הסרט. אין לי שמץ מה לעשות.. בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Meturlal,

שלום לכולם! הבעיה היא כזאת: יש לי מחשב נייד Compaq Evo N150 כבר בערך שנתיים. לפני כשבועיים התחילה התופעה הבאה: המחשב נכבה לאחר מספר דקות של פעולה בפתאומיות (מספר הדקות אינו קבוע ולפעמים הוא נכבה לאחר פחות מדקה שהוא פועל ולפעמים רק כעבור כשעה). חשוב לציין שהמחשב נכבה, גם שהוא מחובר לחשמל (כך שהבעיה היא לא בסוללה). כמו כן לפני שהמחשב נכבה, מוצג מסך שחור לגמרי עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה למשך כשניה ואז המחשב נכבה. התופעה הזו מתרחשת גם ב-Windows וגם ב-Linux והיא גם התרחשה כבר מספר פעמים, לפני שבכלל עלתה מערכת הפעלה כלשהי. שלחתי את המחשב לתיקון (הוא לא באחריות) ונאמר לי שתיקונו יעלה יותר ממה ששילמתי עליו כמחשב חדש (לפני שנתיים), בגלל שהתיקון כרוך בהחלפת לוח האם. המוקדנית לא יד…

• 13 תגובות
    • 12.1k צפיות
  4. אז ככה: יש לי מחשב AMD 1600+ XP + 512MB WD 80GB 7200 8MB BUFFER ATI RADEON 9000 PRO בקיצור מחשב מתוחזק כמו שצריך עם מערכת הפעלה XP PRO. החלפתי את צורב ה RICHO שלי ב- LITE-ON חדש!!! מאז שהחלפתי אותו כל צריבה באמצע הצריבה או ממש בהתחלת הצריבה המחשב עושה RESTART ועולה מחדש! כבר נדפקו לי 10 דיסקים!! מה יכולה להיות הסיבה????? מערכת הפעלה?? עידכונים של ה XP שעשיתי דרך האינטרנט? מה יכול להשפיע על המחשב? זה מוזר מאודדדדדדדדדדדדדדדדד! אשמח לשמוע רעיונות או הצעות. תודה מראש! דרך אגב , החלפתי את הצורב כבר בחנות כי אמרתי לו שהצורב דפוק אז קיבלתי אחד אחר חדש. וגם התקנתי את תוכנת הצריבה NERO בגירסה הכי הכי חדשה! 6.0.0.9 משהו כזה. ותמיד עבדתי עם NERO ולא היו ל…

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by oren,

שלום, אני מחפש Driver למדפסת שלי, HP Deskjet 695c , למערכת ההפעלה WindowsXP חיפשתי בגוגל ולא מצאתי דרייברים מתאימים תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by bad-sector,

אני מצליח לראות ב TV OUT מצויין, משחקים, שולחן עבודה והכל אבל משום מה זה לא מנגן לי אף סרט אני רואה את הסרט במחשב אבל לא במסך טלוויזיה... יש לזה סיבה מיוחדת?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  7. Started by The-Fox,

הבעיה היא די מוזרה אני חייב לציין בכל חיי לא ראיתי כזאת. מה שקורה זה המחשב מתחיל לעבוד כרגיל ואז אחרי מספר דקות או מספר שניות הוא נתקע, בלי התראות ובלי כלום. בנוסף, לפעמים כשמאתחילם את המחשב אז הוא לא עולה בכלל והמסך אפילו לא נדלק, ובדרך כלל זה מלווה בזה שהמאורר לא מתחיל לעבוד (מוזר ביותר). הכל התחיל באיזה יום שישי כשחזרתי מהצבא, ראיתי שהמחשב אפילו לא עובד חיפשתי ומצאתי סימני שריפה על החיבור של ה ATX. חשבתי שאו הספק הלך או הלוח, ניסתי ספק אחר וגם לא עבד, וגם ניסתי את הספק שלי במחשב אחר וזה עבד מצוין. אני חושב שהבעיה בלוח, אבל שלחתי אותו לפנדה והם החזירו לי אותו אז כנראה שהלוח בסדר (אני עוד צריך לברר את זה). אז לסיכום הבעיה יכולה להיות או במעבד, או בלוח - הזיכרון וה…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  8. ראשית שלום לכולם . אז ככה , ניסיתי לעשות UPDATE למערכת XP PRO בכמה מחשבים ובכל זאת הוא נכשל כל הזמן , מישהוא יודע למה , מה לעשות , אנא דחוף ביותר ...

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  9. איך מחברים נכון את הלוח אם עם המארז(כפתור ההפעלה והריסטארט, לא אם הספק כוח)?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  10. Started by SavageRabbit,

דבר ראשון, זוהי ההודעה הראשונה שלי בפורום זה, ואין לי הרבה מושג במחשבים. == כאשר אני משחק במשחקים ברזולוציה גבוהה, המקלדת והעכבר מגיבים מאוחר בצורה נוראית (אני מעריך בסביבות החצי שנייה-שנייה ב1024*768). אני לא בטוח אם זה מתרחש בכל המשחקים, אולם בהרבה מהם זה קורה (freelancer, blood rayne, enter the matrix). מיותר לציין כי הפריימים לשנייה שומרים על מספר סביר ברזולוציות הללו, ורק זמן התגובה הוא בעייתי. כאשר אני מוריד את הרזולוציה זמן התגובה יורד, והמשחק נהיה סביר. כאשר אני לא משחק (כלומר, בדסקטופ, ברזולוציה של 1024*768) התגובה היא מיידית. פירוט קצר של המחשב (למרות שאין לי הרבה מושג): Pentium 4 1400 512 mb ram Nvidia Geforce 2 mx/mx 400 המסך הוא של חברת Copam אם זה משנה (מסך …

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by e-d-a,

המסך שלי מחובר דרך הספק ורציתי לשאול כמה וואט הוא לוקח? ואם הוא מעיק עליו אז יעזור אם אני יחבר אותו לחשמל ישירות?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by No buddy,

שלום לכולם, אני מחפש דרייבר לכרטיס המסך הזה : ati radeon ve ddr תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  13. Started by zgd,

בPLANETSIDE המחשב מקרטע fps של 16 ו10. ובקרבות אפילו 2 ו1. בכל מקרה המפרט שלי... p4 1.8A P4B266-C ASUS RADEON 9700 PRO BY SAPPHIRE ddr 256 mb pc2100 אלה כל הפרטים הנחוצים... הדרייברים הכי חדשים מותקנים... למה זה עובד כזה גרוע? :-\

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  14. Started by sosleepy,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת העברת קבצים על ידי חיבור שני מחשבים בכבל USB יש דבר כזה ???? ???

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. winxp.p4 1.7.gforce 64mb.512mb ram. עכבר a4tech הסמן של העכבר זז לאט במשחקים מסוימים עדכנתי דריברים העלתי מהירות עכבר. לא עוזר תודות לעוזרים

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  16. קניתי wd 80gb עם 8mb זיכרון. קודם כל, אני ממש לא רואה שיש שינוי.... אולי יש איזה שהיא הגדרה שצריך לשנות כדי שההרד דיסק ישתמש בזיכרון?? הפעלתי תוכנה שמזהה את החומרה, וראיתי שהמחשב מזהה את הזיכרון. בעיה שניה, ושהיא יותר מטרידה אותי: יש לי 30gb בנוסף, שהמחשב מזהה אותו אבל אני לא יכול להיכנס אליו, הוא כאילו לא קיים!!! אני ניכנס למנהל התקנים, אני רואה אותו, ואין שום בעיה, אבל אני לא יכול להיכנס אליו, אין לי את האייקון שלו בתפריט "המחשב שלי" לייד ההרדיסק השני, אני ממש משתגע.....

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  17. Started by y_i_c,

יש לי בעיה מוזרה במחשב, המחשב משמיע לי צפצופים והלד הירום מהבהב בהתחלה חשבתי שזה הספק כי ראיתי שהמתח של ה 3.3 וולט עומד על 3 וולט (שגיאה של 10 אחוז) ולכן החלפתי את הספק בספק אחר שיש לי פה.....וחשבתי שהבעיה נעלמה... ובכן מסתבר שלא......איך שאני מחבר דיסק קשיח לרייד הבעיה חוזרת.... אז או שהלוח דפוק (מה שיכול להיות) או שגם הספק הזה דפוק.... אבל לא נראה לי.....כי הספק הזה עבד יופי עם המחשב של אח שלי יש לי גם בעיה נוספת....יש לי פה סטיק זיכרון של 512 מגה שהתוכנה MEMTEST מראה שיש בו שגיאות ואילו כשאני שם את הזיכרון במחשב של אח שלי אין בעיות בכלל,חשבתי שהמחשב מריץ את הזיכרון בתזמונים נמוכים מידי אבל לא...ההגדרות זהות ועדיין יש בעיה מה שכן....על המחשב שלי הזיכרון עובד במהירות של…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ccc,

שמעו, שמתי את המעבד שלי בפעם הראשונה על הלוח, הדלקתי את המחשב והכל עבד, העלתי את הביוס לכוון הגדרות כי הוא זיהה לי אותו כ2000+ (ראה מפרט מקורי) מימין) בקיצר כיוונתי את ההגדרות דיפולט של המעבד ועשיתי SAVE המחשב עשה ריסט וקיבלתי את ההודעה DO NOT POWER OFF WHILE BIOS IS SAVING YOUR SETTINGS ושם זה נתקע, אז פשוט כיביתי את המחשב ומאז הכל נדלק חוץ מהמסך, ניסיתי להחליף כרטיס מסך הוצאתי את הבטרריה לכמה דקות ואיפסתי ביוס, אבל כלום... מה עושים? מה זה זה? חשבתי שאולי הבביוס מת, אבל גם שהוא מת לא אמור להיות תצוגה? תודה רבה רבה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Dark-Ninja,

יש לי את הלוח אם Epox EP-8RGA+ וכמו שאתם יודעים יש על הלוח צג קטן שמציג מידע על בעיות במערכת, עכשיו זה מציג לי את הבעיה ff, לפי המדריך של הלוח זה אומר שיש בעיה בלוח : או שהצ'יפ של הביוס נדפק (לא נראה לי שזה זה, כי אני יכול להיכנס לביוס) או שמידע בביוס נדפק, או שיש בעיה ואחד מחברים לא מחובר כמו שצריך(למרות שגם זה לא נראה לי) , אני חושב שכדאי לי לאפס את הביוס/ לעדן אותו מה אתם אומרים? והשיטה של העידקון עם ה alt + F2 לא עובדת לי, אני יודע שיש עוד דרך לעדכן, מישהו יכול להסביר לי איך?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by Indian,

קניתי מדפסת לקסמרק Z-25 בהתחלה לא היו בעיות והיא אכן הדפיסה ועבדה בצורה תקינה לאחרונה צצה בעיה -- כאשר אני רוצה להדפיס אני מקבל הודעה : זוהתה יציאה לא נכונה מדפסת זו מיועדת לעבודה עם כבל usb בלבד ודא כי הנך משתמש בכבל USB והמדפסת מוגדרת ליציאה USB כל החיבורים תקינים , הגדרות נראות בסדר ניסיתי להחליף במספר נקודות חיבור של USB במארז אבל בכולם אני מקבל את אותה תשובה תודה

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  21. מי יכול להסביר לי איך מוסיפים עוד האריסק למחשב מסתומרת????? יענו יש לי עכשיו הארדיסק אחד איך אני מוסיף עוד אחד תסבירו לי בבקשה מ א-ת הכל פשוט הכל גם אחרי שאני מדליק את המחשב מה אני עושה בשביל להפעיל את האריסק הזה?????? תודה מראש ???

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  22. Started by CreativeX,

המחשב החדש שלי הגיע אלי, הכל מצויין, חוץ מהספק, HEC 475V . המאוורר שלו פשוט עושה רעש מעצבן, ואחרי זמן מה מול המחשב זה כבר בלתי נסבל. האם גם למי שיש פה את הספק הזה, גם אצלו זה רועש יותר מדי? למישהו יש הצעות מה לעשות?

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by SuB,

מה עושים? תודה.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by Voodude,

ברשותי צורב מתוצרת RICOH מדגם MP7320A, במהירויות 32X10X40. לאחרונה הוא לא צורב שום קובץ, וגם לא קורא, למרות שכאשר מכניסים דיסק הנורית דולקת. אני משתמש בתוכנת צריבה נרו. גם דיסק ניקוי שהוכנס לא נקרא. מה עושים? ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Omegaomriri,

שלום אני חדש בפורום ויש לי בעיה, בזמן האחרון המחשב בקושי זז , אני פותח את ה- Tesk Meneger ורואה איזה 30-35 פרוססים ברקע כל אחד לוקח 5-10 מגהבייט אני מתחיל לסגור את כולם ואז הם נפתחים שוב בכמות כפולה, טוב הרצתי Adaware מצא כל מיני דברים, הסרתי הכל, לא עזר, עשיתי Scan Disk לא עזר, נכנסתי למצב בטוח ועשיתי סריקת וירוסים, לא מצא כלום, בדקתי בביאוס וב- ADIA32 המעבד על 40-45 מעלות, בסדר, ב- Msconfig בסטארטאפ אין כמעט כלום שמתי רק את הדברים החיוניים, השתמשתי ב- Windows Washer ניקה דברים אבל לא עזר בכלום, מחקתי תוכניות מיותרות אין כמעט כלום, והמחשב בקושי זז, אני עכשיו מדבר מה- Safe mode בבקשה עזרה :'( הנה המחשב שלי : Intel Pentium 2 256 SDRAM Ati 3D Rage Pro 4MG Windows …

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים