תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
לפני כשבועיים-שלושה קיבלתי מחשב חדש שידידה רכשה ב-TMS, בחלקים (בכוונה). הרכבתי את המחשב לפני כשבועיים והחזרתי לקרטון (מחוסר זמן להתקנות). הערב פתחתי את המארז, הרכבתי מסך וכו', אני מדליק אותו, הוא נדלק ונכבה אחרי כמה שניות. אין אפילו אורות בלוח אם. רק אור כחול של המארז (R4) שנדלק ונכבה כשהמחשב נדלק ונכבה יחד. מדובר בספק כוח חדש מהניילון, FSP RAIDER 650W וידאתי כי הזכרונות במקום (ניסיתי גם להחליף מיקומים לפי ההוראות), חיבור 24 פינים + 8 פינים. הכל נראה תקין לחלוטין. אף פעם זה לא קרה לי. יש מצב שספק הכוח פגום למרות שהוא חדש מהאריזה ולעולם לא אבד? מישהו נתקל בבעיה כזאת בעבר? תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: זה לא ספק כוח. מצאתי ספק אחר שיש לי וקורה אותו דבר …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של compaq דגם cq61 משנת 2010. מחשב שנחשב לותיק (core 2 duo), אבל מתפקד באופן תקין לפחות עד לסיפור הזה. מערכת ההפעלה שלו שודרגה לפני מספר חודשים לחלונות 10 X64 כרטיס המסך של המחשב הזה הוא Geforce G 103M. לאחרונה הופיע ברשימת העדכונים למערכת ההפעלה, עדכון לדרייבר של כרטיס המסך הזה. כל הנסיונות להוריד ולהתקין דרך העדכונים של חלונות נכשלו (גם לאחר ניטרול אנטיוירוס) אבל זאת היתה רק ההתחלה. חשבתי שמדובר בכשל במערכת העדכון, והורדתי כלי של מייקרוסופט לתיקון ה'בעייה', אלא שזה לא ממש עזר. גם התקנה של ה- experience, ונסיון להוריד ולהתקין באמצעותה נכשלה לחלוטין. החלטתי לנסות הורדה ידנית מדף הדריי…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב GIGABYTE W576V שעבר פירמוט לאחרונה ומאז לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הכבל LAN. ההתחברות היא לאינטרנט רימון דרך הוט(חייגן VPN - למי שמכיר את רימון) המחשב מזהה את הרשת אבל בהתחברות עצמה כותב port open ואח"כ נתקע וכותב שלא יכול להתחבר. יש לי מחשב נייד אחר שמצליח להתחבר בלי בעיות דרך הכבל. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של ה LAN אבל זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה החלפתי לפני כמה ימים ראוטר של בזק ומאותו רגע אני לא מצליחה להתחבר לרשת של העבודה ... בבזק טוענים שכל עוד אני מתחברת לאינטרנט אין בעיה אצלהם אצל המעסיק שלי טוענים שאם אני מתחברת לרשת של העבודה מכל רשת אחרת , אז הבעיה בראוטר של בזק בקיצור כבר כמה ימים טובים אני לא יכולה לעבוד מהבית .... אשמח לעזרתכם ..
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב התחיל לעשות בעיות וגם אם הWi-Fi מנותק או שאין בכלל Wi-Fi בסביבה, המחשב מציג תמיד את הסמל שלמטה שבעיקון אמור לייצג כרטיס רשת פיזי שמחובר לRouter אך לא מחובר לNetwork. אם למישהו יש פיתרון מועיל או אם מישהו מכיר את התקלה, אשמח לשמוע פיתרון...
