תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
בהדלקת המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: CMOS SETTINGS WORNG CMOS MEMORY SIZE WORNG PRESS F1 TO RUN SET UP PRESS F2 TO LOAD DEFAULT VELUES AND CONTINUE גרסת הביוס AMI ניסיתי F2 וזה לא פתר את הבעיה המחשב לא עולה לפני כחודש הגדלתי את הזכרון וגם הגדלתי את הזיכרון הווירטואלי בהתאם. למישהו יש רעיון לפיתרון בתודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ערב טוב חברים אני חייב לדעת בדחיפות, האם שאני הולך לעבודה בבוקר (למשך 10 שעות), האם להשאיר את הכפתור האדום שבמפסקים דולק? או לכבות את הכפתור הזה? (תראו תמונה מצורפת, אני מדבר על המפסקים הלבנים שבצד שמאל עם המתג ON/OFF האדום: http://img409.imageshack.us/img409/1184/dscf01482yd.jpg ) ונגיד וכשהמתג האדום מכובה ואני מדליק אותו, אז המחשב כזה נדלק ל3 שניות ואז מתכבה, האם זה גורם לו נזק? תשובות מקצועיות בלבד בבקשה! תודה רבה וערב טוב לכולם שי.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רב לכולם-יש לי בעיה שהמחשב אינו מגיב לעיתים קרובות ואף אין אפשרות לבצע איתחול אלא לאחר כיבוי מלא והוצאה מהחשמל. החלפתי\ביטלתי כל אפשרות לחלקי החומרה מלבד לוח ומעבד,ובהנחה שהסבירות נמוכה לבעיה במעבד,נראה לי כי הבעיה בלוח. בבדיקת מתחים עם תוכנות שונות,הכל נראה תקין מלבד המתחים של המינוס: מינוס 12 מראה מינוס 18 מינוס 5 מראה מינוס 8 האם כאן נעוצה הבעיה וכיצד אם בכלל ניתן לפתור אותה,ואגב החלפתי גם ספק כח,כרטיס מסך,hd,1.44,cd, תודה רבה mb asus/via cpu amd 462/1400
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב רק לפני חודש והוא קופא ושום דבר לא זז וצריך לעשות ריסטרט יש לי: E8400 3GHZ BOX Gigabyte EP43-DS3L 4GB EXCLERAM 800MHZ HD3850 Gigabyte 256MB Hiper 425W מה אני אמור לעשות מה הבעיה זה קורה כל איזה שעתיים
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעייה בכרטיס מסך מדגם nvidia geforce fx5700LE הכרטיס משום מה לא מוציא לי תמונה בחיבור לטלוויזיה ובעבר כן הצלחתי להוציא תמונה לטלוויזיה השאלות שלי 1. האם זה בגלל שאולי לפני הרבה זמן שיחקתי בהגדרות ומאז זה לא עובד? 2. האם הלכה לי היציאה למרות שלא נראה לי שהיא נשרפה או משו? אני התקנתי מחדש את הכרטיס הוצאתי אותו מהמחשב וחיברתי מחדש כלום לא עזר מחכה לתשובה ותודה רבה מראש כפיר
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
BIOS מזהה את ה HD אבל אין לי גישה אליו דרך ה Win או דרך DOS (אני לא מקבל את הנתיב של ה HD), בפרוט החומרה ובמנהל ההתקנים במחשב ניתן לראות את HD כיצד ניתן לגשת אליו ? או לגבות חומר ? תודה לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לאחי לוח gigabyte דגם ga-k8n ultra-sli אחי לא שמר על הדיסק שהוא קבל בקניה ובאתר של ג'גה בייט יש חרא דרייברים שעושים בעיה. השאלה אם ניתן להוריד את כל הדיסק שלם או אם יש למישהו את אותו לוח והוא יכול לעלות לי את כל הדיסק ואני יצרוב אותו. תודה מראש לירון.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
שלום עריכה: פתחתי את המכסה שעל גוף הקירור ומצאתי מלא גושים של אבק. ניקיתי הכל, חיברתי בחזרה. הפעלתי את המחשב 44 מעלות. אחרי חצי שעה של משחק 68 מעלות. וכבר ירד בחזרה לסביבות ה50 אחרי היציאה מהמשחק. ברשותי כרטיס מסך Gigabyte GeForce 6800GS PCIE יש לי את הכרטיס כבר כמעט שנה וחצי. מידי פעם אני בודק את הטמפרטורות של חלקי המחשב ב everest. עד להיום תמיד בחורף הכרטיס מסך היה בidle על כ52 מעלות ובקיץ בidle על כ60 מעלות. בדרך כלל במשחקים הכרטיס מגיע ל70-75 אבל לאחרונה שמתי לב שהוא מגיע לפעמים ל80-85 (בלי ארטיפקטים או בעיות כלשהם). תמיד אחרי משחק הכרטיס היה יורד בהדרגה בחזרה למעלות שכתבתי קודם. היום בדקתי באופן שגרתי וגיליתי שהכרטיס עומד על 68 מעלות בלי שום משחק/תוכנה כלשהם שעובדים …
