עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי זכרונות של Corsair, מדגם twinx 3200C2. מדובר בזכרונות DDR400. בעקבות בעיה דומה בלוח אסוס, שהובילה לעדכון ביוס, שהוביל לדפיקת הביוס, שהובילה להשבתת הלוח, הוחלף הלוח ל Gigabyte K8NS Pro. עם זאת, הבעיה נשארה, אבל בגרסה מעט שונה. כאשר שני הזכרונות מחוברים הלוח עובד איתם ב 166Mhz (במקום ב 200Mhz) אבל כאשר רק אחד מהם מחובר (ולא משנה איזה, בדקתי כל אחד בנפרד), הוא מקבל 200Mhz. למרות זאת, בכל המקרים את התזמונים הוא לא מזהה כמו שצריך ונותן להם משהו כמו 3-3-3-8. (את כל הבדיקות שלי לגבי המהירות אני מבצע גם דרך הביוס וגם דרך Hwinfo32). אשמח לקבל פתרונות לבעיה, כיווני חשיבה, וכו'. תודה!

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  2. זה כבר קרה לי בעבר עם אותו צורב אחרי תקופה של כמעט שנה שהיה לי אותו, והחלפתי במסגרת האחריות. עכשיו אין יותר אחריות ואני לא מצליח לצרוב :-\ מה גורם לזה? זו בעיה בצורב או שיש בעיה כלשהי אצלי במחשב שגורמת לזה (בעיה חשמלית אולי? יש אולי מדיות שיכולות לגרום לזה? ניסיתי לא מזמן מדיות של 800מגה והוא לא ממש אהב אותן, וגם עם CDRW הייתה לי בעיה לפני שהוא פשוט הפסיק לצרוב דיסקים רגילים...)? אני רוצה לקנות צורב דיוידי מתישהו אבל מפחד שזה יקרה לי גם איתו אם זה משהו במערכת שלי... אני מצרף לוג לדוגמא מ-NERO, אם מישהו יכול לעזור או לייעץ אני מאוד אודה לו! :-X :-* :'( ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by PT,

הוא אמר שהוא פתאום שמע צירצורים חזרים והמחשב נתקע. ומאז כל פעם שהוא מדליק את המחשב הוא מקבל מסך כחול שרשום בו משהו עם BOOT, אני לא ממש זוכר. אז הלכתי אליו, בדקתי ולא הצלחתי לגרום לווינדוס לעלות אז פירמטתי לו את הC. הוינדוס עלה הכל עובד יופי, התקנתי אופיס ועזבתי שהכל עובד טוב. היום מתקשר אלי שבזמן שהוא עבד בוורד הוא שוב שמע צירצור והופיע מסך כחול עם הודעה שונה שהוא לא זוכר וגם המחשב קפא לו כמה פעמים והשתחרר אחרי כמה דקות. אני חייב לציין שבזמן שהורדנו את המחשב במדרגות כדי לקחת אותו לדירה שלו הוא נפל הריצפה וקיבל סריטה מגעילה על הגג. אז לפני שאנחנו רצים וקונים הארד חדש נראה לכם שהוא הבעיה?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by nim901,

היום קיבלתי משכן שלי PS1 אז חיברתי בהתחלה ל TV שלי אבל הבעייה שאין לו כרטיס זיכרון אז צריך להשאיר את ה PS1 דולק כדי לא להתחיל מהתחלה. בכל מקרה אמרתי לעצמי שאם אני אעביר את ה PS1 למחשב שלי בחדר ככה אני אוכל לשחק כל הזמן וכך עשיתי. עכשיו כשחיברתי הכל הלך טוב ויפה באתי להפעיל תתוכנה לא עולה אני רואה מסך שחור אז ניסיתי להעביר ערוצים לא הולך אז אמרתי לעצמי אולי ריסט יעזור טוב... עשיתי ריסט המחשב עבר תלוגו המשעמם של XP ובום מסך כחול אז אמרתי לעצמי בטח המחשב חם אז כיביתי את המחשב לאיזה חצי שעה אחר כך שוב הדלקתי בום עוד מסך כחול \: בכל מקרה הכנסתי את הדיסק של XP במטרה להתקין שוב את הוינדוס מבלי לפרמט ובטעות לחצתי פעמיים אנטר וזה התחיל לפרמט \: קיצר עכשיו אחרי הפירמוט התקנתי שוב …

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  5. שלום! היום קניתי מארז חדש ואני מעוניין להרכיב את חלקי המחשב בתוכו בעצמי.....(ולחסוך 200 שקל...) אני יכול לחבר הכל חוץ מ חיבור הIDE וגם את החיבורים הקידמיים של המארז...(כפתור הדלקה,ריסטרט ושני מנורות הלדים שיש שם..... וגם הדבר שעליו אין לי מושג קלוש על איך לחבר זה חיבורים של התקני USB וFIREWIRE קדמיים.... אם זה נחוץ יש לי לוח אם GIGABYTE 8IEXP ואני מעוניין להחליף את גוף הקירור הנוחכי של המעבד אבל אני לא יודע איך להוריד את גוף הקירור שעליו...(תמונה מצורפת.....) מישהוא אמר לי להזיז את שני המתגים הלבנים לצד השני ואז זה אמור להשתחרר אבל זה לא.... זה רק זז בפנים..... אני מוסיף תמונה של החוטים של החיבורים הקדמיים...(USB) תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ras81,

שלום קשה היה לי להגדיר בדיוק בכותרת אבל היום סידרתי את החוטים במארז על מנת לייעל את זרימת האוייר, לא נראה לי שיש שינוי גדול כי יש המון חוטים מהספק (HEC 475), סכל מקרה, השאלה שלי היא האם יש חשיבות לחיבור של המולקסים? כלומר משנה אם אני מחבר את כל הדרייברים לחוט אחד שיוצא מהספק או עדיף לפצל תחיבורים ולא להעמיס על קבל אחד? נ.ב לא לקחתי סיכון וחיברתי לכל קבל מארורר וכונן ובגלל זה יש לי הרבה חוטים במארז וקשה לסדרם.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by dbx22,

בכל פקודה שאני עושה בנירו זה נותן את הארור הבא ולקחתי את הנירו הזה מחבר שלי שאצלו הוא פועל וניסיתי גירסאות שונות ובכולם אותו אדבר, אותה השגיאה... בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות..... תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by RBH,

שלום לכולם, המחשב שלי מתרסק לאחר כחצי שעה של משחק בערך. המפרט: פנטיום 3 900MHz עם 256MB SDRAM על WinXP. כרטיס nVidia gForce 440MX 64MB עם AAS של 64MB ב- bios. אני מתחיל לשחק לאחר הורדת ה- processes למינימום, משהו כמו 150MB זכרון תפוס. יש לי את הדרייברים האחרונים של nVidia. הודעת השגיאה במסך הכחול היא: nv4_disp.dll address BFB936E7 base at BF9B7000 ואשמח לא לקבל תגובות כמו "תשדרג" כי אין לי כסף. תודה.

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by R9800P2,

הכפתורים בעכבר פועלים והכול חוץ מי המנורה עם המנורה פועל אני משחק באיזה משחק... ועם אני מכבה את המחשב תמיד שהמחשב דולק המנורה האדומה לא פועלת ואחרי 2-3 שעות אני מצליח לסדר מה יוכל להיות הבעיה? אולי זה בגלל שייש לי מעבד AMD? או שעכבר לא תקין?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

שלום. אתמול חזרתי ממסיבת רשת בגני התערוכה של 3DV. כאשר חזרתי הביתה, חיברתי את המחשב והוא לא נדלק. המחשב עבד במסיבה כרגיל, לא היו בעיות כלשהן והכיבוי בבוקר היה כיבוי "נקי"(דרך וינדוס). כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המחשב, לא נדלק שום דבר חוץ מנורה קטנה ומוזרה בין הזכרון לחיבורי החשמל של הATX. לאחר כמה שעות כשניסיתי להפעיל את המחשב מחדש, גם הנורה הזאת לא נדלקה. חשוב לציין שהיה לי את הבעיה הזאת בתחילת יולי לאחר מסיבת רשת קודמת, אולם אז הבעיה נעלמה מעצמה והמחשב פשוט נדלק לאחר כמה שעות. כרגע זה לא נראה המקרה. יש לי לוח אם GIGABYTE 7VRXP, מעבד AMD 1800+ וספק כוח ENERMAX. החשד הגדול שלי הוא ספק כוח שלא מדליק את המחשב, ולפי מה שאני יודע היבואן של אנרמקס הוא זיגזג. אני צודק? ניסיתי …

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  11. טוב ככה כמו תמיד אני מוריד דברים משאיר בלילה ואז בקור בודק מה המצב כמה ירד איך וכול זה היום שבדקתי את המצב ההורדות שלי ראיתי הודעת שיגאה בהודעה היה רשום שאין מספיק זיכרון וכול זה עכשיו יש מצב שאין מספיק זיכרון בגלל שלפני כמה שבועות הוא גם הודיע לי על זה יש לי זיכרון 2X256 של מושיקין וכיאילו מחשב די חדש לפני איזה חודשיים שלוש קניתי אותו המצב באר דיסק הוא שיש לי 39.5 גייגה מקום פנוי (בכללי יש לי 80 גייגה) עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לפנות מקום בזיכרון ??????????????? תודה לכול העוזרים !!!!!!!

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by baba1,

הבעיה: יש לי פסים אנכיים על המסך, המופיעים בקבוצות. כשאני גורר אייקון על שולחן העבודה נוצר שובל של סימנים אחריו. במשחקים יש הפרעות שונות בתמונה. המחשב חדש עם כרטיס מסך 9800 pro של msi. המסך עצמו ישן - ctx pr705f 17. ניסיתי להקטין קצב ריענון וזה לא עזר. שיניתי צבע מ- 32 ביט ל- 16 ביט וזה עזר לא רע (לא לגמרי) אבל לא כך אני רוצה לעבוד. המסך מוגדר כמסך הכנס-הפעל. הורדתי מהאתר של ctx דרייבר של המסך הספציפי הזה תואם ל-windows xp אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה הבעיה??

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by FlyBoy,

היה לי winxp pro בלי שום עידכון,היו לי מתחים בסדר...ה5 היה 5 וה 3.3 היה 3.3 או מידי פעם 3.2 וקצת לא נורא... ה12 היה 12 וקצת. עכשיו המתחים קופצים קצת יותר ה3.3 הוא 3.1 או 3.2 מידי פעם. ה 12 מגיע ל12 וחצי גם...ה5 ל4.9 . זה קרה אחרי פירמוט ואז התקנתי win xp pro sp2 יש הסבר לדבר כזה??? לא התקנתי ולא נגעתי בחומרה עצמה.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  14. שלום, הצורב שלי שבק חיים כנראה, ואני נאצלך להחליפו. אני מנסה לשלוף אותו החוצה ולא מצליח. יש לי מארז COMPUCASE 6A19 ואני מניח שאמורה להיות דרך נוחה לשלוף אותו, איך אני עושה את זה? תודה, יונתן

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by almogas,

מחר אני אמור לקבל מארז חדש ורציתי לדעת אם זה מסובך להחליף מארז? כאילו יש ליי קצת ידע ואבא שלי יהיה איתי והוא חשמלאי אז אמורות ליהיות בעיות ואיך אתם ממליצים להחליף? כאילו מה הסדר?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by Kostya,

שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב, המחשב נתקע כנרא "בעומס". התמונה פשוט כופא והמחשב לא מגיב לשום אמצעי קלט מכל סוג שהוא! רק איתחול עוזר. ניסיתי להשאיר אותו לחצי שעה כדי שיחזור לפעול אבל גם זה לא עזר. בעיקרון הוא נתקע ב- 3 מצבים: 1. יש לי שלט רחוק שמתחבר ל- Com אחרי כמה זמן כשהשלט מחובר הוא נתקע. לפני זה לא היה את זה , זה התחיל לפני 3 חודשים! 2. בזמן ש- ICQ Lite Edition V4.1 Build# 1807 MSN Messenger V6.2 Build# 0137 Messenger Plus! V3.01.94 eMule V0.43b WinAMP V5.04 Maxthon Beta V1.0 Build# 0220 כל התוכנות הנ"ל דלוקות אחרי כמה זמן המחשב נתקע! 3. Unreal Tournament 2004 Build# 3270 ברשת בתחילת כל שלב חדש נתקע! כל זה עם חום של 45 מעלות אני יודע שהלוח שלי משקר אבל אפילו אם אני …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Atlon-Xp,

לאחר שהתקנתי את SP2 אז בוינאמפ מראה לי את איכות השיר כול פעם משתנה בין 192 ל360 כול שניה שת ישניות זה מעצבן זה מוריד לאללה את איכות השיר אולי בגלל שהדרייברים התאימו לSP1 ולא לSP2?

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by Laydeejane,

שלום קיבלתי מחשב מחבר כדי לתקן לו אותו אבל בהתקנה של וינדוס אני מקבל מסך כחול שכותב Bad Pool caller עשיתי בדיקה לזכרון עם MEMTEST וזה לא גילה שום דבר המעבד הוא Athlon 1600+ עם לוח של גיגה בייט KT400 כמוכן גם הוצאתי את כל הכרטיסים מהמחשב והכנסתי כרטיס מסך שאני בטוח שעובד כמו שצריך. אני נואש אני לא יודע מה לעשות והוא דיי לחוץ עם המחשב בבקשהב תעזרו לי תודה .

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by omnius,

אצל מישהי שאני מתקן לה האינטרנט עובד טוב רבע שעה, מקסימום 20 דקות, ואז האינטרנט מפסיק לעבוד! הוא מראה the page cannot be displayed, וכל השאר עובד טוב! מה זה יכול להיות? (סרקתי וירוסים וספיים 3 פעמים, אני בטוח שזה לא זה)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by R9800PP,

יש לי כונן DVD של טושיבה אני יוכל לפתוח את הכונן להכניס דיסקים והכול.. אבל המחשב לא קורא את הכונן שאני נכנס למחשב שלי אין שם את הכונן יש רק את הכונן של ההצורב+הכונן של הדיסקטים יש סיכוי שהכונן מקולקל? נכנסתי למנהל ההתקנים לחצתי על כונני DVD/תקליטורים- על כול אחד יש X + תמונה של הסדרום רק לצורב אין תמונה של X GENERIC DVD -ROM SCSI CDROM DEVICE =X LITE-ON LTR-523257= זה פועל TOSIBA ODD-DVD SD-M1802 =X בשביל לסדר את הבעיה אזות אני צריך את הדריבר של הכונן של הDVD? כי אני לא בטוח שיש לי אולי הדריבר זה דיסקטים? כיבית את המחשב פעמים אמרתי אולי הוא יזהה את ה CDROM אז הוא לא זהה כלום נכנסתי למנהל התקנים.. עשיתי חזור למנהל התקן הקודם והוא רושם לא בוצע גיבוי של קבצי מנהל ההתקן עבו…

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by שמנואל,

שלום. במחשב פנטיום 2 ווינדוס 98 היה מותקן הכל ועבד בלי בעיות. התקנתי לילדה קומפי ופתאום הפסיק להשמיע קול. בדקתי וגיליתי שבמנהל ההתקנים פתאום אין דרייבר לכרטיס (לאן נעלם הדרייבר?). הורדתי לפי AIDA והתקנתי דרייבר ESS Sound Card ES1688 דרך מנהל ההתקנים, שזיהה את הדרייבר בתהליך שלא הייתה בו שום בעיה. למרות זאת אין קול ובמנהל המשיך להיות סימן שאלה. ברוב טפשותי עשיתי ריסט וכשעלה המחשב נעלם לגמרי התקן אודיו מממנהל ההתקנים וגם AIDA לא מוצאת אצלי כרטיס קול בכלל - כאילו ניתקתי אותו פיזית. מה לעשות ? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by R9800PP,

יש לי את העכבר והוא פועל עם אני לוחץ על הכפתור הימיני או השמלי או על כפתור אחר הם פועלים העכבר לא זז וגם המנורה האדומה לא דולקת יש לי את העכבר 3 ימים והוא פעל בהתחלה העכבר היתקלקל? יש לי כונן DVD של טושיבה הכונן נפתח אבל המחשב לא קורא את הכונן שאני נכנס למחשב שלי אין שם את הכונן יש רק את הכונן של ההצורב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shuky123,

המדפסת הפסיקה להדפיס היא מבצעת את כל התהליך בשלמותו - עוברת על הדף מוציאה אותו אבל הדף יוצא ריק לגמרי - לבן. החלפתי דיו ועדיין לא קורה כלום. ניסיתי דרייברים חדשים, ניסיתי במחשב אחר וכלום. יש רעיון איך אפשר לטפל בה?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by sambusak,

שלום לכולם. יש לי דיסק Western Digital 20Gb, שהבקר שלו הלך פייפען. אני מחפש הרד דיסק זהה הכולל בקר זהה. ניסיתי עם דיסקים מדגם מקורב אבל זה לא עזר. אני צריך את המודל המדוייק. אם למישהו יש דיסק קשיח, אפילו אחד שלא עובד, אשמח אם תוכלו להשאיר לי הודעה בפרטי. הדגם המדוייק: WD200EB-00BHF0 תודה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by J.a.C.k,

לפני כחודשיים נשרף לי הלוח GA-7DXE נשרף בו MOSSFET לזכרון מה יכל לגרום לזה ? עריכה: לא בוצע א"ק בלוח להלן המפרט : athlon XP 1900+ agna gigabyte 7dxe changed to asus a7n8x 265 ddr266 256 ddr400 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים