תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
למה במחשב יש לי כשאני מפעיל תמחשב ndlr is missing prees ctrl+alt+del to reset ניסיתי להחליף ת'כבלים לא עוזר.. מה לעשות???
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
דרך האוזניות,מערכת סטריאו ועוד לא שומעים בכלל עשיתי על הכי גבוהה בדקתי בControl Panel את כול הדברים האפשריים... בבקשה עזרה תודה. יש לי כרטיס מסך של CREATIVE
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
העכבר הוא של microsoft והוא אופטי הכי בסיסי. פתאום לאחר כשנתיים מהקנייה הכפתור השמאלי לא עובד וצריך ללחוץ עליו חזק כדי שכן יעבוד. עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך לפתוח אותו ואני לא רוצה לקנות אחד חדש יש למשהו עצות? תודה מראש טוביה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברי הפורום, שלום. הסיפור קצת ארוך: 1. ב 12/2002 קניתי מחשב (לוח 7VAX, מעבד AXP 2000, זיכרון 256MB, מארז עם ספק). 2. אחרי כחצי שנה (7/2003), התקלקל הלוח והוחלף בחדש (אותו דגם). באותה הזדמנות גם קניתי כ. מסך חדש - GeForce4 MX440 128MB 128bit של חברת PalitDaytona. 3. מאז ההחלפה הופיעה לי בעיה מאד מעצבנת במחשב - לעיתים אקראיות המחשב נתקע והמסך עובד ל Stand-by. לא מופיעה כל הודעת שגיאה. 4. התקנתי את מערכת ההפעלה פעמיים (Windows XP), אך הבעיה לא נפתרה. 5. קניתי דיסק קשיח חדש (WD 80GB JB), ועליו התקנתי את מערכת ההפעלה, אך הבעיה לא נפתרה. 6. בדקתי את הזיכרון. הזיכרון נמצא לא תקין והוחלף באחריות לדגם של 400MHz (במקום 266MHz). הבעיה לא נפתרה. 7. קניתי עכבר אופטי עם חיבור USB, שה…
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה (עדיין יש לי) להפעיל את המשחק RED ALERT2 שאלתי על זה בתמיכה של EA הם ביקשו את המפרט שלי, ואמרו לי שזה לא עולה בגלל המעבד שלי, שהוא עם HT, והמשחק לא תומך בזה. לפני שאני מחליט לבטל את זה, אני רוצה לדעת כמה זה באמת עוזר לי, ובמה. ואחר-כך, אם אני מחליט לבטל את זה איך אני עושה את זה? ניסיתי לבטל את זה בביוס, וזה לא עזר, יש איזשהי דרך לבטל את זה בוינדוס? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הבעיה מתאימה לפורום הזה, כי אין לי מושג מה גורם לבעיה (תוכנה/חומרה)...... אז אם זה לא שייך, תעבירו..... ולבעיה: יש לי מקלדת "מולטימדיה" (זאת עם הכפתורים של ה+- ווליום, play וכאלה), ויש עליה גם כפתורים של my documents וכו'. עכשיו, הגדרתי לה שאם אני לוחץ על my music זה יפתח לי את הצייר (סתם כי זה הכפתור שאני הכי פחות משתמש בו, ואני משתמש הרבה בצייר [להדבקה של סקירנשוטס.... ;D ]). בהתחלה זה עבד, אבל פתאום בימים האחרונים אני לוחץ על זה והצייר לא מוכן להפתח. שיניתי את זה ככה שיפתח כלמיני דברים (כולל התיקיה המקורית), וזה עובד-גם כשאני מקשר אותו לקיצורי דרך, תמונות וכו'. אבל משום מה דווקא את הצייר הוא לא מוכן לפתוח..... ד"א יש לי WIN XP SP1. למישהו יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי צורב LG X52X32X52 ולחבר יש LITE-ON X52X32X52 שהזמנתי לו לפני חודשיים בפנדה... קיצר אני צורב דיסק במהירות 52 ולוקח לזה 7 דקות צריבה אני מדבר צריבה של דיסק לדיסק... והוא צורב ב-5 דקות למה זה??!! לו יש סידירום X52 של אסוס ולי יש DVD של טושיבה והוא X16X48
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי אתמול HD חדש ואני מתכוון להתקין אותו הבעיה היא שהBIOS לא מזהה אותו הכנסתי אותו לחשמל וחיברתי ללוח SATA1 משהוא יכול לעזור ? WD 7200 120MB sata epox motherboard
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי xp pro לא מסוגל לסגור האם זאת בעייה בכפתור power המחשב מאתחל במקום להסגר. לא בעיית מודם.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למערכת ביתית. לאחרונה, המוזיקה/צלילים היוצאים מהמחשב מלווים בקולות צורמים ברמה שלא ניתן להבין. שומעים ממש גרוע! במערכת עצמה, ניתן לשמוע (דיסקים, רדיו) בלי בעיות. כל סאונד שיוצא מהמחשב הוא צורם - מוזיקה בWINAMP או MEDIAPLAYER, או סתם צלילי WINDOWES. בדקתי את החיבורים והם בסדר.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
איך אפשר לפרמט את כולו מהתחלה?? ללא הפירמוט הרגיל מהדוס ההארד דיסק נתקע באמצע ב8% ורושם NOT READY FORMAT TERMINATED ניסיתי לעשות פרטישן חדש לא עזר כלום עדיין לא נותן לפרמט..
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי במחשב שתי יציאות USB קידמיות והמחשב הגיע מהיצרן כשהיציאות האילו מנותקות מלוח האם ולי אין מושג איך לחבר אותן ללוח אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח...
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
זה מסתדר המסך hyundai q17 מחובר עם DVI QUADRO 980 כרטיס מסך
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום חבר'ה שמעו יש לי לוח IS7 והאיידה מזהה לי IS7-G שזה בעיקרון דגם אחר.עידכנתי את האיידה,התקנתי דרייברים של הצ'יפסט מחדש וכלום לא שינה את ה is7-g ל is-7 לדעתי זה קרה מאז שהוצאתי את המעבד מהתושבת שלו והחזרתי אני מקווה שתוכלו לעזור לי... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשתף אותכם בבעיה האחרונה שלי עם המחשב (זאת לאחר שהלוח שלי חזר חדש מהחלפה שנייה). המפרט שלי: ASUS A7N8X Deluxe Rev 2.0 (BIOS 1007 Athlon XP 2000+ 1 GB של Corsair XMS 2x512LLPT Samsung 120GB SATA Geforce 4MX440 64 ViewSonic VP171b אחרי שהוחלף הלוח האם ונמצא תקין (לפי החנות), הגעתי הביתה שמח וטוב לב, הדלקתי את המחשב, ו- Windows לא עולה (במוד רגיל המסך היה מרוח בצבעים, וב - safe mode נתקע על Mup.sys מיד אחרי nv_agp.sys). התקנתי מחדש windows xp. כשהתקנתי את הדרייברים של הלוח אפשר היה לראות שמשהו לא בסדר. אבל הקטסטרופה היתה אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך. ברגע ההתקנה המסך הופך שחור. מנקודה זו, windows לא עולה יותר. רק כשמנטרלים את דרייבר ה - AGP של הלוח (nv_a…
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מקליט דברים מהטלויזה למחשב עם tv-uot וכל זה ואני רואה הכל וטב והכל אבל אני לא שומע קול תסבירו לי מה אני צריך כדי לשמוע כאילו איפה לחבר את הכבלים של השמיע ולאין לחבר אותם במחשב אם אפשר תמונות זה מאוד יעזור כי אני לאממש מבין בשמוץ של הכבלים זה ממש דחוף בבקשהה
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא פנטיום 3 1000 עם לוח אסוס cuv4xe עם 512 MB זיכרון. הכוננים שלי הם : primary master: WD 40GB 7200 primary slave: pioneer dvd 114 secondary master :asus cd rom X52 secondary slave: lg cdrw 16x40 כאשר ההארדיסק מחובר לבד מערכת ההפעלה (XP) עולה יותר מהר מאשר המצב הרגיל שבו כונן הDVD מחובר על אותו הכבל של הדיסק הקשיח. יש לציין שהלוח תומך ב udma 5 וההארדיסק מזוהה כ udma 5 וה DVD מזוהה כ udma 2, האם המצב הזה גורם להארדיסק לעבוד כ udma 2 או הוא נשאר udma 5 אם האטה מסויימת?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום כולם ! מזה זמן מה יש לי ראדון 9700 של פאווארקולר, ויש לי בעיה שמופיעה לסירוגין ולתקופות ארוכות, הבעיה היא בTV OUT ומה שקורה זה שמספיק שאני מחבר את הכבל של הTV OUT לטלוייזיה וכבר מופיע שלג בלי לקנפג כלום ובלי לעשות כלום, עם הזמן החלפתי גם טלוויזיה בחדר והבעיה נשארה, ופעם אחת נשרף לי הכרטיס אז זה כרטיס חדש והבעיה עדיין אותה בעיה, כמו כן החלפתי ספק ולוח אם, והבעיה נשארת ! שידרגתי דרייברים, ניסיתי את של אומגה, וכלום ! החלפתי אזורי שידור בתוכנה התעסקתי בכל מיני דברים , אך הבעיה העיקשת נשארת ! יש לציין שלכרטיס מוקדשת צמה אישית מהספק כוח, והספק הוא טרמלטייק 420W (לפני זה היה אנרקמס 350W) אם אתם זקוקים לעוד מידע אני אשמח לנדב אותו. בתודה מראש, לירן
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני רוצה לראות כל מה שאני רואה אל המסך מחשב במסך הטלויזיה לעשות כאילו CLONE ... הבעיה היא שאני לא יודע איך יש לי ראדון 9700פרו אם TV-OUT ויש לי טלויזיה 14אינץ אם חיבור של אנטנה בלבד מאחור... יש לי ממרי של יס ... אז האם זה אפשר בכלל או לא?
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
טוב אז עשיתי כמה שינויים הוספתי מאורר לצ'יפסט והיטסינק לזכרונות.עכשיו שאני מעלה את המחשב הוא נתקע ישר אחרי ספירת הזיכון. אין לי כוח לפרק הכל ולשלול דברים אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אני ממש על סף למות שהמחשב לא עובד 4 שעות אחרי שעבדתי עליו. אני מקווה שלא שרפתי שומדבר. בכל מקרה עזרה תתקבל בברכה!
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לידיי הרד דיסק של חברת VST, נפח 4 ג'יגה. דגם: USBKHD4 כאשר אני מחבר אותו למחשב - המערכת (XP) מזהה שזה הכונן קשיח USB אבל בכל זאת מבקשת להתקין דרייברים, לאחר ניסיון כושל בהתקנה הוא כותב: "a problem occured during hardware installation, your new hardware might not work properly " חפשתי הרבה זמן ולא מצאתי דרייברים... האתר של החברה - www.vsttech.com - סגור אודה מאוד אם מישהו יכול לעזור לי עם בעייתי. תודה מראש, BigT
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שלושה מסכי CRT 17" שאותם אני רוצה להפעיל במקביל. לראדון 9500PRO שלי חיברתי שניים ויש לי עוד כרטיס מסך RAGE II+ PCI שאליו רציתי לחבר את המסך השלישי. הבעיה מתחילה בזה שהWIN רוב הזמן בכלל לא רוצה לעלות כששני הכרטיסים מחוברים. הוא מגיע למסך הטעינה של הWIN, עובר אותו כביכול ואז אני רואה רק מסך שחור ושום דבר לא עוזר חוץ מריסט ידני. קרתה פעם אחת שהצלחתי להפעיל את המחשב נורמלי (לרוב אם אפשר להפעיל אותו זה רק במצב בטוח) אבל לא הצלחתי למצוא דרייברים מתאימים לRAGE PCI וגם לXP. אני ממש לא יודע מה לעשות פה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל , אבקש , מאנשים שלא יודעים מה הם אומרים , לא להגיד שטויות. טוב , אז ככה , יום חמישי בבוקר , התעסקתי קצת עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אחי והבסוף הצלחתי לייצב אותם על תיזמונים ש 6-3-3-2.5(וזה אחרי איפוס ביוס אחד כאשר הפוסט לא עלה לי) , פתאום לאחר שגמרתי את זה , המחשב פשוט כתב Missing Operating System בשלב שבו הוא אמור לעשות בוט , אוקיי , אמרתי בוא ניקח את ההארדיסק למחשב שלי ונוציא משם את הקבצים החשובים ואז נעשה פורמט , אוקיי , הסתבר שנמחקה לגמרי המחיצה C , מה אומר שכל הוינדוס הלך... , אמרתי נלך ונעשה פורמט , אין ברירה , הלכתי , עשיתי עם הדיסק של הוינדוס(XP PRO) פתיחת מחיצה חדשה ופורמט מההתקנה , אחרי שהוא עושה את הפורמט אז גם יש את ההעתקת קבצים , בסדר , כל התהליך הלך …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה עוזר שאתה כותב רק שיש לך בעיה בכותרת? תפרט יותר על הבעיה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היי ! יש לי מקלדת מוטלימדיה של מיקרוסופט שעד לא מזמן עבדה תקין ... לפני כמה ימים כל מקשי ה F הפסיקו לעבוד מסיבה מסויימת ... חשבתי אולי נגע מיים או משהו אבל גם הכפתורים שילדם עובדים וגם יש גומי שמגן על המקש מרטיבות ... יש איזושהם הגדרות או משהו בסגנון ?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-