עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mbs,

היי, לפני כמה ימים התחילה בעייה מוזרה במחשב - הוא פשוט נתקע תו"כ עבודה לא מאומצת - סתם גלישה באינטרנט מספיקה. פתאום אני שומע מין קליק מהמארז, הדיסק הקשיח מתחיל לעבוד רצוף, הסמן משתנה לשעון חול ואחרי כמה זמן העכבר וכל המחשב מפסיקים להגיב והדיסק הקשיח ממשיך (כאילו) לעבוד. לפעמים גם יש restart. המפרט: AMD ATHLON XP 2500 ABIT NF7 RADEON 9800 450W ספק כח 512MB זכרון WD 200GB 7200RPM 8MB XP PROFESSIONAL SP2 norton internet security 2004 מעודכן לא נראה לי שזו בעיית התחממות כי אני מנטר את הטמפרטורה כל הזמן. לפני כמה זמן פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר שעל הNFORCE לא עובד, נתתי לו דחיפה קלה והוא התחיל לעבוד. יכול להיות שהוא הפסיק שוב לעבוד מתישהו ומשהו שם נדפק? האם כדאי לנסות להתק…

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם .. יש לי כאן מחשב כרגע,הוא נדלק יש אורות מקדימה (הלדים - LED) גם אדום וגם ירוק) החלפתי כרטיסי מסך ומסכים (2 כרטיסים ו 2 מסכים) ועדיין לא עובד,אני חושב בעיה של הארד דיסק,אבל לא בטוח ב 100 % .. תודה מראש

3. Started by puuma1,

המחשב שלי עושה ריסטרט ואני לא מבין מה הבעיה.. יש לי קובץ דאמפ אם מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by CashMAn,

טוב המחשב נדפק הוא ממשיך לעשות RESTART לא יודע מה יש לו תעזרו לי דחוףף!!

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  5. שלום רב, לאחרונה נתקלתי בתופעה מאוד מרגיזה. כאשר אני מעביר קבצים בין המחשבים המחוברים לרשת הביתית אני מקבל את המסך הכחול הבא או לחילופין המחשב פשוט קופא ונתקע. אני חייב לציין שעד עכשיו התופעה קרתה רק במהלך העברת קבצים ברשת אך אני עדיין לא בטוח שזה מצביע על מקור הבעיה. אשמח לשמוע את עצתכם בנושא, תודה. עידכון: במסך הכחול מצויין כי הקובץ TCPIP.SYS הינו הגורם לתקלה. מה שמחזק את החשדות שלי כי מדובר בתקלה שנגמרת בעת שימוש בשיתוף קבצים ברשת הביתית. האם מישהו יודע כיצד ניתן לתקן את הבעיה בקובץ TCPIP.SYS? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by maccabeast,

כאשר אני מפעיל את המחשב, המסך מציג את התמונה בטשטוש וקפיצה של כל הצבעים, בריצוד וכו' .יש לציין שאין שום בעיה עם המסך, כי החלפתי מסך, וגם בישן הייתה אותה בעיה. רק לאחר שהוינדוס עלה, ולאחר כמה ריסטרטים טובים המחשב מואיל בטובו להציג כמו שצריך. חשבתי שזו בעיה בכרטיס המסך, אני צודק? מה עוד שלאחרונה הוספתי זכרון למחשב ,ובאותה הזדמנות הוצאתי והכנסתי את הכרטיסים וניקיתי. יתכן שהכרטיס לא יושב טוב?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by most,

היי, התקנתי לוח ASROCK 939 DUAL וכל עובד מלבד דבר אחד: מנורת ה POWER ON (ירוקה) הבעיה כזו: הפלג שבא מהמארז הוא בעל 3 פינים כאשר שני החוטים מחוברים לשני הפינים הקיצוניים (האמצעי חופשי - ללא חוט). אבל בלוח יש רק שני פינים והם צמודים (בלוח הקודם לא הייתה בעיה) כך שנוצר מצב שאני צריך לחבר פלג של 3 פינים ל2 פינים. יש פתרון לזה?? מישהו נתקל?? נ.ב: בתכלס מקסימום המנורה לא תעבוד (כמו עכשיו) אבל............למען הסדר הטוב. תודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך, ובשבוע האחרון כל איזה יומיים בערך הוא עושה לעצמו ריסטרט, המחשב נקנה בחנות ועבר שם בדיקה לפני שהגיע אלי, פתחתי את המארז וכל המאווררים עובדים, מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by elad_jacoby,

אני מגיע הביתה עכשיו ופתאום כל המועדפים נמחקו (בלי שום סיבה שנראתה לעין), יש אפשרות לשחזר?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. שלום כולם. יש לי בעייה מאוד מוזרה במחשב, שהחריפה בזמן האחרון (אולי בגלל החום): כל פעם שאני משחק במשחק שהוא טיפה כבד (לא יודע עם זה כבד לכ.מ או לזיכרון) מתחילים להיות לי ארטיפקטים על המסך, ובויסטה המסך נעשה נחור ואחרי כמה שניות זה אומר לי שהתקן התצוגה הפסיק לעבוד ותוקן, וב-XP המסך פשוט נעשה שחור. לפעמים הבעיה יותר חמורה: למשל במשחק BF2 על XP פתאום המסך נעשה שחור, המחשב נכבה ועושה ריסט, ואז הוא לא מתחיל לעבוד ומשמיע בערך 5 צפצופים, ואחריהם עוד איזה 3 והמחשב מת עד שאני מנתק אותו מהחשמל ומחזיר אותו. הארטיפקטים קורים לי גם לפעמים בעלייה של המחשב. אבל בד"כ שסתם שהייה בווינדוס או משחק פשוט יחסית כמו CS, המחשב עובד בסדר. הרצתי בדיקת זיכרון איזה שעה עם MEMTEST 86 פלוס ולא היו בעיו…

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  11. כאשר המחשב מריץ מספר דברים ביחד פתאום הוא נתקע עולה מסך כחול והוא עושה ריסטרט ושעה לוקח לו לעלות אחר כך. המחשב פחות משנה...

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  12. איך אני בכל זאת עוקף את הבעיה? האידיוט שמכר לי את המחשב שם בזמנו סיסמה והוא שכח אותה האם ניתוק הבטריה בלוח האם של המחשב הנייד תאפס את הסיסמה? אני אודה לכל המבינים שיתנו לי תשובה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by tnt studios,

אוקיי אז אני שואל: מה יקרה אם אני יכניס CD של PS2 למחשב שלי? המחשב יקרא אותו? יהרוס/ישרוף אותו בכל דרך אפשרית? הוא אחר-כך יפעל עוד הפעם בPS2? (הערה: יש לי כונן צורב DVD אם זה משנה) מה יקרה אם אני יכניס CD של מחשב לPS2? הPS2 בטח שלא יקרא... אבל האם הוא יהרוס אותו בכל דרך אפשרית? אחר-כך הוא יפעל עוד הפעם על המחשב? (כן כן אני מדבר על דיסק משחק, לא מידע... למרות שדיסק משחק זה סוג של דיסק מידע...) ???

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by Croopy,

אוקיי אז ככה בשבוע האחרון נתקלתי בבעיה.. בזמן שימוש מינימלי במשב (גלישה באינרטנט, אייסיקיו וכול') אני נתקל ברגעים בטמפרטורת המעבד קופצת פתאום מ39-40 מעלות ל50-53 ללא הפעלת משהו אשר אמור להכביד על המחשב אחרי ניקיון אבק יסודי הבעיה ממשיכה להופיע מה עוד זה יכול להיות? נ.ב בדיקת הטמפ' נעשתה ע"י Sensors View

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by yair.,

קניתי דיסק SAMSUNG 160JJ, אמור להיות 160GB. בפועל מראה על 130 בלבד. יש מצב שזה דריוורים אן משהוא דומה?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by PCguy,

היציאה של ה USB שלי עושה לי בעיות שאני מחבר מצלמה היא מזהה אותה אבל נותנת לי מסך שחור ולא מראה תמונה רק 1 ל 20 פעם היא מראה תמונה-------וכן עידכנתי את הדרייבר של המצלמה ושל היו אס בי דרך אגב המצלמה עובדת מצויין במחשב הביתי ואילו באותו חריץ יו אס בי העכבר פועל ללא בעיות אז..... תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by Silver Dragon,

WIN XP PRO - ENG מיקרופון חדש לגמרי, מחובר היטב ליציאה הורודה. עוצמת מיקרופון על מקסימום והוא בכל זאת לא פועל... למישהו יש פתרון? תודה..

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by Azmodan,

כשאני מדליק את המחשב, במסך הראשון בו יש את הריצה של הזיכרון והמחשב בודק איזה כונן קשור לאיזה כבל (המסך בו לוחצים על Del ומגיעים לביוס) אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Secondery IDE Channel no 80 connector cable installed החלפתי את שתי כבלי הIDE (גם הראשי וגם המשני) ועדיין אותו דבר האם יש למישהו מושג במה מדובר?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by Ram-,

שלום הסיפור המלא : דודתי ביקשה ממני להחליף לה את הסי די רום , דבר שעשיתי עשרות פעמים , החלפתי לה אותו ללא שום בעיה ותקלות והמחשב לה יפה . לאחר מכן היא ביקשה שאני יתקין לה משחקים של ילדים קטנים (הדיסקים שמקבלים במקדונלדס למשל ) . הכל הלך חלק עד שראיתי שמעולם לא עשו לה עידכון לווידואוס , עשיתי לה עידכון ולאחר שהתקנתי לה DirectX9.c המחשב פשוט נכבה , ניתן לציין שהא לא יציב מאז . אמרתי לעצמי אולי זה בגלל שזה מחשב חדש ווינדאוס XP חלש מידי בשבילו , החלטתי להתקין ווידואוס 98 אבל הוא נכבה גם כשאני מנסה לפרמט :\ . בקיצור : משום מה לאחר שכמה זמן המחשב עמד ולא עשה כלום , ברגע שניסיתי להתקין לו כמה תוכנות הוא התחיל לקרוס ללא סיבה , חיבורי החשמל מחוברים , הטמפרטורה של המעבד נמוכה והכל…

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by roadrunner,

הרכבתי מחשב לאחי מחלקים ישנים שהיו לי ,המחשב נדלק אבל המסך בדר"כ לא מגיב (הוא נדלק פעמיים מתוך 100 פעמים שניסיתי ) המסך עובד מצויין עם המחשב שלי ,פירקתי את כל מה שהרכבתי והפעלתי אותו מחוץ למארז (לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך בלבד) עדיין לא מגיב, ניקיתי CMOS ,החלפתי ספק ,זיכרון וכרטיס מסך ואותו דבר.יש למישהו רעיון ? אני מתחיל להתייאש לוח אם ABIT KT7

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  21. לפני מספר חודשים המחשב התחיל לקרוס כל כמה זמן. שמתי לב שלפני כל קריסה מתחילים להשמע רעשים ברמקולים וה USB מפסיקים להגיב כל פעם שאני שומע רשרוש כזה ברמקול. הבנתי שהבעיה היא בלוח אם. חשבתי אולי הבעיה היא חום, כי הבעיה המחשב קורסה רק לאחר כמה זמן של עבודה. אבל החום הממוצע הוא 46-47 מעלות. החלטתי להוריד את מהירות המעבד ל 133 FSB למרות שהבנתי ש ה2500+ אמור לעבוד ב 166 FSB. הקירסות לא היו נפוצות ואז לאחר כמה ימים המחשב עוד פעם התחיל לקרוס. ניסתי להחזיר ל 166 FSB ואז בכלל כבר בשנייה הראושנה שהווינדוס עולה המחשב קורס. רק אם 100 FSB המחשב עובד כמו שצריך. אגב הכפולה היא של 11. אבל זה לא פתרון להשאיר את זה כך... אין לי מושג מה יכול להיות הבעיה... תודה לכל מי שיוכל לעזור. המפרט הכ…

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by Kitzony,

לפעמים אני פותח את המחשב האור הירוק למתה עובד והכל המחשב פשוט לא נדלק אחרי כמה ניסיונות הוא פתאום עובד הכל מחובר כמו שצריך גם בכבלים וגם מבפנים ניראה לי שיש לי בעיה במעבד הגיוני?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by Trouble,

אהלן, לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי. יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב...

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  24. נתקלתי בתופעה מאוד משונה עם הלוח... אם אני מבטל את כרטיס הרשת המובנה (Intel CSA) שבלוח, באמצעות הביוס, מאתחל, נכנס לביוס ומאפשר אותו מחדש ואז מאתחל, העסק נתקע בשלב ה P.O.S.T - כלומר, איננה מוצגת תמונה על המסך כלל - לא מגיע סיגנל. הפתרון הוא לאלץ את המערכת לכבות את עצמה באמצעות לחיצה בת 4 שניות על כפתור ההפעלה במארז ולהפעיל מחדש. אז יש פוסט והכל טוב ויפה, השאלה היא - למה זה קורה? אגב, ניסיתי כבר גירסאות ביוס שונות מ1012 עד האחרונה - 1016 ולא עוזר. ניסיתי לאפס את ה CMOS - לא עוזר. ניסיתי להוציא את הביוס ולהחזיר מחדש - לא עוזר. ניסיתי להוציא את הבטריה ולהכניס מחדש - כמה מפתיע, זה עדיין לא עוזר. אני מבקש מכם, משתמשי P4C נכבדים (רק P4C-E עם כרטיס הרשת המובנה של אינטל) - לגשת ל…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by a_nuke,

יש לי כונן דיוידי פה שלא ברור של איזה חברה הוא או משהו כזה.. כשאני מחבר אותו עם החשמל והכבל האפור ההוא אז המחשב פתאום לא מראה את הכונן דיסקים השני שלי שגם מחובר לכבל הזה הכונן דיוידי מג'ומפר בprimary מישהו יכול לעזור לי להתקין אותו?

דיונים חדשים בפורומים