תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות. אני משחק ב-CRYSIS ויש לי מין תקיעות ואיטיות במשחק מידי פעם. כמו כן העבודה במחשב MS OFFICE לא נראה לי שזה מה שאני צריך לקבל ממחשב כזה. איך אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב כגון:עבודה של ההרדדיסק,מעבד,זיכרון וכו... המפרט של המחשב שלי הוא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP45-DS3R ANTEC SONATA III 500W Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA Seagate 500GB Sata II 32MB Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Kingston 1X2GB 1033MHZ
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מחובר דרך bezeqint ב- ADSL 750kb אני משתמש במודם USB ale 130, וכל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט לאחר כמה זמן של שימוש, זה לא מתנתק ואז כשאני סוגר את המחשב או עושה ריסטארט אז זה סוגר לי משהו בשם connection tray, ואז זה לא עושה ריסטארט אלא נתקע ב- saving bla bla bla למישהו זה קרה פעם? מישהוא יודע איך לתקן את זה?
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
השאלה הראשונה שלי זה האם יציאות ה-5.1 יעבדו לי ק עם הדרייוור של הכרטיס קול, ללא תוכנה וכו', יש לי כרטיס של Creative Labs EMU10K1-JFF ואני רוכש בקרוב מע' קולונוע 5.1 של לוגיטק או Creative שבזה אני מתלבט גם איזה מערכת לרכוש, תקציב הגג שלי הוא 500-570 ש"ח, שמעתי ולפיסקירות יוצא שה-logitech X-530 לא רעה. אבל אחרי בדיקה שלי אחרי התקנת הדרייור של הכרטיס קול והפיכת המצב במאפייני שמע ל-5.1 שזה לא עזר בכלל כלום לא קרה רק היציאה הירוקה עובדת לפליטת סאונד, השחורה והירוקה לא עובדת חיברתי עוד מע' רמקולים לשחורה כלום וגם לכתומה ועדיים כלום רק בירוקה, ומפה הבנתי שהשיטה להפוך את זה במאפייני שמע ל-5.1 בכלל לא עוזר וצריך את התכונה של קרייטיב שתיגש לדרייוור של הכרטיס ותפתח את היציאות האלו, …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי סוף סוף תמארז החדש שלי הLANFIRE מזיגזג ואני חייב לומר שיש להם אחלה שרות עכשיו לבעיה המארז יש בו פאן באס ומסך LCD עכשיו הסתכלתי על המסך LCD וראיתי שהוא מורכב הפוך חח ממש לול כנאה הטיונאים שם לא יודעים לקרוא אז איך אני הופך אותו? יענו זה משהו כזה רק שהמסך הלסידי הורכב בצורה הפוכה אבל הפאן באס לא איך אני הופך רק תמסך? ועוד שאלה קיבלתי עם המארז מעין טבעת כזותי מברזל למה היא משמשת?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, היה לי כונן חיצוני של WD, אך החיבור מיני USB שלו התפרק מהלוח חשמל, אז הוצאתי את הכונן עצמו מהאריזה, וחיברתי אותו למחשב, באמצעות SATA2 וsata power. עכשיו, בביוס הוא זהה את הכונן של WD, וכשפתחתי את הווינדוס הוא הראה לי שהוא מותקן באמצעות מנהל ההתקנים של הווינדוס, אך אין את הכונן במחשב שלי. כשנכנסתי למנהל ההתקנים, הכונן הופיע ככונן לא מוקצה. האפשרות היחידה שיש לי זה התקנת אמצעי אחסון חדש. יש לי שם הרבה חומר, אז אין מצב לעשות לו אתחול. מה ניתן לעשות אם כן? תודה רבה! http://srv2.jpg.co.il/5/5159d85e732f2.png
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם ישנן תוכנות נוספות שבודקות את רכיבי המחשב? כשם שעושה התוכנה MEMTEST לבדיקת זכרונות המחשב.. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום.. אני יתאר לכם בדיוק איך זה קרה אני הייתי במחשב כרגיל כיביתי אותו בצורה רגילה (התחל + כיבוי) לאחר מיכן הוא התכבה כשורה יום לאחר מיכן אני בא להדליקו ואז הוא נדלק ואחריי 5 שניות בערך הוא ניכבה ואז בפעם השנייה שוב ניסיתי ואז הוא ניכבה אחריי 4 שניות ככה ניסיתי עד שהוא ניכבה אחריי שנייה אחריי שניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי בחזרה אותה בעייה כרגיל אחריי 5 שניות ניכבה .. הוא אפילו לא מגיע למצב שאני רואה את הטעינה שלו על המסך! אגב מלפניי איזה חודשיים אני החלפתי לוח אם + כרטיס מסך + מערכת קירור חזקה + ספק כח והוא כבר חודשיים פצצות עובד אז מעניין ממזה זה יכול לקרות.. אגב בדקתי אולי זה משהו בכפור אולי הוא נידפק אבל בדקתי את זה למשך איזה 10 דקות והגעתי למסקנה זה לא מימנו כי רואים לפ…
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי מצב שבו שני דיסקים מחוברים במחשב אחד. אני מעוניין להיכנס לחלונות בדיסק 1 שהוא בחיבור SATA ושתהיה גישה באקספלורר לדיסק השני שהוא EIDE. הבעיה היא שחלונות מותקן במחיצה D בדיסק הראשון ובאתחול המחשב המחיצה הראשונה של הדיסק השני מקבלת את האות D וכך לא ניתן להיכנס לחלונות. האם ניתן להגדיר איכשהו שהמחיצה הראשונה של הדיסק השני תקבל אות אחרת עם אתחול המחשב? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי בעיה ואני לא מצליח להתקין את הדרייבר של הקול וגם התקנתי משחק ואז כשאני פותח את המשחק זה פותח לי חלון של !!DIRECTSOUND ERROR ומתחת לזה כתוב DIRECTSOUND 8
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הלוח הוא: HPCompaq DC-7600 ההודעה: 917 front audio not connected , יש אפשרות לבטל את ההודעה? ( ללא הביטול חייב ללחוץ F1 שהמחשב יעשה BOOT) חיפשתי בכל הפורומים ולא מצאתי פתרון, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין, הכבל של הAudio לא קיים ,כי זה מארז אחר ואין את החיבור לשמע הקידמי) תודה רבה, לירן
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של Abit KV8 Pro וקניתי את הHD הזה: WD1600AAJS 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II מKSP. חיברתי את הכבל מידע לחיבור SATA1 בלוח אם ואת כבל החשמל. שהכנסתי את הדיסק של XP הHD לא זוהה, הבנתי שאני צריך דריבר (מה שאין לי). אז נכנסתי לאתר היצרן ומצאתי הורדה לדריבר של SATA לדגם הלוח שלי. הבעיה היא שהקובץ ZIP שהורדתי ובתוכו הרבה קבצים שוקל קרוב ל7MB, איך אני אמור להכניס את זה לדיסקט?! ולפי מה שהבנתי רק עם דיסקט אפשר להתקין SATA על XP. מה עושים? איך אני אמור להתקין את הHD? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לפרמט את המחשב של דודתי. מה שיש לה שהמחשב עולה ולא נכנס לווינדוס. כאילו אחרי הטעינה של המחשב הוא פתאום מפסיק לעבוד. יש אפשרות להכנס למסך הביוס. נכנסתי ולא מצאתי שם את האפשרויות בחירה/בחירה שהמחשב יטען ישר מהדיסק של הווינדוס. זה מה שכתוב בעמוד של הביוס. bios fenrures serup 2A7G9KPNJ. יש לי תמונות של העמוד שצילמתי בפלאפון אם יהיה צורך.. אודה לכם על עזרה. תודה מראש. למי שלא הבין- אחרי הטעינה המחשב לא מפעיל כלום. הוא לא מגיע אפילו למצב שרואים טעינה של ווינדוס. אחרי שהוא שואל אם אני רוצה ללחוץ על del הוא מפסיק לעבוד. אחרי שאני לוחץ על del זה מגיע לי למצב של הביוס שיש בתמונות. אין שם איך להכנס לבוט..ואני לא יכול לעשות שהמחשב יפעיל את הדיסק של הווינ…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואני גם רוצה לעלות את הקובץ הזה ליוטיוב איך אני מלביש עליו איזה תמונה אוו משהו כדי שזה יתאפשר.. כי אי אפשר לעלות אדיו ליטיוב !! אשמח לעזרה ממש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי motorola e398 והכרטיס זיכרון שלה הוא מסוג transflash. עכשיו....כרה משהו והכרטיס ננעל או משהו ואני לא יכול לכתוב או למחוק ממנו דברים רק לקרוא ממנו.... שאני מנסה לבצע איתחול או פירמוט דרך וינדוס הוא רושם שלוינדוס לא הייתה אפשרות להשלים את התהליך... ניסיתי את זה על כמה מחשבים אפילו וזה לא עובד בכולם אותו בעיה.... בבקשה שמישהו יעזור!!!
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לאחרונה חיברתי את המחשב לטלויזיה lcd ונתקלתי בבעיה בצפיה בסרטי hd. כשהמחשב מחובר לטלויזיה הסרטים משום מה לא עובדים (חוץ מהסאונד) על שום תוכנה מה שלא קורה אם אני מחבר את המחשב למסך סטנדרטי שאז כל התוכנות עובדות. הוא לא מפעיל רק סרטי hd. סרטים בפורמט avi פועלים. התוכנה היחידה שהצלחתי להפעיל בה משהו הייתה bsplayer לאחר ששיניתי איזה משהו בהגדרות שם של ה video rendering אני חושב. אבל גם כשהוידאו פעל הכתוביות לא פעלו (שוב זה קורה רק עם הlcd. על המסך הרגיל הן עבדו). אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני חצי שנה ויש לי בעייה שה- USB2 לא עובד הגעתי למצב שפתחתי את המחשב כדי לראות מה רשום על הלוח, ואכן כתוב ליד החיבורים של ה USB שזה SUB2 אני לא מבין גדול בחומרה לדוגמה ה-DiskOnKey אני מזהה שזה לא עובד במהירות של 2.0 בבית ובעבודה כן וגם בכל פעם שאני מחבר משהו הWindows מודיע שזה לא חיבור מהיר (וניסיתי לחבר לכל חיבור שקיים במחשב) אשמח לעזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אז נתקלתי בבעיה וניתחתי את קובץ ה-dump שלי וקיבלתי שהקובץ הבא הוא הבעייתי: ati2dvag.dll - נובע מהכרטיס מסך , עכשיו איך אני יודע עם זה חומרתי/תוכנתי...שזה לא התנגשות דרייברים או כל דבר אחר... עשיתי חיפוש בגוגל לא ממש הצלחתי להגיע לתשובה. תודה. האם המידע פה עונה לי לפתרון המתאים ? http://www.sightsea.com/pghpchd/pages/infinite_loop.html הבנתי שצריך לעדכן את ההתקן , אבל את החלק השני לא הבנתי: Select Install from a list or specific location (Advanced) Choose Next(button) Select "Don't search. I will choose the driver to install." Choose Next(button) Select PCI standard PCI-to-PCI bridge Hit Next(button) Hit Finish(button) Reboot.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אז היום בלי קשר לחיים הכרטיס קול או האוזניות החליטו לא לעבוד טוב. דבר ראשון,יש סאונד אני שומע.אבל מתי שזה מגיע לכל מיני צלילים ובאסים משו לא "עובד" האוזניות שלי זה corsair hs1 שיש להם כרטיס קול מובנה (USB). היום בלי שהתקנתי\מחקתי משו פתאום משו נדפק בהם משו שקשה להסביר..מוזיקה אני שומע סבבה אבל במשחקים לדוגמא אני לא שומע צלילים חלשים כמו צעדים או טעינה של הנשק אבל יריות ופיצוצים שומע (אין קשר לעוצמת ווליום) ניסיתי לעדכן את הדריבר של הלוח אם וריסט למחשב - לא עבד ניסיתי להתקין realtek hd sound manager וזה בכלל לא עובד משום מה. ככה ניראה הדרייבר של האוזניות http://gyazo.com/3004df6405191eaf6ee68021bddc5ce4 כמו שאתם יכולים לראות המיקום של הכיווני סאונד לא כמו שהוא אמור להיות …
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי את המקלדת מולטי מדיה של מיקרוסופט ויש לי בעיה שמפריעה בעיקר במשחקי מחשב אי אפשר ללחוץ על יותר מ2 מקשים בו-זמנית... זה עושה כזה ביפ וגם עוד משהו... איך מבטלים סטיקי קי... ומה זה? גם במשחקי רשת.. אי אפשר ללחוץ הרבה על שיפט
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
זה די מעצבן כי לפני שבוע הכל עבד מעולה ופתאום בעיה שפתרתי לפני כחודשיים חזרה.. והפעם משחה תרמית לא פותרת את התקלה. טוב אז הבעיה היא שכשאני מפעיל משחק הטמפטורה מתחילה לעלות בהדרגה מ50 (שזה ברגיל) ל100 ואז המחשב מתכבה. בהרצת סירטוני יוטוב ברזולוצייה מלאה זה עולה ל70 מעלות אבל זה לא ממשיך לעלות.. ניסיתי: -לנקות מאוורר של המעבד (מספר פעמים) -להחליף משחה תרמית (עכשיו עשיתי וגם לפני כ5 ימים) -להדק את המאוורר הראשי החלפתי מאוורר לפני כחצי שנה בגלל אותה בעיה וזה עבד פיקס 4 חודשים לפני חודשיים התקלה הזאת שיש לי עכשיו הייתה.. שמתי משחה תרמית והיא נפתרה עכשיו זה לא פותר את זה (יכול להיות שלא שמתי מספיק משחה תרמית? המפרט (מחשב די ישן רוב הרכיבים כבר בני 5 שנים): AMD Athlon 64 X2 dual…
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש התקנתי גרסה חדשה של WIN 8 PRO 64 BIT, לאחר ההתקנה, התקנתי סקייפ ותוכנות נוספות שלשיחות באינטרנט ולאחר שימוש בהן כל חברי אמרו לי שהסאונד שמגיע מהמחשב שלי נמוך מאוד(מהמיקרופון) ואני חייב ממש להדביק את המיקרופון לפה שלי על מנת שישמעו אותי. המיקרופון הזה נבדק על מחשבים אחרים ובהם הוא עובד היטב, לפני התקנת הוינדוס 8 היה על המחשב הזה XP וכאשר השתמשתי בXP הסאונד שיצא מהמיקרופון היה טוב. השאלה שלי היא מה לדעתכם הגורם לתקלה זו וכיצד אני יכול לפתור אותה. תודה מראש, עופר.
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לוח האם שלי באחד המחשבים לא תומך בכרטיסי גיפורס בכוונה שאין לי חריץ שיתאים לכניסה של הכרטיס. ואני צריך יציאת TVOUT האם ניתן לעשות משהו בעיניין???אולי יש כרטיסי מסך עם טי וי האוט שניכנסית בחריצי PCI רגילים??? תודה.
-
- 14 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, התקנתי וחיברתי למחשב החדש שלי צורב IDE אבל הלוח והמחשב לא מזהים אותו... שיחקתי גם עם הג'מפרים... תודה
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קרה לי משהו הזוי...פתאום בלי סיבה אני נכנס למחשב שלי ו-2 כונני הדיסקים שלי לא מופיעים(צורב, וצורב DVDׂ) נכנסתי למנהל ההתקנים, ומסתבר ששניהם מופיעים עם סימן קריאה לידם. כשאני לוחץ על פרטי הבעיה מופיעה לי ההודעה הזאת- ל- Windows אין אפשרות להפעיל התקן חומרה זה מכיוון שפרטי התצורה (ברישום) אינם שלמים או שהם פגומים. (קוד 19) מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
החלפתי מקלדת ולא עזר החלפתי למקלדת USB וגם לא עזר אולי בהגדרות משהו נדפק ?
-
- 5 תגובות
- 18.8k צפיות
-