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , יש לי בעיה רצינית עם הסאונד במחשב . מאז שעברתי מ98 לXP כרטיס הקול לא עבד כראוי , ולא שומעים סאונד (ד"א הכרטיס הוא Sound Blaster Live Value נראה לי) שאני מנסה להתקין את הדרייברים מהדיסק המחשב קורס ומציג מסך כחול מציק כזה (כן כן בXP) ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קרייטיב או מכל אתר שמצאתי , וכל הדרייברים לא זיהו את הכרטיס . ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מהמחשב אבל לא השפיע בכלל ניסיתי את האלה : http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1926&Product_Name=Sound+Blaster+Live%21+Value&OSName=Windows+XP http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1925&Product_Name=S…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
:yelclap: אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה וכאשר אני מעלה סרט ולאחר מכן מנסה לפתוח כתוביות,המחשב אני לא מצליח והסרט ממשיך ללא כתוביות. ניסיתי להעלות סרטים שונים וכתוביות מסוגים שונים אך עד כה ללא הצלחה,יש לציין שבמערכת הפעלה xp הישנה שהייתה לי לא נתקלתי מעולם בבעיה זו. אני משתמש בנגן bsplayer . אשמח לפתרונות ולחוות דעת בנושא. :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי חבריה, המחשב נדלק,מתחיל העלאה ,מגיע למסך השחור בו האפשריות להכנס לוינדוס "נורמל"-ואו במצב "בטוח" ואז הוא מאתחל מחדש אינו מגיע להעלאת מערכת ההפעלה. מה הבעיה ומה הפתרון? בעיה נוספת: ברגע שהמחשב מתחבר לחשמל הוא מתחיל לפעול,כאילו אין כל השפעה מכפתור כיבוי והדלקה,האם זה קשור? תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לאחרונה היו רעשים מעצבנים שבאו מהכרטיס מסך... אז הוצאתי אותו וניקיתי אותו... החזרתי אותו ועדיין אותם רעשים מעצבנים היו רק שהפעם היו לו נפילות... אחרי הנפילה השניה הוא ביקש לעשות ריסט בשביל שהשינויים יקחו אפקט ואז אחרי הריסט הוא לא נפל בכלל... אבל עדיין יש לו רעשים מעצבנים... מדובר על כרטיס מסך MSI 9800 PRO.... לא בדקתי טמפרטורה כי אין לי מושג איזה תוכנה בודקת טמפרטורה של כרטיסי מסך ומה הטמפרטורה הרגילה שלו... אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה, לאחי יש כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1650 PRO והמאוורר של הקירור שלו נשרף, אז חיפשתי לקנות איזה קירור טוב לכרטיס... אז מצאתי Accelero L2 Pro של ארקטיק קולינג ב80 שח בKSP בדקתי איתם אם יש מצב שזה אמור להתאים בעיקרון רשום לפי הוראות יצרן שכן וגם לפי מה שהם אומרים ואמרו שאם אני לא פותח אני יכול להחזיר, בסוף החלטתי שאני פותח כי אחרת למה קניתי את זה פתחתי והייתה בעיה קטנה עם רגל של הבסיס שנגעה באיזשהו אלמנט על המעגל של הכרטיס אז הורדתי את החלק הבעייתי, והוא לא נוגע באותו חלק כסוף על המעגל של הכרטיס אבל אחר כך הייתה בעיה נוספת כשבאתי לבדוק אם הכרטיס בכלל עובד עכשיו... הכנסתי את הפינים של הכרטיס מסך אל תוך הסוקט של הPCI-E כמו שצריך כמובן וחיברתי את הכבל שי…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ישנה בעיה באחת מהתכונות של התוכנה TVTOOL v9.7 אני מנסה להפעיל את התכונה Extension mode ליותר מידע היכנסו ללינק הבא: http://tvtool.info/manual95/content/english/tab_nview.htm#1 כל שאוכל למשל לראות הטלווזיה סרט ובמסך המחשב לגלוש באינטרנט כך שלא יהיה הפרעה בין המסכים מדוע תכונה זו אינה עובדת? :? הכרטיס שברשותי הוא GF4 MX 440 ועל פי התוכנה לא צריכה להיות בעיה עם כרטיס זה... ושאלה חשובה האם יש תוכנות אחרות שיאפשרו את המצב שהזכרתי מעלה?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח GIGABYTE X58A-UD3R, ויש לי דיסק WD פספורט USB3 כשאני מחבר את הדיסק לחיבור ה USB3 הכל עובד מצויין. כשאני מדליק את המחשב והדיסק מחובר למחשב, המחשב לא עולה ונתקע בחלון הפתיחה של החלונות 7. רק שאני מנתק את הדיסק ועושה ריסטרט המחשב עולה כמו שצריך, הדרייברים מעודכנים. יש פתרון יצרתי?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב תקשיבו יש לי בעיה יש לי מחשב שקניתי לפני שניים מחשב דיי טוב. עכשיו כל כמה זמן המחשב נעשה איטי או לפעמים כל המחשב ניתקע או שלפעמים כל הצבעים במשחקים שאני משחק נידפקים וכאילו. השאלה שלי. עם לקנות מאוורר חדש או לא? (תמליצו לי עם כן) העם הבעיה בכרטיס מסך שהוא: gforce 8800gt וכמה זמן אחריות של NVIDIA
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קודם שלום לכולם אני חדש פה בפורום =] אני רוצה לדעת איך אני עושה לאן (רשת) בבית בין שני מחשבים ובלי סיו'ץ ובלי ראוטר. ככה רגיל מחשב למחשב אני רוצה שרק מחשב אחד יהיה עליו המודם והשני פשוט יהיה לו אינטרנט דרך המחשב הראשי, איך אני עושה את זה, אולי יש פה מדריך באתר ,אני לא מצאתי ~תודה למי שעוזר~
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה עם אחד הכוננים בכל פעם שאני עושה RESTART מתבצעת סריקה לכונן E למיטב ידיעתי זה לא הכונן של WINDWOS 7 עושה הרושם שיש תקלה בכונן איך אני יכול להיות בטוח במה מדובר בבקשה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ איתכם בקשר לבעיה שיש לי עם צורב DVD. יש לי מחשב יחסית חדש ( חצי שנה ), חזק יחסית לתקופה שנרכש ( מעבד קונרו, זיכרון רחב וכו' ), ובין היתר צורב DVD של NEC ( לא יודע את הדגם הספציפי ) במהירות X18. הבעיה היא כזאת, מאז שנרכש, היתה לי תחושה שהצורב הזה, איך נאמר לא משהו, כשהוא נכשל לעיתים בקריאה של סרטי DVD מקוריים, אך ייחסתי זאת לתוכנת הצפייה. עתה יש לי בעיה קשה יותר. הצורב קורא וכותב באופן מושלם על דיסקים רגילים ( 700 מגה ), אולם, כשאני מנסה לקרוא DVD הוא נכשל בכל פעם. ניסיתי לצרוב שלושה דיסקים של DVD, בפורמט של מידע. הצורב עבד וצרב ( עם NERO 7 ), אולם לאחר הצריבה, הוא מראה שהדיסק ריק, כלומר, לא מסוגל לקרוא אותו. ניסיתי את אותם דיסקים על מחשב אחר, ושם כן ני…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ps4800d של אסוס ישן... ואני רוצה לעשות ניקוי כללי למעבד וסביבתו כייון שהמערכת קירור נראת כמו גוש ענק של הדברים שמוצאים מתחת לשולחן הבעיה שבניגוד למאוור עם הברגה יש שם שני תופסנים כאלה שמחוברים ולא הצלחתי לראות שום דרך נורמאלית להפריד אותם בשביל להוציא את המאוורר.. מישהו יודע איך לשחרר את המערכת קירור משם? שאלה נוספת: יש כזה דבר אהרדיסק שקט ?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום ! אז ככה אני בא להפעיל את המחשב ואחרי כמה זמן זה רושם לי הודעה bootmgr is missing ומבקש לאתחל מישהו יכול לעזור לי בזה ?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
תשמעו את הבעיה שלי נגיד אני צורב על הדיסק מישחקים או סרטים וכשה בסוף הצריבה אני מנסה להתקין את המישחקים הם עושים לי error אבל כשה הם היו במחשב הצלחתי להתקין אותם וגם עוד בעייה כשה אני מנסה להעתיק קבצים מהדיסק הוא לא נותן לי גם כותב איזה error תודה לכל העוזרים ;D
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק 7200 עם 25,000 שירים. הוא עובד ללא בעיה. עד אשר אני עושה עליו איחוי, או טעינה מלאה של רשימת השירים אז המחשב נתקע עם הנורה פועלת של ההארד דיסק. חייבים לאתחל אחרי זה. איך פותרים את זה? האם להעביר הכל להארד דיסק אחר לפרמט ולהחזיר?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-