תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני לא מבין למה הלוח אם לא מצליח לקרוא את המהירות שלו, חיברתי סתם מאוורר אחר עם חיישן והוא כן קרא את המהירות שלו! עכשיו שמתי לב שבמאוורר שהוא כן קרא הכבלים מסודרים (מימין לשמאל): צהוב,אדום,שחור ובמאורר שהלוח לא קורא זה מסודר (מימין לשמאל): ירוק, צהוב, שחור. עכשיו אני יודע שאין הבדל בין הירוק לאדום בין שני המאוררים ומה שחשוב פה זה הצהוב שהוא של חיישן הטמפ'. המאורר הזה שיש לי והוא לא פועל הוא STOCK של אינטל שקיבלתי עם המחשב לפני כמה חודשים..דיי חדש. הגיוני שהכבלים לא מסודרים טוב ואני צריך לפרק את הפלסטיק ולשנות מקום לכבלים ? או שזה הגיוני? אם מישהו יוכל לרשום לי איך הסדר אצלו עם אותו מעבד 2.6C תודה.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הצורב שלי הפסיק לצרוב דיסקים, או ליתר דיוק הפסיק לצרוב דיסקים שניתנים לקריאה בכונן כלשהו... אבל מה שמוזר, זה שדיסקים של מוזיקה הוא כן צורב והם כן עובדים... מה זה יכול להיות ? ניסיתי לצרוב עם נרו ועם התוכנת צריבה של האקספי.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי את המפרט מימין וכמו רבים אני משתמש בכרטיס האונבורד שלי. לפעמים אך ורק בשירי MP3 יש מס' קולות כאלה של פאק במהלך השיר, כל כמה זמן די מתי שמתחשק לו וזה קורה בכל השירים. למה זה קורה? תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך ATI AIW radeon 9600 pro 128mb וזה המחשב שלי P4 2.4 gigabyte 8sq800 ultra 512mb DDR ובהגדרות של הכרטיס כשאני מנסה להעביר ל AGP x 8 הוא לא נותן לי ועכשיו התקנתי את הקטליסט האחרון ובכלל אין לי שם אופציה ל X8 רק X4 נכנסתי לביוס ואני רואה שזה כן מוגדר שם AGP X 8 מה עושים? הנה תמונה :
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
בפעם הראשונה שהפעלתי שלב במשחק: אחרי שזה סיים להעלות, המסך נכבה לשניה ואז התמזער המשחק והיתה לי הודאת שגיאה UPR או משהו כזה RECOVERY ומשהו שהוא התאתחל ויש לשלוח ארור לATI או לא לשלוח. בסדר התגברתי על זה. אני מגיע לשלב במשחק עושה עם הסנייפר זום לשטח מסויים המשחק נתקע המסך מתחבה. איכשהו הצלחתי לצאת מהמחשק וזה אומר לי שאני צריך לאתחל את המחשב ויש תצוגה של 4 BIT כמו לפני 10 שנים{נכבו לי כל ההורדות וכל המהירות הלכה } מה לעשות??? יש לציין שכרטיס המסך שלי הוא RADEON 9200 128 MB ואני משתמש בדרייברים העדכנים (4.3)
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ואם אפשרי גם תוכנה שאיתה אני אתפעל את המצלמה.. תודה מראש, חברים.
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אוקיי , לחבר שלי יש : Palomino 1800+ Gigabyte Based AMD Chipset Motherboard Generic PC2100 Memory GF 4MX CDROM CDRW 60GB hardisk flopy Aerocool DP 101 Generic "sparkit" 300W PSU עכשיו , אתמול הוא קנה ABIT NF7-REV 2 וזיכרון ADATA PC3200 256MB הרכבתי לו הכל , ובאתי הדלקתי , המסך הראה את הפוסט הראשון והמחשב נכבה.(כ5שניות לאחר ההדלקה) עכשיו , ניתקתי את הכבל מתח של הספק , חיברתי בחזרה ורק ככה המחשב נדלק עוד פעם(הפעם לאיזה 2-3-4שניות) ונכבה. לדעתי הבעיה תמונה בהספק הספק(ג'נרי 300W) אז התקשרתי לזיגזאג וגם פבל אמר לי שסביר להניח שהבעיה בספק ובמקרה הכי גרוע יכול להיות שיש בעיה בלוח.. אז , האם הספק אינו מספק מספיק W? הוא לא מספיק למחשב הזה? הכל מחובר כמו שצריך , גם הATX וגם החיבור…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מהמושב ביקש ממני עזרה במחשב.. המחשב לא נדלק.. בדקתי את כל החיבורים וכולם מחוברים כמו שצריך.. עכשיו המסך מחובר לספק והוא כן פועל.. מה יכולה להיות הבעה?? תודה רבה לכולם!! עריכה: אני לא יודע את מפרט המחשב רק אני כן יודע שהספק הוא 300W והלוח אם של ג'יגה בייט.. אני אנסה למצוא את הדגם המדויק ואת שאר הרכיבים.. ושוב תודה רבה לכול העוזרים..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר... המסך בן כמה חודשים,בזמן האחרון (פעם שנייה) כאשר אני מדליק את המחשב הנורית של המסך מהבהבת בלי סוף (בצבע רגיל...ירוק לא צהוב) ורק אחרי כמה דקות (בפעם הראשונה זה היה כמה דקות)ועכשיו בפעם השנייה רק אחרי כרבע שעה! הוא החליט לפעול אחרי רבע שעה של הבהוב...גם כשאר המחשב מכובה מהספק ורק המסך דולק הוא לא דולק כמו שהוא צריך לדלוק כאשר המחשב מכובה ורק המסך דולק (נורה צהובה דלוקה ברצף) אלה הוא מהבהב פעמיים בירוק ואז פעם אחת בצהוב וחוזר חלילה למה זה קורה?!?! המסך הזה חדש יחסית! האם זה יכול להיות בגלל שיש הרבה אבק שמצטבר עליו? ואם כן איך אפשר לטפל בבעיה? הרי אני לא יכול לכסות את המסך כל פעם....אני מקווה שזה לא משהו בספק כח שלו או משהו אין לי עצבים להתחיל להחליף את המ…
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
ערב דוב לכולם, היו בשעה טובה קיבלתי את הcanon a70 החדשה שלי. אני מנסה לחבר אותה למחשב על פי ההוראות ולא קורה כלום, נאדה. ניסיתי להתקין דרייבר WIA, לא עזר. אני משתמש בwinxp, לפי מה שהבנתי גם ללא הדרייבר אני אמור לראות את המצלמה ב"מחשב שלי" אבל לא רואים, גם במחשב אחר עליו מותקן winxp. עזרה בבקשה... תודה חברה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רב, אתמול בן דוד שלי קנה בשעה טובה חלקים למחשב חדש. כל ההרכבה עברה בהצלחה, אחרי התקנת ווינדוס על המחשב ניסיתי להתקין את הדריברים האחרונים של ATI ה 4.3 על המחשב החדש ואז, הפתעה המחשב עולה והשולחן עבודה ב 16 צבעים ברזולוציה 640X480 ואז קופצת הודעה נחמדה של ATI בעברית שאומרת שלוח הבקרה של ATI נכשל בהפעלת ההתקן המבוקש. בלוח בקרה של ווינדוס הכרטיס מופיע כמו שצריך, אחד ראשי ואחד משני. אחרי מספר הפעלות מחדש שלא עזרו הסרתי את הדריברים החדשים והתקנתי את הדריבירם מהדיסק של ATI שקיבלנו עם המחשב. האם למישהו ידועה הבעיה ואולי יש פיתרון? הגרסאות של הקבצים שלא עבדו לפי זיכרוני הם 6014. אני ממש לא מבין ב ATI ואני מקווה שמישהו יוכל להעיר את פני. אך כמה שאני אוהב את ה FX 5900 שלי …
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הלוח הוא: SE440BX-2 והוא של חברת INTEL הינה קישור לאתר של אינטל כדי ליראות את הפרטים על הלוח.. http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/se440bx2/se2_mem.htm רשום באתר ככה 168-pin DIMMs with gold-plated contacts 66 or 100 MHz SDRAM Non-ECC (64-bit) and ECC (72-bit) memory 3.3 V memory only Unbuffered Single- or double-sided DIMMs in the following sizes עכשיו השאלה שלי היא כזאת.... האם אני יכול לשים על הלוח זיכרון של 128 מגה SDRAM במהירות של 133 ?? האם זה יעבוד? (אם זה יכול לעבוד במהירות של מאה לא אכפת לי העיקר שיעבוד) ועוד שאלה.. יש שם זיכרון כבר של 64 מגה במהירות 100 הרץ ...אז האם אני יכול לשים זיכרון של 128 מגה במהירות של 133 (בהנחה שוב שאפשר ואפילו אם…
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה במחשב ואני לא יודע איזה דגם ואיזה חברה הכרטיס וגם לא רשום עליו עכשיו אני צריך תדריבר מה אני עושה
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אוקי - חיברתי את כל החוטים מהספק ללוח ולרכיבים שצריך וחיברתי את המאווררים שצריך ללוח אם... וחיברתי הכל כמו שצריך לפי הספר של לוח האם ולפי ההוראות של המארז עם ה-קבל כוח ללחצנים וכו`. אבל שאני באה לחבר את הארז לחשמל - המארז לא רוצה להדלק בכלל ולא מגחב ללחץ ההדלקה שלו- וגם יש רעש קטן כזה של צליל גבוה (שחשמל מגיע למארז אבל המארז לא נדלק בכלל - המארז מנותק מהחשמל כרגע)... מה לעשות? יש לי לוח של ASUS P4P800S-SE ושני כונני CD ודיסק קשיח אחד... מישהו פה בקרבת העיר רמלה יוכל לעזור לי שמבין בהרכבת מחשב (פלא: 058-207481) אני פשוט חייבת ללמוד את הנושא הזה - אני גם הרכבתי הכל טוב (לא מבינה למה לא נדלק)... בבקשה אשמח אם תעזרו
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
טוב אז ככה לאחר חיפושים רבים לא הצלחתי למצוא דריבר מתאים למצלמת הוידאו הדיגיטלית של JVC בגדם GR-D70 אני צריך USB דריבר אז אם אתם יודעים מאיפה אני יכול להוריד אותו אנא תגיבו תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
איך אני פותר את הבעיה הזאת ? http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632157383436986383-untitled.jpg תודה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קיבלתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. הבעייה היא שגם כאשר המחשב מכובה הנורה של העכבר דולקת. נראה לי שזה היה לי גם באופטי הקודם פשוט אז לא היה איכפת לי שהנורה נשארה דלוקה כי הוא לא היה אלחוטי ולא היתה לי בעיה של בטריה. אני מבין שאנשים נוספים נתקלו בבעיה, אבל בינתיים לא מצאתי פתרון. מישהו יודע על זה משהו? סתם העכבר דולק והבטריה נגמרת--- אולי משהו בביוס --- אין לי מושג... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ני רוצה להחליף מארז ואני לא מצליח להוציא את המאוורר שעל המעבד. יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 למאוורר יש שני קליפסים מלמעלה, אני משחרר אותם ואז אני מנסה למשוך את המאוורר והוא לא יוצא. אני מפחד להפעיל כוח על המאוורר כי אני לא רוצה להרוס את המאוורר או את המעבד. אז בבקשה תגידו לי איך אני מוציא אותו? אין בגים על המעבד חוץ מהקליפסים. ועוד משהו: את החלקים שאני מוציא על המחשב כדאי לי לשים אותם על נייר כסך ואז על השולחן שעשוי מעץ? או לשים אותם ישר על השולחן בלי הנייר כסף?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את חלקיי (ראה מפרט) ועכשיו לבנות! מכיוון שזאת פעם ראשונה שלי בבניית מחשב אשמח אם תעזרו לי.. לוח אם... איך אני מחבר אותו בכלל למארז ?! ואיך אני שם את הפאנל מהאלומיניום על המארז.. ! יענו איפה שהיציאה של הסאונד וכל הדברים מהלוח-אם..הוצאתי את הישן ואיך אני שם את החדש (הגיע עם הלוח אם). לגבי ג'ימפור לוח-אם... אני צריך לג'מפר משו בלוח אם הזה ?! תודה רבה רבה לכם, ובטח יהיו עוד שאלות : תודה, תום.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב אצל חבר על מדיות של PRECISA במהירות X4 וכשהצורב מנסה לעשות את הLEAD IN הוא מפסיק ואומר לי את השגיאה. זה קורה גם ב NERO 6303 וגם ב MEDIA CREATOR 7 כמו שאמרתי הצורב הוא Asus DRW-0402P צורב דיוידי (R-) שמסוגל לצרוב במהירות X4.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי 2 הארדיסקים במחשב 1 של 40 G ואחד נשלף של 20 G שאני משתמש בישביל גיבוי קבצי מוזיקה וכו (נשלף כלומר מגירת הארדיסק כזאת שמכניסים מתחת לסידי רום מכירים? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_153&products_id=414) אני אמור לקבל איזה שדרוג השבוע ורציתי לפרמט ולגבות לכבודו. הכנסתי את ההרדיסק של ה20 G למגירה הדלקתי את המחשב ובבוט, בשלב שהוא אמור לזהות את ההארדיסקים, הוא התעקב ממש הרבה זמן (2 דקות) בסוף הוא זיהה את ההרדיסק הרגיל של ה40 G והמשיך. שווינדוז אקס פי עלה ההארדיסק פשוט לא נמצא. ניסיתי להוסיף אותו דרך add hardware אבל הוא פשוט לא ראה אותו\זיהה אותו\ או בכלל הכיר בקיומו. אחרי כמה ריבוטים שהוצאתי והכנסתי את ההרדיסק מהמגירה הוא עשה מין "קלי…
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
לפני יומיים רכשתי HD של WD עם קיבולת של 160GB ובאפר של 8MB חיברתי אותו למחשב, עשיתי מחיצות (אחת של 10GB לכונן של מע' ההפעלה ואחת של כל השאר) והתקנתי את מע' ההפעלה על מחיצת ה-10GB... לתדהמתי גיליתי שלקח למחשב המון זמן לעלות לאחר התקנת ה-XP ולאחר בדיקה קצרה גיליתי כי ההארדיסק שלי עובד במצב PIO במקום במצב DMA. ניסיתי להחזיר את מצב DMA במספר דרכים שונות, כמו: להסיר את Primary IDE Channel ולתת למערכת להתקינו מחדש, פעולה שלא עזרה. חיפשתי ב-Google והגעתי לכל מיני אתרים המסבירים איך ניתן לסדר זאת דרך ה-Registry, ניסיתי וגם זה לא עזר. לכן, יצרתי מחיצה על ההארדיסק השני שלי (WD קיבלת 80GB ואף הוא 8MB באפר) שמחובר עם החדש כ-Slave והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה. לאחר התקנת מערכת ההפעלה …
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי מסך mag dx-1595. לאחרונה הוא עשה קצת בעיות, ואז הוא הסתדר אבל פתאום הוא התרחב יותר מידי והכפתור שלו שאמור לטפל בזה לא עובד (כל שאר הכפתורים, כגון להזיז אותו למעלה ולמטה וכו' עובדים). האם יש איזושהי תוכנה שיכולה לעשות אותו יותר צר? יש לי כרטיס מסך geforce 2 ובפונקציות שלו אפשר להזיז את המסך מצד לצד אבל לא להרחיב ולהצר. תעזרו בבקשה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי מודם: USB ADSL Modem ALE 070 אני מחובר עם אינטרנט זהב, חבילה של 1.5 מגה. אתם יכולים בבקשה להגיד לי מאיפה אני מעדכן את הדרייברים של המודם הזה? אמרו לי שזה עוזר כשמעדכנים את הדרייברים. אני חיפשתי באתר של אינטרנט זהב ולא מצאתי.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-