עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by urich,

כבר חצי שנה שהפלאש והשוקייב באינטרנט ממש איטיים מה שלא היה פעם למה ומה אפשר לעשות חוץ מלהפחית לתצוגה באיכות נמוכה.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by elad-k1,

אם מישהו יכול להשיג לי דרייבר יש לי מדפסת חדה משולבת HP PSC 1205 ואני לא מצליח להדפיס אם יוכל לעזור אני יודה לו תודה

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  3. יש לי בעיה קניתי היום PDA וUSB בכלל לא מזהה אותו בעוד שבמחשב השני שלי הוא זיהה תוך שניה... אני לא מוצא דריוורים חדשים או אחרים להוריד חוץ מאלה של הwindows שהוא מתקין לבד למחשב יש 6 USB את עכבר הוא מזהה רק אם אני מדליק את המחשב איתו כלומר אם אני ינתק באמצע ויחזיר הוא כבר לא מזהה.. יש איזה בעיה בדריוורים שלהם... ניסיתי להסיר אותם בדיוויס מנג'ר ולא עזר..

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by kob27,

יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4C800DELUXE ומערכת XP HOME . הבעיה היא שכשאני מוציא מכשיר מהUSB (לדוג': מצלמת אינטרנט או את הג'ויסטיק) המחשב מיידע אותי. אבל כשאני מחזיר חזרה הוא לא מזהה שנכנס משהו לUSB. רק אם אני עושה ריסטרט למחשב הוא יעבוד כשורה. ועוד בעיה היא עם מכשיר שניקרא TRACKIR (אם מישהו מכיר), שגם מחובר לUSB. הבעיה איתו היא שהוא לא עובד כשאני מפעיל את המחשב. כשאני מפעיל אותו כתוב לי לוודאות שהוא מחובר, והוא מחובר. גם אם אני מוציא אותו מהUSB אין את הצליל המוכר שמודיע שהוא יצא מהUSB, הוא כאילו לא מחובר כלל. רק אחרי מספר איתחולים למחשב (זה משתנה), המחשב מזהה אותו כמחובר. האם זה קשור ל PLUG IN PLAY\PLUG OFF PLAY ? האם זה אמור להיות ON בסטינג של הBIOS? האם אני צריך לעדכן את…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by BlackTalon,

יש לי נרו 6 ובהתחלה כשהייתי צורב דיסקים הכל היה בסדר ועכשיו כמה שניות אחרי שאני לוחץ burn הצורב מוציא ת'דיסק וזה כותב לי Please insert empty disc to write to... Disc require-cd-r\rw Disc type in recorder-(Empty האפשרות היחידה בחלון זה Cancel ואז אחר כך זה כותב aborted by user ניסיתי עם שני דיסקים שונים ובכל המהירויות זה קורה כל פעם... מה לעשות??? נ.ב תעיפו מבט במפרט שלי ותראו על איזה צורב, מערכת הפעלה, ועוד...אני מדבר

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by SixKiller,

אוקיי... יש לי 2 בעיות ב2 מחשבים שונים... אחד של אחותי ואחד שלי השני... אחותי.. : מלפני כמה שנים טובות היא קנתה את המחשב הזה... P3 766MHZ MB :N\A memory : 512 sdram gp : Voodoo 3 3500 em... thats about it בקיצור רק בחודש האחרון בערך הוא עושה בעיות האקס פי... הוא נתקע משמ כל שניה... אז פירמטנו והכל (אני וחבר שלה... הוא קצת מבין) ומשום מה זה נתקע רק באקס פי.... אולי יש בעיות תאימות...? זתומרת אקס פי והלוח ....(סתם דוגמא..) אז זה בעיה אחת... בעיה שניה אצלי...: לפני כמה ימים נשרף לי המחשב.... :\(http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=52788;start=0) בקיצור... לקחתי מחשב אחר לרשת... מחשב קצת פחות טוב וגם קניתי סך ב150 שקל משומש.... המסך הוא.…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. קניתי Radeon 9600 Pro 256mb של Gexcube מחקתי ת'דריבר של הכרטיס הקודם Geforce 2 GTS 64mb התקנתי ת'דריבר הכי עדכני שהורדתי מהאתר של ATI כן..ה-catalist 3.8 והפעלתי מחדש את המחשב. עכשיו המחשב זוחל...ממש אפשר לראות למשל כשאני מזיז חלון\סוגר חלון\לוחץ על משהו עד כמה המחשב זוחל... שום משחק לא עובד...ניסיתי להפעיל America's Army וגם GunBound ושניהם לא עבדו... חוץ מזה אני מצליח להגיע רק ל 100hz ב-1024X768 שימו לב למפרט שלי...דרך אגב, אתם המלצתם לי על הכרטיס הזה, אני כמובן לא מאשים אותכם, אתם יכולים לעשות רק טוב כמו שעשיתם עד עכשיו...ברור לי שמשהו לא בסדר וזה יסתדר...או שלא... זה הכל, אני חייב עזרה...בבקשה תעזרו לי! תודה מראש!

8. Started by Master p,

אוקיי, הנה פירוט של הבעיה: השתמשתי בתוכנה Driver Cleaner מצאתי בפינת ההורדות של האתר בכדי למחוק מהמחשב שלי כל זכר לדוטנייטור המעודכן שהיה לי ולהחליף אותו בגרסה ישנה יותר. אם אתם שואלים למה זה מכוון שהגרסא החדשה דפקה לי את המסך וכמעט לא יכולתי להשתמש במחשב ולשחק במשחקים שאני אוהב. ניסתי להתקין מספר דרייברים שונים בגירסאות 43-46 אבל מה שמוזר הוא שלאחר ההתקנה הדרייברים פשוט לא שם. הווינדוס פשוט לא יודע שהם מותקנים והם לא מופיעים בתור Display. כמו כן כשאני מנסה לשחק במשחקים הוא אומר לי שהכרטיס מסך שלי לא תומך ב OpenGL נ.ב: יש לי Geforce FX 5200

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by zzroni,

שלום. מחשב פנטיום 3 500mhz אני שם זיכרון 1 של 128mb > מזוהה נכון. כאשר אני מוסיף עוד מקל זיכרון של 128mb אז הביוס מזהה 192mb ביחד. כל אחד לחוד מזוהה נכון > 128mb. כשאני שם מקל אחד של 128mb ואחד של 64mb >הביוס מזהה רק 128mb. ה-64mb לבד עובד טוב. בקיצור - הביוס מוריד 64mb מהזיכרון. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dEaDPooL,

ואם כן , מה ניתן לעשות ? ??? תודה,

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  11. כאשר באקס פי אני מבצע כיבוי הוא לא נכבה אלא עושה ריסטר לעצמו האם למישהו יש פיתרון אני משתמש באקס פי פרופישונאל SP1

12. אני מחפש דרייבר לקול ואין!! פשוט אין השתגעתי כבר אין באתר של אינטל אין בשל קראיטיב באתר של אינטל בכלל רשום שזה Integrated, Analog Devices* AD1885 Integrated, Analog Devices AD1885 Creative 1373 בבקשה עזרו

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by barcelona2002,

אני זקוק לדרייבר של mad catz ג'ויסטיק לאקס פי דחוף תודה מראש :-[ :

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by zag_zag,

יש לי Radeon 9500 Pro, על המחשב הראשון במפרט היום חזרתי למחשב לאחר שהוא עבד כמה שעות, ולהפתעתי ראיתי פסים צבעוניים על המסך יחד עם התצוגה הרגילה של מערכת ההפעלה (כלומר, התצוגה של מערכת ההפעלה + פסים בהירים אנכיים). הבעיה קיימת גם במסך הטעינה של ה-Bios, ובמסכי הטעינה של חלונות. מבחינה חיצונית לא נראה שיש בעיה בכרטיס (המאוורר עובד). לא עשיתי לכרטיס OC, דאגתי לאוורור במארז (גם מתחת לכרטיס) יש עוד משהו שאני יכול לבדוק / לעשות לפני שאני מממש את האחריות (ונתקע עם Riva TNT2 :-\) ? עריכה: למקרה שלא ברור, אין בעיה עם כרטיס אחר (למשל Riva TNT2)

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by FireStar,

שלום אנשים בשבוע האחרון שמתי לב לרעש די מוזר מהמחשב שלי, מן המהום כזה שהולך וחוזר לסרוגין. בהתחלה חשבתי שזה אחד המאווררים, אז פתחתי את המארז וניסיתי לבדוק מה קורה שם. ניסיתי לראות אם יש איזה חוט שמפריע, משהו שמקצר אבל כלום. ניסיתי לנתק את כל המאווררים אבל גם זה לא עזר, כי לא מצאתי מהיכן מגיע מקור הרעש. ברגע שניתקתי אותם, הרעש המוזר הזה המשיך, ככה שזה שהם לא המקור. בכל אופן, אלה חמישה סמארט פאנים די חדשים, ככה שלא נראה לי שצריכה להיות להם איזה בעיה. בכל מקרה הבאתי שואב אבק, ועשיתי להם ולכל המארז ניקיון מבפנים, אבל גם זה לא השפיע. אז חברה, אני ממש משתגע, הרעש הזה קודח לי במוח יש למישהו רעיון ממה זה יכול להיות ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Mortar,

אני לא מצליח למצוא דרייברים נורמאליים בשבילו, אין אותו ברשימת הדרייברים של LOGITECH באתר שלהם, ואני לא מצליח למצוא דרייברים צד שלישי. הבעיה העיקרית בדרייברים שLOGITECH מציעים היא שה MOUSE ACCELERATION מופעל גם במשחקים וזה ממש ממש ממש מקשה על המשחק, ויש שם אפשרות לביטול ההאצה במשחקים אבל היא לא פועלת. עוד בעיה שיש, אם אני מזיז את העכבר מהר הוא משתגע ומתחיל לזוז בLOOPS כאלה... זה לא בעיה רק בעכבר הזה ספציפית, יש לי עוד עכבר כזה בדיוק בבית וגם לו יש את אותה בעיה. אם מישהו יכול לקשר אותי לדרייבר מתאים לWINXP או לאתר טוב זה יעזור מאוד. תודה.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  17. שלום לכולם, רציתי לדעת מה אני עושה עם המחשב הנוכחי שלי. מדובר ב Amd 896 Mhz (9X99.66 , צ'יפסט של VT8363 Apollo KT133 של VIA, לוח מסוג Chaintech 7AVA, זכרונות של Kingston 256 sdram ( שתי סטיקים כל אחד של 128) כרטיס מסך של Hercules - g Force 2 Mx400 32mb , דיסק קשיח של IBM - DLTA307045 של 45g 7200rpm, אני חושב שמחשב חדש הוא הפתרון בשבילי אבל רציתי לשאול אותכם, האם כדי לשדרג?, או שמע קניה של מחשב חדש תיהיה הפתרון בשבילי, תודה לכל העוזרים, עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by Danman,

(פרטי המחשב במפרט) בזמן האחרון לוקח למחשב הרבה זמן להעלות את הווינדוס, ובמשחקים יש תקיעות קטנות וירידות חדות בFPS. שמתי גם לב שגם כשאין לי אף תוכנה שפועלת ברקע יש לי ניצול גבוה של זכרון ומעבד ב task manager. הרצתי בדיקה ב NAV2004 והוא לא מצא וירוסים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by TapUdi,

שלום, לפני כמה ימים אבא שלי החליט שהוא רוצה לפרמט את ההארדיסק(הוא לא הראשי אלא המשני) הוא עשה את זה בצורה מוזרה שזה דרך המחשב שלי ללחוץ על הימני ופירמוט הפירמוט עצמו נעצר באמצע משום מה ומאז הכונן רשום כ- Dynamic Disc ניסיתי לפרמט בכל דרך אפשרית את הכונן כולל דרך הבוט דיסק של XP ועדיין אותו דבר אין שום אפשרות ליצור לו פרטישן חדש או לערוך את הנוכחי גם לא דרך Partition Magic 8 העובדה שהוא דיינמיק גורמת למספר תוכנות לא לעבוד איתו טוב בבקשה אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות תרשמו כאן תודה מראש

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  20. שבוע טוב לכולם , לא מזמן החלה לי בעייה מוזרה מאוד כאשר אני מדליק את המחשב הוא פשוט לא נכנס לעבודה .. כלומר המאווררים עובדים אבל הוא נתקע עם הנורה של ההרד דיסק פועלת קבוע ואין את הציפצוף הקטן הזה שצריך להיות ( מהביוס אני חושב .. ) המסך גם לא נכנס לעבודה . אני צריך לעשות איזה כמה פעמים RESET עד שהוא נכנס . זה קורה בדרך כלל 2-3 דקות אחרי ההדלקה הראשונה. למישהו יש מושג ממה זה נובע ?! ניסיתי לעדכן ביוס אבל זה לא עזר. עוד רעיונות ? המפרט למי שמעוניין נמצא במפרט מחשב. תודה לעוזרים.

21. Started by danik,

שאלתי פה שאלה בקשר ל: איך מורידים תוכנות שרצות בהתחלה בWINDOWS כמו WINAMP ICQ KAZAA וכו.... מדובר בWINDOWS 2000 בWINDOWS 98 יש אפשרות להיכנס לMSCONFIG ב2000 אין אפשרות כזאת... אבל אני לא מוצא את השאלה הזאת בפורם, גם לאחר החיפוש...

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  22. כפי שציינתי יש לי זכרונות של מושקין בלאק לבל 1. (512 2X). עכשיו המתחים שלהם נמוכים מאוד הם מתחילים במשהו כמו 2.40 ואז יורדים בהדרגתיות ל2.22 או 2.35 פעם אחת הם ירדו אפילו מתחת ל2.00!! הם היו על 1.92,1.95. הלוח הוא ABIT IC-7 והמעבד 2.4C. מה יכולה להיות הבעיה?? ומה אומרת ההודעה הבאה: Large memory systems (1GB or greater) should use Registered/Buffered memory, especially if more than 2 are installed on the same channel. This improves signal quality by reducing the load on the chipset channel. While these modules add an extra clock delay due to the on-board buffers (thus CL2 effectively becomes CL3), the stability will be worth it. Server chipsets with many memory slots gener…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ORrrr,

אז ככה אני בלי קשר לזה שזה נתקע כל כמה זמן כאילו המשחק ולפעמים אפילו המסך הופך לשחור ואי אפשר לעשדות שום דבר חוץ מלכבות ת המחשב ידנית, הדעתי לשלב שאני מתחיל בתוך הסירה בשביל לצלול כנראה, ושלוש פעמים אני כבר מנסה וזה נתקע. אנא עזרו לי? מפרט+דריברים 3.9... דרך אגב זה קורה רק במשחק הזה, והחום של המעבד הוא 36 מעלות עכשיו אז אני לא חושב שזה קשור לחום. תודה..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by עינב,

יש לי בעיה בהרכבת מחשב פנטיום 166 . אני מרכיב את הזכרונות ואת הכרטיס מסך , מדליק את המחשב והוא לא נדלק... (הכוונה במסך לא רואים כלום ) . עכשיו הלוח אם עבד מקודם על מחשב אחר... מישהו יכול להציע מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  25. Started by Thunder Storm,

מי שזוכר שהיה לי בעיית IRQL דרייבר בדר"כ באייסיקיו לא מצאתי פיתרון ובכן בהודעה האחרונה הכחולה שהמחשב שלי פתח היה רשום שאני יגדיר בביוס איזה משהו שלא יתפוס מקום/זיכרון/דאטה משהו מהסוג הזה וחיפשתי שם ולא מצאתי שום דבר יש למישהו מושג מה אני עושה כי פירמוטים לא עוזרים מנסיון אישי בעסק... דחוףףףףף תודה רבה רבה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים