עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DarkSight,

טוב תראו כבר כמה פעמים זה קרה לי שכל ה-USB2 שלי הפסיקו לתפקד ורק אחד עובד כל פעם אני מוחק אותם מחדש מהDEVICE MANAGER אז הכל עובר ואחר כך צצה הבעיה שוב בנוסף לקח החיבור של הבורד בכלל לא עובד וגם אף פעם לא עבד אני מתכוון לחיבור הקדמי שיש במארז שמחובר לבורד למישהו ישן רעיון מה הבעיה? הלוח שלי זה K8N NEO PLA

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by SavageRabbit,

אוקיי.... אז אין לי מושג למה איך ומתי, אבל בדקתי היום את המחשב של אחותי עם Everest (אחרי שהיא התלוננה על איטיות), ומצאתי שהמעבד פועל ב 1,800 מגה הרץ, במקום ב 2,400 מה"ז. המעבד הוא מסוג פנטיום 4A, לוח אם ECS P4S5A/DX+. כמו כן מצורף (למטה) פירוט של הטמפרטורות והמתחים. השאלות שלי הן: 1. למה זה ככה? האם יכול להיות שזה בגלל שבמהירויות יותר גבוהות המעבד מתחמם מדי? 2. איך אני מחזיר את המעבד בחזרה למהירות נורמלית? מצורף קצת פירוט כאן - http://t2.technion.ac.il/~shynahum/private/Underclock.htm. אם זה לא מספיק, יש סיכום יותר (מדי) מפורט של המחשב כאן http://t2.technion.ac.il/~shynahum/private/Underfull.htm

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by 8-Ball,

היום קניתי מחשב חדש: מעבד: Intel Pentium 4 - 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 512K cache) לוח אם: Abit IC7-G - ?(875PE),DDR128b,H-Threding? זכרונות: A-DATA - 2* DDR 400 512MB כרטיס מסך: MSI - ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? דיסק קשיח: WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA צורב DVD: SONY DRU700A מארז: CHENBRO Gaming Bomb - Silver & Gray Case ספק כוח: Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC כונן דיסקטים: MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK ולא עשיתי לו הרכבה בחנות כי הם עמדו לסגור ובנוסף קניתי אותו מחנויות שונות, בקיצור התחלתי להרכיב אותו אבל הסתבכתי בחלק מהדברים. כמו למשל יש כבלים של המארז שמתחברים ללוח אז הצלחתי לחבר 2 מהם ועוד 2 (שלא רשום עליהם מה הם) ו…

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  4. פירמטתי לבן דוד שלי את המחשב ולאחר מכן התקנתי וויןXP בהתקנה של הווינדוס בשלב שההתקנה מעתיקה את קבצי ההתקנה להרדיסק (עוד במסך הדוס הכחול) הופיעה הודעת ארור שהוא לא מצליח להעתיק קובץ כלשהו להרדיסק. החלפתי לדיסק התקנה אחר , וצצה אותה בעיה (יש לציין ש2 הדיסקים פעלו על מחשבים אחרים מצויין). לאחר שאותה ההודעה הופיעה דגם בדיסק השני (אותו קובץ) לחצתי ESC בשביל לדלג על הקובץ העתקת הקבצים הסתיימה והתחילה ההתקנה עצמה באמצע ההתקנה המחשב נתקע התחלתי מחדש את ההתקנה וכרגע הכל הלך טוב - איטי נורא (מחשב עם 224 ראם ו1.6 P4 של אינטל). עכשיו אחרי שהתקנתי לוקח בערך רבע שעה לווינדוס לעלות, אם הוא בכלל עולה ולא נתקע בדרך. אחרי שהוא עולה אחרי כמה פעולות המחשב פשוט נתקע או שהוא בקושי זז (שעוד לא …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בטעות קירבתי חפץ עם מגנט למסך, ועכשיו הוא ככה יותר. ניסיתי לעשות לו degauss אבל זה לא עזר הרבה. מה עוד אני יכול לנסות?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by שמנואל,