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כבר שלושה ימים על זהזה לא נותן לי לעדכן את ה-BIOS, מישהו יכול לעזור? עשיתי הכול לפי ההוראות, ניסיתי לעקוב אחרי כמה מדריכים, ניסיתי להכניס כמה USB שונים (SanDisk 32/16GB) לשלושה חיבורים שונים (USB 3, USB 2, ויציאת ה-BIOS). אפילו ניסיתי גרסאות ישנות יותר ואיפסתי את הגדרות ה-BIOS דרך הפינים, אבל זה תמיד אותו דבר: אני נכנס ל-M-Flash, רואה את הקובץ, לוחץ עליו ואין שום הודעת אישור. ניסיתי גם להשתמש בכפתור ה-BIOS Flashback — שום דבר לא עבד. פניתי לתמיכה של MSI ולא קיבלתי עזרה אמיתית עד עכשיו, ניסיתי כמה פורומים ועדיין אין פתרון הנה כמה פרטים: אני נתקל בבעיה עם לוח האם MSI Z790-A PRO MAX WIFI. גרסת ה-BIOS הנוכחית שלי היא E7E07IMS.M40. הבעיה: M-Flash מסרב לאשר כל קובץ BIOS, כו…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 3 followers
-
-
למחשב שלי יש כרטיס מסך GeForce 2 100/200 MX 32MB. הבעייה מתחילה כשאני מעלה משחק עם גרפיקה שדורשת ביצועים בינוניים ומעלה (ולפעמים אפילו לא זה) ואם אני מעלה יותר מדי דברים ביחד. היום למשל, הורדתי משהו מהקאזה והתקנתי משחק וזה נתקע. כשאני משחק במשחקוני פלאש זה גם נתקע. הזמן שזה נתקע לא קבוע, וזה יכול להגיע אפילו לשעות משחק עד שזה נתקע, או שזה גם יכול להיתקע בדקה הראשונה. מה שרציתי לדעת, אם יכול להיות שזה בגלל הכרטיס מסך שלי (שיכול להיות שהוא פגום) או בגלל שאין מספיק קירור למחשב שלי? דרך אגב, יש לי ווינדוס XP PRO... אני חייב עזרה :-\
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כחודשים התחילה לי בעיה במחשב בהתחלה ניסיתי לתקן את הבעיה ע"י פירמוט אך כשהתחלתי לפרמט אחרי זמן מסוים הוא הוציא לי הודעה שהוא לא מצליח לפרמט, ניסיתי מספר פעמים אך כל פעם הוא הוציא אותה בעיה אז יצאתי מנקודת הנחה שזה הדיסק קשיח אז קניתי RAPTOR 32GB ניסיתי שוב פעם והיתה אותה הבעיה אבל הפעם השניה זה הצליח המשחתי להשתמש ולאחר שבועה היתה אותה הבעיה אז החלפתי זיכרות אך היתה אותה הבעיה אטיות וחלונות כחולים,ואז החלפתי חלקים בין שתי מחשבים שיש לי שמתי את כל החלקים שיש במחשב החדש על הלוח אם,המעבד והספק שבמחשב הבעיתי. אך הבעיה עדין חוזרת על עצמה בשבועה הראשון המחשב עבד בסדר אך לאחר מכאן המחשב התחיל לעבוד באטיות ולהוציא מדי פעם מסכים כחולים עם ההודעה power error אני חושב שהבעיה בל…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה במחשב.. במשחקים יותר נכון... כשאני משחק במשחקים כמו LOST PLANET או FEAR .. אז יש לי כל מיני נקודות על המסך.. והדרישות שלי מתאימות למשחקים.. =\ ב- LOST PLANET זה התחיל לי רק משלב 8!!! ויש 11 .. ככה שזה ליקראת הסוף... אז מה זה?! למה יש את הנקודות האלו?! הינה כמה תמונות : [attachment deleted by admin]
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי,לפעמים אני מריח קצת ריח שרוף שמגיע מהכונן, ריח לא חזק. פתחתי את הכונן וראיתי שם משהו שאני לא בטוח לגביו, יש סימנים שכאילו זה נשרף קצת, אני לא זוכר אם זה היה ככה. מישהו יודע איזה חלק זה? ואיך זה קרה? והאם אני צריך ללכת לתקן או להחליף אותו?תודהצרפתי תמונה (אני לא יודע איזה חלק זה). רואים שם שזה נמס מהחום.. .http://up402.siz.co.il/up1/fzyxukcny3j2.jpg
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי שתי ווינדוסים במחשב, שניהם 7 ( הייתי צריך שתיים כדי לבדוק דברים) בקיצור מחקתי את הראשונה, אבל כשאני מפעיל הוא נותן לי לבחור ואם לא תוך 30 שניות הוא בוחר בווינדוס המחוק אתמול הפעלתי את המחשב והלכתי לכמה דקות והוא בחר בווינדוס המחוק והציג לי ארור לחצתי אנטר המחשב עשה ריסטרט והציג מסך שחור סרטון: נכנעה (גם דיסק לא עולה וגם סייףמוד רק הביוס) אמרו לי להוציא את הארד דיסק ולפרמט במחשב אחר - עשיתי את זה ועכשיו יש מסך שחור לגמרי לכמה שניות והמסך מתכבה (המחשב פועל) בבקשה עזרה אין לי בעיה לנסות ולבדוק כל דבר שתגידו
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש למי שיצליח למצוא לי פתרון (ולכל מי שינסה גם כן) לפני חודש הכרטיס קול שלי הפסיק לעבוד פתאום אחרי שהדלקתי את המחשב כרגיל התקבלה הודעה במדיה פלייר שיש תקלה בכרטיס קול ניסיתי את הדברים הבאים ללא שם תועלת: איפסתי את הדרייבר של הכרטיס קול והתקנתי אותו מחדש פירמטתי את המחשב לויסטה פירמטתי את המחשב שוב לwindows 7 ביטלתי את הכרטיס קול והחזרתי אותו שוב דרך ה-bios והתקנתי את הדרייבר מחדש קניתי כרטיס קול חדש מהשקית של creative, אותו המחשב בכלל לא מזהה בתור כרטיס קול ולא מוצא לי דרייברים בשבילו כמובן כשחיברתי את הכרטיס קול החדש ביטלתי את הכרטיס המובנה דרך ה-bios כל זה ועדיין אין קול! צריך לציין, הלוח אם הזה כשמדליקים את המחשב יש איזו בחורה שאומרת משהו בסגנון של "syste…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית שני מחשבים. לצערי ניתקלתי בבעיה חמורה במחשב החזק מבינהם. הכל התחיל לפני כשבוע, באמצע העבודה על המחשב הוא ניכבה פתאום. חשבתי שזאת בעייה חד פעמית... אך טעיתי. הדבר חזר על עצמו בכל פעם שהדלקתי את המחשב. קיבלתי עצה מחבר להתקין XP SP3.... אחרי ההתקנה המחשב החל לעבוד יותר טוב ובלי תקיעות. ואז אמרתי לעצמי שלא יהיה בעיות עשיתי סריקה מלאה באטני-ווירוס שלי... (כמובן ב SAFE MOD) האנטי ווירוס מצא כמה ווירוסים אותם מחקתי. איזה 3 ימים המחשב עבד טוב בלי כיבויים בלי רצויים. היום בבוקר אני מדליק את המחשב והוא מצפצף... פיפ אחד ארוך ושלוש קצרים... קראתי במדריך וזה אומר שיש בעייה עם הזכרונות.... אוקיי פתחתי את המארז הוצאתי את הזכרונות ולהפתעתי הם היו חמים מאוד(המחשב לא דלק ב…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הבעייה היא כזאותי : אני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל עם מסך שחור וכלום לא קורה, אחרי כיבוי והדלקה נוספת המחשב עולה עם מהיריות באס רגילות, אז אני צריך להכנס לביוס ולשמור מחדש את המהירויות... הדבר קורה פעם בשבועיים או פעם ביומיים, מתי שבא לו... האם הבעייה היא בלוח ? 4BDA או אולי במשהו אחר כמו הספק למשל ? עזרה מהירה בבקשה...
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב נייד מדגם: ASUS TUF Gaming A17 FA706QM כרטסי מסך מדגם: RTX 3060 (laptop) כרטיס המסך הפסיק לפעול ואינו מופיע ב device manager (מצורפת תמונה). כרטיס המסך המובנה של המעבד הוא כרגע זה הפעיל במחשב. מעבד מסוג: AMD Ryzen 7 5800H with Radeon Graphics 3.20 GHz לאחר נסיונות רבים לעדכן דרייברים, לעדכן מערכת הפעלה, חיפוש נרחב באינטרנט לא הגעתי לפתרון. בבדיקה ב BIOS אני רואה שהמחשב מזהה את הכרטיס של nvidia, ה windows לא. נסיון התקנת דרייברים של nvidia כשל (מצורפת תמונה). בצעתי התקנה של windows 10 במקום ה windows 11 שהיה. אבקש את עזרתכם בעניין. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני משתמש במעבד i7 860 2.8GHZ שרץ על 45-48C במצב אידאלי. בשימושים קלים כמו אינטרנט וסרטים הוא מגיע ל-50C. הבעיה מתחילה בשימושים כבדים יותר. קרה לי כבר פעמיים שהוא נכבה בפתאומיות, ללא מסך כחול. בלי כלום.. לדוגמא, השתמשתי בתוכנה AVI RECOMP להדבקת כתוביות, מנהל התוכניות הצביע על 50-70% שימוש בCPU. המעבד הגיע ל-90C. כשכל אחת מהליבות הגיעה ל99C. ברגע שהן הגיעו ל100C הוא נכבה. ואז ניסיתי כמה פעמים להדליק אותו, הוא כבה בלי לעלות את המערכת הפעלה בכלל.. המסקנה היחידה שאני יכול להגיע אליה היא שהקירור למעבד שלי צריך רענון. חבר הציע שאולי מדובר בתקלה במעבד. אשמח לעזרה. כי באמת אני כבר לא יודע מה לעשות... תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, אז ככה: יש לי מחשב שלא עובד. כאשר מדליקים אותו המאוורר לא פועל מה שרואים זה שנורית הבקרה בלוח האם נדלקת המאוורר של הCPU פועל לשנייה ומפסיק. המעבד לא מופעל וכלום לא נדלק . מה יכולה להיות הסיבה?? תודה, יוסי
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משום מה מאתמול בערב כשבאתי להדליק את המחשב, אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב עולה נפח לי דפדפן ואז המחשב נכבה. ניסיתי להדליק אותו שוב והוא לא נדלק. אחרי חצי שעה שוב ניתן להדליק אותו והפעם המחשב מגיע עד למסך של טעינת הווינדוס XP ואז הופך למסך שחור ולא מגיב/נכבה. לאחר מכן כשמנסים להדליק את המחשב, לאחר הלחיצה על הכפתור של ההדלקה המחשב משמיע את הרעש שהוא מתחיל לעבוד, את ה"ביפ" הקבוע של לוח האם ואחריי 2 שניות שוב המחשב נכבה. ניקיתי מאווררים, ועשיתי עם מיבש שיער רוח וניקיתי את המחשב אבל זה לא עוזר, יש למישהו השארה ממה זה יכול לנבוע? מה עליי לעשות? יתכן שיש צורך בהתקנה הווינדוס מחדש?(הותקנה בשבוע שעבר עקב קובץ שהיה חסר).
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום.. המחשב לא נדלק או בעצם נדלק ונכבה מייד ומנסה שוב להדליק את עצמו וחוזר חלילה..מחשב בן חצי שנה מעולם לא נעשה אוברקלוקינג...לפני שבוע לאחר שהמחשב החל להיכבות לבד והראה טמפטורה של 59 מעלות פתחתי (בעצת החנות שמכרה לי)את המחשב ,וגיליתי שבמעבדה שהרכיבו לי כנראה לא שמו משחה טרמית..שמתי משחה לפי הספר ניקיתי את המעבד בעדינות וכו מלמעלה וגם את תחתית המאורר...המחשב עבד 3 ימים ולפתע הפסיק ..מסך לא עולה והמחשב נדלק ונכבה מייד 5 שניות בערך ואז מנסה להדליק את עצמו שוב נכבה נדלק נכבה נדלק מפרט לןח גיגהבייט h55 מעבד-ו 530 אינטל זיכרון 2 הארד דיסק 500 סמסונג חלונות 7 אולטימייט 64 ספק סיסוניק SS 350 מישה יכול לתת כיוון מה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם!!! בזמן האחרון ללאחר שעה +/- של עבודה עם המחשב מופיעה לי ההודעה המרגיזה הבאה: "שרת לא פנוי" ואז אומרים לי ללחוץ על מעבר אל ועוד משהו שאני לא זוכר כרגע... מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה הזאת??? תודה רבה לעונים...
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעייה קצת מוזרה: אני עושה RESTART ל XP SP2, (לא יודע אם זה קשור, אבל XP גם נתקע איזה דקה על SAVING YOUR SETTINGS) שהמחשב מתחיל לעלות מחדש אחרי ה RESTART, אין זיהוי של הכוננים הקשיחים והוא כותב משהו כמו INSERT DISK AND PRESS ANY KEY אבל, אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו, הכל בסדר ו XP עולה. הסתכלתי על ה SMART של הדיסקים, והכל נראה תקין. יש לי 2 כונני IDE (כולל ה BOOT), כונן SATA ו-2 DVD בחיבור IDE רעיונות? תודה
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ניידים, אחד חדש והשני ישן . יש לי מסך די ישן של סמסונג עם חיבור DVI , יש לי מתאם DVI לHDMI . כאשר אני מחבר את המחשב נייד הישן למסך , יש חיבור והכל עובד כשורה אך כאשר אני מחבר את המחשב החדש נשמע צליל חיבור אך לא רואים כלום במסך. אני מצליח לחבר את המחשב נייד החדש למסכים אחרים יותר מתקדמים. אני אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי לפתרון תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים, מדובר בהרד דיסק של SEAGATE. בכל מקרה, משהו מאוד מוזר לי איתו, מהירות העברת הקבצים מהמחשב אליו - 5-7 מגה לשניה . לפעמים המהירות עולה ל 20 מגה לשניה.. (עדיין נשמע לאט). מעבר לכך, הרבה פעמים הוא כאילו במצב שינה כזה.. ושאני נכנס אליו, הכל קופא לכמה שניות.. ואז אני שומע אותו עושה איזה רעש כאילו הוא מתחיל להסתובב ורק אז אני יכול להכנס לתיקיות שבו.. ניתן לבטל? מה לגבי המהירות? (הוא מחובר ב USB ישירות למחשב ולא דרך מפצל או משהו) תודה. עריכה : עכשיו שמתי לב, שאני גורר קובץ גדול בודד, הוא מתחיל מאוד מהר.. 120 מגה לשניה.. וכל שניה שעוברת הוא יורד ויורד במהירות עד 5 מגה בערך ושם אפשר להגיד שהוא נתקע הרבה פעמים.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הצילו!!! הצורב שלי לא צורב יש למישהו אולי מושג מה קרה???
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-