תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
-
קבלתי מחשב חדש לפני כמה ימים וכל פעם שאני משחק וגם שלא פעם בכמה שעות ניהיה לי מסך כחול וכתוב שם משהו על BIOS אחרי 2 שניות המחשב עושה ריסט לעצמו(קורה מידי פעם לא תמיד) וזה מעצבן כי לרוב זה מתי שאני משחק מישהו יודע מה הבעיה? חשבתי אולי אני צריך לעדכן את ה BIOS דרך ASUS UPDATE תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב הוא לא קורא לי את ה- 30m של האינטרנט הוא מראה לי רק 13 וחצי מה עושים??? :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי מחשב ככהHD6870AMD ATHLON X4 4 GB RAMוספק כוח לא זוכר SEASONIC 600 נראליהמשחקים עובדים לי פשוט מעפן!@BF3 אני משחק על LOWה FPS לפעמים יורד ל 30-40 !! בזמן פיצוץ וזה פשוט משגע שזה חלק חלק חלק פתאום ירידה ממש..הייתי מבין ULTA אבל זה פאקינג LOW זה לא מחשב עעד כדי כך מעפןהינא הטמפ במשחק ...זה בערך כמו שבמאמץ רק שבמאמץ זה הגיע ל 67 מעלות בכרטיס מסך!!המחשב אחרי ניקוי !! ניקיתי כל אבק שהיה אפשר לנקות ..דרייבר הכי עדכני
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
משום מה המודעה הקודמת שלי נמחקה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
בהדלקת המחשב כשמגיע הלוגו של ווינדווס הקונן עושה רעש ולוקח לו כ חצי דקה לעלות לאומת זאת ב ריסטרט רוב הפעמים עולה די חלק ולפעמים נדירות גם בהדלקת המחשב הוא עושה טובה ועולה מבלי לטחון למה זה ? אולי יש משהו שכדאי לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כשאני מדליק מחשב הכרטיס קול לא היה מחובר ...ואחכ שוב מכבה ומדליק אחכ הכרטיס קול מחובר.....וזה משתגע אותי.. מישהו מכאן יודע לפתור את הבעיה ...
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק חדש ! (בערך שבוע ) קיצר העתקתי עליו איזה 20 ג'גה ואחרי שעשיתי ריסט הוא לא נותן לי גישה אליו ?! ההרדיס מחובר בתור CS והוא המישני ... מישהו יכול להגיד לי מה הקטע שלו ?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
היי, במחשב שלי מותקן כ.מסך Leadtek PX7800GTX, מעבד AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core ולוח אם DFI LanParty NF4 ULTRA-D. כאשר אני מעדכן את הגדרות הביוס, איזה ערכים אני צריך לעדכן בשדות הבאים? PCI eXpress Frequency - ההגדרות האפשריות הן 100MHz או Default. FSB Bus Frequency LDT/FSB Frequency Ratio CPU/FSB Frequency Ratio תודה מראש, ברוך
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
אתמול הכל עבד בסדר, היום בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נתקע ממש על ההתחלה (לפני שהוא רושם את הפרטים על הזכרון) ומתאפס, וממשיך לעשות את זה עד שמכבים אותו ידנית. מה יכול לגרום לזה?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי סאונד.. יש לי לוח אם Asus P4S533-MX אך אני מחזיר את הסאונד.. תודה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אם לוח של אביט דגם VI7, הבעיה היא שהוא לא מזהה הארדיסקים SATA מתוצרת WESTERN DIGITAL, ניסיתי לחבר הארדיסק של חברת HITACHI ואין שום בעיה... אציין גם שחיברתי 4 הארדיסקים SATA שונים של חברת WD, שלושה של 80 ואחד של 250, ש ה250 אמור להיות מורכב בלוח הנ"ל, אף אחד מהם לא זוהה... אבקש עזרה בהקדם האפשרי... תודה מראש. ברק. עריכה: עשיתי כרגע עדכון ביוס לעדכון האחרון ואין שינוי... אני גם לא ממש רואה אנשים שמתלוננים על זה בפורומים בחו"ל... ואני לא חושב שזה קרה לי פעם ראשונה... עריכה 2: הבעיה נפתרה.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חיברתי את האמפי שלי לUSB מיקדימה של המחשב מישהו ניתקע והוא נהרס האם יש אפשרות שזה גרם לקצר אם הUSB מאחורי המחשב כי גם הם לא עובדים וכולם מוגדרים כמו שצריך בדקתי
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אהלן, מי שזוכר או לא, פתחתי לא מזמן נושא על העניין הזה אבל מאז דברים השתנו וגיליתי דברים חדשים ולכן אני פותח נושא חדש כי הישן מסורבל ויותר מידי לקרוא. אובחן , הבעיה היא כזו - המחשב בד"כ לא עולה - נתקע כמה שניות אחרי שהוא נדלק בכלל לפני שהגיע ל טעינת ה WINDOWS. אם הוא עולה - הוא בד"כ קופא אחרי חצי שעה - שעתיים של עבודה. עשיתי כמה דברים פשוטים - דבר ראשון לפעמים שהוא לא עולה אני מקבל צפצוף ארוך ואחריו שלושה - מה שמעיד על בעיית כרטיס מסך ב AWARD BIOS. אז על מנת לבדוק את שאר הבעיות - אחרי שכבר הסקתי ש כרטיס המסך הרוס - הוצאתי אותו והמשכתי להשתמש במחשב. חשבתי ש ה SYSTEM BOOT FAILURE נגרמת בעקבות בעייה כלשהי בהארד דיסק ( כי זה מה שלרוב קורה ) אבל ניקתי לגמריי את ההארד דיסק ועד…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם , קרתה לי בעיה מאוד מוזרה בעליית של המחשב לאחר shutdown שביצעתי . פירוט : לפני בערך 8 שעות כיביתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק אחרי שניקיתי הלכתי ולא הייתי בבית כמה שעות . לאחר שחזרתי הדלקתי את המחשב ולאחר המסך של הbios קיבלתי שגיאה : Could not find the file : Windows/System32/drivers/pci.sys וזה גם אמר שכדאי לתקן צריך להכניס את הדיסק של הווינדוס וללחוץ על "R" , תיקון. זה נראה לי מוזר הבעיה הזאת כי אני לא ביצעתי שום דבר שיכול לגרום לזה , אז כיביתי את המחשב דרך הכפתור במארז . בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך והדלקתי את המחשב שנית , לאחר שהדלקתי מחדש , המחשב עלה כרגיל ובלי שום בעיות . עכשיו השאלה איך זה יכול להיות שזה אמר שזה לא מצא את הקובץ הנ''ל ואני רק כיביתי והדלקתי…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי מחשב חדש. יש שתי בעיות ולפי דעתי הן קשורות. אני עם ווינדואז ויסטה (במצב ארו) וכמעט הכל פועל בסדר בלי בעיה. הבראוזר עולה מהר, הכל זז מהר, וכו'. אבל, המעבד כל הזמן פועל. המחוג הקטן (ואותו דבר בטאסק מנג'ר) כל הזמן זז ונמצא באזור של 30%, ולפעמים פתאום קופץ לאזור של 50% ולפעמים אפילו 70% בלי שום סיבה נראית לעין. לעומת זאת שני מחשבים יותר ישנים (מעבדים פחות מהירים, פחות זכרון, וכו') עם XP נמצאים כמעט כל הזמן על 0%. מחשב נוסף אם ויסטה אבל מעבד פחות מהיר נמצא כל הזמן על איזור בין 2% לבערך 8%. כנראה שככה זה כשיש את ויסטה. בנוסף עוד בעיה במחשב היא במשחק הטפשי הזה:http://www.addictinggames.com/tablepingpong.html המשחק לא פועל בצורה חלקה. לעומת זאת בכל שאר המחשבים …
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי בעיה, אני מריץ ויסטה בלי בעיות הכל חלק HD בלי בעיות הורדות בלי הפסקה מסנג'ר אייסי סטים הכלללל פרפקט... אבל... התקנתי תמשחקים של הסטים כמובן בציפיה לקבל FPS סביר בCSS וקיבלתי FPS בנזונה יחסית לכ.מ 80-100FPS בלי דרופים... אבל עושה ריסט אחרי 20-30 דקות משחק פתאום בצורה רנדומלית לחלוטין ללא קשר למפה ספציפית פעולה ספציפית וכדו'... SAME THING בCRYSIS.... כן כן חברים CRYSIS עובד בLOW על HD2400 בלי לאגים רק הFPS נמוך 20-15 אבל בלי לאגים או איטיות במשחק... בקיצור אני מפעיל תמשחק הכל טוב ויפה משחק במשך כחצי שעה 40 דקות בום אותו דבר מסך כחול מספרים רצים וריסט... גם בNEED FOR SPEED PRO STREET וגם בCOUNTER STRIKE 1.6!!!! מה זה יכול להיות? אני עם AERO כל הזמן הכל טס חלק... יש לצ…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן שנתיים כמעט שעושה דיי הרבה בעיות. בהתחלה חשבתי שזו אולי מערכת הפעלה אבל היום אני כבר חושב אחרת. מפרט המחשב: מעבד - Inter Core 2 6320 @1.86GHZ לוח אם - Intel DP965LT זכרון - Kingston DDR2 800Mhz x 3 כרטיס מסך - Geforce 8500 GT 512MB הארד דיסק - WD 250GB 16MB Cache הארד דיסק חיצוני - WD 500GB ספק כוח - EZcool ATX 400 JSP בעיות שאני נתקל בהן: אם אני מעתיק תמונה ל CLIPBOARD ומנסה לעשות PASTE לאחר מכן אני תמיד מקבל שגיאה לגבי חוסר בזיכרון או ERROR GETTING CLIPBOARD DATA. משחקים כגון: PURE, FIFA 2009, CALL OF DUTY פשוט גורמים למחשב לבצע RESTART ולא עולים אפילו על ההגדרות הנמוכות ביותר. מעבר לזה המחשב איטי בצורה לא סדירה, ועליה ראשונית לאחר RESTART לוק…
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, המחשב החדש שלי קורס (BSOD) בדר"כ עם 0x000000F4 או 0x00000077 אבל לא מספק minidump הרצתי MEMTEST ללא שגיאות, CHKDSK עובר, עשיתי repair לחלונות (XP עם SP2) גם ואני כבר ממש לא יודע מה לעשות. המפרט: Athlon X2 4800 Gigabyte GA-M55S-S3 2x1GB Kingstone DDR 667 WD 320GB 16MB Leadtek 8600GT מה לעשות ? ???
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
התקנתי ווינדואוס חדש בגרסא אנגלית ואחרי שהתקנתי את כל העדכונים ואת השפה עברית ניסיתי להתקין משחקים וקופצת לי הודעת שגיאה עם סימני שאלה...
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הי השבוע רכשתי bfg 8800gts OC320 מנועה, המיפרט מחשב שלי הוא חדש לגמרי. :e6600 xpe :antec truepower trio 550v 2gb of ram וכו' הרכבתי את הכרטיס מסך , הכל נראה עובד יפה , עד שפוף , המסך שלי נצבע בצבע אחד (אדום, אפור, כחול....( נראה כמו blue screen ,אבלל ללא כיתוב. ואז אני חייב restart עד לפעם הבאה. מה לא עשיתי , התקנתי מחדש את ווינדוס , ניסיתי את כל הדרייברים האפשריים , ועוד מליון ןאחד נסיונות, הדבר קורה בעיקר שאני עוזב את המחשב לשעה ויותר , חוזר ואז רואה את התופעה. שאלתי : האם הספק שלי אמור לעמוד בעומס? אני יכול לדרוש החזר כספי? אני בעצמי צריך לשלוח חזרה לנועה?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
יום שישי שדרגתי את הכרטיס מסך מradeon 9800 לX1950 אחרי שהדלקתי את המחשב אחד ההארדיסקים התחיל לעשות טיקים כל פעם שהוא היה עושה טיק המחשב היה נתקע לכמה שניות מדי פעם המחשב היה נתקע חשבתי שזאת בעיה בהארדיסק אז הוצאתי אותו זה נהיה עוד יותר חמור עכשיו המחשב זורק לי מסכים כחולים כל הזמן ורושם שם שיש לו איזה בעיה עם ATAPI משהו כזה והמחשב עובד ממש לאט עכשיו עכשיו החזרתי את הכרטיס מסך הישן הוא עדיין עובד לאט אבל לפחות לא נתן לי עדיין שום מסך כחול
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי במחשב 4 סטיקים של 256mb ddr 400....עכשיו מה שרציתי לשאול עם אני יחליף שתי סטיקים שלי בשניים של 512 ddr 400 הם יעבדו ביחד? תודה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-