עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. טוב, אז הבעיה היא כזו: כל פעם שעולה המחשב (לפני שה- Windows עולה) אז הוא עושה לי הודעה שהוא מחפש שרת DHCP זה לוקח דקה, ובסוף הוא אומר שהוא לא מצא. יש לי 2 כרטיסי רשת במחשב אחד Onboard ושני לא מובנה, שניהם Realtek. אם אני מנתק את המודם כבלים מהחשמל, אז זה לא קורה. יש משהו לעשות בנידון? אוליי כיוון ב- Bios? יש לוח אם של Gigabyte.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by wolf_silver,

מי לא זוכר את המצלמת הרשת המעפנה הזאת שאתה הייתה מקבל עם אתה מתחבר לחברת אינטרנט אז זכרתי שאני קיבלתי אז אמרתי למה לא לחבר אותה לדבר עם חברים ודודים מחו"ל דרך המסנגר אז חברתי אותה למחשב והוינודס זיהה אותה אבל לא התקין אותה בגלל שאין לו מאיפה והדיסק שקיבלתי עם המצלמה אבד לי אז הורדתי את הדרייבר מהאתר של netvision (קיבלתי את המצלמה מהם )(וגם הורדתי את הדרייבר התיקון של הדרייבר הקודם שיהיה איתו בעיות במסנגר) ואז נכנסתי למסנגר להגדרות של המצלמה שם ואז הוא אומר לי שהמצלמה בכלל לא מחוברת או שתוכנית אחרת משתמשת בה או משהו כזה אבל הבעיה היא שהמצלמה כן מחוברת והמחשב אפילו זיהה אותה שהיא מחוברת והיא לא משתמשת בשום תוכנה אחרת בגלל שאין לה ממה !! הקיצר עם מישהו יכול לעזור זה מא…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  3. Started by 3gh,

כיביתי את המחשב והכנסתי את הWEBCAM לUSB אבל המחשב לא מזהה אותו , כאילו לא חיברתי משהו חדש למחשב , הלכתי גם ללוח בקרה---הוספרת חומרה וזה לא זיהה אותו , בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי.. אה וקודם התקנתי את הדרייברים ואז חיברתי את המצלמה לUSB

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by bgs,

לפני כמה שבועות החלטתי לעבור לעכבר אופטי קניתי עכבר שבמדבקה שיש עליו מאחורה כתוב: premium optical wheel mouse m/n: M-BT58 (העכבר הא כאמור מתוצרת logitech) שמתי לב שמדי פעם הוא פשוט "קופץ" לי למקום אחר במסך, ולא הצלחתי לעלות על שורש הבעיה. העכבר לא היה זול, ועלה לי 89 ש"ח (כן, אני יודע שישנם עכברים ב200 ואף יותר). מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה? אולי כי הפד שלי אדום?

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by anorex,

מה קורה מקווה שהכל טוב בכל אופן יש לי מחשב נייד...של קומפם למי שיודע זה המחשבים הניידים שמכרו בקוסמוס. לא אני קניתי אותו הוא של חבר שלי והוא הביא לי אותו, שהוא הביא לי אותו היה עליו אקס פי והכרטיס קול היהמותקן הייתי חייב לפרמט בגלל מצבו העגום והתקנתי 2000. עכשיו אין לי קול במחשב אני יודע שיש התקנים של SIS במחשב כמו לוח מודם וכל מני דברים נכנסתי לאתר שלהם והורדתי את הדרייברים של הכרטיס קול ולא עובד ניסיתי את מזלי בעוד כמה דרייברים ולא עובד....אי אפשר מחשב בלי קול אז בבקשה תעזרו. תודה.

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by FFFF,

קניתי מחשב חדש.. קיבלתי את המחשב לפני שעתים עכשיו התקנתי איזה דריבר שמשהו נתן לי לכרטיס מסך! ושאני יורד עם הגלדלת יש איזה גל התמונה יורדת מי למעלה למטה מה זה?? זה איזה בעיה בדריבר

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  7. אחרי אינספור טעויות מוזרות שהתקבלו בhome edition למשל בכל הפעלה LSA shell נתן שגיאה או שפתאום נעלמה תמונת התצוגה מההתחל או שהוא נתן לי שם משתמש וסיסמא בהתחלה לא יודע למה,או שהוא שינה את התפריט לכיבוי לאחד שדומה לזה של 2000,או שלמשל לפעמים הוא אמר לי שאני לא הadminstrator...ניסיתי למחוק ת'עידכונים כי רק מאז שהתקנתי אותם זה קרה אבל זה ל עזר...בכל מקרה אני מפרמט עכשיו ומתקין pro הבעייה שלי היא כזאת-זו לא גירסא"חוקית",אז אני מפחד להתקין עידכונים או לעשות activation.פעמים קודמות אחרי תקופה מסויימת(erro free though)המעבד נשאר כל הזמן על 100% יכול ליהיות שבגלל הactivation הזה מה לעשות? ומה אתם אומרים על הבעיות הנ"ל? תשובה בהקדם האפשרי,תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  8. Started by dabaz,

המחשב שלי נכבה סתם ככה לפעמים, מה שמוזר זה שהמנורות נשארות דלוקות, כמו הלוח-אם והמנורה על הזיכרון. עד עכשיו זה אף פעם לא קרה לי. אני לא עושה אוברקלוק, והמעלות שלי בסדר. יש לי ספק ג'נרי 480W sun shine. שאר המפרט: p4 2600 +vantec aeroflow 2*512 gail golden dragon 3200 maxtor 120GB 8M buffer SATA radeon 9800 pro 2*smartfan Lite on Dvd rom Lite on CD-RW אני לא יודע אם זה בגלל הספק כי לא היו לי בעיות עד עכשיו. יכול להיות שזה בגלל מתחים גבוהים\נמוכים מחברת החשמל? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  9. היי חבר'ה, 1. לפני 3 ימים קניתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד : 3GH זיכרון : 512*2 >> 1024GHZ במהירות 400 לוח אם MSI I865PE המחשב כל כמה זמן נכנס למצב של קיפאון מוחלט - רק איתחול מחדש פותר את הבעייה, למה זה קורה ומה עושים? 2. הרצתי AIDA על המחשב והוא אומר לי על הזיכרון הפנימי שקניתי את המידע הבא: Memory Speed PC3200 (200 MHz) אם קניתי 1024 במהירות של 400MHZ למה הוא מראה לי רק 200? אולי כל אחד 200 ואז זה יוצא 400 ביחד? (512*2) תודה מראש לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by menybo2,

קניתי מחשב חדש יש לי כרטיס מסך ati radeon 9200se יש לו יצאת TV רצית לדעת איך אפשר לראות טלווזיה במחשב??? אשמח לקבל תשובה בהקדם!

• 11 תגובות
    • 762 צפיות
  11. שלום לכולם. אני לא אתחיל את הסיפור, מכיוון שהוא סיפור ארוך מאוד, לכן אקצר כמה שאוכל. אז לפני איזה 3 שבועות..עשיתי ריסט, סתם מתוך רצון לנקות את המחשב. המחשב עלה, ואז התחילו כל הצרות. על ההתחלה שהוא עלה ונכנסתי למשתמש שלי (אני משתמש ב-XP פרו) נפתחה הודעה ארור(שגיאה) שאמרה שהמחשב לא מוצא קובץ משו עם setup שנמצא בתוך Documents and Settings ובתוך המשתמש שלי SuperGohan ובתוך זה ובתוך זה.. וכנראה משו חשוב של ה-Startup, שהמחשב עולה. באותו זמן נתקע לי המחשב ולא עלה! כאילו..אני ראיתי רק דסקטופ, אבל לא יכולתי לעשות כלום. עשיתי Ctrl+Alt+Del והופתעתי לגלות כי אין אף משתמש מחובר.. איך זה הגיוני?! אני התחברתי למשתמש שלי, הכנסתי בהתחלה סיסמא וזה נכנס לשולחן עבודה שלי. אבל ב-…

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by MacGyver,

כשאני מדליק את המחשב הוא מריץ מעט מספרים בממורי צ'ק(נראה לי...) ואשז הוא פשוט עוצר.... אבל ברגע שאני עושה ריסטארט הוא מסיים את הממורי צ'ק ועולה כרגיל.... HELP!!!! איתן

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  13. קניתי את הספק הבא: http://www.thermaltake.com/purepower/W003536.htm חשבתי שיהיו לי מתחים יציבים אבל.... הנה הנתונים: (מתוך תוכנת הניטור של הביוס) VCore מכוון בביוס ל 1.75: בפועל נע בין1.712 ל 1.728 ל 1.744 V AGP: יציב על 1.6 V5+ : 4.972 - 4.945 V12+ : 12.220 - 12.160 - 12.099 Vio : 3.312 - 3.328 VDimm מכוון בביוס על 2.7: בפועל 2.688 V5SB: 4.921 מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן? משהו לא קשורה נכון? מפרט: AMD AXP 2400+ EpoX 8K9AI KT400 512MB DDR 333 BFG OC 6800 GT Please help :'(

