תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת מאוד! במחשב .... למעשה זה התחיל מאז שקניתי את המחשב. כל פעם שאני במשחק ... לדוגמא WARCAFT 3 , NEED FOR SPEED וכו אני מקבל מסך כחול אחרי בערך 10-30 דקות שאני משחק... זה מעצבן נורא וזה תמיד קורה... ניסתי להבין מה הבעיה דרך הדיון הנעוץ שעשיתם... ואני כמעט בטוח שזה בגלל הכרטיס קול שלי ( AC 97) הוא מחובר ללוח אם... אני לא חושב שזה בעיה בגלל שהדריברים לא טובים כי... ככה קיבלתי אותו שקניתי תמחשב ואני בטוח שהם שמו את הדריברים כמו שצריך... אפילו פירמטתי תמחשב ולהתקנתי את כל הדריברים החדשים ... והבעיה לא נפטרה... ניסתי לכבות את הכרטיס קול דרך ה BIOS ואז לא היה לי מסכים כחולים.. שיחקתי בערך שעתיים בלי מסך כחול... אז אני כמעט בטוח שזה הכרטיס קול... האם יש דרך ל…
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם! מדובר בכרטיס מסך 7600gs 512 mb .. אני כבר כמה ימים לא מצליח להפעיל את הפילטרים של הכרטיס מסך שלי . אני מגדיר דרך הדרייבר ב global setting שיופעלו הפילטרים בכל המשחקים ...ניסיתי את כל הרמות של הפילטרים כגון : 4 ,8 16 וכו'....... אבל אין שום תגובה במשחקים ..זה לא משפיע בכלל זה לא מאט ולא משפיע על הגראפיקה ץץומי כמוכם יודע כמה זה משמעותי... מזה יכול להיות ...החלפתי כמה דרייברים וזה לא עובד לי .. זה עבד לי עד לפני כמה ימים... תודה מראש לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
אשמח אם יכולו להסביר לי את הבעיה והפתרון, הנה הטקסט לאחר פתיחת קורא המיני דאמפ: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.4.0007.2 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\Administrator\שולחן העבודה\Mini051210-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_qfe.091208-2029 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x80554040 Debug ses…
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב בן 5. פנטיום 3 700MHZ. לאחרונה המחשב התחיל להיתקע לעיתים קרובות. הכוונה בתקיעה היא שפשוט התמונה על המסך קופאת, המקלדת לא מגיבה (כולל num lock) העכבר לא מגיב ואין ברירה אלא לרסט את המחשב. לפעמים פשוט התמונה מתחרבשת ורואים ריבועים גדולים במקום התוכן שצריך להיות. בתזוזת העכבר רואים שמשהו זז במסך, אבל אחרי דקה שוב מקבלים קיפאון מוחלט. פרטים נוספים: 1. לקחתי את המחשב לטכנאי (אמין בעיני) שטען כי הלוח מנופח כולו והחליף אותו. הבעיה לא נעלמה. 2. ב-Windows 98 יש פחות תקיעות מאשר ב-Windows 2000 3. כאשר הורדתי את רמת הצבע מ-16 ביט ל-256 צבעים רמת התקיעות והתדירות שלהן ירדה מאד. 4. לא הצלחתי לאפיין את הסנריו שמביא לתקיעה. לפעמים זה קורה תוך כדי עבודה יחסית מאומצת (מס…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב ברמה הכי גבוהה הכל עובד כמו שעון למעט בעיה כאשר אני מעלה אתרים לדוגמא אתר זה ,מופיע שיש בעיה דיבאג עם מספר שורה ושואל אם לתקן אני עונה: כן ואז עולה תוכנת דיבאג שנתקעת ולא מתקנת. התופעה קוראת באתרים מסויימים יש לי XP PRO SP1
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב הכול טוב יפה, ואז אחרי 10 דקות,לפעמיים שעה,שתי דקות.. פתאום נתקע לי ה-USB ואני חייב לעשות ריסטרט בשביל שיפעל שוב... המקלדת שלי מחוברת לUSB האוזניות והמדפסת.. מישהו יודע מה לעשות.. תודה
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, מלפני כמה שניות היתה לי קריסה עצבנית בזמן שעבדתי על פרוייקט, ועכשיו כשהדלקתי את המחשב בחזרה, מצאתי את הקובץ דאמפ, הוא מצורף... עזרה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יום אחד היה על המערכת שלי עומס,כנראה מתוכנות או משהו לאחר שראיתי שהמערכת לא מאוששת עשיתי ריסטרט... בזמן השוינדואס עלה קיבלתי EROR שאי אפשר להעלות את הוינדואס כי חסר קובץ משהו עם FAST.SYS (לא זוכר את השם המלא) היה כתוב שניתן לתקן את זה ע"י REPAIR מהדיסק אבל הדיסק רצה מן תקליט קבצי חירום שאותו אין לי, החלטתי לפרמט ולהתקין הכל מחדש, עכשיו לבעיה הרצינית עצמה כל פעם שאני מנסה לפרמט (אני עושה BOOT מהדיסק) המחשב נתקע, גם אחרי שהצלחתי להתגבר על זה ולעבור להתקנה של הוינדואס גם היא נתקעה (עוד בחלק של העתקת הקבצים במסך הכחול הזה...) אחרי זה ניסיתי לפרמט מהדוס, גם שם זה נתקע... יש לי הרגשה שזאת בעיה של חומרה כבר אבל אני לא מוצא לה שום מקום אז מה עושים ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הביאו לי מחשב ישן (פנטיום 4), שעבד בסדר גמור לפני שהוא הגיע אליי- מי שהביא לי פרמט והתקין עליו וינדוס וכמה תוכנות. אבל עכשיו הוא נכבה אוטומטית אחרי שאני מדליק אותו. בהתחלה זה לקח לו כמה דקות, אבל עכשיו תוך 10 שניות בערך הוא נכבה. המחשבה הראשונה שלי היא שהמעבד או הזכרונות זזו מהמקום ולא יושבים טוב. הוצאתי וחיברתי אותם אולי 10 פעמים וזה לא עזר, אותו דבר עם החיבורים של הספק לרכיבים. המשחה התרמית יבשה לגמרי, והקירור של המעבד לפעמים קצת רופף, אבל לא יכול להיות שהמעבד מגיע לטמפרטורה כל כך גבוהה תוך כמה שניות... מה עוד זה יכול להיות? אולי התעקם פין אחד בסוקט?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקשיבו, זקוק מאוד לעזרה וטיפים לגבי המחשב שלי. לפני שבוע המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בהדלקה, מחשב טיפה ישן, היה נדלק ואחרי כמה שניות נכבה, לכאורה נראה שהבעיה בספק הכוח של המחשב. השתגעתי מלמצוא פתרון לבעיה הזו, ואחרי הרבה נסיונות לחבר אותו למקורות כוח שונים בבית\עם האל פסק או בלעדיו ניתקתי הכל כדי לחפש אם משהו מקצר, שום דבר.. אחרי טו מאץ' נסיונות הלוח אם חדל להגיב.. כאילו היה מתח אבל שום מסך ושום כלום.. החלטתי שאוליי הלך הלוח, אז קניתי חדש של ג'יגה בייט עם מעבד icore 7 , חיברתי אותו למחשב, ואותה הבעייה צצה. הסקתי שהבעייה בספק הכוח כי אחרי כמה שניות הוא מפסיק לתת חשמל בכלל, לכן פתחתי אותו וראיתי באמת שאחד מהקונקטורים שעשויי פלסטיק נמס על הפיוז. קניתי ספק חדש של אנרמאקס 620W…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש דנדש הורכב עליו שני סטיקים של TRENSCEND 2*1 עכשיו עם שני הסטיקים הוינדוס לאמסכים לעלות עם אחד מהסטיקים הוא עולה ( עם אחד מסויים ) השני אפילו לבד לא עולה עשיתי בדיקת MEMTEST86 הסיקט הראשון לא רושם בעיות . הסטיק השני מתחיל להריץ לי ERRORS בצבע אדום עד הודעה חדשה! מה עושים?? האם הדבר הזה מכוסה באחריות , כלומר אם אני מחזיר אותו מחליפים לי או שיש פתרון אחר ?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום! רכשתי מחשב נייד y-70 של לנובו האם מומלץ לפרוק את הסוללה לגמרי בסוף כל שימוש ולהטעין אותה במלואה?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, היום ארגנתי מחשב (ישן) לאחי. בקיצור,אירגנתי לו כרטיס ישן אבל טוב. (ATI Rage) בקיצור, כל המשחקים נראים עם שחור. כאילו,נגיד.. יש לך משהו עגול,מסביבו אתה רואה מרובע שחור. ככה בהמון משחקים.. בדקתי,לא מדובר בכרטיס מסך. (החלפתי לאחר) מפרט טכני: Intel Pentium II 266MHZ לוח ASUS ישן ולא ידוע (שמצאתי פעם ברחוב,במחשב מפורק מתחת הבית,שעבד מצויין.) זיכרון: 192mb שתי סטיקים 64MB ואחד 128MB ,חברה לא ידועה,199MHZ. כרטיס מסך: ATI Rage (אני לא חושב שהדגם יעזור,אחרי הכל.. זה לא קשור לכרטיס). הרדיסק: Maxtor 6GB 5600rpm Windows XP (ובכל זאת מחזיק את המערכת יפה ) האם יש למישהו מוסג על הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי ספק enermax 350 watt והוא אמור להיות איכותי וטוב אז האם זה תקין?,אגב ה"ציוצים" האלה דיי חלשים ויש הפסקות בינהם אם זה משנה...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדרייבר הכי חדש, עידכנתי ביוס, הספק 750W PURE, והוא כותב לי בסוף ההתקנה SYSTEM HAS NOT BEEN MODIFIED. לא יודע מה לעשות.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש ברשותי צורב סמסונג SW-252B המהירויות שלו זה 52/24/52 כמו כן הקושכה שלו מעודכנת לגרסה הכי חדשה (R704). הבעיה היא כזאת: הפעלתי על הנרו אצלי במחשב את השינוי ברישום שמאפשר לי לראות את המהירות האמיתית של הצריבה, בזמן הצריבה. למי שלא מכיר את זה יכול להוריד את הקובץ הבא שיפעיל לו את זה: http://forevergeek.com/images/nero.reg הבעייה היא שאני שכשאני נניח צורב על 32x, הצורב מתחיל לצרוב מבערך 22x (שזה בסדר) אבל משום מה הוא לא מקשיב להגבלה וממשיך להעלות את מהירות הצריבה עד שמגיע ל52x וזה כמובן גורם לאיכות ירודה של הדיסק בסופו. מישהו נתקל בדבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
Z77 DS3H 3570K 2X8 RIPJAW 1600 כחולים SEASONIC 850W M12II EVO אז בהדלקה הראשונה המחשב נדלק, אבל בגלל שהלוח הקודם היה H61, המחשב היה עושה BOOT LOOP. הכנסתי את הדיסק של WIN להתקנה וראיתי שהוא מזהה את הSSD והגעתי עד לחלון חלוקת המחיצות, וכיביתי שוב בכדי להוסיף HDD מרגע זה, המחשב נדלק לשניה ונכבה, אפילו לא עושה POST. כשאני מאפס את הביוס עולה מסך הDUAL BIOS ומתעדכן, אבל בסוף שוב הוא נדלק לשניה ונכבה. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בזכרון ראם יש לי לוח אם של גיגה בייט (GA-8S661FXMP-RZ) ויש בו מקום לשתי זכרונות (ולי יש בצד 5 סטיקים של זכרונות מתוכם 4 זהים של קניגסטון 2 ו2 של סתם חברה אין לי מושג איזה דגם אבל כולם מתאימים לו ניסתי להפעיל אותם כל אחד לבד ופעל חלק אבל כשאני מחבר עוד סטיק של זכרון לדוגמא עוד אחד נוסף קינגסטון המחשב עולה רגיל אבל מזהה רק 1 של 256 במקום לזהות את שתייהם מישהו יכול לעזור מה אני צריך לעשות לעדכן?!?!?!?!?!?! :s05:
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
עקרונית קיבלתי מחשב נייד HP PAVILON DV5000 המאוורר לא היה עובד אז פירקתי את המחשב נייד עד למאוור ניקיתי את האבק מהמחשב ומהמאוורר שמתי משחה תרמית חדשה שימנתי את המאוורר המאוורר עובד מצויין עכשיו. הבעיה שלי שמחשב נכבה ברגע שאני מנסה להתקין על המחשב WINDOWS XP בשלב ההתקנה של המסך הכחול כמו כן המחשב גם נכבה ברגע שאני נכנס לביוס. עכשיו בוינדוס זה לא נכבה לי הרצתי עליו SPUERPI איזה חמש דקות בדקתי טמפ' בעזרת SPEEDFAN והטמפרטורה היא 90C האם זה תקין ? אם זה לא החום של המעבד מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני סוגר אותו הוא לא נסגר עד הסוף וצריך לדחוף אותו ידנית... איך אפשר לפתור את זה? אולי משהו נתקע או שהוא זז מהמקום?
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אני מתעסק במחשבים זמן רב ונתקלתי במשהו מוזר, אם מישהו יוכל לתת רעיון אשמח כי אני אובד עצות: החלפתי צלע קירור למעבד ( פעולה די שגרתיתי עבורי ) ומאז המחשב נדלק הכל עובד ורק על המסך לא רואים שום דבר ( כאילו אין מעבד ). בדקתי את כל החיבורים, זכרונות, כרטיס מסך ואין תגובה כאילו המעבד מת. בבקשה שמישהו ייתן רעיון
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אז ככה. נראה לי שנשרף לי כרטיס המסך 6800LE כשאני שם כרטיס מסך ישן 5200 המחשב עולה רק ב-VGA MODE או ב-SAFE MODE. עכשיו השגתי לי 7600GS כשאני מעלה את המחשב יש תצוגה גם ב-DVI וגם ב-D-SUB עד שמגיעים הריבועים שרצים למטה. אחר כך המחשב מראה לי NO SIGNAL (בשני החיבורים) אותו דבר קורה גם כשהמחשב עולה ב-SAFE MODE. כשאני מעלה את המחשב עם WINDOWS PE (חלונות על CD) הוא עולה כמו שצריך, ללא NO SIGNAL. מישהו יודע מה הבעיה? נראה שזה הדרייברים, אבל איך אני אעלה את המחשב על מנת להתקין אותם?! אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי PLEASE עדכון 1: גם ב-VGA MODE הוא נותן לי NO SIGNAL. זהו, רשמית אני בדיכאון. עדכון 2: אז ככה, חיברתי את ה-5200 והעלתי אותו ב-SAFE MODE הסרתי את הדרייברים שלו והעלתי במצב…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי קודם כל- מתי זה קורה? מיד כשמערכת ההפעלה פועלת, לפעמים זה קורה ולפעמים זה לא קורה, רנדומלי לחלוטין. כשאני מפעיל את המערכת ואני רואה את זה, אני מפעיל מחדש שוב ושוב עד שזה לא קיים. מה שאני כן יכול לומר זה שלרוב המערכת פועלת עם הבעיה, רוב הסיכויים שאני אתקל בבעיה בהפעלה ראשונה. מה זה? http://picasaweb.google.com/nikewk/Desktop?feat=directlink כשזה נוכח ביצועי המערכת קצת ירודים, לוקח יותר זמן מהרגיל בשביל לגשת לתיקיות מסוימות, וכשאני מפעיל חלונות אז הצבעים שלהם מתהפכים כל כמה שניות. מה ניסיתי? מיד חשבתי שזה כרטיס המסך, וזה לדעתי עדיין החשוד העיקרי. פירקתי את כרטיס המסך, על הדרך בדקתי שהקירור יושב כמו שצריך וכמו כן גם הקירורים של הזיכרונות (שעל גבי הכרטיס)- הכל היה …
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר התקנה מחדש של המחשב אני נתקל בבעיה ובא מופיעה ה"מסך כחול" והמחשב עושה ריסטרט. זה קורה מידי פעם בלי סיבה ברורה. הודעת השגיאה שמופיעה אחרי ההפעלה מחדש של המחשב כוללת: BCCode: CS BCP1:002876A0 BCP2:00000002 BCP3:00000001 BCP4:80538160 OsVER:5_1_2006 SP:1_O Product:256_1 יש לציין שזאת התקנה טרייה של XP וזה קורה עוד לפני התקנה של דרייברים כלשהם מלבד של הכרטיס מסך (clab radon 9200 128M) וזה כרטיס מסך חדש. בחיפוש בתמיכה של Windows אין שום הזכור של המספרים שמופיעים בשגיאה שציינתי. איך אני יכול לדעת מה המספרים האלה אומרים ומה גורם לבעיה? איך פותרים את זה? רב תודות. ארז
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-