תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לפני הרבה זמן הורדתי את התוכנה ספיד פאן כדי לבדוק את מעלות המחשב שלי. הספיד פאן הראה את רוב הנתונים שהוא אמור להציג, אבל את המעלות במחשב הוא לא הראה. לכן הורדתי את התוכנה aida 32 והוא עבד והכל היה ממש בסדר. הבעיה היא שפתאו בימים האחרונים זה לא מראה את המעלות! כמו הבעיה בספיד פאן. אני לא יודע מה לעשות או ממה נובעת הבעיה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
איזה כיף לכתוב כותרת מגניבה הא?(כל מי שחשב שיש פה איזה קשר לסרטים כחולים ונכנס בגלל זה יצא דביל :-) ) בכל מקרה , לעניין. אני סובל ממסכים כחולים מזה חודש פרמטתי את ה HD מספר פעמים, התקנתי מערכות הפעלה שונות ומשונות מכל הגרסאות של XP(אפילו חוקי, מה תגידו?) ואני עדיין סובל מזה. זה פשוט קורה לסירוגין בלי קשר לגורם מסויים. התקנתי SANDRA שתבדוק את המחשב והיא לא מצאה כלום. ואז פתחתי את המארז וחיפשתי בלוח איזה קבלים שנוטים הצידה או שהתפוצצו במקרה ואז ראיתי את זה........... המאוורר של הכרטיס מסך שלי GEFORCE 4 mx 440 128MB, כבר לא יושב על שתי סיכות עם קפיץ(שנראה ממש כמו מתלה מקצועי של אופניים בקטן נכון??) אלא רק על אחד. ולא ממש יושב בדיוק מעל המעבד של הכרטיס ולא ממש דבוק אליו. האם …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית! אני חייב עזרה! יש לי 23 מחשבים בבית 2 פנטיום 4 1 פנטיום 3 יש לי בעיה אני מחבר הארד דיסק לפנטיום 4 הכל מצויין לפנטיום 3 אני לא מצליח..! ניסיתי אפילו לשים אותו לבד ולג'מפר על סינגל ושום דבר לא עוזר תמיד אני מקבל שגיאה: primary master hard disk fail primary slave hard disk fail ואם הבעיה לא תיפתר עד יום שלישי אני איהיה עם הפנטיום 3 הלא פועל במקום הפנטיום 4 שלי
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אוקיי הורדתי אותה הוא מבקש דיסקט בשביל לעשות install ואז הוא אומר לי לעשות boot ולשים את הדיסקט ועשיתי את זה ואז הוא אומר loading ומתחיל לעשות לי ax bx cx dx וליד זה מספרים כמו 1025 וכו'... וזה ממשיך וממשיך עכשיו אני יודע מזה ax וכל אלה.. למדתי על זה במדעי המחשב.. אבל הידע הזה לא ממש עוזר לי.. כי אני חיכיתי שעה אולי קצת יותר וזה עדיין ממשיך להעביר לי את האוגרים האלה מול העיניים ולא זז מה עושים? תודה
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. במחשב Intel Celeron 4, 1700 MHz עם לוח אם ECS P4VMM2 יש זיכרון 96 מגה בלבד. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ע"מ להתקין ווינדוס XP. לשם כך הוצאתי את הסטיק ומצאתי את המספר שלו. העניין הוא שאין כזה מספרר בשום מקום. גם באתר של HYNIX - שהוא היצרן של הזיכרון אין בכלל מספר דומה לזה אפילו, ואין בכלל איזכור לזיכרון 98 מגה. זהו המספר שעל הזיכרון - hynix213ahy57v28820hct-h שאלותי : איך אוכל בכל זאת לשדרג את הזיכרון ? לכמה כדאי ? האם יש עוד משהו שעלי לקחת בחשבון לפני השידרוג ? תודה רבה !!!
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני ממשחק במחשב לתומי פתאום קופץ לי מסך כחול עם ההודעה הבאה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQURL מה זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה דיי טחון ..עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה.. כשאני מדליק את המחשב תמיד כשהווינדוס XP עולה..עוד לפני מסך הוולקאם הוא מראה מסך כחול לעשירית השניה ודופק ריסטרט..וזה קורה רק שאני מדליק את המחשב לאחר מנוחה מסוימת של המחשב לאחר המסך הכחול הוא עושה ריסטרט ואז הווינדוס עובד רגיל וכשהמחשב עובד בווינדוס אין שום בעיות עם המסך הכחול הזה... מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לבדוק מאיפה זה בא? תודה וסליחה על הנושא הטחון \=
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם... אז ככה, לקחתי מחשב מהעבודה של אבא שלי שסה"כ עבד לא רע (בהתחשב בעובדה שאף אחד לא נגע בו כמה חודשיים) החלפתי לו את הכרטיס מסך והוספתי לו זכרונות אז קודם כול בזכרונות זכרון של 256 מגה הוא מזהה בביוס בתור 131 (???, מוזר) איך למה וכמה, אני לא יודע.. גם כשאני מוסיף לו עוד זכרונות הוא לא מזהה אותם, חשבתי על זה שאולי הסלוטים לא תקינים כי הזכרונות כן עבדו. ובזמן הרצה של הוינדוס אחרי שאני עושה כמה פעולות הוא נכבה ומפעיל את עצמו מחדש. גם מסיבה לא ידועה.... כול עזרה תתקבל בברכה
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי 3 הארדיסקים אחד 80 גיגה ושניים 40 גיגה. עכשיו אני כמעט שלא משתמש ב שני ה 40 גיגה אבל אני צריך אותם זמינים לפעמים, השאלה שלי איך אני מרדים את שני הארדיסקים?? בעבר (ווינדוס 95) היתה אפשרות אבל עם ה XP PRO אני לא יודע איפה עש את זה... אשמח לעזרה..
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי, מצטער שאני מעלה את אותה בעיה בשני פורומים שונים, אבל נראה לי שהיא כבר קצת חרגה מבעיית תוכנה, והעניין באמת נהיה דחוף: יש לי SATA של WD 80 GB. את הווינדוס 2000 התקנתי על הארדדיסק ישן 5400 8.5GB של WD. ואז התקנתי את ההארדיסק החדש ועליו התקנתי מחדש את ה-2000. לא הגדרתי שום דבר בהתקנה לגבי SATA, וב POST הוא מופיע כ ATA 133 אם אני לא טועה. ההארד דיסק שעליו מותקן כרגע ה-2000 עדיין מוגדר כ F, וזאת למרות שהחלטתי להוציא את ההארדיסק הישן שהיה מוגדר כ C ו D. 1. יכול להיות שחוסר ההגדרה תוקע את הווינדוס או סתם גורם בעיות? 2. עצם העובדה שכרגע אני עובד עם הדיסק ועליו מותקן ה 2000, לא אומרצת שהדיסק כבר זוהה כ SATA? 3. איך אני מתקן את הגדרות בביוס...כך שהדיסק יזוהה כ SATA? הבנתי ממישה…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
שאני מעלה את המחשב הוא מחפש SATA וזה מאט לי את האיתחול, זה סתם לוקח זמן כי אין לי בכלל SATA, מישהו יודע איך לפתור את זה? ניסתי לחפש בהגדרות אבל לא מצאתי, זה מפריע כי זה לוקח 20-30 שניות מהזמן של האיתחול.. Asus P4P800-E DELUXE i865PE זה הלוח אם שיש לי הנה תמונה:
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום. אני חייב עזרה! לאחרונה אני מוחק כל מיני דברים מהמחשב כדי שיהיה לי מקום, אבל יש בעיה - למרות שאני מוחק, עדיין נשאר המקום התפוס. למשל, יש לי 10 ג'יגה פנויים במחשב (רק דוגמא), אני מוחק משחק ששוקל 2 ג'יגה וזה עדיין מראה לי שיש 10 ג'יגה פנויים! זה קורה הרבה פעמים ובעיקרון כל פעם שאני מוחק משהו זה משאיר את אותו מקום פנוי. עוד בעיה באותו נושא - לפעמים שאני מוריד דברים בביטורנט (זה נחשב דיבור על ווארז עכשיו?) ואני עוצר את ההורדה ומוחק את כל הקבצים שהורדתי זה לא מחזיר את המקום שהקבצים לקחו בזמן ההורדה! בבקשה עזרה זה מצב קריטי ומעצבן!
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אוקי כמו שכולנו יודעים במחשבים החדשים,כיבוי של המחשב (כיבוי רגיל) אינו באמת מכבה את המחשב,והוא נשאר "רדום" אבל עדיין זורם חשמל לי יש בספק מתג שמכבה לחלוטין את הספק,מתג שחור בספק,מאחורה. רציתי לדעת אם כל פעם שאני מכבה את המחשב,אני יכבה גם את המתג הזה (את הספק) זה יכול לפגוע בצורה כלשהי במחשב????
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מריץ איזשהו משחק, ואני לא מדבר על משחקים כמו סוליטייר, משחקים יותר כמו DOOM 3 וכו' המשחק פשוט נתקע ואז יוצא לווינדוס ואז אני מקבל הודעת שגיאה שנקראת VPU RECOVER או שהמחשב פשוט נתקע ומכבה את המסך. אני חושב שזה איכשהו קשור לכרטיס מסך..ויש לי ATI radeon 9600xt אני ממש אבל ממש אודה למי שיצליח לעזור לי לתקן את זה, אני כבר התייאשתי..
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום כשאני מפעיל את המחשב מופיעה הודעת שגיאה cpu fun error press f1 ה-cpu והמאוורר עובדים בפועל תקין. כשנכנסתי לsetup היתה הודעה: over clocking faild' pleas enter setup to re configur your system מה אתם מציעים לעשות ? תודה מראש לעונים רובי
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של EPOX ניקיתי אבק והחזרתי אותו עכשיו המחשב מקבל לשניה חשמל ונכבה למי שמבין בעניין ההודעה של הלוח היא C1 כלומר בתצוגת לד המיועדת לפתרון בעיות מסוג זה ניסיתי לנתק הכל... לא עוזר זכרונות כרטיסים נכבה אחרי שניה
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לוח GigaByte 8irxp, על IDE0 נמצאים הארדיסק 60G וDVD, על IDE1 הארדיסק 60G וצורב. אתמוןל XP פתאום הקפיץ לי הודעת "Delayed Write failure", לגבי ההארידסה על IDE1. חשבתי בהתחלה שיש לי בעיה פשוטה של Lost alocation units או משהו דומה בהארדיסק, אבל כשניסיתי לצרוב דיסק, בפעם הראשונה מזה הרבה זמן הצריבה נכשלה. נכנסתי לevent viewer ומצאתי שם כמה הודעות שגיאה מטרידות: [tt] Event Type: Warning Event Source: Ntfs Event Category: None Event ID: 50 Date: 03/09/2004 Time: 00:55:33 User: N/A Computer: BIGEL2 Description: {Delayed Write Failed} Windows was unable to save all the data for the file . The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware…
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאורר על הכטיס מסך הפסיק לעבוד, עכשיו אני מפחד להפעיל משחקים או דברים עם גרפיקה מחשש שהוא ישרף. בדקתי את המאורר וזה לא נראה לי בעית אבק כי היא מסתובב בחופשיות שאני מזיז אותו ואין טעם לשמן אותו. למישהו יש עצה מה אני יכול לעשות לפני שיהיה מאוחר מידיי? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי Tt X-Blower והקבל 3 פינים (זה שמתחבר ללוח האם ומנטר את המהירות שלו) לא מספיק ארוך... האם קיים לקבל זה מאריך??
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
חברה! בבקשה תעזרו לי!! בהפעלת המחשב מופיעים לי פסים על המסך ובעת הפעלת משחקים בוינדוס יש מעין פסים בעצמים מסוימים וזה לא בעיה בדריברים הם הגירסה האחרונה[glow=red,2,300][/glow]
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
עם החיבור SATA צריך דרייברים מיוחדים כדי שיפעל? עם לא אז מה יכולה להיות הבעיה? זה מגיע העלעת ההרדיסק (כלום לא מותקן) ואז מבקש דרייברים של SATA. עם זה הגיוני שיש התנגשות בין ה SATA ל PATA?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
חבר שלי סיפר שהפסקת חשמל בביתו הרסה לו את ההארדיסק. אני יודע שאחד מהפתרונות הוא לרכוש ספק לא ג'נרי, או שקע חשמל מיוחד המתלבש על השקע בקיר אך אני לא מכיר יותר מידי כאלה. אני מבקש שתתנו לי קישורים והצעות להתגוננות מפגיעות חשמל כאלה, ורצוי שיהיו זולות תודה
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי מיני-דיסק של סוני אבל אין לי את התוכנה....... מישהו יודע איך אני יכול להתקין את המיני-דיסק בכל זאת????????.........
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אז ככה: לפני שנה בערך קניתי מדפסת canon s300 , שללא ספק מדפסת טובה מאוד ואכן נהנתי ממנה. הבעיה התחילה לפני כמה חודשים שאחרי שקניתי דיו שחור חלופי למדפסת והיא הפסיקה להדפיס בשחור. זה היה מוזר היות וגם לפני זה השתמשתי בדיו חלופי והיא לא עשתה שום בעיות. אוקי, אם הבעיה בדיו קניתי לה דיו שחור מקורי ועשיתי לה ניקוי ראש מדפסת עמוק דרך התוכנה של וינדוס. לצערי עדיין היא לא התחילה להדפיס בשחור. למישהו יש עוד פתרון אולי חוץ מלקנות ראש הדפסה חדש אם בכלל יש כזה?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-