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  14. מכיוון שמדפסת סיכות משרדית ומחשב שאליו היא מחוברת נהיו בלתי ידידותיים בעליל (קשקושי הדפסה) ומכיוון שהוברר שהמדפסת והכבל תקינים, הופנה החשד ליציאת המדפסת של המחשב. נקנה כרטיס יציאת מדפסת (STLAB) ואולם מסיבה כלשהי המחשב מסרב כלל לעבוד כאשר הכרטיס תקוע בסלוט (נוסו 3 סלוטים פנויים). הכרטיס עצמו תקין ואין את הבעיה במחשב אחר. שאלתי בכמה מקומות כולל הטכנאי בחנות שקניתי בה את הכרטיס אבל אף אחד לא יודע מה מקור הבעיה. תוספת קטנה: מספר פעמים, אחרי שהמדפסת חוברה למחשב אחר והוחזרה למחשב הבעייתי היא עבדה טוב זמן מה אך חזרה לסורה די מהר. האם זה באמת אומר שהבעיה היא לאו דוקא ב-LPT? או שלא בהכרח? יצאתי די מבולבל מכל העסק :-( מקווה שכאן יוכלו לעזור בפתרון שכן המדפסת המושבתת נחוצה מאד. ב…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  15. יש לי בעיה בעייתית מאוד שזיהיתי אותו אתמול והיא נמשכת! אתמול שמתי לב במחשב שלי שהצלמית של הצורב נעלמה! נכנסתי ללוח הבקרה> מערכת> התקני חומרה ועשיתי רענון - וזה לא עזר. ביצעתי אתחול למחשב ושום דבר לא עזר. גם הדלת של הכונן לא נפתחה בכלל, כאילו לא מגיע לו חשמל בכלל. פתחתי את המארז חיזקתי כבלים (אם איזה כבל התרופף), הרכבתי הפעלתי והצורב חזר. עשיתי עדכון לתוכנה כלשהי, שאילץ אותי לאתחל את המחשב... ביצעתי אתחול וה-DVD נעלם (הצורב נשאר) וגם לא הגיב - המגש לא נפתח בלחיצה על הכפתור. ביצעתי עוד פעם אתחול - ה-DVD חזר והצורב לא פעל - וכעת ה-DVD הגיב מצוין ואילו הצורב... כלום כאילו אין לו חשמל. ביצעתי עוד פעם אתחול לפני ש-Windows עלה בדקתי האם אפשר לפתוח את המגש של הכוננים על ידי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. קניתי דיסק חדש של Hitachi 120GB 8MB buffer, זה דיסק ATA100, שאמור להתאים ל-BOARD שלי EPOX 8rda+, שאני מחבר את הדיסק החדש אני לא יכול לעשות BOOT מה-FLOPPY ולא מ-CD-ROM המחשב סתם נעצר ארחי שהוא קורא חצי שניה, לא מבין למה ?!?!?! אני כן מצליח לעלות את המחשב מה-DISK הישן. כשאני מנתק את הדיסק החדש הכל חוזר להיות סבבה. עשיתי עדכון BIOS וזה לא עזר. מה עוד !?!?!?!? דחוף !!!!!!!

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  17. Started by PT,

i went to the shower and when i came back the keyboard didn't work. it'a a microsoft wireless multimedia keyboard. i've tryed to replace the batteries and reconnect it with the button o the base no luck :'( help me! i have no alternative keyboad, only this virtual one

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  18. חברים :'( :'( :'( אחרי שהרכבתי את המחשב ה-LCD לא פעל וראיתי שאיזה חוט יצא מההלחמה. אז פירקתי את הפאנל הקדמי ובחכמתי שכחתי את המחשב מחובר לחשמל, אבל לא דולק. אחרי שפירקתי את ה-LCD, בטעות נלחץ הכפתור הפעלה ופתאום שמעתי קול מהמאוורר של המעבד וראיתי שהוא מסתובב לאט ובשניות קלטתי שההלחמות של ה-FANBUS נוגעות במארז והמחשב דולק!! כנראה שה-12 וולט מה-FANBUS העביר זרם לכל המארז.. יו אני לא מאמין איך כל זה קרה ועוד בטעות.. עכשיו אני מנסה להדליק תמחשב לא נדלק אבל הנורה של ה-RAM LED דולקת בלוח מתי שלוחצים על הכפתור של ההפעלה, עושה רושם שה-RAM מנסים לפעול. עשן יצא מה-FANBUS במהלך התקלה והפסיק, אז ניתקתי דבר ראשון את ה-FANBUS והשארתי רק את הלוח אם מחובר למתח, ללא כרטיס מסך וללא PCI, בני…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by LeftRight,

אין לי מושג מה זה הדבר הזה במנהל ההתקנים הוא מופיע כסימן שאלה והוא לא מוצא דרייבר לזה ??? אני לא יודע מה לעשות אני מתחרפן מזה אם מישהו יודע מה זה הדבר הזה..ויוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד וזה מה שרשום במיקום אם זה יעזור לכם לדעת מה זה הדבר הזה: PCI Slot 4 (??אפיק PCI 2, התקן 2, פונקציה 0) תודה לעוזרים , LeftRight.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by avi_jan,

כאשר אני מנסה להפעיל משחק כלשהוא אני רק שומע ולא רואה הכרטיס מסך חדש והוחלף מספר פעמים (לא יכול להיות פגום) סוג הכרטיס הוא Nvidia GeForce FX 5600XT עידכנתי דרייברים והתקנתי DirectX 9 מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים ;)

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by desert,

יש לי 4 כניסות USB ואף אחת לא מזהה את ה EXPRESS CAM שלי של GENIUS אבל אני יודע שהמצלמה עובדת כי היא פועלת על המחשב השני שלי , ואני גם יודע שה USB עובד כי הוא מזהה את המצלמת HP PHOTOSMART 435 שלי , אז מה הפתרון כאן? אגב הלוח הוא VIA אז חשבתי אולי אני צריך לעכן את הקשוחה שלו אבל לפני שאני בכלל מתחיל להתעסק עם כאלה דברים אולי יש פתרון קל יותר

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  22. Started by amir77a,

נושא דומה הועלה באשכול שכן. אני עובד עם Windows XP Prof.בגרסת SP1 כולל כל העדכונים האפשריים. לוח אם של MSI - Neo 2 - 6728LS שתומך בוודאות ב-USB 2.0. BIOS + INF מעודכנים בכל העדכונים האחרונים. חיברתי מפצל USB 2.0 ומיד כאשר אני מחבר אותו ליציאת ה-USB אני מקבל הודעה (בבלון צהוב למטה) שאומרת "Hi Speed device plugged into non Hi Speed USB Hub". כאשר אני לוחץ על הבלון לקבלת מידע נוסף נאמר לי כי "The Generic USB hub is a Hi Speed USB device and will function at reduced speed when plugged into a non Hi Speed USB port". ניסיתי לחבר Disk on Key של M-Systems שאמור לעבוד ב-USB ישירות למחשב. קצב ההעלאה וההורדה שקיבלתי היה סביב 700 Kbps. נראה לי שהמהירות היא של USB 1.1 לא? יש למישהו רע…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Aloha-Boy,

אוקי היום הלכתי לסדר מחשב,הבעיה היא שכרטיס מסך מתנגש באולי 7-8 דברים. שאי אפשר להגדיר אותם ידינית. שמתי לב שגם משהו בשם PCI Memory controller גם לא מותקן טוב. ניסיתי בביוס של המחשב להגדיר הכל לdefault לא עזר. כנ"ל גם בווינדוס,ניסיתי כמה דריברים לכרטיס מסך שהוא voodoo3 3000 pci לא עזר גם כן. ניסיתי לשחק עם ה PCI Memory controller כל הגדרה אפשרית,בווינדוס שום דבר לא עלה טוב. מה זה יכול להיות???? הבנאדם טוען שזה קרה לאחר שהוא ניסה לחבר אוזניות למחשב,מה הקשר אני שואל????? (יכול להיות שזאת בעיית חומרה) אני המלצתי להתקין windows xp שמסתדר עם בעיות כאלו טוב יותר,ובכלל יש לו יותר דריברים בארכיון... מה שכן המחשב הוא PIII 600Mhz עם 192MB RAM וה winxp בטח יזחל עליו,אבל זה לא …

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by re5pect,

יש כרטיס טלויזיה ישן ישן וחברתי אותו למחשב ובדיסק שלו יש רק דריברים לווינדוס 98 ,ME ו2000 ולי יש XP חיפשתי בכל מיני אתרים ומצאתי של XP והוא גם לא מתאים מה אני עושה? הכרטיס הוא של FLYVIDEO-LIFEVIEW לא ידוע לי דגם

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  25. [glow=red,2,300]שלום לכל Hwzone אני חדש כאן [/glow] אז הנה הבעיה שלי.. למשל אני הורדתי משחק בדרישות מינימליות שיכול לעבודה על המחשב שלי(משחקים כמו Mafia,sonic dx וכו'..) אז שאני מפעיל אתהמשחקים זה עובד לי ממש לאט אז אם מישהו יודע מה הבעיה ויוכל לעזור לי ודרך אגב עשיתי סריקת טרואיינים פרסומות מרגלים וירוסים הכל עשיתי..ועדיין יש לי את הבעיה הזאת וזה ממש מעצבן כי אני תקוע בלי משחקים.. המפרט שלי intel P4 1.6Ghz 256mb ddr ati raedon 9200 se אם אתם רוצים לדעת עוד משהו תגידו לי אני ירשום פה.. [glow=red,2,300]תודה לעוזרים , LeftRight.[/glow]

• 9 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים