תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
נשבר לי הפין הזה בHD, והוא לא עובד, מה משמעות הפין הזה? מה הפין עושה?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
כל פעם כאשר אני מנסה לצרוב משהו מתוך המחשב, התוכנה nero לא נותנת לי לבחור את המהירות, אז בסדר זה על מהירות X2 אבל לאחר מכן שאני בכל זאת מפעיל את הצורב, עם תוכנת נרו בורנינג רום זה מפסיק אחרי שתי שניות ואומר לי : burn prosses failed at 300 kb/s וכאשר אני צורב עם התוכנה נרו אקספרס זה אומר לי:error-philips cdrw 4012p could not perform fixation אני גם רוצה להגיד שלפני חודשיים לפני שפרמטטי את המחשב הצורב עבד כרגיל ולאחר שעברתי ל-xp זה לא עובד!! אני לא יודע מה לעשות, תעזרו לי עם הבעיה שאני לא יכול לשנות את המהירות ובעיית ה-error. תודה רבה מראש - Street-Fighter
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
My comp fucked up badly, please help me. okay. 1st, my computer restart himself WITHOUT telling me anything like i prease on the reset bottun. 2nd,its show me wired error blue error of all screen that tell me "Physicial memory bla bla bla..." and i cant do anything unless to prease the Restart Bottun. 3nd,my screen became in one color and stucks o_O details: win2k p4 2400 256ddr gf2 100/200 mx. GOD PLEASE HELP ME!@#$? p.s --- all those things happened in diffrent times and its comes faster when i Play Counter-Stikre or Championship Manger or see movies בבקשזה תעזרו לי =[
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות עידכון ביוס. איזה אפשרות אני אמור לשנות בביוס שאני אוכל לעשות את העידכון? (נראה לי משהו שמוגדר ככה שאני כותב). ביוס של אביט.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 5 חודשים, פנטיום 4 2.6MHz. לוח ASUS-P4P800 , זכרון 512MB. מערכת הפעלה WINDOWS 2000 SP4 הוא נתקע כמה פעמים ביום (כל שעתיים שלוש) ואין לי מושג מה גורם לזה. הוא נתקע לי כבר בזמן משחקים (הנסיך הפרסי לדוגמא) ששום דבר לא רץ חוץ מהמשחק. הוא נתקע לי בזמן שגלשתי באינטרנט, שלא רצו ברקע תוכניות אחרות. התקיעה בד"כ מלווה בפסים צבעוניים אלכסוניים למעלה במסך באורך 1 ס"מ. בנוסף בזמן התקיעה יש רעש סטטי קצר מהרמקולים. תוכלו לכוון אותי לגבי נסיון לפתור את הבעיה. הרצתי MEMTEST במשך הלילה ולא התגלתה בעיה...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אתה כרטיס הזה והוא מזוהה ע"י המחשב ונראה שהוא פועל בסדר גמור לפי מנהל ההתקנים של XP אבל כשמחברים לאחת מ-2 הכניסות שלו את מצלמת המיני DV שלי הוא לא מזהה אותה הווינדוס וכך גם שום תוכנת לכידה מדיגיטלי שניסיתי. משום מה באתר של VIA לא מכירים בקיום הכרטיס הזה לפי מה שראיתי ולכן אין להם דרייורים בשבילו. אמור להיות לזה איזה עדכון דרייור או משהו, פאטץ' מיוחד לווינדוס וכו'. כל עזרה תתקבל בברכה! תודה מראש! ;D
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש (A64 3000+) עכשיו יש לי הרדיסק SATA של מקסטור והלוח הוא Abit KV8 אני מנסה להתקין את הוינדואוס, והוא אומר שאין הרדיסקים אז בתחילת ההתקנה אני אומר לו שצריך להתקין דרייבר אני מעתיק את הדרייבר, ממשיך את ההתקנה והוא עדיין אומר שאין הרדיסק!!! מה אני אמור לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נוסף שאני עובד איתו ופתאום הוא הפסיק להגיב הוא מראה שהוא עושה בדיקה של המסך עם 3 צבים וכתוב שהמסך בסדר ושאני אבדוק אם הכבל של המסך מוחבר היטב אבל הוא מחובר היטב , הוצאתי אותו והכנסתי אותו שוב ושום דבר לא מגיב אפילו הוצאתי מהחשמל וחיכתי חצי שעה כדי לבדוק שוב אם זה עובד אבל עדיין אותו בעיה וכמו כן ניסיתי להחליף כרטיס מסך ועדיין אותו בעיה וחיברתי את המסך למחשב אחר והמסך בסדר וכמו כן ניסיתי להוציא את חוטי IDE ולדחוף אותם מחדש וכלום לא עולה והוא אפילו לא משמעי את הביפ בהתחלה שהמחשב עולה.............האם זה יכול להיות שהלוח אם הלך? או שיש משהו אחר...........אנא עזרו לי בבקשה.....
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול, מה יכולה להיות הבעיה: קניתי את המחשב שרשום במפרט לפני כמה ימים בסך הכל, והוא כבר מהיום השני התחיל להיתקע לי כל כמה זמן, הטמפרטורות תקינות.. ~25 במארז ובערך 35 במעבד..גג 40 ובכל זאת המחשב כל הזמן נתקע, גם בלי שהוא עושה פעילות כלשהי. מה יכולה להיות הבעיה פה?..תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
נשרף לי הספק-כוח של המחשב הישן שלי (AMD - Athlon 3 - 700MHz). הלכתי לחנות מחשבים באיזור וקניתי ספק-כוח חדש. חברתי בדיוק כמו שהיה הספק הקודם מחובר אך בספק החדש יש שני חיבורים שלא היה בספק הקודם אז לא חברתי אותם לשומקום מכוון שלא מצאתי לאן הם שייכו ומההגיון הפשוט הבנתי שלא צריך לחבר אותם ? (מקווה שצדקתי). נסיתי להפעיל את המחשב ולצערי הרב המחשב אינו נדלק\מגיב כאילו הוא מת. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אנ י יכול לדעת בוודאות מה עוד הבעיה? תודה רבה על התמיכה :-*
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הרכבתי את המחשב שקניתי שכולל בין השאר XP1800 ולוח של אביט AN7. האם יש משהו בהגדרות של הלוח שאני אמור לשנות או שהכל אמור להיות איך שהלוח בא? (חוץ מהבאס ששמתי לב שהוא בסדר) יש לי גם הארד דיסק SATA,האם צריך לשנות משהו בהגדרות או שאת זה עושים עם הדיסקט פלופי שבא עם הלוח שמתקינים את הווינדוס.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, במזל טוב שידרגתי את העגלה (סלרון 500) לאתלון 1000MHZ זריז (על לוח צ'יינטק) 1. רציתי לדעת האם ניתן היה להעביר את ההארדיסק (WINXP) על תכולתו המותקנת, למחשב החדש? כשניסיתי, הוא הודיא לי שהוא לא מוצא את NTLOADER, ולא עזר שום RECOVERY ושום FIXMBR וכלום. בסוף התקנתי מחדש הכל. מישהו מכיר דרך להעביר דיסק עם XP מותקן ללוח חדש? 2. לא הצלחתי להתקין דרייבר נורמלי לכרטיס טלויזיה שלי, flyvideo98 עם טיונר פיליפס הדריברים באתר (החדשים גירסה 10400) לא מגיעים עם כל הקבצים הגירסא הישנה (10345) עובדת לאט מאוד בהתחלה (1 פריים לדקה) או בכלל לא, בכל תוכנה (גם DSCALER) למישהו יש ומכיר דריבר טוב?
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, קניתי קורא כרטיסי זכרון המתחבר לUSB וכל כרטיס שנכנס ויצא מהמכשיר נהרס... כשאני מכניס אותו למצלמה הוא כותב CARD ERROR 132F ואי אפשר לצלם... מצד שני אפשר להעביר מהכרטיס הזה תמונות למחשב.. הכרטיס הוא מסוג SMART MEDIA... מצלמת אולימפוס אם זה משנה... תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הצורב של MSI 52X32X52 וכשאני מחבר אותו כמה שניות אחרי שהמחשב עולה בדיוק כשהוא אמרו לזהות חומרה חדשה הוא עושה ריסטרט... חיברתי את הצורב במחשב אחר והכל עובד מצוין וחיברתי עוד 2 צורבים אחרים על המחשב שלי וזה עושה את אותה בעיה... למישהו זה קרה? מישהו ידוע איך לפתור את זה? אמרו לי לפרמט את המחשב אבל אני מעדיף לוודא שאפשר בדרך אחרת... תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי לוח של gigabyte ga7vx לפעמים שאני מפעיל את המחשב הביוס מזהה את החיבורי Usb והמקלדת לדוגמא מוארת ושהווינדוס עולה פתאום הוא לא מזהה כלום לא מקלדת לא מודם usb שום דבר(אני עובד עם xp)
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, הגדרתי את המודם פקס שלי בוינדוס XP. עד היום הכל עבד יפה. התקנתי שוב XP והגדרתי את הפקס כראוי. בזמן קבלת פקס המחשב פשוט נתקע טוטאלית. לא עכבר ולא כלום. נשמע כמו בעיית חומרה. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח NF7 V2 וזיכרון מסוג GEIL 2X128 3200, שמתי את הזכרונות כפי שכתוב בספר ב DIMM2 ו-DIMM3 כי מלפני זה הביוס הראה לי DDR333 אך הבעיה עדיין לא נפתרה, זה אמור להיות כך ? וגם המחשב נתקע פעם או ביומיים שהוא קיים..למרות שהטמפרטורות נמוכות 24-מחשב 35-מעבד
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אף תוכנה לא מראה לי את המעלות חוץ להתוכנה של הלוח ! למה ? התוכנה של הלוח לא טובה לי ! איזה תוכנה תתאים לי בדקתי כמה תוכנות למי יש את הלוח הזה <
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כשאני מנסה לצרוב משהו הוא נתקע ב 5% איזה 3-4 דקות ואז מציג לי ארור... נוסו 2 דיסקים מחברות שונות וכן מידע שונה. הפירמוור עודכן לגרסה האחרונה. למישהו יש פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מחפש כבר שבוע מדריך מלא לכול האפשרויות של הביוס של GA-7VT600 1394 F4, איפה אפשר למצוא דבר כזה? (אני יודע שכול חברה משנה טיפה את הביוס אבל חייב להיות מדריך כללי של AWARD, לא?)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי רסטרט ווינדוס עולה ואין רשת . אני ניגש לביוס - אין בכלל NVIDIA LAN ! התקנתי ביוס שוב - יש. עושה ENABLE - וינדוס עושה לי מסך כחול ואין לן כשאני חוזר אליו. כשאני מעלה את הדיפולטס בביוס ומאתחל - ישנן שורות הלן בביוס. אבל אם אני מפעיל אותו אז הוא בכל זאת נעלם ואין לי אותו בוינדוס. זה מזה מוזר ! כל הוולטאז'ים בסדר . אני כרגע עם כרטיס רשת.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מאמין שזו בעיה טכנית, אז כך: ברשותי AMD Athlon XP 2500+ Barton ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory ATI Radeon 9700 128MB DVI Video Card Thermaltake Volcano 10 Cooler For AMD HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD RAIDMAX SILVER COMPUTER CASE ATX MID TOWER את המארז תוכלו לראות כאן: http://i15.ebayimg.com/02/i/01/35/09/5b_1.JPG עכשיו, יש לי את הקירור של הוולקנו 10 ומאוורר שמוציא אוויר כלפי חוץ בצד המארז. החוטים מתוך המארז מסודרים למדי ואין אבק, עכשיו הבעיה היא שאני עובד קבוע על 60 מעלות הכי נמוך עשיתי בדיקה שבה סגרתי את המחשב לכ-20 דקות וכאשר פתחתי ונכנסתי לביוס המעלות ניצבו ע…
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום אממ קניתי לפני שבוע בערך מיקרופון עם אוזניות מאופיס דיפו בסך 35 ש"ח וכאשר ניסיתי אותו האוזניות עבדו אך המיקרופון לא עבד לי. ניסיתי את המיקרופון במחשב אחר והוא עבד כמו גדול. המרט שלי זה: CPU : AMD Athlon Xp 2200+ 1800Mhz Tbred Mobo : EpoX 8RDA3I Rev 2.1 Mem : Infineon PC2700 512MB GFX : RADEON 9600Pro - Sapphire HDD : WD 800JB 80GB 8MB winxp pro catalyst 4.2 nvidia nforce driver : 2.45 כמו כן אני חייב לציין ששמתי את המיקרופון בחיבור הנכון וכל ההגדרות של המיקרופון במחשב היו מתאימות אנא עזרו לי
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום רב! אני מנסה להדליק את המחשב של אמא שלי, הוא נדלק אבל המסך עדיין נמצא במצב חצי כבוי(מצב של חסכון בחשמל). אני רוצה לציין שלפני ה הכל היה בסדר. חשבתי אול הבעיה במסך, אז חיברתי למחשב הראשי, ממנו אני כותב והוא עובד. הערכתי שהבעיה אולי בכרטיס מסך שהוא ONBOARD, אז חיברתי כרטיס מסך PCI למחשב ואותו סיפור, המחשב נדלק ההרדיסק מהבהב הכל נראה רגיל אבל המסך לא נדלק... חבר'ה מה אני עושה??? אני ממש מתוסכל מזה... תודה מראש! ד"א הוצאתי את הסוללה של המחשב והכנסתי אותה שוב, לא עוזר...
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אתמול חזרתי הביתה בלילה וראיתי שהמסך מציג תמונה קצת מוזרה. הפונטים כמו כפולים עם רקע אדמדם, והתמונה מטושטשת באיזור הקצוות. בנוסף, בקצוות נוצרו קצוות אדומים כאלה. ממה יכולה להיגרם הבעיה? בדקתי את המסך במחשב אחר, וגם שם יש את הבעיה (אני כמעט בטוח) מצורפות תמונות נ.ב. ניסיתי Degauss לא עובד
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-