עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם , יש לי מחשב פנטיום 2 350 גיגה , זכרונונות 256 מיגה sdram , לוח אם ישן atx , לפני חודש החלפתי הרד דיסק6 גיגה ( שהשמיע רעש באופן מאוד בולט ) להרד דיסק של 30 גיגה ( לא חדש ) , והוא עבד בצורה טובה בלי רעשים עד שהתחילו הבעיות , ההרד דיסק הזה התחיל להשמיע רעשים כמו הראשון אלא יותר , ואני רוצה לדעת מהן הסיבות שגרמו לכך , האם יש לזכרון הוירטואלי חלק בבעיה , או שייש סיבות אחרות , אשמח לקבל מכם תגובות , ותודה ;

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  2. אהלן חברים ו...חברים ! אחריי המלצות ועזרה נהדרת בפורום "מפרטי מחשב" הזמנתי היום את המחשב שלי ! המפרט : CPU : AMD Athlon 64bit 3000+ Mobo : ABIT KV8-MAX3 Memory : CORSAIR 1024MB - 400MHz (PC3200) Video Card : Sapphire RAEDON 9800PRO 128mb HD : SEAGATE barracuda 120GB S-ATA (7200 RPM) Floppy : Black! CD-ROM : Liteon - BLACK! Case: RAIDMAX Scorpio 868 - silver Power Supply : THERMALTAKE 360WATT (2 fans) CPU Cooler : GIGABYTE 3D Cooler Pro *החלקים יגיעו אליי עוד שבוע. החלטתי להרכיב לבד ת'דבר ! מה בעצם עושים ?! חח טוב זה אני יודע.. אני צריך לג'מפר משו בלוח-אם עצמו ? לשים את הזיכרון ב DIMM אחד ושלוש ? ואחריי שאני מרכיב הכל ומפעיל בפעם הראשונה... מה קורה ? צריך לתכנת ת'ביוס או מ…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by hero,

לוח האם של MSI, 848P neo הצורב, גם הוא של MSI, כונן אופטי יחיד, נפתח כשאני מדליק את המחשב, אבל לא כשאני עושה ריסט לדוגמא. בדקתי בביוס, לא מצאתי כלום, יש פה איזה טריק כמו עם הגיגהבייטים שאפשר לראות אופציות מוסתרות עם ctrl+f1?

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  4. Started by lala land,

כבר מזה הרבה זמן אני לא יכול לשמוע שירים כמו בנאדם ! הבעיה קוראת בדרך כלל כאשר אני מחליף בין חלונות - או כאשר יש משהו גרפי - תמונות - או הדוגמא הכי בולטת בסרטונים - דוגמת FLASH וכו'... יש צלילים נוראים של סריטות ועיוותים , כאמור יותר מכל כאשר יש משהו גרפי על המסך - תמונות וכו'... כרטיס הקול שלי הוא BUILT IN בלוח אם - של GIGABIT נראה לי. אבל בדקתי אם הבעיה היא בכרטיס קול ע"י הוספת כרטיס קול תקין ממחשב אחר - והבעיה נמשכה. בגלל שהבעיה בולטת בעיקר כאשר אני גולש באתרים עם תמונות אני חושד שאולי זה קשור לכרטיס מסך ? NVIDIA GEFORCE MX 2 המחשב הוא דיי ישן - AMD 950MHZ עם 256 RAM למישהו מוכרת הבעיה והוא יודע איך לתקן במקרה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by wiz,

זה יכול להגרם כתוצאה מהרס המעבד? כי האמת שנרמח לי טיפה בצד (מעבד AMD XP אז יצא טיפה מהמסגרת הקטנה הבולטת..), ניקיתי את זה טוב טוב, המחשב עושה רעש של הרצה רגילה.. אין סימנים מסוימים, אבל המסך פשוט מסרב להדלק.. ניסיתי להכניס שוב את מעבד, להכניס את הכרטיס מסך, עשיתי ריסט לביוס, הוצאתי את הבטריה, הוצאתי את החיבור של הספק ללוח אם.. מה יכולה להיות הבעיה? אם הרסתי את המעבד זה יכול להיות סימן לזה? או שזה לא צריך להשפיע?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  6. יום אחד, פתאום שהדלקתי את המחשב, הכרטיס רשת לא רוצה לקבל אינטרנט יותר!! הוא נדלק והמחשב מזהה אותו ובביוס הוא מופעל וכל השטויות האלה, בקיצור פעם הוא פעל ועכשיו הוא לא פועל, שמתי אחר ופועל, אבל אני לא מוכן לסחוב לוח מקולקל.. זה על לוח8RDA+ וזה קרה לי בעבר על ABIT NF7 סתם מת, מישהו מכיר את זה ויודע מה לעשות? הוא מתחבר לסוויץ' ברשת ביתית

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  7. פרטי המערכת: ג'יפורס 4 MX400 מריץ XP ומסך של IIYAMA. הבעיה: כשאני מעלה את וינדוז רגיל אני מקבל את המסך של הלוגו של מיקרוספט ואז המסך נכנס למצב של סטנדבי. אני יכול להיכנס לחלונות דרך VGA MODE אך כל פעם שאני מעלה את הרזולוציה (או רק נוגע בהגדרות של הכרטיס) המסך שוב פעם נכנס לסטנדביי. עוד אינפורמציה: כבר לפני חצי שנה בערך הבחנתי שהמאוור שעל הכרטיס לא עובד. אך עד כה לא היתי לי בעיה בכזה סדר גודל (לפעמים המסך לא נדלק. - היתי מכבה ומדליק את המסך וזה היה מסתדר). מה יכולה להיות הבעיה ? מסך ? (19" איכותי של IIYAMA כאמור..) כרטיס מסך (של צינאטק, לא איכותי במיוחד אבל עושה את העבודה..) או ה XP ? אין לי עוד מחשב בסביבה על מנת לשלול את זה עם חומרה אחרת. הממ... לכל מי שיש רעיונות אני אש…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by mDs,

אני משחק את המשחק Counter-Strike, רוב המשחק בנוי על כמה fps יש לך.. לכן עד היום נכנסתי למאפינים של הכרטיס מסך , למחלקה של ה opengl ושם שניתי את ההגדרה מברירית מחדל למושבת תמיד! וכל קיבלתי בין 80 ל100 fps ! אבל, אחרי שהתקנתי את הדרברים החדים אפשרות זו נעלמה לי, ולכן יש לי כרגע 60 fps לא זז. אז השאלה שלי איפה אני יכול להחזיר את האפשרות של הopengl? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  9. לאחד מחברי יש מפרט כזה: AMD Athlon XP 2500+ Gigabyte 7N400L Corsair 512MB DDR400 (Dual DDR) Radeon 9600PRO בעת הפעלת משחקים, לאחר כמספר דקות המסך מחשיך, מראה שאינו מקבל כל אות, אך הסאונד ממשיך להתנגן לזמן מה, ולאחר מכן המשחק קורס. הדרייברים של לוח האם (nForce) ושל כרטיס המסך מעודכנים. זו אינה בעיה בחיבור המסך לכרטיס המסך. למישהו יש רעיון, הצעה לפתרון הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  10. שלום לכולם, מקווה שתצליחו לעזור: יש לי לוח אם ABIT NF7S רוויז'ן 2.0 עד עכשיו היו לי 5 התקני IDE במחשב 1) DVD ROM 2) CDRW 3) דיסק קשיח 80 ג'יגה 4) דיסק קשיח 20 ג'יגה 5) דיסק קשיח 10 ג'יגה אני לא זוכר אבל נדמה לי שהצורב וה DVD היו מחוברים דרך בקר Promise ATA66. קניתי והתקנתי WD 1200JD - דיסק קשיח 120 ג'יגה SATA. הדיסק הקשיח 80 ג'יגה מחובר ישירות ולבד ל IDE1 הצורב וה DVD מחוברים אחד לשני - ואז ל IDE2 וה SATA מחובר לחיבור SATA2. ועכשיו לבעיה: הכל עובד כמו שצריך, ומוגדר כמו שצריך, אך כשאני מנסה לנתק את הבקר מחריץ ה PCI , ומנסה להפעיל את המחשב מחדש - הוא כבה ואז לא מוכן לעלות את ווינדוס (XP) אלא לא מדליק אפילו את המסך ומשמיע צילצול כמו של אמבולנס !! אם אני מחזיר אותו "למקום" ול…

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  11. אני עובד עם מערכת הפעלה XP professional הבעיה היא כזו ...פיתאום המחשב החליט שלא בא לא להשמיע סאונד ... זה אומר -לא שירים ,לא צלילים בסיסים של הוינדוס - פשוט כלום ! דממה... הכל מחובר כמו שצריך ... המחשב מזהה תכרטיס קול .... אבל שעושים בדיקה אז הוא נותן הודעת שגיאה "An error occurred during Directplay voice setup. The error code is 0x80004005" פעם כבר ניתקלתי בבעיה מה שאז עשיתי פשוט התקנתי דרך הדרייברים של הוינדוס את הכרטיס קול והבעיה ניפטרה...הפעם זה לא עוזר מה עליי לעשות ???????? HELP ME PLEASSSSSEEEEEEEEE ??? ??? ??? ??? :'(

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  12. זה היה "השבוע" למחשב שלי. הצורב והDVD מתו (לקחתי אותם לPCH ואין להם מוסג למה.. ???) ההרד דיסק שלי (WD 120 GIGA SATA) גם לא עובד (ניסיתי להחליף כבל SATA וכבל חשמל ומקום בלוח אם ולאפס ביוס) ועכשיו גם הרמקולים שלי מתו. אין לי מוסג למה ??? ??? . אם למישהו יש רעיון איך לתקן חלק מהדברים אז תודה רבה מראש אור

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by show_biz,

לאחר שקיבלתי את הלוח והתקנתי את המעבד (2.8 ) הזכרון,וכרטיס המסך (9500 P) הלוח מצפצף ועל המסך בלוח מופיע AF שאין לי מושג מה זה . אין לי שום תצוגה (גם לא של הביוס), עשיתי RESET ל CMOS ועדיין זה לא עזר. מישהו יכול לכוון אותי? תודה.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by MDK,

פתאום באמצע משחק ברשת, כשבWINDOWS עובד media player 9 עם dfx 6.1 plugin והMSN והanti virus פתוחים, נתקע המשחק והצליל, והופיע מסך כחול עם ההודעה "driver irql_less or not equal" או משהו כזה... זה פעם שניה שזה קורה אחרי שהחליפו לי לוח פעם אחת כי הוא פתאום שבק חיים.....זאת אומרת זה אותו לוח עכשיו רק חדש ...מלפני שלושה חודשים..ופעם ראשונה שזה קרה מאז היתה לפני איזה חודש וחצי בערך האם אני צריך לדאוג? מה זה בכלל?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by אל-מוהנדס,

אז ככה: יש לי מחשב P4 2.4GHZ, לוח אם של GIGABYTE דגם GA-8ST800, עם 512MB זכרון, 40GB הרד דיסק, כרטיס מסך GEFORCE FX 5200, ו2 צורבים. לפני יומיים התחילה בעייה שלא הייתה עד עכשיו - אני לוחץ על כפתור ההדלקה של המחשב, הוא נדלק, מעביר חשמל לצורבים, מעביר להרדיסק, ללוח, ואז - מת, כלומר - נכבה, וכדי להדליק אותו מחדש צריך לנתק את הספק כוח באמצעות כפתור ה-ON-OFF שלו עד שכל החשמל נעלם, ורק אז אפשר להדליק אותו שוב. הסיטואציה היחידה שהמחשב נדלק בה (כמו ברוך השם, עכשיו), היא שאני מדליק אותו ואז לוחץ בצורה ממושכת על כפתור ה-RESET, ואז כעבור דקה משחרר, ואם יש מזל זה עובד. אם יש למישהו פיתרון או רעיון, או משהו, אני מאוד אודה.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by Elrond,

כבר הרבה זמן שהבעייה הזאת מתפתחת אצלי, לפעמים המערכת קופאת למספר שניות עד דקות ואז ממשיכה. אם הקיפאון היה ליותר מדקה אז גם התוכנות נסגרות (כולל החיבור לרשת). ב event viewer נרשם שיש לי time out ב IDE 0, ולאחרונה הופיע אותו דבר ב IDE של ה CD. לעיתים אף המערכת מאבדת את אחד הכוננים. החלפתי כבלים ב- IDE , החלפםתי חיבורים של חשמל פנימיים (הספק מצויין ואין סיבה שזה הוא). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה? האם זה ה MB שגוסס בעינויים?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by MDK,

אתמול פתאום היה RESTART באמצע שום דבר... בדקתי טמפ' לא נראה לי שזה חום..הרצתי SCAN למערכת בנורטון 2004 מעודכן, ולא מצא כלום יש לי הרגשה שזה וירוס שהשתילו לי כי המחשב עובד לאט יותר לאחרונה איך אני אפתור את זה? יש את הדרך הישירה שזה פורמט, שזה יהרוג עוד כמה ציפורים באותה מכה, אבל אולי יש בכל זאת דרך יותר קצרה? : תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by computer_freak,

באמצע הצריבה ששום תוכנה לא פועלת ברקע פתאום הבאפר יורד והצריבה הולכת אני לא יודע מה קרה פעם הכל היה בסדר... עשיתי בדיקה של מהירות של הארדיסק וקיבלתי תוצאות של 45 מגה בשניה מעבד: p-4 1800 זכרונות 256 266 mhz

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי ג'ויסטיק לסימולטורים של טיסנים עכשיו הג'ויסטיק הוא 4-axis , button - 1 וזה מין שתי ידיות משחק כאלו והבעייה שלי זה שבמשחק הוא קורא אותם הפוך.. הידית השמאלית אמורה ליהיות גז והימנית הגה גובה וזה עושה בדיוק הפוך ובסימולטור עצמו אין לי אפשרות לשנות את הגדרות הג'ויסטיק.. יש אפשרות להפוך את הסדר? גם שאני בלוח בקרה ובבקרי משחק ואני עושה בדיקה והוא אומר לי להזיז את הסטיקים אז אני רואה על הצג שזה מזיז הפוך.. אולי יש דרך להגדיר את הג'ויסטיק שונה? אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  20. Started by Dr@gon,

יש לי בעיה רצינית קניתי מאוורר חדש ורציתי לחבר אותו אבל כשהוצאתי את ההיטסינק ראיתי שהמעבד דבוק אליו איך אני יכול להוריד אותו בלי לפגוע במעבד עצמו?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  21. קניתי מחשב חדש, וקבלתי אותו היום לפני שעה.. כולי אושר והתרגשות באתי להתקין בו ווידווס נוצץ וחדש והוא מודיע לי שהוא לא מזהה הרד-דיסק במחשב... הלכתי לביוס וניסיתי לראות מה הבעיה, יצא שהמחשב לא מזהה IDE מאסטר ראשי וכל נסיון לבדוק מה הבעיה לא הועיל!! עכשיו אני לא כ"כ מבין מה קורה פה (אולי הקטע של ה-SATA החדש קשור לעסק, כי בחיים שלי לא השתמשתי בכונן SATA לפני זה ויכול להיות שפה הבעיה...) בכל מקרה אם משהו יכול לעזור לי זה ממש דחוף לי לדעת למה המחשב לא מזהה לי את הדיסק או איך אני אמור בכלל להתקין אותו??

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by nirsul,

שלום יש לי מודם V92 התומך (לאחר בדיקה ב hyperterminal ) בזיהוי שיחות אולם כשאני מתקשר למספר שלי - אין זיהוי (כמובן שאני מקבל זיהוי בטלפון פיזי נוסף בבית) ניתקתי את הטלפון האחר (למקרה של רעש רקע) - לא עזר ע"פ כל הנתונים באינטרנט - המודם אמור לזהות. הדגם שלי: Conexant Soft56K Data Voice Fax Speakerphone CARP תוצרת חברה בשם ORANGE האם כדאי להחליף לדגם אחר - אם כן - איזה ניתן להשיג בארץ ??? ניר ??? ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by evy,

שלום חבר'ה. אם אני לא טועה הכבל serial ata הוא כבל שיכול להחליף את כבל IDE שמחובר להארד-דיסק. עכשיו יש לי את הכבל הזה והוא בא עם הקופסא של הלוח אם( abit IS-7) וגם בא עם דיסקט התקנה יש לי הארד דיסק: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD ואני לא מוצא חיבור של serial ata כזה בדיסק קשיח.מישהו יכול לעזור לי ? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  24. Started by b555,

לפעמים מופיע לי מסך כחול המחשב אינו תקוע אני יכול לכבות אותו מהמקלדת ומהרשת ניסיתי להחליף לוח אם וכרטיס מסך (לאותו דגם לוח IPE1000L כרטיס מסך LEADTEK A170MYVIVO) הבעיה לא נפתרה ניסיתי עדכון ביוס לפי הסבר של חברת גיגה בית זה יכול להיות אולי התנגשות בין הכרטיס מסך לבורד??? לינקים לתמונת המסך http://free.hostdepartment.com/b/b555/img3.JPG'>http://free.hostdepartment.com/b/b555/img9.Jpg]http://free.hostdepartment.com/b/b555/img3.JPG http://free.hostdepartment.com/b/b555/img9.Jpg

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  25. שבת שלום. קרה לי מקרה ואיני יודע איך לפתור אותו וקיוויתי שאולי תוכלו לעזור לי הארד דיסק ראשי - לא SATA, אלא IDE רגיל. משמש לווינדוס ותוכנות. הארד דיסק משני - SATA. משמש לסרטים בלבד. הוצאתי את המולקס של ההארד דיסק הראשי והדלקתי את המחשב ואז החזרתי והדלקתי... הווינדוס עלה אבל אז ראיתי שאין לי כונן משני...עשיתי ריסטרט ובביוס הכל בסדר.... נכנסתי לDISK MANAGMENT וראיתי שהוא מוגדר כDYNAMIC (???) ושהוא OFF LINE אבל זה לא נותן לי להפעיל אותו מחדש והאפשרות היחידה זה להפוך אותו לBASIC מה שדורש פירמוט, למרות שזה הארד דיסק עם סרטים בלבד אני ממש לא רוצה לאבד את המידע עליו. מאז ההארד דיסק שלי לא עובד ואני לא יודע כבר מה לעשות :-[ זהו סוף סיפורי חבריי, אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבעייתי.…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים