תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
כשאני משתמש במחשב, לאחר מאמץ של המעבד באיזה משחק או משהו, המחשב פשוט מתכבה ואני צריך להוציא את הספק מהחשמל ולהחזיר. המעבד כמעט תמיד על 55-60, למרות ששמתי לו מאורר טוב של Vantec AeroFlow. המעבד הוא 2600 של בארטון עם קלוק ספיד של 1755 הלוח אם הוא של אביט NF7-S http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/754821.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/545168.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/580784.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/450159.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/497233.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/102792.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/990642.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/962722.jpg http://uploaded.fresh…
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היה לי ווירוס על המחשב שכנראה גרם להארדיסק שלי לחרטט, מחקתי אותו עם אנטי ווירוס, הפעלתי מחדש, אבל ההרדיסק עדיין עושה קולות, והמחשב נתקע זמן קצר לאחר עליית השולחן עבודה(ב safe mode הכל עובד כשורה חוץ מההרדיסק שלא מפסיק לצייץ) אז באתי לפה בתיקווה שמישהו יסביר לי את המצב, ואולי גם ימצא פיתרון שלא כלול בו האינדקס "format c"
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי ניתקלתי בבעיה מוזרה ומעצבנת!! בערך אחרי 10 דקות המסך פתאום ניכבה ולא ניתן להדלקה בשום דרך ( אני לא כוותי את זה בהגדרות ) חשבתי שזה הכרטיס מסך אז החלטתי להחליף לאותו כרטיס רק חדש ( inno3d g-force fx 5600 128 mb ) אבל אחר כך זה גם עשה בעיות !!!!!! אז חשבתי שזה המסך ( LG LCD ls11 או משהו כזה ) אז לקחתי עוד 3 מסכים אחרים וזה גם עשה את הבעיה, ואת המסך שלי חיברתי למחשב אחר ולא היה את הבעיה! אני כבר ממש אבל ממש מעוצבן אני לא יודע מה זה כבר יכול ליהיות ( חשבתי אולי זה בעית חום ) אולי מישהו מכם יודע מה הבעיה \ איך לפתור אותה ??????
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
פירמטתי תמשחב יש לי וינדאוז 98 והורדתי מהאינטרנט דרייבר לכרטיס קול שלי המזויקה מתנגנת אבל אני לא שומע אם אני שמחק קצת עם התקע למטה שומעים אבל לכמה שניות ואז זה נעלם...... מה עושים? האם זה הדרייבר? Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound CardPCI
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום.. יש לי פה מחשב.. P4 1600 MB ECS Hd maxtor 40 (...256sdram.. (the board support ddr but Gforce 4 64 and thats it i think הבעיה היא בתוכנות... לא נגיד בסייר או "המחשב שלי" וכאלה... זה באייסיקיו מדיה פלךאייר וכל משחק שיש... עכשיו אני ממש ניסיתי הכל חוץ מ2 דברים... זה לא קשור לזכרונות... לא לכרטיס מסך... הוצאתי מודם וכרטיס קול... מה שנשאר.. זה להוציא את הארדיסק ולהוזיז את הצ'יפ של הביוס..(ריסט..) אני יעשה את זה כי כבר אין לי מה לעשות.. \: השתגעתי... שניהם רק מה שנשאר...(בראש שלי...) בבקשה! יש הצעות משהו?.. צריך עזרה....
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
קניתי כונן של 250gb והביוס מזהה רק 8 ניסיתי לעדכן את הדריבר ללוח אם + לביוס וזה לא עזר יש לי P3 733 עם לוח של ASUS CUV4X וביוס של AWARD מה לעשות הלאה כדי לפתור את הבעיה הזאת ????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עים המדפסת פיתאום היא לא מדפיסה . התקנתי את הדרייור מחדש מספר ופעמים ועדיין אותה שגיאה "יציאת ltp1 לא נמצאה" ובדקתי במאפינים מערכת ויציאת ltp1 נמצאת . אולי מישהו יכול לעזור בדקתי חיבורים והכול. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים לוח ASUS P4P800 ואיתו גם הרדיסק של וסטרן של 80 עים חיבורי SATA למחשב יש גם הרד ישן וטוב של 40 הבעיה היא שההרד מופיע בביוס ולא מופיע במחשב שלי הבעיה העיקרית היא הדריוור התקנתי את הדרייור לציפסט אבל המחשב ןלא נותן לי להתקין את הדרייור של ה SATA+RAID הוא אומר שזה לא מתאים למארכת יש איזה דרך להפעיל את הדריוור בכוח או לגרום לווינדווס לזהות את הדיסר ככונן ב"מחשב שלי" ?? תודות לעוזרים!!! :-*
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי וינדאוז 98 וההסידרום לא עובד לי כל דיסק לא משנה אם צרוב או לאהסידרום קורא אני נכנס לסידרום מתקין מהו אבל באמצע פתאום מופיע מסך כחול שהסידריום עשה שגיאה ככה תמיד למרות שהחלפתי כבר סידרומים וגם כבלים IDE שום דבר לא עוזר יכול להיות שזה לא מוגדר טוב בביוס לא ידוע בבקשה עזרו לי
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קניתי צורב חדש , ערום ללא תוכנות או כבלים. אני זקוק להדרכה כיצד מתקינים אותו בנוסף ל CD ולא במקומו כפי שהתקנתי אותו בינתיים. הוראות בבקשה בשפה של אנשים ולא של טכנאים (למרות שיש סיכוי שאבין גם מושגים מעט מתקדמים) תודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי את המפרט מימין עם WIN XP PRO. ההארדיסק S-ATA שלי לא מוגדר כ-RAID וכתוצאה מכך אני לא יכול להתקין את המאיץ אפליקציות של אינטל. אני צריך להתקין מחדש את הווינדוס בכדי להגדירו כ-RAID, דבר אשר כלל לא מטריד אותי אבל השאלה היא האם זה ישפר משהו? האם זה יגרע מהמצב עכשיו? האם המצב לחלוטין לא ישתנה? יש לציין שזה כן RAID לפני שאנשים יתחילו להגיד לי שזה לא זה נקרא RAID-READY שאני יוכל לחבר בעתיד עוד הארדיסק- מה שאני לא יעשה, אבל יתן לי גם להתקין את המאיץ של אינטל.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, קודם כל מפרט המחשב מעבד: AMD XP 2600+ זיכרון: kingmax DDR400 לוחאם: ABIT NF7 הבעיה - אם אני מבצע ריסטרט, המחשב לפעמים מזהה את המעבד כ AMD 1150MHZ במקום AMD 2600+ שהוא מזהה בד"כ. בנוסף הזיכרון עובר ממצב של DDR333 למצב של DDR200 המצב ניתן לתיקון בעזרת כניסה לביוס והעלאה מחדש של האפשרויות השמורות. חשוב לציין שהוא לפעמים מעביר למצב האיטי גם בריסטרט, כלומר שהמחשב עדיין מקבל חשמל, כך שלא סביר שמדובר בסוללה. והמחשב לא נכבה, לא בעזרת תוכנה, לא בעזרת כפתור וגם לא בעזרת לחיצה בת 4 שניות על הכפתור, אלא רק בניתוק חשמל. האם הלוח-אם נדפק ? או שזה משהו אחר?
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
לחבר שלי יש ההודעה שמצוינת למעלה. יש לו הארדיסק SEGATE ישן 5400RPM 20GB לא ידוע. יש לו תקיעות מוזרות במחשב, כנראה שההארדיסק מתחמם יותר מדי. מה לעזאזאל קורה כאן? תודה מראש חברה!
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום רב! קיבלתי לפני כמה ימים את החלקים הבאים: לוח אם - ECS, מארז - משהו ב 170 שח, זיכרון DDR 256MB של סמסונג ומעבד DURON 1600. כל שאר החלקים היו ברשותי. הרכבתי את המחשב ומנסה להדליק- לא נדלק. שמתי לב לדבר הבא: כאשר אני מדליק את החשמל בשקע ולוחץ על הכפתור של ההפעלה, המאווררים מתחילים להסתובב לחלקיק שניה ונעצרים. אני מחבה את החשמל בשקע, שומע צליל נמוך מהספק, מדליק שוב ובדיוק אותו דבר. חשוב לציין שאם אני מנסה להדליק את המחשב אחרי שכבר ניסיתי בפעם הראשונה אז הוא כבר לא מסובב את המאווררים עד הפעם הבאה שאני אכבה ואדליק את הכפתור של השקע. אני לא יודע מה לעשות.. :[ מישהו יכול לתת לי רמז? מה עשיתי לא נכון? עשיתי הכל לפי ההוראות בחוברת של הלוח (את חיבור כפתורי ההפעלה ללוח אם) וניס…
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
פירמטתי תמחשב אתמול ותמיד שאני מעלה לרזולוציה גבוהה כמו 1200X1600 זה מורח לי תכתב עושה לו כזה רקע לבן מהצד שלו וככל שאני מוריד רזולוציה זה נעלם. לפני הפירמוט לא הייתה לי בכלל תבעיה הזאת מה לעשות?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כחודשיים וקיבלתי את הרמקולים הכי זולים שיכולים להיות... (בלי שום דיסק או דיסקט עם דרייברים) עבדו מצויין. פתאום היום אני מדליק את המחשב והוא אומר שהוא לא מוצא את הדרייברים ושאני צריך לאנסטל אותם מכונן שאין לי.... הרמקולים של חברת soundmax ה"מהוללת"... SoundMax Integrated Digital Audio (MSI 865PE Neo2) PCI באתר שלהם לא מוסבר כלום ואין שום דרייברים או שאולי יש ואני סתם סתום.... למה דרייברים בכלל נמחקים? איך אני אומר לאנסטל כאלה חדשים... (כבר עשיתי ריסטרט למחשב...)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים מהארד דיסק שלי במשחב למחשב אחר אז לקחתי תהארד דיסק וחיברתי אותו למשחב השני אבל במחשב השני הקבצים נראים אחרים ומשונים אין תיקייות רק מספרים..... למה זה קורה?..... 2. איך אני מאט את קצבב ההרצה כשאני לוחץ dir בתיקייה מסוייומת? בתודה מראשששששש
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ניתקתי את הצורב בשביל להעביר אותו למחשב השני מהמחשב הישן יותר (P3 800). כשחיברתי את הכל מחדש לחשמל פתאום יצא עשן. ניתקתי ופתחתי לראות. בינתיים הריח עבר אבל הנחתי שהספק מת. חיברתי עוד פעם לחשמל לראות מה יקרה ואז אחרי שתי שניות בום! התפוצץ. מישהו מוכן להסביר לי למה זה קרה??? תודה
-
- 33 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז רשמתי כאן, האם אפשר לעדכן את הביוס של הכרטיס הנל 9600 xt ,וגם עשיתי עידכון לביוס הרגיל שלי וכשאני מסתכל בביוס אני לא רואה משהו חדש,האם זה יכול להיות עידכנתי גם באופן ידעני וגם אוטומטי,האם יש עוד עידכונים חוץ מהאתר של החברה של הלוח אם שלי intel לוח אם- 850gb
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
במחשב השני בבית שלי, המשמש את שאר בני המשפחה חוץ ממני, התחילו תקלות מוזרות. המחשב נתקע פעם ביום לפחות, כלומר הוא קופא לגמריי שאי אפשר לעשות כלום. היום נתקע המחשב והופעל מחדש מעצמו, ואז כשעלה המחשב הוא נתקע בבדיקות הקבצים לפני העלאת המערכת, ב0 אחוז. מדובר על ווינדווס אקס פי, הארד דיסק של מקסטור 9 ג'יגה ישן יחסית. בסופו של דבר אחרי איזה חצי שעה עלתה המערכת, וראיתי שכונן E השייך להארד דיסק המשני של מקסטור 9 ג'יגה, לא מתפקד ורשום לי שהוא לא מאותחל ויש לאתחל אותו למרות שהוא עבד לפני כן והיו בו קבצים. מה אפשר לעשות? איך אפשר לשחזר את מה שיש שם? למה זה קרה?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי RADEON 9600 PROת לא ברור למה, אבל כל פעם שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם מהדיסק וגם מהאתר) משום מה מותקנים לי שני התקני מסך : RADEON 9600 ו SECONDARY. בדקתי ב DEVICE MANAGER וגם DISPLAY SETTINGS. אני יודע שזה פוגע בהעלאת משחקים אנא עיזרו. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין מחדש, לא בטוח אם עשיתי את זה נכון אבל זה לא עוזר. תודה, תומר.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי, אתמול נסעתי לחבר שלי לנסות לשחק משחקים בלאן אבל כשהגעתי וחיברתי את המחשבף הוא פשוט לא עלה, המאוורים כן עובדים, אבל שום דבר אחר לא עובד, אפילו הנורה של העכבר לא נדלקת. אבל הסידירומים כן עובדים. אם למישהוא יש מושג מה הבעיה... אני ישמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום חבר'ה... יש לי בעיה עם הרכבת פנל האודיו הקדמי במארז החדש שלי... יש לי 2 כבלים שעליהם כתוב Mic in וMic Power.. בחוברת הלוח אם שלי (Abit AN7) כתוב Audio mic. וAudio mic. Bias... איזה חוט הולך לאן??? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך MX 440 64mb ddr +tv OUT של GForce 4. קניתי כבל מעולה (15 מ' - הלחמה בחנות, מינימום הנחתה), ועדיין כאשר אני מחברת לטלויזיה (טלויזיה חדשה ומצויינת) אני רואה רק בשחור לבן ועם קפיצות. האם יש קשר לסוג הכרטיס? האם החלפת הכרטיס תפתור את הבעייה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה. לפני כשבועיים היו סופות ברקים וכו' איזה לילה אחד השארתי את המחשב פתוח כל הלילה בטעות בבוקר אני קם ומגלה שהמחשב סגור אני מנסה לפתוח אותו ואני שומע את המאוורר של המעבד והספק כוח עובדים אבל אין תגובה. המסך לא נדלק , ה- CD-ROMים לא נפתחים כלום אין אפילו צליל. הוצאתי את כל הכרטיסים שלי החוצה למעט המעבד ועדיין הסטטוס נשאר. מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם לוח אם או מעבד ?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-