תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שמעו אין לי כרטיס רשת רגיל במחשב השני יש לי כרטיס רשת ב usb כאילו חיצוני שמחובר דרך usb ושאני נכנס להגדרות רשת הוא אומר לי שאני יכול להגדיר כאן כרטיסי רשת שמחוברים פיזית למחשב שלי! איפה אני יכול להתקין את הכרטיס רשת שלי??
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע רכשתי מחשב חדש מבית Dell דגם Inspiron 5480 לאחר יישור קו של דרייברים,ניסתי להפעיל את המשחק FIFA בגרסת הדמו דרך ממשק origin הרשמי והתאכזבתי לגלות שהמשחק מקרטע.. אחרי כל מיני שינויים בהגדרות הבנתי שאני הולך סחור סחור ושום דבר לא משתנה לטובה.. התרשמתי מכמה סרטונים ביוטיוב אשר מראים את הכרטיס הגרפי של המחשב (GeForce MX250) בפעולה בזמן משחק הפיפא ועובד להם מצוין! בהגדרות הגבוהות ביותר שיש למשחק להציע. למישהו מכם יש איזשהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? איזה בדיקות ניתן לבצע? מפרט המחשב : דוגמה למחשב פחות עם חומרה חלשה יותר שמריץ את המשחק באופן רציף ושוטף.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין ב2 מחשבים שונים HD של היטאצ'י 160G סאטה 2. ובשני המחשבים (שניהם סאטה 1 )אחרי הפוסט יש צפצופים מהירים ללא סוף. ברגע שאני מוריד את הכבל מהלוח ,הלוח עובד רגיל. החלפתי את הכבל והעניין לא נפתר. אנא עיזרו לי והחכימו אותי בעזרת היידע הנפלא שלכם תודה רונן
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום! לפני כשבועיים וחצי נאלצתי להחליף את הכבל המחבר את המחשב לשקע - לכבל חדש (המחשב לא נדלק). היום בבוקר, גיליתי להפתעתי ששוב המחשב לא נדלק, ושוב בגלל שהכבל תקול... האם יש סיכוי, ולו הקלוש ביותר, שהספק שלי הוא זה ששורף את הכבלים ושולח אותי בפעם השלישית לקנות כבל? או אולי שקע החשמל הוא שגורם להם להתקלקל? או שזה סתם צירוף מקרים ששני כבלי נשרפו תוך שבועיים וחצי? תודה רבה מראש על כל עזרה!
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש מבין במחשבים ואני מקווה שזה המקום הנכון לחפש בו את הפיתרון, בבקשה סלחו לי אם לא. בכל מקרה, לפני חצי שנה בערך שדרגתי את המחשב שלי וקניתי כרטיס GeForce GTX 1060. עד כה הכרטיס עובד מעולה. אבל אני רוצה לעבוד עם שני מסכים ולא רק עם אחד. לקחתי מסך ישן שהיה לי בבית, אבל החיבור שלו לא היה מתאים לחיבור של הלוח (ללוח יש חיבורי hdmi, displayPort וחיבור DVI אחד, וזה לא אף אחד מהם. אני לא יודע איך הוא נקרא, פשוט החיבור הכחול הישן הזה של המחשבים) אז ניסיתי לחבר את המסך לחיבור של המחשב עצמו, של לוח האם. אבל המסך לא מגיב בכלל. המסך בבירור עובד כי בדקתי אותו על מחשב אחר... המסך הראשי שלי שכן עובד הוא חיבור DVI ולכן הוא עובד בסדר. …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן... הבעיה היא במחשב Pc רגיל , שפשוט החליט לשבוק חיים לפתע לחיצה על כפתור ההפעלה לא עשתה כלום , פשוט מת... הניסיונות שאני עשיתי כדי לתקן הם : החלפתי ספקים - בעיה נמשכת , הספק עובד מצויין במחשב אחר.. ניתקתי את כל הכבלים והחומרה מלבד המעבד , הוצאתי את הבטריה של הביוס לדקה אחת והחזרתי (קראתי איפשהו שזה יכול לעזור) - ולא עזר :ֹ/ שום קבל בלוח אם לא נראה מנופח (פגום).. המשכתי ובדקתי את החיבור של הפנל הקדמי של המחשב ובהם נמצאים כל הכבלים של הלדים , הספיקר הפנימי וכמובן של כפתור ההפעלה (Power Sw) ושל כפתור reset sw .. ניתקתי וחיברתי אותם חזרה למקום הנכון לפי ההוראות של הלוח האם הספציפי שלי Gigabyte GA-EP35C-DS3r בכל מקרה , כרגע נראה לי שזה יכול להיות רק לוח-אם או מ…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
השאלה בכותרת....ואיך בודקים מה נשרף....??????? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי חברים , רציתי לשאול אם מישהו יכול לעזור לי , אני רוצה ליצור אימג' לווינדוס 10 שיכלול גם את כל התוכנות שיש לי במחשב , איך אני עושה את זה ? קראתי על זה אבל חסר לי משהו בין השורות שאני לא מבין . הבנתי שאני צריך לעשות SYSPREP ואני גם צריך ליצור IMAGE , ואני לא הבנתי מה ההבדל בין IMAGE ל CLONE
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הדלקתי את המחשב ולהפתעתי , דווקא ביום כיפור , המחשב מסרב להידלק ( זו תופעה שהייתה כבר כמה פעמים בחצי שנה האחרונה ) בעקרון כשאני מדליק את המחשב הלוח אם עושה צפצוף אחד ארוך . עשיתי חיפוש לגבי הצפצופים השונים שהביוס עושה בשביל אזהרות , וגיליתי שזה כנראה בעיה בכרטיס מסך . בפעמים הקודמות שזה קרה לי הייתי פשוט מוציא ומכניס את הכרטיס מסך והכל היה חוזר למצב הרגיל . היום כל דבר שאני יעשה לא עוזר. ניסיתי לראות מה קורה אם אני משאיר את המחשב לרוץ אחרי הצפצוף , וראיתי שהוא עובר לסוג צפצוף שונה ( צליל גבוה וצליל נמוך בלופ ) . דבר שכנראה מסמל בעיה במעבד או בRAM לפי החיפוש שביצעתי. אם יש לכם עצות כלשהן לגבי מה אני צריך לעשות עכשיו זה יעזור לי מאוד , בכל זאת כל הסרטים על…
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי בעייה בצריבה עם הצורב הנ"ל. כאשר צורבים על 24 דיסק מלא של 700 מגה הצריבה אמורה לקחת בערך 3 וחצי דקות. כשאני צורב אותו דיסק באותה מהירות זה לוקח לי 7 דקות שלמות !!! אני משתמש בתוכנה נירו הכי חדשה (תסמכו עלי) יש לי p3 1000mhz 256 sd-ram הארד דיסק: 20 ג'יגה כ-10 פנויים winXP PRO 8) יש לציין שקניתי את הצורב לא מזמן ולא "התעסקתי" איתו בביוס יותר מדי מה קורה כאן? ??? ??? בברכה,
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קנייתי קירור CPU חדש אחרי שהקודם עשה רעשים גם אחרי ניקיונות. הנה אלבום עם תמונות http://imgur.com/a/e7EAB בעצם הקייס והלוח אם חוסמים לי את האפשרות לחבר חלק מסוים.. אני יכל לראות רק 2 חורים ואני צריך 4.. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
קניתי מחשב בהשקעה גדולה מעבד ryzen 3900x amd לוח אם x570 gaming x 2 כרטיסי מסך RX590 amd בעלי 5 כניסות כל אחד על מנת להצליח לחבר למחשב 10 מסכים ( לצורכי עבודה) ספק כח RM1000i כמו כן יש במחשב 32 זיכרון ווינדוס 10 העניין הוא שכרטיס המסך השני לא פועל , ואף מסך שמחובר אליו לא נדלק. הכרטיס מסך עצמו תקין כי החלפנו בין הכרטיסים והוא פועל בסלוט הראשון רק שהסלוט השני לא קורא שוב את הכרטיס מסך. מישהו יודע למה ?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק 60 גיגה של WD מאד נאמן שפתאום לא עולה במחשב הוא מחובר לבד מותקן עליו ווינדוס, ניסיתי ג'ימפורים שונים... המחשב לא מזהה אותו הוא לא מופיע בסטאפ. ניסיתי לחבר למחשב אחר גם לא פועל. ההארד דיסק פעל בלי בעיות ואז ניסיתי לחבר הארד דיסק אחר למחשב שהוא היה בו, וכשהחזרתי הכל לקדמותו הוא פתאום הפסיק לפעול מה לעשות? יש איזה תוכנה חזקה שפועלת בבוט שיכולה לנסות לזהות אותו? כשאני מפעיל את המחשב עם ההארדיסק מחובר לוקח הרבה זמן לSETUP לעלות וכשהוא לא מחובר הSETUP עולה מיידית.
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לא משנה איזה דיסק, לא משנה מתי ואיזה תוכנה פועלת. המחשב פשוט נהיה איטי להחריד, עד כדי כך שהעכבר קופץ לי ממקום למקום (במקום לזוז חלק). ב-Task manager רק מעבד אחד עולה ל-100% (Hyper-Threading). מה לעשות? ניסיתי להוריד דריבר חדש, לעשות עדכון קושחה (??) לעשות Uninstall ו-Install שוב... שום דבר לא עובד...
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הכונן בן שנה,היה על 96% תקינות,עכשו זה על 95%,פעם בשבועיים בערך יש ריסט,הספק כוח בן שנה ולעומת זאת הלב עצמו של המחשב-לוח אם,מעבד,זכרונות,ממש ישנים, המחשב בן 8.
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
בדיוק קניתי מסך מחשב חדש xb3 predator של acer. ניסיתי לחבר בעזרת DP מהמסך למחשב , ברשותי המפרט הנ"ל: 980 ti gtx i7 6700 K ספק כוח corsair c750m כאשר ניסיתי להדליק את המחשב , המחשב עצמו נדלק , אך המסך נשאר ב-no signal. ניסיתי גם עם HDMI , לא עבד. ניתקתי את כל הכבלים וחיברתי מחדש - לא עבד. אני חושד שאולי הכרטיס מסך לא מחובר טוב.. הסיבה לכך כי 1. אין לי משהו אחר שאני יכול לחשוב עליו יותר טוב 2. כי בהדלקה, האור של הכרטיס מסך מהבהב מה שמעיד אולי על "נדלק נכבה" כאילו לא מחובר טוב. תחושה שלי שזה משהו מאוד בסיסי שאני מפספס. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 12.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ... קניתי DVD-RW ובבית יש לי CD ROM עכשיו כשהוספתיי את את DVD RW המחשב עכשיו לא יודע שיש CD-ROM ו DVD-RW פשוט לא יודע המחשב שיש מה לעשות בשביל שהמחשב ידע ש ה CD-RW ן DVD -RW מוותקנים במחשב .????
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שלא ניפעל המסך לא נידלק והמחשב כשאני מפעיל אותו מהבהבת לו המנורה האדומה והסידירום לא ניפתח מה יכולה להיות הבעייה!!!
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי היום והכנסתי את הדיסק שלי, לאחר ההתקנה לפני שהמערכת עולה בפעם הראשונה קיבלתי את השגיאה the computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error windows installation ובכדי להמשיך את ההתקנה ללחוץ ENTER (ואז מתבצע ריטס) והיא תמשיך ,ניסיתי כמה פעמים ובכל פעם יש את אותה השגיאה, ניסיתי להתקין מחדש ושוב אותו הדבר, זו גרסת WIN 7 64 ביט שצרבתי מה-MSDN של מייקרוסופט (יש לנו מנוי בעבודה) והשתמשתי בה הרבה פעמים, בגלל שלא היה לי איך לצרוב מחדש את האימג' (כי הנחתי שמשהו בדיסק דפוק) התקנתי את אותה הגרסה רק 32 ביט וההתקנה עברה בסדר, צרבתי שוב את האימג' של ה-64 ביט ושוב פעם אותו ERROR לאחר ההתקנה ואני לא מצליח להשלים את ההתקנה, מה יכול להיות שנדפק ? המער…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקלטתי במיני דיסק הופעה מסויימת. חילקתי אותה למספר טרקים, בסוף כל אחד לחצתי על כפתור סטופ שהוא גם שומר את הטרק. כשהגעתי לביתי התאכזבתי לגלות שחלק מהטרקים חסרים! אך בסך מן הכולל של הדיסק הוא מראה כי הם בתוכו...למעשה אין באפשרותי לשמוע אותם או לראותם כקיימים. היש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת+ניסיתי לפתור בעצמי,וכנסתי להגדרות צריכת חשמל>עיתוי שינה של המחשב>שיחזור הגדרות ברירת מחדל,ולאחר מכן,כשלוחצים על התחל=אין אפילו את אפשרות הבחירה ב"מצב שינה",שנעלמה ויש פשוט "שינה" - מה עושים,כדי שאפשרות זו תחזור והמחשב יוכל לישון?. אין לי מקלדת ו/או עכבר אלחוטיים. שיניתי והורדתי את כל ה"שירותים"+"הפעלה" - בmsconfig,אשר לא הכרחיים. למה המחשב שלי עדיין לא מצליח לישון?,במה הבעיה? (הוא ישן כדקה,ומיד לאחר מכן "מתעורר".!). אילו שינויים,עליי לשנות בניהול צריכת חשמל,כדי שיישן כמו,שצריך ובאופן תקין? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי שבת שלום לכולם ! לאחרונה קניתי מחשב חדש והחלטתי לפנק את עצמי בכרטיס רשת אלחוטי חדש,האחרון היה נפלא,פרט לכך שהמגעים שלו נהרסו ויכולת הקליטה הייתה סבירה. לכן החלטתי להתחדש בכרטיס usb חדש. זה קניתי את כרטיס TP-Link TL-WN722N ומאז אני אוכל מרורים ממנו פשוט בלתי נסבל. מס' בעיות: אם אני מוציא את הכרטיס מהפרונט usb של המארז אני מקבל מסכים כחולים. קיבלתי כמה פעמים את המסך הזה : http://upng.co.il/uploads/abf12e4a1fc11014102a1c43ea26600b.jpg זה המסך האחרון שקיבלת ומאז כשאני מחבר את ה usb מחדש המחשב בכלל לא מזהה חומרה חדשה,ניסית להתקין את הדרייבר מהתחלה אבל בתוכנה הוא רושם לי לחבר את הכרטיס על מנת לחפש רשתות,והכרטיס מחובר ): חזרתי לedimax הישן עם המגעים הרופפים עד שאני אחשוב ע…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשבוע האחרון התקנתי את וינדווס כמעט 10 פעמים. יש לי בעיה מוזרה מאוד ואני לא יודע איך היא נוצרת. לבעיה- לפני שזה קרה לפעמים המחשב ניתקע ולרוב עשיתי כיבוי כמו שצריך אבל נידמה לי שהייתה התוכנה EDONKEY במקרים האלה ברקע פועלת. אז כחה לאחר הכיבוי יש לי הודעה- non system disk replace the disk and press any key ולמי ששואל לא היה דיסקט בכוi דיסקטים. זה הדבר המוזר, ושאני לוחץ על מקש כל שהוא זה רושם לי - boot failure:system healthed טוב ניסיתי להיכנס לוינדווס בדרך אחרת, ניכנסתי לכונן דרך דיסקט איתחול ואז הלכתי לסיפרייה של הוינדווס ורשמתי WIN גם זה לא עזר. הוא טען כמה דברים ואז היתה את ההודעה הבאה לחצי שניה- Registry file was net found. Registry services may be inoperative for this…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת למה הווינדוס שלי מתנתק כאשר אני לא נוגע בו זמן מה... הוא מנתק לי את היוזר ואז בשביל להכנס אני צריך ללחוץ עליו... מישהו יודע איך מבטלים את זה... WIN 7 HEB ULTIMATE 32BIT
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בלוח של GIGABYTE GA-7VXRPב BIOS תחת INTEGRATED יש ONBORD PROMISE עם המצבים הבאים : ATA RAID DISABLE היתה לי בעיה בכל הדלקה של המחשב היתי רואה שכתוב : BIOS CANT BE INSTALL BECAUSE THE DRIVER ARE NOT ATTACHE שאלתי את GIGABYTE והם אמרו לי לשנות את ONBORD PROMISE לDISABLE השאלה שלי מה זה ה ONBORD PROMISE האם עכשיו אני ללא RAID מה ההבדל בכל שלושת המצבים והאם זה פיתרון נכון בכל אופן אני כבר לא מקבל את ההודעה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-