תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
בדקתי את כל הדרייברים עדכנתי לגרסאות האחרונות , ניתקתי חומרה שנראתה לי בעייתית בדקתי את הזכרון והוא תקין בדקתי את הכונן הקשיח והוא תקין קראתי אתרי תמיכה ושום דבר לא עזר האם מישהו יכול לעזור???? האם מישהו נתקל בתקלה והתגבר עליה???? אני מוכן לקבל השערות אנא עיזרו לי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים מערכת שמבוססת על Gigabyte 8KNXP, P4 2.6 GHZ 800 Bus HT, Crossiar 512 MB twinx 3200, WD 120 GB SATA בכל מקרה יש לי כל הזמן בעיות יצבות הודעות שגיאה של ווינדוס והמחשב מאתחל את עצמו (נכבה ונדלק) הפכתי את כל המערכת ולא מצאתי כלום - זה לא בעיה ב RAM ולא ב HD (החלפתי אותו לאחר מאותו סוג) התקנתי את ווינדוס כמה פעמים ועדיין לא, עדכנתי את הביוס ואת כל הדרייברים . הדבר האחרון שאני חושב הוא כזה - המערכת רצה כרגע על 2612MHz ובאס של 201 MHZ (=804) למרות שהלוח הזה אמור להיות אדיר לOC יתכן וה MHZ המסכן הזה הוא זה שעושה את הבעיות כי SATA אמור להיות מאוד רגיש ל OC. כמו שאתם ראוים אני כבר נואש.... בכל מקרה אין לי מושג למה הוא באמת עובד מהר יותר מהספציפיקציה, אני לא …
-
שלום..יש לי בעיה מוזרה...היום כשהדלקתי הכל היה בסדר ואחרי איזה שעתיים המסך פשוט התחיל לרעוד! גם כשאני לא בwindows זאת אומרת גם כשהמחשב מעלה את הwindows המסך רועד.... וזה לא קרה לי אף פעם...מה זה יכול להיות? המסך שלי זה samsung syncmaster 753 dfx למקרה שאתם צריכים לדעת...אבל אני לא חושב שזה קשור למסך...לפחות אני מקווה שזה לא... תעזרו בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי סוף סוף את אחד מהמחשבים שהזמנתי ואני בתהליכי הרכבה. הכל הולך די חלק חוץ מכמה בעיות שאני נתקבל בהם בכל הנוגע לנושא ה Connectors, Heades and Switches שבלוח אם. הלוח אם הוא Abit NF7 והמארז - Enermax Cs-3181 עכשיו, את המארז קיבלתי עם מספר חוטים המחוברים אליו, שאותם אני אמור לחבר לנקודות שונות בלוח אם. עם חלקם הסתדרתי ללא בעיה (FPIO1 Headers, חיבורי חשמל, IDE ו FDC) אבל עם האחרים אני קצת מסתבך. נתחיל לפי הסדר 1) SMB1 : System Managment Bus (SM-Bus) Header החיבור הזה נראה כשורה בת 5 פינים, הנקראים כדלקמן 1) SMBCKL 2) No Pin 3) GND 4) SMBDATA 5) +5V לא ראיתי אצלי שום דבר שמזכיר את השמות האלה / יש לו חיבור ל5 פינים 2) IR1 : IR Header (Infrared נראה כמלבן של 2X3 פינים, אשר …
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
הורדתי את ה-SP1 מפה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=45822;start=msg414917#msg414917 עשיתי UNZIP לתיקיה מסוימת ואני לא יודע איך להתקין את זה,זה מה שנפתח לי:
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הHD חובר בהתחלה כMASTER ל-IDE1 וזוהה כשהמחשב עלה (זוהה, כלומר בDETECTING MATER DRIVE בעמ' הראון שמדליקים את המחשב). ע"י דיסקט הפעלה מA: ניסיתי להגיע לדרייבר עצמו של הHD אבל כלום לא עזר- ניסיתי את כל האותיות והוא לא נמצא. ניסיתי לפרמט מ:A אבל הוא רשם לי משהו על NTFS ו עוד 4 אותיות תוך כדי שהוא מסביר שהוא לא יכול למצוא את הדרייבר. גם צ'קדיסק, סקאן דיסק וFDISK לא עזרו- הוא פשוט לא נמצא. ללא מוצא חיברתי אותו כSLAVE לHD השני שלי (שאיתו אין בעיה) דרך IDE2. קיוויתי שדרך "המחשב שלי" הוא יזוהה ואז אוכל לעבוד עליו. כלום! הוא מזוהה דרך הDEVICE MANAGER, כלומר המחשב יודע שהוא שם, אבל אין לי גישה אליו. וגם אם תהיה לי, אני לא יודע מה לעשות כשהוא סלייב. מה עושים? איך אני יודע אם הוא NTF…
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את הגדלים השונים של אותו הכונן (מסומן מאדום). תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום על השרת בו מותקנים שני המודמים מותקן SBS2000 . מערכת הפעלה מזהה את המודמים והם עוברים TEST בהצלחה. כאשר מפעילים RAS הוא מפעיל רק מודם אחד וכאשר עוששים TEST לשני מודמים, אחד עובד בהצלחה ושני נותן הודע PORT NOT OPEN. חברה המצב עצוב :'( תודה לכולכם
