עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן חבר'ה, אני חדש כאן בפורום אך לא באתר, יש לי בעיה (אפשר להגיד כמה בעיות) דיי חמורה.. ניקיתי את המחשב, הוצאתי אותו מהחשמל ומכל החוטים, איווררתי אותו והחזרתי הכל.. תחילת ההסתבכות - ברגע שאני מפעיל את המחשב בהתחלה המחשב עולה עם המסך יש טעינה של הוינדאוס ואיך שהוינדאוס עולה המסך נכבה.. הבנתי ככל הנראה שזה בעית חומרה מבפנים ניסיתי להבין מזה אבל ללא הצלחה.. המשכתי, הוצאתי את הסוללה של הלוח אם, שיחקתי קצת עם הביוס [אגב, אפרופו ביוס, איך עושים ריסט לביוס? דרך הסוללה?] ואז.. ההסתבכות - המחשב עולה עם המסך יש טעינה של הוינדאוס למספר שניות, ואז יש מסך כחול של ממש מאית השניה והמחשב מפעיל עצמו מחדש.. אשמח לעזרה מיידית, כי מחר כבר יהיה דיי מאוחר. תודה רבה לעוזרים

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by TheSlider,

כשאני מפעיל את המחשב/עושה ריסט אני מנסה להכנס לביוס אבל ללא שום הצלחה! לא משנה על איזה מכפתורי ה-F אני לוחץ או על DELL זה פשוט לא עוזר! זה נראה כאילו המחשב לא נותן לי בכלל השהייה של זמן בשביל להכנס לביוס. כלומר "יותר מידי מהיר" בזמן הריסט אבל שנה עד שהWINDOWS עולה! מה לעשות? איך אני מסדר את זה? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by tgl,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש. אני לא מצליח להתקין עליו XP. אחרי הפורמט של הדיסק מתחילה העתקת הקבצים לדיסק ושם זה נתקע. ניסיתי כמה פעמים וכל פעם הוא מצליח להעתיק כמות שונה ונתקע. ניסיתי להתקין 2003 .. הוא עבר את שלב ההעתקה ונתקע בהכנה להתקנה . כרגע אני מריץ MEMTEST כדי לבדוק אם זה זכרון . בגדול המפרט הוא amd athlon 64 3800 dual core 939 samsong s-ata 2 albatron nforce 4 samsong ddr-ram 1024 3200 x 2 אשמח לכל עזרה בכיוון מה יכולה להיות הבעיה. תודה

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אז ככה. יש לי מחשב Athelon 1.2 עם מודם 28,800 של US Robotics חיצוני. עד כה עבדתי עם המודם ללא שום בעיות, ובעיקר שיחקתי במשחקי רשת. לאחרונה התקנתי מחדש משחק שהייתי משחק לפני כמה חודשים בקביעות. מהירות החיבור במשחקים האלו די חשובה, אבל הם עדיין מתוכנתים כך שאפילו בפינגים גבוהים המשחק יזוז חלק אצל המשתמש, כדי למנוע כל מני "תקיעות" מעצבנות. המשחק שאני מדבר עליו כרגע הוא Counter Strike, אבל אני מבקש ממי שמבין בעניין לעזור לי בעניין כבכל תוכנה. זמן אמת חשוב מאוד במשחקים, ולכן אם יש נתק בתקשורת המשחק יעצר. כפי שאמרתי, שיחקתי במשחק במשך חודשים ואף פעם לא היה לי נתק תקשורת, פרט למקרים בודדים מסיבות טכניות כמו ניתוק הקו או הרמת הטלפון בבית. עכשיו התקנתי את המשחק מחדש ואני מנסה לשח…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אני רוצה לחבר בקר USB (ג'ויסטיק) למחשב, המחשב מזהה שחובר בקר, אבל הוא הבקר לא מגיב. לבקר אין דיסק התקנה/דרייברים, פשוט מחברים אותו והמחשב אמור לזהות אותו לבד. שאני נכנס למאפיינים של הבקר אני רואה שהוא משותק לגמריי, כאילו הוא מזהה שיש בקר מחובר אבל ליופי כי לא ניתן לעשות איתו כלום. חיברתי למחשב אחר שלי את הבקר, ואילו שם הוא עובד מעולה. נראה לי שהבעיה בגלל גירסת הUSB. איך בידיוק אני פותר את הבעיה?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by omery000,

כבר כמה שעות שאני מנסה לעדכן את ה-bios ופשוט לא מצליח.. בפעמים הקודמות פשוט השתמשתי ב-BIOS@ וזה עשה הכל לבד, עכשיו הוא רושם לי הודעת שגיאה, אמרו לי לעשות usb boot disk, לא הלך לי.. לוח אם - Gigabyte Z68X-UD4-B3 עם ביוס F10b אשמח לקבל עזרה כי אני כבר משתגע

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אז כמו בכותרת ווינדוס 8.1 64 ביט בעברית, 16GB זיכרון פנימי. לא היו שינויים במחשב מאז שהורכב. בעיקרון הבעיה הזו באה לסירוגין, ז"א יש מצב שהמחשב נדלק והכל רגיל ואותו הדבר להפך ז"א נדלק ופתאום 98% מהזיכרון מלא. אין שימוש בתכנות כבדות חוץ ממה שעולה עם הווינדוס, אולי סרטים ודפדפן אך לא מעבר לזה(משחקים תוכנות עריכה וכד') אולי פורנו מדי פעם . בדיקת memtest 86 תקינה לחלוטין, כמו כן Eset ss חדש ביותר מותקן נעשתה סריקה מלאה! כמו כן הזיכרונות (2X8) תקינים, הופעלו בניפרד. זהו הכי מפורט שלי שיכלתי לחשוב עליו אם יש עוד שאלות אני אשמח לענות רק לצטט אותי בבקשה- תודה!

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by menis,

80 ג"ב ואני רוצה לחלק אותו למחיצות . איך עושים את זה ב fdisk?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אני רוצה לעשות איזה שרת שיפעל כל הזמן ... אבל בלי להוסיף עוד מסך\מקלדת\ועכבר כלומר שאני יוכל להשתמש באותו ציוד הקפי שאני משתמש בו במחשב הזה ובאיזה שהיא דרך אני יוכל להעביר את התצוגה למחשב השני ואז אני יוכל לראות את מה שהוא מציג וההפך קראתי פעם שיש אפשרות לעשות את זה ... מישהו יכול להסביר לי איזה זה עובד בדיוק ? יש לי מסך LCD עם חיבור DVI וחיבור אנלוגי רגיל וכמו כן מקלדת ועכבר עם שני חיבורים לUSB ולחיבור הישן

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Eviljelly,

יש לי מגבר בן 17 (שנים שנים !) וכשאני מדליק אותי יש נורה שכתוב עליה "הגנה" שמהבהבת כל הזמן ורק כשהיא מתייצבת המגבר נדלק .. בדרך זה לא קורה אבל זה קורה (המגבר נדלק ועובד) ...מה יכולה להיות הבעיה ?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by asaf16,

תאונה מצערת קרתה לxps12 שלי. הSSD מכיל את כל החיים שלי בערך. נראה שהוא שרד. מה דעתכם? אם כן, אם אני אחבר אותו למחשב אחר במקום SSD קיים, האם הכל יפתח רגיל? האם יש דרך לפתוח את מה שיש בפנים גם מבלי לחבר אותו למחשב אחר? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by shahartal,

קניתי לפני פחות מחודש מחשב חדש, קישור למפרט: (שבקשתי כאן) http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=3740 היום המחשב הפסיק לעבוד ולא נפתח. ניתקתי את כל החיבורים אליו חוץ מהעכבר, המקלדת והמסך ובדקתי אם העניין זה המסך או המחשב עצמו (נסיתי 2 מסכים ונסיתי חיבור גם של VGA וגם HDMI) בנוסף פתחתי אותו והפעלתי וראיתי שהמאווררים עובדים. כשאני לוחץ על פתיחת המחשב הוא מפעיל את המנורה, שומעים קול של החלקים והמאווררים מופעלים ואז הם מפסיקים (כאלו יש שגיאה שחלק לא עובד או משהו) ואז הוא מנסה שוב (ככה כל הזמן בלי להפתח) אני יכול להשתמש באחריות? בגלל שזה נקנה בחלקים שאומנם הם חברו את הכל בעצמם אבל עדיין נראלי שהאחריות היא על חלקים ספציפים ולכן אני צריך לדעת על מה לבק…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by miz,

יש לי דיסק און קי סנדיסק קרוזר, שמתי אותו במחשב שלי, המחשב מתנהג כאילו לא שמתי כלום, גם במחשב אחר אותה תגובה, האם יש משהו לעשות?? בעבר המחשב שלי היה מזהה אותו

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by ahp,

שלום לכולם, ברצוני לחבר את המחשב שלי למסך בעזרת כבל HDMI ארוך - אני רוצה להפריד את היחידות (מחשב ומסך) בחדרים נפרדים. לצורך כך רכשתי כבל HDMI עם תקן 1.4a. המחשב מחובר למסך כיום עם כבל HDMI שהגיע כשרכשתי את המסך ואני לא יודע באיזה תקן כבל זה. כשניסיתי להחליף בין הכבלים - נוכחתי לראות כי לא מתקבלת תמונה במסך, למרות ששומעים את הצליל המוכר שמחשב מזהה חומרה. במקום תמונה נראת על המסך הודאה חוזרת של "כניסה ל SLEEP MODE ". בתחילה חששתי כי הכבל מזויף ו/או פגום אולם מבדיקה שבצעתי עם מיכשור שונה בבית (טלויזיה ו STREEMER ) נוכחתי לדעת כי הכבל תקין ורואים תמונה. שאלתי היא מדוע אינני רואה תמונה במסך המחשב. במחשב שלי מותקן כרטיס מסך GEFORCE NVIDIA …

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by liran2003,

אתמול התחילו להופיע לי מסכי שגיאה כחולים (ווינדוס 7) עם שגיאות שונות ואחריהם ריסט. בהתחלה זה היה כל כ-5 דק', אחרי זה בתכיפות גבוהה יותר. פתחתי את המארז כדי להוציא סטיקים של זכרונות ולבדוק אם הבעיה באחד מהם. כשהוצאתי את אחד הסטיקים המחשב קפא כבר במסך פתיחה של הלוח אם. כשהוצאתי עוד סטיק המחשב כבר לא עלה (וגם לא כשהחזרתי אותו). המחשב נדלק, כל המאווררים עובדים אבל המסך נשאר שחור וגם אין את הצפצוף של הלוח אם ושום צפצופי שגיאה. האם אלו סימפטומים של לוח אם גמור או שיכולה להיות בעיה אחרת? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום. יש לי בבית שני מחשבים. לצערי ניתקלתי בבעיה חמורה במחשב החזק מבינהם. הכל התחיל לפני כשבוע, באמצע העבודה על המחשב הוא ניכבה פתאום. חשבתי שזאת בעייה חד פעמית... אך טעיתי. הדבר חזר על עצמו בכל פעם שהדלקתי את המחשב. קיבלתי עצה מחבר להתקין XP SP3.... אחרי ההתקנה המחשב החל לעבוד יותר טוב ובלי תקיעות. ואז אמרתי לעצמי שלא יהיה בעיות עשיתי סריקה מלאה באטני-ווירוס שלי... (כמובן ב SAFE MOD) האנטי ווירוס מצא כמה ווירוסים אותם מחקתי. איזה 3 ימים המחשב עבד טוב בלי כיבויים בלי רצויים. היום בבוקר אני מדליק את המחשב והוא מצפצף... פיפ אחד ארוך ושלוש קצרים... קראתי במדריך וזה אומר שיש בעייה עם הזכרונות.... אוקיי פתחתי את המארז הוצאתי את הזכרונות ולהפתעתי הם היו חמים מאוד(המחשב לא דלק ב…

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by iveco,

היה למחשב שלי גוף קירור של GlacialTech Igloo 1100 גוף קירור טוב אבל מרעיש כמו טרקטור החלפתי אותו ב AC ALPINE 11 באתר של החברה כתוב שהוא תומך במעבדים עד 85W למעבד שלי 3770 המקסימום W זה 77 שמתי לב שב WOT בהגדרות גבוהות הוא מגיע ל 60 מעלות ובאתר של אינטל רשום שהטמפרטורה המקסימלית היא 67 אני מפחד שהמעבד שלי ישרף , עדיף לחפש גוף קירור אחר ? מה שכן ה AC מאוד שקט , אם אני מוריד את המשחק להגדרות יותר נמוכות הטמפרטורה יורדת ל 50 מעלות , שאני לא משחק הטמפרטורה היא 35-40 מעלות

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by LitalDib10,

שלום, יש לי מחשב נייד של לנובו, ווידוס . השבוע חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם כבל VGA לטובת קריוקי. בסיום הערב הוצאת את הכבל מהמחשב. כשהגעתי הביתה הדלקתי את המחשב, הווידוס "עלה" (רואים רק ההתחלה של טעינת הווידוס) אך המסך לא נדלק. כשאר אני מחברת את המחשב למסך אחר, המסך כן נדלק. באופן מאוד מוזר המסך שאליו אני מחברת את המחשב נייד בכלל לא מחובר לחשמל ועדיין המסך של המחשב נייד כן נדלק. נסתי כבר המון אפשרויות אך לא הצלחתי לפתור את בעיה. אינני מצליחה להבין מהו מקור הבעיה, יותר מאשמח אם תוכלו לעזור לי(:

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by wooky,

חברים, ברשותי מחשב ישן P3-450MHz עם זכרון SDRAM 64MB. לוח אם לא ידוע. לאחרונה רכשתי זכרון SDRAM-256MB. להפתעתי, לאחר ההתקנה המחשב זיהה רק 128MB, כך שבסה"כ יש לי רק 192MB. האם מישהו נתקל בבעיה? היש פתרון? תודה מראש לכל העונים

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. לפני 3 דקות אח שלי התאום פתח את המחשב הישן שלו השלישי במפרט ואחרי 15שניות נשרף הספק , עכשיו שהדלקתי אותו עוד פעם הוא דלק ל5שניות וכבה ואז הרחתי ריח שרוף מהספק כוח... הבנתי שהוא נשרף , אחרי דקה ניסיתי עוד פעם.. אותו דבר והפעם יש ריח של יותר שרוף הקיצר נשרף הספק(230W ג'נרי של SUNSHINE) ועכשיו אני שואל אותכם מה אני עושה? יש לי אפשרות לקנות ספק כוח עד 100שקל... איזה לקנות ? איפה? עד 100שקל בלבד! לא יותר מזה!

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by nir15,

שלום! קניתי מחשב חדש מלפני שבועיים שהרכבתי כאן ובכל אופן יש לי בעיה שהוידיאו שאני מנגן טיפה תקוע וזה קצת משגע אותי כי גם אין לי מושג ממה זה נובע. בנוסף המחשב מחובר לטלויזיה (סתם משהו שנראה חשוב לדעת). הבעיה היא לא בנגני מדיה כי בכולם זה פחות או יותר ככה. אני ישמח אם למישהו יש רעיון איך אני יכול לפתור את זה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by oneofakind,

אני מקבל את ההודעה הנ"ל בשתי אתרים ישראלים : spor5.co.il ו-sport2.co.il. באתר ספורט 5 אחרי כמה זמן הוידיאו עולה (הרבה ריפרשים או אחרי כמה ימים). אני מצאתי פיתרון לבעיה ולא כל כך מובן לי מאיפה זה צץ פתאום. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. חג שמח, המחשב Lenovo G580 עם ווינדוס 7 SP1 X64, בוצע שחזור למערכת הפעלה ממחיצת השחזור של היצרן. המחשב מגיע עם IE9. לאחר התקנה של IE11, מערכת ההפעלה עולה וזורקת הרבה הודעות שגיאה, כשבכולן הודעה זהה: אין אפשרות להפעיל את התוכנית מאחר ש-api-ms-win-downlevel-advapi32-l1-1-0.dll חסר במחשב שלך. נסה להתקין מחדש את התוכנית כדי לפתור בעיה זו. ההודעה הזאת מופיעה גם על תוכנות שאינן קשורות לIE11, כמו התוכנה של הטאץ' פאד של העכבר. איך מתפטרים ממנה, חוץ ממחיקה של הIE11? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אהלן אבקש המלצה לסט מברגים - כלי עבודה - לפירוק והרכבה של לפטופים אם כולל גם סמארטפונים עוד יותר טוב תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Rockstatement10,

לאחרונה המעבד שלי מתחיל להרעיש ולהתחמם וגם על אחוז ניצול גבוה בגלל שחדר לי ביטקוין למחשב, כנראה שזה בגלל אחי שהוריד שטויות. זה קרה לפני כמה ימים והצלחתי איכשהו להסירו עם תוכנות למיניהן, אבל עכשיו זה חזר שוב והמחשב שוב מרעיש. איך נפטרים מהדבר הזה?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים