תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
-
אני משחק ב- קונטר סטרייק סורס ואני לא מבין למה ה-FPS שלי נמוך שיש לי כרטיס 7600GS של גיגבייט זה משגע אותי כי פעם היה לי FPS של כ-130+ ככה ועכשיו בקושי 80 איך מישהוא יכול לייעץ ותודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
קודם כל זה המפרט של המחשב שלי: http://img263.imageshack.us/my.php?image=1238op.jpg עכשיו יש לי בעיה... פתאום, סתם ככה, הבעיה צצה (אגב יש לי את המחשב היום בדיוק שנה!!) אני משחק כרגיל במשחקים במחשב... התחלתי לשחק ב FIFA WORLD CUP 2006 כמו כל פעם ופתאום אני רואה באלגן כזה במסך, מלא קישקושים שבגלל זה גם אי אפשר להמשיך לשחק, אז יצאתי מהמשחק וזה גם דופק לי את DESKTOP, כמו אייקונים מסויימים, ICQ, MSN, ועוד... תמונה באמצע משחק: http://img262.imageshack.us/my.php?image=1114fx.jpg תמונה שאני יוצא מהמשחק, יש את הבעיה גם על שולחן העבודה: (לא להתייחס לפסים שרואים על כל המסך, את זה אני לא רואה! משום מה שאני לוחץ על PRINTSCREEN זה מראה את זה, אולי גם חלק מהבעיה) http://img262.imageshack…
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי בעיה בFPS כשאני משחק Counter strike 1.6 זה התחיל לי רק עכשיו אני משחק על 100FPS+ ופתאום הFPS נופל ל40 והמשחק עובד בצורה עלובה אני חושב שזה נגרם מהתחממות של המחשב אבל אני לא בטוח יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9600SE 256mb ותמיד שחקתי על 100FPS+++ עוד בעיה שיש לי היא בירי, כשאני יורה הכדורים נורים בLAG בצורה לא תקינה והבעיה הזו נהייתה לי מאז שנתקתי את האינטרנט לשבוע והחזרתי אותו, ומאז המשחק יש לי לאג ביריה אני אשמח אם תעזרו לי תודה רבה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אתמול רכשתי זיכרון של 1G DDR400כתוספת ל 512MB DDR400 שכבר היה לי. הזיכרון החדש הוא צ'יפ יחיד בעוד שה 512 מורכב משני צ'יפים של 256 כ"א. אני משתמש בלוח אם של MSI chipset 865, שבו יש 4 sockets לזיכרונות. המחשב עובד פיקס עם 1256MB , כלומר - 2 צ'יפים מחוברים בו זמנית , אבל כאשר אני מחבר גם את הצ'יפ השלישי כדי לעבוד עם 1.5 גיגה ram המחשב לא מתפקד - לפעמים עולה אבל כל הזמן נתקע. בקיצור יש בעייה, אם מישהו מכיר את זה, אני אשמח מאוד לעזרה - תודה. בעז.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הכול פעם שאני לוחץ על קובץ כפתור ימני אני מקבל שניה של מסך שחור עם מישהו יכול לעזור לי להעייף את אני יהיה מאושר תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
קיבלתי דיסק של טכנאים שנקרא טרמינטור שיש בו את כל התוכנות שצריך טכנאי MEMTEST ו HDD TEST של כל החברות וכו' הבעיה היא כזאת שאני נכנס לבדיקה של HITACHI התוכנה עובדת סבבה יש לי אפשרות של סריקה מהירה איטית וכו' .. אבל הוא לא עושה את הבדיקה של הבד סקטור מסך מלא ריבועים קטנים .. לא יודע איך מגיעים לזה .. יש אפשרות של ERASE BOOT SECTOR ו... ERASE DISK אבל שאני לוחץ ERASE BOOTSECTOR הוא רושם שהוא לא מסוגל לעבוד עם דיסקים שהם לא HGST DRIVE מה זה ? נ.ב. הוא נותן לי רק את השלב של LBA סורק וזהו אבל בלי הסריקה של הריבועים שמצד ימין רשום BAD SECTOR וכו' אמור להיות מצד ימין הצגה של ריבוע עם סקטור מלא נתונים בלי נתונים וסקטור פגום איך משיגים את התוכנה הפשוטה של SCANDISK של ה DOS ...
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אלהן חברה, יש לי מעבד CORE 2 DUO E6400 המהירות שלו היא 2.13GHz ומחשב חדש דנדש כאשר אני עובד עם המחשב לפעמים אני נכנס לתוכנות בנצ'מארק כדוגמת PC Wizard 2006 והוא מראה לי מהירות של 1.6GHz כאשר אני עושה ריסט אני רואה שגם בביוס רשום 1.6 (AWARD BIOS) וכדי לעלות את המהירות אני נכנס להגדרות של הביוס ב- M.I.T ומשנה אתה- Multiplier במקום X6 -> X8 כדי שהמהירות תיהיה שוב 2.13 אני לא עושה OC והמהירות המקורית היא 2.13 השאלה היא האם זה תקין (זה לא קורה כל פעם) אולי זה חלק מהטכנולוגיה של המעבד (שכאשר אין עבודה הוא מוריד מהירות כחלק מחיסכון בחשמל), ואם כן איך אני יכול להעלות שוב את המהירות מהווינדוס ללא כניסה לביוס וגם איך אפשר לנעול את המהירות (אם ניתן בכלל) כדי שלעולם לא ישתנה? נ.…
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שימוש בתוכנה everest בזכרון הוא מראה ככה: Physical Memory Total 255 MB Used 150 MB Free 104 MB Utilization 59 % האם אני לא מנצל את הזיכרון במלואו? האם זה נורמלי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לי היום כרטיס טלוויזיה משום שרציתי לקלוט את השידורים של hot במחשב, אז אצתי רצתי לי ורכשתי לי גם מנוי ב-hot אבל כשאני רוצה לראות משהו הצבעים לא טובים קיבלתי עם הכרטיס תוכנה לצפיה אך ללא הועיל, שיחקתי עם הצבעים עם ה-כ-ל!!, אך ללא הועיל, יש לציין שאני מקבל סאונד..... (לא שזה משנה?!) אז תגידו לי איך לפתור את בעית הצבע?, האם זו בעיה בכבל?, האם זו בעיה בכרטיס? תודה מראש אוריה
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול לאחר שסיימתי להוריד מספר דברים מהמיול החלטתי לכבות את המחשב לאחר תקופה לא קצרה בה הוא נשאר דלוק. היום בבוקר כאשר ניסיתי להדליק את המחשב קרה דבר מוזר מאוד. לקח למחשב בסביבות 10 דקות להטען עד שהוא הגיע למסך הדסקטופ ואז גיליתי ששניים מהכוננים הקשיחים שלי נעלמו. אז החלטתי לנסות לפרק כמה מהכוננים (מתוך 4 כוננים קשיחים) ולראות איך המחשב פועל לאחר ניסוי וטעייה גיליתי שברגע שאני מפרק את הכונן הרביעי והכי חדש וגם לצערי הכי גדול(Seagate Barracuda 7200 500 Gbytes) המחשב חוזר לעבוד כרגיל ושלושת הכוננים האחרים מופיעים . עכשוו השאלה שלי היא בעצם מה קרה פה? האם הכונן הרביעי נשרף או שקיים סיכוי שהוא עוד בר ניצול ? ולמה כונן נוסף נעלם אם למעשה הייתה בעיה רק בכונן אחד? למ…
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
http://img9.imageshack.us/img9/6929/ddddlj.jpg מקודם הוא היה על 70 גם.. מה עושים בקיצור?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
בחיבור הספק לחשמל (מבלי ללחוץ על כפתור ההדלקה), המאווררים מתחילים לעבוד עצמאית, יש צפצוף קצר מהלוח ואז הספק מתנתק (כבה) הLED בלוח נשאר דולק, ואין תגובה חשמלית לכפתור ההדלקה. ניתקתי את הHD כונן אופטי וכל הרכיבים פרט למאוורר של המעבד, לא עזר. חיברתי ספק אחר, לא עזר. הוצאתי גם את הזכרון, לא עזר. האם נדפק הלוח? אולי מפסק ההדלקה דפוק? מחשב P4 לוח אסוס P4SP-MX
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה , האם יכול להיות שהמשחק ספיידרמן החדש לא יכול לרוץ חלק בקונפיגורציה כמעט הכי גבוה? המחשב שלי : Core 2 duo 6600 Gigabyte ga-965p DQ6 2*1024 OCZ Asus Gforce 7900gt 256 Antec P180 HD WD160 ב3d mark 06 קיבלתי תוצאה 4885
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
צורב DVD שלי Nec ND-3550A התחיל פתאום ללא שום התרעה מוקדמת לקרוא CD, ומDVD הוא מתעלם. למרות שכשאני מכניס DVD זה משנה את האייקון של הכונן, רושם CD DRIVE, אבל מראה שזה ריק... ניסיתי עם דיסקים צרובים ולא צרובים, וDVD לא עובד. פעם עבד, מה קרה? נ.ב. הרצתי חיפוש וראיתי שהנושא חרוש מכל הכיוונים, אבל עדיין לא מצאתי פתרון לבעיה שלי...
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
קודם כל יש לי ויסטה על המחשב.. והמחשב נקנה לפני חודש וחצי בערך.. אני אתאר את המצב לפני שלושה ימים (כשיצאתי מהבית לחופשה וכיביתי את המחשב), ואת המצב כשחזרתי מהחופשה.. לפני החופשה: המצב: במנוחה לגמרי (בלי תוכנות לא מחויבות על המחשב) הטמפ': מעבד-50 לוח-50 כ"מ-50 שימוש בזכרון : 30% שימוש במעבד: 0% כשחזרתי מהחופשה והדלקתי את המחשב שוב: המצב: במנוחה לגמרי (בלי תוכנות לא מחויבות על המחשב) הטמפ': מעבד-60 לוח-55 כ"מ-50 שימוש בזכרון: בערך 50% שימוש במעבד: גם 50% (וזה הכי מוזר לי כי זה לא הגיוני שהמחשב במנוחה. וגם זה 50 יציב שזה עוד יותר לא הגיוני) ד"א, המפרט שלי: e6600 intel dg365wh- westchester evga 8800 320mb 2gb 667 מה יכולה להיות בעיה? תודה מראש mz155
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח שמחובר לsata port 0. אני מרכיב כונן SATA נוסף שגם עליו אני מתקין מערכת הפעלה. האם יש חשיבות לאיזה PORT מתוך השלושה הנותרים אני מתחבר?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של ASUS A8N SLI DELUXE יש לי 2GB ראם ניסתי להוסיף היום עוד 512 MB אבל הלוח אם שלי לא מזהה שהוספתי עוד 512 MB ומופיע לי רק 2 GB. למי שיש פתרון אשמח לדעת אותו.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון:half life 2 counter strike source המסך שלי ניסגר אחרי כ-30 דקות של משחק וכתוב לי:''power saving mode'' ענו לי כבר על השאלה... אבל אשמח לקבל פירוט מצאתי את ההגדרות אבל אני לא מוצא שום טיימר... סוג מסך:LG Flatron L1953TR בתודה מראש yosda-boy
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
המחשב שלי חזר מתיקון, החליפו לו לוח אם ועכשיו שאני מחבר את ה USB לא קופצת לי הודעה ש"זוהתה חומרה חדשה" אבל אני רואה שיש אור במה שחיברתי לUSB יש לי XP ד"א מישהו יודע איך להתגבר על הבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אנשים, אני חייב ייעוץ! הרכבתי אתמול את המחשב שלי לתוך מארז חדש, עם אותו ספק אותם כוננים והכל, ומשהו מוזר קורה. ברגע שמכניסים אותו לחשמל, הLED של המארז נדלק ולא נכבה, שמנסים להדליק אותו, המאווררים מתחילים להסתובב לשנייה בערך, ואז הכל נכבה. איפה יכולה להיות הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שמעתי כמה פעמים על עניין המגנט ברמקול של מערכת שעשוי לפגוע בתצוגה או בקונן קשיח יש אמת בזה? כי המקום שאני עובד עם הלפטופ ממש צמוד לרמקול עד עכשיו לא נתקלתי בשום דבר חריג אם אם מדובר בנזק מצטבר.... בכל מקרה האם זה ודאי? יש דרך לבדוק משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום חברים, פירמטתי את המחשב שלי ואני עדין סובל מהתופעה שהוא עושה ריסט לעצמו אפילו אחרי שהורדתי את הוי שיעשה ריסט. מה עושים? תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח את המשחק. האנטי וירוס מודיע לי שיש לי איזה וירוס בתיקיה של המשחק (המשחק עשה לאחרונה UPDTAE) ואני לא מצליח לפתוח אותו גם אם אני מוחק את הקובץ וגם אם אני עושה לו LEAVE.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בדקתי וירוסים ב SAFE MODE ולא נמצא, הרצתי SPYBOT ולא מצא בעיה. ראיתי שנרשם בכלי מערכת, שגיאה ממקור service control manager 'the npkcrypt service failed' שחזרתי מ"ה ולא נפתרה הבעיה. איך ניתן לתקן ?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-