עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ואחרי שאני מנסה להפעיל מחדש המסך לא פועל או שהמאוורר מסתובב לאט יותר(או שפשוט עשה פחות רעש) לוקח לי איזה 5 פעמים(שאני מפעיל מחדש)עד שהוא חוזר לעצמו ואחרי כמה דקות הוא שוב מפעיל את עצמו מחדש משהו מכיר את הבעיה או שיודע איך להפטר מזה בבקשה שיעזור זה משגע אותי :s05:

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by king907,

לפני שבוע החליפו לי כרטיס מסך ל RADEON 5450 אחרי שנשרף לי ה 7600 GT קיצר מחקתי את כל הדריברים שהיו לי במחשב עם DRIVER SWEEPR והתקנתי דריבר מעודכן של ATI מאז לפעמים קופץ לי מסך כחול עם שגיאה ati2dvag.dll אני יודע זה קשור לדריבר מחקתי 20 פעם כבר ניסיתי כמה גרסאות של דריברים לא עוזר למישהו יש פתרון ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Kazuma,

I have insalled a fresh copy of Windows XP Professional in English, yet it seems that I cannot add the Hebrew language into my supported languages list. how can this be fixed?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  4. Started by levi04,

שאני מדליק את המחשב, הכל פועל אבל על המסך רשום no signal input ואז המסך הופך לנורה אדומה.... האם המסך מקולקל?..

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  5. שלום, מחפש דרייבר למצלמת רשת AW-R2035 לוינדוס 7

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, מלפניי מספר חודשים רכשתי סוני VIO "בחול".ובארץ אין אחריות לשואלים-בררתי. מלפניי מס' ימים התגלתה תקלה בסידירום , המחשב מזהה אותו בצורה לא טובה (ראו תמונה).. דגם הסידירום הוא CRX-175E2 או לחלופין AW-G540A חיפשתי דרייברים בכל רשת האינטרנט ולא מצאתי.. בנוסף, הסרתי את הסידירום מהחומרה (בווינדואוס) וניסיתי להתקין מחדש והוא אמר שיש בעיה בדרייבר או ברכיב (ראו בתמונה). אשמח לשמוע פתרון כי פעם הוא פעל.. תמונה: תודה רבה רבה !

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by Sunny Jim,

יש לי 2 GIGA זכרון, והבעיה שכשאני מריץ למשל 3DMARK 05\06, הוא אומר לי שיש לי 2032 מגה זכרון, כאשר למעשה אמור להיות 2048... וכשהרצתי EVEREST, הוא מראה לי 2046. תאחלס זה לא כזה משנה אם יש לי כמה מגה פחות, כי אני בחיים לא ארגיש בהבדל, אך האם זה תקין? עוד בעיה, בEVEREST מצויין אצלי הזכרון שבשימוש. אז כתוב אצלי שכרגע 777 מגה זכרון בשימוש. אני עדיין לא יודע אם זה תקין בכלל כי נראה לי זה יותר מדי יחסית לתוכנות שמופעלות, אבל עדיין לא בדקתי לעומק אז אין לי כאן שאלה. הבעיה היא הזכרון הוירטואלי. כתוב שסה"כ יש לי 4 GIGA זכרון וירטואלי, כאשר 1259 ממנו בשימוש! אני מעוניין שכל הזכרון הפיזי שלי יהיה בשימוש לפני שאשתמש בזכרון וירטואלי, אז למה זה קורה? ואיך אפשר לטפל בבעיה הזאת?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. amd 2500+ לוח של ג'יגה בייט, זכרון חצי גיגה של קינגסטון הכל עובד עד שלפתע יש מסך כחול עם שגיאה חמורה של וינדווס ומתבצע ריסטרט החליפו לי זכרון וזה חזר על עצמו מה זה עוד יכול להיות. לגבי ההודעה שמתקבלת ניסיתי לברר בכל מיני פורומים באנגלית ואף אחד לא נותן תשובה ברורה אגב הדרייברים כולם מעודכנים. האם יכול להיות שהלוח תקול? או המעבד? ועוד פרט: עשיתי פירמוט והתקנה מחדש וזה הוריד את מספר האירועים הללו ואת תכיפותם אבל הם עדיין קיימים האם עלי לבקש החלפת המחשב כולו מבעל החנות?

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by zzrxox,

היי, מדובר על צורב רגיל לא די וי די,היום אני מנסה לצרוב ( ואני חייב לציין של עשיתי שימוש בצורב זמן רב ) ואני מקבל הודעה שאין דיסק למרות שיש. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה ?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  10. Started by Tzach_n,

שאלה לי, מאז ומתמיד ביטלתי את UAC בוינדואס ויסטה וגם ב-7. לאחרונה קראתי קצת בנושא והבנתי שעדיף להשאיר את התכונה הזו פועלת כדי להמנע מפרצות אבטחה מיותרות. לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדואס חדש, כל התוכנות, דרייברים, עשיתי לי אימג' עם אקרוניס והכל טוב. ואז החזרתי את UAC. קראתי מאמר בנושא שאמר שאם מתקינים תוכנות כש-UAC מנוטרל ואז מפעילים אותו חזרה, ייתכן שתוכנות מסויימות לא יעבדו כי כש-UAC מנוטרל התוכנות מתקינות קבצים לספריות שונות מאשר כשהוא מופעל ואז כשמפעילים אותו חזרה התוכנה תחפש את הקבצים בספריות אחרות ולא תעבוד טוב. אישית לא נתקלתי בתוכנה כזו עדיין שהפסיקה לעבוד לי, השאלה היא באלו תוכנות מדובר בכלל? רוב הסיכויים שבכלל לא התקנתי תוכנה כזו על המחשב עדיין? ואם…

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by Maor Braha,

אהלן. שיחקתי היום קצת עם המחיצות של הכונן. במעשה פזיז ולא בכוונה גרמתי לי ל 2 בעיות. 1. המרתי את המחיצה של Windows לדינמי מבסיסי. וכך אני לא יכול להיכנס לווינדוס. 2. לצערי פירמטתי בטעות את המחיצה השניה של הכונן וכל הנתונים וכל התקיות שהיו לי בו נמחקו. אני רוצה לנסות לשחזר את המידע שאבד. ראיתי באינטרנט על התוכנה recuva שאיתה אפשר לשחזר קובץ קובץ. הבעיה שלי איתה היא שהיו לי בכונן מעל 300 גיגה מסודר לפי תיקיות, ולפי מה שראיתי לא ניתן לשחזר תיקיות באופן מסודר. האם יש תוכנה אחרת שאיתה כל התיקיות משוחזרות למצב כמו שהיה? דבר שני, יש אפשרות להחזיר את המחיצה הראשונה לבסיסי, בלי לפגוע בנתונים שבה? יש לציין שיש ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by tidan,

שלום! לפני שבוע שמתי רקע עם תצלום חלונות של ווינדוס ומאז מופיע לי הצל של הרקע על המסך למרות שהחלפתי רקע מה הפיתרון תעזרו לי ???

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by BuNKeR,

שלום יש לי לוח אם GA-945P-S3 וספק של FSP 350 GLN בספק אני לא רואה יציאה של 4 פינים וכמובן בלי זה המחשב לא עובד ישנה יציאה של 8 פינים שרשום עליהם PCI 3 (או משהו בסגנון) כאשר חיברתי אותם המחשב עולה סבבה האם זה בסדר ?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by ciauai,

אני משחק למשל Half-Life 2 דרך הסטים כמובן אני בודק FPS ואני רואה FPS מ70 עד 130 שזה המון והגרפיקה הכי גובהה עכשיו לפעמים כשאני משחק פתאום יש תקיעה של שניה שתיים קטנה כזו אבל כשיש את התקיע הזו הארדיסק עושה רעשים! יכול להיות שהארדיסק לא טוב? צריך להחליף ארדיסק? אפשר תוכנה שתבדוק לי אם יש בעיה במחשב? מזה יכול להיות!!

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by noamsa,

היי כולם, יש לי משהו מוזר במחשב, קניתי לאחרונה שתי זכרונות של 4G, והרכבתי אותם בתוך המחשב כשאני מסתכל בהגדרות של המחשב אני רואה את הנתון הבא: installed memory (RAM): 8.00 GB (2.50 Usable מה זה אומר? למה אני לא יכול לנצל את כל הזיכרון? להלן המפרט מחשב שלי: windows 7 32bit לוח אם: Gygabyte GA-g41mt-S2 מעבד: Intel Pentium® D 3.2 כרטיס מסך: NVIDIA Quadro FX1700 אודה לכם מאוד על העזרה.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום ,היו לי דפים וכרטסיות פתוחות בגוגל כרום ! נשמרו במשך זמן ממושך (בהגדרות היה מסומן המשך מאיפה שהפסקתי )היום פתחתי איזה קישור עם לוגו של גוגל ופתעום אין זכר לדפים והכרטסיות שלי ! (הקישור היה כנראה אמור להפתח עם כול הכרטסיות וכל הדפים , אבל הוא נפתח לבד וכך הלכו לי כל הדפים והכרטסיות !יש לי את ההיסטוריה ,אבל לחזור לכל הכרטסיות שהיו לי פתוחות זה בלתי אפשרי ,אני לא יודע כמה זמן הן היו פתוחות !בבקשה עזרו לי עם הצרה הזו (היום היה לי יום רע וזה עוד אחד מהדברים הרעים שקרו לי )תודה חשוב לי לציין יש לי חשבון ג'מייל על שמי , והיום התנתקתי מהחשבון שלי והתחברתי לשל אמא שלי.

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by Pooop,

יש לי מחשב נייד של HP הבעיה מתי שהמחשב מתאמץ המאוורר שלו מתחיל לעבוד קשה ועושה רעש ואז המחשב נכבה אולי מהתחממות. תמונה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  18. Started by elerock,

העברתי היום את החומרה של המחשב למארז חדש ומאז הוא לא עולה. ברגע שאני מדליק את המחשב כול המאוררים פועלים..המעבד מתחמם כך שאני לא חושב שהבעיה היא בלוח אם. ההארד דיסק והכונן של הדיסקים עובדים גם כן. מה שמוזר הוא שהמחשב עבד בצורה תקינה לפני שהעברתי. המסך שהמחשב מחובר אליו תקין בוודאות והוא רושם NO SIGNAL כאילו שהכ.מסך לא מחובר טוב או לא עובד..הכרטיס מובנה בלוח אגב. לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה דרך גוגל אז אתם תקוותי האחרונה HELP ME !

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by hichcock,

הכנסתי דיסק לכונן ופתאום הוא לא נפתח הוא עושה רעש כזה... הרבה נקישות... כשלוחצים על הכפתור פתיחה ואז אחרי איזה חצי דקה מפסיק לנסות לפתוח והרעש נפסק. כשלחצתי על EJECT דרך המחשב שלי אותו הדבר קורה. יש הצעות?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום, יש לי את הכרטיס הזה בערך שנה וחצי אני חושב, הוא עבד מצויין שנה שעברה. החלפתי מחשב לפני כמה חודשים והעברתי את הכרטיס טלוויזיה למחשב החדש ויש לי בעיה. הוא עובד והכל מצויין מבחינה חומרתית, חוץ מתקלה אחת: שאני צופה דרך תוכנת: InterVideo WINDVR3 (וגם ניסיתי דרך תוכנת הקידוד VirtualDub) מצד ימין ומצד שמאל נחתך לי בערך חצי סנטימטר-סנטימטר. זה מציק כי זה חותך דברים שאני כן רואה בעין ויודע שזה חותך. השאלה מה זה? מחקתי את הדרייבר של הכרטיס, התקנתי מחדש, עדכנתי אותו וכלום - הוא בשלו. אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by Trout,

שלום לכולם... אני קניתי מחשב חדש: מעבד E6300 לוח אם ASROCK בהתחלה לא הצלחתי להפעיל את המחשבב כלל, אחרי שאני פתחתי את המארז משני הצדדים הוא עלה סוף סוף ועכשיו כשאני בודק עם EVEREST את הטמפרטורה של המעבד היא עומדת על 80 מעלות בערך (לפעמים קצת פחות לפעמים יותר). המאוורר עומד על 2679 סיבובים. שאר הסנסורים מראים שהכרטיס מסך עובד על 64 מעלות והדיסק עובד על 45 מעלות... כל זה לרגע שאני כותב את ההודעה... אין לי מושג למה זה ככה, ואני בטוח שזה לא יותר מידי טוב למעבד לעבוד בטמפרטורות כאלו... מה יכולה להיות הבעיה??? אגב, אני הרכבתי את המערכת ויש לי קצת ניסיון בהרכה של מחשבים מהצבא... אבל זאת הפעם הראשונה שטמפרטורה עולה אצלי לכזה דבר עם מאוורר שעובד... אודה לכם ממש עם תעזרו לי בזה... ט…

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by ykg,

היי, אני מקבל מחשב חדש עם לוח אם של GIGABYTE, SSD של CRUCIAL RAM של HEYPER X. סה"כ מחשב פשוט לא מתכנן OC או שום דבר כזהץ מתכוון להתקין וונידוס 10. יש דרייברים מיוחד שכדאי לי להתקין או שלהשאר עם מה שהווינדוס יתקין? מעניין אותי הלוח אם. אשמח אם משהו שמבין יכול להסתכל כאן תחת קטגוריית Chipset ולאמר מה כדאי לי להתקין. https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z370M-D3H-rev-10#support-dl תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ilanb0,

בגלל תקלה בכרטיס רשת, המחשב הנייח שלי שלי מחובר כרגע לאינטרנט בדונגל אלחוטי שמתקשר עם הראוטר שנמצא 4 מטר ממנו. אבל הגלישה הפכה לסיוט בגלל שבכל דף אינטרנט שאני פותח, רשום לי בתחתית הדף "ממתין למטמון" ולפעמים לוקח לדף להיטען דקות ארוכות. מדוע זה קורא את הדף מהמטמון (מדובר לא רק בדפים שכבר פתחתי, אלא גם בדפי אינטרנט מאתרים חדשים) ומה ניתן לעשות כדי לשפר את זה עד שאמצא הזמן להחליף כרטיס רשת?

24. Started by k_700,

אהלן, כשאני מפעיל את המחשב שלי בבית, הוא עובר את המסך של הביוס ואז עולה מסך שחור שרשום בו: windows could not start because the following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM you can attempt to tepair this file by starting windows setup using the origina setup cd-rom select 'r' at the first screen to start repair/ חשוב לציין, אני השתמשתי אחרון במחשב, לא היו לי כל בעיות, הוא כובה לפני כשעתיים וכשהפעלתי אותו זה הופיע לי. ניסיתי לעשות ריסטרטים וזה לא עוזר.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. עברתי דירה לא מזמן וזאת פעם ראשונה שאני מחבר את הכל ולפני זה רציתי לנקות את המחשב מאבק. אתמול בלילה פתחתי את המחשב כדי לנקות ועזרו לי פה בפורום לגבי איזה כבל שהתנתק והכל סבבה, היום בבוקר קמתי כדי לחבר את הכל לחשמל עם המסך ולראות שהכל עובד פיקס אבל יש בעיה. המחשב עובד, המסך עובד אבל אני לא רואה כלום על המסך רק שחור. אני לא יודע אם זה קשור אבל על הלוח אם יש נורות אחת מהן דולקת בצבע אדום והשנייה בירוק, עכשיו אני לא זוכר אם זה היה פעם. יכול להיות שזה קשור לזה? על הדיסק של הדרייבר שלי כתוב לוח אם Intel Desktop Boards DQ45CB and DQ45EK

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.