תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, הגדרתי את המודם פקס שלי בוינדוס XP. עד היום הכל עבד יפה. התקנתי שוב XP והגדרתי את הפקס כראוי. בזמן קבלת פקס המחשב פשוט נתקע טוטאלית. לא עכבר ולא כלום. נשמע כמו בעיית חומרה. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הצורב של MSI 52X32X52 וכשאני מחבר אותו כמה שניות אחרי שהמחשב עולה בדיוק כשהוא אמרו לזהות חומרה חדשה הוא עושה ריסטרט... חיברתי את הצורב במחשב אחר והכל עובד מצוין וחיברתי עוד 2 צורבים אחרים על המחשב שלי וזה עושה את אותה בעיה... למישהו זה קרה? מישהו ידוע איך לפתור את זה? אמרו לי לפרמט את המחשב אבל אני מעדיף לוודא שאפשר בדרך אחרת... תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא מומחה גדול בלהתקין מחשב עכשיו יש לי בעיה אני ניסיתי להתקין את הצורב שלי( teac 40x) על הלוח אם שלי ( abit ic7) חיברתי את הצורב עם אותו כבל של הסי די (אם הבנתי נכון זה אומר שהצורב הוא slave או משהו כזה) אחרי שהפעלתי את המחשב בווינדוס נדפק לי!! הוא נותן לי ים (מאות ) של הודעות שגיאה! כמו: הווינדוס לא יכל לשמור את הקובץ( ...השם... ) המידע נאבד ועוד... אז פירמטתי את הווינדוס מחדש וזה כבר הייתה הפעם השנייה שפירמטתי בפעם הראשונה זה גם קרה אבל אז לא התקנתי את הצורב אז אני לא בטוח שזה קשור לצורב מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה ומה עשיתי לא נכון??? חוץ מזה מישהו יכול לתת לי מדריך או שהוא בעצמו יגיד לי איך להתקין את הצורב נכון (יש לי כבל העברת נת…
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול, מה יכולה להיות הבעיה: קניתי את המחשב שרשום במפרט לפני כמה ימים בסך הכל, והוא כבר מהיום השני התחיל להיתקע לי כל כמה זמן, הטמפרטורות תקינות.. ~25 במארז ובערך 35 במעבד..גג 40 ובכל זאת המחשב כל הזמן נתקע, גם בלי שהוא עושה פעילות כלשהי. מה יכולה להיות הבעיה פה?..תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
My comp fucked up badly, please help me. okay. 1st, my computer restart himself WITHOUT telling me anything like i prease on the reset bottun. 2nd,its show me wired error blue error of all screen that tell me "Physicial memory bla bla bla..." and i cant do anything unless to prease the Restart Bottun. 3nd,my screen became in one color and stucks o_O details: win2k p4 2400 256ddr gf2 100/200 mx. GOD PLEASE HELP ME!@#$? p.s --- all those things happened in diffrent times and its comes faster when i Play Counter-Stikre or Championship Manger or see movies בבקשזה תעזרו לי =[
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כל פעם כאשר אני מנסה לצרוב משהו מתוך המחשב, התוכנה nero לא נותנת לי לבחור את המהירות, אז בסדר זה על מהירות X2 אבל לאחר מכן שאני בכל זאת מפעיל את הצורב, עם תוכנת נרו בורנינג רום זה מפסיק אחרי שתי שניות ואומר לי : burn prosses failed at 300 kb/s וכאשר אני צורב עם התוכנה נרו אקספרס זה אומר לי:error-philips cdrw 4012p could not perform fixation אני גם רוצה להגיד שלפני חודשיים לפני שפרמטטי את המחשב הצורב עבד כרגיל ולאחר שעברתי ל-xp זה לא עובד!! אני לא יודע מה לעשות, תעזרו לי עם הבעיה שאני לא יכול לשנות את המהירות ובעיית ה-error. תודה רבה מראש - Street-Fighter
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו לפני כיומיים יש לי לוח אם p4c800 deluxe. הבעיה שלי שהוא לא מזהה (או שהוא מזהה ואני צריך לשנות משהו בביוס הבעיה שאני לא ממוצא איפה) את ה.. אני לא יודע איך קוראים לזה AGP x8. הוא כותב לי שיש לי x0 (יש לי כ. מסך r9800xt) הנה איפה שראיתי שיש לי AGP x0: http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=10&projectId=2092464 (אני מקווה שזה עובד) רשום AGP Rates (Current/Available) 0x / 4x, 8x וגם בדקתי בסנדרה סיסופט ולא רשום שם על כמה זה רשום רק על כמה הוא מסוגל ואיפה שאמור להיות רשום על כמה זה לא רשום כלום. עידכנתי את הביוס. וחיפשתי בספר משהו בקשר לזה. Plz Help :-[ :-\ :'(
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש (A64 3000+) עכשיו יש לי הרדיסק SATA של מקסטור והלוח הוא Abit KV8 אני מנסה להתקין את הוינדואוס, והוא אומר שאין הרדיסקים אז בתחילת ההתקנה אני אומר לו שצריך להתקין דרייבר אני מעתיק את הדרייבר, ממשיך את ההתקנה והוא עדיין אומר שאין הרדיסק!!! מה אני אמור לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב היה כל היום במנוחה פחות או יותר הוא היה בחלון בחירת משתמש בXP (משתמש אחד מחובר) עם תוכנת הורדה, אייסיקיו שנכנסתי לחשבון כל המחשב עבד ממש ממש ממש לאט לא הבנתי למה עשיתי ריסט המחשב לא נדלק ועשה צפצוף עצבני שלא הבנתי מה הבעיה שלו.. עשיתי שוב ריסט המחשב עלה, נכנסתי לביוס והחזרתי ליתר ביטחון את המעבד למהירות סטוק אני לא חושב שהאוברקלוקינג זאת הבעיה בגלל שהרצתי כמה שעות טובות את תוכנת המאמץ PRIME95 הטמפרטורות גם לא היו בעיתיות, 33-36 מעלות. אז מה לדעתכם יכול להיות דרך אגב אני חושב שעכשיו המחשב עובד גם לאט יותר מהרגיל אבל זה לא בטוח בגלל שהחזרתי את המעבד ל 2.4 גיגה, ואני לא כלכך רגיל לזה.. אז אולי זה רק נראה לי לאט מה אתם אומרים מה המקרה הזה יכול להיות יש סיבה לחשוש? יש אי…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
טוב, אז לפני יומיים קיבלתי את המעבד החדש שלי, הרכבתי אותו, הכל הלך בסדר, הדלקתי את המחשב, הוא זיהה אותו כמו שצריך, שם לי את זהזכרונות בדואל והכל על דיפולטס, בעליה של הווינדוס הוא כל פעם עשה ריסטרט כשהוא התחיל לחשוב, אז הבנתי שמשהו עם הזכרונות לא בסדר, הלכתי לביוס העלתי להם מתח מ 2.55 ל 2.65 הווינדוס עלה ועבד, ורק אחרי איזה שעה הוא שוב עשה לי ריסטרט, אז העלתי את המתח ל 2.7 וזה היה יותר יציב, אבל שוב קיבלתי מסך כחול (לחצי שניה ) ואז ריסטרט, עכשיו אני עובד עם מתח של 2.8 לזכרונות והכל פסדר, איך זה יכול להיות? לא עשיתי שום אוברקלוק לשום דבר, הזכרונות שלי אמורים להיות פצצות לגבות והם עושים לי בעיות, דברו איתי אנשים אני לא מבין מה הולך פה, הכל על הדיפולט ואין לי מושג מה הבעיה פה…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשבר לי הפין הזה בHD, והוא לא עובד, מה משמעות הפין הזה? מה הפין עושה?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
יש לי מחשב נוסף שאני עובד איתו ופתאום הוא הפסיק להגיב הוא מראה שהוא עושה בדיקה של המסך עם 3 צבים וכתוב שהמסך בסדר ושאני אבדוק אם הכבל של המסך מוחבר היטב אבל הוא מחובר היטב , הוצאתי אותו והכנסתי אותו שוב ושום דבר לא מגיב אפילו הוצאתי מהחשמל וחיכתי חצי שעה כדי לבדוק שוב אם זה עובד אבל עדיין אותו בעיה וכמו כן ניסיתי להחליף כרטיס מסך ועדיין אותו בעיה וחיברתי את המסך למחשב אחר והמסך בסדר וכמו כן ניסיתי להוציא את חוטי IDE ולדחוף אותם מחדש וכלום לא עולה והוא אפילו לא משמעי את הביפ בהתחלה שהמחשב עולה.............האם זה יכול להיות שהלוח אם הלך? או שיש משהו אחר...........אנא עזרו לי בבקשה.....
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אתה כרטיס הזה והוא מזוהה ע"י המחשב ונראה שהוא פועל בסדר גמור לפי מנהל ההתקנים של XP אבל כשמחברים לאחת מ-2 הכניסות שלו את מצלמת המיני DV שלי הוא לא מזהה אותה הווינדוס וכך גם שום תוכנת לכידה מדיגיטלי שניסיתי. משום מה באתר של VIA לא מכירים בקיום הכרטיס הזה לפי מה שראיתי ולכן אין להם דרייורים בשבילו. אמור להיות לזה איזה עדכון דרייור או משהו, פאטץ' מיוחד לווינדוס וכו'. כל עזרה תתקבל בברכה! תודה מראש! ;D
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות עידכון ביוס. איזה אפשרות אני אמור לשנות בביוס שאני אוכל לעשות את העידכון? (נראה לי משהו שמוגדר ככה שאני כותב). ביוס של אביט.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כשאני מנסה לצרוב משהו הוא נתקע ב 5% איזה 3-4 דקות ואז מציג לי ארור... נוסו 2 דיסקים מחברות שונות וכן מידע שונה. הפירמוור עודכן לגרסה האחרונה. למישהו יש פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
עשיתי רסטרט ווינדוס עולה ואין רשת . אני ניגש לביוס - אין בכלל NVIDIA LAN ! התקנתי ביוס שוב - יש. עושה ENABLE - וינדוס עושה לי מסך כחול ואין לן כשאני חוזר אליו. כשאני מעלה את הדיפולטס בביוס ומאתחל - ישנן שורות הלן בביוס. אבל אם אני מפעיל אותו אז הוא בכל זאת נעלם ואין לי אותו בוינדוס. זה מזה מוזר ! כל הוולטאז'ים בסדר . אני כרגע עם כרטיס רשת.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נשרף לי הספק-כוח של המחשב הישן שלי (AMD - Athlon 3 - 700MHz). הלכתי לחנות מחשבים באיזור וקניתי ספק-כוח חדש. חברתי בדיוק כמו שהיה הספק הקודם מחובר אך בספק החדש יש שני חיבורים שלא היה בספק הקודם אז לא חברתי אותם לשומקום מכוון שלא מצאתי לאן הם שייכו ומההגיון הפשוט הבנתי שלא צריך לחבר אותם ? (מקווה שצדקתי). נסיתי להפעיל את המחשב ולצערי הרב המחשב אינו נדלק\מגיב כאילו הוא מת. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אנ י יכול לדעת בוודאות מה עוד הבעיה? תודה רבה על התמיכה :-*
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי קורא כרטיסי זכרון המתחבר לUSB וכל כרטיס שנכנס ויצא מהמכשיר נהרס... כשאני מכניס אותו למצלמה הוא כותב CARD ERROR 132F ואי אפשר לצלם... מצד שני אפשר להעביר מהכרטיס הזה תמונות למחשב.. הכרטיס הוא מסוג SMART MEDIA... מצלמת אולימפוס אם זה משנה... תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אף תוכנה לא מראה לי את המעלות חוץ להתוכנה של הלוח ! למה ? התוכנה של הלוח לא טובה לי ! איזה תוכנה תתאים לי בדקתי כמה תוכנות למי יש את הלוח הזה <
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
טוב אז ככה: המפרט - AMD 2500+ Barton ga-7vt600 1394 geforce 4 mx 440 WD 80 GB 8MB buffer WD 20 GB 512MB PC3200 sumsung (1 slot ddr) hec 300ar-t (לפי השם כבר... 300W) מאורר אחורי מוציא אוויר 2 קידמיים קירור של AERO COOL - DP-101 חום: idle cpu - 39 sys - 27 work cpu - 41 sys - 28 ללא אוברקלוק משום סוג (היה פעם קטן ל1.9 אבל הורדתי חזרה מאז שיש לי את הבעיה) כול הדרייברים מעודכנים (ניסיתי גם את הדרבירים של nVidia ועכשיו אני עם הדרברים של Omega) ואחרי הפתיחה הזו לבעיה: פתאום משום מקום לפני שבועיים המחשב שלי התחיל לעשות ריסטיים או להיתקע לגמרי בכול מיני מקומות (תמיד במשחקים כבדים אבל גם בעבודה עם דפדפן ודברים פשוטים), זה יכול להיות אחרי חצי שעה או אפילו אחרי יום (אם אני ל…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. הרכבתי את המחשב שקניתי שכולל בין השאר XP1800 ולוח של אביט AN7. האם יש משהו בהגדרות של הלוח שאני אמור לשנות או שהכל אמור להיות איך שהלוח בא? (חוץ מהבאס ששמתי לב שהוא בסדר) יש לי גם הארד דיסק SATA,האם צריך לשנות משהו בהגדרות או שאת זה עושים עם הדיסקט פלופי שבא עם הלוח שמתקינים את הווינדוס.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מאמין שזו בעיה טכנית, אז כך: ברשותי AMD Athlon XP 2500+ Barton ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory ATI Radeon 9700 128MB DVI Video Card Thermaltake Volcano 10 Cooler For AMD HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD RAIDMAX SILVER COMPUTER CASE ATX MID TOWER את המארז תוכלו לראות כאן: http://i15.ebayimg.com/02/i/01/35/09/5b_1.JPG עכשיו, יש לי את הקירור של הוולקנו 10 ומאוורר שמוציא אוויר כלפי חוץ בצד המארז. החוטים מתוך המארז מסודרים למדי ואין אבק, עכשיו הבעיה היא שאני עובד קבוע על 60 מעלות הכי נמוך עשיתי בדיקה שבה סגרתי את המחשב לכ-20 דקות וכאשר פתחתי ונכנסתי לביוס המעלות ניצבו ע…
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי לוח של gigabyte ga7vx לפעמים שאני מפעיל את המחשב הביוס מזהה את החיבורי Usb והמקלדת לדוגמא מוארת ושהווינדוס עולה פתאום הוא לא מזהה כלום לא מקלדת לא מודם usb שום דבר(אני עובד עם xp)
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי ציפסט של סיס 740 והכרטיס קול הוא על לוח האם הורדתי את הדרייבר דרך האתר של סיס אך כניראה שהוא לא עוזר והקול עדיין לא עובד אגב אני אחריי פורמט
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מחפש כבר שבוע מדריך מלא לכול האפשרויות של הביוס של GA-7VT600 1394 F4, איפה אפשר למצוא דבר כזה? (אני יודע שכול חברה משנה טיפה את הביוס אבל חייב להיות מדריך כללי של AWARD, לא?)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-