עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by LooseCannon,

שלום, קניתי כרטיס מסך חדש לא מזמן, וכשהתקנתי אותו, פירקתי גם את הלוח אם והזיכרונות כדי לנקות אותם מאבק. לאחר שהחזרתי אותם למקום והתקנתי את הכרטיס החדש, ניסיתי אותו על כמה משחקים, והFPS השתפרו בהרבה והכל היה חלק, אבל משום מה היו לי כל הזמן PAUSE-ים כאלה שנוצרים בדרך כלל כשהמחשב קורא מידע מההארד דיסק מחוסר זיכרון (אני חושב), בכל מקרה הם לא היו לי לפני שהתקנתי את הכרטיס החדש ופירקתי את הלוח אם והזיכרונות וכל זה. פירמטתי והתקנתי מחדש את הווינדווז (98) וזה לא פתר את הבעייה. יכול להיות שהבעיה נובעת מזיכרונות לא מוגדרים נכון בביוס?

2. Started by ronenpes,

מישהו מוכן להגיד לי למה המחשב לא עולה לי. עבדתי בחלונות 95. כשאני מדליק את המחשב ההודעה היא boot failed please insert...

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by Gnome,

שלום לכלום, הים קיבלתי סופית את המחשב של בת דודה שלי והתקנתי עליו WINDOWS XP PRO וכל מני תוכנות ועבד חלק ומעולה. אבל כשלקחתי את המחשב לבת-דודה שלי והדלקתי אותו, אך התצוגה לא הייתה איכותית וניתן היה להבחין ברעידות של המסך (יש לציין שזה לא עניין של הרצים מהסיבה שגם כששניתי את ההרצים הבעיה לא חלפה). ניתן להבחין בעיוות מסויים באתיות או מספרים של צורה מקווקות. בכל מקרה קצת קשה לי לתאר את זה. אחרי שהמערכת הפעלה נטענת יש כמה פסים שחורים על המסך ואחר כך נעלמים. יש לציין שרמת העיוות משתנה פה ושם כמו נגיד כש WINDOWS עולה אז הרבה שלה נמוכה וקשה להבחין בה לכמה שניות ואחרי זה בגלילה מהירה זה רמת העיוות עולה ואז חוזרת להיות נסבלת מעט. לי זה נראה כמו בעיה במסך כי גם אצלי זה עבד חלק…

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by smalery,

שלום לכולם, אתמול התגלתה במחשבי בעיה לא מובנת כ"כ. הדלקתי את המחשב וכשהXP עלה, המסך היה מלא נקודות, לא ראו כלום, רק נקודות בכל מיני צבעים. עשיתי ריסט לא עבד כערך מאה פעמים נכנסתי בSAFE MODE עבד בצורה מקורטעת, ובסמך היו קווים אנכיים בצבעי ירוק כחול אדום, אבל הצלחתי לראות משהו, התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי (לא לצחוק - 3D BLASTER BANSHEE) וכשאיתחלתי את המחשב, שוב אותו בעיה של הנקודות. החלטתי לפרמט (מעשה שרציתי לעשות לפני הרבה זמן כי המחשב שלי היה מלא בוירוסים ודברים שלא עבדו) אז פירמטתי, לא היו בעיות, עד לקטע שאחרי העתקת הקבצים, שעושים ריסט ואז צריך להיות ממשק גרפי של ההתקנה, הייתה לי את הבעייה המוכרת של: משהו משהו משהו FAULT ואז הרבה אותיות ומספרי…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by stingeR-,

לפני יומיים לאחר התקנת הדריברים של אומגה הדריבר כתב שהכרטיס שלי עובד על באס של PCI MODE ולפני ההתקנה הוא עבד על AGP 8X ועכשיו אין לי 100FPS קבוע בCS בגלל זה! איך אני שם עוד פעם שיהיה לי AGP 8X ???? התקנתי בחזרה את הדריברים הקודמים אבל עדיין נשאר לי דברים מהדריבר של אומגה... איך אני מוחק אותו לגמרי ? עשיתי את הUNINSTALL

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by עינב,

הייי . יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לפתור .. המחשב שלי עושה ריסטים כל כמה שעות . מבחינת התחממות אין מה לדאוג ב סרק 28 מעלות במעבד , ובעומס מלא 42 מעלות . בדקתי את המערכת שלי עם התוכנות שלכם שהצעתם באתר , כולל את ההרד דסיק וכל החומרה , והכל יצא בסדר . נכנסתי לניהול מחשב וליומני שגיאות , אבל אין לי מושג מה כל הקודים האלה שמה . עשיתי לפני חודש בדיקת MEMTEST הוא הראה לי בעיה בזכרון , אבל לפני שבוע הרצתי עוד בדיקה ולא הראה לי שום טעות . מבחינת קירור למארז יש לי מספיק אפילו בניתי FANBUS . אני חייב עזרה לפתור את הדבר המעצבן הזה והלא נסבל ... יש לי את המפרט של המחשב באתר .

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  7. Started by dR-TraNce,

אוקי אז ככה יש לי בעיה מאוד מעצבנת מזה חודש וחצי. יש לי צורב כמו שרשום בטופיק Yamaha x20x10x40 - IDE ויש לי בעיה מאוד מעצבנת אני צורב עם התוכנה Nero והורדתי כל מיני גרסאות שונות ועדין נמשכת הבעיה. הבעיה היא שזה רושם שזה צורב x20 וברגע שאני צורב אני לא יכול לעשות כלום במחשב הצורב שואב את כל משאבי המערכת ואז האינטרנט מתנתקת בגללי שאין מאשבי מערכת והגרוע מכל זה שהוא צורב מדיה של 700MB ב24-25 דקות ובמהלך דקות אלו אי אפשר לגעת במחשב אפילו לא טיפה כי זה נתקע. מה עושים ? ??? :'( :-X

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Started by Jack_g,

יש לי לוח ABIT NF7-SL REV2 והכרטיס קול מובנה NFORCE2 MCP-T פתאום נהייתה לי בעיה מוזרה אם אני רואה סרט או שומע MP3 הרבה זמן נגיד שעתיים לפעמים זה קורה אחרי שעה וחצי ולפעמים קצת מאוחר יותר זה לא קבוע. אם זה בסר אז יש קפיצות קול ואז זה מלווה בקפיצות של ווידיאו. אם זה ב MP3 אז ישנן רק קפיצות קול ואם אני סוגר את ה WINAMP ופותח אותו שוב על אותו המקום בשיר זה מנגן חלק בלי בעיות עד לפעם הבאה שזה מופיע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by אלמוני,

יש לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מפעיל את תוכנת הצריבה של נרו 6 אז המחשב מתרסט לי פתאום...פעם אחת היה כתוב לי שיש ארור בווינדוז וללחוץ על מקש כדי לרסט את המחשב עכשיו הוא מתרסט לי בלי שום הודעה כל מי שיכול לעזור לי זה דחוף בבקשה...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by xb,

קניתי מחשב חדש: amd athlon xp 2500+ עכשיו: לוח אם: NF7-SL v2.0 series כרטיס קול על הלוח... ואין לי מושג איך מבטלים את ה bass / stereo מישהו יודע במקרה? תודה. נ.ב: ניסיתי בתוכנה של הלוח (ABIT) לא מצאתי שם כלום לזה... :'(

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. יש לי 2 בעיות: הראשונה - בעיה עם התקנה מדיסקים - כשאני מנסה להתקין תוכנה גדולה (3 דיסקים) אני מקבל הודעת Error אחרי כמה זמן. אין בעיה בדיסקים, בדקתי אצל אנשים אחרים ועובד אצלהם בלי בעיה, מה גם שההודעה מגיעה כל פעם במקום אחר ובדיסק אחר. ניסיתי להתקין גם מדיסקים ותוכנות אחרות וקורה אותו דבר... השניה - כשאני עושה Shut down לווינדוס, כמעט תמיד, הוא עושה Restart ולא מכבה את המחשב. איפה הבעיה? לי זה נראה כמו הלוח (שעשה לי בעיות בעבר עם פתיחת קבצים מקובצים, והוחלף בחנות) אבל אני לא בטוח. נ.ב הבעיות האלה נשארו גם אחרי שהחלפתי CD-ROM וHDD... (וווינדוס, כמובן) תודה.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by War-Hammer,

יש לוח אם של אינטל (לא, לא זה שבמפרט שלי) מדגם D850GB עליו יושב לו מעבד 1.4Ghz סוקט 428 ושני סטיקים של 64 מגה ביט RDRAM ועוד שני אפסים. שמתי על הלוח כרטיס מסך GAINWORD GEFORCE 4 440MX 64MB והלוך פשוט לא נותן פוסט! (בלי קשר לכרטיס מסך, גם עם כרטיסים אחרים אין פוסט) מה אני יכול לעשות?? אין אף צפצוף בהתחלה מהלוח, אולי הביוס לא בסדר? איך אני עושה לו פלאש? ניסיתי לאפס ביוס על ידי הוצאה של הבטריה והחזרתה (ככה אני תמיד עושה, זאת השיטה הטובה ביותר לאיפוס ביוס). בקיצור, מה זה נראה לכם?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Dready,

זה קרה אחרי שהתקנתי את הדרייבר catalyst החדש, אני לא מצליח להפעיל על 8agp אני משנה את זה לשמונה ואז זה מבקש ריסטרט ואחרי שזה עושה ריסטרט זה חוזר ל-4 ;o יש לי לוח אם asus p4p800 ולהזכיר שהיה לי 8X agp אולי זה משהו דרך הביוס, עזרו לי ;]

14. Started by TapUdi,

היום קיבלתי צורב DVD חדש של Pioneer אני לא חושב שיש חשיבות לדגם כרגע... חיברתי אותו לספק והכל והכל טוב ויפה עכשיו הוא התחבר בדיוק כמו הצורב הקודם שהיה במקומו(שהיה צורב רגיל) לכן גם הוא מג'ומפר במצב סלייב וברגע שאני נכנס לביוס הוא מזהה את הסידי ואת ההארדיסקים אבל את הצורב החדש לא! ניסיתי גם לשנות את המצב מסלייב לקייבל סלייב וגם למאסטר וכלום לא עזר... אגב, ניסיתי לשנות גם למצב שבו הסידי הופך לסליב ואז הצורב למאסטר (את החיבור אודיו לצורב לא חיברתי כי זה רק במידה ואני משתמש בו גם כסידי.. תקנו אותי אם אני טועה)

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by locke,

מה זה אומר כשהספק נדלק בדיוק לשניה ואז נכבה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by wow,

למה פתאום המחשב לא מעלה את הווינדוס כי הוא רושם שהמקלדת לא מחוברת. פתאום זה נותן את ההודעה הזו כי עד עכשיו היא הייתה מחוברת ב-USB וניסיתי עוד כמה חיבורים כאלו אבל זה לא עוזר אז חיברתי אותה עם ה-PS2 ועכשיו זה עובד. יש לי XP PRO SP1.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by TopGhost,

בכל פעם שאני צורב משהו זה ישר מתנתק מהאינטרנט ולא נותן אפשרות סינכרון, גם מפסיק את הסינכרון עד לאחרי הצריבה ורק אז הוא מסתנכרן עוד פעם ואני יכול להתחבר המלצות או פתרונות ?

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by mishiago,

ברשותי צורב של LG כפול 52 מהירות צריבה. אני עם ווינדוס 2000. מחשב חדש. לעולם לא נדפק לי אף דיסק וצרבתי כבר איזה 100 דיסקים אבל יש לי בעיהה אחת בלבד. הצרוב לא מגיב בכלל למהירות שאני נותן לו זאת אומרת שאם אני אבחר מהירות צריבה של 4 או 48 או 52 קצב הצריבה יהיה אותו דבר!!!! והבאסה הוא שאני צורב כל דיסק ב 12 דקות מה שהצורב הישן שלי (כפול 16 היה צורב ב 7 דקות) אבסורד מאודדד! עיזרו לי בבקשה בפתרון לבעיה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by fofo66,

שלום יש לי בעיה בסאונד של כרטיס הקול "via ac97 vt8233 " זה הפעם הראשונה שלי שאני מחבר את הכרטיס קול למערכת הביתית שלי . ניתקלתי בבעיה שהסאונד נישמע חלש ורק ברמקול אחד שומעים חזק יותר מהשני ובלי בסים ניסיתי להוריד דרייב חדש וגם זה לא הצליח הורדתי את התוכנה " sandra 2003 " כדיי לדעת הזה כרטיס קול יש לי ושם היה כתוב via ac97vt8753 ובמחשב עצמו שפתחתי אותו יש את הדגם via ac97 vt8233 שחכתי לציין שהכרטיס מובנה על הלוח אם ניסיתי להוריד את הדרייבר הנכון אבל בהתקנה קיבלתי הודעה שצריך לשנות קודם כל את ההגדרות בביוס ואני לא יודע איך בבקשה תעזרו זה ממש דחוף לי ותודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by yhalperin,

שלום, חיברתי את המחשב דרך כרטיס המסך הנ"ל לטלוויזיה באמצעות כבל s-video. הכבל מחובר לטלוויזייה באמצעות מתאם לscart. התמונה המתקבלת על צג הטלוויזייה היא בשחור לבן. ניסיונות לשנות את סוג השידור מPAL לNTSC ולהיפך לא הועילו. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by yot,

מצורפת תמונה מהמשחק AAO שבה אתם יכולים לראות בבירור שבצל של הסולם יש כל מיני צבעים מוזרים. זה ככה בהרבה מאוד משחקים, ולא משנה איזה דרייברים אני מנסה (עכשיו 40.72). מישהו יודע למה? *הכרטיס לא באוברקלוק.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by עינב,

שלום . הוספתי מאוורר קדמי של 80 מ"מ ,במקום ה50 מ"מ שהיה לי ועשה המון רעש . חיברתי גם לכרטיס מסך שלי מאוורר עם בורג להיסטנק .. הטמ"פ מעבד בזמן FOLL LOUD היא 42 מעלות . וב IDEL היא 31 מעלות .. הבעיה היא כאשר אני פותח לראות סרט , נראה לי שהתמונה לא חדה כל כך כמו שהיא היתה , יכול להיות שזה בדמיון שלי או שזה יכול להיות מצאותי .. איך אני יכול לבדוק והאם אתם יכולים לעזור לי ..

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  23. Started by yoniby,

שלום, שוב בעיה בהארד דיסק, הפעם במחשב השני שלי כשעולה המחשב והוא מחפש אם מותקן הארד דיסק הוא לא מוצא כלום. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! יש לי זיכרון sdrm 64 100 mhz, קניתי זיכרון sdrm 128 ( 100 mhz ) הרכבתי אותו אבל המחשב לא מזהה אותו אז ניכנסתי לסדנה והוא מזהה אותו בתור 16 אז סמתי אותו בסולט אחר והוא הפך ל 32 ובסוף סמתי רק את ה 128 והמחשב עשה רק ציפצופים ולא עלה מה אני עושה ??? אני לא יודע אם זה יעזור אבל הלוח אם שלי הוא ms 6163 תודה לעוזרים !

25. Started by .AloN,

אתמול שמתי לב לרעש די מוזר מהמארז שלי (בפתאומיות מוחלטת), קשה לתאר בדיוק איך הרעש נשמע.. כמו שעוברים על תחנת רדיו אבל לא משודר בה כלום. (זאת הדוגמא הטובה ביותר שיש לי..). בכל מקרה, פתחתי את המארז ומאוד קשה להבחין מאיפה הוא בא אך אני די בטוח שהוא מגיע הדיסק הקשיח. שמתי לב גם כאשר אני מגלגל למטה בדף אינטרנט הרעש נפסק ממש לחצי שניה, כנ"ל כשאני פותח תוכנה מסוימת. אין לי שום מאורר על הדיסק הקשיח, יכול להיות שזה מהחום ? מישהו מכיר את התופעה ? תודה לכם.

• 7 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.