שלום. אני רוצה להחליף את ההארדיסק ולהתקין מחדש ווינדוס 98 (מחשב קצת מוגבל מה לעשות..). מהו סדר הפעולות שעלי לבצע בהראדיסק חדש של 40 ג'יגה ? אני צריך קודם לפרמט או לעשות FDISK ? אודה לכם מאוד אם תייעצו לי.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  7. לחבר שלי אין קול במחשב.במנהל התקנים מופיע סימן שאלה על בקר קול של מולטימדיה עם סימן קריאה. איך הוא יכול להתקין את הדריברים של זה(אין לו דיסק של התקנה או משהו כזה כמו שהבנתי ממנו).

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Impreza,

חיברתי את המקלדת למחשב אחר כי רציתי לבדוק אם הוא עובד, עכשיו שאני מחבר אותו למחשב שלי היא לא פועלת זה יציאת USB עם פינים וניסיתי בדרייברים לזהות ואין שם מה לעשות?? ד"א אני כותב עכשיו ממחשב אחר אז בבקשה תסבירו מה לעשות ושיהיה לי פחות לכתוב כי אני כל שניה צריך להחליף מחשב כדי לרשום

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by LivingDead,

קניתי מדפסת חדשה,לייזר,היא מעולה ואני מת עליה. אבל יש לי שאלה פשוטה : אני שונא שהיא דולקת,המנורה שלה,כשאני לא משתמש בה,האם זה שאני מכבה אותה עם הלחצן האחורי,כל הזמן שהיא לא בשימוש,זה עלול לקלקל אותה???

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני רוצה לעשות איזה שרת שיפעל כל הזמן ... אבל בלי להוסיף עוד מסך\מקלדת\ועכבר כלומר שאני יוכל להשתמש באותו ציוד הקפי שאני משתמש בו במחשב הזה ובאיזה שהיא דרך אני יוכל להעביר את התצוגה למחשב השני ואז אני יוכל לראות את מה שהוא מציג וההפך קראתי פעם שיש אפשרות לעשות את זה ... מישהו יכול להסביר לי איזה זה עובד בדיוק ? יש לי מסך LCD עם חיבור DVI וחיבור אנלוגי רגיל וכמו כן מקלדת ועכבר עם שני חיבורים לUSB ולחיבור הישן

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Black_Citadel,

כשאני מפעיל את המחשב, אז זה עוצר וכותב לי את זה ממש במסך של ההתחלה, ואז כתוב לי F1 כדי להמשיך או DEL ללכת לBIOS, אני לוחץ F1 ואז הוא טוען את הווינדוס ונתקע וצריך לעשות RESTART.... זה קרה לי לפני חודש אז אבא שלי פתח את המשחב וניקה את האבק הוא אומר, זה הסתדר, ואז אחרי שבוע זה קרה שוב פעם, ראיתי שהפינים של הFLOPPY עקומים אז יישרתי אותם וחיברתי את הכבל של החשמל של הFLOPPY חזרה, זה עבד, כעבור כמה ימים זה קרה שוב פעם, אז הוצאתי את הFLOPPY ושמתי במקומו את הישן מהמחשב של אחותי, וזה עבד, עכשיו זה קורה עם הFLOPPY של אחותי שבוע אחרי שזה עבד, והפעם כלום לא עוזר... מה עושים ?!?!?! נ.ב: ניתקתי את הכבל IDE של הFLOPPY גם מהFLOPPY וגם מהלוח אם, הוצאתי גם את הכבל חשמל מהFLOPPY שבא מהספק, ו…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום... קיבלתי אתמול בשעה טובה את המחשב , אני בא להתקין WINDOWS מגדיר ב F6 את הSATA עם הFLOPPY שקיבלתי לוח אביט NF7-SL ... קיצר זה מתחיל כזה להעביר קבצים , אבל תחילה זה אומר לי שזה לא מצליח להעביר 4 קבצים... אמרתי טוף נעשה איגנור ... ( יש לציין שלפני שהיה ברשותי דיסק SATA זה לא היה מעביר תקבצים האלה בכלל..) בכל אופן זה עשה את העתקת הקבצים , ריסט ואז כאילו יש את המסך הזה שתמיד יש של WINDOWS לפני שזה עולה , רק שזה אחרי כמה קווים זה פשוט מביא לי מסך כחול עם הודעת שגיאה משהו על ההארד דיסק... :\ מה עשויה להיות הבעיה < תודה רבה

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מאוורר של טרמלטק ורציתי להאריך את הכבלים שלו בזה שאני יחתוך את הכבלים ויאריך אותם כמו שעושים עם רמולים שיש להם חיבור ישן כזה... זה לא מסוכן או משהו נכון? זה משנה באיזה כבל אני משתמש? אם כן אז תירשמו לי באיזה... תודה

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by Cannabis,

המערכת הפעלה לא מזהה את הUSB במנהל ההתקנים זה מופיע כסימן שאלה צהוב. ניסיתי לעשות uptade אך הוא ביקש ממני את הקובץ ousbehci.sys כמו גם דיסק לא מוכר. הכנסתי את הדיסק של הלוח עצמו והוא נתן לי קובץ readme שאמר שאין דרייורים של הUSB בדיסק והפנה אותי לקישור באתר של מייקרוסופט לא מצאתי שם שום דבר אחרי חיפוש ממושך, בקיצור סיבוך. מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה? תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  15. הזמנתי זיכרון 512 למחשב כדי להתקינו בנוסף ל 256 שכבר יש לי. עכשיו ה256 הוא במהירות 333 (2700) ואת ה 512 הביאו לי 3200. האם יכול להגרם נזק מחיבור שניהם ביחד ? האם יכול להגרם נזק בחיבור ה 512 על לוח אם P4S533MX ASUS ??? שכן הלוח לפי המפרט תומך במהירות זיכרון עד 2700, והזכרון החדש הוא 3200. חשבתי שלוח לא יזהה את הזכרון אם אני יחבר, אבל חיברתי בכל זאת ונראה שהזכרון זוהה, אבל האם הלוח באמת יכול לתמוך במהירות כזאת ?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  16. שלום אנשים אני חייב עזרה דחוף המחשב שלי פתאום הבהב המסך ואז נתקע לי ושכיביתי והדלקתי את המסך היה כתוב לי שהוינדוס חזר מארור רציני .... עכשיו אני ברזולוציה הכי גדולה שאפשר בלי צבעים כמעט את האפור אני רואה לבן את הכחול אני רואה ירוק חיוור והמסך מרצד קצת כזה בנקודות כלאה מה לעשות???בבשההה

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by blackbimer,

האם יש דרך לאבטח דיסק קשיח? דרכי מניעה כלשהם.? וואלה זה מפחיד לאללה שיפול פתאום מידע של שנים... מה עושים?

18. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, ביום חמישי בערב הדלקתי את המסך של המחשב(כמובן שהמחשב היה דלוק) והיה על המסך חרבוש כזה שהמחשב נתקע, חשבתי שאתחול מחדש שלו יפתור את הבעיה, אך לאחר האתחול המחשב בכלל לא עלה. כרגע כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, אך המסך לא נדלק. הכרטיס מסך הוא מדגם SUMA GEFORCE TI4200 64MB. עוד בדקתי ושמתי לב כי המאוורר שעל הליבה כלל אינו פועל מה שהעלה את חשדותי לגבי האפשרות שהכרטיס מסך נשרף. האם יש אפשרות שהכרטיס מסך לא יעבוד במקרה שהמאוורר שעליו לא עובד? או שאין מנגנון שכזה? אשמח לקבל תשובות שאולי יפתרו את הבעיה, אך נדמה לי שהלך הכרטיס, אשמח לדעת שאולי יש אפשרות לתקן את המצב.... תודה...

• 11 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by iakovl,

המחשב לא רוצה להידלק במצב רגיל (הוא מתחיל להשתגע) אלא רק בSAFE MODE אני פונה לפורום הנ"ל מכיוון שאני חושד שזאת בעיית חומרה אם טעיתי אנא העבירו את הת'ראד למקום הנכון

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  20. כשאני מחבר את המגירה ללפטופ אני מקבל אזהרה: U must add an hi - speed SUB HOST controller to this comp` to obtain maximum perfomance ממה שאני מבין הוא אומר לי שאני מחבר USB 2 של ההארד דיסק לחיבור USB 1 של הלפטופ יש דרך לסדר את זה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  21. בקיצור: אני מכניס את הדיסק של ווינדוס אקספי boot מה-cd-rom הכל טוב ויפה, Setup is inspecting your hardware configuration ואז במקום שיפתח לי הסטאפ המסך הופך שחור ונשאר כך. איך אוכל לפתור את הבעיה, האם יש דרך אחרת לפרמט אקספי? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כמו שאמרתי- המחשב פתאום קופא, בזמנים שונים (באמצע עבודה בווינדוס, בעליה של המחשב ואפילו לפני POST. פתחתי את המחשב ושמתי לב שכאשר המחשב קופא המאוורר של הכ. מסך מפסיק להסתובב, ושבחיבור של החשמל מהספק ללוח יש סימנים חומים על הפלסטיק כאילו הוא נשרף\ התחמם יותר מדי. יש ארבעה סימנים כאלה, כולם בשקעים של חוטים אדומים ???. בביוס יש טמפרטורת POWER (לא יודע איפה החיישן.. בספק? ) ואחרי הריסט שעשיתי באחת הפעמים הוא הראה 51 מעלות. יש לציין שכשמדליקים את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא היה כבוי הוא עולה ודולק לכמה זמן בלי בעיות. פעם אחת כשהמחשב הצליח לעלות בדקתי אותו דרך פריים 95 ובמקביל הסתכלתי על הטמפ'. כשהתחילה הבדיקה טמפ' #3 (שתואמת עם הספק כנראה) התחילה לעלות מהר, אפילו בקצב של המעבד ואח…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. לצוות הפורום שלום ברשותי מחשב P-3 עם לוח אם של אינטל הבעיה שלי שאני מצליח להדליק תמחשב הוא נדלק אך המסך לא תחילה החלפתי כרטיס מסך וזה לא עזר שלב שני ניתקתי את כל הכרטיסים וזה גם לא עזר הוצאתי זכרונות + סוללה של ביוס וזה גם לא פתר נשארו לי 2דברים לעשות או להוריד ממנו את הרכיבים החושבים ואת השאר לזרוק לים אוו להחליף לוח אם לפני שאני עושה תמעשים האלה יש סיכוי שזה ספק כוח ומה האחוזים לכך?

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by xena2305,

שלום, ברשותי מחשב חדש של amd athlon 64 bit 3000, כרגע בדקתי את טמפרטורת המעבד(לפי המלצת חבר) בביוס והנה הנתונים: cpu temperture 56c current cpufan speed 5820 rpm current system fan speed 0 rpm cpu fan fail warning[enabled system fan fail warning[disableded מה קורה שם לכל הרוחות??? זה מחשב חדש? ככה זה אמור להיות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אממ הטרד הבא הוא לא ממש שאלה אלה יותר מתוך סקרנות.. המחשב שלי בזמן האחרון עושה רעש יותר חזק מהרגיל,לא משהו שמפריע אבל סתם.. אם אני מזיז אוו או דופק עליו פעם אחת אז פתאום הוא חוזר להיות בשקט.. רציתי לדעת למה זה? למה הוא עושה את הרעש הזה ולמה כאשר אני מנער אותו קצת אז הוא חוזר להיות בשקט... טוב תודה..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים