תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, החלפתי בדיוק מאוורר למעבד. פעלתי בדיוק לפי ההוראות וכל המדריכים שלכם ואז כשסיימתי הדלקתי את המחשב. המאוורר למעבד פועל מצויין ולא נראית שום בעיה מיוחדת. אך משום מה אני לא מקבל תמונה במסך. בנוסף יש לי שתי צפצופים כשאני מעלה את המחשב. אני יודע בעבר שצפצופים כאלה יכולים להגרם מששמים זכרון לא נכון אבל לא נגעתי בו כלל והוא יושב טוב. זה נראה כאילו הבעיה בכרטיס מסך. הכרטיס מסך גם יושב מעולה והמאוורר שלו מסתובב. ניקיתי קצת מאבק את שאר החלקים במחשב באותו זמן כבר. יכלתי לעשות משהו שיפגע ברכיבים? (בסה"כ ניר טישו וספריי דחוס) מה יכולה להיות הבעיה? אני פשוט מיואש ולא יודע מה לעשות כדי שהוא יפעל.[br]פורסם בתאריך: 22.02.2007 בשעה 12:19:44 אוקי גיליתי חלקית מה הבעיה.המחשב שלי …
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב. הוא כל הזמן מכבה את עצמו כאשר הוא במאמץ...!... ניראה לי שהבעיה היא במאוורר של המעבד אבל אני לא סגור על זה... עכשיו, במנוחה לגמרי, הבעבד באיזה 60 מעלות... מקודם, שיחקתי במשחק כבד יחסית, ואז המחשב פשוט כיבא את עצמו אחרי רבע שעה... כשהדלקתי אותו אחר"כ ועלה הווינדוווז, הטמפרטורה של המעבד הייתה איזה 70..אוליי אפילו יותר... ככה שכנראה במאמץ הוא הגיע לי ליותר... (דרך אגב, את הטמפרטורה אני בדקתי בתוכנת אברסט...) אז מה ניראה לכם? איפה הבעיה? אם אחליף מאוורר המחשב יעבוד טוב? ? ? ? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום.. יש לי שאלה.. לחבר שלי יש בעיה במחשב (שמתואר בכותרת) של ריסטרט כל כמה דקות ומסך תקוע מידי פעם... הטמפ' של המעבד שלו במצב מנוחה לפי אברסט היא 56 מעלות. ולפי הביוס 64 מעלות... איזה מהם רוב הסיכויים מזייף? זה הגורם לבעיה של ההתקעות והריסטרטים? יכול להיות שחידוש משחה טרמית והחלפת מאורר יעזרו? אשמח לעזרה והמלצות לפתרון... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
נגיד שהמחשב שלי דולק הרבה זמן, לא יודע אם זה קבוע אז נגיד שאני רוצה להפעיל איזה משחק אני לוחץ עליו וכלום לא קורה אני רואה שהוא כאילו מופעל ב TASK MANAGER ב PROCESSES אבל לא עולה ואי אפשר לסגור משם ושאני עושה ריסטרט דרך התחל גם לא קורה כלום אבל שאני עושה ריסט מהכפתור זה מסתדר מה זה?! לא אמור להיות בעיה כזאת עם מפרט כמו שלי..(בחתימה)
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD חדש, פיוניר 107 שמשהוא הביא לי מארה"ב. יש לי בעית צריבה של DVD רגיל ®. הוא צורב בסדר RW וכן CD-R. השגיאה שאני מקבל היא משהוא בסגנון נפל ב- Disk At Once. השגיאה קוראת ממש בסוף לאחר שכל הצריבה הסתיימה. הצורב מחובר לבד על כרטיס הרחבה IDE. השתמשתי בקונקטור האחרון של הכבל IDE וכמו כן הסרתי את ה- jumprer שקובע master/slave . אני משתמש בצריבה בדיסקים הלבנים. תוכנת הצריבה נרו 6 אשמח לקבל רעיונות מה לעשות.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני רואה במחשב השני שלי גיבריש נגיד אני לא יכול ליכתוב עיברית ואני לא יכול לראות עיברית אני רואה גיבריש למה?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
רק היום התקנתי וינדוס הכל טוב ויפה [מחשב חדש רק אתמול הרכבתי]... יש לי 3 דיסקים שכולם NTFS ובכל אחד יש 37.2GB .. בדיסק C תפוס רק 2.5GB אבל בכל זאת נשאר לי רק 31.4GB וזה ממשיך לרדת.. מה לעשות? וזה ממשיך לרדת!
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קניתי שטיח ריקוד שמחברים ליציאת ה USB. הבעיה היא שלמשטח יש רצונות משלו, כלומר הוא "לוחץ" עצמאית על מקשים (אני יכול לצאת מהחדר וכעבור זמן מה המשטח ילחץ בעצמו) לפי דעתי הבעיה קשורה לזיהוי שגוי של המשטח או משהו כזה מפני: 1. לפניו היה לי שטיח מדגם פחות טוב שעבד כרגיל 2. אם אני מחבר את המשטח למחשב הישן שלי win 2000 pro - celron 850 הוא עובד כמו שצריך עד עכשיו עדכנתי את הדרייבר של ה USB ושל ה צ'יפסט, וגם הורדתי את הגרסה האחרונה של התוכנת הריקוד המחשב שלי הוא: win xp pro athlon 64 1GB RAM gigabyte k8nf מה ניתן לעשות? עזרה בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי בעיה מאוד מרגיזה. כאשר אני מוריד או מעלה את הוואליום שבמחשב הנייד(ידנית,לא בתוך המחשב),המודם האלחוטי פשוט מתנתק,והאינטרנט מפסיק לפעול לשניה,ואז הוא מתחבר שוב. אשמח אם יהיה למישהו הצעה לפיתרון.(להוריד ולעלות ת'וואליום ידנית בתוך המחשב,לא בא בחשבון) אם כבר אני כותב,אז כבר. ההארדיסק כנראה שובק פעולה,והמחשב נתקע. אני נותן דפיקה קטנה על המקלדת\אזור הרמקולים במחשב הנייד,והמחשב ממשיך לפעול כשהיה. מה קורה עם זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אז ככה לפני חודש קניתי מחשב amd כל משחק שאני מנסה להעלות המחשב רושם לי להפעיל במצב בטוח אני עושה גם כן וגם לא והמשחק יוצא ישר ניסיתי לעדכן דרייברים של הלוח ושל הכרטיס אבל כלום לא עוזה מה אני עושה ?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן ויש לי בעיה עם המחשב וזה לא חד פעמי המחשב שלי בעבר היה מיתכבה פיתאום כאשר אני עובד עליו וזה אז היה לי בגלל הטמפרטורה של המחשב שלי שהייתה גבוהה מאוד לכן הטכנאי שלי החליף לי את מרבית החלקים מספר פעמים ואז המחשב היה בסדר אבל עכשיו הבעיה חזרה והטמפרטורה של המחשב עכשיו בסדר למשל אני בא להכנס למשחק ופיתאום הוא קורס לי ואחר כך אני לא יכול להדליק ישר דרך הכפתור של המחשב אותו אני צריך להוציא את השקע של המחשב ולהחזיר ואחר כך רק אני יכול להדליק את המחשב אם משהו יכול לעזור לי זה התקבל בברכה בקשהההההההההההההההההההההההה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הבעיה כזאת דיסקים רגילים CD הצורב צורב בסדר אבל דיסקים של DVD הצורב לא צורב ואחרי שנייה של צריבה מביא שגיאה והורס לי תדיסק הריק של DVD שהכנסתי מישהו מכיר תבעיה? בבקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכם לפני יומיים חיברתי מחשב אחר למסך שלי לצורך פירמוט (מסך Dell u2711) מאותו רגע יש לי רק בעיות עם המסך כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק, נכנס למצב "שינה" (הוא מזהה אות חיבור אך מיד נכנס למצב שינה) הוא נדלק רק אם בזמן שהמחשב מתחיל לעלות אני עושה לו איתחול (דרך הכפתור איתחול) אז המסך כן נדלק, אבל כשהמחשב נכנס למצב שינה המסך כבה ושוב לא נדלק יותר עד שאני עושה איתחול שוב. ניתקתי את המסך לגמרי, כולל מהחשמל וחיברתי שוב הכל מחדש כמה וכמה פעמים והבעיה לא נפתרת, אודה למי שיכול לעזור. המסך מחובר בכבל DVI, אם זה משנה משהו (גם עם כבל DVI אחר הבעיה לא נפתרה)
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
רואה תמונה יש סימן אדום מה זה אומרת? דיסק קשיח 1TB לא טוב או מה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אהלן. התקנתי בשעה טובה את הווינדס 7. קודם לכן היה לי XP, כאשר אני מדליק הוא שואל אותי בהתחלה אם להכנס לווינדוס 7 או לגרסה הקודמת. עכשיו הגרסה הקומדת בכלל לא קיימת, עשיתי פרמוט מלא להרד דיסק לפני שהתקנתי את הווינדוס 7. בנוסף משום מה אני לא רואה את הרד דיסק השני שלי, ושם יש לי רק דבר אחד, התקנה של הכרטיס מסך שלי. יתכן בגלל ששם מותקן הכרטיס מסך שלי מהוינדוס הקודם אז המחשב מזהה כאילו יש לי עוד מערכת, למורות שזה מוזר. אז בנתיים אני שואל איך אני עושה שאני יוכל לראות ההרד דיסק השני ב"מחשב שלי" כך שאני יוכל למחוק את כל מה שיש שם, ואם זה לא יעזור אז מה בעצם אני צריך לעשות שזה אוטומטי יכנס ל ווינדוס 7? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חודש שאפשר לראות אותו במפרט בצד בהתחלה הכל היה בסדר עד שפתאום במשחקים המחשב קרס עם מסכים כחולים שכתוב בהם MEMORY MANEGMENT אז חשבתי שזה הזכרונות. אחרכך אחרי 5 שניות שמערכת ההפעלה עולה פעם ויסטא ופעם XP היא ישר קורסת ומופיע אותו ERROR עם מסכים כחולים. עד שפתאום המחשב נדלק והמסך לא ונראה כאילו אחד החלקים לא פועל והמחשב לא עושה בוט ולא כלום. הוצאתי את הזכורנות וניסיתי לשים בסלוט אחר ופתאום זה כן עבד אבל רק לכמה דקות ועוד פעם המערכת קרסה עם אותו מסך כחול עד שהמחשב לא נדלק בכלל כמו מקודם אז הוצאתי זכרון אחד והשארתי את השני והחלפתי ביניהם וגם בסלוטים ושום דבר לא עזר המשב לא נדלק רק המאווררים (העכבר לא עבד גם כם וגם המסך) עד שבסוף המחשב פשוט לא נדלק בכלל גם לא המאו…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני שבוע ובטעות התקנתי את הווינדוס על C וגם עלD. לאחר מכן מחקתי את הווינדוס מכונן D אבל כאשר אני פותח את המחשב עדיין מופיעה לי בחירה של ווינדוס. מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
למרות שיש לי 10 גיגה פנויים במחשב
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המחשב עבד בסדר, יש כבל שיוצא מהמארז כתוב עליו INT SW, שאין לי מושג לאן הוא מתחבר אז לא חיברתי אותו, שוב המחשב עבד לפני זה. פתחתי לנסות להבין לאן הוא מתחבר, כשלא הלך לי אז השארתי אותו מנותק והפעלתי את המחשב, רק שעכשיו המחשב עולה, קצת לפני הBIOS הוא נכבה, ואז נדלק שוב ונכבה בלופים. HELP! לוח אם: Gigabyte 965P-DS3P זיכרון G Skill 2 GB מעבד E6600 כרטיס מסך: BFG 8800GTX ספק ליברטי 400 צורב LG וHD של WD מארז :CM stacker 810
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם התקנתי מחשב חדש עם לוח ASUS COMMANDO E6600 ולאחר ההתקנה בדקתי את המעבד עם CPUZ נדהמתי לגלות שמכפלה 6 במקום 9 וזה יוצר לי מצב של BUS 1600 כמובן לא כמו שצריך 2400 בדקתי עם עוד כמה תוכנות נוספות אותה הבעיה רק שלפעמים אני רואה באוורסט 2400 ומיד חוזר ל1600 נסיתי לעדכן ביוס ולא עזר אשמח לדעת תשובות בעניין בתודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אז ככה פרמטתי את המחשב שלי ושחכתי שאין לי את הדרייבר של הלוח אם, אני לא מצליח למצוא קישור מישהו יכול לעזור לי זהו הדגם : Albatron socket a mainboard KX18DS SERIES תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם החלקים שהזמנתי באמת הגיעו אבל אין מערכת הפעלה על אותו מחשב אז איך אפשר לבדוק? אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו.. פשוט לא ידעתי איפה לשים...
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ראשית זה המפרט של המחשב החדש שלי: זה לא המחיר ששלמתי אבל נגיע לעניין מחקתי את כל הדריברים הקודמים של המחשב הקודם הכל הכל הכל מחוק. אחרי המחיקה ביצעה ריסטרט למחשב והתחלתי להתקין את הדריברים שמגיעים באריזות התקנתי הכל חיכיתי בסבלנות עד שסיים הכל הפעלה מחדש והופל'ה עלו לי 2 שגיאות שאני לא יודע מה לעשות איתן אלו השגיאות: מה עליי לעשות בשביל להעלים את השגיאות הנ''ל. במידה וצריך להוריד איזה דריבר כלשהו אשמח לקבל לינק ישיר להורדה בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 7.04.2009 בשעה 12:53:29 מחקתי שוב הכל הורדתי את הדריברים מהאינטרנט ונשאר לי רק השגיאה עם הnvidia nvmixerמה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני הורדתי וינדוס איך אני צורב אותו? הוינדוס הוא לא iso]
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-