תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי היום ספק כוח חדש לאחותי וcoolmaster cooldrive 4 לי. נתחיל במחשב שלי לאחר שהרכבתי אותו, מצאתי מפצל מולקס בבית מכיוון שנגמרו לי המולקסים ואת המולקס השני שיצא חיברתי לסידי. הcooldrive עובד מצוין אבל הסידי שבק ובכך גרם גם להארדיסק לשבוק מכיוון שהוא המאסטר, ולא הצלחתי לעקוף שההארדיסק יהיה המאסטר. אז ניסיתי לחבר את הסידי בלי מפצל והוא גם לא עבד. מחשיד. וגם - הרשת הפסיקה פתאום לעבוד, אין לי מושג איך ולמה. אצל אחותי: חיברתי את כל החיבורים(לוח אם קצת ישן אז החיבור 4 פינים ללוח לא היה נצרך) וניסיתי להדליק. מת. לא נדלק אני לא בטוח שיש ריח שרוף(האף קצת סתום) ואני צריך לחכות שמישהו יחזור שיריח. יכול להיות שנשרף סתם ככה? האם יש אחריות? תודה
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אי אפשר להתקין את המודם כי חלונות לא נותן לי ותמיד שאני מנסה למחוק את ההתקן, לעדכן, או להתקין איזהשהוא מודם (כל מודם) הוא נותן לי את ההודעה הבאה...
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
driver_irql_not_less_or_equal מופיע כל כמה זמן במסך כחול. הבעיה היא שיש לי 2 התקני IDE Channel שלא מזוהים ואני לא מצליח למצוא להם את הדרייברים.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בהמשך לפורום הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83218.0 קניתי את ה-TT420W ועדיין הבעיה קיימת ניסיתי לפתוח את הצד של המארז גם כן וגם זה לא עזר. מה לעשות? האם הטמפ' הנ"ל נורמאליות: מעבד-47 לוח אם-33 במנוחה.... מעבד:AMD 2400+ SOCKET A לוח אם- ASUS A7V8X מה דעתכם אני צריך לעשות והאם הגורם הוא המעלות??? בתיקווה שתפתרו לי את הבעיה ...נועם
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שלא ניפעל המסך לא נידלק והמחשב כשאני מפעיל אותו מהבהבת לו המנורה האדומה והסידירום לא ניפתח מה יכולה להיות הבעייה!!!
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום! הרכבתי היום מחשב חדש (AXP2500, ABIT NF-SL) וחיברתי את כל החיבורים לפי החוברת של לוח האם. כשהמחשב עולה הוא מזהה את הזיכרון אך מזהה את המעבד כעובד במהירות 1100MHZ והמקלדת והעכבר לא מגיבים. כמו כן, עולה ההדועה CMOS CHECKSUM ERROR, DEFAULTS LOADED מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה!
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לחבר שלי אין קול במחשב.במנהל התקנים מופיע סימן שאלה על בקר קול של מולטימדיה עם סימן קריאה. איך הוא יכול להתקין את הדריברים של זה(אין לו דיסק של התקנה או משהו כזה כמו שהבנתי ממנו).
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי LG Flatron 795FT plus 17 אינץ'.. אני מרוצה ממנו אבל מה.. לפעמים הוא לא שומר את הSize והמיקום שהגדרתי לו... זה לא בדיוק לא שומר... זה מתעוות לדוגמא כיוונתי אותו בדיוק על הפסים, אם אני אכבה ואדליק את המסך אחרי איזה שעה, זה ישתנה, הSize יגדל טיפה ויברח מהשוליים או שלפעמים זה ירד בכמה מילימטרים ויראו קטע שחור מת קטן, בכל מקרה זה לא קבוע, הגדלים משתנים כל הזמן במיוחד אחרי כיבוי המסך בלילה והדלקה בבוקר שאחרי למשל.. מכירים את הבעייה? זה לא כזה מפריע כי זה "שינוי גודל" מינורי כזה... אבל לפעמים זה מעצבן וכל פעם צריך לעשות כמה לחיצות במסך מתקנים כאלה בעיות?
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני יסביר את זה יותר מובן: לפעמים כאשר אני יוצא ממשחק כלשהוא, פתאום המסך הרבה יותר לבן(בהיר), לפעמים לאחר כמה שניות הצבע חוזר לעצמו, אבל לפעמים זה נשאר ככה עד לריסטארט הבא. כאשר המסך יותר בהיר, אין שינוי בכלל במספרים שקבעתי (brightness,color), אין שינויים בכלום, ואני לא מבין מה זה. המסך הוא: LG Flatron F700B תודה רבה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי AMD 3200 Kingstone 512 3200 ddr400 geforcefx 5900 קיבלתי את המחשב והתקנתי ווינדוס, הכל פעל פיקס, עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך והוא עבד משהו טוב. אחרי תקופה מסויימת (שבוע לערך) פרמטתי כדי להתקין את הווינדוס אקספי עם הסרוויס פאק 2. מיד לאחר ההתקנה התקנתי כל מיני משחקים כגון דום3 קאונטר סטרייק וכו. אין לי מושג למה אבל הדום בקושי עובד ובקאונטר יש לי 40 fps מה שאומר שיש בעיה כי לפני שעברתי לסרוויס פאק 2 הכל עבד פיקס לפני המעבר לסרוויס פאק 2 הרצתי דום על high quality ב60 fps כמו כלום והקאונטר לא ירד ממאה. מחקתי הכל פירמטתי והחזרתי לווינדוס הקודם בתקווה שהבעיה תיפתר אך היא נשארה. אין מצב שהבעיה היא בדרייברים כי אני על אותו דרייבר שהשתמשתי כשעוד הכל היה בסדר עזרו לי בבקשה ?…
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן , היום הפעלתי תמחשב וניסתי להפעיל קובץ' mp3 אך קיבלתי את ההודעה הבאה bad directsound driver please install proper drivers or select another device in configuration זה בעצם אומר לי להתקין דריברים ? (לא זכור לי שמחקתי את הישנים Oם ) הכרטיס קול שלי הוא אונבורד על הלוח אם ואין לי מושג איזה לוח זה איך אני בודק יש איזה תוכנה נכון ? תודה מראש . אני גבר גבר .
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
תוך כדי עבודה הופיעה לי ההודעה הזאת (במחשב של אבא שלי ) ואין לי מושג מהיכן היא הגיע. האם למישהו יש מושג במה מדובר ? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יש לי בעיית כיבוי קטנה.... כאשר אני מכבה את המחשב... (כיבוי דרך הווינדוס) הוא משאיר לי הודעה "כעת ניתן לכבות את במחשב" ואני מכבה אותו בעזרת הכפתור של המחשב... עכשיו השאלה היא האם זה בסדר? זה לא הורס כלום או משהו? ועוד דבר שיניתי את ההגדרות של הכיבוי בווינדוס... וזה היה עושה לי בעיות בהדלקה של המחשב... אז... מה אפשר לעשות?! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לפי הנתונים של חברת ATI הכרטיס אמור להיות CORE : 400MHz MEMORY : 600MHz ואצלי משום מה הוא מראה CORE : 400MHz MEMORY : 300MHz עכשיו זה נראה לי מוזר וזה בטח מוריד את הביצועים בצורה די דרסטית..... ויש לי אפשרות להעלות את מהירות הזכרון.... הבעיה היא שאני פוחד לשרוף שם איזה משהו... למישהו יש הצעות ?
-
- 14 תגובות
- 865 צפיות
-
-
נהרס לי הספק וכרגע מחובר אל המחשב ספק גנרי של 250W. הספק נותן מתחים מטורפים כמו -16 ל-12 ו8.97 ל5V. האם להרחיק אותו לאלתר מהמחשב? ומה יכול\ יכל לקרות? (עבדתי ככה יומיים)
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
זה הכל התחיל בערך לפני שלושה שבועות, אני הזזתי את המארז שלי כשהמחשב היה דלוק והמחשב נכבה בעצמו, אז הדלקתי אותו שוב, אבל ממש על ההתחלה של ההדלקה שמעתי ציפצופים, שלושה ציפצופים או ארבע ליתר דיוק (במקום הצפצוף הרגיל ששומעים כשמדליקים את המחשב) ואז הווינדאוס לא עלה. פשוט מסך שחור ולא קורה כלום במחשב. ניסיתי לעשות CLEAR CMOC או מה שזה לא יהיה (הוצאת חלק מסויים מהלוח אם והחזרתי למקום אחרי זה), אבל זה לא עזר והבעיה נשארה. יש לי שני זיכרונות, אז הוצאתי אחד ונשארתי עם השני. הדלקתי את המחשב אבל הבעיה נשארה. אז החלפתי זיכרונות ושוב ניסיתי להדליק את המחשב רק עם סטיק זיכרון אחד אבל הבעיה נשארה, אז לפחות שללתי את האפשרות שהבעיה היא בזכרונות. אין לי שום כרטיסים במחשב דרך אגב חוץ מהכרטי…
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
וזה לא רק כשאני נכנס לשם אלא גם כשאני מפעיל את המחשב והוא נכנס לווינדוס למישהו יש תשובה?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש איזה אתר איך אני יוכל להכנס לאתר במצב לא מקוון איך אני יכול להכינס לאתר בלי שיהיה לי אינטרנט האתר לא יהיה מעדכן אני רק רוצה לישמור את האתר הזה והשאתר היפעל גם שלא יהיה לי אינטרנט...
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש להורים שלי מחשב מאד ישן. כשפותחים אותו. windows מנסה לעלות אבל לא מצליח ומודיע על סגירה. אין שום דיסק בכוננים.
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה המחשב שלי עובד ב DELAY שלוםכלומר למשל כאשר יש לי הרבה פריטים בכונן מסוים כאשר אני משחק עם הפס גליגלה הוא איטי או כאשר אני מעלה תוכנה אני רוצה לציין שלדעתי שללתי כל בעיה של תוכנה שיכולה להיות פירמטתי את המחשב ביצעתי תיקון מלא ואיחוי בדיקת וירוסים עם נורטון מעודכן וסריקה של המחשב עם ADAWARE יש לציין שהבעיה הזאת קוראת מבלי שאני מתחבר לאינטרנט או משהו בסגנון אני שמח לשמוע פיתרוןם לאיך אני מאתר את התקלה תודה מראש שלומי חסן
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום שאני מפעיל את המחשב שלי המחשב מקבל חשמל והכל, המאוורר של המעבד עובד ההארדיסק מרגישים שהוא עובד, הכרטיס מסך עובד עם המאוורר שלו בקיצור הכל עובד גם הכוננים, הבעיה היא שהוא מקבל מתח אבל המחשב לא עולה, כאילו אין תמונה במסך והנורה של העכבר לא נדלקת כמו בכל הפעלה של המחשב. אין לי מושג מה הבעיה כבר, בדקתי הכל, כרטיס מסך, מסך, הארדיסק, כולם טובים מה יכולה להיות הבעיה? אולי הספק? או שיש מצב שזה משהו אחר? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מה יש למחשב הזה... התקנתי את התוכנה alcohol 120 ופתאום לפני ההתקנה זה כיבה את המחשב בפתאומיות ושאני פותח אותו הוא מגיע לטעינת הווינדוס וחוזר עוד פעם להתחלה מין ריסטרט כזה שוב ושוב ???
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב, אז זה עוצר וכותב לי את זה ממש במסך של ההתחלה, ואז כתוב לי F1 כדי להמשיך או DEL ללכת לBIOS, אני לוחץ F1 ואז הוא טוען את הווינדוס ונתקע וצריך לעשות RESTART.... זה קרה לי לפני חודש אז אבא שלי פתח את המשחב וניקה את האבק הוא אומר, זה הסתדר, ואז אחרי שבוע זה קרה שוב פעם, ראיתי שהפינים של הFLOPPY עקומים אז יישרתי אותם וחיברתי את הכבל של החשמל של הFLOPPY חזרה, זה עבד, כעבור כמה ימים זה קרה שוב פעם, אז הוצאתי את הFLOPPY ושמתי במקומו את הישן מהמחשב של אחותי, וזה עבד, עכשיו זה קורה עם הFLOPPY של אחותי שבוע אחרי שזה עבד, והפעם כלום לא עוזר... מה עושים ?!?!?! נ.ב: ניתקתי את הכבל IDE של הFLOPPY גם מהFLOPPY וגם מהלוח אם, הוצאתי גם את הכבל חשמל מהFLOPPY שבא מהספק, ו…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שאמרתי- המחשב פתאום קופא, בזמנים שונים (באמצע עבודה בווינדוס, בעליה של המחשב ואפילו לפני POST. פתחתי את המחשב ושמתי לב שכאשר המחשב קופא המאוורר של הכ. מסך מפסיק להסתובב, ושבחיבור של החשמל מהספק ללוח יש סימנים חומים על הפלסטיק כאילו הוא נשרף\ התחמם יותר מדי. יש ארבעה סימנים כאלה, כולם בשקעים של חוטים אדומים ???. בביוס יש טמפרטורת POWER (לא יודע איפה החיישן.. בספק? ) ואחרי הריסט שעשיתי באחת הפעמים הוא הראה 51 מעלות. יש לציין שכשמדליקים את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא היה כבוי הוא עולה ודולק לכמה זמן בלי בעיות. פעם אחת כשהמחשב הצליח לעלות בדקתי אותו דרך פריים 95 ובמקביל הסתכלתי על הטמפ'. כשהתחילה הבדיקה טמפ' #3 (שתואמת עם הספק כנראה) התחילה לעלות מהר, אפילו בקצב של המעבד ואח…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכוונה שלי.. נגיד אני לוקח כונן קשיח ממחשב מסויים ורוצה לחבר אותו למחשב אחר בשביל להעביר את המידע.. צריך רק לחבר במחשב?..
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-