עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SpiritKnight,

שלום. אתמול קניתי את הMX500. היום חיברתי אותו בחיבור PS2 והתקנתי דריברים. כשהפעלתי את התוכנה MOUSERATE, הגעתי ל-מקסימום- 61HZ, וברוב הזמן זה היה 58-59, כשזה אמור להיות 200-199 בPS2 ו125-124 בUSB. התקנתי דריברים 9.76 של לוג'יטק אבל זה לא עזר. אני משתמש בעכבר עם סקייטז ופד אייסמאט. עזרה בבקשה. תודה.

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by ezx,

באתי לחבר שלי הבית והיית לו בעיה במחשב ממש מוזרה.. עשיתי לו פורמט ואחרי הכל המחשב לא צרה להיתקין דרייברים לכלום לא לכרטיס מסך ולא לכרטיס קול (הכל מחובר כמו שצריך *זה לא קשור לווינדוס*) מישהו אולי יודע? :-\ =בחיים שלי לא נדקלתי בבעיה זאתי=

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by elliirraaz,

שלום אני חדש ורציתי לדעת ולהבין פה כמה דברים שמדברים עליהם פה דבר ראשון: מה זה הדבר הזה של התיזמונים של זכרון , איך יודעים כמה יש ובכלל ידע קטן עליו דבר שני: מה זה ציפים , שמעתי את המילה הזאת פה ולא הבנתי מהי בכלל... דבר שלישי: מה זאת אומרת האפשרות שלוח אם לא מתאים או עושה בעיות עם המעבד מה הקטע של הדבר הזה... דבר רביעי: מה זה באס... דבר חמישי: מה ההבדל בין הדיסקים הקשיחים שהם ide לבין sata מה כל אחד מהם... עכשיו רציתי לדעת ולהיתעניין בזה כי : אני אמור לקנות מחשב של amd 64 ושמעתי פה כמה דברים על הלוח האם והאפשרות שהמעבד לא קשור אל הלוח אם אז כל הדברים פה בילבלו אותי תודה רבההה מראששש תנו לי היצע בקשה לקניית זכרון ולוח אם טובים לא ממש יקרים במכירים סבירי…

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  4. אהלן, יש לי זיכרון Corsair TwinX 1024m"g @ DDR400 מופיע לי פה שני מתחים אחד זה DDRvtt שרץ ב 1.3 וולט והשני DDRvdd שרץ ב 2.64 וולט האם זה בסדר ?! והשאלה השנייה זה לגבי כרטיס מסך - R9800PRO\ AGP8, וזה כותב שזה בוולט 1.6... - זה בסדר ? זה לא וולט של AGP4 ? עוד שאלה קטנה... מזה VCore !? והאם 1.4וולט זה בסדר בשבילזה ? תודה תום.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by cnmcnm,

יש לי כרטיס עירכה fire view wire והמחשב לא מזהה את המצלמה ניסיתי דרך תוכנות פרימייר ,פרסטו , וכד' בכולם מופיע שאין מכשיר מחובר . מה עושים ? אולי הכרטיס לא מוגדר ? (איך בודקים את זה ?) דריברים? איזה ? (המצלמה היא של canon mv500i ) תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by 16Dan,

יש לי אתר....שבוא אני צריך להגיש עבודה בפיסיקה.....אני רוצה לפרוץ אליו ולשנות את הציון שלי.... מישהו יכול לעזור? למישהו יש מדריך לפריצת אתרים? תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Danman,

בזמן האחרון קורה לי שפשוט המחשב נכבה, יש לי Pentium 4 2.4B @ 2700MHZ, ו 512 מב מושקין ספשייל 222 (DDR400) ספק כח HEC-300AR-T. שמתי גם לב שלאחרונה הטמפרטורה של המעבד והמארז גבוהים יחסים למה שהם היו בעבר, המעבד כרגע עובד ב 55C IDLE מה עוד יכול לגרום לבעיה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by shloosh,

ההארד דיסק שלי maxtor 40gn 7200rpm התחיל להשמיע קולות ורעשים וטיקים מוזרים מאוד. את המערכת שלי תוכלו לראות במפרט... עכשיו למה אני חושב שזה שההארד דיסק נדפק,בגלל שבחלק מהמשחקים שצורכים הרבה זיכרון יש לי בעיות גם כן של תקיעות כאלה במשחקים,לא גדולים אבל מאוווד מעצבנים. במחשקים כמו farcry ו-painkiller . המשחקים האלה צורכים המון זיכרון,וכאשר אין זיכרון המחשב כמובן פונה אל ההארד דיסק והזיכרון הוירטואלי ובגלל שההארד דיסק שלי דפוק כמו שנראה לי אז יש תקיעות כאלה קטנות מצעבנות במשחקים. עובדה שמשחקים שלא צורכים את כל הזיכרון אין בעיה כי המשחק חוץ מלטעון שלב לא משתמש כמעט בכלל בהארד דיסק.(אני מדבר על תקיעות במשחק עצמו לא קולות וטיקים של ההארד דיסק). אגב אמרו לי התקיעות בגלל הכרטיס מ…

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by Sygnus,

שלום העתקתי לפני כשבועיים לשני דיסקטים שני קבצים קובץ תמונה בכל דיסקט אינני מצליח להעתיק את הקבצים למחשב חזרה. ניסיתי בשני מחשבים ובשניהם זה לא עבד, אך בדיסקטים אחרים זה כן מצליח. מה הבעיה לדעתכם ? (מערכת הפעלה xp)

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  10. מחר אני קונה מעבד-לוח אם+זכרונות חדשים...... וואני רוצה להשתמש בהארד דיסק החדש אז אני צריך לעשות משהו או פשוט לחבר את לחבר את הלוח אם וגמרנו עניין?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  11. יש לי בעיה שהמאוורר בכרטיס מסך לא פועל... אני לא חושב שהבעיה היא בכרטיס מסך כי ניסיתי 2 כרטיסי מסך ובשניהם המאוורר לא פועל... ורק לפעמים כשאני נותן "דחיפה" קטנה למאוורר הוא מתחיל להסתובב קצת... יכול להיות שהבעיה בלוח אם? אולי זה משהו בביוס? אם מישהו יודע איך לעזור לי בבקשה להגיב. תודה מראש ד"א ניסיתי את הבעיה עם הכרטיסים GeForce 4 Ti 4800SE GeForce 4 mx440

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  12. Started by _dudi_,

הי כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה יש שוליים ענקיים בצדדים ואין מושג איך להגדיל את המסך יש לי את הדרייבר האחרון של Nvidia מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אוקי קודם כל חשוב מאוד לציין שבדקתי את העניין על 3 מחשבים ורק במחשב הראשי שלי מופיעה הבעיה התקנתי את המשחק VICE CITY ואת כל החבילה של המשחק ברשת מ"ליאון הארט" אני נכנס לתוכנה בשם all seeing eye שמקשרת אותי למשחק ברשת מפעיל את המשחק (start game) ותוך 3 שניות המחשב שלי עושה ריסט עם קול קריסה נוראי כזה (פפפפפייייייי............ חלש) במחשב השני זה לא קורה, וגם לא אצל חבר שלי ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מחדש. שוב חוזרת הבעיה הבעיה לא במשחק, ולא בכל מה שקשור למשחק עצמו ברשת - עובדה שזה עובד אצל האחרים מה לדעתכם הבעיה? ספק\הרדיסק זה רק השארה שלי בגלל הקול של הנפילה שאני שומע בריסט.. אולי זאת המערכת הפעלה? משהו? תודה.

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  14. עדכון בסוף דף ראשון נא לשים לב ההודעה המקורית: המסך נכבה שהXP עולה כי שמתי קצב רענון גבוה מידי אני מצליח להגיע למצב בטוח, אבל מה עושים שם בשביל להחזיר לרזולוציה\קצב רענון נמוך יותר תודה רבה לכל העוזרים אני כרגע במחשב השני וזה מה זה לא נוח! באסה לייייייייייי

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by Trouble,

אהלן, לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי. יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב...

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by yosizach,

זה המפרט שלי אניטל 3.06 512 ראידון 9700 פרו 512 זיכרון אני חושב לא בטוח שזה כשור לזיכרון הורטואלי ... בwindwos לוקח למחשב הרבה זמן לטעון את המשחק far cry או לעלות דברים פשוטים הוא ממש חושב ... לא יודע אך להסביר את זה . כמה זיכרון ורטואלי צריך להיות

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by RMN,

שלום לכולם כאן תוכלו למצוא מדריך מפורט להרכבת המחשב, עם המון תמונות. תהנו!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. זה המפרט: Abit NF7-SL rev.2.0 Mobile AMD 2500+@3600+ (2405mhz) 12x200@1.875v Vantec AeroFlow 4070 + Nanoterm Blue 2x512 Dual Channel PC3200@400mhz Western Digital 800JB PATA Western Digital 1200JD SATA Spphire Radeon 9800 Pro@Stock 380\680 Creative SB Audigy @ 5.1 Through Sony STR-DB840 TEAC W552E 52x24x52 AOpen DVD 48x16 SF2 - 80mm Fan - In Generic 80mm Fan - Out Generic 120mm Fan - Out CrystalFontz LCD 4x20 Compucase MidiTower 6919 Black זה כתוב ומפורט גם ב"מפרט המחשב שלי" בצד. הספק הוא הרי HEC 300W שמדדו ומצאו שיכול לעמוד גם ב 350W~ האם אני דורש ממנו יותר מדי ? (שימו לב ל OC, סנדרה טוענת לצריכה של 115W רק מהמעבד)

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי רציתי לוח טוב עבור OC וחשבתי ללכת על ASUS. שני הדגמים שהזכרתי בכותרת אמורים להיות טובים ומלאי פיצ'רים (טוב נו, אולי לא כמו ABIT אבל גם טובים) במפרט של הלוחות מצוין בצורה מאד ברורה שיש נעילת תדר ל AGP/PCI אבל בכל ההסברים על ה-BIOS לא רואים שום דבר כזה וגם לא מזכירים את זה. המסקנה שלי היא שאין למישהו יש את הלוחות האלה ויכול להרחיב על העניין הזה ? אני מאמין שבלי זה תהיה לי בעיה להשתמש בהתקני S-ATA כי ידוע שהם מאד רגישים לסטיות תדר מעבר למה שמוגדר במפרט שלהם. מחכה לתשובות שלכם GURI

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  20. Started by Tom3bar,

אהלן אנשים, חג שמח - צום קל. יש לי 2 שאלות.. שמתי את הזיכרון של ב DIMM 1+3, עדיף 1+2 או קונגפיגורציה אחרת ? והאם כדאי לי לעדכן את הביוס ? תודה, תום.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by Trouble,

אהלן, לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי. יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב...

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  22. כמו שציינתי בת'רד הקודם קיבלתי מחשב חדש ומשום מה אחרי שהגדרתי את הלוח וכל הדרייברים אני בקושי שומע את הסאונד .. בהגדרות של וינדווס הכל על המקסימום ומשום מה שומעים ממממש חלש הגברתי את הרמקולים עד הסוף וזה לא משפיע.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור תודה מראש

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by TapUdi,

היום קיבלתי בשעה טובה מחשב חדש.. כל מה שהשארתי מהמחשב הישן זה היה בקר Raid שמתאם בין 2 הארדיסקים ועוד הארדיסק נוסף ברגע הפעלתי המחשב זיהה רק את הכונן הנוסף והייתי צריך לעשות פארטישן ל-2 הכוננים האחרים.. אחרי שעשיתי הכל החלטתי לפרמט הכל מהתחלה ולסגור עניין פירמטתי את ההארדיסק הבודד© וה-2 האחרים פורמטו כבר קודם לאחר שפירמטתי את C הכל היה תקין חוץ מהעובדה שהמחשב זיהה את 2 ההארדיסקים האחרים(כל אח 40 ג'יגה) כהארדיסק אחד של 40 במקום של 80 בדקתי בתוך ה- Manage של "המחשב שלי" ואין עוד כונן אם מישהו בבקשה יכול לעזור!! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by drevil,

אתם המפלט האחרון שלי, שאלתי בכל מקום ולא ענו לי, כנראה לא ידעו לענות. בזמן האחרון הכל בקושי זז..שנים עד שמשהו עולה כולל הWINDOWS ! וכל תוכנה הכי קטנה שאני מעלה, לוקח שעות אבל ברגע שזה עולה הכל בסדר ועובד חלק... כשאני מנגן בWinamp שיר , הכל נהיה איטי ולטעון תוכנה במקביל תגרום ל'תקיעת' הסאונד עד שהיא עולה, נדמה כי גם הCPU עובד שעות נוספות - העכבר מקפצץ לו על המסך אז בקיצור נמאס לי מזה ועשיתי בדיקה על הדיסק הקשיח ב HD TACH (אחרי 5 דקות שלקח לזה לעלות ומסתבר ש: Burst speed: 2.1mbps random access speed: 20.1ms והגרף הגדול sequential speed: בערך1500KBPS ! ההארד שלי מתוצרת חברת WD על 7200RPM בן בערך שנתיים וחצי אני עוד מחליף לו חיתולים כל יום מה שמוזר לי שההארד דיסק היה בס…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by superginiman,

שעולה המחשב יש את זה אבל לא עשיתי אוברקלוקינג.... זה קרה אחרי שהיה היום נפילת כוח

• 4 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים