עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. האם זה אפשרי.. שלא משנה מה אני יעשה במחשב.. סיבוב המאוורר יהיה קבוע.. כנ"ל לגבי צריכת החשמל.. האם זה אפשרי שכל הזמן המחשב יצרוך אותו החשמל.. בלי שום שינוי..? (בעזרת תוכנה או בביוס או משהו בסגנון..)

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  2. היי, יש לי 2 בעיות שנתקלתי בהן(ב2 מחשבים שונים): 1) המחשב זועק שאין מקום בכונן C, אך כאשר אני נכנס לכונן C, לוחץ על CTRL-A ולאחר מכן ימיני ומאפיינים הוא מראה רק 8 גיגה תפוס מתוך 20. הזיכרון הוירטואלי הוא רק 700MB בערך והFREE SPACE הוא 400MB. מה יכולה להיות הבעיה? 2) כאשר אני יוצר נקודת שחזור חדשה, ולאחר מכן ניגש לשחזור המערכת לנקודה קודמת בזמן, המחשב מודיע שלא קיימות נקודות שחזור. מה הבעיה? יש לציין שבמחשב מותקן NORTON AV, מעודכן, ובדיקת הווירוסים לא מעלה כלום.

3. Started by shlomifounis,

יש אפשרות לחזור לביוס שבא עם הלוח אם אחרי עידכון הביוס ?

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by davidez2,

היי שמתי לב שבזמן האחרון הנורית דל הדיסק הקשיח דולקת גם כשאין כמעט שום פעילות במחשב. יש אולי איזו תוכנה שתראה לי איזה תהליכים כותבים מה לדיסק?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. אז אני אסביר את עצמי: יש לי מחשב חדש והרצתי MEMTEST בעקבות בעיות שקורות שרשום שהן קשורות לזכרון. אז הרצתי את התכנה והיא גילתה שיש בעיה בכל אחד מהסטיקים (2X512) גם ששיניתי את הסלוטים שלהם... לקחתי את הסטיקים לחנות והם הריצו בדיקה בלילה ולא נתגלתה שום בעייה - אני עובד איתם אז הם אמרו לי להביא את המחשב אליהם - זו פרוצדורה מסובכת... למישהו יש רעיון האם אולי ההתקנה של הוינדוס יכולה להשפיע? זה הדבר שהכי נראה לי כי זה גרסא לא הכי "מותרת"... תודה.

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by m0ti,

המחשב שלי קורס... הטמפרטורה היא מעבד: 30 מעלות במנוחה לוח אם: 31 מעלולת במנוחה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by oz12,

בבקשה עזרה !! המחשב שלי פיתאום נתקע-קופא ! לא משנה באיזה מצב אני הוא נתקע סתם ככה בדקתי אנטי ויורס עם קספרסקי ונוד שום דבר לא מצא ובדקתי ספאים עם כול התוכנות האפשריות לא מצאתי שום דבר מה יכולה להיות הבעיה ? והאם יש עוד דרך לבדוק את הבעיה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by barakfire,

עזרה דחוף תקשיבו לחצתי בטעות על הלחצן של המחשב כף יד מאחור ומה שקרא שהכל נמחק התוכנה של הgps והתוכנה של ווינדוס בעיברית עכשיו הכל נמחק ואני לא יודע מה לעשות

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  9. Started by tront,

ברשותי מעבד +AMD ATHLON 3000 שעובד במהירות של 1.8Ghz וגיגה זיכרון של קינגסטון 400MHZ כרטיס מסך ATI 1800GTO המשחק עובד חלק אך הטעינה של המשחק ארוכה ובלתי נסבלת. מה אפשר לעשות בנידון?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by AviBsH,

בס"ד שלום לכולם =] לא מצאתי כותרת יותר מתאימה אז נא לסלוח .. יש לי בעייה קטנה ומעצבנת במחשב , אני עובד איתו ואז אני שומע קריסה מההארד דיסק (רעש כזה של קריסה , אני כמעט בטוח שזה מההארד דיסק). ואז המחשב נתקע , FREEZE כזה למשך דקותיים , ואני שומע כאילו ההארד דיסק (שוב אני מאמין שזה הארד דיסק) מתחיל להתסובב מחדש ולפעול , ואז המחשב חוזר לעצמו.. האם זה יכול להיות הארד דיסק? ואם כן מה עושים?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by ben060,

יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע למסך השחור של ה win xp home edition - המסך שבו המערכת עולה לפני המסך התכלת של העלאת המערכת ולאחר שהוא מריץ את עצמו מספר שניות הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב מגיע למסך הכחול ושוב מפעיל את עצמו מחדש וחוזר חלילה. מצב בטוח- לא עוזר גם אז הוא מפעיל את עצמו מחדש פרמוט- כשמגיע למסך הכחול שצריך להריץ את האחוזים הוא נתקע על 0 אחוז ולא זז - מגיב אבל לא מתקדם יכול להיות שזו בעית חומרה או שבעייה בביוס תודה

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  12. הכוונה היא שאני ב NVIEW ב DUAL VIEW, כשה TV הוא ה PRIMARY, ואז אני מחזיר את המסך מחשב להיות ,PRIMARY אז במקום לראות את שולחן העבודה אני רואה מסך שחור ואת הסמן של העכבר וזה נשאר ככה עד שאני עושה REBOOT. פתרונות? מה זה לא: 1: בעיה של דרייברים(עדכנתי וזה לא פתר) 2: חיזוק של כבלים(בדקתי) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by K_D,

המחשב שלי עבד בסדר כבר כמה זמן ועכשיו הוא התחיל להכבות כשהוא מגיע ל40+ מעלות(טמפ' של מעבד)....זה קורה כשאני משחק במשחקים בעיקר... המפרט שלי הוא: AMD 3200+ Venice ASUS A8N-VM LEADTEK 6800GS generic 1gb DDR 200G WD SWEEX 400W כמובן אני חושד בספק גנריק שלי,אז חשבתי להחליף אותו...אבל למה זה קורה רק ב40 מעלות,אם אני מקפיא את החדר שלי והמעבד נגיד לא עולה מעל 37 במאמץ הכי קשה אז המערכת לא נכבת...האם כשמעבד מתחמם אז ספק מתעמץ יותר? מה אתם חושבים?יש עוד גורמים שיכולים לעשות זאת?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by max74,

שלום לכולם היביאו לי מחשב עם כרטיס מסך, לא מצאו את ה דיסק ,רק את החוברת. ובתוכנה של evereset רושם כך NIVIDIA RIVA TNT2 MODEL64/MODEL64 PRO עכשיו הגירסה 21.83 אני לא מוצא באתר של ניבידיה, יש להם שם גירסה אחרת ,יתכן שהוחלפה לגירסה שונה? תודה למי שיכוון אותי

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by yakir1111,

חיפשתי את החוברת ולא מצאתי באתר של היצרן אז הנה הדגם: suttle hot 661v31 מי שימצא לי אנטי יודה לו מאוד יקיר

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  16. Started by matang,

בעיה של המחשב של חבר שלי הוא רוצה שאני יברר לו . רגע הפעלת המחשב אין ציפצוף רואים רק את הלוגו של אינטל של הלוח , ומיד אחרי זה מופיע הכתובית הזאת . זה ממש ממש ממש דחוף אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by Cool_DuDu,

שלום חברה, יש לי בעיה בכרטיס מסך ( MX 440 ) , הבעיה היא השמחשב נותן לי ריסטים בקצב זאת אומרת אני עובד על המחשב אפילו בWORD והוא נותן לי ריסטים אז יש לי שאלה ממה זה יכול להיות ? ואם יש דרך כלשהי לבדוק שזה מהכרטיס מסך? כי נמאס לי כבר לעשות משהו וזה נותן לי ריסט תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by myossi0,

יש לי ממעבד +3200 amd מסוג 939 כרטיס מסך 6600gt שי ג'יג'הבייט הספק שלי הוא 400 וואט מקסימאלים... אני עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד כאשר המעבד עלה מ2000 בסטוק ל2300 והכרטיס מסך מ1000 לזכרונות ל1100 ולליבה 550 הכרטיס עשה לי בעיות תצוגה אז הורדתי תאובר קלוק אבל עדין המערכת לא יציבה אבל אני לא רואה טמפרטורה גבוהה במעבד או בכרטיס מסך (34 במעבד ו44 בכרטיס מסך) אני לא יודע אם זו בעיה של ספק או של טפרטורה...בבקשה עזרו לי...תודה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by Big_Guy7,

היום החלפתי במחשב (לא שלי) סטיק אחד של 512MB בשני סטיקים של 256MB. לקח לי דיי הרבה זמן עד שהצלחתי להכניס אותם אבל בסוף הצלחתי... עכשיו הבעיה: מקש ימני על המחשב שלי: רשום שיש לי 256MB. בתוכנה אוורסט: רשום שיש לי 2 סטיקים של 256MB. מה נכון?!

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by kobi_af,

שלום יש לי בעיה של המסך הכחול כל כמה זמן נכבה לי המחשב ומציג תמסך הכחול הנה קבצי ה dump http://www.uploadhut.com/upload/320335.rar

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by liloli,

אהלן אנשים הייתי שמח עם מישהו יוכל לקשר אותי לכתבה העוסק בהרכבת מחשב מסגוג intel p4 LGA 775 . החומרה הנמצאת בהסג יד היא: מעבד: intel p4 3.0 2m 630 מאוור למעבד: big t לוח אם: asus p5nd2 nforce 4 sli זיכרון: ocz platinum pc4200 1G(512x2) DDR2 3-2-2-8 כרטיס מסך: ASUS EAX800XL/2DTV/256 X800 XL VIVO PCI-E כוננים קשיחים: WD 120G 7200 8M SATA2 שני כוננים כונן DVD צורב DVD ספק: TAGAN TG420-U1 מארז: SUNBEAM TRANSFORMER אשמח לקרוא בקשר החיבור של הלוח אם לספק החשמל ואם אפשר לחבר את כל המאוורים שיש במחשב לאן וכיצד? תודה.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by flowmeter,

שלום לכל חברי הפורום. לפני כמה ימים הוצאתי את ההרד דיסק ונתתי לחבר שלי אותו כדי שיעשה לי פורמט. בכל מקרה היום אני שם לב שכל פעם שהוא "חושב" אז הוא מתחיל לעשות רעשי חשיבה כאלה שפעם הוא לא היה עושה. ההרד דיסק הוא ווסטרן דיגיטל 40GB 7200RPM יכול להיות שלא הרכבתי טוב? יש לציין שהכל עובד פשוט הוא מרעיש פתאום.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by avidan28,

שלום לכולם .אני פונה לאוברקלוקרים בבקשת סיוע. יש לי לוח A7A 266 של חברת אסוס עם ביוס 1012 וגרסת לוח 1.03 ויש לי כמה מעבדים לשים עליו. אתלון XP 2200 אתלון 1200 ואתלון 1500 XP לפי האינטרנט הוא מזהה יפה את ה1500 וה 1200.אבל ל1500 דרוש לוח 1.10 מה שלי אין.אז אם ככה למה ה 2200 לא מזוהה.אני לפני שידרוג ביוס נוסף. (היה לי 1003 לפני זה). אשמח לקבל עצות ממי שכבר מכיר את התופעות האלה. הרבה תודה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  24. באופן מוזר המשחק נתקע (3 פעמים היום). פעמיים קיבלתי מסך כחול ואז זה עשה רסטרט, ופעם אחת זה לא הראה מסך כחול אלא אתחל מייד.. בדקתי את קובץ המינידאמפ והנה מה שזה אומר: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini103105-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol …

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  25. שבת שלום במחשב שתיקנתי הייתה בעיה בכרטיס הוא היה עושה ארטיפקטים חיברתי את שלי ועכשיו גם לי זה ככה בערך http://img77.imageshack.us/img77/8392/150015001488151315019fq.jpg לא יודע מה לעשות במשחקים אין בעיות.. תודה עריכה: הסתדרתי תודה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים