עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. התחיל אני רוצה לעשות תוכנה אנטי וירוס שסורק כל דיסקים קשיחים אחרי כמה דקות פתאום מחשב מכבה אתחול חדש...שוב אני מנסה...גם אתחול חדש... :'( חלונות אקס פיי SP1 ותוכנה אנטי וירוס Kaspersky יש בעיה לוח אם או אחר? תעזר לי

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by coolmeen,

טוב קיבלתי מחשב חדש, בלה בלה בלה הרכבתי אותו בלה בלה בלה, אני בא להפעיל אותו (דרך אגב עם ספק כח ישן), אני רואה נדלק המאוררים נדלקים סבבה, הכרטיס מסך לא מודלק והמסך מעבעב, זה לא בעיה בכרטיס מסך כי אני משתמש בוא עכשיו , הכרטיס מסך מחובר כראוי ל agp והכל בסדר, אבל אני לא יודע מה הבעיה אז חיברתי גם את ההארד דיסק, ואני רואה שהוא מפעיל את ההארד והנורה שמפעילה את ההארד מתחיל לשניה, ואז מפסיקה אחרי כמה שניות ואז המחשב פשוט לא זז המסך מעבעב, וזהו והמאוררים רצים, האם המעבד נשרף? האם בעית זיכרון האם לוח אם? תודה על התשובה המהירה תודה

• 12 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by theone123,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי את הגוויסטיק הזה הוא עובד טוב אבל לאחר שמשחקים קצת הגויסטיק מפסיק לתפקד הכוונה לא זז ימינה החלפתי אותו כבר בפעם השלישית אולי הוא לא תומך במשחקים שאני משחק איתם דוגמה: nba live 2004 או uero 2004 אם מישהו יודע למה זה קורה אני אשמח לקצת עזרה

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by M@or,

המחיצה הכילה מידע חשוב ופורמטה במהלך התקנת windows xp pro עם NTFS. האם יש אפשרות שהמידע לא אבד לחלוטין וכי יהיה ניתן לשחזרו? אודה לכל המוצא פתרון אפשרי. מאור.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  5. אהלן מתי שאני סוגר תוכנות ולפעמים סתם קופצות לי הודעות משונות של הווינדוס וזה התחיל לעצבן נראה לי בעיה בזכרון מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by nim901,

יש לי את הגרסא הראשונה ויש לי 2 שאלות 1. למה אין מאחורה אור? 2. למה כשאני לא נוגע הרבה בעכבר ואז אני מזיז אותו ב 2-3 השניות הראשונות הוא לא מגיב?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by tordek,

כשאני מעלה את המחשב לאחר התקנת מעבד חדש הכל ועובד טוב ויפה הווינדוס עובד והכל אך מה שמפריע לי הוא שהמחשב אינו מזהה (הלוח אם אינו מזהה) את המעבד הוא כותב unknown amd 1540 mhz מה שלא הגיוני כי בבעלותי athlon xp 2400 בקיצור, אני צריך עזרה תודה מראש. יש לציין שקודם לכן היה בבעלותי AMD 1700...

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by ras81,

רכשתי היום מחשב עם לוח אם + EPOX 3KDA אבל אני שם לב שכאשר אני מכבה את המכשב עדיין פועלת הנורה של העכבר והנורה של הכניסת LAN הומודם כבלים עדיין מהבהבות מה קורה, הכיצד ייתכן שהמחשב נכבה והכל כביכול עדיין פועל . במידה וזה נורמלי האם יש סכנת פריצה מהרשת בכך או שאין לי מה לדאוג? ואיך מפסיקים את זה (חיפשתי בהגדרות של הביוס משהו בכיוון ולא מצאתי) תודה

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  9. זוכרים את הת'רד שלי שאמרתי שאני רוצה עכבר חדש והמלצתם לי עליו.... אז ככה... הזמנתי מהדובים... היום הוא הגיע... עכשיו יש לי איתו בעיה מוזרה... (הדרייברים מותקנים) העכבר זז (מגיב) רק על משטחי בד (חולצה למשל...) וקרטון... הוא לא עובד על הפד הטוב שיש לי (זה שעכבר מייקרוסופט הלייזר הקודם עבד איתו בלי בעיה....) ועל כל משטח אחר.... מה יכולה להיות הבעיה??

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by MBN,

יש לי מעבד AMD 64 3000+ עם לוח אם ABIT KV8 מאתמול בערך הלוח אם מפעיל את ה"אזעקה" שלו ואומר שהטמפרטורה של המעבד מעל 80 מעלות (בסביבות ה85) פתחתי את המחשב וזה בכלל לא היה חם... ליתר ביטחון כיביתי את המחשב לכמה שעות טובות... שהדלקתי אותו הטמפרטורה הייתה אותו הדבר בדקתי את הטמפרטורה בכל מיני תוכנות ובתפריט הפעלה של הלוח אם... הרצתי בדיקת ווירוסים עם נורטון אני ווירוס ובדקתי ספייואר עם אד אוור. מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by obyzero,

לחברי הפורום שלום רב... לאחרונה רכשתי הארד דיסק נוסף של 120 GB בטכנולוגיה של SATA... ברשותי לוח אם של GIGABYTE מדגם 8IPE1000 PRO-כמובן תומך SATA.. הבעיה היא שבכל פעם שאני מפעיל בביוס את האפשרות ON CHIP SATA ההארד דיסק IDE הרגיל שלי נעלם...כלומר אני יכול לעבוד על כל אחד בנפרד אבל לא ביחד אלא אם כן מערכת ההפעלה מותקנת על ה IDE..ואז הם עובדים ביחד.. במידה ואני מנסה להתקין WINDOWS על ה SATA ללא הפעלתו בביוס אז הוא יוצר תלות ב IDE ואומר שאני חייב להגיד את המחיצות ב IDE...וזה לא אמור להיות ככה כיוון שלא אמורה להיות תלות בינהם...שלחתי מכתב ל GIGABYTE והם עדיין לא ענו לי... בקיצור: איך אני יכול להתקין את מערכת ההפעלה על ה SATA מבלי שתיווצר תלות ושניהם יוכלו לעבוד יחד? אודה לכולכ…

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by ^Error^,

שלום לכם, אז אני משתמש חדש - כן מגיע לי מזל טוב ;D קרה לי דבר מוזר... לפני מספר ימים חזרתי למחשב אחרי כמה שעות שלא נגעתי בו והמחשב היה תקוע ולא השתחרר. לאחר בדיקה גיליתי כי הרד דיסק אחד תוקע לי באופן קבוע (מאותו רגע) את המחשב וניתקתי אותו. אבל על עוד שתי הרד דיסקים אחרים נימחקו לי המחיצות שלהם. אני מקווה רק שלא נימחק החומר או שאני יוכל לשחזר אותו אחרי שאני ישחזר תמחיצות. בעקרון לא אמור להיות הרבה בעיה כי היה לי רק פרטישן אחד אבל הוא נימחק ואני לא רוצה ליצור חדש אלה לשחזר את מה שהיה כדי שיהיה לי יותר קל לשחזר תתוכן שהיה לי על ה HD תודה מראש

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  13. Started by infernal goat,

חברים קיבלתי מחשב חדש, עם הארדיסק WD 80 ג'יגה SATA, שמעתי שיש דיסקט התקנה מיוחד להארדיסק SATA, כאשר אני עושה FDISK. מישהו יכול לתת לי לינק או משהו בסגנון? אני חייב עזרה דחוף, "להתקין" את ההארדיסק. תודה לכל העוזרים!

14. Started by PhoenixBoy,

יש לי מחשב נייד של Compaq והבעיה זה ברוב החכמה שלי שברתי את המסך :'( עכשיו ההצעה הכי זולה שהציעו לי בשביל מסך היא 2000 ש"ח!!!! ושאני אומר שהמסך שבור אני ממש מתכוון לזה. זה כמו זכוכית שבורה ככה הוא נראה. החלקים הפנימיים לא פגועים רק המסך עצמו. איך אני יכול לסדר איכשהו? מישהו יכול לסדר לי במחיר זול יותר? בערב אני אוסיף תמונות...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. בדיוק לפני חצי שעה אני באתי להדליק את המחשב, והכל טוב ויפה. הוא מגיע לווינדוס ופתאום, מסך שחור שמתלווים אליו כל מיני עיוותים, ולבסוף הגעתי למצב שאני לא רואה כלום - מסך שחור. אני כולי לחוץ באטרף ומה שגרם לזה יותר זה ריח של צי'קן שרוף.... אמרתי לעצמי אולי אני סתם מדמיין וניסיתי להדליק פעם שניה את המחשב רק שהפעם הוא אפילו לא הגיע לבדיקה הראשונית הזאת שכרגע שכחתי איך קוראים לה בגלל המצב =\ טוב, פתחתי את המחשב ואז בכלל הריח התחזק, וישר ממבט ראשוני על החומרה במחשב, ראיתי שההיטסינק של הכרטיס מסך נפל (רק צד אחד). ישר ידעתי שנשרף הכרטיס... כאילו מה עוד יכול להיות. אני בא מוציא אותי ורואה שבורג, בורג אחד לבן קטן מסכן, פשוט נפל!@ ד"א לא עשיתי שום OC או משהו בסגנון, אז אל תתחילו להמצ…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by SandSt0rm,

אוקיי יש לי Amd Athlon XP 2800+ Barton AMD NF7-S Twinmos 512mb 400ddr Hercules ATI 9500 Pro יש לי מאוורר על הCPU שהוא Titan ועושה מקסימום 3000rpm יש לי 2 מאווררים במחשב אחד מכניס ואחד מוציא אוויר אוקיי המחשב מאז תחילת הקיץ מתכבה לי ברגעי הצהריים וגם בערב אם אני נכנס למשחקים השיטה היחידה שהוא לא יתכבה הוא להוריד אותו למטה לסלון ולהפעיל מזגן וניסיתי את זה במלא דברים שהייתי צריך לעשות כמו פורמט שהיה לי מתכבה והורדתי למטה ולא התכבה וכמו המשחק דום 3 שלמעלה התכבה ובסלון למטה לא התכבה... קיצר זה בטוח בעיית התחממות השאלה היא מה יכול לגרום לזה אני יתאר לכם איך זה מתכבה... פתאום מתכבה ומתחיל לעשות צפצופים מוזרים כמו של סירנה של משטרה עד שאני לא מוציא את הכבל השחור של החשמל ומחזיר …

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by ori24,

יש לי לוח ASUS P4S533-VM ניסיתי להתקין זכרון פנימי של 512 MB במהירות 400MHZ של KINGSTONE.שהתקנתי בסלוט הראשון הכל היה בסדר אח"כ העברתי לסלוט השני כדי לבדוק אותו ומאז אני מקבל צפצוף שגיאה בשני הסלוטים כאשר אני פותח את המחשב.החזרתי בחזרה את הישן 256MB במהירות 133 והוא עובד טוב על שני הסלוטים. אני כבר מיואש!!! רציתי לדעת למה זה קורה?והאם בכלל ניתן לשים בלוח שלי זכרון במהירות מעבר למה שהוא תומך? הלוח שלי תומך עד 333 MHZ לפי מה שאני יודע אבל נאמר לי שמהירות הזכרון יכולה גם לרוץ אחורה אנא תעזרו לי!!! הנה הקישור ללוח שלי: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S533-VM&langs=01

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by redti,

שלום, אתמול בשעות הערב המחשב נתקע לי בזמן ששיחקתי סנוקר הפעלתי מוזיקה דפדפן ואי סי קיו ומירק .... שזה בד"כ קטן על המחשב שלי. אזז עשיתי ריסט ואז שהמחשב עלה לי קרה לי אותו דבר עם אותן תוכנות בדיוק נתקע לי המחשב לאחר זמן קצר של כ 10 דקות. בפעם השלישית הדלקתי את המחשב והיה רשום לי שיש בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך( שאיתו המחשב פועל ממש טוב כבר עשרה ימים). ובנוסף המסך עשה לי בעיה עם התמונה כמו פלאשים כאלה לרגע אני רואה את התמונה ולרגע לא אז עשיתי עוד פעם ריסט.... ואז הוינדוס כבר לא עלה לי בקטע של ה"ברוך הבא" רואים לחצי שנייה מסך כחול שרשום עליו משהו והמחשב עושה ריסט בעצמו.... מה שיותר מוזר זה שהבעיה קיימת גם בוינדוס השני שהוא בכלל נמצא על כונן אחר כונן C והוינדוס הראשון ע…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  19. Started by 69,

מחשב AMD 2500, לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400, חצי ג'יגה זכרון (2 סטיקים), מארז Compucase Midi Tower CI 6A19 (ספק 300W אם אינני טועה). הבעיה עם שלעיתים (לא תמיד) כשמדליקים את המחשב, הכל עושה רושם שנדלק - המאווררים פועלים, יש רעש רגיל מהרכיבים, נורות דולקות וכו' - אבל המסך לא מקבל SIGNAL. כלומר המחשב כמו מישהו בקומה : חי (דולק) אבל לא מגיב ולא מראה סימנים אקטיבים. * זו לא בעית התחממות * * זו לא בעית מסך * לאור הנסיונות הרבים עם הבעיה הזו, מה שבדרך כלל מעיר את המחשב מהקומה שלו זה הפעולות הבאות : כיבוי מוחלט, הוצאת הכבל החשמלי, הוצאת זכרונות/כרטיסים והכנסתם שוב, 2 טפיחות כלות על השכם, חיבור החשמל והדלקה. * תופעה נוספת היא שכאשר הוא פועל בקומה (כלומר, הכל דלוק - אב…

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. אני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי לטלויזיה אך ללא הצלחה. יכול להיות שזה בגלל שהמחשב הוא מארצות הברית ועובד על טכנולוגיה אחרת מ pal. אך כל הניסיונות שלי לשנות את ההגדרה הזאת לא הצליחו.. יש למישהו מושג? ???

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by kipi-man,

שאני מחבר לטלווזיה רואים הכל יפה וחלק .. אבל שאני מפעיל סרט .. בחלון של הרסרט רואים הכל שחור .. ולא רואים את הסרט רק את התרגום .. מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by someone,

הארדיסק של 80GB עם די הרבה חומר חשוב שלא מגובה בשום מקום.. המחשב פשוט לא נדלק שאני מחבר אותו.. ואני שומע תיקים כאלה. במחשב אחר שחיברתי אני שומע אותם תיקים ובמסך הפתיחה המחשב נתקע בשורה שהוא מחפש כונן IDE. זה אומר שההארדיסק מת?.. :-\ והאם אפשר ללכת לאנשהו ולהציל חלק מהחומר? כמה דבר כזה צריך לעלות?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  23. מחשב AMD 2500, לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400, חצי ג'יגה זכרון (2 סטיקים), מארז Compucase Midi Tower CI 6A19 (ספק 300W אם אינני טועה). הבעיה עם שלעיתים (לא תמיד) כשמדליקים את המחשב, הכל עושה רושם שנדלק - המאווררים פועלים, יש רעש רגיל מהרכיבים, נורות דולקות וכו' - אבל המסך לא מקבל SIGNAL. כלומר המחשב כמו מישהו בקומה : חי (דולק) אבל לא מגיב ולא מראה סימנים אקטיבים. * זו לא בעית התחממות * * זו לא בעית מסך * לאור הנסיונות הרבים עם הבעיה הזו, מה שבדרך כלל מעיר את המחשב מהקומה שלו זה הפעולות הבאות : כיבוי מוחלט, הוצאת הכבל החשמלי, הוצאת זכרונות/כרטיסים והכנסתם שוב, 2 טפיחות כלות על השכם, חיבור החשמל והדלקה. * תופעה נוספת היא שכאשר הוא פועל בקומה (כלומר, הכל דלוק - אב…

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  24. Started by rafi k,

1- שמכבים את המחשב אז הווינדאוס נכבה אבל צריך ללחוץ על הכפתור במחשב בשביל לכבות את המחשב, איך עושים שאני מבקש לכבות את המחשב אז הוא יכבה לגמרי? 2-כונן הדי וידי שלי לא נפתח, יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  25. היתה לי בעיה עם כרטיס קול מסויים , שניים מותקנים במחשב. ניתקתי את המחשב המסך וכו` מהחשמל, פתחתי את המחשב והסרתי אחד מכרטיסי הקול. כאשר חיברתי את המחשב מחדש לתקע והדלקתי אותו, דבר לא עלה, וחוזר "ביפ" ארוך פעם אחר פעם. ניתקתי שוב, וחיברתי חזרה את כרטיס הקול, אך דבר לא השתנה וה"ביפ" נמשך. :'( מדובר בפנטיום 4, לוח אם של ASUS. מחשב בן שנתיים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! :

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים