עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה! לפני כמה ימים המחשב שלי היה במעבדה והחליפו לו לוח שהיה בו בעיה וגם הארדיסק ת אבל גם זה לא עזר המחשב עדיין עושה רסטארטים בעצמו! איך אני יכולה לבדוק אם הכרטיס מסך אשם?? או הספק כח?? הנה קבצי ה MINI.DMP שלי החלק הראשון אין לי כבר מושג מה לעשות......... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. Started by Collo,

אמרו לי שהטמפ' של המחשב משתנה בהתאם לסוג הלוח אמ וכדו'.. הטמפ' אצל חבר שלי קופצת בין 40-55.... ואני רוצה לדעת אם זה נורמלי או סופני... חח הנה המפרט שלו: > Mainboard : Matsonic (MS9377C+) > Chipset : SiS 648FX > Processor : Intel Pentium 4 @ 2800 MHz > Physical Memory : 512 MB (2 x 256 DDR-SDRAM PC2700 @ 166 MHz) > Video Card : Nvidia Corp GeForce FX 5200 [NV34.3] > Hard Disk : ExcelStor Technology J680 > Monitor Type : ProView Technology 16 inchs > Network Card : Silicon Integrated Systems (SiS) SiS900 10/100 Ethernet Adapter > Operating System : Microsoft Windows XP Home Edition 5.01.2600 Service Pack 2 > DirectX : Vers…

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  3. שלום חברים יקרים! התחלתי - בדגש על התחלתי בביצוע אוברקלוק לא רציני וכעת המחשב מסרב להידלק - ברשותי לוח אקסטרים של אינטל - DP55KG ומעבד I5 750 ספק של SS 750 GOLD זכרונות XMS של קורסייר 4 GB מוגן 2 קירור ומארז CM 690 ADVANCE 2 התחלתי לבצע OC וכשהגעתי בערך ל3200 העלתי מתח במעבד ל1.4 כי המערכת לא הייתה יציבה, לפתע כבה המחשב וכעת הוא לא נדלק!!!1 אני לוחץ על ההדלקה והוא נותן זרם לשניה (מאוור נדלק למאית שניה אפילו פחות) ונכבה מיד... חיברתי ספק אחר אותה תוצאה.. הוצאתי זכרונות לא עזר השארתי רק אחד גם לא עזר.. ניתקתי כרטיס מסך וכלום.. הוצאתי סוללה לשעה וכלום ג'מפר נשלף החוצה לשחזור ולא עוזר.. המחשב בן שבוע.. אני די בטוח שהלך לוח האם או המעבד (או שלא??) אבל איך אני בודק מה הלך? א…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by oded900,

יש לי בעיה במחשב שבערך כל שעה המחשב מפעיל את עצמו מחדש אחרי מסך כחול שבכל פעם אני רואה שגיאה אחרת בפעם האחרונה זה היה בMEMORY MANAGMENT השגיאה הקריטית היא תמיד: The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. בKERNEL POWER חוץ מזה שגיאות רגילות באותו הזמן :בBUGCHECK The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000001a (0x00000031, 0x866ca950, 0x8a039000, 0x931c44ba). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 112910-15927-01. ולפני כן 3 שגיאות שונות: The BITS service failed to start. Error 0x8007045B The Background Intelligent Tran…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שיניתי את הגדרת ה SATA ב BIOS מ RAID (ועוד משהו) ל AHCI. לאחר עליית מעה"פ כונני ה SATA נראים ועובדים. לאחר פרק זמן מסויים, נשמעים 2 צלילי ניתוק של כונן ואז ברשימת הכוננים 2 כונני ה SATA אינם. שאר הכוונים כגון SSD וכונני USB חיצונים בסדר. שיניתי את ההגדרה ב BIOS חזרה ל RAID. אך המצב לא חזר לקדמותו. אודה לכל עזרה אפשרית...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by carman6,

באופן כללי מה נמחק לאחר עידכון ביוס ומה משתנה?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  7. יש לכרטיס קול בעיה שכשיש הרבה רעשים בבת אחת או שיש BAS או סתם רעש בתדר גבוה, הוא מתחיל לעשות רעשים מפצפצים כאלה שכואב באוזניים מישהו יודע איך לפתור את זה? הלוח אם הוא של ASUS והבעיה לא ברמקולים, ניסיתי להחליף הרבה ואני לא יודע מה לעשות

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by x-dude,

המחשב שבחתימה,יש לי בדיוק אותו מחשב נוסף,אלא עם כרטיס קול מובנה,עד עכשיו לא היו לי שום בעיות עם הסאונד,פתאום היום,אחרי שהתכנתי אווסט אנטי וירוס (ואני לא ממש בטוח שאווסט אשם),אני מקבל סימן קריאה צהוב ב Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio....לא משנה מה עשיתי אם זה עדכון לדרייברים מהאתר של אינטל (מה שגם מוזר פתאום שהדרייבר האחרון השתחרר היום),system restore,הסרה של ההתקן הזה ולתת לwindows לגלות אותו מחדש....כלום. אני לא מצפה לתשובה מאחר שמישהו חכם לא משתמש ב windows xp 64 bit,אבל אולי בכל זאת.

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by SpEcToR,

יש לי לוח אם ASUS P5B.. הבנתי שאפשר לעדען איכשהו דרך הוינדוס... איך? ואיך אני מגבה את הביוס? תודה..

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  10. ואחרי שאני מנסה להפעיל מחדש המסך לא פועל או שהמאוורר מסתובב לאט יותר(או שפשוט עשה פחות רעש) לוקח לי איזה 5 פעמים(שאני מפעיל מחדש)עד שהוא חוזר לעצמו ואחרי כמה דקות הוא שוב מפעיל את עצמו מחדש משהו מכיר את הבעיה או שיודע איך להפטר מזה בבקשה שיעזור זה משגע אותי :s05:

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by king907,

לפני שבוע החליפו לי כרטיס מסך ל RADEON 5450 אחרי שנשרף לי ה 7600 GT קיצר מחקתי את כל הדריברים שהיו לי במחשב עם DRIVER SWEEPR והתקנתי דריבר מעודכן של ATI מאז לפעמים קופץ לי מסך כחול עם שגיאה ati2dvag.dll אני יודע זה קשור לדריבר מחקתי 20 פעם כבר ניסיתי כמה גרסאות של דריברים לא עוזר למישהו יש פתרון ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Kazuma,

I have insalled a fresh copy of Windows XP Professional in English, yet it seems that I cannot add the Hebrew language into my supported languages list. how can this be fixed?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  13. Started by levi04,

שאני מדליק את המחשב, הכל פועל אבל על המסך רשום no signal input ואז המסך הופך לנורה אדומה.... האם המסך מקולקל?..

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  14. שלום, מחפש דרייבר למצלמת רשת AW-R2035 לוינדוס 7

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, מלפניי מספר חודשים רכשתי סוני VIO "בחול".ובארץ אין אחריות לשואלים-בררתי. מלפניי מס' ימים התגלתה תקלה בסידירום , המחשב מזהה אותו בצורה לא טובה (ראו תמונה).. דגם הסידירום הוא CRX-175E2 או לחלופין AW-G540A חיפשתי דרייברים בכל רשת האינטרנט ולא מצאתי.. בנוסף, הסרתי את הסידירום מהחומרה (בווינדואוס) וניסיתי להתקין מחדש והוא אמר שיש בעיה בדרייבר או ברכיב (ראו בתמונה). אשמח לשמוע פתרון כי פעם הוא פעל.. תמונה: תודה רבה רבה !

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by Sunny Jim,

יש לי 2 GIGA זכרון, והבעיה שכשאני מריץ למשל 3DMARK 05\06, הוא אומר לי שיש לי 2032 מגה זכרון, כאשר למעשה אמור להיות 2048... וכשהרצתי EVEREST, הוא מראה לי 2046. תאחלס זה לא כזה משנה אם יש לי כמה מגה פחות, כי אני בחיים לא ארגיש בהבדל, אך האם זה תקין? עוד בעיה, בEVEREST מצויין אצלי הזכרון שבשימוש. אז כתוב אצלי שכרגע 777 מגה זכרון בשימוש. אני עדיין לא יודע אם זה תקין בכלל כי נראה לי זה יותר מדי יחסית לתוכנות שמופעלות, אבל עדיין לא בדקתי לעומק אז אין לי כאן שאלה. הבעיה היא הזכרון הוירטואלי. כתוב שסה"כ יש לי 4 GIGA זכרון וירטואלי, כאשר 1259 ממנו בשימוש! אני מעוניין שכל הזכרון הפיזי שלי יהיה בשימוש לפני שאשתמש בזכרון וירטואלי, אז למה זה קורה? ואיך אפשר לטפל בבעיה הזאת?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. amd 2500+ לוח של ג'יגה בייט, זכרון חצי גיגה של קינגסטון הכל עובד עד שלפתע יש מסך כחול עם שגיאה חמורה של וינדווס ומתבצע ריסטרט החליפו לי זכרון וזה חזר על עצמו מה זה עוד יכול להיות. לגבי ההודעה שמתקבלת ניסיתי לברר בכל מיני פורומים באנגלית ואף אחד לא נותן תשובה ברורה אגב הדרייברים כולם מעודכנים. האם יכול להיות שהלוח תקול? או המעבד? ועוד פרט: עשיתי פירמוט והתקנה מחדש וזה הוריד את מספר האירועים הללו ואת תכיפותם אבל הם עדיין קיימים האם עלי לבקש החלפת המחשב כולו מבעל החנות?

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by zzrxox,

היי, מדובר על צורב רגיל לא די וי די,היום אני מנסה לצרוב ( ואני חייב לציין של עשיתי שימוש בצורב זמן רב ) ואני מקבל הודעה שאין דיסק למרות שיש. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה ?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  19. Started by Tzach_n,

שאלה לי, מאז ומתמיד ביטלתי את UAC בוינדואס ויסטה וגם ב-7. לאחרונה קראתי קצת בנושא והבנתי שעדיף להשאיר את התכונה הזו פועלת כדי להמנע מפרצות אבטחה מיותרות. לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדואס חדש, כל התוכנות, דרייברים, עשיתי לי אימג' עם אקרוניס והכל טוב. ואז החזרתי את UAC. קראתי מאמר בנושא שאמר שאם מתקינים תוכנות כש-UAC מנוטרל ואז מפעילים אותו חזרה, ייתכן שתוכנות מסויימות לא יעבדו כי כש-UAC מנוטרל התוכנות מתקינות קבצים לספריות שונות מאשר כשהוא מופעל ואז כשמפעילים אותו חזרה התוכנה תחפש את הקבצים בספריות אחרות ולא תעבוד טוב. אישית לא נתקלתי בתוכנה כזו עדיין שהפסיקה לעבוד לי, השאלה היא באלו תוכנות מדובר בכלל? רוב הסיכויים שבכלל לא התקנתי תוכנה כזו על המחשב עדיין? ואם…

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by Maor Braha,

אהלן. שיחקתי היום קצת עם המחיצות של הכונן. במעשה פזיז ולא בכוונה גרמתי לי ל 2 בעיות. 1. המרתי את המחיצה של Windows לדינמי מבסיסי. וכך אני לא יכול להיכנס לווינדוס. 2. לצערי פירמטתי בטעות את המחיצה השניה של הכונן וכל הנתונים וכל התקיות שהיו לי בו נמחקו. אני רוצה לנסות לשחזר את המידע שאבד. ראיתי באינטרנט על התוכנה recuva שאיתה אפשר לשחזר קובץ קובץ. הבעיה שלי איתה היא שהיו לי בכונן מעל 300 גיגה מסודר לפי תיקיות, ולפי מה שראיתי לא ניתן לשחזר תיקיות באופן מסודר. האם יש תוכנה אחרת שאיתה כל התיקיות משוחזרות למצב כמו שהיה? דבר שני, יש אפשרות להחזיר את המחיצה הראשונה לבסיסי, בלי לפגוע בנתונים שבה? יש לציין שיש ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tidan,

שלום! לפני שבוע שמתי רקע עם תצלום חלונות של ווינדוס ומאז מופיע לי הצל של הרקע על המסך למרות שהחלפתי רקע מה הפיתרון תעזרו לי ???

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by BuNKeR,

שלום יש לי לוח אם GA-945P-S3 וספק של FSP 350 GLN בספק אני לא רואה יציאה של 4 פינים וכמובן בלי זה המחשב לא עובד ישנה יציאה של 8 פינים שרשום עליהם PCI 3 (או משהו בסגנון) כאשר חיברתי אותם המחשב עולה סבבה האם זה בסדר ?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by ciauai,

אני משחק למשל Half-Life 2 דרך הסטים כמובן אני בודק FPS ואני רואה FPS מ70 עד 130 שזה המון והגרפיקה הכי גובהה עכשיו לפעמים כשאני משחק פתאום יש תקיעה של שניה שתיים קטנה כזו אבל כשיש את התקיע הזו הארדיסק עושה רעשים! יכול להיות שהארדיסק לא טוב? צריך להחליף ארדיסק? אפשר תוכנה שתבדוק לי אם יש בעיה במחשב? מזה יכול להיות!!

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by noamsa,

היי כולם, יש לי משהו מוזר במחשב, קניתי לאחרונה שתי זכרונות של 4G, והרכבתי אותם בתוך המחשב כשאני מסתכל בהגדרות של המחשב אני רואה את הנתון הבא: installed memory (RAM): 8.00 GB (2.50 Usable מה זה אומר? למה אני לא יכול לנצל את כל הזיכרון? להלן המפרט מחשב שלי: windows 7 32bit לוח אם: Gygabyte GA-g41mt-S2 מעבד: Intel Pentium® D 3.2 כרטיס מסך: NVIDIA Quadro FX1700 אודה לכם מאוד על העזרה.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום ,היו לי דפים וכרטסיות פתוחות בגוגל כרום ! נשמרו במשך זמן ממושך (בהגדרות היה מסומן המשך מאיפה שהפסקתי )היום פתחתי איזה קישור עם לוגו של גוגל ופתעום אין זכר לדפים והכרטסיות שלי ! (הקישור היה כנראה אמור להפתח עם כול הכרטסיות וכל הדפים , אבל הוא נפתח לבד וכך הלכו לי כל הדפים והכרטסיות !יש לי את ההיסטוריה ,אבל לחזור לכל הכרטסיות שהיו לי פתוחות זה בלתי אפשרי ,אני לא יודע כמה זמן הן היו פתוחות !בבקשה עזרו לי עם הצרה הזו (היום היה לי יום רע וזה עוד אחד מהדברים הרעים שקרו לי )תודה חשוב לי לציין יש לי חשבון ג'מייל על שמי , והיום התנתקתי מהחשבון שלי והתחברתי לשל אמא שלי.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.