עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Bar_B_q,

שמעו יש לי נייד חדש של דלל מסוג D 500 עכשיו במפרט שלו רשום שיש לי VIDEO OUT (כאלו S VHS נראה לי) סבבה עד עכשיו חשבתי שיש לי כי יש לי חור שמזה דומה לו.. הוא נראה ככה (מצאתי תתמונה בגוגול אבל ככה זה נראה ) ואצלי בכל שאר המכשירים ה S VHS נראה אחרת כמו בזה (כאלו רק השני מימין ) שימו לב שאצלי נוספו שלוש חורים!!! והכבלים שהיו לי של הדיוידי והמחשב שאני מחבר לטלוזייה לא טובים לי פה.. זה נכנס (דחפתי קצת חזק לפני ששמתי לב שזה חור שונה.. אבל הטלויזיה לא קולטת... כאלו לא הצלחתי לחבר ... זה לא טוב ככה אני צריך איזה כבל אחר... יש משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by srolik,

התקנתי שוב את מערכת ההפעלה WINME על המחשב הדיי ישן עם לוח של ASUS TUSI-M וכרטיס מסך משולב , אך אני רואה תצוגה של 16 צבעים בלבד , אין לי את הדריבירים המקרויים אז הורדתי מהאתר של ASUS וגם זה לא עזר עדיין אני רואה רק 16 צבעים , יש למישהו פתרונות או מאיפה אני יכול להוריד דריברים לכרטיס מסך המשולב הזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  3. Started by TipX-Bomb,

הי, יש לי לוח אם מסוג Leadtek K7NCR18D, הוא עבד בסדר, עד שפעם אחת התחלתי התקנה של משהו (משחק), והוא נתקע. עשיתי לו ריסטרט. אבל אז רק המאוררים התחילו לפעול, אבל שום דבר לא קרה. כאילו אין שום דבר שמקשר בין החלקים. ניסיתי להחליף לוח אם וזה עזר. זה כבר פעם קרה לי עם הלוח אם Epox 8RDA3+ אבל אז הייתה לי אחריות ועכשיו אין לי. השאלה שלי היא אם זה אומר שהלוח הלך? דרף אגב - ניסיתי כבר לאפס את הביוס.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  4. Started by Notter,

אני לא יודע אם זו בעיה בחומרה, אז יכול להיות שטעיתי בפורום אבל נראה לי שזה כן מתאים לכאן בכל מקרה, הורדתי את הדמו של prince of persia ויש לי radeon 8500 המשחק עובד בסדר, אבל אחרי מעט זמן הוא קצת קופא ומופיע לי הודעת שגיאה שאומרת ככה: VPU Recover: VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי אין לי מושג מה זה אומר, וזה לא באמת משפיע על שום דבר... אבל אחרי שעובר עוד זמן, הזמן בין ההקפאות הקצרות האלו במשחק מצטמצם, ואי אפשר לשחק ככה. רק להבהיר את עצמי, ההקפאות האלה לא תוקעות את המשחק, הן נמשכות רק איזה 10 שניות, ואם אני מאשר את ההודעת שגיאה, היא מופיעה שוב בהקפאה הבאה.

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by srolik,

יש לי מחשב נוסף דיי ישן - לוח ASUS TUSI-M מעבד סלרון 850 זיכרון 192 133 MHZ DVD H.D 20G הארדדיסק פוצל לשניים (לא יודע איך עשו זאת) ותמיד היתה מותקנת בו WINME בצורה טובה רציתי להתקין בו WINXP אך כל הנסיונות עלו ללא הצלחה הוצאתי את הארדדיסק ושינתי לו באמצעות תוכנת PARTITON MAGIC את שיטת הקבצים לNTFS ואפילו אידתי את הכוננים וגם זה לא עזר ניסתי להכניס ארדדיסק אחר שמותקן בו XP (הוצאתי ממחשב עם יחסית נתונים דומים) אך מערכת ההפעלה לא עולה שמנסים להתקין את ה XP הוא מוצאי הודעה שהוא לא מוצא כונן שמתאים להתקין עליו את המערכת או שזה כונן דחוס …

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  6. יש לי כונן scsi עם הרבה פינים לחיבור אבל על הלוח אם החדש אין לי חיבור עם כל כך הרבה פינים אני יכל להישתמש בחיבור הרגיל עם 40 הפינים ופשוט להשאיר כמה באוויר לא מחוברים, או שזה מ פ ג ר לעשות את זה ואם אפשר אז איך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  7. Started by hagay21,

קניתי ראפטור 78 ג'יגה רק שהביוס לא מאתר אותו מישהוא יודע איך מג'מפרים אותו אני לא מצליח להתקין וינדוס וזה לא קשור לפלופי ולדרייברים של ה s-ata כי הוא חייב להיות מוגדר ניסיתי לג'מפר אותו בכל דרך אפשרית הביוס פשוט נילחם בי

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by hellyeahmofo,

הבעיה בקובץ המצורף יש מתח בדקתי את כל יציאות ה usb וגם עצם העובדה שה winxp מזהה אותו מראה שזאת לא הבעיה גם שאני מנסה להריץ את scan wizard אותה הודעת שגיאה

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by baraksaar,

יש לי ווינדוס אקס פי ופעם ראשונה זה קורה אחרי שקיבלתי תמחשב לא התקנתי שום תוכנה ולא נגעתי בחומרה וגם רשמתי את מה שזה כתב לי 0x0000008e (0xc0000005,0xbfa7afcc,oxecdaab50 ולמטה היה רשום nv4_disp.dll מישהו יודע מה הבעיה בבקשה שיעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by Bollner,

אהלן חבר'ה, שלשום קיבלתי את הספק, התקנתי אותו אתמול הספק הוא : TT 360W Single fan + Passive PFC ובקיצור שמתי אותו בחנות הכל טוב ויפה ניסיתי להדליק קצר בחנות שוב ניסיתי שם הורדתי את המתג ככה כמה פעמים לפעמים קיצר לפעמים לא... בקיצור אמרתי מקסימום אני מחליף לחדש (יש אחריות שנה) אבל קודם אני אנסה בבית. הספק בבית עבד הפעלתי ת'מחשב בינתיים ככה שלוש פעמים לבדוק מה שאני חושב שיכול להיות שהחשמל בחנות היה דפוק או משהו, אבל עוד משהו חשוב מהספק יש כבל לחשמל אז שם לא השתמשתי במה שקיבלתי מהספק השתמשתי ממה שהיה שם (אתם יודעים השחור הזה מהספק לשקע) ובבית שמתי את מה שקיבלתי עם הספק. השארתי בלילה את המחשב, בבוקר הוא עדיין היה בסדר (רציתי לבדוק אם הוא מקצר) קיצר מה את…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by windshear,

חבר'ה אני אובד עצות. לפני כשבועיים היו סופות רעמים המחשב שלי נכבה ומאז לא עלה כלומר אני שומע את הרעש של המאוררים וזהו המחשב לא מגיב המסך לא נדלק ... כלום ניסיתי להלחיף הכל (מעבד כרטיס מסך זיכרון ספק כוח ולוח אם) ועדיין שום דבר לא עזר אני עדיין שומע את המאוררים עובדים וזהו ניסתי לנתק את כל ה- HDD וה- CDRW ועדיין אותה תוצאה... מה יכולה להיות הבעיה של המחשב המסריח הזה??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by הדר,

התקנתי תוכנה שבאה עם לוח האם שלי שנקראת Easy tune (נועדה ל-overclocking) והיא מהבהת לי ואומרת לי שה-system fan= 0 rpm ושהטמפרטורה ב-CPU =31 מעלות צלזיוס, ובמערכת 38 מעלות. מה עושים? השבוע התקנתי זכרון חדש - יכול להיות שמשהו נהרס? אני לא יודעת כמה זמן המאוורר לא פועל כי רק עכשיו התקנתי את התוכנה. יכול להיות שהוא לא עובד מהיום שרכשתי את המחשב...

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  13. שלום לכולם, רכשתי היום זכרון 512MB DDR 400 (בנוסף על 256 שהיו לי) והתקנתי במחשב. הדלקתי את המחשב והווינדוס עלה בלי אפילו לשים לב שיש לו רכיב חדש. לא ראיתי שום שינוי בהגדרות שלו. האם הוא לא אמור לזהות את הזכרון לבד? אבל... בכל זאת אני חושבת שהמחשב הרבה יותר מהיר - כך שכנראה הזכרון עובד בסדר. שיניתי הגדרות זכרון וירטואלי לבד. יש משהו נוסף שעליי לעשות? תודה

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by yoni s,

לחבר שלי יש מחשב די ישן וכרטיס מסך riva tnt 2 לאחרונה הוא פירמט את המחשב שלו. מאז המחשב לא מזהה את כרטיס המסך שלו למרות שכשהמחשב עולה כתוב בהתחלה את השם של הכרטיס שם, יש לו WIN XP ופנטיום 3 600 לפני שהוא פירמט המחשב זיהה את כרטיס המסך והפעיל משחקים. עכשיו הוא לא מזהה את כרטיס המסך ואם מנסים להפעיל משחק שדורד תלת מימד זה פשוט לא פועל ואומר שאין direct 3d. בבקשה תגידו לי מה אפשר לעשות כדי לתן את הבעיה כבר יש דירקט איקס מותקן וגם הדרייברים הכי חדשים של nvidia תודה מראש

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  15. Started by zachi27,

היי! אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. יש לי דיסק קשיח של MAXTOR 120GB SATA ולוח אם של EPOX 8RDA3+ Rev1.1. לפני כארבעה חודשים קניתי את המחשב ולאחר מספר ימים התחילה תופעה של רעשים (מעין "דפיקות") מהדיסק הקשיח. לעיתים התופעה היתה מלווה ב"קפיאת" המחשב, מסכים כחולים ולעיתים RESTART פתאומי. לאחר ה-RESTART המחשב אינו מזהה את ההארד דיסק. לאחר כיבוי והדלקה (פעם אחת או יותר) המחשב חזר לזהות את ההארד דיסק. מבדיקה שערכתי, ראיתי שכבל המתח של הדיסק רופף. הידקתי אותו מעט (אם כי, מעצלנות, לא השקעתי יותר מדי בהידוק הכבל וחיזוק המגעים, ע"י שימוש בפלייר, רק חיזקתי ידנית) ואכן, הבעיה נפתרה עתה, לאחר כשלושה חודשים, הבעיה חזרה. עדיין לא מצאתי זמן לבדוק את הכבל מתח שוב. התייעצתי עם מספר אנשים שנתקל…

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  16. Started by Ralph,

יש לי מסך lg f700b ויש לו כל מיני פונקציות מוזרות לכיוון מסך שרק מבלבלות... לכן הכל אצלי עקום, לפעמים לא רואים את הקצוות של התמונה. אז אני מנסה לכוון קצת וזה נהפך למעוגל... יש איזה פטנט או תוכנה שעוזרת לכוון את זה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Chaos,

כבר יותר מחודש שמהמחשב שלי מפיק רעש חזק, רצוף, קבוע ומאוד מעצבן. פתחתי את המארז, ניקיתי את המאוורים הקדמי והאחורי, בדקתי שאין חוטים שמפריעים לתזוזתם ואין עוזר. יש למישהו רעיון להציע לי לפתרון הבעייה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  18. תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  19. מכירים את המסכים האלה של WIN XP שאומרים: "a problem has detected and windows shut down to prevent damage..." ויש לזה המשך. עכשיו היה לי את המסך הזה כשניסיתי להתקין את הוינדוס בפעם הראשונה (מחשב חדש) ובהמשך הפירוט של הבעיה היה רשום: PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED וזה נורא הלחיץ אותי כי במחשב הישן שלי ראיתי את המסך הזה לראשונה אחרי שחישמלתי בטעות את המחשב (קצר במגעים של חיבור מולקוס) ומאז ראיתי במחשב הישן את המסך בסיטואציות שונות. אני פוחד שלא עשיתי אותו דבר גם למחשב הזה בגלל שלפני שהרכבתי אותו פתחתי אותו כדי להתרשם ונגעתי קצת בלוח וגם עשיתי פוו כדי לסובב מאורר, אז אני פוחד שלא העפתי קצת רוק שאולי קיצר שם איזה משהו (נשמע דיבילי אבל בכל זאת מדאיג ) בקיצור למה הופיע …

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  20. שלום, ברשותי מחשב P4 2.4 עם 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך GF4 MX400 128MB. המחשב עובד יפה וחלק עד שמגיעים למשחקים בהם התנועה התלת מימדית רצופה. כאן מידי כמה שניות יש מצב שהתמונה קופאת לפחות משנייה ואז ממשיכה. על מחשב ישן עם GF1 אמיתי לא MX עם 32 מגה זיכרון הכל עובד חלק. ככה זה צריך להיות? זה מה ששוה הMX או אולי לחפש את הבעיה בקינפוגים?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  21. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לשתף גם אותו באינטרנט איך אני עושה את זה כשיש לי רק מודם אחד וחיבור אחד?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  22. Started by White Raven,

שלום, לפני כמה זמן בא לתשומת ליבי ש המחשב לא מזהה את הכונננים האופטים אלא שנמצאים ב סקנדרי (secondery) של ה- IDE פתחתי את המחשב ובדקתי את הכבל (כי לא מזמן עשיתי אותו עגול - לפי המדריך המעולה באתר !!) אבל לא ראיתי כלום סיסיתי לחזק את הכבל לשני הכונננים אבל עדיין כלום לא פעל ! ??? בדקתי את הקצה שבלוח אם ואני רואה שיש קושי רב להוציא אותו משם לבסוף הצלחתי וראיתי ש הפינים עקוממים ניסיתי לישר אותם אבל זה לא עזר נראה לי הם עדיין לא מספיק יישרים . בקיצר מה אני צריך לעשות אני רציתי לשאול אתכם לפני שאני פונה ליצרן (איזה לוח יש לי אתם יכולים לראות במפרט) מקווה לפתרון עמוס.ג

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by matanyaniv,

שלום , יש לחבר שלי מצלמה דיגטלית BenQ DC2300 עכשיו במצלמה יש כרטיס זיכרון מובנה של 8 מגה - שבו הוא צילם והעלה למחשב והכל היה טוב ויפה. לפני שבוע הוא קנה כרטיס זיכרון 64 MB של SD אז הוא מצלם ורוצה להעביר את התמונות למחשב ... אבל המחשב לא מקבל את התמונות כאילו אין תמונות בכלל בזיכרון .... תודה מראש לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  24. Started by idan,

כאשר אני מנסה להתקין את הזכרון החדש של Samsung 512 3200 המחשב מתחיל לצפצף כאשר אני פותח אותו יש לי סטיק אחד של 256 266 המעבד עצמו לא תומך ביותר בלי OC והשני הוא 400 מה לעשות ? מפרט: asus a7v8x-x amd xp 2000+

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by roma,

שלום רב! לפני כחודש הבחנתי בעזרתכם שהלוח אם שלי לPIII מת ולכן הייתי צריך לקנות חדש ובדרך החלפתי פלטפורמה (לAMD) המצב היה כזה: (חשוב לציין שלפני זה הכל פעם בצורה טובה) אני מדליק את המחשב, הנורה נדלקת והמחשב מתחיל לעבוד, כעבור כמה זמן נורת ההרד דיסק מפסיקה להבהב, אין את הצפצוף שהיה פעם מהלוח אם, וכשאני מוציא את הזכרון אז הלוח לא מצפצף וגם אין תמונה על המסך (כלומר המסך נמצא במצב של חיסכון באנרגיה). עכשיו השאלה הגדולה היא: האם אני יכול להציע את החלקים שנשארו למכירה כאשר אני יודע כמעט בוודאות שהלוח הוא זה שנכחד? החלקים שאני רוצא להציע הם הזכרון והמעבד. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים