תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני צריך דריברים למצלמת רשת של FHILIPS חיפשתי בגוגול ולא מצאתי אני צריך את האתר שלהם או אתר של דריברים שבו אני יוכל להשיג את הדריבירם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אני משתמש בנרו 5 עם צורב של LGx40x12x40 תחת WinXP Pro בשבועות האחרונים התחילה אצלי בעיה בצריבה- בזמן הצריבה, הבאפר (גם של קריאה מההרד-דיסק, וגם של הצורב עצמו) קופץ כל הזמן למעלה ולמטה, ובסוף הדיסק יוצא דפוק החל מקטע מסוים (כשאני עושה Verify written data הוא תמיד נתקע בסביבות ה- 67 אחוז של קריאת הדיסק שלאחר הצריבה). חשוב לציין שהדבר חוזר על עצמו גם במהירות הכי נמוכה שהצורב מאפשר (x8). כעת, כאשר הסתכלתי על ה- Task Manager תוך כדי הצריבה, ראיתי שהשימוש ב- CPU אינו תואם לשימוש ב- System Idle Process (לדוגמא, השימוש ב- CPU הוא 90 אחוז בעוד ש- System Idle Process מופיע כ- 40 אחוז מה- CPU). בנוסף לכך, גם כשאני מנסה לקרוא דיסקים שפעם עבדו ללא בעיות, המחשב (מעבד?) נראה מאוד "מתאמץ…
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, היום ניסיתי להרכיב את הלוח NF-7 (עם מעבד Athlon 1.4 ו 256MB DDR PC2700 של ספקטק). כאשר המחשב עולה לא רואים דבר על המסך ושומעים ציפצוף ארוך... (שחוזר על עצמו אם לא מכבים את המחשב). מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כל פעם שאני שומע מוסיקה יש מדי כמה זמן קולות פאקים כאלה וזה קורה בכל שיר מדי 20 שניות בממוצע. כל עזרה תתקבל בברכה! תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום ! המחשב עובד כרגיל כבר הרבה זמן ללא בעיות. לא התקנתי או הסרתי חומרה. כעבור זמן אקראי ולא קבוע של פעולה על המחשב מופיע המסך הכחול שצירפתי. לפעמים הכותרת שלו משתנה. זה לא תמיד IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לפעמים זה גם PFN_LIST_CORRUPT המספרים בתחתית המסך משתנים. יש לכם השערה מה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן אני מדבר מתוך היוזר הזה כי אין לי יוזר בHW וקיוויתי שתוכלו לעזור: קניתי מחשב חדש דנדש ( ;D ) INTEL P4E 2.8 (זה לא אמור להיות פרסקוט המוכר התבלבל והוא מביא לי חדש {2.8C} רק ביום שני...) ASUS P4P 675 KINGSTON 256MB 400MHZ X2 GIGABYTE R9800PRO WD 80 GB SATA ASUS 52X32X52 HEC 300W RAIDMAX SCORPIO נתונים: אני לא בOC, הטמפ' בסדר גמור, הכל הותקן כראוי. אחרי ההתקנה של הWIN נכנסתי לאינטרנט והמחשב עשה ריסטרט וכשהוא נפת הופיעה לי הודעת שגיאה: WINDOWS HAS RECOVERED FROM A SERIOUS ERROR וזה אומר לי שזה קשור לקובץ: C:\WINDOWS\MINIDUMP\*****.DMP (אין לי מושג מה יש במקום הכוכביות...) וזהו....מייקרוסופט אמרו לי להתקין מין תוכנה שבודקת זכרונות והיא הלכה חלק.... אחרי כמה ריסטים הופיע…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול (אם אני יכול) לתכנת את אחד הכפתורים שיפתח לי תוכנה מסוימת? למשל ווינאמפ.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
חברים שלום :clapper: ובכן רכשתי והתקנתי מיקרופון למקום המסומן בוורוד ניסתי ואין תגובה יש לי מערכת XP + מסנג'ר + מחובר לרשת אודה לכם לתת לי מה נדרש לשמוע את המיקרופון עובד סיירתי בלוח הבקרה ולא ראיתי כל בעייה לסיועכם ממתין בברכה :book:
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא עצלן ולפני שכתבתי את ההודעה חיפשתי אם היו בעיות כמו שלי אך לא הצלחתי לאתר מתוך ההודעות הנושאות את המילה USB. שאלתי היא כזו: כבר הרבה זמן שיציאות ה-USB שלי לא עובדות. ניסיתי לפרמט אמרו לי לבדוק ב BIOS וגם שם לאחר 37 חיפושים לא מצאתי אפילו DISABLED אחד שקשור לבעיה. עלי לציין כי הבעיה החלה פתאום וללא כל סיבה. (ניסיתי אף לעכן גירסה של לוח-אם אך זה לא עזר או שלא עידכנתי את הנכונה.. ) בבקשה אתם חייבים לעזור לי!! (נ.ב. יש לי פנטיום III 800 לוח: VIA VT82C693A Apollo Pro133) תודה רבה מראש!!! ברצוני לציין (פרט באמת שולי) שבעקבות גלישה באתר הזה עשיתי מודינג למחשב שלי - תודה!!
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הלכתי היום לחבר לסדר לו כל מיני דברים במחשב ואחד הבעיות הם זה שבכל המשחקים הוא לא רואה את הצבעים כמו שצריך... ז"א איפה שאמור להיות צבע שחור הוא רואה אותו כחול כהה וזה דבר ששמים לב אליו... בדקתי חיבורים והכל היה בסדר, התקנתי אצלו את כל המשחקים פעם נוספת ועדיין נישארה הבעיה, הורדתי להם פאץ' וזה עדיין לא עזר עד שהורדתי עידכון לכרטיס מסך שלו, ג'יפורס 2 אם איקס 400 וכשעשיתי ריסטארט אחרי ההתקנה של הכרטיס מסך פיתאום הספיקר הפנימי ציפצף כמה פעמים והמסך לא הראה כלום!!! הציפצוף שהיה אומר שהכרטיס מסך לא מחובר אבל זה לא יכול להיות כי לא נגענו פיזית בכרטיס מסך... ומאז שהוא מדליק את המחשב הווינדווס ניטען אבל את אותם הציפצופים ולא רואים כלום עם המסך (no signal). מה ניראה לכם??? איך זה י…
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.6 והיה לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 מסריח כזה.. ולפני כמה ימים קניתי כרטיס מסך GF FX 5200 וכאשר אני מחבר אותו למחשב אז המחשב לא עולה.. מה יכולה להיות הבעיה? ולפי מה שאני יודע יש לי AGP X4 ושאלתי אם זה מתאים גם ל8 וגם ל4 אז אמרו לי שכן.. הצעות? פתרונות? תודה.!!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה היי לכולם מה שלומכם? ועכשיו הבעיה.... יש לי PROVIEW 19" שטוח ...לפני חודשיים קניתי אותו ובשבוע שבועיים האחרונים הופיעה בעיה די מעצבנת שממש מרגיזה אותי והיא: כל דקה שתיים או כל כמה דקות בהתחלה הכל כרגיל המסך עובד מוצויין הצבעים הכל רק פתאום המסך כזה קופץ ונישמע רעש של כאילו זרם כזה וככה זה חוזר על עצמו כל כמה דקות וזה ממש מעצבן מישהו יודע אוליי מה הבעיה? ניסיתי להרחיק את הרמקולים מהמסך כי אמרו לי שזה מזיק אפילו הוצאתי את הקבלים שלי מהמחשב והכנסתי חזרה....אבל....כלום לא עזר... ??? בבקשה...מי שמבין שיעזור לי כי ממש התייאשתייייייייי :'(
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי סוף סוף תמארז החדש שלי הLANFIRE מזיגזג ואני חייב לומר שיש להם אחלה שרות עכשיו לבעיה המארז יש בו פאן באס ומסך LCD עכשיו הסתכלתי על המסך LCD וראיתי שהוא מורכב הפוך חח ממש לול כנאה הטיונאים שם לא יודעים לקרוא אז איך אני הופך אותו? יענו זה משהו כזה רק שהמסך הלסידי הורכב בצורה הפוכה אבל הפאן באס לא איך אני הופך רק תמסך? ועוד שאלה קיבלתי עם המארז מעין טבעת כזותי מברזל למה היא משמשת?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי שני HDD אחד של 20 ג'יגה ועוד אחד של 40 , המערכת הפעלה שלי (XP) נמצאת על כונן D (כונן ה-40 ג'יגה) ועכשיו אני רוצה להוציא את העשרים ג'יגה למחשב אחר , אבל כשאני מוציא אותו אז נהיה לי מין שגיאה כזאתי בדוס על ה-BOOT, והוינדוס לא מצליח לעלות.... :-\ , אני לא מבין למה זה קורה מכיוון שהוא לא כונן מערכת שבו נמצאת הווינדוס אלא הכונן השני(40) ניסיתי לעשות את כל ההחלפות של הפריימרי/סלייב/מאסטר וכד' (כמובן ניסיתי את זה אחרי שהוצאתי את ה-20 ג'יגה , גם בביוס שיניתי ב-BOOT PRIORITY שהארד דיסק עם הוינדוס יהיה ראשון. תודה מראש על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז ככה עשיתי פורמט למחשב שלי וקרה דבר מוזר מאוד לאחר שהתקנתי עליו xp. המחשב עולה בפעם הראשונה טוב והכול אבל אם אני עושה ריסט הוא אומר לי שהוא צריך דיסקט הצלה! כאילו ההארדיס ריק ואין עליו שום מערכת הפעלה! ואם אני מכניס את ה xp עם הבוט המחשב עולה טוב הוא כותב לי ללחוץ על מקש כלשהו אם אני רוצה לעשות בוט מהדיסק אני לא לוחץ על כלום והמחשב עולה טוב לxp. ניסיתי לפרמט עוד פעמים אחרי זה ולא פתר תבעיה והדיסק xp תקין כי התקנתי איתו על עוד מחשב ששם לא מצאתי את הבעיה הזאת.... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פנטיום 3 550 עם מהירות באס 100hz על לוח MSI 6154va וספק של 235W. ע"פ האתר של MSI הלוח תומך במעבד 1 גיגה עם מהירות באס 100hz. http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_cpu_support_detail.php?UID=111 החלפתי מעבד לפנטיום 3 1000 SL4C8 במהירות באס 133hz ו..המחשב לא עולה. המאוורר מסתובב, הנורה הירוקה של הדיסק הקשיח בקידמת המארז דולקת אבל אין אפילו ציפצוף ראשוני של הביוס וכמובן שעל המסך לא רואים כלום. מבחינת הגמפרים על הלוח כיוונתי למהירות 133 וניסיתי מכפלות של 7.5 ו-8. ניסיתי גם להחליף ספק ל-400W (לא היה לי ספק של 300W) והתופעה נמשכת. רעיון למישהו?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב!!! במזן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי התחיל להתקע ,וזה לא היה כך!. ואני מאמין שזאת בעיה שכרטיס הזכרון הפנימי שלי,אך כמובן ..רציתי להתייעץ עם מומחים . כיצד אני יכול לבדוק עם זה קשור לזיכרון פנימי, וכיצד אני בודק אם זה לא ווירוס או משהו,יכול ליהיות שזה לא תקיעת המחשב מעומס,אך בגלל זה נכנסתי לפה ושאלתי אותכם. ------------- יש לי מחשב פנטיום 4 ,1500 מגה-הרטז כרטיס זכרון 256. אני לא יודע מה לעשות אנא עזרו לי ,תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנו במחשב X.P ומאז בכונן A כתוב: "צריך לאתחל את הדיסק", ואינו מסוגל לקרוא כלום. אם אפשר לתת רעיון איך לפתור את הבעיה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום, אז אם השאלה לא שייכת, או ששואלים אותה בלי סוף, סליחה מראש. אני צריך עזרה בזיהוי לוח האם שלי הוספתי תמונה עם כל המידע שהצלחתי להשיג על הלוח אם
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ... קניתי אתמול את הסט הזה... הוא עושה לי כמה בעיות.. של דילאיים קטנים.. העכבר האופטי האלחוטי לא צריך לעבור יותר טוב או לפחות לפחות כמו עכבר אופטי רגיל?.. כי הוא פועל קצת פחות טוב.. ובמקלדת.. היא עובדת טוב מאוד... אבל טיפטיפה פחות טוב ממקלדת רגילה.... פחות מהיר.. לא פחות טוב.. אז חשבתי אולי זה בעיה שיש מכשירים שמפריעים בצד.. כמו שבאמת רשום במדריך המעאפן הזה שבא עם הסט... ובעיקרון זה מה שאני יכול לחשוב עליו.. בטרות זה לא... יש הצעות אחרות?.. אולי לש נות ערוץ כמו כמה שאמרו.. שאין לי מושג איך לעשות.. http://planet.nana.co.il/SixKiller/Apr11011.JPG זאת התמונה של הפינה עבודה... אולי אתם יכול להגיד לי אם משהו שם מפריע לסט לזוז כמו שצריך או משהו... אני צריך להביא מחר את ה19…
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מה לעשות? למחשב שלי כניראה נטיות אובדניות, כי כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה, כעבור מספר שניות אני מתחיל לשמוע זימזום, אחר כך פיצפוצים קלים, ולאט לאט העוצמה גוברת. הצליל של הפיצוצים אינו של התנגשות מתכת או פלסטיק במשהו, אלא פיצוצים של ממש! כשאני משאיר אותו הרבה זמן דולק הוא ממש מעלה עשן!!! מ-ה ל-ע-ש-ו-ת??
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום :9 יש לי את הכרטיס r9800p כל פעם שאני מפעיל משחק או משאיר את המחשב פתוח לקצת הוא פשוט קופא הנורה במסך הופכת לכתומה והסאונד נכנס לloop... (good morning soldiers ers ers ers ers...) המחשב נראה בסדר אבל הוא פשוט מת! בדקתי את הצריכת חשמל עדכנתי דרייברים בדקתי את הכבל ואת ה agp שיחקתי עם ה bios (fast write) וכלום פשוט לא עזר! רק ריסט פותר את זה! לפעמים אפילו באמצע טעינה זה קורה... מישהו יכול לעזור לי? עריכה: שכחתי להוסיף שרוב הפעמים שאני מנסה להתקין משהו המחשב פשוט נתקע (יש תצוגה אבל העכבר מסרב לזוז וחייבים לעשות reset) amd64 3000 albatron k8x800 pII 1 gb crosair twinx r9800 pro wd caviar 120 sata antec truepower 430 w בבקשה תעזרו לי...
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאז שהחלפתי את ה ATA 100 HD 40G 7200 WD ל 8M MAXTOR 120G ATA 133 לוקח המון זמן להדלקות המחשב לאחר מכן הכל מסתדר האם זה קשור ל 8M BUFFER ברגע שרואים את הDESKTOP לא שומעים את הדיסק קשיח למשך כ 40 שניות ורק לאחר מכן שומעים את דיסק קשיח לעוד 30 שניות ורק לאחר מכן המחשב עולה החזרתי את הדיסק הישן שמפוצץ בתוכנות והכל תקין הWINDOWS עולה בחצי מהזמן
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 2 ישן ונחמד שעובד כמו סוס ( והואגם למכירה ד"א) אבל המאוורר שלו מרעיש ואני שואל עם מה אוכל לשמן את זה ואיפה אפשר יהיה לקנות את זה? תיתחשבו בזה שאני גר בישוב שאין בו חנות מחשבים ורק הום סנטר ושאולי אוכל להשיג משהם בזול ככה שהמאוור לא ירעיש... תודה *מיצטער אם זה לא קשור לפורום הזה אבל לא ידעתי איפה לכתוב את זה...
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הורדתי כמו שאמרו לי כאן מהאתר של maxtor תוכנה שמותקנת על גבי floppy בשם powermax איך אני מפעיל אותה ומה היא בדיוק עושה????
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-