עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tamir2,

שלום לכולם! אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי! אז ככה.. לפני בערך שעתיים.. שיחקתי בקונטר סטריק.. פתאום קפא לי המסך.. ושום לחצן לא עבד פשוט המחשב לא יגיב.. אמרתי לעצמי בסדר נעשה ריסט והכל יפעל כמו חדש.. כאן מתחילה הבעיה.. המחשב משום מה לא עולה..יש מסך שחור.. הוא לא מצליח בכלל להגיע לאפשריות האלה של הביוס (del) קיצר אני לא רואה כלום.. עכשיו גם שאני מתליק את המחשב.. יש ציפצוץ.. כזה של כמה שניות וזהו אחרי שנפסק הצילצול לא קורה כלום המחשב פועל ולא מציג תמונה.. בדתקתי את החיבור של המסך למחשב והוא בסדר.. אהה.. לפני כמה שניות הוא הציג לי את כל הגדרות שהביוס מעלה בהתחלה.. ואז עוד פעם חזר למצב הרגיל (מסך שחור).. וזה אחרי שניתקתי את כל החיבורים.. מהמחשב..(ספק, מסך וכו'.) מה אתם אומרים …

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by renton,

אחרי שעשיתי FLASH ל BIOS לגרסת 1.30 משום מה , יציאת USB אחת בלוח לא עובדת...... יש למישהו מושג? :-\

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by yiftahorad,

שלום, יש לי מספר שאלות : 1. איך מזהים שיש וירוס שתוקף את ה MBR? 2. איך נפטרים מוירוס שתקף את הMBR? 3. האם פירמוט רגיל מוחק את הMBR? האם פירמוט כולל מחיקה של המחיצות מוחק את הMBR? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by iCe_bLaSt,

ראשית אני עובד על WIN98 לא SE שדרגתי לאמא שלי את המחשב הישן שלה למחשב הישן שלי (מP3 500 לWillimate 1700) ומשום מה אם אני מחבר את הכרטיס קול הישן שלה (Creative Vibra 128) אני מקבל הודעה של משהוא כמו " IRQ שגוי לSoundblasterPCI בחר בביחרה אוטומטית בהגדרות ההתקן" הבעיה שהבחירה שמה היא כבר מוגדרת על אוטומטי ואם אני מנסה לשנות את ז בווינדווס הוא אומר לי שאי אפשר לשנות את המשאבים האלו או משהוא כזה , כמובן שמדובר בלוח אם ערבי(PC-Chips m927l) שלא נותן לי בכלל בביוס לשנות IRQ לדברים. במקום להתחבט בבעיה פשוט הגדרתי למחשב להשתמש באונבורד סאונד ...אבל אני לא אוהב להתחמק ככה מבעיות ... יש רעיונות ? עוד משהוא , משום מה הווינדווס מזהה את המעבד כ GenueIntel x86 family 15 model 1 step…

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  5. יש לי במחשב 512 מגה של שני סטיקים. היום הבאתי עוד 2 סטיקים של 256 והוספתי אותם. הבעיה היא שהמחשב לא מוכן לזהות סטיק אחד , מה שאומר שהמקסימום הוא 768 מגה. (זאת לא בעיה בחריצי זיכרון , כי אם אני מחליף את הזיכרון שפועל למקום שבו סטיק אחד לא מזוהה , אז זה כן יפעל , הבעיה היא גם לא בזיכרון) *לא ממש הצלחתי לנסח את כל מה שכתבתי יותר טוב , אז אם משהו לא מובן תשאלו. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש לי בעיה של ריסטים חמורה במחשב , המחשב פשוט מחליט על דעת עצמו לעשות ריסט לבד ..כל איזה 8 שעות הוא עושה ריסט ולפעמים ריסט אחרי 3 דקות אחרי שהוא עלה .. עכשיו סיפרו לי שיהיה מסך כחול ולרשום קוד תקלה ואז יפתרו לי את זה .. שהגעתי למסך הכחול היו שמה איזה 4 קודים לא ידעתי מה לרשום .. אני רוצה לדעת אם מישהו נתקל גם בדבר כזה ומה הוא עשה .. והאם זה יכול להגרם מבעית תוכנה או מספק או מזכרון תקול .. ממש מבקש עזרה זה נהיה בלתי נסבל הריסטים האלו ..

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by f_b_i,

קניתי ליפני שבועיים את המפרט הבא: מעבד AMD BARTON 2500 לוח ABIT NF-7S2 זכרון שני סטיקים של 256MB A-DATA ומארז הכי פשוט שיש הרד דיסק היה לי W.D 20GB. הכל מחובר ועובד עד שנתקע או מתאתחל. הבעייה היא לא המערכת ההפעלה(XP) כי התקנתי מחדש וזה אותו דבר . הטמפרטורה במנוחה היא מארז:39 מעלות מעבד:41מעלות ובעבודה :מארז 45 מעבד 57 האם יכול להיות שהבעיה היא באיזה דרייבר? האם היא החום? יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  8. אני מעוניין לדעת עם השארת המחשב דולק ימים שלמים (לצורך הורדות) יכולה להביא לנזק לחומרה? *אגב, אם זה משנה אז המחשב באיזור ה50 מעלות ככה?, חם מאוד בתקופה הזאת. אני מדבר על משהו כמו שבוע ככה. תודה רבה!

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by Red-AnGel,

הייתי על המחשב ופתאום המסך נהפך להיות סגול וורוד כזה. ניסיתי לנתק את הכבלים של החשמל של המחשב וגם של המסך למשך של חצי שעה, הדלקתי את המחשב אחרי חצי שעה ועדיין זה סגול אולי מישהו הייתה לו את הבעיה הזאת ויודע מה לעשות ? הלכו לי העניים תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by johny,

שימו לב למקרה הבא: פנה אלי חבר עם מערכת הפעלה WIN XP שנתקל כל הזמן במסכים כחולים. הרצתי בדיקת זיכרון ולא היו תקלות. החלפתי לו כרטיס מסך (זמנית) - לא עזר. החלפתי גם כרטיס קול - לא עזר. החלפתי לו זיכרון - לא עזר. החלפתי מערכת הפעלה - לא עזר. הרצתי PRIME95 לבדיקת התחממות של המעבד - המחשב לא נתקע. הגעתי למסקנה שהלוח דפוק. ייעצתי לו להחליף לוח. הוא קנה לוח חדש משולב של אסוס עם זיכרון חדש. נחשו מה?? המסכים הכחולים נמשכים! מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה? אני ממש זקוק לעיצה טובה. יש לו פלאג מחובר למחשב של תוכנה חוקית שהוא רכש. יכול להיות שהפלאג גורם לזה??

• 12 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by Real_Me,

מחשב פנטיום 1 משרדי ישן החל לגלות סימפטומים כגון קפיאה בזמן עבודה (בדוס או בחלונות 98) או שבעת הדלקה לא נראה כלום על המסך. הדיסק מתחיל לעלות ואחרי כמה שניות כל העסק נדמה כתקוע. המחשב נוקה והותקן מאוורר לשלול אפשרות קפיאה בשל התחממות CPU. נותקו כל החיבורים מלבד המסך (שנבדק ותקין) והוצאו כל הכרטיסים ועדיין המסך כבוי. הוחלט להוציא את הדיסק מהמחשב ולחבר אותו למחשב אחר. אחרי שחובר ובמהלך תהליך ההתאמה למחשב השני, שוב חזרה תקלת המסך שלא נדלק. מה שיותר מתסכל, שגם המחשב הזה, כשהוצא הדיסק והוחזר אליו הדיסק שלו, הפסיק לעבוד באותה הצורה! מה יכול להיות הענין פה? האם ייתכן שבדיסק של הפנטיום 1 היה וירוס שעבר לזיכרון וכאשר חובר למחשב הזה הדיסק השני, עבר אליו הוירוס ופגע גם בו? אני מתכוו…

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by rino,

שלום לכולם יש לי מסך KDS 19 פלאטרון וWIN XP PRO היום בבוקר כשהערתי את המחשב הכתב הפך לבלתי קריא ומטושטש מאד עד שכמעט אינני יכול להבין מה כתוב. ניסיתי לתקן במכוונים של המסך וחיפשתי בWINDOWS אך ללא הועיל. למישהו יש ידע כיצד מתקנים בעיה כזו ולמה היא קשורה? תודה חברים

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by redti,

שלום, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך בזמן האחרון כל משחק תלת מימדי שאני משחק לאחר זמן גורם לקריסת המחשב.. ואז כשהמחשב עולה הוא לא מסוגל להריץ שום דבר תלת מימדי ובכלל פועל נורא חלש כשאני אני מסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך ומתקין מחדש הוא מסתדר... ואז שוב פעם משחק משהו והוא קורס מישהו יכול לעזור לי בבקשה נמאס לי כבר!!

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by MasterGal,

שלום פורום נכבד, לא מזמן קניתי HDD חדש תוצרת WD והרכבתי אותו על מחשב הP3 450MHZ הBIOS שלי כנראה ישן ולא מזהה לי את הHDD, אני בכל זאת השארתי את הHDD וקיוויתי שה WIN_XP יזהה אותו ובאמת בלי שום בעיות הוא זיהה לי אותו. לא מזמן שיניתי פיזית את מיקום הHDD על ה IDE (לא זוכר איך הייתה התצורה הקודמת) ומאז הWIN לא מזהה לי אותו ורק לאחר שאני מבצע זיהוי חומרה חדשה הוא מוצא לי את הHDD ומתקין לי אותו, בכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לבצע את הפעולה הזאתי על מנת שהמחשב יזהה לי את הHDD. אני מאמין שיש דרך פשוטה יותר (עידכון IDE או BIOS או HDD) אבל כל מה שאני עשיתי לא עזר - אולי בגלל שאני גם לא יודע בבקשה עיזרו לי,כי זה מעצבן!!!! תודה מראש גל.

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  15. יש לי לוח אם ABIT NF7. המאוורר שלו התחיל לעשות רעשים מאוד מרגיזים, ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי שהרעשים האלה יפסיקו? להחליף את המאוורר הקטן הזה? מאיפה אפשר להשיג כזה מאוורר קטן? אני מדבר על ה-NB אם לא הבנתם

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  16. Started by hmjmvhcvh,

שלום לכם, יש לי מחשב פנטיום 3 1000 ובזמן האחרון המחשב קופא הרבה שאני מפעיל בדך כלל counter strike או אינטרנט אקספלורר ואחרי שהוא קופא אני עושה ריסט ואז הוא קופא שוב אבל לפעמים הוא גם עושה ריסט.. ולא ריסט רגיל כזה ריסט שהוא סופר מחדש את הראם וכ'ו ממש כמו ריסט מהמארז, חשבתי בהתחלה שזה חום של מעבד אבל מתי שהמעבד עמוס מאוד הוא מגיע מקסימום ל41 מעלות וזה אחרי העמסה של שעה בערך אם הוא לא עמוס הוא ב34 בערך אחרי זה בדקתי את הראם אם התוכנה שיש אצלכם באתר וגם הראם עובד והמחשב לא קרס בבדיקה של התוכנה.. הגעתי לכרטיס מסך הוא נראה לי מתחמם יותר מידי ובגלל זה ניסיתי לקרר אותו בגוף קירור כמו שצריך ומאורר 80 מ"מ ועדיין המחשב קורס.. הטמפרטורה של הלוח אם מעולה הוא לא עוקף את ה35 מעלות אפילו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, לא מזמן נדפק לי הכרטיס רשת שעל הלוח Asus P4C800 Deluxe (לא E) אח''כ הוא נתקע בפוסטים וכו' וכו', קיצר הלכתי לממש את האחריות בחנות, לאחר כמעט שבועיים קיבלתי לוח ''חדש'' (אני לא בטוח שהוא חדש, למרות שהוא נראה ככה קצת שונה ממה שהיה לי). בטעות עיקמתי את הפינים של המעבד קצת, אבל עם קצת עזרה מגיא (stingeR) הכל בסדר התקנו ת'מעבד מרחו משחה טרמית (AS5 אם זה משנה). אנחנו מדליקים הכל בסדר אבל במאפיינים של המחשב שלי כתוב 1.30GHZ ומעל זה 2600MHZ רצינו להיכנס לביוס גיא אמר זה קשר לבאס משהו, בקיצור אי אפשר, העברנו בביוס לבאס של 200 במקום 100 וגם לזיכרונות 400 והביוס לא שמר את זה למרות ששכיצאנו שמרנו (עשינו את זה כמה פעמים). המסך לא נדלק, בדקנו את המסך עם מחשב אחר לא הלך, חשב…

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by Aqualung,

כן אני יודע שהנושא לא קשור ישירות למחשבים (זתומרת PC...), אבל זו גם חומרה, ואני לא יודע איפה עוד אפשר למצוא קהילה כזו גדולה של אנשים שמתעניינים בנושא. אז ככה - לפני כמה חודשים קניתי דיוידי חדש של הרמן קרדון (System 1500, סט שכולל גם רסיבר שלהם, מעולה לטעמי). הבעייה היא, בהתחלה כשהייתי שם דיסק מסויים שיש לי (אזור 1) הוא היה קורא אותו בלי בעייה. בזמן האחרון כשאני שם אותו הדיוידי כותב לי שהוא מאזור אחר ואין אפשרות לנגן אותו... ניסיתי להתעסק עם תפריטים בדיוידי אבל לא נראה שיש שם משהו שקשור באזורים. על הדיוידי עצמו יש חותמת של אזור 2. יש למישהו רעיון מה גרם לשינוי הזה?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by Cyron,

יש לי בעיה כאשר אני צורב קבצי סרטים מסוג AVI אני מבצע את הצריבות ובודק לאחר מכן והכול בסדר, אבל אחרי כמה זמן שאני רוצה לראות את הסרט המחשב קורא את הדיסק אבל אי אפשר לפתוח את הקובץ AVI. יש לי צורב חדש LiteOn 52x32x52 רציתי לדעת מה הגורם לבעייה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  20. הלוח Asus p4sp-mx הטכנאי של הבנאדם החליף לו לוח מבלי להגיד לו.. וגם לא הביא לו שום דבר עם הלוח... לא דיסק לא חוברת... הבנאדם עידכן לגירסא של הלוח הקודם... והמחשב עכשיו לא עולה.. עכשיו יש לו לוח חדש.. שלא עובד.. עם אפשרות של Bios Restore... אז הורדתי לו את הManual של הלוח מהאתר... ורשום שם מה לעשות בדיוק.. אחרי שאתה לוחץ Alt+F2 בלוגו.. אבל הבעיה שהמחשב שלו בכלל לא עולה... בעצם אין לי איך להיכנס לאפשרות הזאת... אז מה אפשר לעשות?.. יש אפשרות להעלות את המחשב כמו שצריך עד ללוגו?... או שהביוס לא ניתן עכשיו לאתחול בכלל.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  21. Started by dani,

יש לי לוח אם של Jetway דגם I405 כשהרמתי את המארז אז שמעתי כאלה קלאקים ואז כשהלקתי אותו נדלקה לי נורה קטנה על הלוח אם ונחלשה עד שכבתה וגם החיבורים של היו אס בי (יש לי שניים בצד של המארז) יצאו כזה מהמקום. אני לא יודע עם נשרף משהו כי המחשב פועל ובינתיים הכל טוב מישהו יודע מה קרה שם?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by yoniby,

ככה, חזרתי מחו"ל, ולהפתעתי הצורב התחיל להשתגע. זה התחיל מזה שהוא היה חצי פתוח ולא הגיב ללחיצה שאמורה לפתוח ולסגור אותו. דחפתי אותו פנימה, ואז הוא נזכר להגיב, והאור בו גם התחיל להידלק. אלא שמאז כשאני לוחץ על הכפתור לפתוח אותו הוא מנסה, אבל לא מצליח ועושה מעין רעש חריקה כזה, ואז אני לוחץ עוד פעם על הכפתור שסוגר אותו, והוא חוזר למקום ולא עושה רעש. מה יכולה להיות הבעיה? נגמרה לי האחריות ככה שזה לא על הפרק... תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, המחשב שלי סובל מבעיה מאוד מוזרה ביומיים האחרונים... המידע על 2 כוננים קשיחים נפגע פתאום ברמה של חלק מהמידע נשאר תקין וחלק הפך להיות CORRUPTED ואני בנוסף מקבל שגיאות מחלונות בסגנון path to deep semaphore timed out בקיצור דברים מאוד לא שגרתיים... הקטע הוא שהיו לי עד אתמול 3 פרטישיונים. (2 דיסקים פיזיים) אחד של 80 גיגה שהיה כונן D ששם הבעיה קרתה - אבל שם לא היה מותקן כמעט כלום ואחד של 200 גיגה שמחולק ל 20 גיגה סיסטם שזה C ועוד 180 כל השאר שזה E הומזר הוא שהבעיה לא פגעה כלל ב C אבל כן פגעה בחלק ניכר של כונן E איפיון הבעיה הוא שהמידע פשוט לא רשום טוב על הדיסק... (ויש לי שם המון דברים ככה שחבל לי לפרמט הכל וזהו...) מה שמוזר הוא שאני יכול לראות נגיד את הקבצים שיש א…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Y.k,

המעבד שלי מגיע ל 42 עלות כשהוא אידיאלי .. עכשיו בדקתי את המתחים של ה core והמתח הוא 2.5 V .. עכשיו התוכנה מראה לי את זה באדום ואין לי שמץ איך אני משחק עם המתחים .. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאד אהה וגם הלוח אם שלי מגיע בערך ל 35-40 על אידיאלי .. יכול להיות שזה בגלל המעבד .. בגל מקרה אני מקווה שמישהו יענה ומהר למה המעבד טוחן ... תודה

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  25. טוב את מפרט המחשב שלי אתם יכולים לראות בחתימה שלי. אני בודק את היציבות של המערכת בערך כל יומיים כיוון שהמחשב עבר OC ואני רוצה להיות בטוח שהכל תקין. כל הבדיקות עוברות בהצלחה המחשב יציב כסלע אחרי שעות של פריים95 וגם הזכרונות נראים תקינים ב memtest. ולמרות זאת בערך פעם ביום המחשב שלי מחליט לעשות ריסטרט. לגמרי לבד בלי שאני עושה משהו מיוחד חשבתי על כמה סיבות : -יש אי תאימות חומרה -יש התקנים שמתנגשים -יש קפיצות מתח בגלל ספק לא איכותי במיוחד. אם למישהו יש רעיונות למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה אני פתוח להצעות. עריכה: המחשב עשה ריסטרטים גם לפני ה OC

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים