תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני הורדתי את המשחק בטאל פילד 1942 מהתוכנה BT (אם מישו מכיר) ובדרך כללים זה מוריד קבצי ISO BIN וכד' אבל הפעם ז הוריד לי קבצים שאנ יממש לא מכיר ושאי אפשר לצרוב אותם כBURN IMAGE מישו יודע איך אני פותח את הקבצים??
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום רב... הייתי רוצה שתעזרו לי ותגיידו לי איך מעכנים את הביוס בלוח DFI CA64-BC מצאתי על ידי חיפוש בגוגל את זה : http://www.driverscollection.com/?H=CA64-BC&By=DFI אבל אני לא יודע מה לעשות הלאה...! בבקשה תעזרו לי! בתודה Anas-Nanas
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה, לא ידעתי בדיוק איפה למקם את הבעיה אך מכיוון שהנושא קשור במישרין או בעקיפין (נדמה לי בכל מקרה) למקלדת, אז אני פותח את התר'ד כאן, אז ככה: משום מה, כל פעם שאני לוחץ על כפתור מסוים במקלדת, לא תמיד אבל לעיתים די קרובות המחשב מתפקד כאילו הוראתי עליו, למשל אני לעיתים לוחץ על כפתור מסוים הוא פותח לי את חלון ה Search של ווינדוס, פותח לי את הווינאמפ (ד"א הווינאמפ שלי משום מה נפתח כל פעם יחד עם ה Task Manager) , אני מנסה לרשום אות מסוימת זה רושם לי לפנייה # או כל קישקוש אחר כנ"ל בצ'אטים במשחקים, אני לפעמים רושם באותיות גדולות אז אוטומאטי זה מצרף לי אות לפני האות שאני מקליד וכדומה... מי שלא הבין מדובר במערכת הפעלה Xp Pro, מקלדת של Vivanco למרות שהבעיה לא במקלדת לד…
-
- 10 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
קניתי לוח GA-7N400-L כמובן של GIGABYTE, ומעבד XP 2600 חמוד. אך למרבה ההפתעה הלוח לא זיהה לי את המעבד וכתב שהוא פועל במיהרות של 1100 MHZ מישום מה... על כול פנים התחלתי לשחק עם הג'אמפרים (הקופסאה מ1 עד 6) ולאחר משחק מסויים הגעתי למצב שהלוח מזהה לי שהמעבד הוא XP 2200 !!!!! למה??? מישהו יכול בבקשה לעזור לי לעדכן ביוס אולי? לשנו ג'אמפרים? משהו?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום! יש לי הארד-דיסק שהתקנתי בו ווינדוס אקס פי... אבל התחרטתי ועכשיו אני מעדיף שלזמן הקרוב הוא יהיה ריק! אבל אני לא מצליח לפרמט אותו דרך דיסק בוט של 98! אולי זה בגלל שהוא בNTFS בבקשה בבקשה תעזרו לי! איך אני יכול לפרמט אותו? שיהיה פשוט ריק...או עם המחיצות שכבר יש לו..! בתודה Anas-Nanas
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
תשמעו- לאחרונה יש לי בעיה ממש רצינית במסך... כשאני מדליק את המחשב הכל טוב ויפה והמסך נדלק בלי בעיות...אבל אחרי נגיד 5 דקות אם אני עושה ריסט או מפעיל מחדש ת'מחשב לא משנה באיזה וינדוס היתי- המסך מהבהב פעמיים בצבע ירוק ואחר כך בצבע כתום ולא נדלק...ככה אני צריך לריב עם המחשב בערך איזה 5 דקות או אפילו 10 רק שידלק המסך המזדרגג הזה...זה לא הכבל של החשמל.. כי החלפתי ואותו הבעיה...אולי זה הכרטיס מסך.. או החיבור של המוניטור עצמו..בכל זאת אין לי מושג ואני צריך עזרה דחוף... תודה!...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר יודע שזה בעיה במסך כי חיברתי מסך אחר לאותו מחשב ולא היתה בעיה וחיברתי את המסך הזה למחשב אחר וכן היתה בעיה בכל מקרה הייתי רוצה עוד דעה ממכם שתגידו לי ממה יכולה לנבוע הבעיה הזאת ואם יש עוד אפשרות חוץ מלשלוח להחלפה\תיקון.. במסגרת הכל פתאום נמשך, לדוגמא אני שם אייקון בשורה הראשונה (העליונה) בדסקטופ ואותו איקון על השורה השניה. בשורה הראשונה הוא נראה הרבה יותר דקיק, משוך כזה.. אותו דבר קורה במסגרת כולה, גם בצדדים חשבתי בהתחלה שזה אולי משהו עם הכיוונים של החצים אבל לקחתי את התזוזה, והתחלתי ללכת עם התצוגה במסך למעלה ולמטה שהוא היה באמצע המסך הכל היה טוב ויפה שעם החיצים העלתי את התצוגה עד הסוף הוא חזר להיות כזה קקה עכשיו שאני מעביר לדוגמא חלון קטן באמצע המסך בזמן שהדסקטופ …
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף!! אני לא מצליח לפרמט את הווינדוס אקס פי שלי ואי אפשר להיכנס אליו דרך הבוט אני חייב עוד דרך טובה לפירמוט ודרך הדוס זה רושם לי שאי אפשר ההארד דיסק בשימוש אז איזה דרך יש???? :'(
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה - לא ניתן להתקין דרייברים לצ'יפסט nForce (תחת WinXP). ניסיתי מספר גרסאות. מופיע הלוגו של nVidia, עם הסמל של ההתקנה, ולאחר מכן לא מופיע שום מסך, שום כלום. לא התקנתי חומרה\תוכנה חדש ... יש לציין כי לפני מספר חודשים, לאחר התקנת ה-Windows ההתקנה עברה חלק וללא שום בעיות. האם קיים כלי להסרה של הדרייברים? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה שהמחשב נתקע במשחקים מסוימים. יש משחקים בודדים שלא נתקעים. רוב המשחקים נתקעים בצורות שונות ומשונות ובמקרים כאלה ואחרים אבל באופן קבוע. אני אפרט פה את כל הבעיות שיש לי בתקווה שמישהו יתן לי פתרון. בהתחלה כשראיתי שמשחקים נתקעים חשבתי שזה בגלל באגים. אבל עם הזמן ראיתי שזה קורה ביותר ויותר משחקים והבנתי שהבעיה אצלי. לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך המחשב שלי נתקע רק לעתים נדירות. אני חייב לציין שהבעיה היא לא במשחקים עצמם. אין לי וירוסים, הדיסק הקשיח מאוחה, הטמפרטורה של הרכיבים היא נורמלית, ואין לי בעיה של חוסר זכרון פנוי על ההארד דיסק או שיותר מידי תוכנות פועלות במקביל. המשחקים שבהם המחשב שלי נתקע הם: 1) Americas Army המחשב נתקע לי רק במקרה אחד, כשזורקים עלי רי…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כותב בהצלחה קובץ על דיסקט חדש אך כשאני מנסה לקרוא אותו - מתקבלת הודעה שהדיסקט אינו מאותחל. כמו כן,דיסקט שנכתב במחשב אחר - מתקבלת אותה הודעה
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 2500+ והוא מאוד נחמד אבל המאוורר שלו עושה לי בעיות בהתחלה כנראה שלא חיברתי טוב ולכן היה 72 מעלות!!!! אבל עכשיו חיברתי שוב בתוספת משחה תרמית והוא נעה בין 45- 56 רציתי לדעת אם זה כבר נורמלי או שיש לי צורך לקנות מאוור חדש חזק יותר ואם כן איזה?? תודה מראש The-Devil
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה משחקים חדשים קיבלו הרגל מגונה ופשוט תוקעים את המחשב ישר כשמפעילים אותם. ולהלן פירוט (מצטער על המגילה) יש לי פנטיום 1.7 עם זיכרון RDRAM 256אם זה משנה, והיה לי כרטיס G- force MX200 אני חושב או משהו מעאפן כזה, אחרי שהחלפתי אותו לרדאון 9500 פרו משחקים כמו morrowind פשוט היו נתקעים ברגע שהמחשק עצמו מתחיל. ז"א התפריטים היו עולים אבל המנוע של המשחק לא. בנוסף לכך עוד עם הכרטיס החדש הייתי משחק בדנג'ן סיג' במקורי אבל עכשיו כשהתקנתי את האקספנשים (עם דרייברים חדשים יותר של כרטיס המסך) הוא נתקע אחרי כמה שניות של משחק.... יתן על כן גם המשחק Call of duty בשילוב עם הדרייברים החדשים ביותר עושה בעיות רבות יותר מאשר עם דרייברים קודמים ומדי פעם תוקע את המחשב לגמרי- מה שמח…
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לאחר קניה של ספק חדש מה שקורה זה ! נגיד המחשב לא דלוק הרבה זמן אם אני רוצה להדליק ואני לוחץ על הכפתור שמדליקים הוא לא נידלק רק מתי שאני מוציא את התקע מהחשמל ומחזיר אותו אז אני יכול להדליק את המחשב ונגיד אני מכבה את המחשב אז נשאר אור במקלדת דלוק אוףף כל שניה בעיה אחרת !! הספק חדש חדש !!
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי את המחשב לפני 8 חודשים - שנה, כמובן שדפקו אותי, אבל לא נכנס לזה. בהתחלה הכל פעל מצוין, אבל כבר לפני 3 חודשים מתחילות להיות תקיעות מוזרות במשחקים, כל התמונה קופאת למשך 12 שניות ויותר, לפעמים עם הסאונד ולפעמים לא. לעיתים הבעיה גוברת וצריך לעשות ריסטארט שדופק את המחשב. :'( אמרתי לחברה, והם החליפו לי הארדיסק, בהתחלה הכל חזר להיות מצוין, אמנם היו עדיין תקיעות, אבל עכשיו זה חזר להיות כמו פעם! זה בלתי נסבל! ועוד יותר מעצבן שאין לי מושג מה הבעיה! :'( המפרט הוא: 2.4B Asus P4T533-C 256MB RDRAM Geforce 4MX אם זה חשוב אז האחריות עדיין בתוקף. בבקשה תעזרו לי! :'( :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אהלן. תראו חברה אין פה פורום לפאלמים אבל עדיין אני אשאל בפורום זה כי זה באמת תמיכה טכנית... אז ככה... יש לי חבר שיש לו פלאפון NOKIA 3650 אבל אין לו איך להעביר את התמונות שיש לו בפלאפון למחשב כי אין כבל שתומך בזה... אבל לי יש פאלם M515 אבל הוא לא תומך בתמונות אז החלטנו לקנות כרטיס הרחבה SD 64 מגה לפאלם כדי שהוא יוכל להעביר לי תמונות לפאלם ואני משם למחשב ואז לדיסק... אבל מתי שניסינו להעיבר את התמונה זה מעביר ואז מקפיץ הודעה "Data recieved in an unknown format" יעני זה לא מבין את סוג הקובץ שהתקבל וזה סוג הודעה שהוא יקפיץ אם אין כרטיס הרחבה שתומך בתמונות... אפשר לשים תמונות על הכרטיס דרך המחשב כבר ניסיתי אז כנראה הבעיה היא שהפאלם קורא את המידע לפאלם עצמו שהוא לא יודע לקרוא תמ…
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את הסרט דרך הטלויזהיה ואני לא מצליך לראות אותו רואים הכול חוץ מהסרט במסך של המחשב ראוים אותו ובטלויזה לא מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
לא ברור מה קרה אבל כשאני מפעיל את המחשב הוא לא עולה : המנורות של המארז נדלקות אבל אין את הצפצוף של הביוס. ניסיתי להחליף ספק , ניתקתי את כל הכרטיסים , החלפתי זיכרון . מה עוד לבדוק ?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
האתר http://mysearchnow.com/ השתלט לי כבתור אתר הבית. כל פעם אני משנה ותוך 2 דק' הוא שוב חוזר להיות אתר הבית. עשיתי סריקה וניקוי עם Spybot-S&D (advanced mode) ועם Ad-aware 6 אבל הבעיה חוזרת. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ואחרי ארבע או חמש שעות שהוא פועל אני מתחיל לשמוע מין צפצופים מספק הכוח כאשר אני עושה את אחת מהפעולות הבאות: 1. גולל דף אינטרנט ארוך - גם בעזרת גלגלת העכבר וגם בעזרת המקשים PageDown ו-PageUp. 2. ממזער או ממקסם חלון. 3. גורר חלון. הצפצופים האלו ממש מעצבנים והם מופיעים כמעין "פידבק" לפעולות הללו. בהתחלה חשבתי שאלו בעיות של דרייברים של כרטיס המסך, כי הפעולות נעשות אחרי שינוי משמעותי בתוכן המוצג (כמו בגלילה של דף אינטרנט ארוך), אבל זה לא עזר. יתרה מזאת, גיליתי שגם ב-KNOPPIX שזה לינוקס שמריצים מתקליטור, יש את אותן בעיות בדיוק, כך שזה בטוח לא בעיה של דרייברים. הצפצופים האלו ממש אבל ממש מעצבנים ולכן אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי פתרון שיפסיק אותם. המפרט של המחשב: C…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! פבהפעלת המחשב עוד לפני שהארד דיסק עולה יענו בביוס מופיעה ההודעה הבאה אשר עוצרת את העלאה של הארד דיסק עד שאני לוחץ F1 "Warning! insert key pressed or clock gen. Watch Dog Reset Please Enter Them in setup and save setting before exit " מה היא אומרת ומה אניי עושה תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
הוא נותן לי איזה הודעת שגיעה כל הזמן מה זה http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632057290114531250-untitled.jpg למה זה נותן לי את זה אולי הספק דפוק ? למה זה עושה את זה ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחורשי הפורום שלום! רכשתי לפני חודשיים מחשב בעל : בשתי סטוקים להגברת הביצועים 2* SAMSUNG DDR 256MB 3200\400 סה"כ 512 מעבד INTEL 2.4 800 Mhz 512k cache לוח +EPOX EP-4PDA2 דיסק קשיח WD 80GB 8MB BUFFER כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 64 MB ועוד דברים שלא חשובים לבעיה עכשיו שמתי לב שהמחשב איטי מהרגיל . הוא בקושי זז יענו לוקח לו זמן לבצע פעולות פשוטות כמו כניסה לוווינדוס אקס פי והעתקת קבצים וכו' והבנתי שיש בעיה כנראה בביצועים. בדקתי בPCMARK2002 ואני לא יודע אם ביצועי הארד דיסק שלי , הזכרון והשאר תואמים את מה שקיבלתי כי אם לא אני אחליף חלקים הציונים: CPU SCORE 5700 MEMORY SCORE 6700 HD SCORE 1200 נ.ב. אין לי מושג איך לבדוק ביצועים ללוח אם ....... תודה למגיבים!
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
חזרתי היום הבייתה, הפעלתי את המחשב (ז"א הדלקתי את המסך, המחשב היה דלוק) ועבדתי עליו כמה דקות כרגיל. לפתע החלו קולות חזקים של קריאה מההארדיסק. נתתי לזה דקה, וכשהם לא הפסיקו, ובנוסף כל התוכניות שפעלו ברקע נתקעו, לחצתי על ריסט. המחשב לא סיים את הבוט וביקש דיסקט עם מערכת ההפעלה. כניסה לביוס הראתה שאחד ההאריסקים (זה שעליו מותקנת ווינודס וכל המידע שלי) לא מזוהה. כיבוי והדלקה לא עוזרים - רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
לאחר החלפת מעבד במעבד מהיר יותר, שינו לי גם קצת הגדרות ב WIN XP בחנות שבה קניתי את המעבד. כעת, ה LED של ה HD (על המארז) דולק כל שניה למשך שבריר שניה כשאין אף תוכנית שרצה. בדקתי ב Performance monitor של ה XP ושמתי את ה couneter: PhisicalDisc(_Total)\Disc bytes/sec שההסבר שלו הוא Disk Bytes/sec is the rate bytes are transferred to or from the disk during write or read operations וראיתי שאין שום כתיבה/קריאה מה HD. מה גורם ל LED להדלק?? האם אתם מכירים איזו הגדרה ב WIN XP שתשפיע על זה? או אולי איזה util שמראה מי ניגש ל HD או ל BUS? תודה מראש, יובל (מצטער אם זה לא הפורום המתאים)
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-