תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב לכולם, המחשב שלי עבר פירמוט מסיבות שונות (שלא בוצע על ידי..). הדבר שבלט לי מייד שהפעלתי אותו היה העדר כל סאונד (לא בוינדוס, לא בשירים -/סרטים/משחקים) ,מלבד מן רעשים סטטיים שבקעו מן הרמקולים מידי פעם. לפני הפרמוט לא היתה שום בעיה עם כרטיס הקול, מדגם aureal vortex 8820 . על פניו נראה כי הכרטיס והדרייברים שלו מותקנים ומזוהים על ידי הוינדוס. הכל נראה בסדר במנהל ההתקנים ובלוח הבקרה, וב Volume Control הסאונד מכוון על שיא העצמה (שומדבר על mute כמובן) - אך אין סאונד. מה עושים? אשמח לעזרה בהקדם, תודה מראש :-\
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, צירפתי תמונה שבה שני סקרין שוטים: התמונה השמאלית - Windows vista + Bios F8 התמונה הימנית - Windows XP + Bios F6 כמו שאתם רואים בתמונה השמאלית הCpu-z מראה רק ליבה אחת. אני רואה רק ליבה אחת גם בTAT ובCoreTemp ובנוסף הטמפרטורות שהיו פעם באיידל על 48 עכשיו על 52 (אחרי שמרחתי משחה טרמית של זלמן ZM-STG1) שמתי לב לזה רק אחרי שעדכנתי ביוס והחלפתי מערכת הפעלה... מה יכול לגרום למחשב לחשוב שיש למעבד רק ליבה אחת? אשמח לתשובות ופתרונות תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
ומה שמוזר כאן שהקובץ שמופיע בתמונה לא קיים על המחשב בכלל וגם בגוגל אין זכר לגבי קובץ בשם הזה מה מקור הבעיה ? למישהו יש רעיון ?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , יש לי בעיה רצינית עם הסאונד במחשב . מאז שעברתי מ98 לXP כרטיס הקול לא עבד כראוי , ולא שומעים סאונד (ד"א הכרטיס הוא Sound Blaster Live Value נראה לי) שאני מנסה להתקין את הדרייברים מהדיסק המחשב קורס ומציג מסך כחול מציק כזה (כן כן בXP) ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קרייטיב או מכל אתר שמצאתי , וכל הדרייברים לא זיהו את הכרטיס . ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מהמחשב אבל לא השפיע בכלל ניסיתי את האלה : http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1926&Product_Name=Sound+Blaster+Live%21+Value&OSName=Windows+XP http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1925&Product_Name=S…
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה עם אחד הכוננים בכל פעם שאני עושה RESTART מתבצעת סריקה לכונן E למיטב ידיעתי זה לא הכונן של WINDWOS 7 עושה הרושם שיש תקלה בכונן איך אני יכול להיות בטוח במה מדובר בבקשה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ איתכם בקשר לבעיה שיש לי עם צורב DVD. יש לי מחשב יחסית חדש ( חצי שנה ), חזק יחסית לתקופה שנרכש ( מעבד קונרו, זיכרון רחב וכו' ), ובין היתר צורב DVD של NEC ( לא יודע את הדגם הספציפי ) במהירות X18. הבעיה היא כזאת, מאז שנרכש, היתה לי תחושה שהצורב הזה, איך נאמר לא משהו, כשהוא נכשל לעיתים בקריאה של סרטי DVD מקוריים, אך ייחסתי זאת לתוכנת הצפייה. עתה יש לי בעיה קשה יותר. הצורב קורא וכותב באופן מושלם על דיסקים רגילים ( 700 מגה ), אולם, כשאני מנסה לקרוא DVD הוא נכשל בכל פעם. ניסיתי לצרוב שלושה דיסקים של DVD, בפורמט של מידע. הצורב עבד וצרב ( עם NERO 7 ), אולם לאחר הצריבה, הוא מראה שהדיסק ריק, כלומר, לא מסוגל לקרוא אותו. ניסיתי את אותם דיסקים על מחשב אחר, ושם כן ני…
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=362P3SGMHOXNK33KCBQXDC6JDB היה לי מסך כחול סעמק מחשב חדש בן יומיים זה קרה באמצע משחק דרך אגב העלתי את ה - minidump שם אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה מאוד טוב תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב ישן (את'לון XP 1600+, לוח אם מבוסס KT600, זיכרון 512 PC3200, חלונות XP). לאחרונה הוא התחיל לעבוד לאט קצת, ומכיוון שכרגע זה מה יש, קניתי לו מודול 512 נוסף, גם הוא PC3200. התקנתי את המודול החדש, וקיוויתי שהמחשב יזהה אותו במהרה. אבל לא. CPUZ מזהה את שני המודולים, אך לא הביוס וכתוצאה מכך גם לא הווינדווז מזהים אותם. מכיוון שאני לא בדיוק סגור על הכל ולא רוצה להרוס שום דבר, אני מבקש את עזרתכם: איך להכיר לביוס את המודול החדש? להוציא את הבטריה ולראות אם אחרי ריסט של זיכרון הביוס הוא יזהה? דרייברים של לוח האם? בתודה מראש מתן
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות שבמסך אחד (+עכבר ומקלדת אחת) יהיה אותו מחשב ? במקום לעבור כל שניה ממחשב למחשב ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, שידרגתי את המחשב שלי לפני שבוע ל WIN7. נכון לכרגע למחשב מוחברים עכבר אלחוטי, מקלדת ומדפסת בחיבור USB. כשאני מנסה להכניס דיסק און קי (3 סוגים שונים + הארד דיסק חיצוני) הוא פשוט לא קורא אותם ולא נותן על כך שום הודעה! זה מטריף אותי.. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר ללוח האם שלי וגם את כל העדכונים החדשים לWIN7. יש למישהו מושג ממה זה נובע? תודה, דייב
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם,לאחרונה כשאני צורב דיסק DVD,הצורב עושה את הצריבה קצת ואח''כ נתקע ופשוט מראה בעיה והוא פשוט עושה את זה כמה פעמים ניסיתי על לבדוק כמה דיסקים.. אם זה חשוב אז דיסקים של TEAC DVD-R - 8x כמו כן זה בעיה כבר כמה ימים.. לפני שבוע הכל עבד כראוי... נ.ב אני עובד עם נרו 6 אקספרס ולא נרו 7 או משהו... מקווה שתוכלו לעזור לי..
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב והעלתי אותו מחדש ויש לי בעיה מוזרה כול פעם שחלונות עולה נעלמת לי המקלדת ואי אפשר לכתוב בה אפילו ה NUM LOCK לא נדלק יש למישהו רעיון לפני שאני מתחיל את כול תהליך ההתקנה מחדש?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
תשמעו את הבעיה שלי נגיד אני צורב על הדיסק מישחקים או סרטים וכשה בסוף הצריבה אני מנסה להתקין את המישחקים הם עושים לי error אבל כשה הם היו במחשב הצלחתי להתקין אותם וגם עוד בעייה כשה אני מנסה להעתיק קבצים מהדיסק הוא לא נותן לי גם כותב איזה error תודה לכל העוזרים ;D
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
טוב אז ככה המחשב נדלק -המסך נדלק וישר עובר למצב המתנה ואז יש קולות מהספיקר שמשהו לא בסדר עם הלוח-אם חשבתי שהוא נשרף אז החלפתי אותו )אחריות( עכשיו הגיע החדש אחרי חודש.....ויש את אותה בעיה... יש למישהו מושג מה קורה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
קיבלתי מסך כחול באמצע התקנת משחק, זה באמת הפתיע אותי, זה מה שהיה רשום במסך הכחול: A Problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ...(רשום כל הסיבות שזה יכול לקרות) Techhical information: *** STOP: 0X0000000A (0X8383A598,0X00000002,0X00000000,0X804F5828) Begining dump of physical memory Physical memory dump complete מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הסיבה העיקרית למסך הכחול הזה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני עובד עם Windows Vista. מדי פעם קורה מצב שבו תוכנה כלשהי טוחנת את הדיסק הקשיח בטירוף. כאשר אני בודק במנהל המשימות מיהי התוכנה הפעילה הכל נראה כעובד בשלוות נפש, אבל משהו בהחלט מאט את המחשב זמנית. כפי שבמנהל המשימות ניתן לראות את אחוז הניצול של ה-CPU, האם קיימת תוכנה שמאפשרת לראות מידע על קריאה/כתיבה על הדיסק הקשיח בזמן אמת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי, בעבר השתמשתי בתוכנה של PC WIZERD היא לא תומכת בוווננדווס 10, השאלה האם יש בווינדווס 10 כבר את הפיצ'ר הזה מובנה שאפשר לראות את הרכיבים של המחשב במלואם, או שצריך להתקין תוכנה אחרת
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי.. אני רוצה לחבר את המסך שלי לכרטיס מסך לחיבור DVI, אבל יש לי במסך רק חיבור VGA.. קניתי ממיר מחיבור DVI ל VGA אבל משום מה לא רואים כלום במסך.. יש לי כרטיס מסך AMD Radeon HD 6450 יש לכם רעיונות למה זה יכול לקרות? תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא שיחקתי במשחקים שמותקנים אצלי (HL2, Medal of Honor,Quake3,Unreal Tournament) בחצי שנה האחרונה.באותה תקופה הכל עבד מצויין. בשבוע האחרון מצאתי קצת זמן לחזור לשחק - אך לצערי בכל אחד מהמשחקים אני עף אחרי כמה דקות החוצה ל-desktop או שהמחשב מאתחל. התקנתי דרייבר אחרון לכרטיס המסך ATI 9800 PRO והבעיה לא נפתרה. המערכת היא XP PRO SP2 על AMD 2.4 וגיגה זיכרון. יש לציין, שמעבר למשחקים, בעבודה רגילה - הכל תקין. מעבר לפתיחת המארז ובדיקה אם המאוורר של הכרטיס מסתובב (חשבתי על זה עכשיו - במקרה כזה הוא בטח מתחמם וזורק אותי) - כדאי לבדוק עוד משהו? אולי עדכוני חלונות דפקו משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
נכנסתי לשם היום מחקתי דרך שם כמה תוכנות ומשחקים. פתאום זה נתקע ועשיתי סיים משימה סבבה זה נסגר עשיתי ריסט. אני בא נכנס לשם שוב פתאום אני קולט יש לי שם רק 10 תוכנות בערך ויש לי המון יש לי הרבה יותר הם פשוט נעלמו..הם לא נמחקו מהמחשב הם פשוט לא מופיעים שם.רק חלק קטן מופיע שם. וגם את החלק הקטן שמופיע שם אין לי את הכפתורים ללחוץ עליהם כדי להסיר אותם. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מדוע ב CACHE 1 LEVEL הוא רושם לי נכשל יש לי מעבד E6600
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
תראו יש לי ראוטר של d-link ואני כבר לא יודע מה לעשות........ :s05: אני רק יודע שאני צריך להיכנס להגדרות בפנים ולשנות פורטים שיתאימו לאימיול, אז בבקשה מי שיודע שיגיד לי איך לסדר את זה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בפורמט MPG ואני לא שומע סאונד. יש לי את KLITE CODEC מותקן... מה יכולה להיות הבעיה? בכל שאר הסרטים אני כן שומע.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום, לעיתים דיי קרובות לא משנה מתי, משחקים שזה במצב שומר מסך , סתם ככה. המחשב כזה ב FREEZE ולפעמים המסך מתכבה. מה יכולה להיות הבעיה? במשחקים זה מראה לי הודעה של VPU RECORVER, ביטלתי את זה עדיין ממשיך. אני חושד בזיכרון או בלוח אם. אולי הזיכרון לא נתמך טוב לוח אם? משהו יודע אולי? בבקשה זה דיי דחוף,אני לא יכול לעבוד שהמסך נתקע ככה סתם
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-