עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המפרט של המחשב שלי הוא לוח אם GA945GCMX כרטיס מסך 2900XT זכרונותGeil DDR2 4096MB 800MHZ הארד דיסק WD 160GB SATA2 16MB מעבד E4500 קירור מעבד ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro ספק כוח CORSAIR 450W VX צורב DVD GSA-H44N עכשיו אני קניתי לוח אם חדש ABIT IP35-E וכל השאר החלקים נשארו ויש לי בעיה שאני מדליק\מפעיל מחדש הוא מפסיק לעבוד כזה או מתכבה ועד שנדלק הוא מוציא אותי מדעתי אני אפסתי את הביוס ולא הולך אני לא יודע מה לעשות באמת של נ.ב. לא ניראה לי שזה קשור או יעזור איכשהו אבל לא פרמטתי את המחשב לאחר הרכבת הלוח החדש ישר עליתי לווינדוס והתקנתי דרייברים

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by dbx22,

כשאני מדליק את המחשב, אחרי שזה עובר את השלב של המסך הכחול של הdisk check זה מראה לשבריר שניה מסך כחול אחר ועושה ריסט, וככה זה ממשיך. אתמול הדלקתי בוקר את המחשב וזה היה ככה. בערב לפני זה הכול היה בסדר ואילו לא העליתי בדעתי שיהיה משהו כזה. מה לעשות? מה הבעיה? ואיך אפשר לתקן אותה? בבקשה זה דחוף מאד

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Pentium 4 3.0ghz .. תמיד ישב על 3.0ghz ובזמן האחרון יש לו ירידה מאד גבוהה בביצועים , פתחתי cpu-z , ומה אני רואה ? Core Speed : 2800mhz המולטיפלייר הוא x14 ונראה לי שזאתי הבעיה , כי בד"כ הוא היה x15 .. לא עשיתי שום OC , והמעבד הוא Intel Pentium 4 630 prescott כמובן פרסקוטט .. ועוד שאלה שלי היא למה הזכרון 512mb שלי הוא 266mhz שמטבעו הוא נקנה כ533 ?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by jly,

יש לי כרטיס Creative Sound Blaster 5.1 Live 24-bit והוא די חדש .. ומאז שהתקנתי linux על המחשב שלי הוא הפסיק לפעול יעני יש Sound אבל מאוד חלש בקושי שומעים... כל ההגדרות על הכי גבוהה בלוח הבקרה וזה.. זה גם לא רמקולים כי ניסיתי כמה... אז עזרה בבקשה :'(

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  5. המחשב שלי היה מאתחל את עצמו פעם בכמה ימים, לא הייתי מכבה אותו כמעט זה לא יצר בעיה כלשהי, עד שלפני כמה זמן הוא פתאום אתחל את עצמו באמצע עבודה, ולאחר מכן בכל פעם שניסה להעלות את מערכת ההפעלה הוא אתחל את עצמו שוב זה נשאר ככה, מדי פעם אני מצליח להעלות אותו במצב בטוח, אבל רק במצב בטוח אם בכלל. וגם כך אחרי 5 דקות הוא מאתחל את עצמו וחוזר שוב ללופ הזה. שללתי את האפשרות שמדובר בוירוס מכיוון שהרצתי סריקה. כמו כן לא נראה לי שמדובר בבעית תוכנה. אני חושב שמקור הבעיה הוא - זיכרון דפוק, או ספק כח, או מעבד/לוח אם. את הזיכרון ניסיתי להחליף והבעיה המשיכה. מה אתם אומרים? איך אני יכול לדעת מאיפה זה מגיע?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by miki891,

שלום יש לי מעבד פנטיום 4 - 3.2Ghz מחשב כבר שנתיים וחצי. אני בדקתי בביוס . בהדרות Hardware Monitor והיסתכלתי מצב מעבד שלי, הנה פרטים: CPU Temperature (54 C / 129 F והיא משתנה מספרים מהירות חום וקר 53.5 C 52.5 C 51 C ובנוסף מהירות מאוורר של מעבד. CPU Fan Speed 3879RPM או 3901RPM וגם מצב הספק חשמל 12V Voltage --- 11.916V מה נראה לכם המצב אצלי לא טוב. האם צריך לשים משחה טרמית למעבד? ומה עם ספק חשמל הוא נראה טוב בהגדרות ביוס? איך המספר המהירות מאוורר של מעבד הוא בסדר? מיכאל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shlomi7293,

נתקל בבעיה בפירמוט מחשב נייד . מצ"ב תמונות מהליך הפירמוט לפי הסדר, בנוסף השגיאה מפרט: נייד ACER מדגם: Aspire v5-572 . win 8 , 500gb , 4gb ddr3 64bit , מנסה לפרמט ע"י אר דיסק חיצוני ודיסק פירמוט של WIN 7 ניסיתי 64 / 32 ביט לא מצליח . יש לציין כי בעבר ביצעתי פירמוט עם הדיסק הזה למגוון מחשבים והכל בסדר. חוץ מהבעיה הזאת.. תודה לעוזרים [ATTACH=CONFIG]9464[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9466[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9465[/ATTACH]

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by אבי11,

היי אולי תוכלו לתת עצה. יש לי מחשב פנטיום 4 . כאשר מפעילים אותו, הכל לכאורה בסדר. הוא מתחיל לעבוד, ווינדוס עולה. אלא מה? כעבור כ 3 דקות הוא פתאום כבה ללא כל התראה ו/או הודעה. כבה כאילו היתה הפסקת חשמל.אם אני מפעיל אותו שוב, כל העסק חוזר על עצמו. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Shasoosh,

מדובר בפנטיום 4 1500 Ghz לוח : D845HV נשרף לי הספק כוח אז קניתי ספק ג'נרי (המחשב הוא יחסית ישן ולא התחשק לי להשקיע) זאת היתה הטעות הראשונה. המחשב עבד למשך שעה ואחרי שכיביתי אותו הוא לא נדלק יותר, זאת אומרת אחרי לחיצה על ה ON הלוח אם מקבל חשמל, המאוורר של ה CPU מסתובב אבל חוץ מזה שום כונן קשיח או CDROM לא מקבלים חשמל, כלום לא מסתובב חוץ מה CPU ואי אפשר לפתוח את המגשים של ה CD כמו כן אין לי SIGNAL במסך. ניסיתי להחליף סלוטים עם הזכרונות, החלפתי כמה סוגים של זכרונות עד שהבנתי שהבעיה לא קשורה לשם. ניסיתי לנתק את כל מה שמחובר ללוח אך הבעיה עדיין קיימת, חששתי אולי שהספק שקניתי תקול או לא מזרים מספיק וולט אז החלפתי אותו לספק איכותי של HEC אבל הבעיה עדיין שם. ניסיתי להוציא את הסו…

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by al_n,

יש לי כרטיס של 1G ובבדיקה ב- http://www.systemrequirementslab.com גיליתי שיש לי 1013M וזה מה שדפק לי הכל... זה ממש בקצת :-( אז לאיפה הם הלכו ה 10.2M האלה, והאם זה חשוב? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by Mesatla,

אחותי האידיוטית הייתה לי על המחשב בלי רשות .. כשחזרתי אי אפשר היה לשמוע דרך הפרונט פאנל מישהו יודע מה לעשות? מעולם לא קרה לי

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by אוריפ,

טוב, אז ככה... לפני כחודש לא זוכר מה עשיתי, אבל שיחקתי לי לתומי במשחק מחשב (Microsoft Flight Simulator), ופתאום המחשב עשה ריסט! חשבתי שזה משהו חד-פעמי, אבל אז התופעה המשיכה והתרחבה למשחקים "כבדים" אחרים כמו SIMCITY 4, C&C Generals וכו'... כל פעם שהמחשב עלה מחדש הווינדוס (XP SP1), נתן לי הוראה לשלוח מכתב ERROR, שבו היה כתוב שיש בעיה בRAM. הורדתי מהאתר של MICROSOFT תוכנה לבדיקת ה-RAM, אבל לא התגלתה שום בעיה! לעומת זאת הבעיה של הריסט התפשטה! אני לא יכולתי לעבוד ברציפות מעל 2 דקות במחשב לפני שהוא עשה ריסט! חשבתי שזה וירוס, סרקתי, טעיתי. חשבתי שזה פורץ, FIREWALL, טעיתי שוב. בסוף החלפתי RAM לאותו גודל (768 MB) אבל מחברה אחרת (אין לי מושג איזו...), עכשיו אני יכול לגלוש באינט…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by cosmos,

מה הדרך הכי זולה להעביר רשת בין שני מחשבים ושיהיה בכל המחשבים אינטרנט... תודה!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by Gilo2005,

אם איזה תוכנה אני יכול לפתוח קובץ כזה אני לא מוצא שום תוכנה שפותחת תקובץ הזה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  15. היי, שאני מפעיל את המחשב מופיעה לי הודעה: PCI DEVICE NO, LISTING BUS NO , DEVICE NO, FUNC NO, VEDOR/DEVICE CLASS DEVICE CLASS DISK BOOT FAILUFE אני ממש מיואש מה עושים????????????

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by o.m.l,

המקלדת לא עובדת לי ורק המנורה של הניום לוק דולקת כיבית תמחשב והוצאתי את הכבל וגם לא עזר בדקתי בהגדרות בלוח מקשים אם יש התקן מחובר ואין זה קשור אתמול לקחתי את המקלדת לחבר שגם קרה לו אותו דבר קשור

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by yaron266,

רציתי לדעת איך לצרוב על דיסק DVD קצת יותר ממה שהתוכנה נותנת או איזה תוכנה מקבצת הכי טוב כדי שאוכל להכניעס את הקובץ/ים לדיסק אחד??

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by superblader,

שלום לכולם! התקנתי את הדרייבר החדש של ATI ה catalyst 7.5 על windows xp (כרטיס מסך X1800XT) ומאז הריסט אחרי ההתקנה המחשב עולה (רואים את הסמל של חלונות וכו'..) ושמגיע לשלב שהוא צריך להעלות את החלונות ממש המסך נכבה ונשאר ככה ניסיתי במערכת אחרת הכרטיס בסדר גמור, וניסיתי על המערכת שלי כרטיס אחר ושוב פועל.. רק עם ה1800 המחשב לא עולה הסרתי את הדרייברים ועדיין לא עזר למישהו יש רעיון או דרך לתקן את זה ? אני חושש שאאלץ להתקין מערכת הפעלה חדשה תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by zarra,

יש לי שני חיבורי sata בלוח אם שחסומים ע״י גוף כרטיס המסך האפשרות היחידה היא להשתמש בכבל שמצד אחד הוא ישר ומצד שני הוא בזווית ישרה עכשיו בדקתי מסתפר שכבל בזווית ימין יחסום לי את שאר החיבורים שלא חסומים על ידי כרטיס המסך מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא בארץ כבל sata בזווית שמאל ?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by bug123,

אהלן יש לי צורב NEC 4550A, ומשום מה הוא לא קורא לי DVD. הוא צורב כרגיל, קורא דיסקים רגילים, אך DVD מסרב לקרוא. הDVD המדוברים הם דיסקים שיש בפנים כמה סרטי בפורמט DIVX. פעם ניתקלתי בבעיה הזאת אך התקנה של NERO HOME פתרה אותה, ועכשיו שאני מנסה להפעיל בעזרת הנרו הוא מראה לי שגיאה בקריאת הפורמט. כאשר אני מנסה להכנס לדיסק דרך "המחשב שלי", הוא מראה שהדיסק ריק, אך הוא מראה סמל של DVD-R ב"מחשב שלי". וכשאר אין דיסק הסמל נעלם. כלומר הוא מזהה שיש שמה דיסק DVD אך לא קורא אותו. השאלה היא איך אני קורא את הקבצים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  21. קודם כל שלום לכולם ליפני כשבועיים קיבלתי מחשב חדש מ IQPC עם הכרטיס SPARKLE CALIBRE . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2050 היה בעיה בגוף קירור והמאווררים בקושי היסתובבו ובקושי קיררו והמחשב קרס לי כמה פעמים בגלל טמפרטורות גבוהות (לפי תוכנות בקרה הכרטיס הגיע לכ - 90 מעלות !!! וקרס) ניסיתי להוציא את הכרטיס ולטפל בבעיה .. אז פתחתי את הגוף וניסתי לימצוא את הבעיה, אך ללא הצלחה. שלחתי לIQPC והם אמרו לי שהם שלחו את הכרטיס ליבואן והוא לא מוכן לטפל בו בגלל ששיחקתי בגוף ואני כניראה הרסתי אותו ... אני יודע בוודאות שאני לא הרסתי אותו וקבילתי מוצר פגום. אל היבואן לא מוכן להקשיב וכניראה האחריות פגה. אז עכשיו יש לי כרטיס 8800GTS כניראה ללא גוף קירור (שאני יוציא א…

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by Ivan,

ברשותי מחשב נייד כבר 5 שנים. פועל ופעל ללא רבב כל השנים מלבד בעיה שולית. טעינת אקרוניס מ CD נתקעת פעם ב 3 נסיונות. לקראת גמר האחריות דל החליפו את הכונן ונראה שזה תוקן. אבל זה לא תוקן. לא נורא אפשר לחיות עם הבאג הזה. לפני כשנה עברתי לאקרוניס מ USB והתופעה המשיכה גם איתו. התכתבות עם אקרוניס לא הניבה שום פיתרון. לפני כחודש בגלל עזרה למישהו הרצתי בדיקת זכרון (המובנית בחלונות) ונמצא סטיק עם שגיאות של קיגסטון. הוא הוחלף לי במסגרת האחריות מייד בלי שום טענות (נרכש ב E-MEMORY וראה זה פלא - אין יותר שום בעיה באתחול של אקרוניס. המסקנה שלי - בדיקת זכרון שווה את ההשקעה. גם במחשב שעובד בלי שום בעיות ואין שום חשד בזכרון שלא לדבר על מחשב עם תקל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by gagu,

יש לי מחשב חדש חדש אני גולש להנאתי ולעיתים תכופות נתקע לי כך שאני לא יכול לעשות כלום גם לא cntr+alt+del ואני חייב לעשות ריסט ידני מה אני צריך לבדוק? תודה מראש שלומי.

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by Shnig0,

לא מזמן קניתי 8800 GTS 320MB של ספרקל ואני מקבל FPS די נמוך ב-BF 2142 30 יכול להיות שהמעבד של מגביל אותו? (Pentuim D 820) אם כן אז איזה מעבד כדאי לקנות? אני שם את זה על High ויש לי בערך 20-40 FPS

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  25. Started by ilu_xa,

פתחתי שרשור נוסף בפורום משחקים (כי חשבתי שהבעיה היא במחשק) ועדיין לא קבלתי התייחסות, מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום. לפני כחודש קניתי לי מחשב חדש עם המפרט שהמלצתם לי: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5750 512MB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי כעת החלטתי קצת לשדרג אותו והוספתי עוד 2 …

• 1 תגובה
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.