עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Remus Palade,

קניתי כונן ssd להריץ עליו את הווינדוס הכונן הוא כונן של סמסונג PM871 2.5 128GB הלוח עם שלי הוא m4a88t-m/usb3 נתקתי את ההרד דיסק הרגיל שלי וחברת עם קבל sata את הכונן ssd ושאני מפעיל את המחשב קופצת לי שגיה 4th master hard disk error ניסיתי להחליף כניסת sata הדבר היחיד שזה שינה זה שהתקלה השתנתה ל3rd master hard disk error בכניסה הראשונה והשניה של הsata קופץ לי ה3rd בכניסה השלישית והרביעית רופץ לי 4th ניסיתי קבלים שונים(של ההרד דיסק הישן שלי שעובד רגיל ושל הקורא דיסקים) קראתי קצת וראיתי שאני צריך לשנות בbios לahci ברגע שאני משנה לאפשרות הזאת החיבור sata החמישי והשישי מפסקים לעבוד ואני לא רואה אותם יותר גם בbios (בגלל זה השתמשתי רק …

2. הצלחתי להפעיל מחשב ישן (פנטיום 3) סך הכל החלפתי הארדיסק, אני לא מצליח להיכנס לביוס לחצתי DEL לא מגיב איך שהמחשב עולה רשום "פאקר באל", לאחר מכן 2 אפשרויות ESC בשביל להריץ POST , F2 בשביל COMOS, שאני לוחץ F2 המחשב אינו מגיב איך אני ניכנס לביוס, לשנות הגדרות בנוסף אני מעוניין לפרמט אותו?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by iveco,

רציתי לדעת אם אני מבטל את האופציה של הנמכת תדר C1E והתדר ישאר במצב רגיל 2.9 GHZ ולא ירד ל 1.6 השאלה אם הביצועים יהיו יותר טובים ? צריכת החשמל פחות מעניינת אותי , אני מדבר על ביצועים נטו . אם אני רוצה ביצועים גבוהים עדיף לבטל את ה C1E ? אמרו לי שאם אני מבטל את ה C1E זה הורס את המעבד זה נכון ?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אהלן חבר'ה, אני חדש כאן בפורום אך לא באתר, יש לי בעיה (אפשר להגיד כמה בעיות) דיי חמורה.. ניקיתי את המחשב, הוצאתי אותו מהחשמל ומכל החוטים, איווררתי אותו והחזרתי הכל.. תחילת ההסתבכות - ברגע שאני מפעיל את המחשב בהתחלה המחשב עולה עם המסך יש טעינה של הוינדאוס ואיך שהוינדאוס עולה המסך נכבה.. הבנתי ככל הנראה שזה בעית חומרה מבפנים ניסיתי להבין מזה אבל ללא הצלחה.. המשכתי, הוצאתי את הסוללה של הלוח אם, שיחקתי קצת עם הביוס [אגב, אפרופו ביוס, איך עושים ריסט לביוס? דרך הסוללה?] ואז.. ההסתבכות - המחשב עולה עם המסך יש טעינה של הוינדאוס למספר שניות, ואז יש מסך כחול של ממש מאית השניה והמחשב מפעיל עצמו מחדש.. אשמח לעזרה מיידית, כי מחר כבר יהיה דיי מאוחר. תודה רבה לעוזרים

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Kak,

אני מקבל את ההודעה שבקובץ המצורף בכל אתר שאני מנסה להתחבר אליו, ולפני שאתם שואלים: התאריך והשעה במחשב נכונים פרמטתי את המחשב בחמישי אז מאוד קשה לי להאמין שמדובר ברוגלה או בוירוס ובכל מקרה הnod32 לא מצא כאלה. מה עוד יכול לגרום לבעיה? (אני משתמש בwin 7 ultimate)

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום לכולם, לפני כ חצי שנה קניתי מחשב חדש (מפרט מימין) , ומאז המחשב לא מתפקד כמו שצריך. המחשב זז לאט מכפי שהוא צריך, יישומים כבדים כגון משחקים, VEGAS וכו' לא פועלים כמו שצריך, בעוד שלחברים שלי עם מחשבים יותר ישנים ופחות טובים פועלים יותר טוב משלי (crysis למשל ו ac). אני כבר מיואש ניסיתי כל דבר ואני לא מוצא גורם אחד הגיוני לבעיה שלי. שלחתי לפני כחודש וחצי את המחשב שלי לחברה, בדקו אותו ואמרו לי שהכל בסדר. לפעמים המחשב מתאמץ סתם על פעולות די פשוטות ואפשר לשים לב זה. תודה מראש למי שיוכל להגיד לי מה לעשות עם כדי לוודא שהכל פועל כמו שצריך. רז.

