עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by CashMAn,

יש לי בעיה עם חיבורי ה USB מקודם הכל היה כרגיל עכשיו לא יודע מה קרה הבעיה שהUSנ לא מזהה חומרות כל פעם אומר שיש בעיה אפילו דברים כמו FLASH DISK תעזרו לי בקשה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  2. לפני מספר ימים, בזמן שלא היה עומס מיוחד על המחשב, פתאום המחשב כבה. ניסתי להדליק אותו מספר פעמים אך הוא לא נדלק. מדי פעם האור בכפתור ההפעלה עבד ומדי פעם לא. הוא אפילו לא הגיע לBIOS כלל (לא השמיע שום ביפ). כשפתחתי את המחשב לא ראיתי שום דבר שגוי (סרקתי לקבלים פגועים). כשנסיתי להדליק את המחשב יכולתי להבחין שאף מאוורר לא פועל למעט המאוורר של המעבד שעובד לחלקיק שנייה ואז מפסיק. ראיתי גם שהלד של PWR על לוח אם פועל. כדי להוכיח שזו אשמת הספק ניסתי עם ספק ג'נרי ישן שנראה שעבד (על מערכת בלי RAM המאוורר של המעבד פעל לכמה שניות ואז הפסיק כשללא ספק המערכת נכשלה POST) אך כשחיברתי את החיבורים ללוח האם ולמעבד כשהפעלתי את המערכת הספק התחיל להעלות עשן ולהסריח (ניתקתי אותו מיד). רכשתי ספק אח…

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by pc student,

חברה אני מנסה להפעיל דרייבר 3 אבל הוא עושה אצלי תקיעות,והLOADING ממש איטי. אתם יכולים לעזור לי והלגיד לי מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. איך מחברים נכון את הלוח אם עם המארז(כפתור ההפעלה והריסטארט, לא אם הספק כוח)?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  5. Started by dids22,

היום הדלקתי תמחשב ופתאום אני שם לב שבצד השמאלי למטה יש משהו מוזר הקיצר רואים שם בצבע אחר אם כל המסך מראה צבע ירוק אז הוא מראה סגול ואני לא יודע אם הבעיה במסך עצמו או בכרטיס מסך(ד"א המחשב עצמו + המסך יחסית ישנים (בערך 4 שנים) ד"א עשיתי לפני שבוע oc ווהעלתי את ה fps כלמר oc לכל מחשב אז יכול להיות שזה הכרטיס מסך לא?<

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  6. ראשית, לא ידעתי האם השאלה שייכת לפורום הזה, במידה ולא - אבקש להעביר לפורום המתאים. לנושא: המחשב המצוין מעלה, מהו רצף המקשים\המקש שצריכים ללחוץ על מנת להנכס לביוס? כי אני רוצה להגדיר טעינה מהסידי לצורך שחזור המערכת והתקנתה מחדש. תודה רבה והמשך לילה טוב

• 6 תגובות
    • 8.4k צפיות
  7. Started by 1506,

חברים יש לי בעייה חמורה עם הדיסק הנשלף, על הדיסק קיים מידע במך תקופה אני פותח קובץ קסל מהדיסק ובמהלך העבודה עושה שמור ישירות לדיסק הנשלף. לא היתה בעייה עד לאתמול, הדיסק הנשלף בפנים אך הוא לא מזוהה ... :-[ [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. לא מזמן קיבלתי מחשב ישן מהעבודה של אבא שלי הנושא את השם T43. התקנתי עליו וינדוס אקס פי סרוויס פק 3 והכל הלך חלק. שבאתי להתחבר לאינטרנט נתקלתי בבעיית דרייבר(גם של מודם וגם של ויי פיי), בנוסף נתקלתי בבעיה של דרייבר של קול. מה שזה אומר כרגע: יש לי מחשב שלא יכול להתחבר לאינטרנט ואי אפשר לנגן בו קבצי אודיו ווידאו. אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי, כבר ניסיתי הרבה דברים ולא הצלחתי.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  9. Started by leon2810,

שלום לכולם, יש לי את הלוח האם :GA-X58A-UD3R (לא בטוח איזה REV) אני רוצה לשדרג זיכרון...השאלה האם הוא תומך ב-1600 MHZ? כי באתר רשום Support for DDR3 2200/1333/1066/800 MHz memory modules זה נישמע מוזר שדילגו על זה האם כדאי להתשמש בTRIPLE CHANEL? ואיזה סוג זיכרון כדאי לקנות בKSP אילת? בנוסף אני רוצה לקנות SSD 120 גיגה... על איזה אתם ממליצים?הבנתי שחשוב שיתמוך בTRIM...איך בודקים? תודה רבה לכם, וחג שמח

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Galatz,

שלום לכולם, התקנתי מחשב לא חדש מאפס. זהו מחשב פנטיום 2, 300 מגה הרץ, עם לוח של iWIll - מסוג BD100Plus, 256 מגה זיכרון. לא משנה מה אני עושב, ואיך אני מקנפג את ה BIOS, המחשב מראה גוון כחול בלבד. הכול עובד, רק שאין ירוק ואין אדום. בדקתי את כל החיבורים, אין לי שמץ מה הבעיה. הלך הכרטיס מסך ? BIOS בכל זאת ? Flash יעזור ? תקלה מוזרה, אודה לכל העונים. וכן, המסך עובד מעולה, Degauss לא פותר את הבעיה...... ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by מוציפוצי,

שלפתי מהקרטונים את חלקי המחשב החדש וכשרציתי לחבר את המסך נתקעתי עם כבל VGA זכר/זכר ויציאת זכר מהמחשב. שאלתי חברים ולכולם יש VGA נקבה ביציאה מהמחשב. בקרטון של המסך לא מצאתי פיתרון. קיוויתי למחבר נקבה/נקבה שיגאל אותי מיסורי. האם יציאת VGA זכר מקובלת? האם ניתן לחבר את המסך ליציאת ה DVI בלבד? כשניסיתי לחבר את המסך עם מתאם VGA ל DVI לא קיבלתי תגובה על המסך.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום וברכה, המסך שלי מתמלא לאורך ולרוחב במשבצות צבעוניות ושחורות, מצורף קובץ תמונה. - המחשב עובד כרגיל בזמן האיתחול והעלה של החלונות, רק אחרי כמה דקות ספורות מזמן הכניסה לווינדוס מופיעה התקלה. - בsafe mode המסך עובד כרגיל. פרטי מערכת laptop hp pavilion dv3-4333ej intel core i3 WIN7 home premium 64bit דרייברים כרטיס מסך: - ATI Mobility Radeon HD 6370 - Intel® HD Graphics מה שניסיתי: - system restore לא פתר את הבעיה. - הרצתי כל מיני בדיקות בזמן איתחול המחשב, כמו לזיכרון ולהר-דיסק ולא מצא שום בעיה. - ניסתי disable לדרייברים של כרטיס המסך כאשר עשיתי disable לדרייבר Intel® HD Graphics בלבד לא מופיעה לי התקלה כלל(אני יכול לעבוד שעות עם המחשב בלי שום תקלה) אך התצוגה איטית…

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  13. שלום ברשותי P4 קקה, הבעיה מתוארת בכותרת תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by Skeleton,

אני רוצה לשמוע באוזניות וזה לא נותן להפעיל דרך החלק הקדמי של המחשב... יש לי לוח אם GiGabyte p35 DS3. חשוב לציין שהתקנתי את כול הדרייברים העדכנים להיום.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by gtf,

זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1). כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT. נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה יכול להיות שנשרף משהו?? לא נגעתי בכלום זה פשוט ככה נהיה, אחרי שהמחשב פעל המון זמן בסדר.

• 9 תגובות
    • 541 צפיות
  16. תצורת המערכת שלי לפני התקנת הקירור החדש הייתה כדלקמן: ווינדוס XP PRO 2 הרדיסקים שמאוחדים על ידי רייד 0 - מזוהים בביוס. לאחר החלפת הקירור ונקיון המארז הדבר היחידי שהתבצע מבחינת הגדרות זה איפוס לביוס, אבל כל ההגדרות שוחזרו לאלו שהיו לפני ההתקנה, הבקר מזהה את ההרדיסק וכשאני מנסה להעלות את המחשב במסך שמציג לי בחירה של סייפמוד ההתקנה קופאת בקובץ mup.sys לפי המלצת מיקרוסופט אני אמור להשתמש בrecovery console כדי לשחזר אבל מה שמפחיד אותי שאני צריך להתקין את הבקר רייד מחדש עבור זה והשאלה שמתבקשת כאן היא האם אחרי ההתקנה ההרדיסיקים שמסודרים במערך נכון לעכשיו יזוהו בדיוק אותו באותו אופן וכל המידע ישמר או שמא בסידור המערך מחדש יוזוהה ההרד דיסק כחדש לחלוטין ???? עדכון: …

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by kfir_dnd,

הוינדוס קורס לי ברגע שאני מתקין חיבור לאינטרנט... מה שקורה זה ככה: 1. אני מתקין את התוכנה של החיבור לאינטרנט 2. אני עושה הפעלה מחדש כדי לסיים את ההתקנה 3. איך שוינדוס מסיים להיטען ומופיע לי שולחן העבודה הוא קורס פירמטתי את המחשב וזה עבד טוב עד שהתקנתי שוב וזה שוב קרה... מה אני עושה ואיך אני מסדר את זה? לתוכנה שאני מתקין קוראים sky broadband הבעיה הזאת ממש משגעת אותי חברה תעזרו לי כמה שיותר מהר אני מזה שאין לי אינטרנט בבית תודה מראש

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  18. אז ככה יש לי צורב של LG מה שקורה זה שבהתחלה הוא עבד בסדר גמור עד שיום אחד קרה דבר מוזר כמעט כל פעם שהיה נדרש השימוש בצורב (בעת עליית המחשב בדיקת חומרה, קיראה או כתיבה לדיסק וכו') היה מן רעש כזה שלא ידוע איך לתאר את זה כזה מין פיצוץ קטן והכל במחשב נקתע למילישניה ואז חזר למצבו. מה שיכול להיות כסיבה לזה זה שפעם אחת חיברתי את הצורב כאשר המחשב היה מודלק וכאשר חיברתי את המולקס לא חיברתי אותו בו זמנית (כלומר שכל הפינים יתחברו בו זמנית) אחלה חירתי פין פין זה קשה להסביר חיברתי את המולקס באלכסוןכאילו אפשר לומר בהתחלה אדום לאדום שחור לשחור שחור לשחור וצהוב לצהוב בצורה הזאתי אבל ברגע בהפין הראשון (האדום) נגע בפין של האדום בצורב המכשב נכבע יכול להיות שזו הסיבה. אני נורא מפחד זה צורב ח…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by BlackTalon,

כשאני מכניס דיסק לכונן הוא משמיע רעשים מאוד לא סבירים, הוא מזהה ת'דיסק ואז החלון נסגר ואני נשאר בלי כונן. אני מנסה לפתוח ת'דיסק ומופיעה לי הודעה: Error-Cannot be found. הצורב שלי מת לא מזמן ואיתו גם הסידירום כמעט באותו זמן...ניסיתי להגדיר ת'כונן דיסקים בכל הצורות pri slave sec master.... עשיתי את זה אחרי שהוצאתי ת'צורב, לא יודע למה...עכשיו הכונן מגיב אותו דבר רק שאני מקבל הודעה כשאני מפעיל ת'מחשב: Pri slave: incompatible ATAPI כתבתי Pri slave לדוגמא כי ניסיתי כבר להגדיר אותו בכל הצורות. אולי גם הוא מת? אבל אז למה הוא בכלל מגיב הכנסת דיסק ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  20. Started by tood,

היי חבריה לוח אם אינטל וינדוס 7 היו 2 הארדיסק הוצאתי אחד ,המחשב לא עולה וזו התקלה המופיעה > PXE-E61:Media test failure, check cable PXE-M0F:Exiting Intel Boot Agent No bootable device--insert boot disk and press any key. נכנסתי לביוס וזה הסדר בבוט cd flopy על אף שאין פלופי בכלל במחשב hard disk drive ethernet Hard drive order<wdc wd800jd וזה ההארד דיסק הפעיל שהשארתי מה התקלה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by gr26,

פתאום האמצע הגלישה באינטרנט נכבה המחשב, יכול ליהיות בגלל החום כי היום חמסין והיו טמפ' גבוהות (70 מעלות במעבד...), עכשיו המחשב לא נדלק יותר, כשאני לוחץ על הכפתור הדלקה, המאוור של המעבד זז תנועה מזערית כאילו בא להידלק וזהו, שום דבר אחר לא זז והמחשב לא נדלק. יכול ליהיות שנשרף איזה רכיב? יכול ליהיות שיש איזה פיוז שנשרף וצריך להחליף? שום דבר לא נראה לי שרוף (איך זה אמור להיראות?) ואין ריח שרוף... ניתקתי מהחשמל וחיברתי, חיכיתי שעה, אווררתי את כל המארז עם מאוורר וכלום, לא נדלק, רק עושה מידי פעם את התחלת הסיבוב של המאוורר של המעבד לרבע שנייה וזהו. המפרט הוא מעבד core 2 due (נראה לי 2xxx) עם קירור סטוק, כרטיס מסך 7300gs, ספק 500W ג'נרי כנראה - g-pro? מה הבעיה ומה לעשות או לנסות?…

• 7 תגובות
    • 7.5k צפיות
  22. Started by lalzary,

שלום! עד לאחרונה היה לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9500 . הוא נשרף לי וכשלקחתי אותו לחנות שממנה קניתי את המחשב הם אמרו לי שאין להם אותו במלאי ושהם מוכנים לתת לי את ה9700 שהוא גירסה יותר מתקדמת. חזרתי הביתה חיברתי את המחשב והרצתי את מנהל המערכת כדי לראות שהכל בסדר ושזהו באמת הכרטיס. כשנכנסתי לשם זה מה שראיתי שרשום לי (צירפתי גם תמונה של המסך) - סוג מתאם - תואם NVIDIA. מה זה אומר?? למה רשום "תואם" ולא את סוג הדגם הספציפי כמו בכרטיס הקודם? יש מצב שזה לא רכיב מקורי? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  23. שלום יש לי מחשב חדש ויש לו בעיה כאשר אני מריץ משחקים. אחרי 20-40 דקות משחק המשחקים נופלים או שמופיע המסך הכחול הזה ואז אפשר לעשות רק ריסט. המחשב היה במעבדה שם החליטו שזה הכרטיס מסך אז הם שמו בינתיים כרטיס מסך חלופי כמעט אותו הדבר כמו הכרטיס המקורי עד שיגיע הכרטיס החדש. אתמול לקחתי את המחשב הבייתה עם הכרטיס החלופי וזה עדיין עושה את אותה הבעיה, אחרי בין 20-40 דקות משחק הוא נופל או שהמחשב נותן את המסך הכחול הזה. המשחקים שניסיתי הם: simcity 4, 1944 -battle of the bulge, flight simulator 2002 במחשב הקודם שלי המשחקים האלו עבדו מצויין (אמנם קצת לאט אבל עבדו) אז אני בטוח שזו לא בעיה במשחקים. מה יכולה להיות הבעיה? הנה הפירוט של המחשב: מעבד - Amd athlon 64bit dual core 3800 לוח - g…

24. Started by HwareNewb,

שלום ,לא מזמן קניתי מחשב חדש, המפרט: P4 3.2 GHZ 640 2mb chache MSI 925XE Neo Platinum 1024 DDR2 ATi Radeon X850XT W.D 120GB 7200RPM משום מה, כשאני משחק במשחק כמו בטלפילד 2 יש לי הרבה דרופים והמחשק אפילו מקרטע לפעמים, דבר שלא אמור לקרות. כמו-כן, שמתי לב שכרטיס המסך שלי מגיע לטמפרטורה של 80 מעלות במאמץ וחשבתי שאולי זה הגורם.בנוסף,יש לי ספק כוח ג'נרי אז תהיתי אם דבר זה יכול לגרום גם כן לבעיה. נ.ב- יש לי catalyst 5.6 והתוצאה שלי ב3dmark05 היא טובה- 5855 אשמח אם תענו לי בהקדם ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by Samnet,

יש לי GF4 MX AGP8X 64 MB יש לי טלויזיה 34 אינץ. אני מחבר בעזרת כבלים RCA RCA, את הכבלים חיברתי דרך הYES לטלויזיה 34 או דרך הכרטיס מסך לטלויזיה אחרת 21 אינץ וראו מצויין! רק כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה (ניסיתי עם הכרטיס מסך הנ"ל וגם עם RIVA TNT2) ורואים את המחשב אבל עם מלא פסים לבנים שרצים מעלה מטה על גבי הטלויזיה, מה שמפריע מאוד לראות סרט או כל דבר אחר. עכשיו אני כמעט בטוח שזה לא הכבלים כי בחיבורים עם YES ועם טלוזיה אחרת זה עבד... אני חושב אולי ההגדרות של הTV FORMAT צריכות להיות שונות יש שם כל מיני סוגים PAL GERMAY , PAL ITALY..... וכו... הטלויזיה היא METZ (אני חושב גרמנית). יש למישהו מושג למה דווקא דרך המחשב לטלויזיה הנ"ל לא רואים טוב? אולי בגלל הגודל שלה? אולי בגלל א…

• 7 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.