תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
והכל התחיל כך: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83345.0 בבקשה מי שקורא ת'לינק שיעבור על כל העמ' כדי לקבל מושג טוב על הבעייה. עזרה דחוף!
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
עובדת בביוס, ניתן ללחוץ DEL, BREAKE והכל, אבל בשער של ווינדוס היא לא עובדת, וכל היוזרים יש סיסמא... ככה שהיא אפשר להכנס. מדובר בווינדוס מIMAGE שעשיתי מזמן... והמקלדת מחוברת ב USB.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין משהו מדיסק, בדרך כלל ממשחקים של שני דיסקים ומעלה (דיסקים מקוריים, אם זה משנה), אני מקבל הודעה אחרי כמה זמן שהדיסק הלא נכון נמצא בכונן (לפעמים גם משהו אחר אבל בעיקר זה). כל פעם התקלה בזמן אחר. התקלה קרתה בכמה וכמה משחקים שניסיתי. כולם מקוריים וחלקם אפילו בני כמה ימים בלבד. עוד דבר מעצבן הוא שכשאני מנסה לבטל את ההתקנה (אחרי שניסיתי להמשיך\להכניס דיסק אחר), הוא מעלים את הקבצים של ההתקנה, אבל המקום בהארד דיסק נשאר תפוס! כלומר, אם היה לי 3 ג'יגה פנוי ואני מבטל את ההתקנה, נשאר לי 2 ג'יגה באותו מצב של קבצים על המחשב. ולפעמים ההתקנה עוברת חלק, אבל כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה (כל פעם שגיאה שונה! פעם שהדיסק לא מתאים ופעם סתם קריסה). משחקים שאני מתקין…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי היום סוף סוף את המחשב החדש, ועכשיו שסוף סוך הכל מותקן וכו' וכו'... מסתבר שהוא לא מזהה את הרמקולים! זה פשוט מוזר. חיברתי אותם למקום הנכון, לחיבור הירוק, ואת המיקרופון לאדום, אבל פשוט אי אפשר לשמוע סאונד. הבעיה היא מאה אחוז לא ברמקולים, כי הם עובדים. המחשב פשוט לא מזהה אותם. ואני לא מבין איזו סיבה יש לו לא לזהות אותם. וניסיתי כבר כל מה שחשבתי עליו, ובכל זאת לא הצלחתי לסדר את הבעיה. אז אם יש לכם רעיון אני אשמח לשמוע, כי זה מבאס מאוד לקבל מחשב חדש, אבל שהוא לא מסוגל אפילו לצפצף.
-
- 34 תגובות
- 15.9k צפיות
-
-
אוקי לפני שבוע פתחתי את הדיון ולא עזרו לי אבל עכשיו אני כבר לא יכול יותר! כל פעם שאני משחק משחק לא משנה מה! בכל משחק זה קורה... כל 2 דקות זה יוצא לי לשולחן עבודה ואז אני פשוט חוזר למשחק! וזה משגע אותי כי זה לפעמים קורה שאני בדיוק עומד מול מישהו או נגיד אני עושה Bunny jump בדיוק שאני עומד לקפוץ! ואין אני לא יכול לסבול את זה! אני לא יודע אם זה קשור אבל אלה הטמפרטורות שיש לי. Temperatures Motherboard&a mp;n bsp;44 °C (111 °F) CPU 58 °C (136 °F) Aux 51 °C (124 °F) WDC WD800BB-00DKA0 40 °C (104 °F) Cooling Fans CPU 4219 RPM בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יכול יותר! ד'א זה המפרט שלי AMD ATHLON 2800 לוח אם לא זוכר דגם אבל של GIGABYTE Rade0n 9800 PRO 256BIT 128MB…
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב, המחשב לא מזהה את המצלמה מדגם mustek 300a . באתר של mustek יש אפשרות להוריד דרייברים אך אני מתבקש לרשום את 2 האותיות הראשונות של המס' הסידורי. כשאני רושם לו את המס' שמופיע לי על המכשיר הוא לא מקבל אותו. עזרה בבקשה !!!!!
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
זה לא טיק קטן, זה כמו הצפצוף שהמחשב עושה הוא נדלק,אבל ארוך עם תוספת של מאוורר חזק מאוד חחח אין לי מושג מזההה אני משתגע. נניח כיביתי את המחשב, ואז היה את הציפצוף המוזר הזה וזהו המחשב נתקע במסך שהווינדוס נכבה. ואגב גם שאני התעסקתי עם המחשב ,פתאום קופץ לי חלון שכאילו המחשב מחפש משהו ,כמו שמעתיקים איזה קובץ גדול. לאחר הפעם הראשונה שזה קרה, סגרתי את המחשב והדלקתי שוב, ואז היה צפצוץ ארוך והמחשב לא עלה על הלוח שלי איפוקס 8rda+ יש מוניטור קטן שנתן את השגיאה C1. הוצאתי את הזיכרות 999 פעמים ושום דבר לא עזר, הוצאתי את הרטיס מסך והחזרתי כאשר רק סלוט אחד של 256 מחובר ללוח אם, ופתאום הכל עלה. חיברתי את ה-256 הנוספים אבל הפעם שניהם עבדו בדואל. והמחשב עשה עוד פעם צפצוף ארוך ולא עלה. עכשי…
-
- 30 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אז ככה: בידי נייד notebook הכולל xp מקורי, דרייברים, office מקורי ומה לא. מה לא? אין כונן דיסקטים, אין cd rom. מה יש ? יש כרטיס רשת ל lan המקומי. הנייד אינו עובד כשורה: העכבר (פד + אצבע + 2 לחצנים) מתעייף אחר 3 דקות עבודה ומפסיק לתפקד. ה office המקורי דורש ממני להרשם דרך קישור שאני מקבל במסך. כשאני לוחץ על הקישור אני מקבל הודעה שהדף לא קיים. הותרו לי 50 כניסות ל office, ניצלתי אותם וכעת אינני יכול להשתמש בו יותר. הקיצער: החלטתי לפרמט את הדיסק, להתקין מערכות ידידותיות יותר ולנשום לרווחה. באמצעות partition magic יצרתי מחיצה חדשה והעברתי אליה win ene להתקנה וכמו"כ קבצי התקנת dos. באמצעות קבצי ה dos רציתי לפרמט את C ולשים שם קבצי system של dos. הפירמוט לא צלח וקיבלתי הודעה in…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כול הזמן מסכים כחולים אז בדקתי את המחשב אם memt כיבלתי 14 ארורים בtest5 ו3 ב test4 לא גמרתי את הבדיקה אני צריך זכרון חדש? אפשר לתקן?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכונן DVD של LITEON, JLMS XJ-HD163D, או בשמו הקודם, LTD-163D, מצורפת תמונה, עוד בעיה שקשורה, הוא כל הזמן מאתחל את הכונן לPIO MODE. התמונה "צולמה" בזמן שהכונן היה מקונפג לUDMA2. יש רעיונות לפתרון? (לעדכן פירמוור לא יעזור פה). [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק 61 גיגה של IBM (שהעבירו את הייצור לחברת בת) ולאחרונה הוא השמיעה כל מני רעשים כאילו של חריקות וציפצופים... עשיתי איזה טסט שיש באתר של החברת בת והיה כתוב שאין לי בעיות בהארדיסק, טוב המשכתי לעבוד רגיל. שלשום עשיתי ריסט למחשב אחרי שבוע בלי ריסט ופתאום המחשב כותב לי שחסר לי system32/kernal.dll... מאז התסבכתי עם הדיסק של הווינדוס XP שלי שכנראה הוא לא טוב (רושם לי Cannot Access the Windows XP CD ) אז פליז HELP !
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני יושב לי על המחשב ומתחיל להריץ AD-AWARE פתאום אני שומע טיק (דומה לזה שיש כשמכבים את במחשב) ואז הכל קופא באופן עצבני אני עושה ריסט מנסה להריץ Diskeeper אותו דבר. נכנס ללחץ (ולכן הולך ו ) מפעיל את הTOOLKIT (הדבר הכי עצבני שהורדתי בחיים) אחרי וידוי שהבעיה היא לא בHDDים שלי ולא בזכרון אני שואל מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64 3000+ ולוח אם EPOX EP-8KDA3J NfORCE 3 250GB ATHLON 64 נראה לי שהבעיה בזכרונות - ? DDR 400 512MB Kingmax BGA? כי כשאני מעלה את ההתקנה של הווינדווס (אחרי שאני בוחר גודל למחיצות) פתאום אני מקבל מלא צבעים ושטויות על המסך וגם כזה את האות A באלכסון למטה או משהו כזה על כל המסך יכול להיות שזה בגלל בעיות תאימות?
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אחים שלי אני במצב אנוש... היום קניתי מארז חדש פירקתי הכל מהישן העברתי לחדש עכשיו אני בא מדליק את המחשב הוא עושה לי ide hdd eror atapi incompatible משהו כזה... אז בדקתי דרך הביוס מה מחובר ב ide שאני עושה auto שם... הוא הראה לי שאין סידירום ואין הארדיסק... אז ניתקתי את הארדיסק והשארתי רק סידירום ובביוס הוא הראה שלי את הסידירום! אז חיברתי את הארדיסק וניתקתי את הסידירום וזה עבד... אבל המחשב ממש צולע...כל הזמן הנורה של הארדיסק דולקת בפנאל של המארז...והמחשב ממש איטי מבדרך כלל! וכמובן שהסידירום לא מחובר ואני רוצה אותו...מה לעשות!? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין WIN98 על מחשב פנטיום 2 ותמיד בסוף ההתקנה אני מקבל הודעה על REGISTRY ERROT שלא ניתן לתיקון. ההתקנה נכשלת. אני חושד בזיכרון. שמתי זיכרון שרשום עליו CL3. בתפריט של הBIOS רשום CAS LATENCY - 3, אולם כשהמחשב עולה במסך של בדיקת הזיכרון רשום: SUGGESETD CAS LATENCY - 2. כנראה שהמחשב עולה עם CAS של 2. יש למישהו רעיונות או הסברים?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום. המחשב פשוט קופא. כשבא לו זה קורה עוד כשה XP מתחיל להיטען, כשבא לו הווינדוס עולה - וכעבור דקה המסך קופא. פירמטתי. החלפתי כרטיס מסך. הוצאתי זכרונות (יש לו 384), ניקיתי, החלפתי סוקטים. מצאתי שהכבל להארדיסק קצת רופף - החלפתי אותו. יש ציפצוף אחד בהדלקה- סימן שלכאורה הכל בסדר. ועוד דבר - המסך נשרף לפני יומיים- דהיינו לאחר שהחלה בעיית הקפאון - קנינו חדש. מאווררים פועלים (3). מעבד פנטיום 4. לוח אם OCTEK RHINO. מה עוד נשאר לעשות ? מחכה לעצתכם. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום , אני כותב עכשיו דרך המקלדת הזאת של ווינדוס וזה מאוד לא נוח (לכן אני יקצר במילים) עכשיו הגעתי הביתה ופתאום גיליתי שהמקלדת לא פועלת , הנורה של המקלדת דלוקה , אבל המקשים לא מגיבים. אני בדקתי שהכל מחובר בפורט כראוי , אך זה לא עזר , ניסתי מקלדת אחרת וזה גם לא עזר. אני ממש לא מצליח להבין מה יכולה להיות הבעיה מכיוון שלפני כמה שעות הכל פעל טוב. *לאחרונה דברים פועלים פחות ופחות , הכוונה שלי היא שפתאום הצורב מפסיק להגיב , אז הוצאתי את הסי די הרגיל כי חשבתי שזאת בעיה בחשמל ואז הכל פעל כרגיל. אוקיי לאחר שבוע , שוב נהיו בעיות והצורב שוב לא הגיב(לא נפתח כשלוחצים עליו) אז שוב חשבתי שזאת בעיית חשמל אז ניתקתי את המאוורר לדים של קולר-מאסטר , והכל פעל כרגיל(ככה זה קרה שוב ושוב ע…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חיבור של USB שאני צריך לחבר אליו 9 מכשירים שונים של USB קניתי מפצל של 4 עם ספק כוח אבל אחרי החיבור ה 3 המערכת לא מגיבה יותר האם יש אפשרות לקנות USB של 12 חיבורים?? האם ניתו לשרשר חיבורי USB כאשר לכל אחד מהם יש ספק כוח משלו?? תודה רבה אמיר /הכותרת נערכה. אתה לא חדש פה!/
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מוחקים מנקים את ה-ram ..?? האם זה אפשרי ע"י איפוס הביוס (כמו הוצאת בטריה).. הבעייה היא שהמחשב מלא בבאגים וכאן חשבתי שאולי פרמוט לא מספיק והבאגים אולי ישארו (מדובר באוסף קטן ומעצבן של באגים בווינדוס)... אלא צריך לנקות גם את ה-ram... תודה מראש... (אני לא מומחה גדול תתקנו אותי אם אני טועה איפשהו )
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך, לאחרונה אני רואה "כתמי צבע" ירוקים ב2 מהפינות. המסך הוא מדגם 784FD, ועד כה לא היו לי בעיות איתו. גם הכתמים האלה שאני רואה הופיעו לאחרונה, אחת ממש היום לאחר הפסקת חשמל - יכול להיות קשר? השאלה שלי היא האם מישהו מכיר תופעה כזאת, ומה אפשר לעשות בנידון. תודה, נדב.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הכי עדכני לווינדוס 2000 אבל המדפסת מדפיסה לי בג'יבריש בוינדוס 98 היא הייתה עובדת.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
בטעות נלחץ בביוס על השורה Load SETUP Defaults מה שמחק את כל ההגדרות הקודמות שהיו שם. הגדרתי מחדש את הדיסק"ש וכל שאר החלקים שאני מכיר אבל מאז מערכת ההפעלה (WIN98) לא עולה במצב רגיל. [מצב בטוח - עולה] גם עדכון של הביוס לא פתר את הבעיה. האם יש רעיונות וכיוונים מה לבדוק? מחשב: P1 166MHZ לוח אם :Giga-byte GA-586HX AWARD Bios
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום! ברשותי המפרט שיש בחתימה שלי (Amd 64 3200+ GF6800GT Epox 8kda3j adata vitesta ) הרצתי את המבדק של 3dmark וקיבלתי רק 5960 נקודות.. לפי מה שהבנתי זה ציון נמוך לכ.מסך שלי מישהו יכול לעזור לי עם זה? (הקטע המוזר, בכל הבאנצים של הכ.מסך הFPS לא ירדו מתחת ל40 אבל בבאנצים של הCPU הם היו מאד מאד נמוכים, בסביבות ה15 FPS wtf?? ) בדקתי שהזכרונות על 200mhz ,המעבד על 2200, והגיפורס על המהירויות סטוק שלו, כל הטמפרטורות סבירות (50+- ) גם עדכנתי ביוס וציפסט , וגם את הכ.מסך ואת הווינדוס ל SP2 הבעיה השניה שלי היא שאני לא מצליח להתקין שום וינדוס מלבד XP כשניסיתי להתקין 98 הוא לא הצליח לפרמט כי הוא לא מצא את הכונן (sata ) וכשניסיתי להתקין 2000 הוא התחיל לפרמט ואחרי הפירמוט כשהוא מעתיק א…
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל ביומיים האחרונים לעשות restart אוטומטי כל כמה שעות (כאילו יש לו נפילת מתח של חצי שניה והוא מתחיל מחדש). זה קורה לי גם ב - windows xp וגם ב linux mandrake שמותקנים לי על המחשב, ככה שאני מניח שזו לא בעיית תוכנה. עד כמה שאני יודע כמעט כל רכיב במחשב יכול לגרום לנפילת המתח הזו. איך אני יכול לבדוק מאיפה זה מגיע? האם אני צריך פשוט לנסות להחליף ספק כוח או משהו כזה ולהתפלל לטוב? איך ניגשים לפתרון הבעיה? תודה מראש לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש עם מעבד AMD 1.8 GHZ כל הצורך שלי למחשב נייד היה רק לצורך תוכנה מסויימת שמה שהיא עושה זה שהיא לוקחת קובץ טקסט כל שהוא ומשמיע את האותיות שבו במהירות והבעיה היא שרק במחשב הזה החדש מידי פעם נבלעים אותיות שלא נשמעות. ומה ששמתי לב שבאותו זמן שאות כל שהיא לא נשמעת, יש קול כאילו המעבד או משהו עובד בתוכו חזק וגם המנורה נדלקת. ומה ששמתי לב עוד זה שלאחר כ 20 דקות שהמחשב דלוק הבעיה כבר לא קיימת. בדקתי את התוכנה הזאת על עוד מספר מחשבים ביניהם גם מחשבים ניידים ואף מחשבים ישנים ולא היתה הבעיה הזאת האם יש למישהוא רעיון איפה הבעיה ואם אפשר לתקנה או אם צריך למסור את המחשב לתיקון ואיך להגדיר את הבעיה? כי חוץ מהבעיה הזאת המחשב עובד בסדר גמור.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-