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Alex Kuznetsov,

היי, יש לי מחשב נייד יחסית חדש, כשנה וחצי אצלי, Vostro 5590 של DELL, לאחרונה הוא נתקע כמה פעמים ביום. והכוונה שלי שפשוט העכבר והמקלדת לא זזים ומסך קפוא. לא משנה איך אני משתמש בו, לפעמים נתקע סתם כי הוא דלוק אבל אני לא עובד עליו. הבעיה נפתרת רק אחרי שאני מכבה ומדליק את המחשב מחדש. וככה כמה פעמים ביום. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הוא לא עושה שם רעש. לר משנה איך אני משתמש בו, עעעטעע5590

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by hichcock,

הכנסתי דיסק לכונן ופתאום הוא לא נפתח הוא עושה רעש כזה... הרבה נקישות... כשלוחצים על הכפתור פתיחה ואז אחרי איזה חצי דקה מפסיק לנסות לפתוח והרעש נפסק. כשלחצתי על EJECT דרך המחשב שלי אותו הדבר קורה. יש הצעות?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. משהו תוקע את המערכת מידיי פעם, ואני לא מצליח לשים את האצבע איזו תוכנה גורמת לכך.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by liran877,

מחשב חדש gigabyte z270 ga3pd gigabyte gtx1070g1 crosair rmx550 כבר קרה לי כמה פעמיים שבצורה רנדומלית לחלוטין- כמה דק אחרי הדלקה , גלישה באינטרנט ואחרי משחק כבד, המסך מחשיך והמאווררים מתחילים לפעול בעוצמה מלאה , זה לא עניין של טמפטרטוה כנראה כי זה לא קורה רק בשימוש כבד, עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך והלוח אם, מה זה יכול להיות? אגב זה לא קורה בצורה קבועה קרה עד עכשיו 3 פעמים במרווחים של כמה שבועות

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. יש לי צורב DVD אבל המחשב מזהה לי אותו ככונן דיסקים רגיל.. למה? ???

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by erez84,

ברשותי 486 DX2 , כאשר מדליקים אותו , הספק נדלק תקין , אבל שום דבר מעבר לא נדלק על המסך, ניסיתי לנתק הכל ולהפעיל רק עם מעבד וזיכרון , לא עובד, ניסיתי להחליף בין הסלוטים, אבל כלום, אין אפילו צפצוף שגיאה, אני בטוח שזה תקלה בלוח , כי התקלה היתה תמיד, רק שאם הייתי משאיר את המשחב דלוק במצב הזה כמה זמן, (לפעמים אפילו כמה ימים) אז פתאום הוא היה עולה והביוס היה עולה והכל עובד כמו שצריך. אבל עכשיו כבר הוא היה דלוק כמה ימים רצוף והוא לא עלה. אני ניסיתי לעשות הכל אך ללא הועיל, אני מבקש בבקשה, המלצה על מקום שבו מתקנים לוחות אם (יש לי את כל הספרות המקורית של הלוח אם ושל הביוס), באזור ראשון לציון. (מקום וטלפון) בדקתי עם סקופ ויש תדר מהגביש, אבל משהו לא נותן למחשב לעלות. כאילו …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by mici 1234,

מה אתם אומרים, אם מגיע אלי מחשב נייד עם כרטיס מסך מולחם לא טוב האם ישנה אפשרות לחבר לו כרטיס חיצוני

14. Started by BIGBENG5,

קניתי את המעבד I5 760 וגם לוח+ראם אתם יכולים לראות פה את החלקים שקניתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483799.0 אני מחבר את החלקים ומדליק את המחשב ואז בזמן שהווינדוס(7) עולה יש לי מסך כחול הינה המסך: Yfrog Photo : yfrog.com/0zimg1178p עכשיו ניסיתי לשנות את הACHI וזה לא עוזר.. שיחקתי בביוס הורדתי את התדר שת המעבד ועדיין יש את המסך הכחול המרושע הזה יכול ליהיות שצריך להתקין תווינדוס מחדש?? אהה שהפעלתי את הווינדוס זה אמר לי לעשות ריפייר, אז עשיתי וזה את הריפייר ולא היה עם זה בעיה ואז שזה סיים אותו המחשב גם לא עלה.. חברים יקרים מה עושים??? תודה! סהר

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by pakariel,

אחרי שהתקנתי תוכנה מסוימת שקשורה לעריכת סרטים. כל הקבצים במחשב קיבלו בנוסף לסיומת שלהם סיומת lokd.* והמחשב התחיל להשתגע (מובן לי שכנראה הותקן איזה שהוא וירוס) למזלי רוב הקבצים שלי שמורים בהארד דיסק נפרד לכונן הwindows. אז פירמטי והתקנתי מחדש. עכשיו גם כשניסיתי ידנית למחוק את הסיומת lokd המחשב מזהה את הקובץ תקין (כלומר אני רואה את האייקון של התוכנה שאמור להפתח בעזרתה אבל כאשר אני מנסה לפתוח את הקובץ אני מקבל הודעה שהקובץ פגום (קורה עם כל הקבצים גם תמונות גם PDF גם אופיס) בנוסף בכל אחת מתיקיות המחשב יש לי קובץ readme מסוג txt שזה תוכנו (מצורף קובץ) אני צריך עזרה ב2 דברים 1) איך אני משחרר את כל הקבצים? 2) איך אני משנה את הסיומת של כל הקבצים ב…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. בעייה קצת מוזרה: אני עושה RESTART ל XP SP2, (לא יודע אם זה קשור, אבל XP גם נתקע איזה דקה על SAVING YOUR SETTINGS) שהמחשב מתחיל לעלות מחדש אחרי ה RESTART, אין זיהוי של הכוננים הקשיחים והוא כותב משהו כמו INSERT DISK AND PRESS ANY KEY אבל, אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו, הכל בסדר ו XP עולה. הסתכלתי על ה SMART של הדיסקים, והכל נראה תקין. יש לי 2 כונני IDE (כולל ה BOOT), כונן SATA ו-2 DVD בחיבור IDE רעיונות? תודה

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by spoty1977,

שלום לכולם. כבר מספר חודשים שהמחשב שלי לא עובד בצורה תקינה-ונדמה לי שהפעם הלוח אם הלך לו לעולם שכולו קבלים... בהתחלה הוא לא עלה לי בכל פעם והיה נכבה בצורה אקראית בנוסף לריסטרטים חוזרים ונשנים,אחרי שניקיתי את המחשב והחלפתי את הגריז הטרמי-הבעיה הסתדרה. לפני מספר ימים,המחשב הפסיק לעבוד לחלוטין:המחשב לי בד"כ,בעת ההפעלה היה:נדלק,נכבה-ואז נדלק שוב ועולה (זה המצב התקין לפי ההגדרות בביוס),עכשיו הוא נדלק-נכבה-נדלק-נכבה-נדלק-ושום דבר לא עולה ,המאוורר מסתובב אבל לא נראה שיש משהו שמגיב במחשב,פירקתי אותו לגמרי,ניקיתי את המארז ואת כל החלקים שלו ,החלפתי שוב גריז טרמי-ושום דבר,גורנישט,גם הוצאה והחזרה של הסוללה בביוס לא עזרה(אפילו החלפתי אותה),אין לי עוד מחשב לבדוק את הרכיבם בנפרד,אבל לא …

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by ENIGmA_dr,

היי, מישהו יכול להגיד לי האם אפשר להדליק מחשב בלי מעבד? ברור לי שהוא לא יעשה בוט אבל השאלה אם המאוורים יתחילו לעבוד (בדומה להדלקה בלי זיכרון). אני שואל כי המחשב שלי לפתע לא נדלק אבל הספק כן מספק. כנראה הלך המעבד, נכון? בין העונים תוגרל תודה מיוחדת. תודה (לא מיוחדת). dr

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. האם באמת צריך את כל העדכונים שוינדוס 7 מציע אחרי פירמוט? ואם כן?!.. האם ישנה דרך להורדה מהירה של כל העדכונים? או אימג' מוכן? זה פשוט מייאש כל פעם מחדש.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי עושה ריסטרט בעת הרצת משחקים "כבדים" כמו fallout4 ואפילו battlefield4 כאשר לפני פחות מחודש שיחקתי במשחקים האלה בלי בעיות בכלל. בדקתי את המחשב ואין לו וירוסים ככל הידוע לי. החומרה של המחשב שלי: מעבד: intel core i7 4790 לוח אם: H97-HD3 זיכרון: DDR3 8gb כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 970 כל הרכיבים נקנו לפני קצת יותר משנתיים. אשמח לעזרה, תודה מראש, בר.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by SEangel,

המשחק הזה תמיד נתקע, גם בסייף מוד מה עושים? יש לי פאלומינו 1700 עם GFORCE 2/400 64 אולי זה בגלל הCD? יש לי צורב על הסלייב וDVD על הסלייב הסקנדרי

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אני צריך זיכרון 2GB DDR2 למחשב ישן AMD ושמתי לב למשהו מוזר ב EBAY ו ALIEXPRESS יש זכרונות DDR2 2GB שרשום עליהם " מתאים רק ללוחות AMD " מה לעזעזל ? זה זיכרון מה הבעיה לשים את זה באינטל ? סתם מסקרן אותי DDR2 אמור להתאים גם לאינטל וגם ל AMD לא ? זה בגלל שהם זכרונות גנרי ? ועוד שאלה מה ההבדל בין זכרונות מותג לזכרנות גנרי ? יש לי אפשרות לקנות AMD 2GB DDR2 ב 7.13 דולר זה יוצא 30 שקל +- http://www.aliexpress.com/item/New-DDR2-RAM-4GB-2GB-1GB-800-MHZ-667-MHZ-533-MHZ-Compatible-with-all-motherboard/32328590084.html

23. המחשב הוא HP dx6120, יחסית ישן אבל אין לי דרישות מיוחדות ממנו למעט עיבוד תמלילים ועוד כמה משימות פשוטות. המחשב עבר פורמט, והותקנה עליו מחדש ווינדוס XP (SP3) כולל כל הדרייברים הרלוונטיים. המחשב עובד סבבה לגמרי - עד שמחברים אותו לרשת. שתיים שלוש שניות אחרי שמחברים אותו לרשת (עם כבל LAN), המאווררים שלו פתאום מתחילים להאיץ ולהתאמץ ממש, ומערכת כולה קופאת ואז מגמגמת. העכבר לפתע מפסיק לעבוד ורק המקלדת עוד איכשהו מגיבה. הכל חוזר לסדרו רק לאחר ריסטרט, וניתוק כבל ה-LAN כמובן. למישהו יש מושג מדוע זה קורה? תודה, אביחי

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. היי,לפעמים אני מריח קצת ריח שרוף שמגיע מהכונן, ריח לא חזק. פתחתי את הכונן וראיתי שם משהו שאני לא בטוח לגביו, יש סימנים שכאילו זה נשרף קצת, אני לא זוכר אם זה היה ככה. מישהו יודע איזה חלק זה? ואיך זה קרה? והאם אני צריך ללכת לתקן או להחליף אותו?תודהצרפתי תמונה (אני לא יודע איזה חלק זה). רואים שם שזה נמס מהחום.. .http://up402.siz.co.il/up1/fzyxukcny3j2.jpg

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by mati88,

שלום לכולם, בהתחלה הבעייה הייתה 3 צפצופים קצרים שרק נמשכים אחרי שהוצאתי והרכבתי רכיבים נפסקו הצפצופים אבל עדיין המסך לא נדלק.. בדקתי את המסך ואת הכבל הם שמישים ,ניסיתי לנקות בפנים גם.וזהו! פה כבר הידע שלי במחשבים נגמר,אפשר להגיד שאחד מהרכיבים נהרס אבל אני רוצה לשלול את זה לפני שאני אבדוק הכל .. בגלל ששיחקו בכל הכבלים בפנים, אני לא בטוח שהכל במקום לכן תיקחו את זה גם כאופציה לבעייה ? וחוץ מזה שאני מדליק את המחשב,ומכניס את הכבל של המסך אז הוא לא מגיב בכלל . מה אפשר לעשות ?לפני השלב של לקחת את זה לטכנאי ...

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים