עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by stam,

כרטיס קול 16BIT של קריאיטיב במערכת הפעלה WIN XP שומעים שרוט ומעוות בו זמנית קיימת מערכת הפעלה שניה על המחשב WIN 98 והסאונד נשמע מצויין כל הדריוורים מעודכנים בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  2. Started by domuzy,

יש לי שלט רחוק עם הגלאי שלו (זה שקולט את האות שנשלח מהשלט) חדש לגמרי, רק שזה מהפקרד-בל הישן מאוד שלי. הוא מתחבר דרך החיבור הצהוב (התקע עצמו הוא 9 חורים- 5 למעלה ו4 למטה) שליד זה של המדפסת וכו'. אין לי דיסק התקנה ואני לא יודע אם צריך כזה. מישהו יודע על מה אני מדבר? האם יש אפשרות שWINDOWS XP יזהה אותו לבד? האם יש בכלל סיכוי שאולי יש דרייבר לזה? אולי עם מעביר לUSB? אשמח לכל תגובה. תודה.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  3. Started by alexg1,

היי לכולם, אני טכנאי מתחיל ולאחרונה אני מקבל לא מעט מחשבים שפשוט "נתקעים" ונשאר רק לעשות ריסטרט. אין אני לא מוצא בעיה אני משתמש בשיטת הכאסח ז"א לפרמט ולהתקין מחדש הכול. רציתי להתייעץ עם מומחים , איך אתם נגשים לבעיה מסוג זה (תקיעת מחשב) מה אתם בודקים קודם ?? האם יש כלי או תוכנה רצינית שאכן מגלה בעיות חומרה (זכרון או הארדידסק) וכך חוסכת ממני לפרמט שוב את הארד-דיסק. מה הם השכיחויות לבעיות מסוג אלו כלומר מה הכי נפוץ? תודה לכולם..

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  4. עם המחשב הגיע גם המסך הנ"ל, ששימש אותי נאמנה (כמעט שבוע) עד שעשיתי Degauss ומאז לא רואים יותר תמונה - במצב רגיל מראה נורת הפעילות אור ירוק וכששמחשב כבוי אור צהוב מהבהב, עכשיו כשהמחשב דלוק רואים אור ירוק לכמה שניות (אבל עדין לא רואים כלום) שהופך לאחר מכן לאור מהבהב בצבעי ירוק וצהוב. ניסיתי לנתק מהחשמל ולהפעיל מחדש - לא עבד. ניסיתי לנתק מהמחשב ולהפעיל ללא חיבור - אך הוא עדין הראה אותו כלום (באותה תצוגת נורות) לא ראיתי שום בעיה מיוחדת על הכרטיס מסך. מה אפשר לעשות לפני שאני מתקשר לחנות???

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  5. אני מדבר מהמחשב הישן שלי .. כי הספק במחשב החדש נשרף אז אמרתי לאבא שלי הוא הלך וקנה לי 480 אבל של חברה לא מוכרת עכשיו אמרו לי זה לא טוב זה לא 480 לא יודע מה בלבלו אותי חבלז מה לעשות הספקכבר אצלי לשים אותו לא לשים אותו .. לא יודע מה לעשות :-[

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by aries_jer,

במחשב שלי, שהוא מסוג פנטיום 3 עם מערכת הפעלה 2000 מותקן CDROM שעבד היטב עד שניסיתי להחליף אותו בצורב. כרגע ה-CDROM לא מזהה שום דיסק שנכנס אליו, למרות שהוא מזוהה ע"י מערכת ההפעלה, נפתח ונסגר וגם האורות מהבהבים כשצריך... גם דיסק BOOTABLE שהכנסתי לא זוהה עם עליית המחשב. האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה? ניסיתי את כל סוגי הג'ימפורים, כך שגם זה לא הפתרון. אודה על תגובה מהירה!!

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  7. Started by Oprapc,

יש לי את המחשב מימין שברשותי שבועיים. הוא כבר נתקע לי פעם אחרי מס' ימי הורדה ומשחקים באמצע. לאחרונה השארתי אותו דולק ל3 ימים, הוא נתקע בצורה כזו שכשהוצאתי את המסך ממצב STANDBY ע"י הזזת העכבר הוא לא יצא מSTANDBY ועשיתי RESET. לאחר שהרגשתי ירידה טיפה בביצועים החלטתי לבדוק טמפרטורות: CPU 44-45.5 MOTHERBOARD 44 לאחר כיבוי למשך 5 דקות שעשיתי כך השתנו הטמפרטורות: CPU 44 MOTHERBOARD 39 התחלתי הורדה בלילה, המחשב כנראה נתקע תוך איזה שעה כנראה והעכבר לא זז בבוקר לכן כיביתי אותו למשך שעה, שעה וחצי ומה קרה? CPU 28 MOTHERBOARD 22 מדהים איך הטמפ' ירדו ככה! תדעו שאני לא עושה OC לשום רכיב כלשהו במחשב שלי. אני לקחתי במחשב החדש שלי רכיבים שאמורים להיות טובים מאוד מחברות טובות מאוד כמו ASUS…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הורדתי את הדרייבר של הac97 אבל אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון ...למישהוא יש מושג ?

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by hellyeahmofo,

the port that the modem is attached to could not be opned. this may be the result of a hardware conflict check the device manager to check that all the devices are functional כאן המקום להדגיש ה device manager מראה שהמודם עובד כמו שצריך לא עשיתי שינויי חומרה כבר חצי שנה ועוד פרט ה header של ההודעה היא opencomm לא הודעת שגיאה רגילה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  10. Started by shaiv,

פירמטתי את המחשב לפני כמה זמן והתקנתי XP וגיליתי שהוא לא זיהה לי את הכרטיס קול אני חושב שהכרטיס קול זה MPU-401 Compatible MIDI device תודה רבה רבה רבה למי שיוכל לעזור לי !! ניתן לימצוא אותי באייסיקיו: 285912732

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by scorpions,

יש לי בעיה עם כרטיס קול מסוג creative live 5.1 הבעיה שלי היא כזו ביום בהיר אחד (כן אני זוכר אותו ) הפעלתי את המחשב ואין לי קול ובלוח הבקרה הוא כלל לא הופיע ניסיתי לתת למחשב לזהות אותו לבד הוא זיהה הרצתי את הדריוורים והכל היה טוב ;D למחרת אותה בעיה רק שאני הייתי צריך להיתעקש כדי למצוא את החומרה בעצמי ושוב הרצתי את הדריוורים הכי חדשים שיש והכל עבד טוב רק שזו הפעם האחרונה בה עבד הכרטיס קול מאותו יום המחשב לא מוכן לזהות את החומרה ויהי מה :-[ וכן ניסיתי להעבירו לכל סלוט אפשרי וזה לא עזר במיוחד כרגע אין לי כרטיס קול ככה שאני לא יכול לישמוע כלום וזה מרגיז חבל על הזמן אשמח אם תוכלו לעזור לי אני כבר נואש :-\ אני אמור לקבל מחר כרטיס מחבר creative 16 או משהו כ…

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by Liran -,

אנשים אני בבעיה.... ??? לקחתי מדוד שלי כרטיס רשת של Maxxtro ושמתי אותו במחשב הישן שלי, יש שם מערכת הפעלה - ווינדוס 2000... אני מנסה לעשות רשת בין שני המחשבים, אבל כשאני מחבר בין המחשבים עם הכבל רשת מוצלב הוא לא מזהה לי אותו בכלל. חשבתי שזה בגלל שלא התקנתי את הכרטיס רשת עם הדריבר שלו. ועכשיו הבעיה - אין לי ת'דרביר :-\ מה אני עושה ......? בבקשה תעזרו לי...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shendi,

יש לי UPS שעבד כבר כמה שנים טובות במשרד לאחרונה קנינו חדש אז לקחתי אותו הביתה ( ברשות כמובן ) הוא עבד כמה חודשים וזהו "נגמרה לו הבטרייה " . אני נמסה להטעין אותו מחדש והוא פשוט מסרב ומתחיל לצפצף בקול רם מישהו מכיר מקום שאפשר לתת אותו לתיקון ? באזור חיפה ! בסבבה ;D

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by sils,

לפני חודשיים קניתי מחשב חדש. הכל היה בסדר עד שלפני כמה שבועות המחשב קרס כתוצאה מהרד דיסק דפוק. ההארד דיסק היה של Maxtor עם חיבור SATA. החזרתי אותו ליצרן ובינתיים קיבלתי הארד דיסק חלופי של WD בחיבור רגיל. אותו הארד דיסק נדפק גם הוא לפני כמה ימים. כאן הבנתי שמשהו לא בסדר. שלשום קיבלתי הארד דיסק חדש, אותו סוג כמו שהיה בהתחלה. אתמול כשאני משתמש במחשב קופץ לי מסך כחול עם הודעה DRIVER_NOT_LESS_OR_Equal. אחרי שחיפשתי מידע על הבעיה גיליתי שהוא יכולה לקרות כתוצאה מספק כח לא תקין או חלש מידי. לדעתי מה שגרם לבעיות עם ההארדדיסק היה הספק כח. אצלי במחשב יש Radeon 9800XT של הרקולס (שמחובר לספק) וכל נקודות החשמל שלי תפוסות. רציתי לדעת מה כדאי לי לעשות? איך לבדוק את הבעיה? הרדיסקים נדפק…

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  15. יש לי WIN XP.. כל איזה שעתיים המסך נכבה ואני יכול להדליק אותו רק עם הדלקת המחשב מחדש! לפני שהוא נכסה הוא קופץ כמה פעמים והעכבר נתקע ואז הוא נכבה, הוא כותב משהו כמו שאין חיבור או משהו כזה אבל זה לא הגיוני כי אני משתמש בו עכשיו.. תעזרו לי! תודה מראש..!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by gshhar,

חיברתי את ההארד דיסק שלי SATA.. עשיתי ENABLE על הג'מפר של הלוח ל-SATA אבל המחשב לא מזהה לי אותו. אני צריך לעשות גם משהו בביוס כי אני לא מוצא?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by ambaman,

שלום אני חדש!!! יש לי בעיה יש כמה משחקים חלק ישנים חלק חדשים לא בכל המשחקים רק בחלק אני משחק ופתאום מופיע מסך כחול שכתוב בערך ככה: יש בעיה וינדוס יעשה ריסט עכשיו אולי צריך לעדכן את הביוס או לבטל אפשריות מתקדמות של הביוס כמו : caching וshadowing (נכנסתי לביוס וחפשתי ולא מצאתי משהו כזה). ולמטה כתוב תחילת נפילת זיכרון חופשי של המערכת ושורה אחר-כך סיום הנפילה וזהו אז ריסט. עכשיו יש לי לוח אם ישן מאוד אני לא יודע מה הדגם ובתוכנה הזאת שבודקים כתוב unknowen יש לי amd 1200+ וראדאון 9200 ו256 זיכרון. עכשיו כל המשחקים האלה עבדו לי שהיה לי וינדוס 98 ועכשיו לא והם לא כל-כך ישנים(2001,2002) גם החלפתי כרטיס מגיפה 4 לראדון 9200 באותו זמן שהתקנתי את הוינדוס תודה רבה לעוזרים!!!!!!! ;

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by hagay21,

מחפש דרייבר ל logitech mx-500 דרייבר ספציפי לא הדרייבר הכללי שלהם

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by hagay21,

מה פשר השגיאה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by eylonG,

שלום! המחשב שלי התחיל בזמן האחרון (שבועיים שלושה) לעשות ריסטים מעצמו ולהתקע לפעמים.. בדקתי את כפתור הריסט אם הוא תקוע - והוא לא, עשיתי טסט לזכרונות ולא נמצאה בעיה, אפילו פירמטתי את המחשב והתקנתי את הXP מחדש, ועדיין, המחשב ממשיך לעשות ריסטים- בעיקר שאני מתחיל להשתמש בו ונכנס לאינטרנט לבדוק מייל , קאזזה, אקספלורר וכו'.. יש לי פיירוול ואין לי טרוייאנים או וירוסים.. אשמח לעזרה! אילון.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by satan,

באתי לחבר שלי לפני שעה בערך והורדתי לו power strip בשביל קצת אוברקלוק לג'יפורס 4 שלו הקטע שעשיתי ועבד בסדר אבל זה לא שינה כלום אז הורדתי לו דרייברים חדשים לנוידיה של ה53 ומחקתי תישנים עכשיו זה ביקש לעשות ריסט עשיתי לא בדקתי הגדרות של רזולוציות וזה אחרי זה נכנסתי למתקדם לא היו שם את הזה של הדרייברים אז עשיתי ריסט הכל בסדר טוען תאקס פי עושה תבדיקה ואז שמתי שאמור לעלות השולחן עבודה לא עולה וזה נתקע כאילו בסריקה של הדיסק וזה עושה מן רעש של תקלה והווינדוס לא עולה גם בsafe mod מה הבעיה אין לי מושג ???

22. Started by Sygnus,

שלום שמתי לב שהכרטיס קול אינו עובד, מוזיקה לא מתנגנת מהמחשב. נכנסתי ל volume control , הוא לא נותן להיכנס לזה הוא רושם, there are no active mixer devices כאשר אני מנסה להפעיל קובץ עם ווינאמפ, הודעת השגיאה היא bad directsound driver please install proper drivers or select another device in configuration. 88780078 eror code ההגדרות במנהל התקנים מוגדרות, אפילו הורדתי אותן והתקנתי מחדש. מה יכולה להיות הבעיה לפי דעתכם ? תודה.

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by devek,

רציתי לפרמט את המחשב ולכן נכנסתי לביוס בשביל לעשות את כונן הדיסקטים בתור בוט למחשב אבל משהו מוזר קרה ואני לא יכול לשנות שם כלום! אני פשוט לא יכול לשנות שם שום דבר... אני רק יכול לחזור אחורה וקדימה בדפים אבל לא לשנות שום אפשרות! מה הבעייה ? ממה זה קרה? איך מסדרים את זה אם בכלל אפשר?! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by baraksaar,

יש לי גי פורס אפ איקס 5200 בהגדרות של הכרטיס לא מופיע לי ה agp 8x כתוב שמה במקום agp/pci ושבדקתי אצל חבר שלי שיש לנו אותו כרטיס זה רשם לו agp 8x ושבדקתי אצלי בתוכנה aida 32 היה כתוב לי שה agp disable והורדתי תדריבר הכי חדש וזה לא עזר מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by sheep,

בזמן האחרון יש לי בעיה בסאונד במשחקים, בכל שאר יישומי המחשב הסאונד פועל כרגיל... מה גם שבמשחק אחד (CIV:C) הסאונד כן פועל והכל טוב ויפה כשעשיתי Uninstall לדרייבר של הכרטיס קול (משום מה =/) משחק שעבד לי בלי סאונד שגם עכשיו אמור לפעול לי בלי סאונד עשה לי הודעת שגיאה שהמשחק לא יעבוד טוב בלי סאונד אבל עד עכשיו זה עבד בלי סאונד! זה לא מהכרטיס קול... מישהו יודע מה אני צריך לעשות?!!? אני כזה נוב בעינייני חומרה , טוב לא כזה נוב ... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים