עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ferrari,

בהפעלת תוכנות מסוימות המערכת נתקעת, עוברת למסך כחול ומודיעה על בעיות שונות (כל פעם משהו אחר) ברגע שאני מפעיל את הHYPERTHREADING ב BIOS המערכת אינה עובדת יציב, אך ברגע שהאופציה הזו כבויה, הכל יציב ועובד כמו שצריך, איני יודע במה הבעיה, החלפתי את המעבד עם האחריות והבעיה חוזרת, בדקתי את כל מה שניתן לבדוק, האם למישהו הבעיה מוכרת? מפרט: intel pentium 4 2.4GHZ (fsb 800) with ht abit is7-e samsung 256 (1 stick) pc2700 (ddr333) memory radeon 9500 pro 128MB (ATI) AGPx8 WD 80GB HDD (without 8mb buffer) Uata100 אולי הבעיה היא בלוח? למרות שכאשר לקחתי את המעבד ושמתי אותו על לוח אחר ASUS P4PE/L והאופציה של HYPERTHREADING הייתה דלוקה נתקלתי באותה הבעי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by CaRTeR,

טוב אז יש לי מחשב של חבר שהתלונן על תקיעות נפילות ועובד לאט. המחשב פנטיום 2 פתחתי אותו ואני רואה שהמאוור של המעבד לא עובד הוא היה רותח שמתי מאוור חדש והכל טוב ויפה אבל הוא עדיין נתקע מאד. בפתיחה הוא רושם את ההודעה הבאה cpu is unworkable or has been change pleas recheck-spu soft menu ובסי פי יו סופ מניו רשום spu operting speed 233(66 turbo frequnesy disabled spu power suplie: cpu defult core volteg 2.80v אני חושב שהמעבד ניזוק בגלל שהמאוור לא עבד והוא היה רותח. מה אומרת ההודעה ? ומה ניתן לעשות בנידון?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  3. Started by TeaTime,

חבר שלי קנה לאחרונה רדאון 9600PRO לאחר שהג'יפה 2 הישן שלו הפסיק לעבוד (אין סיגנל למסך) הוא החליף לוודו הישן שלו לבינתיים עד שהכרטיס החדש בא כשהוא קיבל את החדש שוב אותו תופעה של חוסר בסיגנל יש לו asus p4s133 עם P4 1.8

4. Started by adlanm,

שלום אני קונה מחשב חדש האם צריך לעשות עדכונים לביוס שקשורים לחומרה שקיימת במחשב

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by BENNY66,

אני מאתחל את הדיסקט באתחול מהיר וזה מצליח אבל שאני עושה אתחול מלא הוא רושם שהמגירה של הדיסקט פתוחה או שאין דיסקט מה עושים?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by SuB,

באיזה פינים צריך לשים את הג'מפר בהארד דיסק של Maxtor כדי להגדיר אותו כ-SLAVE? ותזכירו לי, בכבל IDE החיבור האחרון הוא הMASTER או האמצעי?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by BENNY66,

יש פה מישהו שמבין בוינדוס אקס פי ויש לו אי סי קיו

8. Started by BENNY66,

עשיתי לי פירמוט לדיסקט פלופי כדי להכין דיסקט אתחול לוינדוס 98 ברגע שהוא מגיע ל 20 אחוז הוא נותן לי בעייה שההתקן לא מוכן מישהו מכיר את זה ויודע מה עושים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by The P.U,

יש לי מחשב חדש יחסית קצת יותר מחצי שנה. פתאום לאחר כמה חודשי עבודה איתו הוא הפסיק להריץ לי משחקים. אני מפעיל משחק ופשוט לאחר כמה דקות או שניות המשחק נתקע. זה קורה לי בכל המשחקים שלי. ניסיתי לחשוב על דברים שהתקנתי ואולי גרמו לזה ולא עליתי על כלום (גם מחקתי דברים). יש לי RADEON 9700PRO (אפשר לראות את המפרט שלי אם זה יעזור) וחוץ מבמשחקים אין לי שום בעיה הכל רץ חלק. סרטים עובדים תוכנות עובדות.... אני ממש לא יודע מה הבעיה. אולי משהו שקשור רק לתלת מימד......ממש אין לי מושג. אנא עזרו לי למצוא פתרון לבעיה.... תודה מראש T.P.U

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by Vortex,

Ok, here's the deal - יש לי שתי בעיות: 1) היה לי מחשב נחמד. נחמד מאוד. P4 1.7GHz 478, עם לוח ECS P4VXASD2. יום אחד, חזרתי ממסיבה ב4 בבוקר (השארתי את המחשב דלוק), ואני רואה שה Power Led דלוק, אבל מהמחשב אין רעש. מת. ניסיתי להדליק, אבל לא קרה כלום. לוחצים על הכפתור, המאוורר על ההיטסינק עושה חצי סיבוב ואז כאילו משהו מקצר. ניסיתי הכל; החלפתי ספק - אותו דבר. ניטרלתי את הלוח (הוצאתי כרטיסים) - לא פועל. מה יכולה להיות הבעיה? 2) בינתיים לקחתי לעצמי מחשב חלופי - פנטיום 2 266. לקחתי את אותו הארדיסק מהמחשב ישן...התקנתי עליו Windows 98 ועכשיו יש לי דיואל בוט עם Xp ו98. התקנתי 98...ועכשיו כל פעם שיוצא שהמחשב מתאמץ טיפה..הוא נתקע ! וזה קורה לעתים מאוד קרובות.. התקנתי Memturbo וזה לא …

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by LinkTree,

שלום שלום, המחשב שלי כאילו מאבד כוח, אני מדליק אותו הוא מתחיל לרוץ ואז הכל נכבה - אמנם האור שנכנס חשמל דלוק (הנורה הירוקה במארז) אבל ה HD והמאווררים כבו - כמו גם הלוח. אחר כך אני צריך לנתק את החשמל בשביל שהוא ידלק מחדש, הלך לי הספק ? אתם יכולים לראות את המפרט שלי לפרטי המחשב. תודה תודה :'(

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by BENNY66,

הכבל פלופי הוא מאוג גדול השאלה שלי אם אני יכול לחתוך אותו אחרי הבננה שאני צריך הוא יעבוד לי או לא?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  13. שלום. אתמול לחבר הארדדיסק שלישי לRAID שעל לוח EPOX 4G4A+ עשיתי את זה כאשר המחשב כבוי ומבחינת החשמל ניראה לי שהכל היה נקי. אך כאשר הדלקתי את המחשב גיליתי שהוא לא נדלק! שיערתי שהמחשב פשוט התמגנט אז הוצאתי את הכבל החשמל הראשי מהלוח אם ואת הכבל של החשמל מהספק וחיכיתי עד היום בבוקר..אך כלום לא השתנה כאשר אני מנסה להדליק את המחשב הכל נדלק למחצית שניה וארחי זה ישר מתנתק! בדקתי את כל המערכת - החיבורים בסדר. ניסיתי להוציא את כל הזרועות של הספק מהרכיבים חוץ מהלוח וגם לא עובד כלום!! לא נראה שהספק נשרף - אין שום ריח וכעיקרון אין סיבה נורמלית שזה יקרה. תודה מראש! מקווה שתוכלו לעזור לי, גמר חתימה טובה.

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  14. Started by מישה,

אז ככה לפעמים כששיחקתי במשחק כמו gta vice city פתאום, לאחר מספר דקות משחק טובות קיבלתי את ההודעה עם המסך הכחול המפורסם "ווינדוס חייב לעשות ריסטארט כדי למנוע נזק למחשב שלך ... בלה בלה בלה" ובתחתית המסך היה כתוב : beginning dump of physical memmory physical memmory dump complete אותו זמן היה לי 256 מגה זכרון ראם הוספתי עוד כרטיס של 512 ( שניהם במהירות של 333 מגהרץ ) והחלטתי לנסות להתקין את המשחק מדיסק אחר .. ויומיים ראשונים שיחקתי אפילו שעות במשחק והכל היה אחלה אבל אח"כ שוב, פתאום סתם ככה שוב התחלתי לקבל את ההודעה הזאת וכמובן שלא שיחקתי במשחק בינתיים, והיום לפתע באמצע שום דבר, לא הפעלתי שום תוכנה, שום משחק, חוץ מהדברים שפעלו ברקע קיבלתי שוב את ההודעה הזאת בהתחלה חשדת…

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! היום התעסקתי עם הפלופי הוצתי את הכבל סמתי אחר וזה לא עבד אז החזרתי את הקודם ואכשיו המנורה של הפלופי כל הזמן דלוקה ומתי שאני מנסה להיכנס לפלופי זה רושם שהוא לא מוכן. איך אני מסדר את זה ???

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by RusTy,

חיברתי כרטיס מסך ללוח אם (intel 815) אבל המסך לא הגיב, והנורה שלו המשיכה להבהב כרגיל. ניסתי לאוורר את הכניסה של הכרטיס מסך , החיבור היה תקין ואפילו ניסתי כרטיסי מסך אחרים , וגם מסכים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  17. Started by den,

טוב אז ככה, יש לי המון בעיות במחשב כגון: מסכים כחולים, המון תקיעות, ריסטים פתאומיים, מהירות עבודה איטית לאללה... אז אני אכתוב את המפרט שלי: מארז Super ATX לוח Asus cuv4x מעבד P III 800 Mhz זכרון SD-RAM 128 דיסק קשיח Maxtor 20 GB 7200 RPM כרטיס מסך VOODOO 4 4500 32 MB ואני משתמש ב Windows 98 se וגם כאשר אני עובד עם מחשבים חלשים יותר לדוגמא: P II 64 RAM אין לי את הבעיות הללו וקצב העבודה הרבה יותר מהיר. כבר אמרו לי לנסות כל מיני דברים כגון: לפרמט את המחשב (אני מפרמט בערך פעם בחצי שנה),לקבוע שיעלו עם הווינדוס פחות תוכניות (לא מרגישים בהבדל),להתקין ווינדוס 2000 (רק היה גרוע יותר) והמליצו לי גם על להוסיף עוד 128 זכרון ולשדרג את כרטיס המסך ל- G4 MX אך אני לא רוצה להוציא עוד כסף …

18. Started by kikkler,

הכל התחיל לפני בערך שעה - פתחתי את המחשב בשביל להוציא את כרטיס הרשת (המחשב לא ממש זיהה אותו, וחשבתי שהוצאה והכנסה יוכלו לעזור). אחרי ההדלקה, המחשב נעצר באיתחול וכתב - DISK BOOT FAILURE - INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER הנחתי שבטעות הזזתי עם היד את החיבורי הארדיסקים או משהו בסיגנון, אז הידקתי אותם וניסיתי שוב - אותו דבר. גם ניתוקם וחיבורים מחדש, ניקוי הביוס וחיבור מחדש של כרטיס הרשת לא ממש עזרו. יש לציין שהמחשב עבד מצויין לפני ההתעסקות הזאת.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by gns,

קניתי כרטיס מסך חדש אם VIVO של חברת LEADTEK דגם WINFAST A170 64 DDR הכרטיס תומך AGP 4 והלוח אם של אסוס תומך AGP 4 בכרטיס האחרון של תמך בזה וגם הוא הראה לי את זה רשום בדרייבר שאני מתקין את הכרטיס ונותן לWIN XP PRO למצוא אותו לבד ולהתקין את הדרייברים שלו אז הוא מוצא שהוא תומך AGP 4 אבל שאני מתקין את הדרייבר שמגיע איתו או מוריד חדש מהאתר אז הוא מראה לי AGP 2 בדרייבר אני מחפש דרך להעלות חזרה את הכרטיס לAGP4 אם הדרייבר האחרון לGF4 440MMX

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  20. כול מה שאני יודע זה :"BX-B687 VER 1.1" ניסתי לחפש וכול מה שיצא זה רק גרסאות של ביוס אני זקוק למדריך דחוף אז תעזרו בבקשה ???

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  21. לפני כמה ימים קניתי כרטיס קול של creative : sound blaster audigy2 ומערכת רמקולים inspire 6.1 6600 התקנתי את הכרטיס בעצמי, פתחתי את המחשב והתקנתי דריברים ואת חבילת התוכונות. המחשב זיהה את הכרטיס והתוכנות עבדו אבל אחרי שמיעת מוזיקה למשך כמה זמן או באמצע משחק מחשב, צלילים צורמים היו יוצאים מן הרמקולים והמחשב היה נתקע ללא יכולת להזיז את העכבר. אחרי שעשיתי ריסט המחשב היה נתקע אפילו בדוס. משהו נתקל בבעיה הזו? המחשב שלי ישן אבל לא צריכה להיות בעיה עם הכרטיס: פנטיום 3 450. win xp . היה לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח האם אבל אחרי שהפכתי אותו ללא פעיל בתוך רשימת ההתקנים המחשב היה נתקע אחרי שהכנסתי והוצאתי את הכרטיס כמה פעמים והתקנתי את הדריבים מחדש, התכונות שבאו יחד בדיסק לא עובדות…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  22. Started by Shadowman,

הבעיה לא אצלי אצל חבר שלי..... יש לו דיסק קשיח 37 gb, הוא פירמט את ההארד דיסק, ניסה לפצל אותו וניתקל בבעיה.... הבעיה היא שעככשיו ההארד דיסק שלו מחולק לשני חלקים 21,16 ה 21 הוא מצליח לפרמט והכל טוב... אבל ה 16 gb הנוספים הוא לא מצליח לעשות איתם כלום, ה 16 gb הם ה extanded partion (או איך שלא קוראים לזה...) עליו יושב ב logical driver ואי אפשר לעשות איתו כלום.... איך אני מתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by p_q,

תודה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by kikkler,

הרכבתי עכשיו את המחשב, ומתברר שהוא לא מזהה את אחד ההארדיסקים (שני Maxtor Diamondmax plus 9 SATA 80GB). שני ההארדיסקים מופיעים באיתחול וב device manager, אבל בעוד אחד מופיע לי ב"מחשב שלי" ואפשר להתקין עליו דברים, השני לא מופיע, וכמסתכלים על המאפיינים שלו דרך ה device manager, שדה ה-Device usage ריק (בניגוד להארדיסק השני).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by XGamerX,

שלום אנשים, זוכרים אותי? נדפק לי ה BIOS כי עשיתי עדכון עם גירסא לא נכונה שלו. מפה לשם הלכתי למקום, צרבו לי BIOS חדש והכניסו אותו למחשב ועכשיו המחשב עושה ביפים כל הזמן, (יש לי ביאוס של AWARD) צפצופים שלא מפסיקים מראים על בעיה בזכרונות, החלפתי זכרונות, לא עוב החלפתי ספק לא עובד הוצאתי את כל הכרטיסים (רשת ומסך) ועדיין צפצופים. ה BIOS חייב להיות טוב כי ניסיתי 3 גירסאות שונות שלו, (שמתאימות ללוח שלי) ככה שאחד מהם חייב לעבוד... איזהשהוא פתרון?

• 6 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים