עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Rin,

אמ יש לי כונן רשיח 120 GB של WD יש לי ב C 20 GB וב D השאר.. אז הבעיה היא אשר התחילה לפני מספר ימים: כל פעם כשאני נכנס ל D לאזור הסרטים שלי... מקומות שהם יש סרטי וידאו.. זה פתאום מתחיל להיתקע.. עושה את ה ERROR כזה WINDOWS משהו... ואז זה חוזר לעצמו .. ואז כשאני שוב הולך לכונן D זה עושה את זה.. זה מעצבן.. מה לעשות.. אין לי וירוסים.. WINDOWS XP AMD 64 אממ מוזר.. מחקתי כל תוכנות ה VIDEO PLAYER שלי וחשבתי אולי שזה יכול להיות בעיה שאולי נוצרת משילוב רב של CODEC זה יכול להיות? יש לי הרבה תוכנות של CODECS על המחשב... טוב תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by alex542,

ברצוני לקנות שמן במיוחד למאווררים, קראתי איפשהוא שכדאי לקנות שמן של מכונות תפירה אך איני בטוח. איזה שמן כדאי לקנות למטרה זו?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Freddy,

לאחר שינוי ה Timing בביוס לזכרונות, המחשב לא עונה. אין שום תמונה על המסך. שיניתי מ cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 9T Dram Ras precharge time 4T Dram Ras to cas delay 4T ל cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 5T Dram Ras precharge time 2T Dram Ras to cas delay 2T לאחר מכן המחשב לא עלה! ניסתי להוציא סוללה אבל כלום... מה לעשות? אני נואש! Helpppp :s05:

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  4. Started by high_barny,

הכרטיס מחובר למחשב הכל מחובר, תקין אין שוב בעיות אבל המחשב לא קורא לי את הכרטיס קול, הוא אומר שהוא לא מחובר המחשב נכבה לי כמה פעמים ופתאום הוא לא מזהה את הכרטיס קול ניסיתי לנתק אותו ולחבר מחדש ועדיין לא תקין הנה תמונה למה שהוא מציג לי שאני מנסה להתקין. עריכה: הבעיה סודרה אפשר לנעול. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  5. היי שלום יש לי מחשב פניטיום 4 3ghz זיכרון 2GB וספק 400W המחשב פעל טוב אבל קצת התחמם אך לא עשה בעיות , למרות זאת החלטתי להשקיע וקניתי מאוורר חדש למעבד והתקנתי אותו לאחר שהתקנתי אותו המחשב נדלק עובד בערך גג דקה ואז רושם שהוא מתחמם יתר על המידה ומתכבה החזרתי תמאוורר הישן כי חשבתי אולי שיש בעייה במאוורר החדש ושוב הוא עושה את אותה הבעייה (נדלק מודיע שהוא מתחמם ונכבה) למרות שלפני שהחלפתי אותו הוא עבד פיקס אני לא יודע מה לעשות? מה יכולה להיות הבעייה? אודה לכם מאוד על העזרה תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. כשאני מדליק את המחשב או עושה ריסטרט , המחשב עושה לי כל מיני בעיות לדוגמא: המחשב פתאום כבוי ל10שניות בריסטרט ואז רק הנורה נדלקת, המחשב מכבה את עצמו ואז מדליק את עצמו ועושה את זה באיטיות נוראה..לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא נכבה ונדלק כמה פעמים עד שהוא נדלק.. אני רוצה למכור את המחשב ואני לא יכול למכור אותו ככה אני חייב לסדר את הבעיה הזאת.. מישהו יכול לעזור לי?איפה הבעיה לדעתכם? כל הטמפ' של המחשב באזור ה40 הכרטיס 60 בHWMONITOR , גם בבדיקת מאמץ הכל תקין, המפרט: E6550 asrock conroe1333 samsung 2gbram d2 667 gefroce 8500gt ספק ג'נרי 500W יכול להיות שיש לי בעיה עם הספק?איך אני בודק את זה, בכל מקרה יש לי את המחשב קרוב ל3שנים ולאחרונה הבעיה הזאת התחילה, אין קשר לOC,לפני כמה זמן…

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. שלום, לחבר שלי יש בעיה רצינית הוא מפעיל את המחשב , הווינדוס עולה , עולה הדסקטופ ואז אחרי 20 שניות המחשב פשוט קורס, כיאלו הוציאו את החשמל, דרך עולה דרך Safe mode , דרך ה-Safe mode אין שום קריסה הוא עשה סריקת ווירוסים דרך הסייף מוד ולא מצא כלום (אנטי וירוס: Kaspersky ) הוא ניסה להוציא מהחשמל, לחבר מחדש וכ'ו... שום דבר לא פעל... למשהו יש מושג מה הבעיה ואיך להתגבר אליה? מערכת הפעלה : XP

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by bigi37,

שלום לכולם אני לא מומחה גדול, אבל לאחרונה פתחתי את המארז של המחשב סתם מתוך עניין, וגיליתי שאחד המאווררים לא פועל. הכבל היחיד שיוצא מהמאוורר מחובר ללוח האם בחיבור שנקרא "CHA-FAN". מה יכולה להיות הבעיה? האם ייתכן שהיא ברמת התוכנה (הגדרות בBIOS או משהו כזה), או שבוודאות המאוורר התקלקל וצריך להחליף/לתקן?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by sw500,

המחשב שלי נדלק ונכבה בתדירות גוברת(לפני חודש חשבתי שזה סתם משהו חד פעמי אבל בשבוע האחרון זה קורה כמעט כל יום תלוי מה אני עושה) ולפעמים אף נתקע אבל בעיקר נכבה ונדלק. ניסיתי לנקות את המחשב ואת המאווררים עם שואב אבק כמו שהרבה פעמים אומרים לעשות במצבים כאלה אבל לא רק שזה לא עזר הוא אפילו נתקע לי כמה כמה פעמים ברצף אחרי שסיימתי לנקות וממש חשבתי שהמחשב הלך כפות אבל בסוף זה "עבר" לו פחות או יותר. וזה לא סתם רק מידי פעם עושה רסטרט המחשב כבר ממש לא נותן לי לעשות דברים "כבדים" כמו לעבוד עם תוכנות כמו lightworks(עריכת וידאו), הוא תמיד נכבה ונדלק הורדתי cpuid hwmonitor אבל אני לא כל כך מבין אם יש פה בעיה או לא. אתם יכולים לומר לי אם יש בעיה עם הטמפרטורה? כבר פתחתי חלק אחד מהמארז ש…

10. Started by naor-007,

שלום! יש לי מעבד פנטיום 4 3000MHZ HT, עשיתי לו אוברקלוק דרך הביוס , פשוט העליתי את ה-FSB מ-200 ל-220, שמרתי והפעלתי מחדש, ואז הוא הגיע לי למסך הטעינה של ה- STARTUP ואחריו הוא הראה לי מסך כחול לשניה ועשה ריסט. אז החזרתי את ה-FSB למהירות המקורית של 200, ושוב אחרי ה- STRATUP הוא מציג לי מסך כחול לשניה ואז ריסט. אני חייב לפתור את התקלה כדי להיכנס לווינדוס. הלוח אם שלי הוא MSI NEO2-V. מה אפשר לעשות??

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by jackal,

חברים שלום יש לי מחשב פנטיום 4 2.80 ,אשר מוברים לו 3 הרדיסקים . 1- סטאה ושניים חיבור רגיל ( הכבל הרחב) הוספתי לו עוד הרד דיסק של 1 טרה סטאה על מנת להוציא את שני ההרדיסרים הרגילים. ההרדיסק מחובר רואים אותו בביוס ובדיוויס מנגר , אבל !! לא רואים את הכונן ב: My Computer. מה עושים . לעזרתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  12. המפרט של המחשב שלי הוא לוח אם GA945GCMX כרטיס מסך 2900XT זכרונותGeil DDR2 4096MB 800MHZ הארד דיסק WD 160GB SATA2 16MB מעבד E4500 קירור מעבד ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro ספק כוח CORSAIR 450W VX צורב DVD GSA-H44N עכשיו אני קניתי לוח אם חדש ABIT IP35-E וכל השאר החלקים נשארו ויש לי בעיה שאני מדליק\מפעיל מחדש הוא מפסיק לעבוד כזה או מתכבה ועד שנדלק הוא מוציא אותי מדעתי אני אפסתי את הביוס ולא הולך אני לא יודע מה לעשות באמת של נ.ב. לא ניראה לי שזה קשור או יעזור איכשהו אבל לא פרמטתי את המחשב לאחר הרכבת הלוח החדש ישר עליתי לווינדוס והתקנתי דרייברים

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by dbx22,

כשאני מדליק את המחשב, אחרי שזה עובר את השלב של המסך הכחול של הdisk check זה מראה לשבריר שניה מסך כחול אחר ועושה ריסט, וככה זה ממשיך. אתמול הדלקתי בוקר את המחשב וזה היה ככה. בערב לפני זה הכול היה בסדר ואילו לא העליתי בדעתי שיהיה משהו כזה. מה לעשות? מה הבעיה? ואיך אפשר לתקן אותה? בבקשה זה דחוף מאד

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Pentium 4 3.0ghz .. תמיד ישב על 3.0ghz ובזמן האחרון יש לו ירידה מאד גבוהה בביצועים , פתחתי cpu-z , ומה אני רואה ? Core Speed : 2800mhz המולטיפלייר הוא x14 ונראה לי שזאתי הבעיה , כי בד"כ הוא היה x15 .. לא עשיתי שום OC , והמעבד הוא Intel Pentium 4 630 prescott כמובן פרסקוטט .. ועוד שאלה שלי היא למה הזכרון 512mb שלי הוא 266mhz שמטבעו הוא נקנה כ533 ?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by jly,

יש לי כרטיס Creative Sound Blaster 5.1 Live 24-bit והוא די חדש .. ומאז שהתקנתי linux על המחשב שלי הוא הפסיק לפעול יעני יש Sound אבל מאוד חלש בקושי שומעים... כל ההגדרות על הכי גבוהה בלוח הבקרה וזה.. זה גם לא רמקולים כי ניסיתי כמה... אז עזרה בבקשה :'(

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  16. המחשב שלי היה מאתחל את עצמו פעם בכמה ימים, לא הייתי מכבה אותו כמעט זה לא יצר בעיה כלשהי, עד שלפני כמה זמן הוא פתאום אתחל את עצמו באמצע עבודה, ולאחר מכן בכל פעם שניסה להעלות את מערכת ההפעלה הוא אתחל את עצמו שוב זה נשאר ככה, מדי פעם אני מצליח להעלות אותו במצב בטוח, אבל רק במצב בטוח אם בכלל. וגם כך אחרי 5 דקות הוא מאתחל את עצמו וחוזר שוב ללופ הזה. שללתי את האפשרות שמדובר בוירוס מכיוון שהרצתי סריקה. כמו כן לא נראה לי שמדובר בבעית תוכנה. אני חושב שמקור הבעיה הוא - זיכרון דפוק, או ספק כח, או מעבד/לוח אם. את הזיכרון ניסיתי להחליף והבעיה המשיכה. מה אתם אומרים? איך אני יכול לדעת מאיפה זה מגיע?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by miki891,

שלום יש לי מעבד פנטיום 4 - 3.2Ghz מחשב כבר שנתיים וחצי. אני בדקתי בביוס . בהדרות Hardware Monitor והיסתכלתי מצב מעבד שלי, הנה פרטים: CPU Temperature (54 C / 129 F והיא משתנה מספרים מהירות חום וקר 53.5 C 52.5 C 51 C ובנוסף מהירות מאוורר של מעבד. CPU Fan Speed 3879RPM או 3901RPM וגם מצב הספק חשמל 12V Voltage --- 11.916V מה נראה לכם המצב אצלי לא טוב. האם צריך לשים משחה טרמית למעבד? ומה עם ספק חשמל הוא נראה טוב בהגדרות ביוס? איך המספר המהירות מאוורר של מעבד הוא בסדר? מיכאל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shlomi7293,

נתקל בבעיה בפירמוט מחשב נייד . מצ"ב תמונות מהליך הפירמוט לפי הסדר, בנוסף השגיאה מפרט: נייד ACER מדגם: Aspire v5-572 . win 8 , 500gb , 4gb ddr3 64bit , מנסה לפרמט ע"י אר דיסק חיצוני ודיסק פירמוט של WIN 7 ניסיתי 64 / 32 ביט לא מצליח . יש לציין כי בעבר ביצעתי פירמוט עם הדיסק הזה למגוון מחשבים והכל בסדר. חוץ מהבעיה הזאת.. תודה לעוזרים [ATTACH=CONFIG]9464[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9466[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9465[/ATTACH]

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by אבי11,

היי אולי תוכלו לתת עצה. יש לי מחשב פנטיום 4 . כאשר מפעילים אותו, הכל לכאורה בסדר. הוא מתחיל לעבוד, ווינדוס עולה. אלא מה? כעבור כ 3 דקות הוא פתאום כבה ללא כל התראה ו/או הודעה. כבה כאילו היתה הפסקת חשמל.אם אני מפעיל אותו שוב, כל העסק חוזר על עצמו. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Shasoosh,

מדובר בפנטיום 4 1500 Ghz לוח : D845HV נשרף לי הספק כוח אז קניתי ספק ג'נרי (המחשב הוא יחסית ישן ולא התחשק לי להשקיע) זאת היתה הטעות הראשונה. המחשב עבד למשך שעה ואחרי שכיביתי אותו הוא לא נדלק יותר, זאת אומרת אחרי לחיצה על ה ON הלוח אם מקבל חשמל, המאוורר של ה CPU מסתובב אבל חוץ מזה שום כונן קשיח או CDROM לא מקבלים חשמל, כלום לא מסתובב חוץ מה CPU ואי אפשר לפתוח את המגשים של ה CD כמו כן אין לי SIGNAL במסך. ניסיתי להחליף סלוטים עם הזכרונות, החלפתי כמה סוגים של זכרונות עד שהבנתי שהבעיה לא קשורה לשם. ניסיתי לנתק את כל מה שמחובר ללוח אך הבעיה עדיין קיימת, חששתי אולי שהספק שקניתי תקול או לא מזרים מספיק וולט אז החלפתי אותו לספק איכותי של HEC אבל הבעיה עדיין שם. ניסיתי להוציא את הסו…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by al_n,

יש לי כרטיס של 1G ובבדיקה ב- http://www.systemrequirementslab.com גיליתי שיש לי 1013M וזה מה שדפק לי הכל... זה ממש בקצת :-( אז לאיפה הם הלכו ה 10.2M האלה, והאם זה חשוב? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by Mesatla,

אחותי האידיוטית הייתה לי על המחשב בלי רשות .. כשחזרתי אי אפשר היה לשמוע דרך הפרונט פאנל מישהו יודע מה לעשות? מעולם לא קרה לי

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by אוריפ,

טוב, אז ככה... לפני כחודש לא זוכר מה עשיתי, אבל שיחקתי לי לתומי במשחק מחשב (Microsoft Flight Simulator), ופתאום המחשב עשה ריסט! חשבתי שזה משהו חד-פעמי, אבל אז התופעה המשיכה והתרחבה למשחקים "כבדים" אחרים כמו SIMCITY 4, C&C Generals וכו'... כל פעם שהמחשב עלה מחדש הווינדוס (XP SP1), נתן לי הוראה לשלוח מכתב ERROR, שבו היה כתוב שיש בעיה בRAM. הורדתי מהאתר של MICROSOFT תוכנה לבדיקת ה-RAM, אבל לא התגלתה שום בעיה! לעומת זאת הבעיה של הריסט התפשטה! אני לא יכולתי לעבוד ברציפות מעל 2 דקות במחשב לפני שהוא עשה ריסט! חשבתי שזה וירוס, סרקתי, טעיתי. חשבתי שזה פורץ, FIREWALL, טעיתי שוב. בסוף החלפתי RAM לאותו גודל (768 MB) אבל מחברה אחרת (אין לי מושג איזו...), עכשיו אני יכול לגלוש באינט…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by cosmos,

מה הדרך הכי זולה להעביר רשת בין שני מחשבים ושיהיה בכל המחשבים אינטרנט... תודה!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by Gilo2005,

אם איזה תוכנה אני יכול לפתוח קובץ כזה אני לא מוצא שום תוכנה שפותחת תקובץ הזה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים