תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
זה התחיל לפני כמה ימים לאחר הפסקת חשמל, מאז אני פשוט לא יכול להפעיל את המחשב חשבתי שזאת בעיה בלוח אם, אבל הסתבר שלא - כל החלקים שעליה תקנים לגמרי... רציתי לשאול אם ייתכן שזוהי בעיה במפסק ההפעלה של המחשב? לגבי הספק אז לחבר שלי נשרף הלוח אם. תחילה הוא חשב שזוהי בעיה בספק וקנה אחד חדש מחברת - "Sunshine - Comma" לאחר שבאתי אליו עם לוח אם שלי הסתבר כי הבעיה היא אכן בלוח אם, אבל בעל הנות לא רוצה לקבל אותו בחזרה. השאלות שלי הן כאלו- 1. האם חיבור ונסיון הפעלה של ספק כוח "תקין" ללוח אם שבור יכול לגרום לשריפת לוח האם? 2. האם ישנה אחראיות על ספקי הכוח ושל חברת ה-"Sunshine - Comma" ביוחוד, ובאילו מקרים הוא יכול להיות זכאי להחזר כספי או לזיכוי בסך עלות הספק?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי במארז: 3 מאווררים, ניאון, פלופי, דיוי די , צורב, ראדון 9800 פרו, הארד דיסק, עכשיו אני צריך לחלק את החלקים הנ"ל לשתי קבוצות (יש 2 חוטים מהספק שמיועדים לדברים האלה) אז לאיזה 2 קבוצות לחלק על מנת שלא יהיה עומס וכדי שהכל יפעל ... ?? יש לי ספק 400 ומעבד 3 ג'יגה הרץ... בבקשה תעזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי עכבר אופטי והוא לא עשה לי בעיות ואז פיתאום התחיל לעשות בעיות הבעייה היא שנגיד אני עוזב את העכבר אז המצביע זז לבד כזה כאילו הוא רוטט וגם שאני מזיז אותו שמאלה אז הוא כזה חוזר אחור והולך קדימה חוזר אחורה והולך קדימה כלומר הוא הוא הולך שמאלה אבל כזה נתקע עכשיו חשבתי שזה בעייה בעכבר וקניתי אחר אבל הבעייה חוזרת על עצמה חשבתי אולי הגדרה של איזה משהו מתנגשת בעכבר וזה גם לא אז אמרתי אולי זה היציאה כי זה היה ביציאה הרגילה עם הפינים אז חיברתי את העכבר לUSB אבל עדיין הוא עושה אותה בעייה חשבתי אולי אבק והשתמשתי בספריי אוויר וזה לא אבק ודרייורים לעכברים כמובן התקנתי אבל זה גם לא עוזר אני צריך עזרה ממש ממש דחוף זה כבר כמה ימים וזה מטריף אותי תודה תודה תודה מראש לכל …
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לו של אסוס אחרי שמדליקים הוא פשוט כותב פאור סאייביניג מוד ועושה ריסטארט לבד..נסיתי לעשות שיחזור הגדרות של הדיפלט אבל זה לא עוזר...מה עושים...מישהו נתקל בבעיה הזאת? תודה...
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת xp pro, פנטיום 4, המערכת הפעלה באנגלית עם direct x מעודכן. המחשב מחובר למערכת הסטריאו וסוג הכרטיס קול שלי הוא: creative SB pci 128 (ensoniq ES5880( עד היום לא היתה בעיית אודיו עם אף משחק....halo, vice city ועוד. התקנתי את star wars:knights of the old republic ושומעים רק ברמקול אחד. ניסיתי לשחק בהגדרות אודיו של המישחק אך ללא הצלחה. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
ברשותי לוח asus cuv4x-c.המחשב לא מזהה את ההארדיסק ועושה רעש של טסס טסס טסס מההארדיסק .הכנסתי הארדיסק אחר והוא מזוהה בלי בעייה. לקחתי את ההארדיס שהמחשב לא מזהה והכנסתי אותו למחשב אחר ושם הוא מזוהה. החלפתי כבלים במחשב ןזה לא פתר את זה מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש לי בעיה די רצינית... האח ה"חכם" שלי שחק אם המחשב ושם בטעות סיסמה בביוס... (לכו תבינו ראש של בנאדם??) עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לשחזר את הסיסמה בלי למחוק את הביוס מחדש (ללא ג'ימפור, אני לא כ"כ יודע איך להתעסק אם זה בפנים).. תודה :
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בבקשה, אני זקוק דחוף לדרייוור עבור כרטיס מסך: ATI RAGE בגלל מחיקות וכו' במחשב שלי אז אי אפשר לשנות את הגדרות מאפייני התצוגה ליותר מ-16 צבעים וברזולוציית שטח המסך ליותר מ- 640X480 פיקסלים שממש בלתי נסבל כמובן. אם זה משנה אני עובד עם מערכת חלונות 98 תודה מראש... ביי!
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היום אני מדליק את המחשב ואני שם לב לפתע שנעלם לי כונן D ושהלד של הHD תמיד דולק. עשיתי ריסט וראיתי שהדיסק מזוהה בביוס כ MaxtorARES C64K VAM51JJZ זהו דיסק 20GB והוא מזוהה כ41113MB, לא הצלחתי לעשות שום כלום לגבי התקלה, היא נגרמה ללא כל סיבה, באופן פיתאומי. מבחינה חומרית, הדיסק פועל בצורה תקינה לחלוטין. חיפשתי בגוגל וראיתי שיש עוד אנשים שיש להם בדיוק אותה תקלה אבל לא מצאתי פתרון. בבקשה כל מי שיכול לעזור שיגיב!! יש לי מידע חשוב בדיסק הזה ואני לא יודע מה לעשות!! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס geforce fx 5200 בעל אפשרות tv out ולמרות שהתקנתי את הדרייברים החדשים (וגם ישנים)ולמרות שהכרטיס מחובר לטלביזיה נכון אני רואה רק פסים צבעוניים על המסך מרצדים יש לי פנטיום 4 ומ. הפעלה win 98 se אני עושה את כל הפעולות הנדרשות כולל שינוי שיטת שידור ובחירת יציאה בכרטיס אך עדיין לא מצליח אגב היציאה מהכרטיס היא ע"י כבל s-video מומר ליציאת av .בטלביזיה השיטת קליטה על auto אבל גם pal וגם ntsc לא עבדו ניסיתי גם להדליק את המחשב רק על הטלביזיה והגדרתי נכון את היציאה בתפריט nview nvidia תודה מראש משה
-
- 12 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אז ככה בעה שלי החלה אחרי שהשארתי את המחשב דולק בלילה בבוקר הוצאתי אותו מStandBy ורציתי לגלוש אך להפתעתי הוא לא זיהה את זה שהכבל מחובר למחשב בדקתי את המודם (ECI) והכול תקין ( זה רשת ובמחשב שני שלי הכול סבבה) בדקתי את החיבורים על ידי החלפת הכבלים - לא עזר כי הכבלים תקינים הבאתי מחשב נוסף וניסיתי להתחבר והוא נתן לי כלומר הבעיה הייתה כנראה בכרטיס רשת אז החלפתי את הכרטיס רשת באחד שהיה לי וזה עבד תקין ליומיים ואז שוב החלה התקלה שהוא רושם לי Network cable unplugged!!! אני דיי בטוח שזה איזשהם בעיות בהגדרה של המחשב אחרי שהוא יוצא מStandBy אבל אני לא יודע מה לעשות עם זה מקווה שתוכלו לעזור לי :-\
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קורה לי בזמן האחרון שהמסך לא עובד לאיזה 20 דקות נגיד [זה בזמן ההפעלה ולא באמצע משחק או משהו כזה] ואז אחרי שהמשב נדלק הוא נכנס אוטומטית לביוס וכותב בצד during the last boot up,your system hung for improper frequency combination. your system is now working in safe mode.to optimize the system is now working in safe mode. to optimize the system performance and reliability make sure the frequency combination conforms to the specifications of your cpu,dimm and other connected devices [בהודעה יש מספר שגיאות כתיב כי נאלצתי להעתיק אותה ידנית מהביוס] אם מישהו יודע מה הבעיה שבבקשה יסביר לי ויאמר לי גם איך לפתור אותה
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
פתאום המחשב שלי השגע והתחיל להראות צבעים מוזרים ולאתחל או לתקוע את עצמו והיום זה ניהיה חמור יותר ישר שאני פותח את המחשב הוא מלא בקווים על פני המסך ומשבש את הצבעים ואפילו לא מוכן להפעיל וינדוס לא בsafe mod החלפתי מסך לראות אם התופעה קשורה במסך וגיליתי שהיא לא כי גם במסך האחר קרה אותו דבר לפעמים הוא מוכן לתת לי לעבוד על המחשב כמה דקות ואז להשתגע ולפעמים הוא ישר משגע לא עשיתי ואני לא עושה overclocking ובעיית חום אני בספק בזה עקב זה שזה התחיל פתאום ואחר כך שחיכיתי כמה שעות זה חזר על עצמו ישר בהפעלת המחשב לדעתי פשוט משהו נדפק בכרטיס מסך וכנראה אני יצטרך פשוט לקנות חדש השאלה אם יכולות להיות עוד אפשרויות סבירות שהמחשב יראה תופעות כאלה ? יש לי ti4600 של leadtec אני רוצה גם לה…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מצלמה (WEB CAM) המתחברת ל-USB, לאחר שחברתי אותה והתקנתי אותה, הוצאתי אותה מה-USB, אבל מאותו רגע כל פעם שאני מנסה להכניס אותה בחזרה אני מקבל צליל שגיאה והיא אמנם נדלקת (מקבל מתח) אבל לא מזוהה ע"י המחשב. מה נסיתי : 1. להסיר את הדרייברים לכבות את המחשב ולהתקים מחדש 2. לנתק את המצלמה ולחבר מחדש 3. 1+2 נ.ב. המצלמה לא מופיע במנהל ההתקנים. המחשב עליו מותקנת המצלמה הנו P4 עם מערכת חלונות XP בעברית
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הXP לא מזהה אוטומתית והדיסק דריברים שקיבלתי עם הכרטיס מכיל דריברים רק ל98\98SE ו2000
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
במחשב של חבר שלי, כשמדליקים את המחשב, המסך לא עולה. בדקתי את כל החלקים במחשבים אחרים והבעיה היא בלוח... עכשיו, יש עדיין אחריות על הלוח אבל החנות פשטה רגל. מישהו יודע מי היבואן של ASUS? או למי אני יכול לפנות בשביל לקבל את האחריות? תודה
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מה אני עושה באנריל הוא נתפס כל 10 שניות בערך על 1024 768 וכל השאר על נורמל, ובפיפא בכלל הוא מקרטע כל 10-20 שניות קירטוע רציני!! זה לא קשור לחום כי הוא על איזה 35 - 40 ומקסימום 45 מעלות. מה אני עושה בבקשה עזרה?
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי כרטיס גיגהקיוב ראדאון 9200 128 מגה. הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים מהאתר של ATI והכל אך אני נתקל בבעיה מעצבנת. רזולוצית המסך שלי היא 1200*768 אך כל פעם שאני מעלה משחק שתומך בדיירקט איקס 9 שהרזולוציה שלו נמוכה מהדסקטופ שלי, המשחק ניראה כאילו במסגרת, כלומר אני לא רואה את כל החלון המלא של המשחק אלא רק חלק ממנו (כאילו יש אפשרות לעשות סקרולינג). יש למישהו מושג מה הבעיה פה? בתודה, אמיר
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
טוב יש לי amd 2200+ r9000p 128mb Nforce albatron DDR 516 MB ...... טוב קיצר היה לי במשחק call of duty משחק אדירררר ולא צריכים ליקנות אותו רק להוריד ביגלל שיש קראק על השרתים! קיצר היה לי 100-200 fps זה היה מדאים אני הייתי owner זינתי את כולם שבאו אלי אחד על אחד והכל... אבל אז אחרי שעשיתי פירמוטט!!!!(פירמוט)פירמוטטט הכל הלך לא יודע הfps שלי ירד בסדר עם 70-100 fps אני יחייה אבל זה לאאאא!!!! יש לי קירטועים במשחק כל פרק זמן יש לי קירטוע או שאני הולך אחד על אחד אני פעם שמה ופעם שמה וה fps של לא יודע הוא זז יותר מידי מהר שאני הראה מדברים פה על חלקיק השניה ...... קיצר אני התקנתי וניסיתי הכל הדריוור שבא עם הכרטיס ati 3.6 ati 3.7----->הכי עזר ל fps שלי גאה בך ממי…
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
קניתי מארז: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSVAR8016W&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=0 יש לי לוח אם: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8LD533.htm עכשיו, המארז די קטן, יש לי מארז MIDI ATX נוסף, ובכל זאת ההבדלים ביניהם גדולים. משום מה המארז שקניתי הרבה יותר קטן מהמארז MIDI ATX הישן שלי. אבל בכל זאת הלוח אם שיש לי נראה לי קטן ומתאים למארז. אני פירקתי את לוח האם והעברתי אותו למארז החדש. אבל נתקלתי בכמה בעיות: 1) במארז החדש אין חוברת הדרכה, ויש עם המארז כל מיני ברגים שאין לי מושג איפה למקם אותם. 2) אני הכנסתי את לוח האם לתוך המארז, אבל איפה שיש בלוח האם את היציאות של המדפסת, עכבר, מקלדת וכו', אז זה לא התאים למה שמורכב על המארז. מקווה שהבנתם. מה…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! כמו שציינתי בכותרת יש לי בעיה בווליום שהלוח מוציא.... הוא נורא נמוך!!!! אני צריך לסובב את הווליום במערכת שלי (שהמחשב מחובר אליה) כמעט עד הסוף כדי לשמוע חזק!!! אנא עיזרו לי תודה נ.ב יש לי את הדרייברים הכי חדשים!
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אם שוללים אפשרות של וירוס...
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי ראידון 9700 פרו פרמטתי אתהמחשב התקנתי הכל הכל והתקנתי את הדרייברים אומגה 4.3 עכשיו אני רוצה שזה יהיה על אפיק 8 במקום 4 כי הלוח אם שלי תומך בזה וגם כן הכרטיס מסך הבעיה היא http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/AGP.JPG http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/AGP.JPG זאת הבעיה וגם עם אני עושה בדוק הכל מחדש אחרי זהוא מתחיל מחדש את המחשב הוא חוזר . לי לא מחובר בבקשה אנשים תעזרו לי וממש תודה לכל העוזרים ! :-\
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אחרי שעשיתי עדכון ל1.3 פתאום הMULTIPLAYER החליט לא לעבוד ולעשות ERROR כל פעם שאני נכנס : זה עושה בעיה דומה גם בWINDOWS לפעמים וסוגר תוכניות :\
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-