תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, חבר שלי שכח תסיסמא שלו בויסטה.. איך הוא יכול לפרוץ את זה בלי לפרמט? תודה..
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כשאני מדליק מחשב הכרטיס קול לא היה מחובר ...ואחכ שוב מכבה ומדליק אחכ הכרטיס קול מחובר.....וזה משתגע אותי.. מישהו מכאן יודע לפתור את הבעיה ...
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה עם אחד הכוננים בכל פעם שאני עושה RESTART מתבצעת סריקה לכונן E למיטב ידיעתי זה לא הכונן של WINDWOS 7 עושה הרושם שיש תקלה בכונן איך אני יכול להיות בטוח במה מדובר בבקשה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-EP45C-DS3R DIMM3: OCZ XTC Platinum OCZ3P16002G 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM Video Adapter NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) ברגע שאני מדליק את המחשב יש את האזור שסופר את הזכרון ממש בהתחלה. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב בקריאה של הזכרון המחשב נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. פעם פעמיים ואז זה משתחרר. בנוסף המחשב שלי קופא לסירוגין. בהרצה של MEMTEST המחשב נתקע. מבחינת חום הכל תקין וכל הדרייברים מעודכנים. המחשב דנדש - האם יכול להיות שקיבלתי זכרון שהוא דפוק?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
בהפעלת המחשב אני מגיע לחשבון משתמש ברגע זה העכבר והמיקלדת מפסיקים לפעול מה יכולה להיות הבעיה תודה
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
בעקבות תקלת חומרה במחשב הנייח שלי אני מחפש מעבדת תיקונים אמינה למחשבים באזור המרכז (אור יהודה-יהוד)
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק 7200 עם 25,000 שירים. הוא עובד ללא בעיה. עד אשר אני עושה עליו איחוי, או טעינה מלאה של רשימת השירים אז המחשב נתקע עם הנורה פועלת של ההארד דיסק. חייבים לאתחל אחרי זה. איך פותרים את זה? האם להעביר הכל להארד דיסק אחר לפרמט ולהחזיר?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הנ"ל : מעבד 2.8G INTEL לוח MSI 865P זיכרון 1G קינסטון כרטיס מסך 6200 כשאני מפעיל משחק מסויים (קונג פו פנדה המחשב נתקע לי על ההתחלה ) יש לי בבית עוד מחשב שאיתו אין בעיות עם המשחק : מעבד XP2400 לוח של גיגהבייט כרטיס מסך AGP GS7600 זיכרון 1 גיגה הפעולות שעשיתי : פירקתי את הכרטיס מסך GS7600 מהמחשב התקין (AMD) והתקנתי אותו על האינטל הפלא ופלא הכל עובד אפילו רץ במחשב של ה MSI !!!!!!!! הדבר המוזר הוא שלקחתי את הכרטיס מסך הפשוט יותר (6200 ) מהמחשב ה MSI והתקנתי אותו על ה AMD 2400 והמשחק גם עובד !!!!!!!!! האם יכול להיות שהמחשב AMD 2400 יותר חזק מאינטל 2800 MHZ ?????? או שהלוח של MSI תקול ?????
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לפני בערך חודשיים כתבתי כאן פוסט לגביי בעיה שמחשב נכנס למצב שינה באופן אוט' אחרי משחק בעל רמת טקסטורה גבוהה ... ( 3D ) ביצעתי בדיקות : 3D MARK MEMTEST MHDD - NO BAD SECTORES בדיקות חום מ-CPU - HDD - וכד' גם יצאו תקינות בעת מאמץ --- כל הבדיקות תקינות ... הציעו לי פה בפורום לנתק את המקלדת ולשים אחרת ... עשיתי זאת ואכן נדמה היה שהתקלה נפתרה אך לאחרונה היא חזרה ושוב לאותו מצב ... מה אתם כבר חושבים הבעיה ? או מה אתם חושבים שכדאי לעשות ? הצעות ומענות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
תראו הורדתי ויסטה צרבתי את הקובץ ISO דרך ה NERO 7 בדקתי שהויסטה פועלת ופעל אז עשיתי ריסט בשביל לפרמט תמחשב ולהשתדדרג לויסטה אז זה לא מזהה את הויסטה אבל שאני מכניס דיסק של Windows Xp אז זה מזהה אבל בWINDOWS עצמו אחריי שהמחשב עולה אז זה מזהה את הויסטה איך זה יכול להיות בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ברגע שאני מדליק את המחשב, הביוס לא עולה, המסך מציג שחור, המאווררים עובדים...קיצר מצאתי פיתרון לבעיה שלי- ברגע ההפעלה אנ עוצר את המאוורר של המעבד עם האצבע ומפעיל מחדש את המחשב לאחר פעולה כזו המחשב עולה כמו שצריך. הבנתי מכאן שיש בעיה במאוורר של המעבד..הייתי רוצה יותר פרטים לגביי זה..למה זה קורה? ממה זה קרה? ומה אני צריך לעשות על מנת שהתופעה המוזרה הזו לא תחזור בעתיד? תודה מראש!!!
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 (ישן, בן 4-5 שנים) לאחרונה היום בעית בספק מתח (לעיתים הייתי מוצא מחשב כבוי) ,עד שהוא הפסיק בכלל לעבוד. החלפתי ספק. הבעיה נפתרה. אחרי חודש באופן פתאומי המחשב כבה תו"כ עבודה. מאז לא שב. תוך כדי הנסיונות, גם בטעות העברתי ל-100V לשבריר שניה, אבל כנראה שזה בכל מקרה גמר את הספק. בכל מקרה, קניתי ספק חדש (שונה מהקודם שקניתי) אבל ההחלפה לא עזרה. לא מצליח להפעיל את המחב - נדלק לשניה (נורית הפעלה נדלקת, מאוור המעבד מתחיל להסתובב) ואז נכבה. אפילו אין רעש צפצוף, כלום. האם הלך לוח אם? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לפעמים אני שומע ציפצופים חזקים מהמחשב וזה לא מהדיסק הקשיח. זה יכול להיות בעיה של התחממות?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם אפשרות TV-IN , אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את הדברים שאני יחבר בין אם זה יהיה מצלמה או כבלים... יש לכם הצעה לתוכנה ?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי, בעבר השתמשתי בתוכנה של PC WIZERD היא לא תומכת בוווננדווס 10, השאלה האם יש בווינדווס 10 כבר את הפיצ'ר הזה מובנה שאפשר לראות את הרכיבים של המחשב במלואם, או שצריך להתקין תוכנה אחרת
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מעלה תדיסק הכל טוב ויפה..ואז יש את המשך שיש שלוש אפשרויות ואחת מהם זה לבחור בכונן וללחות על d כלומר לפרמט את אותו כונן..עכשיו אצלי זה כונן אחד © ושאני לוחת על d אז זה עובר למסך שרשום שמה 3 שורות..ורושם לי בשביל להמשיך לחץ על אנטר..וזה מחזיר אותי חזרה לתפרט של ה3 אפשרויות אם לפרמט... חייב עזרה דחוף..מה הבעיה? צריך ליצור עוד כונן? אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש והעכבר הוא LOGITECH MX518 והמקלדת היא MICROSOFT DIGITAL MEDIA PRO KEYBOARD המחשב מזהה לי את העכבר והמקלדת כPS2 רגילים.. הורדתי את התוכנה SETPOINT 3.1 של לוג'יטק אבל זה לא כולל דרייבר זה רק הגדרות לעכבר כנ"ל לגבי התוכנה INTELEYE 5.5 של מיקרוסופט שעוזרת לכוון המקלדת.. בתכלס הם פועלים אבל לא מזוהים בשמות שלהם...המקלדת פועלת טוב תמיד...אבל העכבר של לוג'יטק דורש שהתוכנה שלהם תמיד תהיה פועלת על מנת להשתמש בפונקציות העכבר... מה עושים? למישהו יש דרייברים?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות בעיות מיום שבת. כל תוכנה שניסיתי להפעיל הוא אמר לי שגיאה: לא ניתן לגשת לקובץ זה. אז רסטרטי אותו ואז עלה לי מספר כחול שאומר שכונן c צריך להיבדק משום מה הוא נתקע בשלב ה2/3 ב4%. אחרי כמה נסיונות זה הגיע ל100% אבל תמיד כשהמחשב סיים להריץ את הריבועים שבפתיח (המסך של הxp עם הטעינה) אז הוא עשה ריסטרט ושוב ושוב. הבעיה היא שמאז אני ניקיתי אותו והוא בכלל לא העלה בוט אפילו. הוא גם לא משמיע ביפ כזה בהתחלה. מה אפשר לעשות? (אל תשאלו אם שכחתי לחבר איזה כבל כי אני תמיד מתקן אותו לבד פשוט פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה.) תודה מראש לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
גם לי קורה דבר מוזר מזה שבועיים...... לפני שבועיים לא הצלחתי להעלות את המחשב... הוא הודיע לי על מסך שחור ....ש: drive not ready insert boot disket in A press any key והשמיע קולות של מאמץ כמו איזה אוטו חלוד...... באותו יום לא הצלחתי לפתוח את המחשב. אחרי יום הוא עלה כרגיל..... אבל מאז אני חוששת לסגור אותו והוא פתוח יום ולילה..... אני כן מצליחה לעשות ריסטרט ואין בעיה. אבל אני חוששת לסגור אותו לגמרי. מעולם קודם לכן לא החזקתי מחשב פתוח יותר מיום שלם. האם זה מבשר רעות הקטע באנגלית? או שמדובר על מערכת ההפעלה בלבד. איך משיגים טכנאי כשלא מכירים אף אחד? שלחתי חלק רציני מהחומרים אל תיבת מייל גדולה.......שפתחתי במיוחד..... תודה על כל תשובה........
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
התקנתי R STUDIO והוא פשוט ממלא את הLOG בארורים רצוף כשאני עושה להארד דיסק סקאן בווינדוס ההארד דיסק לא מופיע, רק במנהל ההתקנים איך אני מציל את ההארד דיסק והקבצים שעליו?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDMI החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מופיע לי למטה החץ הירוק של הוצאת חומרה באופן בטוח,כיצד להוריד את זה? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
לא ידעתי בדיוק אם זת תוכנה או חומרה אז אם טעיתי מצטער אחרי מאמצים רבים עם בעיה בכרטיס מסך קראתי שאני צריך לעדכן ביום הורדתי את הקובץ מהאתר אבל זה לא קובץ התקנה אז איך אני מעכן את הביוס בבקשה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק קונקר שהורדתי, פתחתי עם דיימון טולס אומר לי אתזה, פתחת עם אלכוהול אומר לי אתזה אולי אני לא עושה כמו שצריך.. מישהו יכול להסביר לי למה אני מקבל את ההודעה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-