תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב AMD 1000 256 sdram Windows XP pro + service pack 1 יש לי את הבעיה הזאת ממזמן כבר ניסיתי לפרמט את הכונן שבו נמצא הוינדוס ומיד אחר כך להתקין אנטיוירוס ופיירוול ואת כל העידכונים האפשריים מהאתר של מייקרוסופט אבל זה לא עזר. המחשב נתקע באמצע פעולה בתוך הוינדוס כשאני סתם באיסיקיו או באינטרנט גם כשאני לא מכביד עליו וגם לפעמים במהלך משחק במחשב בבקשה תעזרו! מיואש :-[
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגה בייט שרק קניתי. האודיו פעל בצורה מעולה עד לפניי 4 ימים , היום , פתאום אין שום זכר. הווינדוס מזהה את "הכרטיס" (AC97 אוןבורד) ,מתקין אותו , אך טוען כי אין AUDIO DEVICE בשביל להשמיע.. ניסיתי לעשות DISABLE במדר בורד , להתקין מחדש , דרייברים שונים , הצעות??? בוכה , :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
טוב אז קודם כל תודה רבה לכל מי שענה לי ! אכן נראה שמצאתי את הבעיה (או לא בטוח אבל כך זה נראה) לאחר "פירוק" של כל רכיבי המחשב וכד', גיליתי שברוב חוכמתי חיברתי את כל קומפלקס חיבורי החשמל של מערכות המחשב על שקע אחד ללא הארקה (רק שני חורים ולא שלושה), החסרונות של דירות ישנות. עכשיו כל מה שנשאר לי זה לראות איך (אם בכלל) אני מחליף את השקע הזה לשקע נורמלי עם הארקה ומשער שהכל ייפתר. כאמור הבעיה הייתה, ככל הנראה, בעיית הארקה לספק. תודה רבה שוב ! X_SLIDER שלום! בימים האחרונים שמתי לב לבעיה - המחשב שלי כולו מעביר מתח חשמלי (מרגישים עיקצוץ בנגיעה בכל חלק מתכתי שלו והדבר נבדק גם עם טסטר). המתח עובר כאמור, בכל החלקים המתכתיים החיצוניים וגם בכל החלקים הפנימיים (לוח-אם, כרטיסים וכד').…
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי Asus Terminator זה מחשב מותג של ASUS משהוא בסגנון SFF למי שמכיר בקיצור... הורדתי את הביוס המעודכן ביותר שיש והלכתי לפי ההוראות, עידכון ביוס דרך דוס.אפילו גיביתי את הגירסה הישנה. במהלך העידכון כנראה שהדיסקט היה פגום וניתנה ההודעה המפורסמת בדוס שנותנת את שלושת האפשרויות, ניסיתי לבחור בRETRIY אבל כלום לא הגיב אז עשיתי איתחול למערכת, אז שונעים את הHDD ניכנס לעבודה וגם כול המאווררים והלדים דולקים אבל המסך לא נידלק ואני לא שומע שמערכת ההפעלה עולה (ז"א הHHD לא משמיע קולות עבודה של איתחול המערכת) OK למישהוא יש דרך להגיע לפיתרון, אני פתוח לכול רעיון. הכול תקין במחשב רק התוכנה שבביוס דפוקה ויש לי את הגירסה הישנה. תודה לכול המגיבים
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
יש לי מיקרופון די איכותי (יחסית לאלה של מחשבים), אבל לצערי אני לא יכול להקליט שום דבר בסאונד ריקורדר (או להשמיע משהו). לפי דעתי ישנם שתי אפשרויות סבירות לכך שהוא לא עובד: 1. החוט דפוק כמו שקורה בהרבה ציוד אודיו- במצב כזה אין לכם מה לעזור (או אולי יש לכם טיפ...) 2. יש בעיה בהגדרות של החומרה למשל : יכול להיות שחסמתי את המיקרופון באחד האפשרויות של המחשב. אם יש למישהו רעיון איפה לחפש ולהסתכל אני אשמח הכרטיס קול שלי הוא על הלוח אם נראה לי: AC97 או משהו כזה... עריכה: שיחקתי עם החוט כי כבר התיאשתי מעניין החומרה וזה באמת הייתה הבעיה. אם האדמינים רוצים שיורידו את הת'רד הזה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעיה לא ברורה.. יש לי מסך דק HP. במהלך עבודה על המחשב הצג כבה, ולא ניתן היה לעשות דבר. לא RESTART ולא כיבוי המחשב. הלחצנים לא עבדו. הדבר היחיד שעבד היה הוצאת השקע החשמלי. לאחר מכן ניסיתי שוב להפעיל את המחשב אך המסך לא עבד. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא תקין. הבאתי מסך רגיל, לא דק, והוא כן עובד. שיחקתי מעט עם הגדרות צריכת החשמל, ובאחד מהנסיונות לחבר את המסך הדק, הוא עבד. אבל, לאחר כמה ימים אותה תופעה חזרה. כרגע לא רואים כלום במסך הדק. מה יכולה להיות הסיבה?? תודה..
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבודקת תקינות של לוח אם, זיכרון ומעבד שעובדות ב dos. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
קודם כל אני ממש מצטער, אני יודע שהיה על זה פעם דיון, ואני זוכר אותו אבל הבעיה ששכחתי איך פותרים את הבעיה ולא הצלחתי למצוא את הת'רד בחיפוש :-\ אז אני מצטער ומחינתי אתם יכולים לתת לי רק את הקישור לאותו ת'רד ולנעול את הת'רד הזה. בכל מקרה הבעיה היא אצל חבר שלי היא שכל פעם שהוא מדליק את המחשב הוא מתחיל לסרוק את ההארדיסק לשגיאות (המסך הכחול הזה) ואז ברקע של ה DESKTOP הוא שם לא את ההודעה הלבנה הזאת עם כפתור לשחוזר ACTIVE DESKTOP...
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי סורק HP 2400 ואני משתnש ב microsoft scanner and camera wizard כל פעם שאני מתחיל לסרוק אני מקבל הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה למדידת הטמפ' במחשב. התוכנה דורשת להגדיר את סוגים הסנסורים שיש בלוח כדי לגבוע לפיהם את הטמפ' ניתן להגדיר טרנזיסטור ת'רמיסטור או דיודה. יש לוח ABIT IT7 - איך אני יכול לדעת את סוגי הסנסורים שיש לי?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מה אני יגיד לכם ? הרבה פורומים עברתי, חדרים במירק ואנשים ניסו לעזור לי ואף אחד לא הצליח אז חזרתי עם הזנב בין הרגליים לבקש עזרה נואשת.. הTV OUT שלי לא עובד, אני מחבר את כל הכבלים כפי שצריך, ושאני נכנס להגדרות כרטיס-המסך הטלווזיה מסומנת באייקון של "לא מחוברת" אני מתשגע מזה, אנשים מכל העולם ניסו לעזור לי ולא הצליחו עריכה : גיליתי שהכרטיס מוציא PAL והטלווזיה כתוב עלייה NTSC PLAYBACK, האם זאת יכולה להיות הבעיה ? (תגידו זה נכון שהוא ירד מפס יצור?)
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
טוב כפי שחלק ממכם ראה בהודעה הזאת: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69520.0 אמרתי שיש לי בעיה בהארד דיסק והציאו לי לעשות כמה דברים עשיתי אותם לא עזר אבל כשהבאתי את הארד דיסק שלי לביית של חבר שלי הכל עבד מצויין אז כשבאתי הבייתה חיברתי את הארד דיסק של ה 120 ב PRIMAY MASTER וזהו בלי שום רכיבים אחרים, הדלקתי את המחשב ובכל עבד כמו שצריך חוץ מהאינטרנט אבל זה בגלל נזק(בזק) . לאחר מכן חיברתי את הארד דיסק של ה 120 ביחד עם הצורב כ PRIMAY SLACE וסי די רום כ SECOND MASTER וכהדלקתי את המחשב עוד פעם חזרה בעיית האיטיות של הארד דיסק. האם זה הלוח או אולי הספק בבקשה תעזרו לי??
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
ביום שלישי שעבר ביצעתי אתחול למחשב, אשר לאחריו מערכת ההפעלה (windows xp) סירבה לעבוד, פשוט נתקעה באמצע. כאשר לקחתי את הדיסק הקשיח שלי וחיברתי למחשב של אבא שלי, וניסיתי לגשת אליו דרך "המחשב שלי" קיבלתי הודעה שהדיסק הקשיח הושחת, וכי לא ניתן לגשת אליו אלא אם כן אפרמט אותו קודם. לפיכך ביצעתי פירמוט והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה - שוב לא עבד וניתקע באיתחול הראשון שלאחר ההתקנה. שיערתי שהדיסק הקשיח תקול וקניתי אחד חדש. גם בחדש התעוררה אותה בעיה (הוא אפילו נתקע לי באמצע ההתקנה!) החלפתי כבל IDE ושוב ביצעתי התקנה (גם על הישן וגם על החדש) - אין שינוי. אני כרגע הולך לחבר את הדיסק הקשיח הישן למחשב של אבא שלי ולבצע עליו התקנה, לראות אם הוא באמת תקול, אבל אם למישהו יש הצעה מה יכול להיות …
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
היי, לא מזמן השתמשת בקופון של סטים שלי והורדתי את קאונטר סטרייק, עכשיוו כל פעם שאני מטעין הוא תוקע את המשחק בשלב של PRECACHING RESOURCES. מיותר לציין שהכרטיס שלי הוא רדאון 9600 איקסטי... ד"א, שלחתי מייל לתמיכה הטכנית של וולוו אבל מסתבר שהם לא קוראים מייל כי עבר שבוע ולא קיבלתי תשובה אז מנסה למצוא תשובה מניסיונכם האישי... ד"א(2) , לא ניסיתי להריץ אותו על מחשב אחר זו פעם ראשונה שאני משחק בו מעולם לא העלתי אותו... תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום הרכבתי הרדדיסק חדש הפעלתי תמחשב וכתוב לי בפוסט - Floppy Disk Failure 40, ניתקתי תהרדדיסק ועדיין אותה בעיה מעצבנת! עשיתי ריסטרט - לא עזר! פתאום שמתי לב שלמטה כתוב "כדי להמשיך לחץ F1" לחצי, הווידנוס עלה! אבל בכל זאת זה עדיין מופיע בכל פוסט - זה משגע! ;D אגב - מצטער על הלחץ הלוח שלי הוא - EP-8rda+ וכבר איפסתי תביוס ע"י הוצאת הבטרייה, מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי שתי הארד דיסיקים: 1) IBM\HITACHI 120 GB 2)WESTERN DIGITAK 40 GB שתייהם 7200RPM ןשתייהם 8 מגבייט BUFFER הם מחולקים ככה HD: [C:] 8.66/10.54 GB [D] 0.82/9.76 GB [E] 104.46/104.47 GB [F] 28.xx GB על דיסק F התרנתי LINUX על C היה לי WINDOWS XP NTFS ה LINUX עבד אבל אז ניסיתי לעלות את ה WINDOWS בכדי לעשות זאת יש תוכנה בשם LILO הבעייה הייתה ש LILO לא תומך ב NTFS , ניסיתי לנוציא את הארד דיסק של ה 40 גיגה אשר היה על PRIMARY SLAVE ומצב היה ככה: 120 גיגה היה על PRIMARY MASTER הצורב SEC MASTER והDVDR על SEC SLAVE טוב אני מעלה את המחשב והוא אומר לי שאין PRIMARY SLAVE טוב אני מנסה בכל זאת לעשות BOOT (כי אני מפגר) ומה שקורה הוא שהוא רושם לי 0101010101010101001001010101 טוב אני מכב…
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברשת ואני לא יודע מה לעשות אבא שלי לוחץ עלי שאני יסדר אז אני מבקש את עזרתכם מי שיכול לתת לי לינק או הוראות מה צריך לעשות כדי להתקין את הרשת תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי אותו כבר שנתיים פלוס והאיכות בו מצוינת אני אישית מת עלייו, אך הוא עושה לי בעיות שאחרי כמה דקות אחרי הפעלת המחשב אם אני נגיד מכבה אותו ומפעיל אז הוא מהבהב לי הרבה פעמים ולא נדלק במקום אלא אחרי כמה דקות...גם אם אני מפעיל את המחשב מחדש...אמרו לי שיכול להיות שהשפופרת שלו נדפקה, מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי. זו פעם ראשונה שלי כאן. אני ברוך הבא? בכול מקרה..הבעיה שלי התחילה כאשר אחי בן ה5 לחץ לי על כפתור הריסט ומאז... נעלמו עקבותיו של אחד ההרדיסקים שלי..יותר נכון כונן די, שהוא מין הסתם ה SECONDERY שלי. תנו לי לחדד - הוא נעלם במסך "המחשב שלי".אין לי גישה אליו. גם נכנסתי ל MY COMPUTER - MANAGE - DISK MANAGMENT והוא גם לא מופיע שם. מה עושים מה עושים? בתודה מראש, המאבד..
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה מאוד משונה עם הלוח... אם אני מבטל את כרטיס הרשת המובנה (Intel CSA) שבלוח, באמצעות הביוס, מאתחל, נכנס לביוס ומאפשר אותו מחדש ואז מאתחל, העסק נתקע בשלב ה P.O.S.T - כלומר, איננה מוצגת תמונה על המסך כלל - לא מגיע סיגנל. הפתרון הוא לאלץ את המערכת לכבות את עצמה באמצעות לחיצה בת 4 שניות על כפתור ההפעלה במארז ולהפעיל מחדש. אז יש פוסט והכל טוב ויפה, השאלה היא - למה זה קורה? אגב, ניסיתי כבר גירסאות ביוס שונות מ1012 עד האחרונה - 1016 ולא עוזר. ניסיתי לאפס את ה CMOS - לא עוזר. ניסיתי להוציא את הביוס ולהחזיר מחדש - לא עוזר. ניסיתי להוציא את הבטריה ולהכניס מחדש - כמה מפתיע, זה עדיין לא עוזר. אני מבקש מכם, משתמשי P4C נכבדים (רק P4C-E עם כרטיס הרשת המובנה של אינטל) - לגשת ל…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
המשחק הוא: championship manager 97/98. המשחק יצא בשנת 97', והוא עובד על ממשק דוסי. (DOS) יש לי WIN 2000 SERVER. P 1.7 כרטיס מסך מפגר בקושי מזוהה של IBM, 32 MB. (6548 ) I שאני מנסה להריץ את המשחק הוא רושם לי כך: No VESA driver found. חיפשתי קצת לגבי הנושא באינטרנט ואפילו הורדתי איזה קובץ VESA מזדיין. אבל זה לא ממש עזר לי. אני מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר ויכול לעזור. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שתי שאלות ... 1.איזה סוג אויר דחוס יש בשוק איפה ניתן להשיג וכמה בערך עולה? 2.איך מנקים מסך lcd? הבנתי שלא טוב לנקות אותו עם חומר שמנקה זכוכיות כי הוא לא עשוי זכוכית בכלל אז עם מה לנקות אותו ואיפה אפשר להשיג כמובן ?
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
רציתי לשאול אלו דברים יכולים לגרום למחשב להתכבות סתם מעצמו באמצע שאני משחק בו או סתם הוא דלוק ונכבה לבד זה משגע אותי אני משחק במחשב והוא פתאום נכבה מעצמו מה לעשות מה צריך לבדוק מה יכול לגרום לזה ??????????
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אז ככה... לפני יומיים שידרגתי את המחשב שמשמש לי בעצם כמכונת איכסון והורדת קבצים של הרשת בבית ל amd xp 2500 מפנטים 2 350 הדבר היחידי שהיתה בעיה איתו זה כרטיס המסך המיושן. הוא agp וזה ati rage 2 נדמה לי אם לא אז 1 . בכל מקרה הוא לא מתאים ל AGP בכל מקרה הוא לא מתאים ל AGP שיש על המת'רבורד שלי nf7 . מכך אני מסיק ששינו מתישהו את המודל קצת. מישו יודע מתי היה השינוי ויכול לביא שתי תמונות שיראו את ההבדל אני אשמח נורא פשוט אני לא מצאתי על זה כלום ...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-