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הנה מה שקרה. יש לי מחשב נוסף (לא זה שבמפרט כאן), PIII 866 על לוח של ASUS TUSI. שני סלוטים תפוסים של זכרונות: 128 כל אחד. דיסקשיח 80 גיגה של מקסטור. צורב של LG. פלופי רגיל. כרטיס מסך ONBOARD שלוקח 32 מגה מהזכרון הפנימי. זהו. מה שקורה כרגע זה שהמחשב עולה עד לשלב בו הוא בודק את ארבעת רכיבי ה IDE ואז נתקע. נתקע לחלוטין! לא עובר למסך הבא עם טבלת הרכיבים של המחשב, אלא פשוט נתקע אחרי ה IDE הרביעי. ניסיתי לנתק כל רכיב אפשרי במחשב, מלבד המעבד. זכרונות, דיקשיח, פלופי, צורב. ניתקתי את כל אלה יחד (השארתי זיכרון אחד כמובן). כלום. עדיין נתקע באותו מקום. מה עושים??!?!?!?!?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה התחיל לפני כ חודש המחשב עובד מצויין בתוכות ובווינדוס כללי אבל כשמשחקים במשחקי כשעה זה נתקע לפעמים אפילו לפני, התחלתי לבדוק את העניין הרצתי 3DMARK2001 והוא נתקע גם בו הורדתי את ה OC בכלל ואפילו את הזיכרונות שמתי ל 266 ותיזמונים נמוכים וזה לא עזר המחשב ממשיך להתקע ב 3DMARK עשיתי MEMTEST לזיכרונות בתיזמון גבוה ובמהירות 400 והוא בסדר. לגבי התקיעות ב 3DMARK אז המחשב נתקע תמיד באותם בדיקות שהן NATURE ועוד בדיקה שהיא מאותו סוג כשיש שם דייג על ספינה. הווינדוס הוא דיי נקי עם דרייבר של 44.03 ניסיתי מקודם את 44.53(האחרון בקיצור) והדרייבר של NFORCE 2.45 היה מקודם 2.03 והיתה את אותה הבעיה. יכול להיות שהכרטיס מסך נדפק ? אין לי כרגע כ.מסך אחר לבדקיה אני ישיג רק עוד יומיים יש לכם ה…
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את הצורב החדש - LITEON 52X32X52 אחרי ההתקנה הוא פעל מצוין (צרבתי דיסק אחד ולא היו שום בעיות) היום אני פותח את המחשב... והכונן לא נפתח, לא משנה מה אני עושה הוא נשאר סגור. הכונן מזוהה כמו שצריך ולכן לא נראה לי שזאת בעית תוכנה - אבל באמת שאני לא בטוח. מה יכולות להיות הסיבות? מה אפשר לבדוק כדי לוודא שזו באמת בעיה בצורב פיסית ולא משהו אחר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין WIN ואחרי הדיסקטים של הפלופי כשאני מכנס את הדיסק WIN הוא אומר שההארד דיסק לא מחובר. אני פשוט ניתקתי חוטים ונראה לי שלא חיברתי טוב. איך אני מחבר את ההארד דיסק?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4pe לאחרונה ביצעתי עידכון לביוס שהורדתי מהאתר של asus את העידכון ביצעתי דרך תוכנה שמגיע יחד אם דיסק דרייברים של הלוח אם לאחר שביצעתי את העידכון הכלו לצוץ לי בעיות כמו הרבה אתחולים לא רצועים של המחשב בלי הודעה מוקדמת ברצוני לדעת אך אני יכול להסיר את העידכון שביצעתי למצב הקודם בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
באד סקטור זה שריטות על הדיסק שנוצרות כתוצאה מהזזה של ההרדיסק בזמן עבודה לא מומלץ לגעת בהרדיסק כשהוא עובד או לא להיתייחס אליו בזהירות . מה שאתה יכול לעשות זה למפות את הסקטורים הפגומים כמו שאמרו פו או פורמט סי שפשוט ידלג אליהם או אם יש לך אחריות אז עדיף להחליף אותו כמה שיותר מהר.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה התחיל לפני מספר ימים. כמעט כל פעם שאני משחק במשחק, שומע שיר או רואה סרט המחשב נתקע ואפשר ללחוץ רק על reset. אם יש בדיוק מוזיקה/קול כשהוא נתקע אז יוצא ביפ לא נגמר מהרמקולים. פעם בכמה זמן זה פועל בלי להיתקע להרבה זמן... עדיין לא גיליתי את מוקד הבעיה... בהתחלה ניסיתי לשנות דרייברים - לא עזר... אחר"כ שמתי לב שהמאורר על המארז מקרטע אז ניתקתי אותו מחשש שהקירטוע גורם לזה. אחרי זה ראיתי שגם המאורר של ה- Geforce 4 Ti לא פועל בכלל והייתי משוכנע שזאת הבעיה (הכרטיס היה מאוד לוהט בגלל זה). היום - לאחר שלושה ימים המאורר הזה פתאום חזר לפעול והכרטיס כבר לא חם, אבל המחשב ממשיך להיתקע!!! הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם בסדר גמור - בדיוק כמו שהיו תמיד. למישהו יש מוסג מה זה או איך אפשר לסדר את…
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
hi, I recently got a DCR-PC120 MD sony camera I can't figure out how to make windowsXP recognize it so i can video conference with netmeeting for example, but i'm sure it's possible.. can some one please help me?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אתה יכול לנסות לעשות תיקון לxp. פשוט תכניס את הדיסק של win xp. תגיד לביוס לעשות ממנו בוט. ושמה פשוט תגיע לתיקון מחיצה (או משהו דומה... רק באנגלית). וזה אמור לפתור לך הכל. מה שכן, הבעיה היחידה היא שכל התוכן שיש לך בתיקיית "מסמכים שלי" יימחק.
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה הרבה לוחות אם אם חיבור חשמל נוסף. (מו ריבוע קטן כזה) לדוגמא: http://www.abit-usa.com/images/products/NF7_S_large.jpg מה זה החיבור הזה? ואם יש לי ספק כוח ללא החיבור הנ"ל, האם אוכל עדין להפעיל לוח כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הולך פה? ניסיתי להתקין דרייבר שוב ניסיתי לראות בביוס מה הבעייה בדקתי שאין פילטרים והכל הוצאתי והכנסתי אותו הדבר היחידי שאני רואה זה שהוא רושם לי בהגדרות Bus: AGP (PCI MODE) זה אמור ליהות ככה? לחברים שלי יש Agp4X מה זה הPCI MODE הזה איך משנים? בביוס שיניתי מאוטומט ל 4X ועדיין זה ככה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
סידרתי את זה זו היתה בעיית זיכרון זכרון אחד (geil 256 ddr 333MHZ) אמנם היה חדש אבל היה דפוק תודה לכולם על התגובות ;D
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מדי פעם המחשב עושה לי ריסטיים מה הסיבה? ואיך האפשר לסדר את זה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי מסך LG FLATRON 775FT וכרטיס מסך AGP X8 GEFORE FX 5600 256MB הכרטיס עובע מעולה בויונדוס אין בעיות אבל לפעמים כשאני מפעיל את המחשב מחדש מופיע החלון של הכרטיס מסך (הלוגו שלו)- הכול טוב ואחר כך כשמופיע החלון שסופר את הראם אני לא רואה כלום או לפעמים רואים תצוגה משונה, תצוגה רצה מקצה לקצה בלי להיות יציבה (דומה להפרעות בטלויזיה כשאין קליטה) אחר כך מופיע החלון של הטבלאות (לפני טעינת הווינדוס)- גם הוא עובד טוב ויציב אך כמופיע החלון שטוען את הווינדוס (XP HOME EDITION) שוב פעם אותן הפרעות מוזרות וכשהויונדוס עולה אין הפרעות בכלל וגם הכול יציב במשחקים. בנוסף לפעמים שאני מפעיל את המחשב מחדש בווינדוס עצמו גודל התצוגה במסך ניהיה קטן (במידה קטנה- בשוליים)! כול החלקים במחשב…
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לוח אסוס tusl 2 פנטיום 3 הרד דיסק דיגטל 40 גגה לאחר יום יומיים לאחר פרמוט המחיצה הראשונה נדפקת באמצע העבודה במחשב כאשר אין תוכנות רבות פרט לתוכנות בסיסיות ו ל ICQ כנראה ביה בלוח המחשב עצמו מזהה את ההרד דיסק ועובד נהדר בהתחלה לאחר פרמוט למשהוא יש איזה רעיון והעים כדאי לעשות אפ גרד לביוס במקרה זה תודה לכל העוזרים מצפה לעזרה
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני בא לשחק בהגה של גיים פורט אז אני הולך לבדוק שהגיים פורט שלי מותקן במהל התקנים וזה מה שאני רואה This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system. Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device. עם סימן קריאה כזה... מה זה? הוספת התקני משחק לא עובדת בגלל זה... תודה רבה!!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ואני צריך ליפתוןר אותה כמה שיותר מהר היה לי מחשב P2 64 SD RAM של 366Mhz עם הרד דיסק 20 גיגה של SEGATE 7200 RPM והחלפתי את זה לP3 866 עם 256 RAM כשכל שאר הרכיבים נישארו והבעיה היא שזה פשוט קיפא ליפעמים בלי להיות איטי בלי שום דבר דסם ככה קופא בפעם האחרונה שפתחתי אותו אני זוכר שהפין של ההרד דיסק (יש תמיד אחד חסר או שאין חור על הכבל ) ניכנס קצת פנימה וזאת ביגלל שפעם שמתי כבל חדש ושמתי את זה בצד ההפוך וזה דחף את זה קצת. מה לדעתכם אני צריך לעשות(כבר הוצאתי את זה קצת עים משהו כמו תופסן פינצטה. צריך עזרה דחוף ד.א זה מהמארזים שהספק כוח מעל למעבד
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-