תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני שם דיסק נקי מעתיק עליו שירים ומנסה לצרוב לא משנה באיזה מהירות זה עושה לי שגיאה ולפעמים גם כשאני מנסה לצרוב שוב על אותו דיסק הוא אומר שיש בו משהו ואין בו כלום http://img380.imageshack.us/img380/6320/untitledml0.jpg מה לעשות כדי שזה יצרוב? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מאז שפרמטתי את המחשב, כרטיס הקול שלי Creative Audigy כבר לא עובד. אחרי שהתקנתי את הדרייברים מהדיסק המקורי, ווינדוז עדיין לא מזהה שום כרטיס קול ב "sound and audio properties" ואף אחת מהתכונות הנלוות (כמו המיקסר) אפילו לא נפתחת. ניסיתי גם להתקין את הדרייברים החדשים מהאתר, אבל הבעיה נשארת. חשוב לציין, שתוכנת העדכון של האתר של קריאייטיב, כן מזהה שכרטיס מסך מסוג אודיג'י מחובר למחשב. תודה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הוספתי למחשב שלי עוד 128*2 RDRAM המחשב פועל בסדר אבל בעת משחק בMOHAA המחשב קופא בממוצע 10 דקות אחרי תחילת המשחק. (בצורה שחייבים ריסטרט) 8 שעות בMEMTEST ללא שגיאות. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי כרטיס PCI שמכיל 4 כניסות USB 2 חיברתי אותו למחשב ,בתקווה שיבקש דרייבר בלבד, אך המחשב לא עולה כלל כאשר הכרטיס בחריץ. מדובר במחשב : לוח-pcpartner apas3/apbs1/apbs3/vib826d/vib861s/vim816d/vim863s מעבד- intel celeron-a 366MHz ציפסט- via vt82c691 apollo pro מערכת הפעלה-WIN98SE כשנכנסתי למנהל התקנים היו סימני קריאה או שאלה לא שמתי לב ,בקטגוריה "התקנים אחרים" היו שם ארבעה אותו הדבר וזהו שמם: pnp sound chip המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון בכל אופן בחלק מהסירטונים שאני מקבל במייל אינני מצליח לשנות את הבהירות מה עליי לעשות
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
האמת אני כבר לא יודע אם זה באג בווינדוס .. בביוס הכרטיס מסך היה מוגדר על 32MB ובווינדוס בהגדרות "מתאם" היה רשום 128MB . שיניתי בביוס ל 64MB ובהגדרות מתאם בווינדוס זה השתנה ל 256MB . איך זה יכול להיות ? במחשב שלי קליק ימני זה מוגדר נכון על 960MB אבל בהגדרות מתאם רשום שהכרטיס 256MB הגדרות = מתקדם = מתאם ==>>> 256MB .
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כרטיס מסך 256MB NVIDIA® Quadro NVS 110M TurboCache יש אפשרות לחבר את הלפטופ לטלויזיה אין יציאה לTV
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן .. מישהו כאן יודע במקרה איך אני יכול לצפות בערוץ טלויזיה במחשב שנחסם לתושבי הארץ ורק תושבי חו"ל יכולים לראות אותו פרוקסי לא עוזר ניסיתי כבר .. מה עוד אפשר לעשות זה חשוב..?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
ניסיתי להסיר תוכנה כולשהי וכנראה לחצתי על משהו שביטל לי את האפשרות להכניס את המחשב למצב המתנה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אוקי זה הכל התחיל בכך שניסיתי לנקות את המחשב אז אמרתי שפעם ב 4 שנים מותר להוציא את המאורר של המעבד ולנקות רק שהוצאתי את המאורר יצא יחד איתו גם המעבד וכל הפינים של המעבד שלי התעקמו בכל מקרה הצלחתי לארגן לי מעבד חדש אבל עכשיו המסך שלי לא נידלק אמרתי אולי זה בעיה בכרטיס מסך אבל לא הכרטיס מסך בסדר גמור אמרתי אולי בעיה במסך הלכתי למסך של אחי חיברתי את המחשב ועדיין לא נידלק המחשב יש למישהו מושג מה הבעיה כי לי כבר אין אני מאוד מודה לכם על העזרה שלכם ואני חושש שזה יהיה הלוח תודה רבה עידן אה דרך אגב עוד בעיה מוזרה למחשב של אחי קנו לוח אם אני חיברתי אותו המחשב נידלק ואחרי 5 שניות הוא ניכבה בשינית יש לכם מושג מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש . והארד דיסק שלי (250) מחולק לשניים. מחיצה קטנה בעבור מערכת ההפעלה והאחרת, הגדולה יותר, לשאר הדברים. הבנתי 'שמניעת ביצוע הנתונים' מגנה עלי מקודים זדוניים ו/או של "יפי נפש" המנסים לפגוע במיקום הזיכרון המפעיל את כול התוכניות והלאה. מה לעשות שבכול פעם שאני פותח ת'תיקייה, השגיאה עולה ומנטרלת לי את הפעולה הכי שיגרתית שיש... כמו העברת נתונים ממקום למקום... מה עלי לעשות וכיצד לנהוג. תודה על הסבלנות.[br]פורסם בתאריך: 22.03.2007 בשעה 18:38:02 מצרף מסמך לצפייה בנושא הנ"ל. תודה.[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הבעיה התחילה ממזמן, כשכל פעם שנדלק המסך הוא חשוך מן הרגיל. קשה לראות, אך הבעיה חולפת לאחר זמן מה. כעט הבעיה קבועה, וכל הזמן המסך חשוך ובלתי ניתן לשימוש כמעט (קשה לי לכתוב את ההודעה למשל). המסך הוא מסך פלזמה מחברת INFINITY. הבעיה קיימת רק במסך, אם מחליפים למחשב מסך הכל מסתדר, רק המרקע הספיציפי של הפלזמה חשוך. לתקן בבית? לאיזה טכנאי לפנות? איזה סוג מעבדה מטפלת בדברים כאלה? מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ויסטה מסך כחול פעם ביום זה קורה לרוב כשטורנט ואמיול עובדים . בבקשה עזרה בdmp http://www.file2host.com/220954
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל הנה המפרט: מעבד: amd athlon 3500+ לוח: ASUS A8R32-MVP Deluxe לינק ליצרן - http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=268&model=1042&modelmenu=1 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7600 GT TDH לינק ליצרן - http://www.leadtek.com/usa/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=265 זיכרונות: Samsung א זוכר דגם מדוייק עכשיו הנה הבעיה לפני כמה חודשים אני כבר לא זוכר בדיוק מה קרה אבל עשיתי איזה התקנה כלשהי של דרייבר או משהו כזה ופתאום הכרטיס רשת הראשון שלי מתוך ה 2 התקלקל כשאני מכניס את הכבל של המודם לכרטיס רשת השני הכל עובד סבבה ובביוס שני הכרטיסים על enable אבל ברגע שאני מכניס את הכבל של המודם לכרטיס רשת הראשון המחשב קופא באותה השניה וזהו רק ר…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום יש לי סורק מסוג bearpaw 1200CU והרבה זמן לא סרקתי איתו(משהו כמו שנתיים עד שלוש) ועכשיו אני סרקתי וראיתי שישנה בעיה בדוחף של העינית(אני חושב) הוא לפעמים בזמן הסריקה נתקעה במקום מסוים ולא זז למשך כמה שניות ובחזרה הוא לפעמים בכלל לא זז או זז לאט... יש אפשרות לסדר את זה? או שזה עניין של לסבול או לקנות חדש? תודה מראש נ.ב מקווה שזה בסדר ששאלתי פה...
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
פעם בכמה שעות או ימים (אני בד"כ לא ליד המחשב) המחשב עושה לעצמו Reset ואז נתקע על הודעת "Boot Disc Error" או משהו כזה. אני אז צריך לחזק את החיבורים של ה SATA לשני ההארדיסקים, לעשות ריסט והמחשב עולה. מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין שהמארז שלי פתוח.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לצורך חיבור לרשת, קניתי כרטיס רשת של REALTEK על הכרטיס כתוב rtl 8100c על החוברת הנלווית כתוב pci 10/100 mbps fast ethernet card אפשרויות ההתקנה הם ב windows הם (אחרי שאני בוחר מתאם רשת, ו realtek) 8019 8029as 8129 ניסיתי את כולם הורדתי driver מ realtek לא מצליח לפעמים אני מקבל קוד שגיאה f61 כשהוא מנסה להתקין ולפעמים הוא פשוט לא עובד ניסיתי גם להסיר, ולהדליק את המחשב, אבל יש זיהוי של חומרה חדשה, כרטיס רשת אבל ההתקנה נכשלת למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני שומע מוסיקה וגולש קצת באינטרנט,פתאום העכבר לא זז והמקלדת לא מגיבה. רואים עדיין את המסך פשוט כלום לא זז. אחרי משהו כמו 8-10 ריסטים ואותה בעיה החלטתי לפרמט את המחשב. פירמטתי את כונן C וD נישאר כמו שהוא.(250 גיגה מחולק ל25 לC וכל השאר לD). הוינדוס עלה רואים את שולחן העבודה אני מנסה רק להפעיל את הוינמפ עוד לא הגעתי לתיקייה של השירים בD וכבר עוד פעם נתקע. כשהוא נתקע הלד של עכבר עדיין דולק אבל הוא לא מגיב ובמקלדת הCAPS LOCK וכו' לא מגיבים גם. מה יכול לגרום לבעיה..?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כשאני מנקה אתה מחשב עם התוכנה TUNEUP 2007 מופיה לי באמצע הניקיו הודעה זו http://img412.imageshack.us/my.php?image=errorla2.png וגם זה לא נקה את המחשב עם התוכנה שבאה עם הוינדוס (המחשב שלי>מאפינים של דיסק קשיח>ניקוי הדיסק) זה ההודעה http://img228.imageshack.us/my.php?image=error2tu4.png
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי חבר שיש לו את הלוח הנ"ל , לא ניתן ליכנס ל-hardware monitor (זהו המקום שרואים בו את הטמפרטורות ואת הסל"ד של המאווררים) עידכנו ביוס לגירסה 1004 והבעיה לא נפתרה , מישהו אולי נתקל בבעיה הזאת או שלחילופין יודע איך פותרים אותה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אוקיי זה הולך ככה אני מפעיל את המחשב והלוח לא מזהה את ההרד דיסק כדי שהוא יזהה את ההרדיסק אני צריך לאפס את הלוח דרך הבטריה רק ככה הוא מזהה אותו אז ככה שהבעיה לא יכולה להיות בהרד דיסק או בכבלים אלא הבעיה יכול להיות אך ורק בלוח האם לממש את האחריות? הביוס הוא הכי מעודכן 1013
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מריתץ את ההתקנה, ואחרי איזה דקה האשף כותב לי שלא נמצא הארד-דיסק אגב, זה הארד-דיסק SATA
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מדובר ב compaq presario 2100 שקע החשמל הפנימי נשבר עקב שמוש אלים שאלתי האם docking station מספק חשמל דרך הסוקט של הdock או שצריך לחבר את התקע הרגיל הסיבה לשאלה היא שנראה לי שיש סיכוי שזה יצא יותר זול מתיקון הנייד ה א/ע רות יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הינה זה ההסבר של ההודעה Warning W2540 - No APIC (advanced PIC) has been detected for this MP system. All modern MP systems should contain an APIC; some advanced single-CPU systems may also contain one. Fix: Check BIOS settings and enable the APIC. מה זה אומר? למהזה חשוב? האם להתיחס להמלצה ולשנות בלוח האם? THX
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנית ה"דרוג" - חווית המשתמש במחשב לא מצליחה לסיים את הבדיקה, ונותנת הודעת שגיאה. המחשב חדש,C2D 6300,2Gb Memory,8800GTS Nvidia. הרצתי תוכנות בדיקה שונות כגון סנדרה, ולא הייתה שום בעייה. מה יכולה להיות הסיבה, ואיך ניתן לאפיין את הרכיב הבעייתי - אם יש.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-