תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי פנטיום 3 עם WIN98 ואני מחובר לאינטרנט דרך מודם USB ADSL(דגם ALE130). הבעייה שלי היא שכאשר אני מוריד דרך האימיול(רק דרכו) לאחר זמן מסויים מתבצע ניתוק מהאינטרנט ,ורק כיבוי והדלקה מחדש או לעיתים ניתוק וחיבור לאחר זמן מסויים של כבל ה USB מהמודם, נותנים אפשרות להתחבר מחדש לאינטרנט. מה ניתן לעשות כדי למנוע ניתוקים אלה?( הם קורים תמיד בחיבור לאימיול והחלפת גרסאות של אימיול או חיבור המודם USB לכניסת USB אחרת לא עזרו). תודה מראש אסף
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום קיבלתי אלי מחשב של "COMPAC" אם מישהו מכיר ואין ברירה חוץ מלפרמט אותו עכשיו ישנה בעיה קטנה מאיפה אני משיג את הדרייברים כי אם מתחברים לאתר היצרן הוא מבקש איזה קוד זיהוי שאני וההוא ממש לא יודעים אותו אין מספר דגם על הלוח אם מה אני אמור לעשות עם זה? עוד משהו קטן ששכחתי אי אפשר להתקין "אברסט" או משהו דומה בגלל כמות הוירוסים שיש בו גורמת לו להיכבות(ריסט) כל דקה שתיים עזרה בבקשהההההה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
המחשב ניתקע- יצאת בריסט, ומייד אחרי כן הוא המשיך לבצע ריסט וחוזר חלילה, מערכת ההפעלה לא עלתה. טכנאי שבדק טען כי הדיסק הקשיח ריק, האומנם זה מה שקורה בריסט?? שאלתי כיצד בכל זאת ניתן למצוא את הנתונים?? תודה packard@tapuz.co.il
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אוקיי שלום, ברשותי צורב LITE-ON X16 עכשיו אני צורב דיסק די.וי.די (דחסתי שם 4 ג"ב) ואני צורב X8 כי זה המהירות של הדיסקים שיש לי והצריבה לוקחת בערך שעה ועשרים דקות!!!!!!!! חשבתי שזה בעיה בתוכנת צריבה, בהתחלה הייתי עם נרו 7, אחר-כך ניסתי את התוכנה שמפו ועכשיו אני צורב עם נרו 6. וזה לא רק זה, בזמן שאני צורב אני כמעט ולא יכול לעשות כלום!!! אני נכנס למוזיקה אני שומע מקוטע כאילו זה בהילוך איטי!! ויש לי מחשב קונרו 6300 ג'יגה זיכרון והארד-דיסק 160 ג"ב SATA-2 מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? (והאם ייתכן שעל וינדוס ויסטה הבעיה הזו לא תחזור? (64 ביט מקורי הוא קיבל מתנה מהמכללה שהוא לומד בה!! והוא הביא לי כי זה לא עולה לו במחשב חחחחחחחח) כי מחר אני כניראה מתקין, תכננתי שאחי…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אולי בחנות לא חיברו משהו נכון ? זה ע"פ שתי גרסאות של אוורסט. * ועוד שאלה על הלוח אם: איך יהיו לו יציאות אודיו דיגיטליות כמו שהוא אמור לכלול ? כי אני לא רואה יציאות כאלו. תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
המחשב עובד 7/24/365. שמתי לב ששומר המסך לא נכנס לפעולה,וכיבוי הצג בזמן שהוקצב לא פועל. מה עשיתי? גוגל,אתרים,ניסיונות ומסקנה אחת: אם השומר מסך על דקה זה עובד. אם כיבוי צג עד 3 דקות זה עובד. כל ניסיון לשחק בפרמטרים ללמעלה(בזמנים) לא מפעיל את שני הדברים,כלומר את השומר ואת הכיבוי. מע' ההפעלה היא WINXP/SP2 מקורית עם כל העידכונים האחרונים.אגב,אם זה חשוב זה קרה רק בשבוע עשרה ימים אחרונים נראה לי מאז התקנת ה-ERGO או מאחד העידכונים האחרונים שירדו.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מפעיל את איזה משחק ואחרי 15 דקות המשחק קורס החום של הכרטיס הוא 20 מעלות ניראה לי שיש הגדרה איך לדאוג שהכרטיס לא יכבה ב20 מעלות שזה ממש נמוך!!!! Geforce FX6600
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
העברתי את המחשב הישן שלי (P3) חדר והוא נדלק אך לא הראה תמונה. כשהסתכלתי בפנים ראיתי שהחוטים שמחוברים למאוורר של המעבד נקרעו, כנראה מבלאי או משהו(המחשב בן יותר מ6 שנים). יכול להיות שזאת הסיבה שהוא לא מראה תמונה?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P-D 2.8 עם כרטיס מסך asus en6200 בד"כ אני לא משחק משחקים במחשב אבל השבוע התקנתי את need for speed carbon בהגדרות של הגרפיקה, הוא שם אוטומטית על med הבעיה היא שאני מתחיל לשחק את המשחק, אני משחק 5 דקות, ואז נכבה לי המסך עם הודעה של no signal כיביתי והדלקתי את המחשב, וכשהוא עלה בדקתי את הטמפ. של הכ. מסך הוא הראה 58 מעולת (יש לו אופציה שהוא נכבה וכתוב שם שהוא נכבה ב-140 מעלות !!!!) אולי מישהו יודע מה הבעיה ? ניסית כמה פעמים וזה קרה לי שוב ושוב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בחיפושים נואשים לדרייבר עבור ROUTER מחברת Level one מדגם FBR-1161. באתר החברה אין דרייבר וחיבור הUSB לא פועל בלעדיו. ??? ???
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
עבדתי על המחשב , הלכתי לאיזה 3 שעות ככה וראיתי שהוא הדליק את עצמו מחדש והעלה לי הודעה : מה ההודעה הזאת אומרת ומה אני יכול לעשות עם זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1950XTX. לא הצלחתי למצוא בשום מקום מדריך כיצד לחבר אותו מהמחשב לממיר ובאיזו תוכנה להשתמש כדי לראות כבלים במחשב. תודה רבה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אוקי אני לא בטוח שזה המקום לשאול, אבל ננסה בכל זאת קניתי היות איזה נגן MP3 וקיבלתי איתו מטעם עכשיו אני צריך להגדיר במטען איזה קוטביות הנגן משתמש ואני לא בטוח איך לקרוא את הסימנים על המכשיר מה שמצויר זה מצד ימין יש פלוס שמחובר בקו לעיגול מלא, מסביב לעיגול המלא יש חצי עיגול ריק שמתחבר עם קו למינוס. אז מה זה אומר? איזו קוטביות זאת? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום,יש לי צורב nec 4551 dvd ועשיתי לו flash מגרסת 1.06 לגרסת 1.08 חשבתי שתמיד טוב להיות יותר מעודכן בגרסה ומסתבר שטעיתי עכשיו הצריבה נכשלת כל הזמן אחרי 20 אחוז ודופקת לי דיסקים ויש עוד בעיות... הורדתי את העדכון מהאתר הרשמי לא מאיזה אתר מפוקפק כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר חרה את המצב לקדמותו והאם פירמוט יעזור? בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה אני מעלה ת'מחשב ואז שהוא רושם בהתחלה כמה מגה הרץ במחשב וזה.. אז רשום system ram 12 המספרים עולים בקפיצות של 4 ואז המחשב אחרי זה לא עולה.. אני מגיע לביוס וזה לא מזהה תארד דיסק! ואם זה מזהה תארד דיסק אז בבוט אין לי אפשרות שיעלה הוינדוס מארד דיסק ! יכול ליהות שהלוח אם דפוק!? ואיך אני יכול לדעת אם כן או לא? תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום הנכון. קניתי והרכבתי מחשב חדש (מפרט בצד). כשהמחשב עולה, מייד אחרי הלוגו של אסוס מופיעה האזהרה הבאה : WARNING: H/W MONITOR STATUS ABNORMAL. כשאני נכנס לביוס אני מגיע לתיקיה של power ולאחר מכן לתיקיית h/w monitoring , שם מופיעים לי באדום הדברים הבאים : VCORE VOLTAGE- 4.08V VOLTAGE 3.3 -4.08V 5V VOLTAGE-6.85V 12V VOLTAGE-16.32V אני מבין שכנראה יש יותר מדי מתח במסילות, אבל מה גורם לזה ? באותה תיקייה מופיעים גם הערכים של טמפ' המעבד וטמפ' לוח האם, שניהם מינוס 128 מע' צלזיוס (תקלה כמובן). יש קשר בין הדברים ? לציין שלאחר שאני מאשר את ההודעה ב POST ה-win עולה כרגיל ללא בעיות, הטמפ' תקינות והכל עובד. הביוס מעודכן לגירסה האחרונה שלו, יש למישהו רעיון ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי טוב מכיוון וחלק מהחיבורים בGTXP נדפקו החלטתי לחבר את הרמקולים לכרטיס קול ON BOARD ועכשיו אני שומע רק בשתי הקדמיים וכשאני מפעיל את הנורית M3D פתאום שומעים באחוריים אבל זה בגלל הEFFECT הכרטיס קול הוא CREATIVE 5880
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מדי פעם, אחרי כמה זמן שאני עובד על המחשב, פתאום המחשב מתחיל לעבוד לאט, אבל ממש לאט! לא כמו איטיות מחוסר זיכרון פנימי אלא כמו תקיעה , והוא לא נותן לכבות אותו בטוח (לא מהכפתור המיועד במקלדת ולא בלחיצה קצרה על הכפתור שבמארז שאמור לעשות כיבוי בטוח). הדבר שמיוחד במצב הזה זה שבעצם הנורית האדומה (של ה-IDE אני חושב) שבמארז ממשיכה לפעול, והנורית הירוקה שאמורה להיות של החשמל נכבית! אני חושב שזה לא הספק כי החלפתי אותו לפני מספר חודשים וגם לפני שהחלפתי אותו זה היה קורה לפעמים. יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי שלושה דיסיקם קשיחים במחשב ועכשיו פתאום אחד הדיסיקים לא רוצה לעלות... דרך המחשב שלי הוא שואל אותי יש אם לאתחל אותו ואני לא יודע מה לעשות.. אם אני אגיד לו כן כל מה שהיה שמה ימחק לא שיש לי ברירה, אין לי גישה לשם... למישהו יש איזה רעיון איך אני יכול להחזיר לי את החומר?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
ברשותי נישא חדש SONY VAIO SZ340P אשר נרכש בארה"ב, תוכנת ההפעלה המקורית הייתה XP פרופשונל, עקב בעיות וירוס המחשב פורמט והותקנה עליו מערכת ההפעלה VISTA ביזנס מערכת ההפעלה זיהתה את כל החומרה במהלך ההתקנה ולא נדרשו דרייברים כדי להשלים את ההתקנה, הבעיות שנוצרו לאחר ההתקנה ושאיני מצליח לפתור אותן הן: במחשב יש מקש function אשר בשילוב מקשי ה-F מאפשר פונקציות כמו VOLUME או בהירות מסך, פונקציות אלה לא פועלות וכל נסיונותי להוריד דרייברים מאתר SONY לא הואילו, מישהו יכול לעזור לי?. בעיה מוזרה נוספת, ה VISTA באנגלית, התקנתי פונטים בעיברית, בתחילה הכל היה בסדר עם הפונטים, אולם לאחר הורדת עדכונים מאתר MICROSOFT נוצרה בעיה מוזרה, כשאני כותב במסנג'ר או באופיס או בשורת הכתובות באקספלורר הפו…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה חינמית המאפשרת לי להתקשר דרכ האינטרנט לכל טלפון בזק בארץ אז רציתי לשאול האם יש תוכנה כזו ואם יש אז אם אתם יכולים לשלוח לי אותם או לפחות את השם.תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג RADEON 8500LE לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה: לאחר פרק זמן מסויים המחשב קורס ומופיעים פסים מאונכים וצבעוניים על המסך, בהתחלה זה קרה רק במשחקים אבל לאחרונה התופעה חוזרת על עצמה באופן בלתי צפוי אפילו מספר שניות לאחר הדלקת המחשב. כאשר אני עובד ללא דריברים הבעיה פוסקת. בינתיים עשיתי את הפעולות הבאות ללא הצלחה: 1. עדכון דריברים 2. פרמוט והתקנה מחדש של חלונות XP 3.ניקוי ושימון המאוורר בכ. מסך.. חשדתי שמדובר בהתחממות אבל הכרטיס לא חם והמאוורר תקין, (אולי כדאי לפרק את גוף הקירור ולמרוח משחת קירור?) רעיונות נוספים ?מישהו נתקל במשהו דומה ?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה שנתקלתי בה בזמן האחרון בעקבות התחלת צריבת דיסקים צרובים של די וי די כל דיסק של די וי די צרוב ששמתי עליו סרטים או כל מידע אחר (צרבתי עם נרו ובסוף הצריבה סגרתי את הדיסק) פשוט המערכת הפעלה שלי שהיא XP PRO עם שפה מותקנת עליו עברית... פשוט המערכת הפעלה לא מצליחה לראות את הדיסק כאילו הוא ריק. יש לציין שהדיסק תקין ו ה די וי די בסלון קורא אותו ללא כל בעיות וכן אצל הלפטופ של חברה שלי ששם יש לה גם מערכת הפעלה XP היא רואה את תכולת הדיסק כרגיל מה אני עושה?? למה אצלי המערכת לא מזהה את הדיסק ומה שיש בו ואיך אני מתקן זאת בתודה אסף
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
טוב אז מזה מספר ימים הופיע לי תקלה מוזרה שנתקלתי בה בפעם הראשונה; אם אין "תזוזה" כלשהיא במחשב לאחר שעה בערך הוא קופא כלומר לא ניתן לעשות דבר, פשוט לא מגיב, כשזה קרה נאלצתי לעשות ריסטרט ידנית (מהכפתור) ואז יש את התהליך הזה שמופיע לאחר כל ריסטרט שמתבצע באופן לא נורמאלי שם נרשם: אתה יכול לדלג על התהליך ע"י לחיצה על מקש מסוים אבל זה מאוד מומלץ שלא תעשה כן. משהו כזה... בפעמים שהתקלה הנ"ל התרחשה היו פעמים שדילגתי על התהליך הזה והיו פעמים שלא... בפעם האחרונה שזה קרה לי הייתי חייב באופן דחוף את המחשב אז דילגתי על התהליך אבל הפעם זה נתקע באמצע, כלומר לא המשיך והעלה את ה XP אלא עשה ריסטרט מחדש ואז הופיע לי המסך שבו ניתן לבחור בהפעלה נורמאלית מצב בטוח וכו'... זה לא משנה באיזה אפשרו…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-