תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
זה התחיל אתמול... הדיסק קשיח נכבה.... הוא לאחר שניה.. ואז נתקע המחשב... והמחשב עשה ריסט... אחר כך הדלקתי את המחשב. בדקתי את הטמפ'... הדיסק קיח היה על 37 וזה לאחר מנוחה של כמה דקות, בדרך כלל הוא על 28-33... הוח אם היה על 43... המעבד היה על 55-58.... המחשב לא היה במאמץ אז אין לי מושג איך הם הגיעו לטמפ' כזאת.... עשיתי ריסט.. המסך לא נדלך.. עשיתי עוד פעם ואז הוא נדלק... אבל החיישנים בלוח אם ובמעבד לא טובים.. אני מסתכל בסנדרה אין את החלק של הטמפ'.... אי עוש ריסט וגם אין... לפעמים יש ולפעמים אין.... אז ככה שאני לא יודע מה המצב עכשיו.. המחשב היה מכובה כל הלילה....
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם !! קניתי בחו"ל עכבר Microsoft IntelliPoin BlueTooth יש לי בעיה להתקין את תוכנת ה- Intlipoint של העכבר, אני מקבל את הודעת שגיעה שמערכת ההפעלה שלי (מערכת אנגלית עם תמיכה בעברית) לא מתאימה לדיסק ההתקנה. על הדיסק כתוב שהוא לריבוי שפות מישהו נתקל בתופעה ???? (מצורפת הודעת השגיה) תודה משה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא 2.6@3.2 MUSHKIN 512 PC3200 IC7 ABIT R9800P CAT 4.3 התקלה לא נובעת בגלל OC, בדוק. אחרי שתיקנתי תמחשב והכנסתי אליו את הריידון 9800PRO המשובח של חברת ELSA התחלתי להתעסק עם הדרייברים ולהריץ תוכנות בנצ'מארק למינן. שהגעתי לקטגורית הSMARTGART שמתי לב שכתוב ש"כתיבה מהירה", מנותקת, ולא פעילה. לחצתי על "בדוק מחדש" וזה הראה לי שפונקצית כיתבה מהירה מחוברת וביקש ממני להפעיל את המחשב מחדש כדי שהשיניים יתקבלו והכתיבה המהירה תופעל. הווינדווס על מחדש ושוב בקטגורית הSMARTGART כתוב שהפונקציה מנותקת ולא פעילה. חזרתי על פעולת ההפעלה,ושוב, לא עובד. חבר'ה! מה אני עושה?! זה חשוב, אני רוצה לסחוט עוד קצת MARKS!
-
טוב, המחשב שלי הפסיק לעבוד באמצע, ולא נדלק יותר. חשבתי בהתחלה שזה הספק, כי מתי שהדלקתי אותו המאורר עשה חצי סיבוב ואז הפסיק. אבל זה לא היה הספק. זה יכול להיות עוד משהו חוץ מלוח האם?
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה במחשב עם ההארד דיסק שהמחשב לא מזהה והמחשב בכלל לא עולה עכשיו כשגם ניסיונות להתקנה מחדש לא צולחים. משהו מכיר חנות או אדם המומחה בתיקון מחשבים באיזור צפון ת"א? תודה עידו 052-8277556
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום! אחרי בניית חלון למחשב(והוצאת כל הרכיבים ממנו) הכול הוחזר למקום ולהפתעתי העכבר פשוט לא מגיב הוא מקבל מתח אבל לא מגיב ניסיתי עם עוד עכבר אבל גם הוא לא עובד האם למישהו יש רעיון מה לעשות? או שאני צריך לקנות עכבר USB? שזהו המפלט האחרון
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש בהתחלה הכל היה סבבה עד ששמתי לב שבמשחקים מסוימים HALO למשל יש לי בעיות גרפיות חמורות מאוד מכתמים מוזרים כאילו אני מנסה להריץ את זה על TNT2 לFPS נמוך מאוד זה מעצבן אותי כי ביזבזתי 3000 שקל על מחשב חדש למשחקים וזה קורה לי לא מספיק החיים שלי בזבל עכשיו זה :< השתמשתי בAIDA 32 כדי לאסוף פרטים על המפרט שלי בתקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה. זה נע מכתמים מוזרים על קירות ומודלים,מודלים מרוחים וקירטועים רצחניים אז בבקשה תקדישו לי מזמנכם כדי לעזור בתקווה שאני אוכל לשחק כמו בן אדם נורמלי. תודה מראש שלכם :> אמיר. CPU Type Intel Pentium 4HT 2600 MHz (3.25 x 800) CPU Alias Northwood Hyper Threading CPU Stepping D1 Original Clock 2600 MHz L1 …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני סובל מרחש מעצבן מאוד שבא ממארז המחשב. ניסיתי לבודד את מקור הרעש אבל לא הצלחתי, כי כשתמקרבים למחשב, רעש המאווררים של המעבד, ספק הכוח וכרטיס המסך לא מאפשרים לוודא מהיכן בדיוק בא הרחש (מן צפצוף כזה מעצבן). כל שלושת מאווררי המארז כובו (ולכן הם לא אשמים ברעש). גם ניתקתי את הרמקולים ואין לי ספיקר פנימי במארז - כך שזה לא הם. אבל מה... שמתי לב שהרחש הוא רק כאשר המחשב ברזולוציה של 1024x768! בכל רזולוציה אחרת הרחש אינו קיים (למשל 800x600 או 1152x684 או 1280x1024 וכו') (מה שמחשיד אוטומטית את כרטיס המסך - Abit Siluro Ti4200 x8). האם זה בטוח כרטיס המסך, כי אני כלל לא בטוח שממנו בוקע הרחש? בהמון תודה מראש ובתקווה שהרחש לא ישגע אותי באופן טוטאלי לפני שאספיק לקבל תשו…
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה משמעות ההודעה הנ"ל? WIN98 פנטיום 2 Verifying DMA Pool data "הקש מקש כלשהו.." והמחשב מאתחל בכל פעם מחדש כמו לופ אינסופי. ממה נובעת ההודעה הנ"ל ואיך ניתן לפתור אותה? אגב, קראתי איפשהו שאחת הסיבות האפשריות הוא תוכנת אנטי וירוס כמו נורטון שאם היא לא מתעדכנת יכול לגרום לתופעה הנ"ל, וממש במקרה יש במחשב הזה נורטון לא מעודכן מיום התקנתו מתישהו ב-2003. אבקש התייחסות גם לאפשרות הזאת ומה הוא הפתרון. אגב2, פירמוט לא בא בחשבון בשלב זה!
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
התקנתי את XP PRO ואני צריך דרייבר לכרטיס הקול הבא sis 7012 audio device זה מה שהשגתי לפי AIDA32 ולפי התוכנה driverguidetoolkit הדברים הבאים נמצאים במחשב שלי: 1.unimodem half duplex audio device service: modemcsa version:5.1.2535.0 2. legacy audio drivers service: audstub 3.microsoft kernel system audio device הבעיה היא כזאת שהורדתי הרבה גרסאות של ה-SIS 7012 וזה נותן לי את אותה שגיאה: http://tennis.bravehost.com/sisSoundCardInstallationError.jpg משהו יודע מה זה אומר? האם יש דרך טובה יותר לוודא שזהו סוג כרטיס הקול שלי? ומהם התקני הקול האלה של MICROSOFT ואיך זה מתקשר? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר אולי איזה שנה, כשאני מוריד באמיול או סתם כשאני משחק במחשב או שומע מוסיקה או אפילו גולש באינטרנט, מידי פעם המחשב שלי ניתקע! ניתקע זה אומר שהנורה של המסך הופכת לכתומה מצהובה, האינטרנט מתנתק, ואם אני שומע מוסיקה באותו זמן שהמחשב קופא אז המוסיקה פשוט חוזרת על אותו ביט של חצי שניה עוד ועוד ואי אפשר לצאת מזה חוץ מלעשות ריסט ידני :-[ ואני לא באובר קלוק או משהו כזה... מפרט מחשב: לוח אם abit is7-e כרטיס קול creative audigy מעבד של אינטל 2.0 ג'יגה הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 80 ג'יגה 8 מגה באפר 7200 עוד משהו? תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה מאוד, כשאני מדליק את המחשב הכל הולך כרגיל אבל לא רואים כלום על המסך, הכפתור פשוט ממשיך להבהב, זו לא בעיה במסך)אני עובד עליו עכשיו על מחשב אחר ( . גם כשאני מפעיל את המחשב, נורת הLAN על המודם ADSL שלי מתחילה לפעול. יש לי שתי יציאות בכרטיס מסך ושניהן לא עובדות וניסיתי עם שתי מוניטורים שונים. הלוח אם שלי זה EPOX 8RGA+ והכרטיס מסך זה הGF4 המובנה בו. יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
בשבוע האחרון המחשב שלי נכבה כל כמה דקות - ונדלק מחדש. אני לא מצליח לאתר את הבעיה: הרצתי אנטי וירוס )פנדה מעודכן מלפני שבועיים( והכל בסדר. עשיתי סקן דיסק ותיקנתי תקלות. המחשב לא מתחמם יתר על המידה - בדקתי. שני הדברים יוצאי הדופן שעשיתי השבוע היו לשדרג את המוזילה פיירפוקס שלי ולהוריד פלאש פלייר שיתאים לו. מפרט המחשב שלי מופיע בפרופיל, מערכת ההפעלה - עדיין חלונות 98 SE. תודה מראש לכל העוזרים. אגב, ראיתי כבר הודעות קודמות כגון זו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=72583.10 וכגון זו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=55821.0 אבל לא מצאתי שם תשובות. * עריכה: נורא מוזר. הכנסתי לפני שנתיים את המפרט ללינק "מפרט המחשב", אבל אני רואה שהורידו את האופצי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי את הצורב ועדיין הבעיה חוזרת והבאפר יורד למי שלא זוכר עשיתי צריבה מהארדיסק ומהdvd בשתיהם הבאפר יורד והנרו אומר שאפשר לצרוב רק על 24 כי מהירות המקור נמוכה מהמהירות שנבחרה ושבדקתי את הארדיסק הגעתי ל 50 מגה בשניה אז מה עושים????
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
כרגע יש לי 80 גגה אך אני אמור להוסיף עוד הארדיסק של 30 גגה הבאתי אותו בלי חוטים ..... רק הארדיסק עצמו הוא עובד והוא טוב הבעיה היא אך להוסיף אותו לאין מחברים ומה עושים תודה ומגדרים תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אוקיי , אתמול , חזרתי מהעיר , וראיתי שהמחשב שלי תקוע , טוב, אמרתי נעשה ריסט , עשיתי ריסט , ובום! , הוא נתקע בבוטסקרין , ניסיתי כמעט הכל , להוציא כרטיס מסך\להחליף , לבדוק את הכרטיס במחשב אחר , בדקתי את ההארדיסק, החלפתי זיכרונות , אפילו החלפתי את החיבורי IDE על הלוח , שום דבר לא עזר , הוינדוס לא עולה(לעומת זאת שאני מחבר את ההארדיסק שלי אצל אח שלי שיש לו אותו לוח , הוינדוס עולה ועובד נפלא...) , בקיצור , מה שנשאר זה לבדוק את הלוח ואת המעבד... , יש הצעות? עוד דבר שניסיתי הוא להתקין את הוינדוס מחדש , אז הכנסתי דיסק עם בוט , ושהוא גומר להעתיק קבצים ורושם "setup is starting windows" בהתקנה הראשונה שבוחרים באיזה מחיצה להתקין ואיזה מחיצה לפרמט והכל , גם שם הוא נתקע , זה אומר שגם פו…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר שאני משחק במשחקים יחסית ישנים וגם בישנים יותר, המשחק נתקע, ברגע שיוצאים מהמשחק, או סתם באמצע המשחק. משחקים שניסיתי ועדין תקע לי הם:NFS 5,Medal of Honor Allied Assault,Ground Control II, ולפעמים גם Vice city. המפרט שלי: XP2500 בלי שום OC NF7-SL (הכרטיס קול המובנה כנראה נשרף, לפני חודש) OCz 512 MB PC3200 REV2.0 Albatron GF 4TI 4200 X8 וכרטיס קול מאפן של קריטיב SB 4.1 יש לי Win XP SP1, עם כל הדריברים המעודכנים, מחקתי את הדריברים של הכרטיס המובנה, ומבחינת סאונד אין שום בעיה אז אני לא ממאמין שהבעיה בכרטיס המובנה. למישהו יש אולי מושג מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום !!!!! אני שדרגתי את ה- windows update שלי לגרסה 5 שהיא של ה- windows service pack 2 אני חושב שזאת גרסת בטא שדרגתי את זה מתוך סקרנות דרך קישור שנמצא בכתבה של האתר הזה( http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v5consumer/thanks.aspx?ln=en-us&thankspage=6 ) הוא אומר שהוא לא יכול לתת לי רשימת עדכונים כי הקוד פיראטי ויש לי גרסת windows xp pro service pack 1 פיראטי השאלה שלי היא איך אני יכול להחזיר לגרסת windows update 4 בבקשה עזרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולצפות בתמונה המצורפת! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום !!!!! אני שדרגתי את ה- windows update שלי לגרסה 5 שהיא של ה- windows service pack 2 אני חושב שזאת גרסת בטא שדרגתי את זה מתוך סקרנות דרך קישור שנמצא בכתבה של האתר הזה( http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v5consumer/thanks.aspx?ln=en-us&thankspage=6 ) הוא אומר שהוא לא יכול לתת לי רשימת עדכונים כי הקוד פיראטי ויש לי גרסת windows xp pro service pack 1 השאלה שלי היא איך אני יכול להחזיר לגרסת windows update 4 בבקשה עזרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולצפות בתמונה המצורפת!
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו, באופן לא עקבי, לאחר ביצוע Restart למחשב ניתן לראות את הביוס עולה סופר זיכרון ומוצא כוננים, אך בעת שהוא מחפש את הדיסק הקשיח (לטעון את מערכת ההפעלה) הוא נתקע, הנורה שמודיע על קריאה/כתיבה מהדיסק נשארת אדומה. כפי שנאמר קורה בערך אחת ל 4 הפעלות. אם למישהו יש רעיון אודה, המחשב חדש. 2.4 prescot (אני יודע הוא מתחמם) Asus P4P800SE 2x256 Spectek DDR 400 WD ATA133 8meg Buffer Gainward fx 5200 CDRWx52x...Samsung CDROM 1.44 שמתי לב שהפוסט לא במקום הנכון, צריך להיות בתקלות (אני מניח) אז אם אחד המנהלים יוכל להעביר אותו, תודה. סליחה על הטירחה. תודה
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי חיבור אוזניות/מיקרופון בפאנל הקדמי של המארז (איפה שנימצא החיבור יו אס בי) ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותם לכרטיס קול שלי במקום ללוח אם (כי אין לי חיבור כזה בלוח) יש לי כרטיס קול אוודיג'י הראשון וכן אני יודע שמגיע לי פאנל עם האוודיג'י שכבר הדברים האלה נמצאים בו, אבל חבל שההתקן הזה בפאנל הקדמי לא יעבוד... יש למישהו מושג? או אולי בערך או שנידמה לכם שאפשר לשלב את זה איכשהו עם הכרטיס קול?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכם יש לי בעיה הרמקולים של המחשב מתחממים לי ונשרפים לי.... החלפתי 3 זוגות של רמקולים ,ונשרפו שלושתם ניסיתי: להחליף שקע (הרמקולים הקטנים שמקבלים אם המחשב) מה יכולה להיות הבעיה ?? האם יש אחריות בד"כ על דבר כזה במצב כזה?? נ-ב יש לי את המחשב כחצי שנה P4 2.4
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום אנשים חביבים. קיבלתי היום את גוף הקירור שהזמנתי (ALX 800) ולאחר ההתקנה ה BIOS לא מבצע את ה POST. במקום זאת אני מקבל סדרה קבועה של צפצופים ארוכים מה BIOS . לוח האם בו אני משתמש הינו GIGABYTE 7N400 PRO2 שמצויד ב BIOS של PHOENIX . כאשר הסרתי את המעבד מהלוח אין כל צפצופים (כל החלקים מחוברים מלבד המעבד) וכאשר שום חלק לא מחובר מלבד המעבד אני מקבל את הצפצופים הנ"ל. האם רחמנא ליצלן ה AMD החביב שלי נפטר? ניסיתי לאפס את ה BIOS אך גם פעולה זו לא שינתה דבר... האם ישנה עוד תקווה? אם לא הלוויה תצא ....... בתודה מראש COBRADRAGON נ.ב אין על המעבד שום סימן לנזק פיזי... הוא נראה כמו ביום שבו הוא נולד...
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה וכן להביא לי לינק אייסיקיו 167806010 לירן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-