עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by samsol,

היי, לאחרונה המחשב הנייח שלי עושה בעיות כשאני מנסה להדליק אותו. כשהוא כבוי ואני מדליק אותו, נראה שהוא מתחיל לפעול, המאווררים עובדים, אבל אז לאחר שתי שניות הוא כאילו נכבה ונדלק ישר שוב. ככה בלופ שלא מסתיים.... כשזה קרה בפעם הראשונה, כיביתי אותו, פתחתי אותו וניקיתי את האבק ואז הדלקתי והוא הצליח לצאת מהלופ אחרי פעמיים בערך. חשבתי שהבעיה נפתרה אבל אז כיבית וכשהדלקתי זה שוב קרה. אז הזזתי אותו קצת, נתתי מכה קלה בצד והוא נדלק בסדר. מאז הוא כבר שבוע לא כבוי כי אני חושש שלא אצליח להדליק אותו. גם במצב שינה לפעמים הוא לכנס לשינה ואז יש מתעורר... מישהו מכיר את הבעיה? אשמח לעזרה. תודה רבה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי פה מחשב שעושה קצת בעיות.. אני לא סגור על הבעיה אבל זה נראה לי הלוח אם.. הוזיזו במחשב הזה את הכפתור של הספק מ230V ל115 והספק נשרף. את הספק החלפתי, אבל יש עוד בעיה, כשמדליקים את המחשב אז מופיע המסך הראשי של הספירת זיכרון וכו' והוא נתקע במסך הזה... לפעמים אחרי ספירת הזיכרון.. לפעמים ממשיך קצת ונתקע בתחילת זיהוי החיבורים בIDE ולפעמים נתקע בדיוק אחרי הבדיקה של החיבורי IDE.. ניסיתי לנתק את ההארד דיסק והצורב מהIDE אבל כשמנתקים את הכבל שלהם המחשב נדלק, (עושה רעש) אבל המסך נשאר מכובה וכו'... אז את הפלופי ניתקתי והIDE השארתי... פעם אחת הצלחתי להגיע לביוס, ותוך מספר שניות הכל קפא עד שעשיתי ריסט... מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום הדלקתי תמחשב של אחי ואחרי שהוא מגיע למסך של הווינדוס הוא נתקע ולא מראה את השולחן עבודה..אני יודע שזה בעיה כללית מדי אבל אם מישו יוכל להדריך אותי אני אשמח מאוד.. דרך אגב ניסיתי להעלות בSAFE MODE והמחשב עלה וביקש משו על שחזור מערכת והעדפתי שלא להסתבך...תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by jud5,

הורדתי תכונה מהאינטרנט. הופיעה בקשה להפעיל מחדש את המחשב, הסכמתי. המחשב כבה ועלה מחדש, עד ברוך הבא ואז נשמע ציפצוף ומופיע מסך כחול שאומר שיש תקלה והמחשב לא ממשיך כדי לא להזיק. בערך משהו כזה. הפעלתי מחדש את המחשב וזה חוזר על עצמו. מה עושים. מבקשת עזרה. בתודה מראש

5. היי, יש לי שאלה כללית בקשר לכיבוי המחשב, המחשב שלי פועל כל היום וכל הלילה, לא כיביתי אותו כבר אולי חצי שנה, ואם הוא כבר נכבה אז נעשה ע"י הפסקות חשמל. רציתי לדעת אם לטווח הארוך או בכלל זה מזיק למחשב? אני עוד כמה ימים צריך לקבל מחשב חדש, וחשוב לי מאוד להתחיל איתו ברגל ימין =] בדר"כ אני משאיר בלילה הורדות פעילות או סתם משתף קבצים, ואפילו אם אני לא עושה כלום המחשב תמיד נשאר פועל. יש סיכון בדבר? נ.ב לא ידעת איפה לפרסם, אז אני מקווה שזה הפורום המתאים.

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by satlan1,

כל מסמך שאני שולח להדפסה אני מקבל את ההודעה הזאת. בדקתי והדרייברים מותקנים טוב. מה יכולה להיות הבעייה? תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  7. שלום, רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה בחיבורי הUSB אצלי - אני מחבר USB עם חיבור 3.0 ללוח אם (יש 2 יציאות של USB3.0 מאחור) אבל המהירות נורא נמוכה ואני מקבל התראה בעת החיבור שהמכשיר (DOK) יכול לתפקד מהר יותר אם אני אחבר לחיבור שתומך (שזה בעצם החיבור הכחול שאליו אני מנסה לחבר!). נכנסתי לביוס וראיתי שלא מופיע שם שום אזכור לUSB 3.0 (למרות שאמור להיות שם משהו לגבי זה לפי החוברת הדרכה של הלוח אם) לוח אם מסוג GA B75M D3H של גיגהבייט. (REV 1.0). התקנתי דרייברים של USB 3 אבל עדיין אחרי כיבוי והדלקה אין זיהוי של זה בביוס ומכשירים עובדים כאילו הם מחוברים לUSB 2 רגיל (מכשירים עם חיבור 3.0). מה לעשות? יכול להיות משהו שלא…

8. Started by xDa,

שלום, קניתי מחשב חדש,הוא הגיע לי עם HDD 1TB ו SSD 120G. ישר שמתי דיסק של חלונות,ובלי לחשוב לחצתי על ה- SSD והתקנתי. עכשיו מה אני לא אוהב? "במחשב שלי" מופיע רק ה SSD עם 12GB. וכל דבר שאני מתקין נשמר עליו. אז איך אני עושה מחיצות על ה- HDD וגורם להם להופיע "במחשב שלי"? ד"א אפשרי לעשות שתיקיית Program files תהיה על ה- HDD? אני מתכוון שכל התקנה תהיה על ה- HDD ולא על ה- SSD. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by ariel007,

שלום, ברשותי המחשב הנייד שבכותרת. כשאני נכנס לביוס התפריטים מאוד מצומצמים ומינימליים. האם ישנה במחשב הזה אפשרות, איזה צירוף מקשים, שייתן לי לגשת לתפריטים יותר מתקדמים? תודה לעוזרים

10. שמעו אין לי כרטיס רשת רגיל במחשב השני יש לי כרטיס רשת ב usb כאילו חיצוני שמחובר דרך usb ושאני נכנס להגדרות רשת הוא אומר לי שאני יכול להגדיר כאן כרטיסי רשת שמחוברים פיזית למחשב שלי! איפה אני יכול להתקין את הכרטיס רשת שלי??

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by Dan Eitan,

שלום לפני שבוע רכשתי מחשב חדש מבית Dell דגם Inspiron 5480 לאחר יישור קו של דרייברים,ניסתי להפעיל את המשחק FIFA בגרסת הדמו דרך ממשק origin הרשמי והתאכזבתי לגלות שהמשחק מקרטע.. אחרי כל מיני שינויים בהגדרות הבנתי שאני הולך סחור סחור ושום דבר לא משתנה לטובה.. התרשמתי מכמה סרטונים ביוטיוב אשר מראים את הכרטיס הגרפי של המחשב (GeForce MX250) בפעולה בזמן משחק הפיפא ועובד להם מצוין! בהגדרות הגבוהות ביותר שיש למשחק להציע. למישהו מכם יש איזשהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? איזה בדיקות ניתן לבצע? מפרט המחשב : דוגמה למחשב פחות עם חומרה חלשה יותר שמריץ את המשחק באופן רציף ושוטף.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by אדלרון,

שלום, אני מנסה להתקין ב2 מחשבים שונים HD של היטאצ'י 160G סאטה 2. ובשני המחשבים (שניהם סאטה 1 )אחרי הפוסט יש צפצופים מהירים ללא סוף. ברגע שאני מוריד את הכבל מהלוח ,הלוח עובד רגיל. החלפתי את הכבל והעניין לא נפתר. אנא עיזרו לי והחכימו אותי בעזרת היידע הנפלא שלכם תודה רונן

13. Started by Absurd,

שלום! לפני כשבועיים וחצי נאלצתי להחליף את הכבל המחבר את המחשב לשקע - לכבל חדש (המחשב לא נדלק). היום בבוקר, גיליתי להפתעתי ששוב המחשב לא נדלק, ושוב בגלל שהכבל תקול... האם יש סיכוי, ולו הקלוש ביותר, שהספק שלי הוא זה ששורף את הכבלים ושולח אותי בפעם השלישית לקנות כבל? או אולי שקע החשמל הוא שגורם להם להתקלקל? או שזה סתם צירוף מקרים ששני כבלי נשרפו תוך שבועיים וחצי? תודה רבה מראש על כל עזרה!

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. שלום, אני לא ממש מבין במחשבים ואני מקווה שזה המקום הנכון לחפש בו את הפיתרון, בבקשה סלחו לי אם לא. בכל מקרה, לפני חצי שנה בערך שדרגתי את המחשב שלי וקניתי כרטיס GeForce GTX 1060. עד כה הכרטיס עובד מעולה. אבל אני רוצה לעבוד עם שני מסכים ולא רק עם אחד. לקחתי מסך ישן שהיה לי בבית, אבל החיבור שלו לא היה מתאים לחיבור של הלוח (ללוח יש חיבורי hdmi, displayPort וחיבור DVI אחד, וזה לא אף אחד מהם. אני לא יודע איך הוא נקרא, פשוט החיבור הכחול הישן הזה של המחשבים) אז ניסיתי לחבר את המסך לחיבור של המחשב עצמו, של לוח האם. אבל המסך לא מגיב בכלל. המסך בבירור עובד כי בדקתי אותו על מחשב אחר... המסך הראשי שלי שכן עובד הוא חיבור DVI ולכן הוא עובד בסדר. …

15. אהלן... הבעיה היא במחשב Pc רגיל , שפשוט החליט לשבוק חיים לפתע לחיצה על כפתור ההפעלה לא עשתה כלום , פשוט מת... הניסיונות שאני עשיתי כדי לתקן הם : החלפתי ספקים - בעיה נמשכת , הספק עובד מצויין במחשב אחר.. ניתקתי את כל הכבלים והחומרה מלבד המעבד , הוצאתי את הבטריה של הביוס לדקה אחת והחזרתי (קראתי איפשהו שזה יכול לעזור) - ולא עזר :ֹ/ שום קבל בלוח אם לא נראה מנופח (פגום).. המשכתי ובדקתי את החיבור של הפנל הקדמי של המחשב ובהם נמצאים כל הכבלים של הלדים , הספיקר הפנימי וכמובן של כפתור ההפעלה (Power Sw) ושל כפתור reset sw .. ניתקתי וחיברתי אותם חזרה למקום הנכון לפי ההוראות של הלוח האם הספציפי שלי Gigabyte GA-EP35C-DS3r בכל מקרה , כרגע נראה לי שזה יכול להיות רק לוח-אם או מ…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  16. השאלה בכותרת....ואיך בודקים מה נשרף....??????? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by YMK,

היי חברים , רציתי לשאול אם מישהו יכול לעזור לי , אני רוצה ליצור אימג' לווינדוס 10 שיכלול גם את כל התוכנות שיש לי במחשב , איך אני עושה את זה ? קראתי על זה אבל חסר לי משהו בין השורות שאני לא מבין . הבנתי שאני צריך לעשות SYSPREP ואני גם צריך ליצור IMAGE , ואני לא הבנתי מה ההבדל בין IMAGE ל CLONE

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by 104952,

שלום לכולם, היום הדלקתי את המחשב ולהפתעתי , דווקא ביום כיפור , המחשב מסרב להידלק ( זו תופעה שהייתה כבר כמה פעמים בחצי שנה האחרונה ) בעקרון כשאני מדליק את המחשב הלוח אם עושה צפצוף אחד ארוך . עשיתי חיפוש לגבי הצפצופים השונים שהביוס עושה בשביל אזהרות , וגיליתי שזה כנראה בעיה בכרטיס מסך . בפעמים הקודמות שזה קרה לי הייתי פשוט מוציא ומכניס את הכרטיס מסך והכל היה חוזר למצב הרגיל . היום כל דבר שאני יעשה לא עוזר. ניסיתי לראות מה קורה אם אני משאיר את המחשב לרוץ אחרי הצפצוף , וראיתי שהוא עובר לסוג צפצוף שונה ( צליל גבוה וצליל נמוך בלופ ) . דבר שכנראה מסמל בעיה במעבד או בRAM לפי החיפוש שביצעתי. אם יש לכם עצות כלשהן לגבי מה אני צריך לעשות עכשיו זה יעזור לי מאוד , בכל זאת כל הסרטים על…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  19. יש לי בעייה בצריבה עם הצורב הנ"ל. כאשר צורבים על 24 דיסק מלא של 700 מגה הצריבה אמורה לקחת בערך 3 וחצי דקות. כשאני צורב אותו דיסק באותה מהירות זה לוקח לי 7 דקות שלמות !!! אני משתמש בתוכנה נירו הכי חדשה (תסמכו עלי) יש לי p3 1000mhz 256 sd-ram הארד דיסק: 20 ג'יגה כ-10 פנויים winXP PRO 8) יש לציין שקניתי את הצורב לא מזמן ולא "התעסקתי" איתו בביוס יותר מדי מה קורה כאן? ??? ??? בברכה,

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by charge,

קנייתי קירור CPU חדש אחרי שהקודם עשה רעשים גם אחרי ניקיונות. הנה אלבום עם תמונות http://imgur.com/a/e7EAB בעצם הקייס והלוח אם חוסמים לי את האפשרות לחבר חלק מסוים.. אני יכל לראות רק 2 חורים ואני צריך 4.. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  21. קניתי מחשב בהשקעה גדולה מעבד ryzen 3900x amd לוח אם x570 gaming x 2 כרטיסי מסך RX590 amd בעלי 5 כניסות כל אחד על מנת להצליח לחבר למחשב 10 מסכים ( לצורכי עבודה) ספק כח RM1000i כמו כן יש במחשב 32 זיכרון ווינדוס 10 העניין הוא שכרטיס המסך השני לא פועל , ואף מסך שמחובר אליו לא נדלק. הכרטיס מסך עצמו תקין כי החלפנו בין הכרטיסים והוא פועל בסלוט הראשון רק שהסלוט השני לא קורא שוב את הכרטיס מסך. מישהו יודע למה ?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Dark Respect,

יש לי הארדיסק 60 גיגה של WD מאד נאמן שפתאום לא עולה במחשב הוא מחובר לבד מותקן עליו ווינדוס, ניסיתי ג'ימפורים שונים... המחשב לא מזהה אותו הוא לא מופיע בסטאפ. ניסיתי לחבר למחשב אחר גם לא פועל. ההארד דיסק פעל בלי בעיות ואז ניסיתי לחבר הארד דיסק אחר למחשב שהוא היה בו, וכשהחזרתי הכל לקדמותו הוא פתאום הפסיק לפעול מה לעשות? יש איזה תוכנה חזקה שפועלת בבוט שיכולה לנסות לזהות אותו? כשאני מפעיל את המחשב עם ההארדיסק מחובר לוקח הרבה זמן לSETUP לעלות וכשהוא לא מחובר הSETUP עולה מיידית.

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  23. לא משנה איזה דיסק, לא משנה מתי ואיזה תוכנה פועלת. המחשב פשוט נהיה איטי להחריד, עד כדי כך שהעכבר קופץ לי ממקום למקום (במקום לזוז חלק). ב-Task manager רק מעבד אחד עולה ל-100% (Hyper-Threading). מה לעשות? ניסיתי להוריד דריבר חדש, לעשות עדכון קושחה (??) לעשות Uninstall ו-Install שוב... שום דבר לא עובד...

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  24. הכונן בן שנה,היה על 96% תקינות,עכשו זה על 95%,פעם בשבועיים בערך יש ריסט,הספק כוח בן שנה ולעומת זאת הלב עצמו של המחשב-לוח אם,מעבד,זכרונות,ממש ישנים, המחשב בן 8.

• 18 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. Started by sayroni,

בדיוק קניתי מסך מחשב חדש xb3 predator של acer. ניסיתי לחבר בעזרת DP מהמסך למחשב , ברשותי המפרט הנ"ל: 980 ti gtx i7 6700 K ספק כוח corsair c750m כאשר ניסיתי להדליק את המחשב , המחשב עצמו נדלק , אך המסך נשאר ב-no signal. ניסיתי גם עם HDMI , לא עבד. ניתקתי את כל הכבלים וחיברתי מחדש - לא עבד. אני חושד שאולי הכרטיס מסך לא מחובר טוב.. הסיבה לכך כי 1. אין לי משהו אחר שאני יכול לחשוב עליו יותר טוב 2. כי בהדלקה, האור של הכרטיס מסך מהבהב מה שמעיד אולי על "נדלק נכבה" כאילו לא מחובר טוב. תחושה שלי שזה משהו מאוד בסיסי שאני מפספס. תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.