עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mor873,

בטעות נתתי מכה עם הכיסא למארז וזה התחיל להופיע , המסך רושם אין אות הולך לישון אח"כ מופיע מסך כחול עם nv4_disp וכל מיני סוגרים כפול עם הרבה אפסים לאחר כמה נסינות עלה המחשב ושוב נפל. דרייבר של כרטיס מסך עודכן לעידכון אחרון , איך בודקים שהכרטיס מתחממם ? האים זה בעיית זיכרון או כרטיס ?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by dor17,

כרגע יש לי על המערכת 3G של RAM על לוח אם של ABIT AB9 PRO בחיים לא הייתה לי את הבעיה הזאת בXP אבל משום מה היא מופיעה בויסטה בתצוגה של רכיבי המחשב ויסטה מראה שיש לי 1023mb וכך גם עוד תוכנות.. היחידה שבאמת מראה שיש לי 3G זה CPU-z נראה לי זה באמת משפיע על ביצועי המערכת ולא רק על הנתונים היבשים (הכתובים) מה לעשות? איך אפשר "להראות" לויסטה שיש לי עוד זיכרון מחובר.. לא נראה לי הבעיה במגעים מכיוון שלא הוצאתי את הזכרונות וכד' לפני השדרוג

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by Miyota,

היי קיבלתי מחשב P3 550 עם לוח אם של Pc Partner עם ציפסט Via Apollo 13Pro. חיברתי את הDIsk On Key שלי וקיבלת התקן לא מזוהה. לא רציתי לשבור את הראש שלי עם זה כי המחשב היה מפוצץ וירוסים וSpywares. אז עשיתי פירמוט והתקנתי הכל מחדש ואת כל הדריברים ואת כל העידכונים WIndows Update. הבעיה של ההתקן לא מזוהה פשוט לא רוצה להיפתר איפסתי את הביוס איפסתי את הIRQ וכל פעם שאני מכניס התקן USB אני מקבל התקן לא מזוהה לא משנה אם זה Disk On Key או עכבר או מצלמה. הוצאתי את כל הרכיבים מהמחשב כרטיס קול ומודם וכל דבר לא קשור. אז חשבתי אולי הבקר נדפק נקנה חדש. עלה לי 60 שקל וחיברתי והתקין הכל ושוב התקן לא מזוהה... למה זה קורה? מה יכול לפתור את הבעיה? כל התקן USB תקין ב100% ועובד במחשב אחר. יש למיש…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  4. שלום לכולם, לאחרונה קניתי טלוויזית Full HD של LG. חיברתי אותה בDVI למחשב HTPC שמכיל Sapphire Radeon 3870. איכות הצפייה והטקסט פשוט רעה. ניסיתי לחבר את אותו המחשב עם אותו הכבל אל מסך המחשב של Dell גם הוא Full HD. איכות מעולה. ניסיתי לחברת את אותה הטלוויזיה עם אותו הכבל למחשב משחקים שמכיל Gigabyte GeForce 660 ti OC. איכות מעולה. מספר חברים שלי חווים בעיה דומה בחיבור לטלוויזיה. אחד עם כרטיס Low End של Geforce, אחר עם כרטיס On Board. אבל שניהם טוענים שבמסך מחשב Full HD הכל בסדר. האם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, רן.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by Impreza,

נגיד שהמחשב שלי דולק הרבה זמן, לא יודע אם זה קבוע אז נגיד שאני רוצה להפעיל איזה משחק אני לוחץ עליו וכלום לא קורה אני רואה שהוא כאילו מופעל ב TASK MANAGER ב PROCESSES אבל לא עולה ואי אפשר לסגור משם ושאני עושה ריסטרט דרך התחל גם לא קורה כלום אבל שאני עושה ריסט מהכפתור זה מסתדר מה זה?! לא אמור להיות בעיה כזאת עם מפרט כמו שלי..(בחתימה)

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by ranran,

תמיד שאני מתקין משחקים של EA כגון MOST WANTED NBA ודוגמא לעכשיו אפילו FIFA 2007 אני מגיע לשלב של ההסכם שלא רשום לי בוא כלום (מוזר) ואז התמונה הזאת וזה קורה רק בווינדוס הזה בוינדוס אחר באותו מחשב אפשר המחשב עם DX9 הכי חדש של 2006 אני דואג לעדכן אז מה הבעיה? עריכה: אוקי מצאתי תבעיה לעוד מישהו היה בפורום ומה שרשמו עזר לי תודה אפשר לנעול..

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  7. כשהמחשב עולה ה-BIOS כותב שהציפסט הוא nForce4, בעוד שאמור להיות nForce4 Ultra. כמו כן הכוננים הקשיחים (Hitachi Deskstar 250) שאמורים לעבוד עם SATA-II עובדים (לפי WINDOWS) ב-SATA רגיל. אחד ההבדלים בין nforce4 ל-Ultra הוא התמיכה ב-SATA II. האם יש דרך חד משמעית לברר: 1) איזה CHIPSET יש לי על הלוח? 2) במה הדיסקים שלי עובדים? ואיך אומרים לWINDOWS לעבור למוד אחר אם צריך? 3) אם כבר, למה הצורב NEC ND4550A שלי נמצא ב-ATA33 ולא במשהו כמו ATA66 או ATA100? זה אמור להיות ככה? 4) האם SATA-II צריך כבלים שונים מ-SATA?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by Zeev86,

קיבלתי את ההודעה לאחר שיצאתי ממשחק: (במקרה גם everest עבד אז תפסתי גם את הטמפרטורות של המעבד והכרטיס, והם לדעתי בסדר) אני רוצה להוסיף גם שלפני השגיאה היו לי כל כמה שניות fps drops נוראיים. מה יכולה להיות הבעיה? הדרייברים שלי מעדכנים.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  9. Started by rambo88,

שלום לכולם תראו יש לי כרטיס קול אחד על הלוח ואחד שאני רוצה לחבר כדי שיהיה לי יציאה שאני יוכל לשחק עם הג'ויסטיק השגתי כרטיס קול הרכבתי אותו הווינדוסזיהה חומרה חדשה אבל אין לי דרייבר על הצ'יפט של הכרטיס קול רשום AP6400 3D PCI V.2 חיפשתי בגוגל ולא מצאתי לינק בבקשה אשמח לקבל לינק לכרטיס קול תודה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by vwgolf,

יש לאחי לוח gigabyte דגם ga-k8n ultra-sli אחי לא שמר על הדיסק שהוא קבל בקניה ובאתר של ג'גה בייט יש חרא דרייברים שעושים בעיה. השאלה אם ניתן להוריד את כל הדיסק שלם או אם יש למישהו את אותו לוח והוא יכול לעלות לי את כל הדיסק ואני יצרוב אותו. תודה מראש לירון.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  11. טוב אז ככה כשאני נכנס למחשב שלי ובודק את הכונן שלי אני רואה שיש לי 6GB פנויים ולמרות זאת כשאני מנסה להתקין משחקים\להוריד דברים לכונן וכד' אני מקבל הודעה האומרת שכמות השטח הפנוי בכונן נמוכה ואני לא יכול לבצע את הפעולה שרציתי מה עושים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  12. יש לי hard drive: wd sata 8mb 120gb ושהתקנתי את הווינדוס הגדרתי כמו שצריך שזה יהיה SATA אבל בתוכנה EVEREST Home Edition (התוכנה שנותנת פרטים על המחשב) כתוב שההארד דיסק מכוון על IDE. (ראו תמונה). מה צריך לעשות כדי לשנות זאת ל SATA או שאולי זה כבר מוגדר טוב ? הוכחה :

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  13. Started by shirNoshe,

המחשב עובד 7/24/365. שמתי לב ששומר המסך לא נכנס לפעולה,וכיבוי הצג בזמן שהוקצב לא פועל. מה עשיתי? גוגל,אתרים,ניסיונות ומסקנה אחת: אם השומר מסך על דקה זה עובד. אם כיבוי צג עד 3 דקות זה עובד. כל ניסיון לשחק בפרמטרים ללמעלה(בזמנים) לא מפעיל את שני הדברים,כלומר את השומר ואת הכיבוי. מע' ההפעלה היא WINXP/SP2 מקורית עם כל העידכונים האחרונים.אגב,אם זה חשוב זה קרה רק בשבוע עשרה ימים אחרונים נראה לי מאז התקנת ה-ERGO או מאחד העידכונים האחרונים שירדו.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by guy124,

לפני כמה ימים פרקתי את כל המחשב כדי לבנות מארז שקוף . עכשיו אחרי שסיימתי את הבניה חברתי את הכבלים וכשאני מעלה את המחשב הוא לא מזהה את הכונן והמחשב מבקש ממני להפוף את ביוס גוארדיאן לפעיל כדי שהוא יוכל לעשות אפדייט . אחרי שהפכתי את זה לפעיל המחשב שוס נתקע ולא רוצה לעשות אפדייט !??!?! בבקשה עזרה במה יכולה להיות הבעיה ????

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by lully321,

:yelclap: אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה וכאשר אני מעלה סרט ולאחר מכן מנסה לפתוח כתוביות,המחשב אני לא מצליח והסרט ממשיך ללא כתוביות. ניסיתי להעלות סרטים שונים וכתוביות מסוגים שונים אך עד כה ללא הצלחה,יש לציין שבמערכת הפעלה xp הישנה שהייתה לי לא נתקלתי מעולם בבעיה זו. אני משתמש בנגן bsplayer . אשמח לפתרונות ולחוות דעת בנושא. :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  16. שלום לכולם, המחשב שלי מבצע Reset מדי פעם, באופן אקראי ובלי קשר לאיזו תוכנה מופעלת באותו רגע. למרות שצריך להריץ את ה-memtest86 הרבה זמן (כל הלילה-למשל), הרצתי אותה פעמיים כאשר כל פעם היתה עם 4 ריצות מחזוריות. בפעם אחת היתה נפילה בבדיקה 6 - שלוש הריצות המחזוריות אח"כ לא נפלו. בפעם השניה היתה נפילה בבדיקה 7 - שלוש הריצות המחזוריות אח"כ לא נפלו. אני מאמין שאם יש נפילה מסוימת, היא צריכה להיות עקבית ולא פעם כן ושבע פעמים לא. חוץ מהתשובה שצריך להריץ את התוכנה יותר זמן, יש למשהו רעיון או נסיון בנושא ?

17. Started by neo690,

יש לי צורב DVD. אין לי עוד כונן CD רציתי לדעת כיצד אני יכול לשכפל דיסק? האם אפשר לשכפל דיסק צרוב? יש לי: Windows XP Professional Nero Express ועוד משו.. מה זה אומר "Image Recorder" ? זה מופיע ברשימה של הכוננים תודה!

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by needleboy,

[ההודעה נמחקה, אין פירסום בחינם!]

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. שלום, יש לי שאלה, לאחי יש כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1650 PRO והמאוורר של הקירור שלו נשרף, אז חיפשתי לקנות איזה קירור טוב לכרטיס... אז מצאתי ‎ Accelero L2 Pro‎ של ארקטיק קולינג ב80 שח בKSP בדקתי איתם אם יש מצב שזה אמור להתאים בעיקרון רשום לפי הוראות יצרן שכן וגם לפי מה שהם אומרים ואמרו שאם אני לא פותח אני יכול להחזיר, בסוף החלטתי שאני פותח כי אחרת למה קניתי את זה פתחתי והייתה בעיה קטנה עם רגל של הבסיס שנגעה באיזשהו אלמנט על המעגל של הכרטיס אז הורדתי את החלק הבעייתי, והוא לא נוגע באותו חלק כסוף על המעגל של הכרטיס אבל אחר כך הייתה בעיה נוספת כשבאתי לבדוק אם הכרטיס בכלל עובד עכשיו... הכנסתי את הפינים של הכרטיס מסך אל תוך הסוקט של הPCI-E כמו שצריך כמובן וחיברתי את הכבל שי…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  20. ישנה בעיה באחת מהתכונות של התוכנה TVTOOL v9.7 אני מנסה להפעיל את התכונה Extension mode ליותר מידע היכנסו ללינק הבא: http://tvtool.info/manual95/content/english/tab_nview.htm#1 כל שאוכל למשל לראות הטלווזיה סרט ובמסך המחשב לגלוש באינטרנט כך שלא יהיה הפרעה בין המסכים מדוע תכונה זו אינה עובדת? :? הכרטיס שברשותי הוא GF4 MX 440 ועל פי התוכנה לא צריכה להיות בעיה עם כרטיס זה... ושאלה חשובה האם יש תוכנות אחרות שיאפשרו את המצב שהזכרתי מעלה?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  21. שלום יש לי לוח GIGABYTE X58A-UD3R, ויש לי דיסק WD פספורט USB3 כשאני מחבר את הדיסק לחיבור ה USB3 הכל עובד מצויין. כשאני מדליק את המחשב והדיסק מחובר למחשב, המחשב לא עולה ונתקע בחלון הפתיחה של החלונות 7. רק שאני מנתק את הדיסק ועושה ריסטרט המחשב עולה כמו שצריך, הדרייברים מעודכנים. יש פתרון יצרתי?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by godis,

שלום, חבר שלי שכח תסיסמא שלו בויסטה.. איך הוא יכול לפרוץ את זה בלי לפרמט? תודה..

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by Mockingbird,

מה קורה אנשים? יש לי בעיה מעצבנת וניסיתי בהמון מקומות... אולי מישהו ממכם יוכל לעזור לי. יש לי כרטיס מסך nVidia GeForce 8400 GS. אני לא מצליח להפיק את המירב מהכרטיס המסך, אני מתכוון למשחקי רשת, שם אני מקבל FPS נמוך. לאלו שיודעים מה זה FPS ויכולים לעזור לי, תודה רבה. - פירמוט לא עזר. - ניסיתי להשתמש בדרייברים הכי מעודכנים, בגרסאת הבטא, ובדרייבר הישן והמקורי מהדיסק. - ניסיתי להתקין את המשחק מחדש, וניסיתי CFG אחרים (אגב, sof2) - אין לי בעיות של פינג או מחשב חלש, כך שזו לא אמורה להיות הסיבה. - אין לי תוכנות ריגול או משהו בסיגנון, אני משתמש בתוכנות טובות לסריקת וירוסים. מקווה שתוכלו לעזור, תודה.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  24. היה לי משחק על המחשב (לא מותקן) ששוקל 100MB הרבה זמן (חודש חודשיים) אז היום התקנתי אותו ושיחקתי להנאתי. נכנסתי, יצאתי מהמשחק (לא שיחקתי רצוף הרבה זמן) ובפעמים האחרונות שנכנסתי לשחק בו, אחרי כ-5-10 דקות של משחק כשאני לוחץ על מקש מסוים (לא אותו מקש) פתאום יוצא לי מהמשחק ומראה מסך כחול לשניה ואז המחשב עושה הפעלה מחדש. קרה לי פעמיים-שלוש ועכשיו לפני כמה דקות שיחקתי איזה 5 דקות ובלי שלחצתי על כלום נתקע -> מסך כחול לשניה -> הפעלה מחדש. אני לא יודע מה עושים כשיש מסכים כחולים, עשיתי Scan ב-Ad-Aware מצא לי כמה דברים ומחקתי אותם והנה היה לי מסך כחול לפני כמה דקות. מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות, זה קורה רק כשאני נמצא במשחק הזה (לא נכנסתי למשחקים אחרים לבדוק). תודה.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  25. ברשותי מחשב נייד מסוג Lenovo 3000 n100 המחשב כולל בתוכו כרטיס WI-FI בתקן g. לפני מספר ימים קרתה תקלה ונמחקה התוכנה intel proset \wireless . וכעת "נעלם" כרטיס הרשת מן רשימת מנהל ההתקנים וכשניסיתי להתקין את התוכנה מחדש התוכנה כותבת לי שלא נמצא כרטיס רשת אלחוטי במחשב... האם יכול להיות שכרטיס הרשת שלי "נעלם"? מה לעשות? תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.