עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה, יש לי לוח ASUS A7A266 , חיברתי הכל כמו שצריך (חשמל) וכשאני מחבר אל הספק את הכבל חשמל, הספק ישר נדלק, המאוורר שעל המעבד מתחיל לעבוד ואני שומע את ה-HD וה-CDROM שהם פועלים, אבל המסך לא נדלק. חשבתי שהספק לא מתאים ללוח (ספק ישן) , אז יש לי ספק ישן אחר שניסיתי גם איתו, כשאני מחבר הכל ואז מחבר לחשמל, הנורה שעל הלוח נדלקת, אך המחשב לא נדלק, ועל הלוח חיברתי כמו שצריך את הכפתור של ה-POWER SW וניסיתי לקצר בין עוד פינים שם במחשבה שאולי לא שמתי טוב את ה-POWER SW, אך הוא לא נדלק בשום מקרה! אתם יכולים לעזור ולומר לי למה הספק הראשון ישר מפעיל את המחשב ורק תמונה לא רואים ולמה הספק השני רק מראה שהוא תקין (הנורה שעל הלוח עובדת) אך אי אפשר להפעיל איתו את המחשב? זה די דחוף, המחשב פתוח…

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  2. המפרט בחתימה. הכל נראה תקין אפילו שני הלדים של הלוח דלוקים (ירוק ואדום - אם זה אומר שהכל תקין...) שמתי כרטיס מסך אחר, ניסית את שני הסטיקים של הזיכרון בכל הסלוטים... פתחתי את המחשב והוצאתי את הקירור לרענן את המשחה הטרמית והמחשב שבק חיים (המעבד פיזית בסדר).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי את הלוח אם הנ"ל: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400V-L.htm עידכנתי ביוס לפי הספר כמו שאומרים (וזו לא פעם ראשונה) בכל אופן הכל הצליח, ואפילו העלתי מחדש את המחבש, הפעלתי את הFAIL SAFE כמו שמבקשים ושוב עשיתי ריסטרט, נכנסתי שוב לביוס ואמרתי לעצמי :בוא נחזור לOC אז העלתי את הFSB מ100 (זה מתאפס, למרות ששלי על 166 זה חוזר ל100) ל183 ואת הזכרונות העברתי לAUTO שמרתי ועשיתי שוב ריסטרט ופתאום... כלום לא עולה אלא עושה צליל מוזר ומעצבן. לא משנה כמה פעמים עשיתי ריסטרט זה עדיין אותו הרעש, ולא עולה כלום. מה עושים??? אגב לפי מה שראיתי במדריך, הלוח שלי לא תומך בעוד צ'יפ של ביוס. אז אני קצת תקוע! למרות שאני לא חושב שהעדכון לא הצליח. כבר ראיתי את מספר העדכו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם אני חדש פה וזה נראה לי מקום רציני ביותר! תראו יש לי מחשב ישן ששידרגתי אותו הרבה והמפרט שלו זה: P3 600MHZ 320MB SDRAM 40GB WD 7200 RPM GEFORCE 2 64MB וככה הוא היה פעם: P3 600MHZ 64MB SDRAM 10GB FIREBOLT VOODOO 3 3000 16MB את השידרוגים עשיתי בהדרגות כעבור שנה בערך אחרי הכל המחשב שלי התחיל להתכבות בשלבי לחץ דוגמא: האימיול פועל האיסיקיו פועל הורדות פועלות הוונאמפ פועל ועוד... אז המחשב פשוט ישר נהיה מסך כחול לשניה ואז הוא מתכבה (אני משתמש ב xp) פתחתי את המארז והארתי אותו פתוח וזה לא עוזר הרכבתי מאוורר וזה לא עזר הרכבתי עוד מאוורר לכרטיס מסך וזה לא עזר... מה לעשות??? תודה מראש לכולם אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו בבקשה...

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Blackend,

טוב אז משהו מאד מוזר קרה לי למחשב. הוא נדלק אבל לא מופיע המסך! החלפתי כרטיס מסך וזכרונות ואותה תוצאה. ניתקתי את הכל נשאר רק המעבד והזכרונות וכרטיס מסך. איך אני יודע עם זו בעיה של מעבד שהלך למרות שהוא בן שבוע או לוח אם ? הכל נדלק כולל כל המאווררים והנורות . ושאלה שניהבךי קשר . האם abit krf7 תומך ב xp 2500 ?

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by lioron7,

היי לכולם יש לי צורב asus 52*24*52 וכל משחק שאני מוריד מ emule וצורב אותו נתקע בסוף ההתקנה, ואני צריך לעשות restart ורק אז המשחק עובד. מה הבעיה למה כל משחק נתקע לי בסוף ההתקנה

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by Pengo,

ובכן, המחשב שלי חזר מתיקון ( קניתי במרדנית חיפה אם מישהו מעוניין ) בקיצור, הם אמרו שהמחשב שלי עובד מעולה ויש לי וירוס SASSER שאין לי מושג מה הקשר שלו לתקיעות אבל לא משנה החליפו לי כרטיס מסך (אותו גרסא) והוא אמר שהמחשב מתפקד כראוי. שיחקתי במשחק הארי פוטר החדש (רציתי לבדוק על משחק חדש) אוקי אז ככה, שיחק נהדר במשך כמה שלבים ואז נתקע כמו תמיד אז ככה, אולי משהו פה לא מתאים? הכרטיס מסך הוא של Pilot GeForce 4 Ti 4200 לוח אם של Asus P4R800 VM מעבד של Prescott 2.8 אינטל האם יש סיכוי שהם פשוט לא מתפקדים כראוי יחדיו? בבקשה עזרה :]

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by tonberry,

פתאום כשאני מעלה את המחשב ה BIOS מציג את שני הכוננים, אבל ב XP הוא מראה לי שיש לי רק כונן אחד. לפני כן הכונן עבד מעולה ולא הראה שום סימנים לבעיות. האם זה אומר שהכונן נשרף?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by wais,

אני לא בטוח שזו בעית חומרה.... אבל נראה מה אתם אומרים. אז ככה: כל פעם שאני מפעיל תכנית כלשהיו שמשתמשת בסאונד (winamp, teamspeak, משחק כלשהו) אז יש סיכוי שהסאונד "יקפא". מה הכוונה יקפא? פשוט אין סאונד. כדי לשחרר את ה"הקפאה אני פותח מין כזאת תכנה שבאה עם הדרייבר של הכרטיס קול, ושם פשוט מחליף בין האפשרויות לסאונד (אוזניות או 2-רמקולים). לא משנה על איזו אפשרות הייתי ולאיזו החלפתי עדיין הבעיה קיימת והיא נפתרת כשאני מחליף, לא משנה למה אני מחליף. תמונה להמחשה: http://planet.nana.co.il/dotts3/sound%5Fprob.JPG יש לי לוח אם Epox EP-4PCA3I עם כרטיס קול מובנה. אודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  10. יש לי מחשב AMD 1000 256 sdram Windows XP pro + service pack 1 יש לי את הבעיה הזאת ממזמן כבר ניסיתי לפרמט את הכונן שבו נמצא הוינדוס ומיד אחר כך להתקין אנטיוירוס ופיירוול ואת כל העידכונים האפשריים מהאתר של מייקרוסופט אבל זה לא עזר. המחשב נתקע באמצע פעולה בתוך הוינדוס כשאני סתם באיסיקיו או באינטרנט גם כשאני לא מכביד עליו וגם לפעמים במהלך משחק במחשב בבקשה תעזרו! מיואש :-[

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט שרק קניתי. האודיו פעל בצורה מעולה עד לפניי 4 ימים , היום , פתאום אין שום זכר. הווינדוס מזהה את "הכרטיס" (AC97 אוןבורד) ,מתקין אותו , אך טוען כי אין AUDIO DEVICE בשביל להשמיע.. ניסיתי לעשות DISABLE במדר בורד , להתקין מחדש , דרייברים שונים , הצעות??? בוכה , :'( :'( :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  12. טוב אז קודם כל תודה רבה לכל מי שענה לי ! אכן נראה שמצאתי את הבעיה (או לא בטוח אבל כך זה נראה) לאחר "פירוק" של כל רכיבי המחשב וכד', גיליתי שברוב חוכמתי חיברתי את כל קומפלקס חיבורי החשמל של מערכות המחשב על שקע אחד ללא הארקה (רק שני חורים ולא שלושה), החסרונות של דירות ישנות. עכשיו כל מה שנשאר לי זה לראות איך (אם בכלל) אני מחליף את השקע הזה לשקע נורמלי עם הארקה ומשער שהכל ייפתר. כאמור הבעיה הייתה, ככל הנראה, בעיית הארקה לספק. תודה רבה שוב ! X_SLIDER שלום! בימים האחרונים שמתי לב לבעיה - המחשב שלי כולו מעביר מתח חשמלי (מרגישים עיקצוץ בנגיעה בכל חלק מתכתי שלו והדבר נבדק גם עם טסטר). המתח עובר כאמור, בכל החלקים המתכתיים החיצוניים וגם בכל החלקים הפנימיים (לוח-אם, כרטיסים וכד').…

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  13. יש לי Asus Terminator זה מחשב מותג של ASUS משהוא בסגנון SFF למי שמכיר בקיצור... הורדתי את הביוס המעודכן ביותר שיש והלכתי לפי ההוראות, עידכון ביוס דרך דוס.אפילו גיביתי את הגירסה הישנה. במהלך העידכון כנראה שהדיסקט היה פגום וניתנה ההודעה המפורסמת בדוס שנותנת את שלושת האפשרויות, ניסיתי לבחור בRETRIY אבל כלום לא הגיב אז עשיתי איתחול למערכת, אז שונעים את הHDD ניכנס לעבודה וגם כול המאווררים והלדים דולקים אבל המסך לא נידלק ואני לא שומע שמערכת ההפעלה עולה (ז"א הHHD לא משמיע קולות עבודה של איתחול המערכת) OK למישהוא יש דרך להגיע לפיתרון, אני פתוח לכול רעיון. הכול תקין במחשב רק התוכנה שבביוס דפוקה ויש לי את הגירסה הישנה. תודה לכול המגיבים

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  14. Started by oMer_Hasarut,

יש לי מיקרופון די איכותי (יחסית לאלה של מחשבים), אבל לצערי אני לא יכול להקליט שום דבר בסאונד ריקורדר (או להשמיע משהו). לפי דעתי ישנם שתי אפשרויות סבירות לכך שהוא לא עובד: 1. החוט דפוק כמו שקורה בהרבה ציוד אודיו- במצב כזה אין לכם מה לעזור (או אולי יש לכם טיפ...) 2. יש בעיה בהגדרות של החומרה למשל : יכול להיות שחסמתי את המיקרופון באחד האפשרויות של המחשב. אם יש למישהו רעיון איפה לחפש ולהסתכל אני אשמח הכרטיס קול שלי הוא על הלוח אם נראה לי: AC97 או משהו כזה... עריכה: שיחקתי עם החוט כי כבר התיאשתי מעניין החומרה וזה באמת הייתה הבעיה. אם האדמינים רוצים שיורידו את הת'רד הזה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by mendimendi,

יש לי מחשב AMD 2400 ולפנישבוע נשבר לי בו יציאצ הLPT משיהוא הציע לי לקנות כרטיס PCI LPT2 http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=425366&Cat2Cat1ID=27&Cat2ID=95 האם למישהוא יש מושג האם זה יגרות לי להתנגשות בחומרה

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  16. Started by ramk321,

שלום, יש לי בעיה לא ברורה.. יש לי מסך דק HP. במהלך עבודה על המחשב הצג כבה, ולא ניתן היה לעשות דבר. לא RESTART ולא כיבוי המחשב. הלחצנים לא עבדו. הדבר היחיד שעבד היה הוצאת השקע החשמלי. לאחר מכן ניסיתי שוב להפעיל את המחשב אך המסך לא עבד. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא תקין. הבאתי מסך רגיל, לא דק, והוא כן עובד. שיחקתי מעט עם הגדרות צריכת החשמל, ובאחד מהנסיונות לחבר את המסך הדק, הוא עבד. אבל, לאחר כמה ימים אותה תופעה חזרה. כרגע לא רואים כלום במסך הדק. מה יכולה להיות הסיבה?? תודה..

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  17. Started by p_q,

מחפש תוכנה שבודקת תקינות של לוח אם, זיכרון ומעבד שעובדות ב dos. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  18. קודם כל אני ממש מצטער, אני יודע שהיה על זה פעם דיון, ואני זוכר אותו אבל הבעיה ששכחתי איך פותרים את הבעיה ולא הצלחתי למצוא את הת'רד בחיפוש :-\ אז אני מצטער ומחינתי אתם יכולים לתת לי רק את הקישור לאותו ת'רד ולנעול את הת'רד הזה. בכל מקרה הבעיה היא אצל חבר שלי היא שכל פעם שהוא מדליק את המחשב הוא מתחיל לסרוק את ההארדיסק לשגיאות (המסך הכחול הזה) ואז ברקע של ה DESKTOP הוא שם לא את ההודעה הלבנה הזאת עם כפתור לשחוזר ACTIVE DESKTOP...

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  19. Started by hellyeahmofo,

יש לי סורק HP 2400 ואני משתnש ב microsoft scanner and camera wizard כל פעם שאני מתחיל לסרוק אני מקבל הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  20. הורדתי תוכנה למדידת הטמפ' במחשב. התוכנה דורשת להגדיר את סוגים הסנסורים שיש בלוח כדי לגבוע לפיהם את הטמפ' ניתן להגדיר טרנזיסטור ת'רמיסטור או דיודה. יש לוח ABIT IT7 - איך אני יכול לדעת את סוגי הסנסורים שיש לי?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by ScreameR,

מה אני יגיד לכם ? הרבה פורומים עברתי, חדרים במירק ואנשים ניסו לעזור לי ואף אחד לא הצליח אז חזרתי עם הזנב בין הרגליים לבקש עזרה נואשת.. הTV OUT שלי לא עובד, אני מחבר את כל הכבלים כפי שצריך, ושאני נכנס להגדרות כרטיס-המסך הטלווזיה מסומנת באייקון של "לא מחוברת" אני מתשגע מזה, אנשים מכל העולם ניסו לעזור לי ולא הצליחו עריכה : גיליתי שהכרטיס מוציא PAL והטלווזיה כתוב עלייה NTSC PLAYBACK, האם זאת יכולה להיות הבעיה ? (תגידו זה נכון שהוא ירד מפס יצור?)

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  22. Started by tfo,

טוב כפי שחלק ממכם ראה בהודעה הזאת: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69520.0 אמרתי שיש לי בעיה בהארד דיסק והציאו לי לעשות כמה דברים עשיתי אותם לא עזר אבל כשהבאתי את הארד דיסק שלי לביית של חבר שלי הכל עבד מצויין אז כשבאתי הבייתה חיברתי את הארד דיסק של ה 120 ב PRIMAY MASTER וזהו בלי שום רכיבים אחרים, הדלקתי את המחשב ובכל עבד כמו שצריך חוץ מהאינטרנט אבל זה בגלל נזק(בזק) . לאחר מכן חיברתי את הארד דיסק של ה 120 ביחד עם הצורב כ PRIMAY SLACE וסי די רום כ SECOND MASTER וכהדלקתי את המחשב עוד פעם חזרה בעיית האיטיות של הארד דיסק. האם זה הלוח או אולי הספק בבקשה תעזרו לי??

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  23. ביום שלישי שעבר ביצעתי אתחול למחשב, אשר לאחריו מערכת ההפעלה (windows xp) סירבה לעבוד, פשוט נתקעה באמצע. כאשר לקחתי את הדיסק הקשיח שלי וחיברתי למחשב של אבא שלי, וניסיתי לגשת אליו דרך "המחשב שלי" קיבלתי הודעה שהדיסק הקשיח הושחת, וכי לא ניתן לגשת אליו אלא אם כן אפרמט אותו קודם. לפיכך ביצעתי פירמוט והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה - שוב לא עבד וניתקע באיתחול הראשון שלאחר ההתקנה. שיערתי שהדיסק הקשיח תקול וקניתי אחד חדש. גם בחדש התעוררה אותה בעיה (הוא אפילו נתקע לי באמצע ההתקנה!) החלפתי כבל IDE ושוב ביצעתי התקנה (גם על הישן וגם על החדש) - אין שינוי. אני כרגע הולך לחבר את הדיסק הקשיח הישן למחשב של אבא שלי ולבצע עליו התקנה, לראות אם הוא באמת תקול, אבל אם למישהו יש הצעה מה יכול להיות …

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  24. Started by Sifo Jen,

היי, לא מזמן השתמשת בקופון של סטים שלי והורדתי את קאונטר סטרייק, עכשיוו כל פעם שאני מטעין הוא תוקע את המשחק בשלב של PRECACHING RESOURCES. מיותר לציין שהכרטיס שלי הוא רדאון 9600 איקסטי... ד"א, שלחתי מייל לתמיכה הטכנית של וולוו אבל מסתבר שהם לא קוראים מייל כי עבר שבוע ולא קיבלתי תשובה אז מנסה למצוא תשובה מניסיונכם האישי... ד"א(2) , לא ניסיתי להריץ אותו על מחשב אחר זו פעם ראשונה שאני משחק בו מעולם לא העלתי אותו... תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by TermiNal,

שלום הרכבתי הרדדיסק חדש הפעלתי תמחשב וכתוב לי בפוסט - Floppy Disk Failure 40, ניתקתי תהרדדיסק ועדיין אותה בעיה מעצבנת! עשיתי ריסטרט - לא עזר! פתאום שמתי לב שלמטה כתוב "כדי להמשיך לחץ F1" לחצי, הווידנוס עלה! אבל בכל זאת זה עדיין מופיע בכל פוסט - זה משגע! ;D אגב - מצטער על הלחץ הלוח שלי הוא - EP-8rda+ וכבר איפסתי תביוס ע"י הוצאת הבטרייה, מה אפשר לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.