עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ludacris,

שלום יש לי לוח של EPOX ניקיתי אבק והחזרתי אותו עכשיו המחשב מקבל לשניה חשמל ונכבה למי שמבין בעניין ההודעה של הלוח היא C1 כלומר בתצוגת לד המיועדת לפתרון בעיות מסוג זה ניסיתי לנתק הכל... לא עוזר זכרונות כרטיסים נכבה אחרי שניה

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  2. לוח GigaByte 8irxp, על IDE0 נמצאים הארדיסק 60G וDVD, על IDE1 הארדיסק 60G וצורב. אתמוןל XP פתאום הקפיץ לי הודעת "Delayed Write failure", לגבי ההארידסה על IDE1. חשבתי בהתחלה שיש לי בעיה פשוטה של Lost alocation units או משהו דומה בהארדיסק, אבל כשניסיתי לצרוב דיסק, בפעם הראשונה מזה הרבה זמן הצריבה נכשלה. נכנסתי לevent viewer ומצאתי שם כמה הודעות שגיאה מטרידות: [tt] Event Type: Warning Event Source: Ntfs Event Category: None Event ID: 50 Date: 03/09/2004 Time: 00:55:33 User: N/A Computer: BIGEL2 Description: {Delayed Write Failed} Windows was unable to save all the data for the file . The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware…

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  3. Started by -ox-,

שמתי לב שהמאורר על הכטיס מסך הפסיק לעבוד, עכשיו אני מפחד להפעיל משחקים או דברים עם גרפיקה מחשש שהוא ישרף. בדקתי את המאורר וזה לא נראה לי בעית אבק כי היא מסתובב בחופשיות שאני מזיז אותו ואין טעם לשמן אותו. למישהו יש עצה מה אני יכול לעשות לפני שיהיה מאוחר מידיי? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by Raul,

יש לי Tt X-Blower והקבל 3 פינים (זה שמתחבר ללוח האם ומנטר את המהירות שלו) לא מספיק ארוך... האם קיים לקבל זה מאריך??

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by MYST,

חברה! בבקשה תעזרו לי!! בהפעלת המחשב מופיעים לי פסים על המסך ובעת הפעלת משחקים בוינדוס יש מעין פסים בעצמים מסוימים וזה לא בעיה בדריברים הם הגירסה האחרונה[glow=red,2,300][/glow]

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  6. עם החיבור SATA צריך דרייברים מיוחדים כדי שיפעל? עם לא אז מה יכולה להיות הבעיה? זה מגיע העלעת ההרדיסק (כלום לא מותקן) ואז מבקש דרייברים של SATA. עם זה הגיוני שיש התנגשות בין ה SATA ל PATA?

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  7. חבר שלי סיפר שהפסקת חשמל בביתו הרסה לו את ההארדיסק. אני יודע שאחד מהפתרונות הוא לרכוש ספק לא ג'נרי, או שקע חשמל מיוחד המתלבש על השקע בקיר אך אני לא מכיר יותר מידי כאלה. אני מבקש שתתנו לי קישורים והצעות להתגוננות מפגיעות חשמל כאלה, ורצוי שיהיו זולות תודה

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by רועי כהן,

יש לי מיני-דיסק של סוני אבל אין לי את התוכנה....... מישהו יודע איך אני יכול להתקין את המיני-דיסק בכל זאת????????.........

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by Dark_Phantom,

אז ככה: לפני שנה בערך קניתי מדפסת canon s300 , שללא ספק מדפסת טובה מאוד ואכן נהנתי ממנה. הבעיה התחילה לפני כמה חודשים שאחרי שקניתי דיו שחור חלופי למדפסת והיא הפסיקה להדפיס בשחור. זה היה מוזר היות וגם לפני זה השתמשתי בדיו חלופי והיא לא עשתה שום בעיות. אוקי, אם הבעיה בדיו קניתי לה דיו שחור מקורי ועשיתי לה ניקוי ראש מדפסת עמוק דרך התוכנה של וינדוס. לצערי עדיין היא לא התחילה להדפיס בשחור. למישהו יש עוד פתרון אולי חוץ מלקנות ראש הדפסה חדש אם בכלל יש כזה?

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  10. תראו קניתי מעבד חדש AMD 2800+ המחשב עובד פצצה... חבל על הזמן... מהיר והכל, השאלה היא: לפעמים אני עובד עם המחשב פתאום אני פותח חלון חדש או סתם מעלה תוכנה והוא פשוט "משתגע" הוא נתקע כזה ועובד ב"דייליט" הזיכרונות שיש לי על המחשב... 2 X 256 KINGSTON 400 DDR ועוד אחד 256 שהוא 333 DDR יכול להיות שזה בעיה של מעבד? או זכרונות? תודה. אלעד

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by koby058,

זה מקליט את התמונה אך לא תופס את הsound דחוף אני מפסיד את הסרט

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by omerha,

אני מעוניין לעדכן את הביוס ללוח מכיוון שיש לי כונן SATA וישנם כמה עדכונים בביוס. הביוס שלי לא עודכן מעולם. השאלה הראשונה , האם מישהוא עידכן לוח כזה וראה שיפורים ? והאם זה משנה הגירסת פלאש לכל עידכון ביוס. כלומר האם אני צריך לעדכן את הפלאש כדי לצרוב את הגירסה האחרונה של הביוס? והבנתי איך עושים את זה אבל מכיוון שזאת הפעם הראשונה , הייתי מעוניין לקבל הסבר על התהליך ספציפית ללוח (קראתי את המדריך)

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by ohadbx,

העברתי את הכונן פלופי למחשב חדש שקניתי, חיברתי אותו ל IDE (וגם בדקתי בחוברת של הלוח אם כדי להיות בטוח בחיבור הנכון) ולמתח אבל כשהמחשב עולה האור הירוק בכונן דלוק קבוע, והוא לא מגיב. ניסיתי להחזיר אותו למחשב הישן- ועכשיו הוא גם שם לא עובד. הכונן עבד טוב קודם, וכן- בדקתי טוב את החיבורים. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  14. יש לי כונן קשיח של 40 ג'יגה שהוא MASTER ויש לי עוד כונן של 5 ג'יגה שהוא SLAVE עכשיו אני מחבר אותם למחשב הכל בסדר אבל בביוס הוא רושם לי NOT INSTALLED על הדיסק הקשיח של ה4 ג'יגה... מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by omnius,

אצל מישהי שאני מתקן לה האינטרנט עובד טוב רבע שעה, מקסימום 20 דקות, ואז האינטרנט מפסיק לעבוד! הוא מראה the page cannot be displayed, וכל השאר עובד טוב! מה זה יכול להיות? (סרקתי וירוסים וספיים 3 פעמים, אני בטוח שזה לא זה)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. הכותרת ממצה את השאלה אודה לכם אם תעזרו לי

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  17. השאלה בכותרת....ואיך בודקים מה נשרף....??????? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by Quellious,

שלום, חבר שלי קנה מארז COBRA (בלי להתייעץ איתי כמובן) כמו זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1564&catcode=351 עכשיו, באתי לעזור לו להעביר את המחשב שלו מהמארז הישן שלו לתוך החדש. אבל... ראיתי שבמארז החדש יש מקום רק ל-2 ספייסרים מוזהבים (כאלה שמבריגים לתוכם ברגים), וכל השאר זה חורים מרובעים, שלתוכם מכניסים מין קוביות פלסטיק לבנות כאלה, עם חור קטן למעלה. אז הכנסתי אותן למארז במקומות המתאימים, אבל לא ראיתי שום דבר שיכול להצמיד אותן ללוח-אם (החורים בקובייות קטנים מדי בשביל ברגים) מישהו מכיר דבר כזה? יש מושג איך לחבר את הקוביות ללוח-אם ? אולי פשוט חסר משהו שהיה צריך להגיע עם המארז ? (אין לי מצלמה בשביל להראות תמונה... אני מקווה שלמישהו יש מושג על מה אני מדבר…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by R9800P2,

הכפתורים בעכבר פועלים והכול חוץ מי המנורה עם המנורה פועל אני משחק באיזה משחק... ועם אני מכבה את המחשב תמיד שהמחשב דולק המנורה האדומה לא פועלת ואחרי 2-3 שעות אני מצליח לסדר מה יוכל להיות הבעיה? אולי זה בגלל שייש לי מעבד AMD? או שעכבר לא תקין?

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אז ככה כשהתקנתי את מערכת ההפעלה ואחרי ההתקנה של הדריברים של הלוח הופיע לי האיקון של הגדרות הפיירוול המובנה ודרך שם יכולתי לכבות להפעיל ולהגדיר אותו עכשיו אחרי שהתקנתי את SP2 משום מה נעלם הקישור הזה ואני לא יודע אייך להפעיל אותו שוב למישהו יש מושג??

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  21. לא יודע מה הבעייה,יש חלשמל הכל רץ ההארד דיסק הכל,אפילו יש קולות שהוא עולה "כרגיל",פשוט המסך לא נדלק,אז אני חושב שהוא לא עושה פוסט,למרות שזה נשמע כאילו הוא אפילו מעלה ת'ווינדוס... ניסיתי לנקות הכל להחליף סטיק זיכרון,להחליף ת'מיקומים שלו\הם הכל ואותו דבר... מה אתם חושבים שהבעייה?הכרטיס מסך? אני חושב שראוי לציין שלא מזמן ניסיתי לעגל(עיגלתי) כבלים אצלו,אולי זאת הבעייה?(למרות שגם בלי שום כונן כמו דיסקים פלופי או דיסק קשיח הוא אמור להראות ביוס,לעשות post והאמת שגם ניסיתי לנתק את כולם)...כמו כן ראוי לציין(די ברור אני חושב)שזה מחשב ישן... תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by infernal goat,

שלום לכולם עוד שאלה, הפעם בקשר למסך שלי. יש לי מאג די ישן שקניתי לפני כמה שנים, הוא שורד לא רע (XJ500T ), הבעיה היא כשאני משחק הרבה, הוא נכבה בלי סיבה, המחשב "כביכול" במן מצב standby מוזר כזה ונדלק שוב וחזור למצב נורמלי רק אחרי שאני עושה ריסט. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? (אגב, יש לי רדאון 9800 פרו של MSI וAMD 2800 64b ) תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by baba1,

הבעיה: יש לי פסים אנכיים על המסך, המופיעים בקבוצות. כשאני גורר אייקון על שולחן העבודה נוצר שובל של סימנים אחריו. במשחקים יש הפרעות שונות בתמונה. המחשב חדש עם כרטיס מסך 9800 pro של msi. המסך עצמו ישן - ctx pr705f 17. ניסיתי להקטין קצב ריענון וזה לא עזר. שיניתי צבע מ- 32 ביט ל- 16 ביט וזה עזר לא רע (לא לגמרי) אבל לא כך אני רוצה לעבוד. המסך מוגדר כמסך הכנס-הפעל. הורדתי מהאתר של ctx דרייבר של המסך הספציפי הזה תואם ל-windows xp אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה הבעיה??

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by fffSSS,

עם הלוח נשרף הוא משהו אז אז יש אחריות על החלק ויש אחריות גם על ההרכבה?

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  25. שלום לכם חבר'ה! ברשותי מדפסת מסוג HP Deskjet 3816, מחוברת בUSB למחשב שלי (צריך מפרט?) . השבוע ניסיתי להדפיס מסמך כלשהו, המדפסת אינה מושכת את הנייר להדפסה, המדפסת התלוננה על Paper Jam והודרכתי ע"י הHELPER של המדפסת לפרק את המכסה האחורי ולסלק את הנייר שנתקע שם. אין שם שום נייר כלל, שום דבר תקוע שמפריע לנייר "להמשך". כמו כן הבחנתי שראשי הדיו לא זזים כלל, תקועים במקום, לא משנה מה אני עושה. ניסיתי לחפש עזרה באתר של HP מצאתי מאמרים בנושא שלא עזרו לי... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני משוכנע שזו בעיית חומרה במדפסת ולא בעייה בדרייברים, אבל אין לי בעיה להסיר ולהתקין מחדש. (ד"א יש לי את הדרייבר הכי מעודכן במדפסת). מערכת ההפעלה היא Windows XP, היה SP1, לא מזמן הורדתי והתק…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.