עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by naknir,

אהלן חברים, יש לי עכבר Logitech MX500 והגלגלת שלו עושה בעיות עוד מכשרק התחלתי להשתמש בו: כשמזיזים את הגלגלת נניח באיטיות או צעד אחד בלבד, לרוב היא פשוט לא מזיזה את העמוד ... ואז כשמזיזים את הגלגלת יותר מהר וכמה צעדים אז העמוד זז יותר מדי וזה מעצבן לאללה... אני לא יודע למה זה קורה - בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל שחיברתי את העכבר לכניסה של העכבר ולא ל-USB אבל אז גיליתי שאני טועה כשחיברתי את העכבר ל-USB. הדרייברים והתוכנה של העכבר מותקנים כהלכה. מה עושים??? אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור, המון תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by fidelcastro,

לאחרונה קניתי : AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX XpertVision RADEON 8500LE - 64MB DDR WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance וכל כרטיס מסך שאני שם נותן תוצאות נמוכות... (3DMARK 2001) לדוגמא הRADEON 8500 נתן במחשב שלי 8200 נק' ובמחשב דומה (חלש יותר) AMD 2400 לוח EPOX נתן 9400 נק' TI 4200 במחשב שלי 7500 נק' ובמחשב השני 12000 נק'!!! במחשב שנותן תוצאות נמוכות , פירמטתי התקנתי מחדש וינדוס והכל, ניסיתי לחליף זיכרונות לTWINMOS , עידכנתי ביוס ללוח דרייבים הכי עדכניים לכל החומרה וכלום לא עזר... אשמח לקבל עזרה כי לא מצאתי את הבעיה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  3. הוא כבר עושה לי בעיות מספר שבועות ככה כשהוא עושה רעש כמו של מנוע, אני מזיז אותו קצת, הוא שותק ואחרי יומיים שוב חוזר חלילה. יש לי SPHIR FRIDG ROCK והמאורר הוא 15*70*70 ואני רוצה להחליף לאותו גודל אותו מאורר, אבל אני לא מוצא בשום חנות כזה מאוורר. מה אני יכול לעשות? ולמה הוא רועש בכלל? הוא לא משוחרר (כל כך) אבל כשדוחפים אותו קצת אז הרעש נגמר. ואין אבק במידה כזאת גדולה. תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by srolik,

מישהו יודע איך מעדכנים את הBIOS של לוח האם (המחשב) ומאיפה אני יכול למצוא עדכונים ללוחות של INTEL קניתי H.D חדש ורציתי לחבר אותו לפנטיום 3 אך הוא לא נקלט (אמרו לי לעדכן את הביוס ) עזרה בבקשה ...

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by DrowNz,

שלום לפורום תמיכה טכנית, יש לי בעיה קטנה שרציתי שתעזרו לי בתוכנה AIDA32 אז ככה: תחת קטגורית Computer יש לי אפשרות בשם Sensor , עכשיו רציתי לדעת עם האפשרות של החיישן אפשרית לכל משתמש של AIDA או שזה רק לבעלי חיישן? בכל מקרה, במידה ויש לי חיישן רציתי לדעת עם הטמפרטורות והמתחים הבאים טובים (אני לא מבין בזה בגרוש ) עזרה תתקבל בברכה Sensor Properties Sensor Type VIA 686 Internal Sensor Access ISA 6000h Temperatures Motherboard 34 °C (93 °F) CPU 41 °C (106 °F) Aux 26 °C (79 °F) ------------------- עריכה: שכחתי להזכיר שמדובר במעמבד Amd Athlon-PECM 900Mhz ושני מאווררים אחד על המעבד ועוד אחד יושב בתחתית במארז בצד של הפאנל הקידמה (אין לי …

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  6. Started by hero,

היי. השתדרגתי היום ל-radeon 9600 pro אני משתמש ב-catalyst 3.7 ומשום מה, אני לא מצליח לשנות את קצב הריענון של המסך. xp טוען שהוא משנה, אבל הוא לא. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? הריצוד הזה של 60HZ ממש ממש מעצבן

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by J.allmighty,

שלום חברים, הלוח EPOX מגיע עם כרטיס קול on board ac97 C-media חיברתי את הרמקולים שלי כולל מערכת ביתית והכול עובד מצויין, הבעיה היא המיקרופון, לא משנה מה אני לא עושה זה לא עובד לי בכלל. התקנתי את הדרייברים האחרונים שלו ואני אחרי פירמוט יש לציין שה צ'יפ הזה ח*א בלי שום קשר, הסאונד פשוט על הפנים, בלי שום קשר יש למשהוא את אותה בעיה ? זה ממש חשוב לי כי אני משתמש הרבה במיקרופון, תודה לעוזרים. J

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  8. אז ככה לפני שבועיים המחשב מחליט שהוא נדלק לבד וזאת אחרי כיבוי מוחלט לפני שבוע וחצי החליט שהוא לא מזהה את הכוננים הקשיחים לאחר שהופעל ממצב סגור. התופעה לא קרתה שעיתי בוט חוזר אבל המעניין שלאחר ששיחקתי בכבלים ובזיכרונות התופעה נעלמה. היום היתה לי תופעה מאד מענינת. הבת שלי מודיעה לי כי הפעילה את המחשב ואין תצוגה על המסך ונורית ירוקה מרצדת (משמה שאין קשר) ואילו המחשב רואים שהוא עולה. צילצלתי לטכנאי והוא אומר תבוא נתקן לך. אמרתי לעצמי בוא נבדוק אצל השכנים ןלהפתעתי המחשב עובד. חזרתי הביתה ושם המחשב גם עובד. אז כדי שהטכנאי לא יעבוד עלי. מה הבעיה שלי נתונים חשובים אינטל 2.6 לוח ג'יגה ביט 8sq800 512 DDR SAMSON מערכת הפעלה איקס פי כרטיס מסך ATI REDEON 9500PRO דריבר אחרון 3.8 ששודר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. חברים ... יש לי בעיה חמורה במחשב ה"נכה" שלי....אז ככה יש לי מחשב P3 866 מגה הרץ ..256 זכרון (3 כרטיסי זכרון -1 64 במהירות 100 הרץ ועוד 1 של 64 גם ב 100 הרץ והשלישי הוא 128 מגה שפועל ב 133 הרץ) .לוח אם של ASUS דגם TUV4X .הארד דיסק של MAXTOR 80 גיגה 8 מגה באפר ... וכרטיס מסך של ASUS G FORCE 2 GTS DELUX V7700 .!! אז ככה לפני כ 4 חודשים קניתי הארד דיסק(80 גיגה) ולפני שנה בערך קניתי ספק למשחב אחרי שהספק הקודם שלי נשרף! במשך כחצי שנה היו לי בעיות בהרד דיסק הקודם שלי 20 גיגה הבעיה הייתה שהוא מתנתק לי כל הזמן -ולכן חשבתי שיש בעיה בהרד דיסק...לכן קניתי הארד דיסק חדש והוא היה בסדר ואני לא ממש זוכר שהיו לי איתו בעיות ! אך לאחרונה גיליתי כי הספק הוא דפוק (של P4) ושל חברה שלא קשורה לע…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  10. Started by idanpc,

הWIN XP שלי עלה פעם מהר אפילו בלי שעבר פירמוט יותר מ חצי שנה פתאום ביום בהיר אחד לוקח לו יותר מ 5 דקות לעלות ניסיתי לימצוא את הבעייה ולא מצאתי, הדבר היחיד שעלה לי בראש זההארדיסק שלי (20גיגא לפני יותר מ 3 שנים) הוא פגום וישן אז חשבתי שבגלל זה הוא עולה לאט. קניתי HD חדש של WD 80 GB 8MB התקנתי מחדש את ה WIN אבל עכשיו לוקח לו קצת פחות אבל עדיין זה לא כמו שהייה פעם בבקשה תעזרו לי נ.ב אל תגידו לי דברים כמו אולי הוא מתחמם וכל זה אם אתם מבינים למה אני מתקוון...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. צריך לנקות אותו אולי?

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by יהודה18,

לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להיתקע, פשוט להיתקע. זאת לא בעיית תוכנה כי פשוט לא יכלתי לעשות כלום, לא ctrl alt del ולא כלום, רק ריסט. אח"כ זה התחיל להיתקע גם באמצע אתחול המחשב, למשל הייתי יכול להיתקע במסך שרואים את הלוגו של אקספי. עשיתי הכל, הרצתי סריקת וירוסים, סריקת דיסק (scandisk), איחוי דיסק ואפילו סיסטם רקוברי, ושוב הכל מהתחלה ועדיין, המחשב מסרב לעבוד. כל הנסיונות האלה הביאו אותי למסקנה שזו בעיית חומרה. פתחתי היום את המחשב (המארז) וגליתי שהמאוורר על המעבד לא עובד, נגעתי במעבד והוא היה רותח, כנ"ל הזכרון הפנימי. ובקיצור.. המחשב פשוט לא עובר את השלב הראשון שהוא מראה איזה כרטיס מסך יש לו ולא עולה. מי שיכול להגיד לי, או לנסות לחשוב מה הבעיה אני ממש אודה לו ! נ.ב המחשב הוא פ…

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by 114508534,

אחרי שחיברתי את חיבוריי החשמל מן הכפתור , המחשב נדלק אבל יש ציפצופים (ארוך-מפסיק-ארוך-מפסיק-ארןך וכך הלאה ) והמסך לא עולה , אין שום הודעה על המסך -מזה אני משיג שכרטיס המסך במקום ועובד. מי שיוגע מה אומרים הציפצופים הנ"ל שיגיד לי בבקשה .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני חדש במערכת הפורומים של HWzone ומקווה להשתלב יפה! יש לי כמה מושגים שהייתי רוצה שתסבירו לי - בתקווה שהפורום הזה מתאים אז ככה: מה זה הייטסינק, מה זה pc3200 הבנתי שזה מהירות זיכרונות אבל לא הבנתי בדיוק איך זה הולך, ומה הקטע של ה Mhz במעבדים והזכרונות - כלומר נגיד המעבד הנוכחי שלי הוא amd athlon 900 אבל יש לזה מספר שונה ב Mhz , איך זה הולך ומה זה בדיוק - תודות לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Mohican,

שלום לכולם, הצורב שלי הוא Ricoh RW7120A ומערכת ההפעלה היא XP PRO. יש לי שני דיסקים קשיחים על IDE 0. על IDE 1 ה-CD הוא MASTER והצורב הוא SLAVE. כולם מוגדרים על DMA if available. בשבועיים האחרונים התופעה היא זו: אני מכניס לצורב דיסק, מקורי/צרוב/ריק מתוכן (לפני צריבה) לא משנה איזה סוג, והוא לא קורא אותו. הנורה נדלקת לשניה שתיים, נכבית וכלום. עצה למישהו?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by kuziz,

המיקרוםון שלי אינו עובד גם אחרי שניסיתי לבדוק אותו בהגדרות הקול אנא עיזרו לי??????????????? במידה ואין פיתרון האם אני יכול להוסיף כרטיס קול הכרטיס הנוכחי on-board אין בעיות בשמע

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by 114508534,

פירקתי היום את כל המחשב שלי הוצאתי הכל ובדקתי ניקיתי ואחרי שחיברתי הכל בחזרה הכפתור לא מדליק את המחשב , אני בטוח שהבעיה היא שהתבלבלתי בחיבור הכפתור . איך בידיוק צריך לחבר אותו לפינים .

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by D_Devil,

שלום קניתי הגה של Genius Speed Wheel Formula התקנתי אותו והגדרתי הבעיה היא שאחרי שאני מגדיר את ההגה הסמן של האיקס כל הזמן רועד: מה שלא רואים בתמונה הוא שהאיקס כל הזמן זז וזה מפריע במשחקים זה לא נותן לי לקבוע כפתורים המשחק חושב שהגז לחוץ כל הזמן. איך אני יכול להגדיר את ההגה בצורה נכונה וטובה? תודה מראש מאור.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  19. Started by bad-sector,

משהו מאוד מוזר קורה לי בצורב שלי,נתונים אני צורב חופשי, צרבתי 7 דיסקים של מוזיקה שכולם או נתקעו בזה אחר זה או הושלמו והתוכנה מראה שהדיסק סיים אבל הם לא עובדים בכלל, מיד אחרי ה 7 האלה צרבתי 3 דיסקי נתונים שנצרבו בלי בעייה, מה זה יכול להיות? צורב TEAC52, כל תוכנת צריבה אפשרית אותה תקלה, יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by kbahar,

יש לי בעיה המחשב נדלק אך המסך שחור אין ספירת זיכרון ונורת ה HDD נדלקת באופן קבוע

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by עינב,

תשמעו תשמעו .. בעיה נוספת אחרי ש WIN98 הותקן עכשיו הוא מסרב לעלות כי הוא לא מזהה את העכבר הוא כל פעם עושה לי ריסט .. מה יכולה להיות הבעיה .. עכשיו שתבינו החלפתי לוח אם שהוא P166 . ואת העכבר שמתי על COM2 עם הפס האדום לכיוון 1 . ולגבי הגדרות בביוס אני ממש חלש . מישהו יכול לעזור.. ?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  22. Started by yosi-m,

הכרטיס טלויזיה שלי PINNACLE PCTV עושה DELAY בין הקול לוידאו בקובץ שני מקליט, ז"א בזמן שאני מקליט הכל בסדר, אבל שאני מריץ את הקובץ שהוא הקליט לתוכו אז הוידאו מגיע לפני הקול (לפעמים אפילו בכמה שניות !). ממה יכולה להיגרם הבעיה ? המערכת שלי היא P3 866MHZ 512MB SDRAM ASUS CUV4X-E MB HD ATA66

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by Athlon-WINGS,

אהלן.. לפני הכל, יש ברשותי לוח אם ABIT NF7 rev 2.0 יחד עם כרטיס קול תומך AC97, שישה ערוצים. אני כבר הרבה זמן מתוסכל מחוסר ה Surround ברמקולים שלי. הבעייה היא שכאשר אני מחבר את הכבל של החוט REAR (רמקולים אחוריים) למחשב, לא שומעים מהם כלום. לעומת זאת, כשהכבל של הרמקולים הקדמיים מחובר למחשב (לחיבור הירוק), הקדמיים עובדים. קצת מסובך מה שאמרתי, אבל ציירתי את זה בכדי שתבינו את הבעייה המרכזית כאן: אם תשימו לב, כאשר כל החיבורים תקינים, רק הרמקולים האחוריים לא עובדים. כאשר אני מנתק את הכבל השחור מהמחשב או מהסאב, שומעים בכל הרמקולים, אך לא בצורה של Surround. חשבתי אולי הכבל לא בסדר, אך הוא תקין; חיברתי אותו במקום הכבל הירוק והרמקוליים עבדו על הכבל הזה. אז חשבתי לעצמי שוב, אול…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ytell,

שלום במערכת שלי 2 כוננים קשיחים כל אחד עם מערכת הפעלה WINXP . ניתן לבחור בינהם על ידי תוכנת partition magic . כרגע יש תקלה במערכת שתהליך ה-boot לא מזהה אינפורמציה נידרשת לאיתחול אלא אם כן אני מבקש לבצע boot בעזרת cd ואז תוכנת bootmagic שוב מאפשרת לי לבחור את הכונן עם המערכת הנדרשת. נראה לי ש-boot record באחד הכוננים נפגע. האם אני צודק? איך מתקנים? תודה יואב

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by SandSt0rm,

אוקיי אז הבעיה היא ככה - קניתי מחשב חדש אתמול. המחשב עצמו לא מגלה את הכונן הקשיח בביוס, רק את הסידירום, ואני לא חושב שזה טוב שאני קיבלתי את המחשב אני ניסיתי להיכנס להתקנה הראשונה של windows xp [הכחולה הזאת] ועל ההתחלה אחרי שהוא טען את הכל הוא אומר לי שהוא לא מגלה שום hard disk והכפתור היחידי להמשיך זה [F3=QUIT] לבסוף ראיתי שמתי שהוא טוען את הדברים הוא נותן ללחוץ על מקש F6 לכמה שניות אחדות ששם אני יכול לטעון מהדיסקט שקיבלתי עם המחשב את הדרייברים של הSATA RAID ואז הצלחתי להמשיך להתקין אבל לאחר מכן בהתקנה הרגילה עם הגרפיקה נתקלתי בבעיה שהוא אומר לי שwindows לא מגלה איזה תוכנה כלשהי באמצע התקנת הקבצים ואם ברצוני להמשיך בכל מקרה.. אמרתי לו כן עכשיו שאני בתוך הwindows יש לי פה …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים